Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 30. August 2024

Bare Go' mad skriver om Aperol Spritz

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Persilledressing – nem opskrift på hvid dressing m. persille

Persilledressing er en lækker frisk dressing du kan bruge som tilbehør til salater, bagte kartofler, kartoffelsalat, pastasalat? Her får du en god nem opskrift på hvid creme fraiche dressing med p...

Madens Verden skriver om Millionbønner

Sådan laver du en lækker omgang millionbønner. En nem, hurtig og velsmagende sammenkogt ret med masser af sorte bønner. Serveret med mos. Millionbønner med sorte bønner er en virkelig lækker re...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 36 (2024).

Vel hjemme fra ferie glæder jeg mig til igen at tage fat på hverdagen med en madplan til uge 36. Det er blevet september, men den første spæde del af efteråret er jo nærmest bare en forlængelse...

Noget i ovnen skriver om Asiatisk agurkesalat – nem opskrift på spicy agurkesalat

Asiatisk agurkesalat smager så godt. Det må du prøve. Her får du opskriften på spicy agurkesalat med asiatisk dressing. Salaten er meget nem og hurtig at lave. Den kan være klar på få minutter...

Stinna skriver om Æblesirup

Æblesirup er en sød sirup med smag af æble. Æblesiruppen er utrolig nem at lave og er den perfekte sirup til efterårets… The post Æblesirup appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Æblevafler

Æblevafler er lækre, søde vafler med æble og kanel. Disse vafler er en perfekt snack til madpakken eller eftermiddagskaffen. Opskrift på æblevafler… The post Æblevafler appeared first on ...

Valdemarsro skriver om Salat med bagt blomkål og kikærter

Salat med bagt blomkål og kikærter er en lækker måltidssalat, som kan spises blot som den er, og med de mættende kikærter og lækre croutoner, så behøver man ikke andet tilbehør, da salaten m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bagte gulerødder med hvidløg og parmesan

Man kan altid bruge en opskrift på ‘noget med gulerødder’. Gulerødder er en af de dejligt anvendelige grøntsager, man kan bruge på rigtig mange forskellige måder, og de smager altid ...

Bare Go' mad skriver om Græsk salat

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Æblegrød

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Limoncello spritz

Find hele opskriften på Limoncello spritz hos Mad for Madelskere.

Vinblog skriver om Herzog – en éner i Marlborough

Nogle gange falder man over det ukendte guld, som vi alle burde kende. Hans Herzog fra New Zealand var for mig sådan en oplevelse forleden. Det er vine som fremstilles i små mængder, i en stil som ...

Drop Slankekuren skriver om Pasta med aspargessovs og røget laks

En lille, let ret. Hurtigt lavet og hurtigt spist :-) Man kan også anvende friske asparges eller dåseasparges i stedet for dem på glas. Denne opskrift Pasta med aspargessovs og røget laks blev ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 giver dig syv opskrifter, så du kan lave nem og velsmagende aftensmad hele den kommende uge. Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så kan du få hjælp her...


Torsdag d. 29. August 2024

Louises Madblog skriver om Pulled Pork

Pulled pork smager helt fantastisk! Pulled pork laves ved at man giver en nakkefilet en god rub med krydderier og så langtidssteger man kødet ved 100 grader i cirka 12 timer. På den måde får du d...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Artikel om denne del af landet i The Guardian

En gang i forsommeren, en våd omgang, havde vi besøg af journalisten Dixe Wills og hans rejsemakker. De var på en flerdages cykeltur rundt i området og besøgte Alrø, Endelave, Hjarnø, Horsens s...

Min Madopskrift skriver om Blomme galette med brombær

Denne skønne sommerkage, sommerdessert, er så nem at lave og smager SÅ godt, at hvis man har adgang til blommer, så er den et must at lave. Indlægget Blomme galette med brombær blev først udgiv...

Noget i ovnen skriver om Salat med edamamebønner – nem opskrift med edamame bønner

Salat med edamamebønner. Her får du en god nem opskrift med de sunde grønne edamame bønner, eller grønne sojabønner, som de også kaldes. I dag har jeg prøvet at lave en nem salat med bønnerne...

Bare Go' mad skriver om Brownie

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Sådan bager du med tørgær

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Hvidløg er havens penicillin

Hvidløg er havens penicillin. Derfor er det også lige nu, i den kolde og mørke tid, at vi kan få optimal gavn af hvidløgs mange sygdomsforebyggende egenskaber. Hvidløg betegnes som en krydderurt...

Landleys Kok skriver om Zucchinipakoras med vitlöksris, råkostsallad och srirachasås

Denna middagsrätt bestående av zucchinipakoras med vitlöksris, råkostsallad och srirachasås är bara så god! Det är helt klart en av mina nya favoriter. Inlägget Zucchinipakoras med vitlöksri...

Drop Slankekuren skriver om Schnitzler med rodfrugter

En lidt anderledes ret da der er cola i. Colaen kan erstattes med vand, men retten er bestemt værd at afprøve med cola. Denne opskrift Schnitzler med rodfrugter blev udgivet først på Drop Slankeku...


Onsdag d. 28. August 2024

www.madforlivet.com skriver om Dine tanker og følelser kan påvirke dig fysisk…

Du kender det sikkert godt, nervøsitet, angst, tristhed eller stress kan ofte mærkes i maven. Udtryk som at have “sommerfugle i maven” eller kvalme og ondt i maven viser os, at der er en tæ...

Bare Go' mad skriver om Paprikagryde

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Kartoffelsalat

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Strandkage

Find hele opskriften på Strandkage hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hibiscus, dipladenia, julestjerner og lavendler -besøg hos Graff Breeding

Alene i navnet Graff Breeding hører man, at her ikke er tale om et helt almindeligt gartneri, men om en forædlingsvirksomhed. En vidensvirksomhed. En forskningsvirksomhed. En international virksomhe...

