Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Lørdag d. 17. August 2024

herzelieb skriver om Nussschnecken Rezept – wie von Oma aus einem leckeren Hefeteig.

Omas Nussschnecken waren einfach unschlagbar für mich. Gott sei Dank hat sie ihr Nussschnecken Rezept verraten, denn unsere Familie steht total drauf. Der fluffige Hefeteig mit Ei ist wirklich schnel...


Fredag d. 16. August 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 18.08.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 34 – få opskrifter her

Madplan uge 34. Her får du en masse nemme opskrifter på aftensmad til en ny uge. Sensommeren er på vej inover over os og æblerne er begyndt at falde ned fra træerne. Der er stadig lunt, så denne...

Bare Go' mad skriver om Forloren hare

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Wienerschnitzel

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Æltefrit brød i form – franskbrød af nem æltefri dej

Prøv et æltefrit brød i form. Et sprødt lækkert franskbrød af en nem æltefri dej, du kan røre på få minutter. De sidste måneder har jeg bagt dette brød flere gange. Det er bare så super n...

Ostesnak skriver om Sommerferie på sæteren

På sæteren Gurostølen holder familien sommerferie, mens køerne græsser frit. Af den friske fjeldmælk laver de traditionelle norske oste. Mød Rakel, Jarle og køerne her.

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 34 (2024).

Med min madplan til uge 34 tager vi også fat på den sidste uge, inden vi ENDELIG kan holde lidt velfortjent sommerferie. Og vi glæder os til 14 dages ferie og en uge på Rhodos, hvor jeg aldrig har...

Madens Verden skriver om Grillet svinenakke

Se hvordan du laver en grillet svinenakke med solbær BBQ. En mør og velsmagende nakkefilet, der skal have ca. 3 timer i grillen. Grillet svinenakke med solbær BBQ er en lækker ret, der sagtens ogs...

Madens Verden skriver om Salat med hvide bønner

SÃ¥dan laver du en sund salat med hvide bønner. Her bruges bønner fra dÃ¥se, sÃ¥ det er meget nemt. Laves ogsÃ¥ med tomat, agurk og rødløg. Lav en nem og lækker salat med hvide bønner, og her fÃ...

Valdemarsro skriver om Fiskefrikadelle Sandwich

Nem og vildt lækker fiskefrikadelle Sandwich med tatarsauce, salat og syltede rødløg. Uhm! Det er smovs og så dejligt nemt til en hurtig aftensmad eller en dejlig frokost. Mine børn suser rundt t...

Mad for madelskere skriver om Jomfruhummerhaler på grill

Find hele opskriften på Jomfruhummerhaler på grill hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Midt i august

Det er fredag, og om lidt venter endnu en vagt i genbrugsbutikken. Det er blevet sensommer og hverdag, og det er helt fint. Det regner, der strikkes, der indrettes hus – og jeg har langt om læn...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 giver dig syv opskrifter på aftensmad til den kommende uge. I madplanen er der også en dejlig kageopskrift. Med ugens madplan uge 34 får du syv gode opskrifter på dejlig aften...


Torsdag d. 15. August 2024

feinschmeckeren.dk skriver om Château Palmer – den undervurderede perle

I Bordeaux’ historiske klassifikationssystem fra 1855 er slottet Château Palmer kun placeret i den tredjebedste kategori. Det notorisk rigide system gør, at Margaux-slottet aldrig har fået ændre...

Bare Go' mad skriver om Agurkerelish

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Kartoffel porre suppe

Ingen forhåndsvisning.

Bare Go' mad skriver om Græsk farsbrød

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Kirsebærsovs – nem opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce

Kirsebærsovs er nemt at lave selv og her får du min opskrift. Du skal kun bruge få ingredienser og en portion kan du lave på få minutter. Lav en hjemmelavet kirsebærsauce til risalamande eller n...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Alle de dejlige vilde blomster til dekorationer og buketter

Det tager længere og længere tid at komme hjem fra arbejde. Ikke på grund af køer og trafik, for jeg smutter væk fra de store trafikårer så snart, jeg kan. Men fordi der bare er så mange dejli...

Bare Go' mad skriver om Hjemmelavet guf

Ingen forhåndsvisning.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste cocktail og drinks her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste cocktail eller drink i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. o...

Gastromad skriver om Rabarbermarmelade

Prøv min hjemmelavet rabarbermarmelade med vanilje som er en hurtig og nem måde, at lave sin egen marmelade på. For mig er sommeren ikke ovre før jeg har lavet en eller anden form for marmelade el...

Madens Verden skriver om Pumpernikkel

Pumpernikkel rugbrød stammer oprindeligt fra Tyskland, og her får du et lækkert rugbrød, der tager tid at bage. Men det er tiden værd. Pumpernikkel rugbrød er et rugbrød som oftest bages i mege...

Madens Verden skriver om Solbær barbecuesauce

Sådan laver du en lækker solbær barbecuesauce, der kan bruges til marinering af alt fra kylling til svinekød. Laves nemt med solbærsaft. Solbær barbecuesauce er en virkelig lækker BBS sovs til ...

