Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Søndag d. 15. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Majskolber med gedeostecreme

Sidste weekend lavede jeg majskolber med gedeostecreme. Jeg besluttede, at det passede godt ind i mit sensommer-benspænd, for i august og september kan du købe ret skønne danske majskolber. Og da v...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste nye spisested her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til det bedste nye spisested i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. december...


Lørdag d. 14. September 2024

Hurtig Mums skriver om Brune kartofler i airfryer

Her får du Beate Grandahls opskrift på brune kartofler i airfryer. Det er noget nemmere end normale brune kartofler. Så prøv dem lige, og se om du også skal bruge denne opskrift til jul og andre ...

Vinexpressen.dk skriver om Vælg de rigtige vine til tre pasta-klassikere

Mad og vin fra et bestemt område passer tit sammen. Når vi taler pasta, vil mange sikkert kigge mod hjemlandet Italien. Og det er ikke The post Vælg de rigtige vine til tre pasta-klassikere first a...

billigeopskrifter.dk skriver om Sidste halvdel af september (15/9 – 30/9)

Først vil jeg slÃ¥ fast at jeg ikke bliver honoreret fra Skagenfood – jeg vil bruge deres kasser et stykke tid for at lette hverdagen der det sidste lille Ã¥rstid har været en del udfordret af...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Løglæggertid

Så kom pakken fra Plantetorvet. Løg til hundetand, som jeg har ledt efter flere af længe, løg til prærieliljer, som jeg har ønsket mig længe og to lidt anderledes prydløg. Gule, Yellow Fantasy...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 38

Mandag: Porrertærte. Grønkålssalat. Tirsdag: Blomkålscurry med kartofler. Naan til. Onsdag: er vi inviteret ud Torsdag: Nudelsuppe med sichuan Fredag: Burgere

Landleys Kok skriver om Fläskytterfilé med gulbetor och stuvad savojkål

Fläskytterfilé med gulbetor och stuvad savojkål är festlig och rustik husman när den är som bäst. Både betor och den stuvade savojkålen kan förberedas. Inlägget Fläskytterfilé med gulbeto...

Anna-mad skriver om Madplan uge 38

Jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt har givet slip på sommeren endnu, og derfor er denne madplan uge 38 også en kombi af sommer og efterår. Med friske grøntsager i kombination med efterårets go...

herzelieb skriver om Dinkel-Joghurt-Brot Rezept- das saftige Dinkelbrot als Topfbrot

Ein Dinkel-Joghurt-Brot aus dem Topf ist eine richtig gute Idee für alle, die ein leckeres, saftiges Dinkelbrot mit einer knackigen Kruste backen möchten und keinen Sauerteig im Vorrat haben. Das To...


Fredag d. 13. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Kantarelpizza

Jeg har endelig bagt kantarelpizza på grillen, og det er ikke et øjeblik for tidligt! Jeg er faktisk overrasket over, at jeg ikke har gjort det før i betragtning af hvor mange pizzavarianter, jeg e...

Hashtagmor skriver om Madplan 15.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Valdemarsro skriver om Gnocchi i svampesauce

Her får I min opskrift på gnocchi i svampesauce med spinat. Retten er ren komfort! De lækre gnocchi i den cremede svampesauce med dejlig smag af rosmarin, fennikelfrø og røget paprika er ganske e...

Madens Verden skriver om Lyssej med kartofler

Sådan laver du lyssej med kartofler og porrer. Du får en nem opskrift på fiskefad med lyssej og masser af grøntsager. Sundt og godt. Lyssej med kartofler er en både nem, hurtig og sund ret til af...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 38 – få opskrifter her

Madplan uge 38. Her får du en masse nye opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Efteråret banker så småt på og den kommende uges vejr byder på både sol og skyer. På denne uges madplan vent...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – noget om indretning

Som du måske har lagt mærke til, er det kommende kulturhus ikke kun en byggeplads længere. Udover arbejde, som absolut mangler at blive udført, er der også en ny og interessant opgave at løse &#...

Mad for madelskere skriver om Knækbrød med havregryn

Find hele opskriften på Knækbrød med havregryn hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Chili con carne

Vores datter kan ikke lide chili con carne – indtil nu, men det viste sig, at det faktisk kun var bønnerne, hun ikke kunne lide, og der er jo meget andet i. Denne opskrift Chili con carne blev udg...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 38

Ugens madplan uge 38 giver dig syv skønne retter, du kan lave til aften i den kommende uge. Og en lækker opskrift på romkugler som bonus. Det kan være svært hele tiden at finde nye lækre retter ...


Torsdag d. 12. September 2024

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 38 (2024).

Med den her madplan til uge 38 er vi allerede et godt stykke inde i september, og jeg stornyder det. Jeg elsker efteråret, og september er jo bare den smukkeste måned, som er fyldt med blå himmel, ...

Smag Aarhus skriver om Nem og lækker aftensmad? Her er 5 gode pitasteder i Aarhus!

Skal din frokost eller aftensmad være nem, lækker og også gerne lidt sund? Så er pitabrød en sikker vinder. Vi præsenterer her fem steder med pita i Aarhus, der rammer plet på den spicy special...

Susanne Pagh skriver om Sandwichbrød

Jeg har længe været på jagt efter et godt sandwichbrød, der kan ristes til morgenmaden – eller være det, der holder sammen på frokostens tunsalat. Sådan et brød har jeg fået skabt her. Det ...

Ostesnak skriver om Myseost – den ’ekte’ gedeost

Ved du, hvordan man laver myseost, altså den 'ægte' gedeost? Tag med til fjelds og besøg Prestholt Støl, hvor de sommeren over laver geitost af gedernes fjeldmælk.

Mad med glød skriver om Hummus med bagt hokkaido

Jeg siger det lige én gang til. Har vist gjort det mange gange efterhÃ¥nden. Opskrifter pÃ¥ forskellig slag hummus kan man aldrig fÃ¥ nok af. Lige fra den helt originale […] The post Hummus med...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Septembers himmel….