Noget i ovnen skriver om Hvidløgs croissanter – mini kuvertbrød af croissant på dåse

Hvidløgs croissanter - prøv de lækre mini kuvertbrød af croissantdej på dåse. Mini croissanter. Ej se lige hvad jeg har lavet af en dåse croissantdej. De fineste, lækreste små bløde sprøde ...

Stinna skriver om Pærepandekager

Pærepandekager er lækre, søde pandekager med pære og kardemomme. De er perfekte til morgenmad eller en lille sød eftermiddagssnack. Opskrift på pærepandekager… The post Pærepandekager ap...

Anna-mad skriver om Æble røsti pandekager

Opskrift på æble røsti pandekager. Jeg elsker røsti, og jeg elsker pandekager, så jeg tænkte “hvorfor ikke kombinere de to?”. Jeg har både spist og lavet almindelige røsti med kart...

Valdemarsro skriver om Pico de gallo

Den sprøde friske mexicanske pico de gallo er så lækker og skal tilberedes af solmodne tomater fyldt med smag. Vores sommerhus bugner af tomater lige nu, så denne lækre salat er en af mine favori...

Bare Go' mad skriver om Æggekage

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet rugbrød

Rugbrød er en af de mest ikoniske danske fødevarer, og at bage det selv bringer en særlig tilfredsstillelse. Med sin tætte krumme, fyldige smag og sprøde skorpe er hjemmelavet rugbrød en perfekt...

Bagvrk skriver om Søde sensommerminder: Blommetærte med mandler er en himmerigsmundfuld

Træerne bugner med blommer. Brug nogle af dem til den skønneste blommetærte med mandelfyld. Det bliver ikke bedre. Det er sensommer og blommesæson. Men blommetærten fortjener også at blive bagt ...

Bare Go' mad skriver om Clotted cream

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste cocktail og drinks her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste cocktail eller drink i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. o...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste sushi her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste sushi i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. november, så st...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 36

Find hele opskriften på Madplan uge 36 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Jordbær caipirinha

Sådan laver du en lækker jordbær caipirinha. Skøn brasiliansk cocktail med jordbær, cachaca, lime og sukker. Den kan også laves med hvid rom. Jordbær caipirinha, eller strawberry caipirinha, er...

Smag Aarhus skriver om Guide: Her er 5 historiske restaurantoplevelser i Aarhus

Vil du gerne opleve en bid af Aarhus’ historie over en bid mad? Så sæt dig til bords på en af disse fem historiske restauranter. Læs også: Vi guider: 4 steder du skal spise i Festugen St. Pauls...

Bagning med budget skriver om En lille pose til strik

Det er blevet ret populært at sy muleposer, indkøbsnet og små poser til alverdens krea-projekter. Og det er bare så fint, for hver gang spares der jo en plastikpose. Jeg har før syet et par mulep...

Drop Slankekuren skriver om Broccolipålæg

En rest broccoli – og stokken bør ikke gå til spilde – eller en anden grøntsagsrest. Brug den i dette smørrepålæg. Denne opskrift Broccolipålæg blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Hot Dog Muffins Rezept – ein besonderes Fingerfood

Wir sind riesengroße Fans des dänischen Fastfoods und mit diesem Hot Dog Muffins-Rezept können wir es als Fingerfood oder Partyfood zu vielen Gelegenheiten genießen und unser Lieblingsessen für u...


Tirsdag d. 27. August 2024

Bare Go' mad skriver om Pommes frites

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Hollandske pandekager med bacon – sprøde og lækre

Hollandske pandekager med bacon er så lækre. Hvis du ikke har smagt bacon pandekager før, så må du absolut prøve at bage en portion. Her får du min opskrift. For mange år siden havde jeg en ho...

Bare Go' mad skriver om Focaccia brød

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Vær varsom med tamponer

Kære medsøstre, en helt ny undersøgelse fra Berkeley School of Public Health har vist, at tamponer fra 16 forskellige populære mærker indeholder toksiske metaller som bly, arsen og cadmium. Dette...

Hashtagmor skriver om Hotdogtærte – en nem børnevenlig tærte opskrift med pølser

Efteråret og vinteren hos os er altid fyldt med forskellige spændende og lækre tærter. Jeg har flere gange tænkt på at lave en hotdogtærte som jeg tænkte ville være smart til nogle af alle de...

Stinna skriver om Pæremuffins med marcipan

Pæremuffins med marcipan og kardemomme er lækre, saftige muffins med den lækreste smag. De er nemme at lave og er perfekte til… The post Pæremuffins med marcipan appeared first on Stinna.

Helt op til månen skriver om Oplev det ægte Thailand: En guide til en sikker og hyggelig ferie

Oplev det ægte Thailand: En guide til en sikker og hyggelig ferie Thailand er en destination fyldt med kulturelle skatte, naturskønne landskaber og masser af gæstfrihed. At planlægge en hyggelig o...

Mad for madelskere skriver om Bagels med laks og flødeost

Find hele opskriften på Bagels med laks og flødeost hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Nyt spisested i hjertet af Aarhus: Besøg Bird Bird Thai i Banken

Nu er der godt nyt for alle, der elsker det thailandske køkken! Det populære thailandske spisested, Bird Bird Thai Food, udvider nemlig med endnu en lokation! Denne gang er det i det spritnye Banken...

Landleys Kok skriver om Vegansk mangoldsoppa med soltorkade tomater

Odlar du mangold och undrar vad du ska göra med den? Laga en vegansk mangoldsoppa med soltorkade tomater. Denna soppa är även laktosfri och glutenfri. Inlägget Vegansk mangoldsoppa med soltorkade ...