Landleys Kok skriver om Potatissallad med bönor, sockerärtor, mangold och solrosfrön

Potatissallad är det perfekta tillbehöret till grillat. Denna potatissallad med bönor, sockerärtor, mangold och solrosfrön passar fint pÃ¥ sensommaren. Inlägget Potatissallad med bönor, sockerÃ...

Drop Slankekuren skriver om Persillestegt rødspættefilet med remouladerelish

Remouladerelishen kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage, så den kan du evt. lave i forvejen. Servér evt. på en grøn salate, det er så godt for øjet. Denne opskrift Persillestegt røds...


Onsdag d. 14. August 2024

Copenhagencakes skriver om Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Piskeriset på eventyr skriver om Grovbirkes

Disse grovbirkes har stået på min to-do-liste i laaang tid, men nu fik jeg endelig tid til at bage dem. Og de var heldigvis værd at vente på! Jeg så dem oprindeligt hos Tante Sød, men jeg juster...

Bare Go' mad skriver om Brændende kærlighed

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Æblemuffins

Sådan bager du de lækreste æblemuffins med kanel. Store, luftige og svampede muffins med masser af æbler, og de er meget nemme at bage. Æblemuffins. En af de mest klassiske og populære muffins, ...

Mad for madelskere skriver om Tilbehør til grillpølser

Find hele opskriften på Tilbehør til grillpølser hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Brigadeiros – nemme chokoladetrøfler med kondenseret mælk

Brigadeiros er meget nemme chokoladetrøfler lavet af kondenseret mælk, smør, chokolade og kakao. Med kun 4 ingredienser kan du trylle de lækreste trøfler, der smelter på tungen. Kæmpe succes! N...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 34

Find hele opskriften på Madplan uge 34 hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Bananpandekager med blåbær

Bananpandekager med blÃ¥bær er en slags lidt sundere pandekager med friske blÃ¥bær og kardemomme. De er perfekte til morgenmad eller madpakken. Opskrift… The post Bananpandekager med blÃ¥bær ...

Stinna skriver om Brasede kartofler

Brasede kartofler er lækre, pandestegte kartofler. De kan serveres som tilbehør til alverdens retter og er altid et hit pÃ¥ middagsbordet. Opskrift… The post Brasede kartofler appeared first o...

Madens Verden skriver om Salat med søde kartofler

Få den lækre opskrift på salat med søde kartofler, aubergine og en vidunderlig dressing. En mættende salat med masser af fylde og smag. Salat nmed søde kartofler er en fantastisk måde at lave e...

Smag Aarhus skriver om Lækker mexicansk mad i Aarhus: Vi guider dig til det bedste!

Tacos, burritos og nachos er noget af det lækreste mad, man overhovedet kan spise. Og du kan heldigvis få mexicansk mad i høj kvalitet flere steder i Aarhus, både i form af food trucks og fine res...

Madens Verden skriver om Honningkylling

Sådan laver du honningkylling med ferskensalsa. Meget nem og mør kyllingebrystfilet med honning og den lækre salsa med fersken og tomat. Honningkylling med ferskensalsa er en utrolig lækker ret me...

Smag Aarhus skriver om Noget godt til den søde tand? Vi guider til 5 steder med lækre desserter

Er du indehaver af en sød tand? Så læs med her! Vi har fundet 5 gode steder i Aarhus, hvor du kan spise en lækker dessert og dermed få stillet din sukkertrang. Læs mere: Smag på Middelhavskøkk...

Mad for madelskere skriver om Salat med brombær og melon

Find hele opskriften på Salat med brombær og melon hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelboller

En lækker svampet krumme og en skorpe, der er lige som vi kan lide den. Smager godt både som madbrød, til madpakken eller til morgenmaden. Denne opskrift Kartoffelboller blev udgivet først på Dr...

herzelieb skriver om Omas Sahne-Bohnensalat mit Zwiebeln – schnell und einfach

Omas Sahne-Bohnensalat mit grünen Bohnen ist bei uns Zuhause ein echter Klassiker. In Nordfriesland lieben wir gestovte Bohnen. Gestovtes Gemüse oder gestovte Kartoffeln werden warm mit einer Soße ...


Tirsdag d. 13. August 2024

Hashtagmor skriver om One pot lasagne med grøntsager

Drømmer du om den lækre smag af lasagne, men vil gerne have en hurtigere og nemmere tilberedningsmetode og mindre rengøring? Denne one pot lasagne med grøntsager er svaret på dine ønsker! Denne ...

Smag Aarhus skriver om På udkig efter selskabslokaler? Oplev Nomelles fine dining på tre etager i hjertet af Aarhus

Tre etager midt på Frederiksgade har gjort Nomelle eftertragtet som sted til selskabsarrangementer for både virksomheder og private – noget de går rigtig meget op i hos den nystartede restaurant....

