FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Hvordan virker det?

De fleste blog systemer i dag, tilbyder et såkaldt RSS eller Atom feed med det som skrives på bloggen. Kort fortalt betyder det at de, ud over deres smarte hjemmeside, også lægger blog posteringerne i et simpelt format i en enkelt fil (RSS eller Atom fil) som andre så kan trække på.
Det er netop dette madblogs.dk gør.

Vi trækker simpelthen på disse feeds, tjekker om der er nye blog posteringer, og hvis der er, så vises de her på siden.
For ikke at misbruge de mange madblogs, så husker madblogs.dk at den har hentet et rss feed og venter derfor 2 timer før den tjekker det igen.
Er du “uheldig” og er den person som ser siden lige præcist den gang hvor den opdateres fra de mannge mad blogs, så kan det tage nogle ekstra sekunder for siden om at blive hentet.

Hjælp min blog vises med forkert navn på forsiden?

Der er flere som har spurgt om hvorfor deres blogindlæg på forsiden vises med et andet navn end det de mener at deres blog har.
Svaret på dette er enkelt. Det navn vi viser på forsiden er et som vi udlæser fra bloggens feed. Det vil med andre ord sige, at hvis I har kaldt jeres blog for “A” i jeres blogsystem, men i jeres webdesign, tekster, domæne osv kalder bloggen for “B”, ja så vil “A” altså stadig stå på vores forside.
For at ændre det skal i derfor ind i indstillingerne for jeres blog og ændre navnet der.

Hjælp min blog er på listen men indlæg vises ikke?

Dit blog feed skal overholde nogle bestemte kriterier for at vi kan bruge det på madblogs.dk. Det er meget vigtigt at du har sat en titel på din blog (og helst en som matcher bloggens navn). Uden en titel kan vi ikke vise indlæg og derfor vil din blog blive sorteret fra.