September er, når den arter sig, en vidunderlig måned. Blå himmel, klar luft med en kølig undertone, både sommer og modenhed på én gang med sensommerstauder, hyben, blommer og æbler. Som i hyl...

Mad for madelskere skriver om Bagels med skinke, mozzarella og pesto

Find hele opskriften på Bagels med skinke, mozzarella og pesto hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Gyoza japanske dumplings

Gyoza opskrift med svinekød er lækre japanske dampede dumpling med en sprød bund. De japanske dumplings Gyoza stammer oprindelig fra Kina. Som så meget andet har japanerne taget det til sig og gjo...

Landleys Kok skriver om Krämig vegetarisk pasta med komatsuna, paprika och soltorkade tomater

Detta gooooda recept på krämig vegetarisk pasta med komatsuna, paprika och soltorkade tomater är lakto-vegetariskt, men den kan göras vegansk. Inlägget Krämig vegetarisk pasta med komatsuna, pap...

Drop Slankekuren skriver om Cheesecake med ananas og uden ost

Kagen der skal bages i køleskabet. Kagen er dejlig forfriskenede. Der kan også bruges andre frugter, mandariner, ferskner eller lignende. Denne opskrift Cheesecake med ananas og uden ost blev udgi...


Onsdag d. 11. September 2024

Hashtagmor skriver om One pot nudler med ricotta og kyllingeoverlår

En lækker one pot nudler med ricotta og kyllingeoverlår er perfekt til en hurtig aftensmad i ovn. Denne opskrift på mad i fad aka one pot nudler er med kylling, ricotta og grøntsager fra fryseren....

Noget i ovnen skriver om Frøsnapper med pikantost – nem opskrift med butterdej

Frøsnapper med pikantost. Her får du en god nem opskrift på de populære frøsnappere i en hurtig version med færdig butterdej. Måske du mest kender til frøsnappere med remonce? Her får du en l...

Stinna skriver om Sandwich med haydari

Sandwich med haydari, avocado og agurk. Nem og utrolig velsmagende vegetarisk sandwich, som er perfekt til tapasbordet eller som del af en… The post Sandwich med haydari appeared first on Stinna...

Noget i ovnen skriver om Broccolisuppe – nem opskrift på cremet suppe med broccoli

Broccolisuppe smager godt og er fyldt med gode vitaminer og grøntsagsfibre. Her får du en god nem opskrift på en cremet suppe med broccoli og hvidløg. Denne broccolisuppe er uden kartofler og den ...

Stinna skriver om Vietnamesisk stir fry

Vietnamesisk stir fry er en nem vegetarisk ret med risnudler og en skøn sauce. Opskrift pÃ¥ vietnamesisk stir fry NÃ¥r aftensmaden skal… The post Vietnamesisk stir fry appeared first on Stinna....

Stinna skriver om Vietnamesisk stir fry

Vietnamesisk stir fry er en nem vegetarisk ret med risnudler og en skøn sauce. Opskrift pÃ¥ vietnamesisk stir fry NÃ¥r aftensmaden skal… The post Vietnamesisk stir fry appeared first on Stinna....

Råvareguiden skriver om Gastronomiske opdagelser i Danmark inspirerer succesfulde forudsigelser i sportsvæddemÃ¥l

Sponsoreret indlæg Danmark har gennem årene udviklet sig til en gastronomisk perle, hvor lokale råvarer og innovative kokke har sat landet på det kulinariske verdenskort. Fra Michelin-stjernede re...

Smag Aarhus skriver om Et væld af muligheder: Her får du overblikket over Madklubbens restauranter

Er du vild med Madklubbens koncept? Det er vi også! Vi har her lavet en komplet guide over alle Madklubbens lækre restauranter i Aarhus. Læs også: Restauranter med nordisk mad: Her finder du de 5 ...

Stinna skriver om Bananbrød med røde linser

Bananbrød med røde linser er et sundere bananbrød, hvor der er tilsat kogte røde linser til dejen. De røde linser bidrager med… The post Bananbrød med røde linser appeared first on Stinna...

Anna-mad skriver om Stegt spidskål med ristede kikærter og dressing af brændte citroner

Det her er mÃ¥ske ikke en af de opskrifter, som bare lige ligger i kortene, og som du har mødt før, men er du vild med spidskÃ¥l, kikærter og snaskede salater, sÃ¥ tror jeg faktisk, at denne “...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 38

Find hele opskriften på Madplan uge 38 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Butterdejsstang med kylling og bacon

Find hele opskriften på Butterdejsstang med kylling og bacon hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Restaurant i Aarhus lancerer kundeklub med smagfulde fordele til nye gæster!

Jenin: A Taste of Palestine har hurtigt etableret sig som et af Aarhus’ mest elskede spisesteder. Her bringer de autentiske palæstinensiske retter smagen af Mellemøsten til byens centrum. Den stor...

Drop Slankekuren skriver om Rødspættefileter med hvidvinssauce

Virkelig, virkelig lækker ret. Desværre blev mange af billederne dårlige, men det ændrer jo ikke på smagen. Og husk så, at frisk fisk smager bare bedre. Denne opskrift Rødspættefileter med hv...

herzelieb skriver om Gelber Linsensalat Rezept – Linsen und Gemüse als Salat

Gelber Linsensalat gehört zu meinen Favoriten, wenn ich einen Salat zum Mitnehmen möchte. Egal, ob fürs Picknick oder als Mittagessen auf der Arbeit – er enthält jede Menge Gemüse, sättigende ...


Tirsdag d. 10. September 2024

Noget i ovnen skriver om Trifli med mirabeller – nem opskrift på mirabelle dessert

Trifli med mirabeller er en nem dessert med makroner og vaniljecreme. Denne mirabelletrifli er lavet med mirabellekompot, men den kan laves med blommer af alle slags. Se lige en fin dessert i glas. Fa...