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vinden lagde sig

Først når vinden lægger sig, bliver man klar over, hvor meget den har larmet. Man har uvilkårligt trukket skuldrene op og skyndt sig fra sted til sted, mens man har prøvet at lukke øjnene for, h...

Noget i ovnen skriver om Sommerkage – opskrift på kage med rabarber

Sommerkage - her får du opskriften på en svampet saftig kage med rabarber. En rigtig lækker frugtkage, du også kan lave med anden frugt og bær også. Skal du bruge en nem sommerkage i en fart, ku...

Stinna skriver om Græske grønkålsfrikadeller

Græske grønkÃ¥lsfrikadeller er vegetariske frikadeller med frisk grønkÃ¥l, skønne krydderier og ost. De er nemme at lave og smager virkelig skønt. De… The post Græske grønkÃ¥lsfrikadeller...

hannemad skriver om Tzatzikikartoffelsalat

Denne skønne kartoffelsalat kombinere en klassisk kartoffelsalat med den skønne græske tzatziki. Den er en vindersalat hjemme hos os. fyldt med masser af smag. The post Tzatzikikartoffelsalat appea...

Madens Verden skriver om Farmors franskbrød

Få den fantastiske opskrift på farmors franskbrød, der er et virkelig lækkert brød med god holdbarhed. Et godt og traditionelt hvedebrød. Opskriften på farmors franskbrød er en overlevering fr...

Landleys Kok skriver om Kycklingsallad med dill- och vitlöksdressing, äpple och bönor

Sallad behöver inte vara tråkigt. Behöver du inspiration? Denna kycklingsallad med dill- och vitlöksdressing, äpple och bönor är lättlagad och bara så god! Inlägget Kycklingsallad med dill- ...

Drop Slankekuren skriver om Ovnstegt torsk med chorizo og perlebyg

Lækkert og let og hurtigt og nemt at lave. En anderledes og utraditionel ret, både fisken og tilbehøret. Denne opskrift Ovnstegt torsk med chorizo og perlebyg blev udgivet først på Drop Slankeku...


Mandag d. 12. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Bao med svinekød

Bao med svinekød er første udgave af bao, som jeg laver i forbindelse med månedens bao-benspænd. Den findes selvfølgelig i utallige varianter, og min udgave er med stegte og krydrede svinekødsst...

Valdemarsro skriver om Madvafler med hummus og Avocado

Lækker vegetar madvaffel med hummus, avocado, sprød halloumi og smørristede rugbrødskrummer med fennikelfrø. Det er en simpel ret, men alligevel så fyldt med smag i en lækker fancy anretning, s...

Susanne Pagh skriver om Hurtige falafler

Verdens hurtigste? Måske, det er i hvert fald hurtige falafler: blend – hvil – steg. Så hurtigt og enkelt er det at få falafler, som smager godt – og som ikke sejler i olie. Brug dem i fladbr...

Noget i ovnen skriver om Coleslaw med spidskål – nem salat opskrift

Coleslaw med spidskål. Her får du en god nem opskrift på coleslaw salat her lavet med spidskål, æble og den lækre coleslaw dressing. Vi havde et spidskål i køleskabet og en bøtte creme fraich...

Madens Verden skriver om Squashkage

Få den bedste opskrift på squashkage i springform eller bradepande. En lækker og svampet kage med squash, der er meget simpel og nem at bage. Squashkage er en klassisk kage, der dog er mange varian...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Cocktail & drinks – Loulou

Indlægget SMAGprisen QR – Cocktail & drinks – Loulou blev vist første gang den Smag Aarhus.

Stinna skriver om Flammkuchen med gulerødder

Flammkuchen med gulerødder og mascarponecreme er perfekt som en let aftensmad eller som en del af et tapasbord. Flammkuchen minder mest om… The post Flammkuchen med gulerødder appeared first o...

Stinna skriver om Kokosgrød

Kokosgrød er en skøn og mættende havregrød med smag af kokos. SÃ¥ elsker du ogsÃ¥ kokos, sÃ¥ er denne grød sikkert lige… The post Kokosgrød appeared first on Stinna.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pastaret med de lækre, italienske salsiccia

De krydrede italienske pølser, salsiccia, er basis i pastasovsen her, og den får selskab af tomater, fennikelfrø, grana padana og Philadelphia ost. Vi får tit en pastaret søndag eller mandag. Det...

Mad for madelskere skriver om Bagt brie med tomater i airfryer

Find hele opskriften på Bagt brie med tomater i airfryer hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om LaCa-LaCa: Nyt mexicansk spisested i Mejlgade

Har du også en svaghed for det mexicanske køkkens spicy smage? Så skal du et smut forbi LaCa-LaCa, som netop ha slået dørene op i Mejlgade i Aarhus! Her kan du sætte tænderne i smagfulde burrit...

Drop Slankekuren skriver om Brombærchutney og -eddike

Brombærchutney og -eddike er en god måde at få brugt en lille portion brombær på – med mindre du bruger rigtig meget kryddereddike i din madlavning. Denne opskrift Brombærchutney og -eddike bl...