Drop Slankekuren skriver om Pasta med tunsauce

Mild og cremet sauce, lækker smag, nemt at tilberede. Eneste gene er, at bliver det bliver hurtigt koldt pga. den kolde – men lækre – sauce. Denne opskrift Pasta med tunsauce blev udgivet førs...

Madens Verden skriver om Wienergryde

Den nemme opskrift på klassisk wienergryde. En populær hverdagsret, hvor hele retten med grøntsager og små frikadeller laves i samme gryde. Wienergryde er en klassisk gryderet fra det østrigske o...


Mandag d. 26. August 2024

Bare Go' mad skriver om Ciabatta

Ingen forhåndsvisning.

Piskeriset på eventyr skriver om Morgenmads-bao

Denne morgenmads-bao er selvfølgelig et eksperiment fra mit bao-benspænd. Jeg bruger ikke kun månedens benspænd til at blive klogere på et emne men også på at udfordre det og skabe nye koncepte...

Madmagasinet skriver om Mad til bryllup

At planlægge mad til et bryllup er en af de vigtigste og mest spændende opgaver i bryllupsplanlægningen. Det er en chance for at imponere gæsterne og skabe en mindeværdig oplevelse, som de vil ta...

Stinna skriver om Bagt tomatsauce

Bagt tomatsauce med friske tomater, basilikum og piskefløde. Denne tomatsauce er fyldt med smag, men er samtidigt utrolig nem at lave. Opskrift… The post Bagt tomatsauce appeared first on Stinn...

Stinna skriver om Efterårspandekager

Efterårspandekager med æbler, kanel og kardemomme. Disse pandekager smager helt fantastisk og er især gode til efteråret, hvor der er æbler at… The post Efterårspandekager appeared first o...

Bare Go' mad skriver om Spaghetti med kødsovs

Ingen forhåndsvisning.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – isætning af ny hoveddør

Du tænker måske, at vi har danderet sommeren væk, eventuelt med en enkelt afstikker til Maldiverne, før det er for sent, et par charterture plus det løse.Så har du ikke helt ret. Ovenpå en hist...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pragtlilje – nu for fjerde gang

Den blomstrer igen. Pragtliljen. For fjerde gang. Sådan en knold er altså værd at investere i, hvis man kan lide eksotiske planter i drivhuset – og det kan jeg. Vores drivhus er en blanding a...

Madens Verden skriver om Stegt spinat

Få den nemme opskrift på stegt spinat. Sauteret spinat stegt på panden sammen lidt rødløg, hvidløg og citronsaft. Nem og hurtig at lave. Jeg elsker stegt spinat som tilbehør til mange retter, o...

hannemad skriver om Grove grøntsager med torsk

Denne ret med grove grøntsager og bagt torsk er en nem og sund ret. Sløn som en hverdagsret på en travl hverdag. The post Grove grøntsager med torsk appeared first on hannemad.dk.

Bare Go' mad skriver om Culottesteg i airfryer

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Millionlinser

Lækker og nem opskrift på millionlinser som er den vegetariske udgave af millionbøf med kartoffelmos med blomkål. En nem og budgetvenlig ret. Her er masser af umami fra svampe og linser og en læk...

Bagning med budget skriver om Bananbrød

Indtil for ganske nyligt havde jeg ikke smagt et bananbrød. Men i forrige uge spillede jeg til gudstjeneste på det lokale plejehjem, og der blev der til kaffen serveret et bananbrød. Og det smagte ...

Mad for madelskere skriver om Ranch Dressing

Find hele opskriften på Ranch Dressing hos Mad for Madelskere.

Bare Go' mad skriver om Hvad er al dente?

Ingen forhåndsvisning.

Drop Slankekuren skriver om Gryderet med øl

Denne ret er et klart hit, alene bare fordi der er kartoffelmos som tilbehør, det er helt sikkert et hit her hos os – for alle. Denne opskrift Gryderet med øl blev udgivet først på Drop Slankek...


Søndag d. 25. August 2024

Bare Go' mad skriver om Kanelstang

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Brombærmuffins

Skøn opskrift på brombærmuffins, der smager himmelsk godt. Store og luftige muffins med brombær, der er lidt sundere, da de er bagt uden smør. Store og luftige brombærmuffins, der smager himmels...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 35

Mandag: Mexi-plade Tirsdag: Tortellinisuppe Onsdag: Rester eller improvisation Torsdag: Omelet med svampe og Bønnesalat Fredag: Østershattekebab

Bare Go' mad skriver om Den du ved nok kage

Ingen forhåndsvisning.

Landleys Kok skriver om Paprikaröra med chili och vitlök

Denna paprikaröra med chili och vitlök påminner om den kanariska såsen Mojo Rojo. Den är både glutenfri, lite nyttigare, vegansk och laktosfri. Inlägget Paprikaröra med chili och vitlök dök ...

Bare Go' mad skriver om Bedstefars skæg

Ingen forhåndsvisning.

Vinexpressen.dk skriver om Vild standard-bourgogne fra tidligere politimand

I gamle dage var standard-bourgogne noget tyndbenet pjask, men den tid er forbi. Kendte og ukendte producenter har fundet formlen til at få en generisk The post Vild standard-bourgogne fra tidligere ...


Lørdag d. 24. August 2024

Madens Verden skriver om Bagte figner

Bagte figner med honning og vaniljeis er en skøn dessert, som er nem at lave og smager forrygende. Se opskriften her. Bagte figner med vaniljeis er er en af mine yndlingsdesserter, som smager fantast...

Madens Verden skriver om Mexicansk one pot

Lav en skøn mexicansk one pot, der smager himmelsk godt. Opskriften er bla. med sorte bønner, majs og kylling. Og så er den nem at tilberede. Så er der mexicansk one pot for alle pengene, og her f...

