Baggrund

I Oktober 2009 får den danske presse pludselig øje på at “Danskerne er vilde med at blogge om mad”. De bringer en liste over danske mad-blogge, men den er både mangelfuld og mangler flere af mine favoritter.
En kommentar på madbloggen Bergholts opskrifter satte gang i ideen, og et par dage efter så denne side dagens lys for første gang.

Siden har i mange år været styret med hård hånd af Kim Schulz, men i efteråret 2019 var systemet ved at være så forældet at det ikke rigtig kunne betale sig at blive ved med at lappe på det og vi troede egentlig også at udviklingen havde løbet den her slags websites over ende, så siden blev pillet ned.

Det resulterede i et mindre stormløb på e-mail og sociale medier af folk der insisterende efterspurgte hvornår tiden kom op igen.

Dette resulterede i at vi indgik partnerskab med Mikkel Mikjær, der brugte corona-krisen i foråret 2020 på at omskrive systemet og rydde op i databasen hvilket resulterede i den version af siden som du sidder og kigger på nu.

Vi regner med at fortsætte udviklingen, vi har en række ideer til forbedringer – hvis du har forslag til forbedringer hører vi også meget gerne fra dig.

Hvordan virker det?

De fleste blog systemer i dag, tilbyder et såkaldt RSS eller Atom feed med det som skrives på bloggen. Kort fortalt betyder det at de, ud over deres smarte hjemmeside, også lægger blog posteringerne i et simpelt format i en enkelt fil (RSS eller Atom fil) som andre så kan trække på.
Det er netop dette madblogs.dk gør.

Vi trækker simpelthen på disse feeds, tjekker om der er nye blog posteringer, og hvis der er, så vises de her på siden.

Dette foregår helt automatisk, cirka en gang i timen.

Sponsor eller annoncør?

Der er mange folk forbi denne side hver dag, og det er den perfekte måde at få eksponeret din hjemmeside eller dit produkt over for en masse mad interesserede folk.
Har du lyst at at være sponsor for madblogs.dk eller blot annoncere med reklamer her på side, kan du kontakte os og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde dig.

Logoet her på siden er designet af Martin Riget Nielsen. Vi takker for et sjovt og brugbart logo.