Søndag d. 11. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Hjemmelavede bao-boller

Der var hjemmelavede bao-boller på menuen denne weekend i anledning af månedens bao-benspænd. Du kan købe bao-boller hos asiatiske supermarkeder, men jeg blev selvfølgelig nødt til at bage dem s...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 33

Mandag: Chili sin carne Tirsdag: Blomkålscurry m.ris (nok til dagen efter også). Onsdag: Curry, kål og masser af koriander og syltede rødløg i fladbrød Torsdag: Æggekage med kartofler Fredag: P...

Hurtig Mums skriver om Sashimi

Sashimi er ligesom sushi blevet meget populært i Danmark. Sashimi er – også ligesom sushi – lavet af rå fisk og skaldyr, men kan også i nogle tilfælde bestå af råt kød. I modsætning til s...

www.madforlivet.com skriver om Professorens rødbedekick – sund morgengrød

Måske kan du lide juice med rødbede og ingefær? Denne kombination taget denne kombination til nye højder i en grød, der smager, har en flot, intens rød farve, og som indeholder masser af energi....

www.madforlivet.com skriver om Professorens silkebløde energigrød

Denne version af Professorens grønne energigrød får en silkeblød struktur og bliver næsten helt dessertagtig. Dermed er det en god ’begyndergrød’ til dem, der skal vænne sig til konceptet. ...

Madens Verden skriver om Ugens 20 bedste vine: Herlige hvidvine og brus

Der er mange gode hvidvine i denne uges vintest, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til udvalgte supermarkedsvine i uge 33, 2024. Nu er de danske kæder vendt hjem fra ferien, så Deres Udsen...

Vinexpressen.dk skriver om Helt vidunderlig barolo fra en halvsvær årgang

Selvom årgang 2018 i Barolo måske ikke vil gå over i verdenshistorien som en af de største årgange, så er der fantastiske vine i blandt. The post Helt vidunderlig barolo fra en halvsvær årgang...

Landleys Kok skriver om Kimchi på kålrabbi

Vad ska man laga av kålrabbi? Här hittar du mitt recept med kimchi på kålrabbi istället för på kål. Inlägget Kimchi på kålrabbi dök först upp på Landleys Kök.

Drop Slankekuren skriver om Madpakke-revolutionen

Det er måske lidt overdrevet at kalde det for en revolution, men har du besluttet dig for, at du vil til at have en sund og spændende madpakke med på arbejde eller i skole eller vil give børnene e...


Lørdag d. 10. August 2024

Nerdy Treats skriver om The Swanson bbq kalkunlår fra Parks and Rec

Hvis der er noget Ron Swanson fra Parks & Rec er fan af sÃ¥ er det KØD – eller endnu bedre kød, med mere kød pÃ¥. Blandt hans livretter finder man derfor ting som turf & turf, rejer i...

Noget i ovnen skriver om Pasta med laks – cremet pasta med fløde og laks

Pasta med laks. Her får du opskriften på cremet pasta med fløde og laks. En nem ret, der smager skønt. Vi har fået os en ny livret herhjemme. Den dejligste pastaret med koldrøget laks, fløde og...

Smag Aarhus skriver om Vi guider: 4 steder du skal spise i Festugen

Festugen i Aarhus er altid fyldt til randen med fest, farver – og ikke mindst mad! Vi har udvalgt fire mad-steder, du ikke mÃ¥ gÃ¥ glip af. Der er masser af mad pÃ¥ programmet under Aarhus Festu...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvad skal du i næste weekend? Til Havefestival?

I næste weekend holder Haveselskabet Havefestival. Det betyder, at der er åbne haver over hele landet. Uanset hvor du bor, kan du finde spændende haver at besøge. Jeg er alene hjemme med hundene, ...

Smag Aarhus skriver om Frokost for kun 50 kroner: Vi guider til 5 steder i Aarhus

Er du på udkig efter billig frokost? Vi guider dig igennem 5 steder, hvor du kan få lækker og samtidig megabillig frokost. What´s not to like? Læs mere: Smørrebrød til frokost? Så er nyåbnede...

www.madforlivet.com skriver om Den bedste blender

Jeg får meget ofte spørgsmål om, hvilke pander jeg anvender, og hvilken blender jeg kan anbefale og så videre. Og ja, jeg undersøger da også nøje markedet og mulighederne, før jeg investerer i...

Anna-mad skriver om Madplan uge 33

Jeg har forsøgt at lave madplan uge 33 ud fra ting, jeg virkelig godt selv kunne spise. Lidt italiensk, lidt asiatisk, lidt græsk, lidt nordisk. En god blanding af alt muligt godt fra den klassiske,...

Bare Go' mad skriver om Kylling i airfryer

Ingen forhåndsvisning.

herzelieb skriver om Schnelles Key Lime Pie Dessert im Glas Rezept

Dessert statt Kuchen – oder doch eher ein Kuchen in Dessertform? Dieses Key Lime Pie Dessert im Glas ist etwas für alle, die gern flott etwas für die Familie, Freunde und Gäste zaubern, wenn sie ...