Louises Madblog skriver om Vindruegelé

Vindruegelé er en lækker og nem opskrift, der giver dig mulighed for at bruge vindruer, som du måske har i overskud. Det er synd at lade dem gå til spilde, og gelé er en fantastisk måde at bruge...

Anna-mad skriver om Madplan uge 35

Vi er ved at nærme os starten af efteråret, hvilket betyder helt nye og lækre sæsonvarer som græskar og æbler og svampe. Inden da synes jeg lige, at vi skal give plads til eksempelvis kål, blom...

Bare Go' mad skriver om Vikingegryde

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Ugens vine: God riesling blandt 19 topkøb

Flere gode hvidvine i ugens vine, skriver vinkender Jan Sørensen, som bedømmer udvalgte tilbudsvine fra supermarkederne i denne uge 35, 2024. Deres vinkender elsker hvidvin og ikke mindst druen ries...

herzelieb skriver om Eierlikör-Marmorkuchen – ein saftiger und lockerer Gugelhupf

Ein saftiger Eierlikörkuchen erinnert mich immer an unsere Oma. Und auch der Eierlikör-Marmorkuchen hatte bei unserer Großmutter einen festen Platz auf dem Kuchenbuffet oder dem Kaffeetisch. Denn f...


Fredag d. 23. August 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 25.08.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 35 (2024).

Så blev det endelig vores tur til at holde en sen sommerferie, og i weekenden tager vi en tur til Rhodos. Men selvom jeg holder ferie, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en madplan til uge 35, ...

Vinexpressen.dk skriver om Pineau des Charentes – Frankrigs største vinhemmelighed

Hører du til dem, der elsker at køre de sikre valg, så kender du sikkert ikke Frankrigs bedst bevarede vinhemmelighed fra Cognac-området, Pineau des Charentes, The post Pineau des Charentes – Fr...

Bare Go' mad skriver om Kartofler i fad

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Blomkål

Ingen forhåndsvisning.

Min Madopskrift skriver om Asiatisk svinemørbrad med rød karrypasta

Fedtfattig asiatisk svinemørbrad med rød karrypasta, laves på 30 min. Er sund og nem aftensmad, som virkelig sparker energi ind i kroppen. Indlægget Asiatisk svinemørbrad med rød karrypasta blev...

Madmagasinet skriver om Top 100 spændende food pairing-kombinationer:

Denne liste indeholder både klassiske og mere utraditionelle kombinationer, som kan inspirere dig til at udforske nye smagsoplevelser i køkkenet!

Det skal smage af noget skriver om Risalamande

Risalamande er en uundgåelig del af den danske jul. Denne lækre dessert, der kombinerer cremet risengrød med flødeskum, hakkede mandler og vanilje, toppes traditionelt med kirsebærsauce. Den serv...

Det skal smage af noget skriver om Havregrød

Havregrød er en klassiker, der har været en del af dansk morgenmadskultur i generationer. Den er ikke kun nem og hurtig at lave, men også utrolig nærende. Havregrød giver en god mæthed og er fyl...

Det skal smage af noget skriver om Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager er en elsket morgenmadsfavorit, kendt for deres fluffy og luftige konsistens. Disse små, tykke pandekager er perfekte til en hyggelig brunch eller en særlig morgenmad i weeken...

Det skal smage af noget skriver om Pandekager

Pandekager er en af de mest populære og alsidige desserter, som kan nydes året rundt. De kan serveres med et væld af toppings, både søde og salte, og er elsket af både børn og voksne. Uanset om...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 35 – få opskrifter her

Madplan uge 35 - her får du en masse gode nemme opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Sensommeren er lun og vejrudsigten for den kommende uge ser heldigvis god ud. Skønt at vi stadigvæk kan s...

Noget i ovnen skriver om Müsli cookies med appelsin – nem opskrift

Müsli cookies. Uhm her får du opskriften på sprøde cookies med müsli og appelsin  - lækre småkager, der er nemme at lave. Hvis du godt kan lide cookies, der er lidt "crunchy" og med ekstra kna...

Stinna skriver om Bønnemuffins

Bønnemuffins er lækre, søde muffins med sorte bønner og andre lækre ingredienser. De er perfekte til madpakken eller den lille sult. Opskrift… The post Bønnemuffins appeared first on Stinn...

Stinna skriver om Bønnemuffins

Bønnemuffins er lækre, søde muffins med sorte bønner og andre lækre ingredienser. De er perfekte til madpakken eller den lille sult. Opskrift… The post Bønnemuffins appeared first on Stinn...

Valdemarsro skriver om Squashbrød

Saftigt og lækkert squashbrød med havregryn, er nemt at bage og smager vildt godt til alt fra ostemadder til sandwich og toasts. Det saftige brød med squash kan holde sig lækker i flere dage, da d...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mols Bjerge i solskin

En dag som i dag trænger man da til lidt solskinsbilleder, ikke? Jeg har været på afdelingsseminar i Ebeltoft her i ugens løb, og tænk – det klarede op, og solen kom frem lige præcis samti...

Madens Verden skriver om Dukkah kylling

Sådan laver du dukkah kylling. Lækker og nem ret med dukkahpaneret kyllingebryst, der steges i ovnen. Knasende lækker hverdagsmad til alle. Dukkah kylling smager super godt, og så er kyllingerette...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 35

Find hele opskriften på Madplan uge 35 hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om En plæne på vej :-)

Haven ved det lille hus i Jelling er – i mit hovede – tænkt som en ret vild have. Med plads til insekter, stenbunke, vandbassin, kompost og ret mange træer. Noget af det er jo kommet i g...

Smag Aarhus skriver om Food Festival i Aarhus: DM i hotdog, masser af mad og kendis-kokke på Tangkrogen

Glæd dig til en tre-dages madfest på Tangkrogen i Aarhus, hvor Food Festival byder på unikke madoplevelser, inspiration og masser af underholdning. Med over 200 stande, seks eventtelte og utallige ...