Bare Go' mad skriver om Spinatlasagne

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Nudelsalat med peanutbutterdressing

Sprød og smuk nudelsalat med peanutbutterdressing, som er virkelig lækker og velsmagende. Den cremede peanutbutterdressing sammen med cremet avocado, saftig og frugtig mango og de sprøde kålsorter...

hannemad skriver om Spanske bønner med hvidløg og tomat

Denne spanske ret med butterbeans med hvidløg og tomat er nem at lave, og sprængfyldt med smag. Brug som tilbehør eller som en hovedret. The post Spanske bønner med hvidløg og tomat appeared firs...

Stinna skriver om Paneret knoldselleri

Paneret knoldselleri er én af de lækreste mÃ¥der at servere knoldselleri. Det er smagfuldt, sprødt og bare utrolig lækkert. Opskrift pÃ¥ paneret… The post Paneret knoldselleri appeared first...

Stinna skriver om Svampesauce

Svampesauce med stegte svampe, grøntsagsbouillon og selvfølgelig fløde. Denne lækre svampesauce smager virkelig godt og er et hit til efterÃ¥ret. Opskrift pÃ¥… The post Svampesauce appeared ...

Bare Go' mad skriver om Burgerboller

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Pizzasnegle: Den perfekte snack til madpakken

Pizzasnegle er en klassisk favorit blandt både børn og voksne. De er nemme at lave, kan fyldes med forskellige ingredienser og er perfekte som en hurtig snack, til madpakken eller som en del af en b...

Det skal smage af noget skriver om Langtidsstegt andesteg

Langtidsstegt andesteg er en klassisk ret, som især nydes til jul og Mortens aften i Danmark. Den langsomme stegning gør anden utroligt saftig, samtidig med at skindet bliver sprødt og lækkert. Se...

Noget i ovnen skriver om Småkager med lakrids og citron – nem opskrift

Småkager med lakrids og citron smager super godt. Her får du opskriften på nogle knasende sprøde og lækre småkager med havregryn, lakridspulver og citron. Jeg elsker at eksperimentere når jeg b...

Det skal smage af noget skriver om Stegte sild i eddike

Stegte sild i eddike er en traditionel dansk ret, som ofte serveres som en del af smørrebrød. De syrlige eddikesild med krydderier og løg er perfekte pÃ¥ en skive rugbrød og en populær ret ved hÃ...

Det skal smage af noget skriver om Snickerskage

Snickerskage er en syndig og uimodståelig dessert, der kombinerer de velkendte smage fra Snickers-barer – chokolade, karamel og peanuts – med en lækker kagebund. Denne kage er perfekt til fødse...

Madens Verden skriver om Kødboller i svampesauce

Sådan laver du lækre kødboller i svampesauce. En nem opskrift på stegte kødboller, der serveres i en cremet sauce med champignon og tilbehør. Stegte kødboller i svampesauce er ikke kun en fanta...

Mad for madelskere skriver om Harzer Schnitzelkönig

Find hele opskriften på Harzer Schnitzelkönig hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kylling i flødesovs med blommer og enebær

Forleden, da jeg skrev om mad og kager med blommer, lovede jeg at skrive opskriften pÃ¥ den lækre ret med kyllingebryst i sovsen med blommer og enebær. Den fÃ¥r du i dag. Det er en ‘munden vil...

Mad for madelskere skriver om Rugbrødscroutoner

Find hele opskriften på Rugbrødscroutoner hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Zucchini- och blomkålssoppa

Denna zucchini- och blomkålssoppa är lätt att göra. Den kräver inte särskilt många ingredienser och passar fint att svänga ihop som vardagsmiddag. Inlägget Zucchini- och blomkålssoppa dök f...

Drop Slankekuren skriver om Rødvinsmarineret, stegt lever

Ad svinelever kan man da ikke spise! Jo, det kan man faktisk godt, og det smager endda dejligt. Retten bliver lidt mørk pga. af rødvinen. Denne opskrift Rødvinsmarineret, stegt lever blev udgivet...


Mandag d. 9. September 2024

www.madforlivet.com skriver om Transfedtsyrer – historien om et farligt fedtstof

For 22 Ã¥r siden udkom min første bog om fedt, et emne jeg interesserede mig for – og stadig interesserer mig levende for – i særlig grad pÃ¥ grund af den voldsomme og stærkt fejlagtige...

Mad for madelskere skriver om Havregrynscrunch med mandler

Find hele opskriften på Havregrynscrunch med mandler hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Blommesnitter – sprøde kagesnitter med blommekompot

Blommesnitter smager rigtigt lækkert og de er meget nemme at lave. Her får du opskriften på sprøde kagesnitter med blommekompot. Det er en super enkel måde at lave blommekage på og denne kage ka...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Så blev den sløve hedebølge brudt

Selvom vejret har været hedt og sommerligt i de sidste mange dage, er bladene alligevel begyndt at få efterårsfarver. Det var kun et spørgsmål om tid. I nat flammede lynene længe i det fjerne, o...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Isætning af brandvindue – fra kørelade til kulturhus

Gårdens gamle kørelade, den vi er ved at sætte i stand, består af 8 spærsektioner. De syv indrettes til kulturhus og den ottende bliver produktionslokale med destilleri. Selvom vi ikke kan arbejd...

Madens Verden skriver om Carmenère - nationaldruen i Chile

Nationaldruen Carmenère blev hentet til Chile fra Bordeaux i 1850'erne og er en fuldblodsvin med dyb farve og rig frugt. Carmenère kan med fuld ret kaldes nationaldruen i Chile. De fine udgaver af d...

Madens Verden skriver om Barolo

Barolo er den mest berømte vin fra Italien og laves af den lokale drue nebbiolo i et område mellem Torino og Genova. Barolo var rødvinen, der gjorde Italien kendt som vinland. Barolo er dog ikke en...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig hvidvin fra nyt vinhus på Etna

Etna viser gang på gang det store potentiale, der ligger i at dyrke gode druesorter på højtbeliggende marker med vulkansk jordbund. I løbet af ugen The post Vidunderlig hvidvin fra nyt vinhus på ...