Fredag d. 9. August 2024

Min Madopskrift skriver om Hapsere med lakse- eller skinkemousse

Disse super lækre hapsere med lakse- og skinkemousse, er perfekte som snacks, små hapsere, forretter, eller som et lækkert aftensmåltid. Skær flutes ud små stykker, rist brødskiver og top en br...

Hashtagmor skriver om Madplan 11.08.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Stinna skriver om Indisk moussaka

Indisk moussaka med kartofler og en masse smag. Denne lækre vegetariske ovnret er ganske nem at lave og smager helt fantastisk. Opskrift… The post Indisk moussaka appeared first on Stinna.

Valdemarsro skriver om Asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat smager fantastisk godt! Sprød agurk med drøngod smag fra marinaden der smager intenst og lækkert af hvidløg, soja og som får lidt fedme fra sesamolien, syre fra lime og rised...

Vinblog skriver om Æbletærte og Portvin

Visse serveringer skaber bare fuldendt balance. Denne æbletærte og Portvin sad lige i skabet, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ikke verdens bedste kok, men nyder at lave mad. Bagning af kager har...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 33.

Så er vi så småt kommet tilbage til hverdagen igen ovenpå ferien, og nu glæder vi os til at nyde en dejlig august, som forhåbentligt bliver fyldt med lune, solfyldte dage. På madfronten glæder...

Madens Verden skriver om Varm kyllingesalat

Lav en lækker og varm kyllingesalat med masser af grøntsager. Det er den sunde udgave, der både er mættende og hurtig at tilberede. Varm kyllingesalat er en super nem og lækker ret til aftensmad ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De frække offentlige myndigheder – et brev fra Skattestyrelsen

Sjældent har jeg været så fortørnet over en offentlig myndighed. Ja, fortørnet har jeg tit været over myndighederne og deres nedladende holdning overfor deres arbejdsgivere og sponsorer, nemlig ...

Mad med glød skriver om Tabbouleh

SÃ¥dan en dejlig frisk Tabbouleh gÃ¥r man sjældent galt i byen med. Og det er lige nu de danske tomater og agurker er i sæson. Vi har selv agurker og […] The post Tabbouleh appeared first on M...

Smag Aarhus skriver om 5 restauranter i Aarhus der er velegnet til større selskaber

Skal du finde lokationen for den årlige familiekomsammen? Eller leder du efter de perfekte rammer for personalearrangementet? Aarhus rummer en lang række restauranter, der både kan huse større sel...

Smag Aarhus skriver om 9 restauranter i Aarhus der er velegnet til større selskaber

Skal du finde lokationen for den årlige familiekomsammen? Eller leder du efter de perfekte rammer for personalearrangementet? Aarhus rummer en lang række restauranter, der både kan huse større sel...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 33 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 33. Her får du opskrifter på nem lækker aftensmad til en ny uge. Kalenderen siger sommer, men regnbyger kan drille. Denne uges madplan byder derfor både på grill retter, pastasalat, k...

Landleys Kok skriver om Grillad pluma med röd potatissallad och mangosalsa

VAd är pluma, var sitter den och hur tillagas den? Här kan du läsa mer och spana in receptet på grillad pluma med röd potatissallad och mangosalsa. Inlägget Grillad pluma med röd potatissallad ...

Drop Slankekuren skriver om Mirabellemarmelade

Mirabellemarmelade smager skønt. Her har jeg brugt forskelligefarvede mirabeller – røde, gule og grønne. Derfor den smukke farve. Denne opskrift Mirabellemarmelade blev udgivet først på Drop Sl...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 33

Ugens madplan uge 33 giver dig opskrifter, så du kan lave lækker aftensmad hele ugen - og slutte ugen af med en dejlig kage. Ugens madplan uge 33 er mit bud på, hvad du kan servere til aftensmad i ...


Torsdag d. 8. August 2024

Hverken fugl eller Fisk skriver om sød sensommer

Frugttræerne bugner, køkkenhaverne leverer og for mennesker med stor køkkenglæde er august en af de aller dejligste mÃ¥neder. Der…

Piskeriset på eventyr skriver om August: Bao

Her i august vil jeg eksperimentere med bao. Det er en blød lys bolle, som stammer fra det kinesiske køkken. Man tilbereder den typisk ved at dampe den i en lille fletkurv i en gryde og derefter fyl...

Stinna skriver om Sundere chokoladecreme

Sundere chokoladecreme med dadler, chokolade, kakao og fløde. Denne lækre chokoladecreme er perfekt pÃ¥ pandekager eller pÃ¥ en nybagt grovbolle. Opskrift pÃ¥… The post Sundere chokoladecreme ...

Stinna skriver om Amerikanske hytteostpandekager

Amerikanske hytteostpandekager med hytteost, æg, kanel og havregryn. Disse pandekager med hytteost er perfekte til morgenmad eller som en del af madpakken.… The post Amerikanske hytteostpandeka...