Landleys Kok skriver om Stekt lax med vitlöksris och asiatisk mangosallad

Finns det någon godare än stekt lax med vitlöksris och asiatisk mangosallad? Denna middagsrätt passar fint på sommaren och sensommaren. Inlägget Stekt lax med vitlöksris och asiatisk mangosalla...

GastroMand skriver om Cheeseburger & Bacon-Onion Jam

Indlægget Cheeseburger & Bacon-Onion Jam blev først udgivet på Gastromand.dk. Er du lidt lækkersultet og tænker lidt ekstra kalorier ikke skader, så er dette et pift til den klassiske chee...

Drop Slankekuren skriver om Porre-broccoligratin

I stedet for skinketern kan man bruge kyllingetern. Husk stanniol, da broccolien nemt bliver mørk. Gratinen kan også tilberedes i grillen. Denne opskrift Porre-broccoligratin blev udgivet først på...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 giver dig syv opskrifter på nem og lækker aftensmad og en kageopskrift, du kan lave i den kommende uge. Kender du det, at det kan være svært hele tiden at få idéer til, hvad...


Torsdag d. 22. August 2024

Helt op til månen skriver om Skal du tage afsked med en, som du har kær?

I livet møder vi mange udfordringer. De er store, og de er små. Mange oplever i løbet af livet at miste nogen, som de har kær. Det giver anledning til, at vi skal tage afsked, og vi mødes med ven...

Fru Kreativ skriver om Normandiet og Camping Le Robinson

Vores første stop på denne tur, var campingpladsen Camping Le Robinson i Normandiet, tæt på Omaha Beach og den berømte bunker WN 60 (WiderstandsNest 60). Den var det østligste fæstningsværk ve...

Fru Kreativ skriver om Roadtrip til Normandiet

Så er vi klar med første video fra vores sommerferie 2024. Første del af turen gik mod Normandiet og mere specifikt Omaha Beach. En spændende og meget indtryks rig tur, hvor vi bl.a. besøgte den ...

Piskeriset på eventyr skriver om Villa Vino

I sidste uge var jeg på Villa Vino med en ven, som også kan lide et godt glas vin med lidt tapas til. Vinbaren ligger lige over for Grand Teatret i København, og da vejret var ganske lunt, sad vi u...

Evas Køkken skriver om Ramen med laks & nudler🍜

 Lækker ramensuppe med den gode bæredygtige laks fra Nordfra.com (reklame) laksen er opdrættet uden pesticider & antibiotika og fodret med GMO-frit foder. Ramensuppe med lak...

Hurtig Mums skriver om Æggekage i airfryer

Her får du en nem og lækker opskrift på æggekage i airfryer. Min opskrift på æggekage i airfryer Når vi får æggekage, får vi altid stegt bacon til – eller næsten altid, for jeg kan godt f...

Noget i ovnen skriver om Butterdejstærte med svampe – sprød butterdej med champignon

Butterdejstærte med svampe. Her får du opskriften på små nemme butterdejstærter med sprød butterdej og champignon a la creme. Der venter dig en opskrift på små tærter af butterdej, der smager...

Gastromad skriver om Flap Meat

Flap meat udskæring også kaldet bavette er en utrolig lækker og lidt overset udskæring i Danmark. Den er meget almindelig i Frankrig og andre lande. Kødet er tyndt og har større og grove fibre, ...

Louises Madblog skriver om Hjemmelavet vindruesaft i saftkoger (tutti frutti)

Vindruesaft er en forfriskende og lækker drik, der er utrolig nem at lave derhjemme. Med en saftkoger kan du nemt udtrække saften fra vindruerne og nyde den lækre smag af solmodne druer. I denne op...

Noget i ovnen skriver om Salat med brombær – opskrift på nem brombærsalat

Salat med brombær smager super godt. Brombærrene giver både saftighed og sødme til salaten. Her får du en god nem opskrift på brombærsalat. Måske du også har været på brombærrov i skoven e...

hannemad skriver om Kylling i kantarelsovs

Denne ret er en dejlig måde at bruge de skønne kantareller, der kan findes i naturen lige nu. En hurtig gæsteret der vækker glæde. The post Kylling i kantarelsovs appeared first on hannemad.dk.

Bare Go' mad skriver om Naanbrød

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges er en ægte dansk klassiker, der ofte serveres til festlige lejligheder eller som en del af et traditionelt frokostbord. Retten kombinerer sprøde tarteletskaller med ...

Anna-mad skriver om Cookie issandwich

Noget af det værste at tage billeder af må være en cookie issandwich, men noget af det bedste at spise er til gengæld også cookie issandwich, og så må man jo nogle gange ofre sig, krydse fingre...

Det skal smage af noget skriver om Pommes Anna

Pommes Anna er en klassisk fransk ret, hvor kartofler er skåret i tynde skiver og bagt i lag med smør, indtil de er gyldne og sprøde. Denne ret er enkel, men raffineret, og kan være både en impon...

Bare Go' mad skriver om Rosenkål

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet Müsli

Müsli er en fantastisk måde at starte dagen på, fyldt med fibre, sunde fedtstoffer og naturlig sødme. Hjemmelavet müsli giver dig fuld kontrol over ingredienserne, så du kan tilpasse den efter d...

Det skal smage af noget skriver om Falafler

Falafler er en klassisk ret fra Mellemøsten, kendt for sin sprøde ydre og krydrede, bløde indre. Lavet af kikærter og en blanding af krydderurter og krydderier, er falafler en velsmagende og prote...

Det skal smage af noget skriver om Svensk pølseret

Svensk pølseret er en ægte dansk klassiker, der bringer minder om mormors køkken og varme hverdagsmåltider. Den er både nem at lave, billig og utrolig smagfuld. Retten består af en cremet sovs m...