Mad for madelskere skriver om Syltede kantareller

Find hele opskriften på Syltede kantareller hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Blommer i cognac

Så er naboens sveskeblommer modne og mange grene går ind over til os ;) Uhhh, så er der dømt kræs for smagsløgene. I stedet for blommer i cognac kan du lave blommer i madeira efter denne opskrif...


Søndag d. 8. September 2024

Noget i ovnen skriver om Caprese pastasalat med tomater og feta – opskrift

Caprese pastasalat med tomater og feta, uhm hvor smager det bare godt!  En meget nem måde at servere salat og tilbehør på i én og samme ret. Tit, når vi laver tomatsalat, ligger der en masse af ...

Piskeriset på eventyr skriver om Kartoffelsalat med ærter

Denne panggrønne kartoffelsalat med ærter lyser virkelig op på middagsbordet og får familien (og/eller gæsterne) til at smile. Og så måtte jeg naturligvis pynte med lidt farverig skovsyre, nu h...

Bare Go' mad skriver om Kagecreme

Ingen forhåndsvisning.

Landleys Kok skriver om Saltbakade potatisar

Visst kan man baka färskpotatis! Dessa saltbakade potatisar går snabbt att göra och blir hur goda som helst – med ett frasigt och gott skal. Inlägget Saltbakade potatisar dök först upp på La...


Lørdag d. 7. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Grillede kyllingespyd

Grillede kyllingespyd er bÃ¥de lette at lave – og lette at variere. Jeg syntes, at de var oplagte at lave, da jeg ville tilberede noget sensommermad til mine gæster og samtidig lave en ret i an...

Bare Go' mad skriver om Blommekage

Ingen forhåndsvisning.

Min Madopskrift skriver om Sådan fjernes alger på træ og fliser

I denne artikel, sÃ¥dan fjernes alger pÃ¥ træ og fliser, fortæller vi dig hvordan, du kan lave en økologiske algefjerner, nemt og billigt. Indlægget SÃ¥dan fjernes alger pÃ¥ træ og fliser blev fÃ...

Råvareguiden skriver om Ovnstegte kyllingelÃ¥r

Stegt kylling i ovn Ovnstegte kyllingelår Ovnstegte kyllingelår er en nem, hurtig og lækker opskrift på hverdagsmad, som man hurtigt kan bikse sammen. Specielt underlår, som er en handy lille hap...

hannemad skriver om Biscotti med appelsin og nødder

Dejligt sprøde biscotti med appelsin og masser af nødder. Gode at have i kagedåsen, da holdbarheden på disse småkager er stor. The post Biscotti med appelsin og nødder appeared first on hannemad...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 37

Mandag: Fattoush og frikadeller Tirsdag: Frikadeller og grøn kartoffelsalat Onsdag: Kartoffelæggekage med kålsalat Torsdag: Sandwich med tomat, mozarella og pesto. Kålsalat (fortsat). Fredag: Past...

Smag Aarhus skriver om Restauranter med nordisk mad: Her finder du de 5 bedste

Er du vild med det nordiske køkken? Går du op i bæredygtighed og sæsonbestemte råvarer? Så besøg disse 5 aarhusianske restauranter, som alle sammen byder på nordisk inspirerede menuer. Læs og...

Anna-mad skriver om Madplan uge 37

Selvom jeg er ked af, at sommer officielt er slut (måske ikke hvis du spørger vejret, men hvis du spørger kalenderen), så er det nu ikke dårligt, at efteråret kommer bagefter med alle dens lækr...

herzelieb skriver om Kürbis-Donuts Rezept – saftiger Kürbiskuchen mal anders!

Jedes Jahr bin ich schon Anfang September total hibbelig, wenn die ersten Kürbisse in den Geschäften, auf dem Markt und in den Hofläden auftauchen. Zeit für Kürbiskuchen und Kürbis-Donuts und ga...


Fredag d. 6. September 2024

Piskeriset på eventyr skriver om September: Sensommer-vibes

Det føles virkelig som sommer disse dage, og derfor er jeg ekstra glad for denne mÃ¥neds benspænd – nemlig sensommer-vibes. Selvom efterÃ¥ret kommer snigende, sÃ¥ kan september sagtens byde pÃ...

Hashtagmor skriver om Madplan 08.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Valdemarsro skriver om Asiatisk gulerodssalat

Sprød og lækker asiatisk gulerodssalat med masser af smag. Den er super nem at mikse sammen og smager virkelig godt. Råkost med gulerødder er jo virkelig en klassiker i mange familier, og her har ...

Stinna skriver om Halloumi lasagne

Halloumi lasagne er en vegetarisk lasagne med stegt halloumi, krydret tomatsauce og hjemmelavet bechamelsauce. Opskrift pÃ¥ halloumi lasagne Denne vegetariske lasagne er… The post Halloumi lasag...

Evas Køkken skriver om Rustik siciliansk tomatsuppe med laks & rejer

Lækker krydret suppe med den gode bæredygtige og linefangede laks og rejer fra Nordfra.com (reklame) Inden vi ser os om, kommer køligere dage og her er suppen helt perfekt. Tosc...

Stinna skriver om Chokoladegranola

Chokoladegranola er en luksuriøs og skøn granola med mørk chokolade, nødder, kerner og havregryn. Granolaen er sprød, perfekt sød og skønt knasende.… The post Chokoladegranola appeared fi...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 37 (2024).

Min madplan til uge 37 er en omgang blandede bolsjer med alt fra pasta og stegte ris til boller i karry og bagte kartofler. En lækker kartoffelsalat med avocado og rejer er der også blevet plads til...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kager og mad med blommer

Endnu en gang har jeg været den glade og taknemmelige modtager af en stor kasse blommer fra vores nabos blommetræ, der ligesom de fleste blommetræer bugner af frugt i år. Jeg gik fluks i gang med ...

Bare Go' mad skriver om Fedtebrød

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Karrysovs

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om A+ Siam Sushi: Høj kvalitet og sushi fra hjertet

Er du vild med sushi, og leder du efter et fantastisk sushisted i Aarhus? Så er A+ Siam Sushi stedet, du ikke må gå glip af. Restauranten er kendt for at levere sushi af høj kvalitet og tilbyder e...