Valdemarsro skriver om Creme anglaise

Creme anglaise er en vaniljesauce som er vidunderlig at servere til fx sommersøde danske jordbær, men også til alverdens andre dejlige desserter og den smager dejligt både varm og kold. Brug meget...

Hurtig Mums skriver om Mock duck

Her får du Beates opskrift på mock duck. Et rigtig godt alternativ til and. Min mock duck-opskrift Mange tænker måske julemad, når der er and på menuen. Men jeg kan godt lide and hele året. Må...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvordan passer og overvintrer man dipladenia?

Dipladenia, der på dansk kaldes bægerranke, er nogle af de skønneste, overdådige, og med den rette pleje: også flerårige slyngplanter. De er eksotiske, de blomstrer frodigt, og de kan slet ikke ...

Mia Sommer skriver om Tips til madpakkerne + opskrift på bønne-nutella

Skoleferien er ved at være forbi, og det er atter tid til at tænke på madpakker. I dette indlæg deler jeg nogle tips til at komme godt i gang med madpakkerne samt en opskrift på bønne-nutella og...

Smag Aarhus skriver om Restaurant Indisk i Nørregade udvider menuen med lækre salater!

Er du vild med smagfulde indiske retter med smæk på krydderierne? Så skal du et smut forbi Indisk i Nørregade. Restauranten har netop udvidet menukortet, så du nu kan prøve deres lækre indiske ...

Gastromad skriver om Skaldyrssalat

Hjemmelavet skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og asparges. En perfekt til frokost og forret. Brug den til julefrokosten, pÃ¥skefrokosten, nytÃ¥rsforretten og hvad der ellers passer.  Salaten a...

Ostesnak skriver om Ostefamilien fra Geilo

Lidt uden for Geilo bor en familie, der lever og ånder for ost. Om sommeren bor familien og deres 200 malkegeder oppe på fjeldet, hvor dyrene græsser frit, mens familien laver myseost og andre oste...

Drop Slankekuren skriver om Stegeben med kartoffelmos

Lækker måde at få revels-/stegeben på. Og sovsen smager også forrygende. Husk at spise masser af grøntsager til. Denne opskrift Stegeben med kartoffelmos blev udgivet først på Drop Slankekuren...


Onsdag d. 7. August 2024

Evas Køkken skriver om Grillet laks pÃ¥ citronpasta

 Indlægget indeholder reklamelinks.Vi har fÃ¥et denne lækre pastaret til aften, med den gode bæredygtige laks fra Nordfra.com laksen er fremstillet uden brug af pesticider & anti...

www.madforlivet.com skriver om Sådan vælger du de bedste kosttilskud

Indtag af kosttilskud med vitaminer og mineraler kræver kvalitetsbevidsthed og skal tilpasses dit individuelle behov og skal ikke overdrives. Jeg har nu igennem mange år undersøgt former og optagel...

www.madforlivet.com skriver om Sådan vælger du de bedste kosttilskud

Indtag af kosttilskud med vitaminer og mineraler kræver kvalitetsbevidsthed og skal tilpasses dit individuelle behov og skal ikke overdrives. Jeg har nu igennem mange år undersøgt former og optagel...

Madmagasinet skriver om KitchenAid Lancering af Årets Farve: Pastel Lyseblå med Perlemorsglans

KitchenAid har gjort det igen. Den ikoniske producent af køkkenmaskiner, der er kendt for sin uovertrufne kvalitet og design, har netop lanceret deres seneste tilføjelse til farvepaletten: Pastel Ly...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tordenmåned

Et af augusts navne er TordenmÃ¥ned. Et andet er EdderkoppemÃ¥ned, og korsedderkopperne er da ogsÃ¥ begyndt at lave deres store spind alle vegne, hvor man lige skal forbi. Argh… Men i dag ser de...

Ostesnak skriver om Sommerliv på den norske sæter

Den norske sæter er en vigtig del af den norske kulturarv. Læs om baggrunden og kom med på sæterbesøg.

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 33

Find hele opskriften på Madplan uge 33 hos Mad for Madelskere.

Vinexpressen.dk skriver om Indisk vin – kan det overhovedet drikkes…

Indisk vin – kan det overhovedet drikkes, spurgte jeg nysgerrigt en af mine vinkyndige venner. Aner det ikke, svarede han. Jeg har aldrig prøvet noget The post Indisk vin – kan det overhovede...

Noget i ovnen skriver om Muffins med ribs – opskrift på nemme ribsmuffins

Muffins med ribs. Her får du en god opskrift på nemme ribsmuffins. Muffins'ene kan sagtens bages med andre bær også. Det er nemlig en rigtig god grundopskrift på muffins du får her. Dejen er en ...

Mad for madelskere skriver om Tomatsalat med burrata

Find hele opskriften på Tomatsalat med burrata hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Tzatziki med zucchini och mynta

Visst kan man göra zucchinitzatziki! Det är nästan godare än den med gurka. Här hittar du mitt recept på tzatziki med zucchini och mynta. Inlägget Tzatziki med zucchini och mynta dök först up...