Det skal smage af noget skriver om Kartoffelpizza / Hvid pizza

Kartoffelpizza er en spændende og anderledes tilgang til den klassiske pizza, hvor kartoflen spiller hovedrollen. Denne opskrift kombinerer den sprøde, gyldne kartoffel med cremet ost og aromatiske ...

Råvareguiden skriver om Gourmetoplevelser derhjemme med et tryk på en knap

Sponsoreret indlæg Forestil dig at kunne nyde gourmetoplevelser derhjemme, alt sammen med et tryk på en knap. For mange betyder gourmetmad tidskrævende forberedelse og dyre restaurantbesøg, men me...

Drop Slankekuren skriver om Kalveschnitzel krydret med spidskommen og koriander

En schnitzel eller en bøf kan række til mange flere, hvis man skærer den i skrå skiver. Denne opskrift er kaloriefattig, men mætter til gengæld rigtig godt. Denne opskrift Kalveschnitzel krydret...


Onsdag d. 21. August 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Der er liv endnu

Jeg har sådan lyst til at takke og undskylde i samme sætning. Takke for den helt enorme opbakning, der har været til vores sommerrestaurant og undskylde for den dundrende stilhed, der har været fr...

NordiskNaturligvis skriver om Brud af popcorn

Popcorn danner basis i denne simple “konfekt”. Det skal du bruge:     Mandler og hasselnødder blev ristet i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. Hasselnøddernes hinder blev forsi...

Noget i ovnen skriver om Brombærsirup – opskrift på hjemmelavet sirup med brombær

Brombærsirup er super nemt at lave og det er så lækkert at bruge i desserter, is, pandekager og drinks. Her får du en god nem opskrift på hjemmelavet sirup med brombær. Hvis du har været på br...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet guf

Få den bedste opskrift på hjemmelavet guf. Det er verdens bedste guf til is, isvafler og andre dessert, og den laves nemt med 3 ingredienser. Så er der hjemmelavet guf, og den bliver ikke bedre end...

Madens Verden skriver om Squashmuffins

Her er opskriften på lækre squashmuffins bagt med kanel og hakkede valnødder og hasselnødder. Skønne muffins med revet squash. Squashmuffins er lækre muffins bagt med revet squash, kanel, kardem...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Weekendens tredje havebesøg: Jette og Pers dejlige have

Det her havebesøg havde jeg virkelig glædet mig til. En romantisk have med gange, der slynger sig mellem blomster, buske og træer. Et idyllisk hus med varmt røde mure, sprossede vinduer og et smuk...

Noget i ovnen skriver om Champignon a la creme opskrift – flødestuvet champignon

Champignon a la creme smager så lækkert på ristet brød eller som tilbehør til mange retter. Her får du en god nem opskrift på flødestuvet champignon, eller svampestuvning, som det også kaldes...

Hashtagmor skriver om Farsbrød med ostekerne og spidskålssalat med mango

En virkelig dejlig opskrift på farsbrød med ostekerne serveret med en skøn spidskålssalat med mango. Disse kødboller med ost er omviklet med bacon og det giver en skøn smag! Jeg er generelt glad...

Det skal smage af noget skriver om Bæredygtighed i madlavningen

I en verden, hvor klimaforandringer og overforbrug af ressourcer er blevet nogle af vores største udfordringer, spiller vores madvalg en afgørende rolle. Bæredygtig madlavning handler om mere end b...

Stinna skriver om Tzatziki med dild

Tzatziki med dild, citronskal og hvidløg. Denne lækre tzatziki smager helt fantastisk og er et godt alternativ til den klassiske tzatziki. Opskrift… The post Tzatziki med dild appeared first o...

www.madforlivet.com skriver om Grønsagsgryde – let og sund grønsagsret

Grønsagsgryde er en let og sund grønsagsret, der passer som tilbehør til stort set alle former for grønne bøffer, frikadeller og kød. Ingredienser til 4 personer 1 squash 4 gulerødder 1 broccol...

Bare Go' mad skriver om Dahl

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Spaghetti Carbonara: En Italiensk klassiker fyldt med smag

Spaghetti Carbonara er en af de mest ikoniske retter fra det italienske køkken. Med sin rige og cremede sauce, lavet af æg, ost og pancetta eller guanciale, er denne ret elsket verden over for sin e...

www.madforlivet.com skriver om Tarmmikrobiomets konstitution har betydning for kolesteroltallet

Vi mennesker har alle et forskelligt tarmmikrobiom. Trillioner af mikrober bebor vores tarme, og de påvirker ikke kun vores fordøjelse og tarmsundhed, men også vores generelle sundhedstilstand. Uba...

Bare Go' mad skriver om Maskeret blomkål

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Konditorcreme

Konditorcreme er en luftig vaniljecreme rørt med flødeskum. Det bliver en lækker og luftig sag, som fløjlsblød og virkelig lækker i flødeskumskager og som tilbehør til desserter. Et klassisk g...

Bare Go' mad skriver om Sådan koger du æg

Ingen forhåndsvisning.

Landleys Kok skriver om Glutenfri paj med kikärtsskal, soltorkade tomater, rödbetor och grönkål

Glutenfritt pajskal? Varför inte göra en glutenfri paj med kikärtsskal, soltorkade tomater, rödbetor och grönkål? Gott och fyllt med härliga smaker. Inlägget Glutenfri paj med kikärtsskal, so...

Drop Slankekuren skriver om Jordbær/banan-smoothie

Drikken er tyk, og der skal suges godt i sugerørene, med mindre man kan få fat i nogle gode store rør. Velbekomme. Denne opskrift Jordbær/banan-smoothie blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Rote Bete Meerrettich Aufstrich Rezept

An cremigen Brotaufstrichen kann ich schwer vorbeigehen. Die Kombination mit Roter Bete und Meerrettich gibt es als vegane Variante auch von einer Naturkostmarke, aber unschlagbar ist für mich dieser...