Bare Go' mad skriver om Bananmuffins

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 37 – få opskrifter her

Madplan uge 37 - her får du en masse gode nemme opskrifter på nem sensommermad. Sensommervejret fortsætter og hermed også de lette menuer. Mad der er nem og hurtig at lave og som vi kan nyde, når...

Madens Verden skriver om Kylling med sorte bønner

Få min hurtige opskrift på kylling med sorte bønner. En skøn ret med masser af smag, og den indeholder bla. også peberfrugt og broccoli. Kylling med sorte bønner er virkelig nem og hurtig ret, h...

Mad for madelskere skriver om Affogato

Find hele opskriften på Affogato hos Mad for Madelskere.

feinschmeckeren.dk skriver om Il Borro – overset toscansk perle

Toscana er vinmæssigt mest kendt for Chianti og Montalcino, men ad omveje fandt Rasmus Palsgård til Valdarno-dalen. Her har den italienske modefamilie Ferragamo har skabt et luksuriøst hotel og amb...

Landleys Kok skriver om Smörstekt fisk med potatis och romsås

Smörstekt fisk med potatis och romsås är en festlig och lättlagad helgrätt som passar fint att bjuda på eller laga när man vill ha lite lyx i vardagen. Inlägget Smörstekt fisk med potatis och...

Bagning med budget skriver om Den første efterårsdekoration

Selv om der næsten er hedebølge og meget varme dage, så er vi alligevel på vej ind i efteråret, og dermed på vej ind i den tid, hvor dekorationer med lys på fungerer godt. Forleden så jeg en m...

Drop Slankekuren skriver om Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Nu går det helt galt for os. Sidst vi bragte en opskrift på risotto, tilberedte vi risottoen med stegemargarine i stedet for – som vanligt – smør. Denne gang bringer vi en opskrift med… OLIE!...

Madens Verden skriver om Madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad til den kommende uge - og en kageopskrift til weekenden. Med ugens madplan får du Madens Verdens bud på, hvad du kan lave til...


Torsdag d. 5. September 2024

Noget i ovnen skriver om Mirabellegrød med fløde – rød grød med mirabeller

Mirabellegrød er smagen af sommer og sol, eller sensommersol vel nærmere. En frisk syrlig sød rød grød med mirabeller. Her får du opskriften på den lækreste frugtgrød, der smager skønt med f...

Bare Go' mad skriver om Gisou hvidkålsgryde

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Chokolademuffins

Ingen forhåndsvisning.

Det skal smage af noget skriver om Rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage er en traditionel dansk dessert, som bringer det bedste af vores smag og kultur sammen. Kombinationen af den fyldige rugbrødssmag med flødeskum og syrlig marmelade giver en unik sma...

Det skal smage af noget skriver om Pad Thai

Pad Thai er en af de mest ikoniske retter fra det thailandske køkken. De stegte risnudler kombineret med en perfekt balance mellem sødme, syrlighed, salt og umami skaber en ret, der er både smagful...

Det skal smage af noget skriver om Barbecue marinade

En god barbecue marinade kan forvandle dine grillretter med dybe, søde og røgede smage. Den er perfekt til kød, grøntsager eller tofu, og kan bruges både som marinade og som pensling under tilber...

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet chutney

Chutney er et skønt krydret tilbehør, der kan løfte både varme og kolde retter. Den perfekte kombination af sødt, surt og krydret gør chutney til et alsidigt indslag på middagsbordet. Chutney k...

Det skal smage af noget skriver om Æblekage: En klassisk dansk dessert

Æblekage er en elsket dansk dessert, der bringer minder om efterår og hyggelige sammenkomster. Den er enkel, men fuld af smag, og består typisk af bløde, søde æbler, knasende rasp eller makroner...

Det skal smage af noget skriver om Risotto med Svampe og Parmesan: Italiensk komfortmad

Risotto med svampe og parmesan er en klassisk italiensk ret, der kombinerer cremet risotto med sauterede svampe og rig smag af parmesan. Denne ret er perfekt som en luksuriøs hverdagsret eller en imp...

Det skal smage af noget skriver om Karrysuppe

Karrysuppe er en skøn kombination af varme krydderier og cremet suppe, der giver både smag og varme på kolde dage. Suppen er enkel at lave, og du kan justere styrken efter din egen smag. Den er ogs...

Det skal smage af noget skriver om Panini: Italiensk Inspireret Grillet Sandwich

Panini er en grillet sandwich, som stammer fra Italien, og som er perfekt til frokost eller en let middag. Den sprøde, grillede brødskorpe og det varme, smeltende fyld gør panini til en favorit for...

Det skal smage af noget skriver om Hvad er forskellen på müsli, granola, cruesli og alle de andre betegnelser?

I supermarkedernes morgenmadssektion kan man nemt blive forvirret af de mange forskellige typer kornblandinger med navne som müsli, granola, cruesli og flere andre. Men hvad er egentlig forskellen pÃ...

Stinna skriver om Knust kartoffel pizza

Knust kartoffel pizza er en slags pizza, hvor pizzadejen er skiftet ud med knuste ovnbagte kartofler. SÃ¥ har du en rest kogte… The post Knust kartoffel pizza appeared first on Stinna.

Madfeber.dk skriver om Opdag Verdenen af Hvidvin

Hos Laudrup Vin kan du finde et omfattende udvalg af eksklusiv hvidvin. Uanset om du er på udkig efter en sprød Chardonnay eller en frugtig Sauvignon Blanc, har vi noget for enhver smag. Den Perfekt...

Stinna skriver om Brombærkompot

Brombærkompot er en skøn kompot med brombær, sukker og vanilje. Herhjemme spiser vi den pÃ¥ pandekager eller skyr. Opskrift pÃ¥ brombærkompot Nem… The post Brombærkompot appeared first on S...