Drop Slankekuren skriver om Brombærmarmelade med hyldebær og æbler

Treenighed af brombær, hyldebær og æble. En virkelig guddommelig marmelade. Prøv den selv! Denne opskrift Brombærmarmelade med hyldebær og æbler blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Mini-Blumenkohlbomben Rezept – Farseret Blomkål mit Speck

Mini-Blumenkohlbomben sind ein tolles Essen, das ich in Dänemark als Farseret Blomkål oder scherzhaft als Abehjerne (Affenhirne) kennengelernt habe. Genau wie bei dem großen Vorbild, der Blumenkohl...


Tirsdag d. 6. August 2024

Noget i ovnen skriver om På Samsø smuttur – sikke en skøn ø – et tip til dig

På Samsø smuttur - her får du glimt fra et par skønne feriedage jeg har haft med min søn Mikkel. Det var en hurtig tur, med kun en enkelt overnatning, men er du vimmer hvor kan man nå at se mege...

Bageglad skriver om Cherry pie

Cherry pie er den mest vidunderlige amerikanske tærte med et syrligt og sødt kirsebærfyld og en sprød flagende tærtedej. Den perfekte sommertærte når du har fået fingrene i modne kirsebær. In...

Piskeriset på eventyr skriver om Mixed sabzi

Mixed sabzi er en grøntsagsret (sabzi betyder grøntsager på urdu), som blandt andet findes i det indiske køkken. Og den skulle jeg selvfølgelig lave i forbindelse med mit indiske benspænd. Jeg s...

Noget i ovnen skriver om Russisk salat – nem opskrift på salat med rødbeder

Russisk salat - her får du en god nem opskrift på salat med rødbeder. Uhm den er god og hurtig at lave. Se lige - jeg har prøvet at lave russisk salat! Måske du også er vild med den lidt syrlige...

Smag Aarhus skriver om Smag på Middelhavskøkkenet: Besøg disse 5 spisesteder i Aarhus

Tag et dyk ind i middelhavskøkkenet, der byder på en farverig palet af smage fra landene omkring Middelhavet. Kendetegnet ved friske, lækre ingredienser, lover dette køkken en smagfuld oplevelse. ...

Mad for madelskere skriver om Chop suey med svinekød

Find hele opskriften på Chop suey med svinekød hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Stegt blomkål med romesco

For mig er der sjældent en grøntsag, der smager så godt som brændt eller godt bagt blomkål. Om den har fået en god tur og er blevet helt ristet i ovnen, eller om den er kogt og derefter stegt gy...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Planteopsatser – en billig genvej

De der flotte blomsterborde/opsatser/søjler af jern, man kan sætte planter og pynt på i haven? Rustent eller sort, forskellige højder og firkantede. De er så fine, men de er altså også dyre, og...

Mad med glød skriver om Rå aronia relish med æble og ingefær

SÃ¥ er aronia bærrene ved at være klar. De er sprængfyldte med de gode antioxidanter. Smagen er ikke noget at rÃ¥be hurra for. Den er lidt bitter, sur og tør […] The post RÃ¥ aronia relish m...

Drop Slankekuren skriver om Rødtunge med karryabrikossauce og æblerødløgkompot

Lækkert tilbehør. Ja, også lækker fisk. Rødtungen er jo en udsøgt spisefisk, og så indeholder den rigtig mange B-vitaminer og mineraler. Denne opskrift Rødtunge med karryabrikossauce og æbler...


Mandag d. 5. August 2024

Madens Verden skriver om Ugens 19 vinkøb: Gode europæiske vine i denne uge

Her får du ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til de vine landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 32, 2024. Du kommer rundt i hele Europa her den første uge af august, ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vilde buketter – små og store

Vores græsmark blomstrer igen – nu er det rødkløveren, der blomstrer. Kløveren blev sÃ¥et i sammen med græsset, dengang marken skulle give vinterfoder til køerne, for køer elsker rødklø...

Hurtig Mums skriver om Marineret tofu

Tofu er fremstillet af sojabønner. Tofu er en god proteinkilde. Og selvom ikke forarbejdede bælgfrugter er mindre miljøbelastende end forarbejdede, så er tofu stadig et mere klimavenligt produkt f...

www.madforlivet.com skriver om Vitamindebatten – mit indspark i debatten om vitaminer og mineraler

Er det seriøst, at vi danskere igen og igen advares mod indtag af vitaminer og mineraler? Senest af en professor, der i sine advarsler tager udgangspunkt i et større observationsstudie, en undersøg...

Smag Aarhus skriver om Aarhus´ bedste is 2024: Se vinderen og de andre nominerede her!

Sommeren er over Aarhus, og det betyder også at issæsonen er i fuld gang! I Aarhus er der et væld af gode steder, når du er på udkig efter en god is. Derfor har konkurrencen været tæt, da vinde...