Tirsdag d. 20. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Bao med svampe

Der kom bao med svampe på bordet tidligere på ugen, for selvfølgelig skulle jeg lave bao med vegetarfyld i forbindelse med mit bao-benspænd. Og her er der naturligvis mange muligheder, men jeg syn...

Bare Go' mad skriver om Frikadeller i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Fyldte squash – nem opskrift på fyldt farseret squash

Fyldte squash smager skønt og det er en genial måde, at få brugt en masse squash. Mon ikke farseret squash er én af de gode gamle retter, der er ved at gå i glemmebogen? Jeg vil hermed godt slå ...

Stinna skriver om Bountykage

Bountykage med den lækreste browniebund, et lækkert kokoslag og chokoladeganache på toppen. Denne kage er helt perfekt til dig, som elsker chokolade… The post Bountykage appeared first on Sti...

Råvareguiden skriver om Medbring varieret mad til sammenskudsgildet

At forberede mad til et sammenskudsgilde kan være en chance for at imponere dine gæster med en blanding af lækre retter, der både er nemme at tilberede og friske. For at træffe det mest velinform...

Det skal smage af noget skriver om Biksemad – En klassisk dansk

Biksemad er en af de mest elskede retter i Danmark (eller er det stegt flæsk?), kendt for sin enkelhed og evne til at omdanne rester til et velsmagende måltid. Oprindeligt opfundet som en måde at b...

Bare Go' mad skriver om Whiskysauce

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Haydari: En krydret tyrkisk yoghurt-dip

Haydari er en lækker og krydret yoghurt-dip, der stammer fra det tyrkiske køkken. Denne cremede dip er kendt for sin friske smag, der kombinerer syrligheden fra yoghurt med den aromatiske duft af ur...

Det skal smage af noget skriver om Italiensk Fladbrød: En rejse til middelhavet

Italiensk fladbrød, også kendt som piadina eller focaccia, er en af Italiens kulinariske skatte. Dette enkle, men utroligt velsmagende brød er en alsidig delikatesse, der kan nydes som en snack, ti...

Det skal smage af noget skriver om Perfekt Pizzadej: En Guide til Hjemmelavet Lykke

Pizzadej er fundamentet for enhver fantastisk pizza, og der er noget særligt ved at lave den fra bunden. Uanset om du er nybegynder i køkkenet eller en erfaren hjemmekok, er det at mestre pizzadejen...

Det skal smage af noget skriver om Indisk dahl: En Skål Fuldt af Smag og Kultur

Indisk dahl er en fantastisk ret, der bringer en eksplosion af smag og kultur direkte til dit spisebord. Dahl, også kendt som dal eller daal, er en traditionel indisk linseret, der kan variere fra re...

Bare Go' mad skriver om Jægerschnitzel

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Chokolademousse – Den perfekte kombination

Chokolademousse er en af de desserter, der aldrig går af mode. Denne luksuriøse og fløjlsbløde dessert er perfekt til at imponere gæsterne, men samtidig så enkel, at den kan laves på forhånd, ...

Det skal smage af noget skriver om Blomkålspandekager – Det smagfulde twist

Blomkålspandekager er et skønt alternativ til traditionelle pandekager fyldt med næring og smag. Disse pandekager er perfekte til dem, der ønsker at nyde en let og sund ret uden at gå på komprom...

Det skal smage af noget skriver om Blåbærmuffins: Søde, saftige og uimodståelige

Blåbærmuffins er en klassiker, der aldrig skuffer. De er den perfekte kombination af en let og luftig dej, fyldt med saftige blåbær, som giver en sød og syrlig smag i hver bid. Disse muffins er b...

Mad for madelskere skriver om Butterdejspakker med skinke og ost

Find hele opskriften på Butterdejspakker med skinke og ost hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Blue Lagoon

Sådan laver du den populære Blue Lagoon drink, der består af vodka, blå curacao og lidt lemon sodavand. En flot, farverig og frisk drink. Blue Lagoon er en international kendt og populær drink, d...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Weekendens andet havebesøg: Kunstner Laila Rask Pedersens have

Hvad lørdagens andet havebesøg skulle være, besluttede jeg udfra et billede på Instagram. En bæk af keramik, der slynger sig i haven og ‘løber’ under en bro. Det antydede, at der var...

Madens Verden skriver om Kylling cacciatore

Kylling cacciatore er en klassisk gryderet, der også er kendt som italiensk jægergryde. Retten er både sund, nem og hurtig at tilberede. Lav en lækker kylling cacciatore, der er en klassisk gryder...

Evas Køkken skriver om Chowder med paneret kuller

 Indlægget indeholder reklamelinks. Sommeren er heldigvis stadig over os, men jeg er gået i suppemode og skal de kommende dage udvikle 4 supper for min gode samarbejdspartner Nordfra....

Drop Slankekuren skriver om Kalkun-stroganoff

Pølserne smager meget kraftigt igennem, så bryder man sig ikke om det, kan man evt. halvere antallet – eller helt udelade dem. Denne opskrift Kalkun-stroganoff blev udgivet først på Drop Slankek...


Mandag d. 19. August 2024

Bare Go' mad skriver om Mørbrad i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Citronpasta – nem opskrift på pasta med citron

Citronpasta - uhm nogle gange er de nemmeste retter altså bare de lækreste. Her får du en god nem opskrift på en rigtig god pastaret, du kan lave med få ingredienser. Pasta og citron er hovedingr...

Susanne Pagh skriver om Kartoffelsalat med green goddess dressing

Den er nærmest alle vegne – dressingen her, og den smager også virkelig godt. Her er det en kartoffelsalat med green goddess dressing, men den kan også anvendes til andre salater. Spring direkte ...