Stinna skriver om Indisk dahl med søde kartofler

Indisk dahl med søde kartofler, varme krydderier, røde linser og kokosmælk. Denne indiske vegetarret smager virkelig skønt og er her i en… The post Indisk dahl med søde kartofler appeared f...

Noget i ovnen skriver om Marineret spidskål – salat med rød spidskål og nem marinade

Marineret spidskål er meget nemt at lave og det er en rigtig frisk salat, der passer godt som tilbehør til mange retter. Få en god nem opskrift på spidskål i nem eddike marinade her. Se lige en f...

Bare Go' mad skriver om Asiatisk mørbrad

Ingen forhåndsvisning.

Bagvrk skriver om Rosmarinciabatta – flutes med rosmarin er lækkert til din grillmad

Rosmarinciabatta er nemme at bage og er svaret på dine bønner, hvis du også har en krydderurt stående, du får brugt for lidt. Du kan nemlig bruge alle slags krydderurter i dejen. Om sommeren gror...

www.madforlivet.com skriver om Derfor skal du ikke vælge palmeolie

For femten år siden var min familie og jeg på Borneo, en fantastisk smuk ø med regnskove, smuk natur, formidabel dykning og god mad. Vi havde en uforglemmelig rejse, nok en af de bedste vi nogensin...

www.madforlivet.com skriver om Derfor skal du kun vælge certificeret økologisk palmeolie

For femten år siden var min familie og jeg på Borneo, en fantastisk smuk ø med regnskove, smuk natur, formidabel dykning og god mad. Vi havde en uforglemmelig rejse, nok en af de bedste vi nogensin...

Bare Go' mad skriver om Citronfromage

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Solbærmarmelade

Find hele opskriften på Solbærmarmelade hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Pastinaksuppe

Suppe med sprøde gulerødder og fuldkornstortillaer. Dejlig velsmagende vintersuppe. Overskydende tortillaer er fine til madpakken. Denne opskrift Pastinaksuppe blev udgivet først på Drop Slankeku...


Onsdag d. 4. September 2024

Råvareguiden skriver om Nyd et weekendophold og lad batterierne op sammen med din kæreste

Sponsoreret indhold At tage en pause fra hverdagens travlhed og nyde hinanden i rolige omgivelser er noget, vi alle kan have brug for. Et weekendophold med din kæreste kan være den perfekte mulighed...

Piskeriset på eventyr skriver om Appetizer med vandmelon

Denne appetizer med vandmelon er inspireret af en lille ret, jeg fik på en restaurant i sidste uge (anmeldelsen kommer i weekenden). Her indgik nemlig både vandmelon og lys fisk, og kombinationen va...

www.madforlivet.com skriver om Artiskokhjerter på krydderurtecreme

Artiskokhjerter på krydderurtecreme er en virkelig delikat, velsmagende og let ret, der kan serveres som forret eller tilbehør til middagen. Ingredienser til 4 personer som forret eller tilbehør 30...

Bare Go' mad skriver om Braiserede svinekæber

Ingen forhåndsvisning.

Hashtagmor skriver om Bearnaise kartofler med flanksteak i ovn

Flanksteak i ovn med sprød stegeskorpe serveret med råstegte bearnaise kartofler i ovn med bearnaise smør og en skøn hjemmelavet kold bearnaise dressing. Virkelig lækker og nem opskrift hvis du v...

Stinna skriver om Squash hapsere

Squash hapsere er smÃ¥, lækre ‘frikadeller’ lavet af squash, vesterhavsost og pankorasp. De er perfekte som en lille snack – sÃ¥ jeg… The post Squash hapsere appeared first on...

Stinna skriver om Sunde kryddermuffins

Sunde kryddermuffins er de lækreste, krydrede muffins med dadler, squash, valnødder og skønne krydderier. De smager skønt af squashkage og er perfekte… The post Sunde kryddermuffins appeared...

Stinna skriver om Sunde kryddermuffins

Sunde kryddermuffins er de lækreste, krydrede muffins med dadler, squash, valnødder og skønne krydderier. De smager skønt af squashkage og er perfekte… The post Sunde kryddermuffins appeared...

Noget i ovnen skriver om Blommekompot nem opskrift – til skyr, ost og brød

Blommekompot er så nemt at lave og det smager skønt på skyr, på/til ost og på brød i stedet for marmelade. Du kan også bruge blommekompotten i kager og desserter. Vi har fået en masse blommer ...

Mad for madelskere skriver om Kartoffelpizza med bacon

Find hele opskriften på Kartoffelpizza med bacon hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Sushi – A+ Siam Sushi

Indlægget SMAGprisen QR – Sushi – A+ Siam Sushi blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om Er du en ægte fish ‘n’ chips-entusiast? Så læs med her!

Fish ‘n’ chips er en klassiker, der aldrig gÃ¥r af mode. Den sprøde fisk og de gyldne fritter har en særlig plads i mange hjerter. Men hvor finder du den bedste version i Aarhus? Vi har ...

Det skal smage af noget skriver om Hjemmelavet sandwichbrød

Et godt sandwichbrød er grundlaget for en lækker og mættende sandwich. Det skal være blødt, let og luftig, men samtidig have nok struktur til at holde på fyldet uden at blive tungt. Hjemmelavet ...

Det skal smage af noget skriver om Æggekage

Æggekage er en elsket ret i Danmark, der kombinerer enkelhed med smag. Denne tykke, luftige version af en omelet er perfekt til frokost eller en let middag og kan tilpasses med forskellige fyld og to...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kyllingepande med nudler og østerssovs

Mon ikke, det er pÃ¥ tide med en nem og lækker opskrift? En alt-pÃ¥-én-pande ret? En hverdagsret med smag og lidt spark, som er hurtig og nem at lave? Hemmeligheden er østerssovs – og kylling...

Bare Go' mad skriver om Bagte peberfrugter

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Blommegrød

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om Michelinkok sætter kurs mod Aarhus: Nyt kapitel hos Restaurant Tangkroen med stærkt team

Der sker spændede ting på den aarhusianske restaurantscene! Restaurant Tangkroen er nemlig blevet en Michelinkok rigere, og kan nu præsentere deres nye køkkenchef, Thomas Pasfall. Sammen med et st...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 37

Find hele opskriften på Madplan uge 37 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Zucchini i ugn med fetaost, citron, mynta och dill

Denna zucchini i ugn med fetaost, citron, mynta och dill serverar jag som ett tillbehör till kött, kyckling och fisk såväl som till vego och kallskuret. Inlägget Zucchini i ugn med fetaost, citro...

Drop Slankekuren skriver om Cremet aspargessauté til mørksej bagt med tomat

En skøn aspargessauté der sagtens kan serveres til meget andet end mørksej. Men det er også en lækker mørksej, som får sin egen unikke smag, fordi tomater og citron trænger ned i kødet. Denne...

Bagning med budget skriver om Flettet rosmarinbrød

Jeg fÃ¥r i denne tid hver uge tilsendt pÃ¥ mail et forslag til madplan for den kommende uge. Det er nu sjældent, at jeg bruger den – men det er altid godt at høre forslag til forskellige grøn...

herzelieb skriver om Hackbällchen Jäger-Art Rezept – mit Pilzen herrlich herzhaft

Hackbällchen Jäger-Art sind für uns Zuhause immer eine willkommene Abwechslung auf dem Essensplan. Der Zusatz „Jäger“ oder »Jäger-Art« hat sich vor vielen Jahren oder Jahrzehnten fÃ...


Tirsdag d. 3. September 2024

Noget i ovnen skriver om Amerikansk blommekage i bradepande – nem opskrift

Amerikansk blommekage i bradepande. Uhm her får du en god nem opskrift på en lækker kage med blommer. Heldige mig. Jeg fik en masse af de gode Victoriablommer af vores søde sommerhusnaboer og stra...

Susanne Pagh skriver om Grøn sommersuppe med bønner

Skøn vegetarisk suppe, der smager af sol og sommer. Det her er en helt enkel grøn sommersuppe med bønner – de grønne mukimame og de hvide cannellini. Sammen med sommerens mest generøse grøntsa...

Stinna skriver om Blomkålsdahl

BlomkÃ¥lsdahl er den lækreste indiske dahl, hvor der er tilsat revet blomkÃ¥l til saucen. Det giver ekstra grøntsager og god fylde til… The post BlomkÃ¥lsdahl appeared first on Stinna.

Smag Aarhus skriver om Friske salatbowls i Aarhus: Her finder du sund take away!

Har du lyst til take away, men ikke den fedtede af slagsen bestÃ¥ende af pizza, burger eller fritter? SÃ¥ er der heldigvis gode muligheder for sundere take away i Aarhus – i form af salatbowls! ...

Noget i ovnen skriver om Ærtepesto – nem opskrift på pesto med ærter

Ærtepesto smager skønt og så er det super nemt at lave. Her får du en god opskrift på pesto med ærter. En frisk variant til den klassiske pesto. Denne ærtepesto er lækreste tilbehør du kan la...

Gastromad skriver om Salat med stegt kyllingelever

Salat med sprødstegt kyllingelever og quinoa er en lækker sund og alsidig aftensmad. Prøv retten som hovedret. Salater som denne der er både sund og mættende er nemme at lave. Samtidig kan den br...

Mad for madelskere skriver om Bruschetta med smørstegte kantareller og rødløg

Find hele opskriften på Bruschetta med smørstegte kantareller og rødløg hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Tag madkurven på armen

Det er så befriende at tage madkurven på armen og spise i den fri natur i solens varme stråler, en lille luftig brise og fuglesang foroven. Denne opskrift Tag madkurven på armen blev udgivet førs...

Drop Slankekuren skriver om Rösti med fetasalat

Bacon kan udelades, men så skal løg og hvidløg steges i lidt smør eller olie. Baconen kan også erstattes af skinketern, kyllingekød eller lignende. Denne opskrift Rösti med fetasalat blev udgi...


Mandag d. 2. September 2024

Min Madopskrift skriver om Kyllingebryst med mozzarella og bacon

Kyllingebryst med mozzarella og bacon er en af vores opskrifter, som vi gerne anbefaler andre at lave, hvis aftensmaden skal stå på kylling Indlægget Kyllingebryst med mozzarella og bacon blev før...

Stinna skriver om Madpakkemuffins med æble

Madpakkemuffins med æble er smÃ¥, lækre muffins med smag af æble og kanel. De er kun sødet ganske lidt og er derfor… The post Madpakkemuffins med æble appeared first on Stinna.

Bare Go' mad skriver om Kylling i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Tikka masala – nem opskrift på chicken tikka masala

Tikka masala. Her får du en god opskrift på den populære chicken tikka masala. En lækker indisk gryderet i en skøn tomatsovs med en masse gode krydderier. Hvis du er vild med gode gryderetter, me...

Bare Go' mad skriver om Kødboller i tomatsauce

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Vegetar ramen med svampe og æg

Vegetar ramen med svampe, nudler, grønt og smilende æg i en lækker krydret misosuppe. Det er nemt at lave og det smager super dejligt. Jeg fylder på med mættende svampe, nudler, æg og miso. Miso...

Madens Verden skriver om Kulmule med spinat

Sådan laver du en lækker ret med kulmule, spinat, kartofler og svampe. Her får du en skøn hverdagsret med fisk, men den er også god som gæstemad. Kulmule med spinat, kartofler og og svampe er en...

Bagvrk skriver om Fødselsdagsboller – de bedste og blødeste bamseboller

Ih, det er altsÃ¥ nogle virkelig gode fødselsdagsboller. Hvilken opskrift har du brugt? Mig: “Din, mor:-)” Selvom man bruger akkurat den samme opskrift, vil der altid være smÃ¥...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fruentimmerhaderen – tanker fra en udflugt

I går var jeg på udflugt. Igen! tænker du nok, for jeg føjter og farer en del for tiden. Turen i går var en frokost på Svostrup Kro (lækkert!) og et besøg i Grønbæk kirke. Der mødte jeg Fru...