Maden i mit liv! skriver om Hamburgerryg i airfryer.

Det er snart flere år siden, at jeg, efter et tip fra vores gode slagter, begyndte at tilberede hamburgerryg i ovnen i stedet for at koge den i en gryde. Og efter vi har fået airfryer, er jeg nu beg...

Det skal smage af noget skriver om Persillesovs: En klassisk dansk favorit

Persillesovs er en af de mest elskede saucer i det danske køkken. Denne cremede og smagfulde sovs er kendt for sin milde smag og friske grønne farve, som den får fra masser af friskhakket persille....

Smag Aarhus skriver om Besøg BANKEN: Aarhus’ nye foodhall åbner på Strøget

I den gamle historiske ejendom Wornhus, ved Sct Clemens bro er der kommet nye beboere fra den 20. august. Banken, som er Aarhus nye madunivers og foodhall, har bosat sig i bygningen centralt i byen, o...

Stinna skriver om Cookie dough kugler med kikærter

Cookie dough kugler med kikærter er den lækreste ‘sundere’ snack, som er helt perfekt til madpakken. Disse kikærtekugler er lavet af kikærter,… The post Cookie dough kugler med k...

Bare Go' mad skriver om Vegetar pastaret

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Bang Bang Kylling

Bang bang kylling med spicy chilimayo smager virkelig lækkert og er tilmed nemt at lave. Det er en af de mange retter der er gået viralt på sociale medier verden over – og med god grund, for ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Haveselskabets Havefestival: Haven på Mosevej

Uanset hvilken have, man besøger, er der altid inspiration at hente til egen have. Om haven er stor eller lille, om det er en byhave, en landhave eller noget helt tredje, er der stemninger og detalje...

Madens Verden skriver om Ugens 16 vinkøb: Kvalitet til lav pris

Vinkender Jan Sørensen har kigget i supermarkedernes tilbudsaviser for at finde de bedste vintilbud til dig i denne uge 34, 2024. Som såkaldt vinkender drømmer jeg om en uge, hvor de allerbedste k...

Bare Go' mad skriver om Grøntsagssuppe

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om Loulou: Spændende cocktails og ekslusiv stemning i hjertet af Aarhus

Leder du efter det perfekte sted til en luksuriøs og sjov aften i byen? Hos Loulou lige ved Åen i Aarhus får du alt det, der skaber en god aften. Her er der spændede og alsidige cocktails på menu...

Madens Verden skriver om Dukkah

Få den nemme opskrift på hjemmelavet dukkah, der er en lækker krydderiblanding fra Mellemøsten. Bruges til dip, drys, panering og andet. Dukkah er en skøn krydderiblanding fra Mellemøsten og Egy...

Hverken fugl eller Fisk skriver om blomme galore

Blommer op – blommer ned – blommer alle vegne. Træernes grene knækker, maverne næsten det samme og mange af…

Landleys Kok skriver om Grön bönsalsa av haricots verts

Sugen på något annorlunda men ack så gott? Gör en grön bönsalsa av haricots verts. Denna påminner om guacamole och är så god till allehanda rätter. Inlägget Grön bönsalsa av haricots vert...

Drop Slankekuren skriver om Fyldte kartofler med champignoner og karrypasta

Når det skal være nemt, men det ikke gør noget, at det tager lidt tid, bare maden kan passe sig selv det meste af tiden, så er disse fyldte kartofler med champignoner og karrypasta et hit. Denne ...


Søndag d. 18. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Bao med rejer

Bao med rejer er typisk med friturestegte rejer eller pandestegte rejer, men jeg havde lyst til at lave en version med en mere frisk smag. Jeg bruger naturligvis mit bao-benspænd som en god undskyldn...

Mad med glød skriver om Glaskålssalat med vaniljesyltede æbler og ristede hasselnødder

Med et gammelt ananasæbletræ i haven, der giver vildt mange æbler, er det skønt med ideer til hvordan æblerne kan bruges. Og med tilgang til lokalt dyrkede grønsager fra Peters […] The pos...

Noget i ovnen skriver om Pizzasnegle – opskrift på nem dej til bløde pizza snegle

Pizzasnegle er så lækre i madpakken, til frokost eller som nem aftensmad. Her får du opskriften på en god nem dej til pizza snegle med skinke og revet ost. Perfekte hjemmelavede pizzasnegle med me...

Vinexpressen.dk skriver om Vild cava-overraskelse fra spanske Penedes

Jeg er normalt ikke den store cava-fan, men… Colet er et af de huse, der virkelig kan noget. De trak sig for nogle år siden The post Vild cava-overraskelse fra spanske Penedes first appeared on...


Lørdag d. 17. August 2024

Noget i ovnen skriver om Vaniljekage opskrift – nem svampet vanilje kage i bradepande

Vaniljekage - uhm her får du opskriften på en nem svampet bradepande kage med vanilje. Vaniljekagen er super nem og hurtig at lave. En oplagt bradepandekage at bage, hvis du skal bruge kage til mang...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 34

Mandag: Squashdeller med spinat. Fattoush og ris til. Nok til dagen efter. Tirsdag: Stegte ris med karry Onsdag: Gullash med spidskommenyoughurt Torsdag: Vegetarisk croque madame Fredag: Risotto Vi er...

Anna-mad skriver om Madplan uge 34

Det er endelig endelig endelig blevet min tur til en uges sommerferie og wow, hvor har jeg bare glædet mig! Til at komme ned i gear i sommerhuset og ikke lavet meget andet end at bade, gå ture, spis...

Landleys Kok skriver om Äppel- och björnbärspaj

Äppelpaj och björnbärspaj hör båda sensommaren och hösten till. Varför då inte göra en med båda i samma, alltså en äppel- och björnbärspaj? Inlägget Äppel- och björnbärspaj dök för...