Madens Verden skriver om Ugens vine 36: Topkøb til 29,- og til 159,-

Vinkender Jan Sørensen har bladret gennem supermarkedernes tilbudsaviser og udvalgt de bedste vintilbud til dig i denne uge 36, 2024. Når du kan få en god hvid verdejo til 29, en herlig sydafrikane...

Madens Verden skriver om Steak med svampesauce

Sådan laver du steak med svampesauce, spinat og kartofler. Lækker ret som gæstemad eller rigtig god mad i weekenden. Rimelig nem at lave. Steak med svampesauce er en lækker gæsteret og weekendmad...

Smag Aarhus skriver om Smag på verden i Bazar Vest: Oplev Aarhus’ kulinariske madmekka

Denne artikel er lavet i samarbejde med Bazar Vest Oplev et unikt madmekka i Bazar Vest. Her bliver du mødt af en verden af smagsoplevelser og kulturel mangfoldighed. Aarhus er kendt for sin mangfold...

Landleys Kok skriver om Kikärtsbiffar med morot och curry

Dessa goda kikärtsbiffar med morot och curry gör jag utan ägg. Spana gärna in mina knep till hur man får vegobiffarna att hålla ihop och inte gå sönder. Inlägget Kikärtsbiffar med morot och ...

Mad for madelskere skriver om Solsikkerugbrød

Find hele opskriften på Solsikkerugbrød hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kyllingens pikante lår med bønne-kartoffelsalat

Kyllingelårene bliver så lækre, saftige og smagfulde, når de tilberedes på denne måde. Bønne-kartoffelsalaten kan bruges som tilbehør til mange andre retter. Denne opskrift Kyllingens pikante ...

Bare Go' mad skriver om Kan man fryse fløde?

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Kanelkage

Ingen forhåndsvisning.


Søndag d. 1. September 2024

Bare Go' mad skriver om Flødekartofler

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Blomkålssuppe

Ingen forhåndsvisning.

Vinexpressen.dk skriver om Weingut Frey rykker for vildt på pinot noir

Det er ikke mange år siden, at pinot noir fra Baden var en dødssejler. Høj alkohol, overmodne druer og for meget fadlagring. I dag er The post Weingut Frey rykker for vildt på pinot noir first app...

Noget i ovnen skriver om Grove æbleboller med havregryn – nem opskrift

Grove æbleboller med havregryn og kanel. Her får du en god nem opskrift på æltefrie grovboller med revet æble, mandler og kanelsukker. Har du også mange æbler i haven? Så har jeg et godt tip t...

Piskeriset på eventyr skriver om Dansk bao

Jeg har fundet pÃ¥ en dansk bao – eller rettere en bao med fyld fra det danske køkken. Og ja, det kan virke en anelse skørt, men nu er mÃ¥nedens benspænd netop en god anledning til sjove eksp...

billigeopskrifter.dk skriver om Første halvdel af september

Vi tager en halvdel af gangen, men fryseren er fyldt og grøntsagskasserne er fyldt, Jeg elsker nÃ¥r jeg kan se at der er til laaaang tid. Der skal syltes masser af blommer, brombær og hindbær ̵...

Mad for madelskere skriver om Smørstegte kantareller

Find hele opskriften på Smørstegte kantareller hos Mad for Madelskere.


Lørdag d. 31. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Chums Vinbar

Chums Vinbar ligger ret tæt på Nørreport Station, og derfor var den et oplagt mål, da jeg skulle finde at mødes med gemalen efter endt arbejdsdag (eller rettere arbejdsuge, eftersom det var en fr...

Noget i ovnen skriver om Æbletærte i airfryer med nem mørdej – sprød lækker tærte

Æbletærte i airfryer. Uhm her år du opskriften på en sprød lækker tærte med æbler. Tærten er med mørdej og kondenseret mælk som tærtefyld. Skønt at man så nemt kan lave en hurtig lille k...

Bare Go' mad skriver om Citronkage

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Cæsarsalat

Find hele opskriften på Cæsarsalat hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sensommerkrukker med hibiscus

Hibiscus er en plante, der hører til i de varmere egne. Den er ikke vinterhårdfør hos os. Men derfor kan den alligevel pynte ude fra omkring Grundlovsdag og lige til frosten igen truer. Efter rundv...

Anna-mad skriver om Madplan uge 36

Selvom jeg er ked af, at sommeren allerede er ovre, så hjælper det lidt på det, at vi går ind i efteråret, der byder på så mange lækre råvarer i sæson. Æbler, svampe, græskar og meget mere...

Landleys Kok skriver om Paj med kronärtskocka, broccoli, getost och pesto

Denna paj med kronärtskocka, broccoli, getost och pesto är så god! Och den är lättlagad. Den är helt klart en av de godaste pajerna i Landleys kök. Inlägget Paj med kronärtskocka, broccoli, g...

Bare Go' mad skriver om Tzatziki

Ingen forhåndsvisning.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 36

Mandag: Kartoffelgratin. Kålsalat til. Tirsdag: Black bean chili Onsdag: Tacos med bønner (vi genbruger en rest fra dagen før) Torsdag: Frisk pasta med svampesovs. Fredag: Pizza.

herzelieb skriver om Käsekuchen mit Kartoffel-Mandelboden Rezept

Als Käsekuchen Fan habe ich etliche Rezepte – hier ist ein uraltes Rezept unserer Oma. Sie hat diesen Käsekuchen mit Kartoffel-Mandelboden immer Not-Käsekuchen genannt, denn er wurde in einer...


Fredag d. 30. August 2024

Bare Go' mad skriver om Karbonader i fad

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 36 – få opskrifter her

Madplan uge 36. Her får du en masse lette opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Det er blevet sensommer og vejrudsigten lover sol og sommer den næste uge, hvor er det bare skønt! Så dejligt ...

Hashtagmor skriver om Madplan 01.09.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bare Go' mad skriver om Spaghetti carbonara

Ingen forhåndsvisning.