Stinna skriver om Pesto pasta

Pesto pasta er den nemmeste pastaret som kan laves pÃ¥ kun 10 minutter. SÃ¥ hvis du gerne vil lave ekstra nem aftensmad,… The post Pesto pasta appeared first on Stinna.

hannemad skriver om Oreo cookies

Disse cookies er fyldt med oreo og får derfor en skøn smag af oreo. Her er brugt sort kakaopulver til at fremhæve den lækre oreo smag. The post Oreo cookies appeared first on hannemad.dk.

Valdemarsro skriver om Pirogger med kylling

Disse pirogger med kylling og karry er simpelthen så lækre! Smækfyldt med det dejligste fyld i den fine lille brødpakke. Geniale i madpakken og til en hyggelig aftensmad med en god salat til. Til ...

Landleys Kok skriver om Potatis- och zucchinigratäng

Sugen på något annorlunda?Har du massor av zucchini i odlingarna? Varför inte laga en potatis- och zucchinigratäng? Denna serveras som ett tillbehör. Inlägget Potatis- och zucchinigratäng dök ...

Drop Slankekuren skriver om Mirabellesaft

Mirabellesaft er en smag af sommer, sol og sødme. Her er brugt blandede sorter af mirabeller. Prøv den. Denne opskrift Mirabellesaft blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Søndag d. 4. August 2024

Hashtagmor skriver om Green Goddess salat med pulled chicken – hurtig opskrift

Har du prøvet den trendende Green Goddess salat med pulled chicken? Dette er en hurtig opskrift på pulled chicken hvor du ikke har den store mængde hands on tid men kan slappe af mens ovnen gør ar...

Hurtig Mums skriver om Vindaloo med kylling

Vindaloo er en ret, der har sin oprindelse i Indien – eller rettere i kolonien Portugisisk Indien. Og egentlig blev den tilberedt med grisekød i store tern, men efter retten er blevet udbredt flere...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blomstring i utide

NÃ¥r dagens længde i august nærmer sig dagens længde i maj, er der blomstrende buske, der bliver forvirrede. Knopperne vÃ¥gner og tænker: ‘Hvad? Skal jeg allerede op? Har jeg virkelig sovet ...

Vinblog skriver om Seneste Bourgogne i glasset

Bourgogne har det med at komme snigende i mit glas, og det gør mig ofte glad. For mig er Bourgogne ikke bedre end alt andet, men det er tæt på. Det er det område hvor man historisk set har størst...

Piskeriset på eventyr skriver om Pav bhaji

Pav bhaji er en indisk vegetarret, hvor man laver en tyktflydende grøntsagssauce, der typisk serveres sammen med pav, der er blødt lyst brød. Du kan bruge brioche-boller som alternativ, hvis du ikk...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 32

Mandag: Bagt tomatsuppe Tirsdag: Quesadillas med gaucamole Onsdag: Pasta e ceci (pasta med kikærter). Blomkålssalat med cherrytomater til. Torsdag: Rester fra køl og frys Fredag: Halloumiburger med...


Lørdag d. 3. August 2024

Hurtig Mums skriver om Anderillette

Her får du opskriften på anderillette. Det tager tid at lave en lækker anderillette, og resultatet er også derefter. God fornøjelse og nu til Beates opskrift på anderillette: Min anderillette-op...

Noget i ovnen skriver om Sommerkager med frugt og bær – nemme opskrifter

Sommerkager - her får du en masse nemme opskrifter på lækre sommerkager med frugt og bær. På nogetiovnen.dk finder du en masse opskrifter på sommerkager og jeg har samlet dem i en nem overskueli...

Madens Verden skriver om Teres major

Teres major er en meget mør udskæring af oksekød. Her i denne guide kan du se, hvordan man tilbereder den på pande, grill og sous vide. Teres major er en amerikansk udskæring af oksen, som man de...

Madens Verden skriver om Krydret grøntsagsfad

Lav et krydret grøntsagsfad med søde kartofler og blomkål. Dejligt krydret med ras el hanout og skøn som tilbehør til mange retter. Krydret grøntsagsfad er en virkelig lækker, nem og sund opskr...

Noget i ovnen skriver om Solbærkage – nem opskrift på kage med solbær

Solbærkage - uhm her får du en god nem opskrift på en skøn kage med solbær. Dejen kan du røre sammen på få minutter. Den nemmeste solbærtærte, du også kan lave med andre slags bær. Jeg hav...

Smag Aarhus skriver om Smørrebrød til frokost? Så er nyåbnede AANKL’s det rette sted

Aarhus bugner af fantastiske muligheder for et lækkert mÃ¥ltid, men fra begyndelsen af juni er dine muligheder blevet endnu flere. Nu kan du nemlig anskaffe dig den lækreste frokost fra AANKL’...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 32

Find hele opskriften på Madplan uge 32 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med grönsakspaket och dillmajjo

Dags att ta hand om sommarens skörd. Grillad flankstek med grönsakspaket och dillmajjo är en god sensommarrätt som slutförs på grillen. Inlägget Grillad flankstek med grönsakspaket och dillmaj...

Smag Aarhus skriver om Guide: 9 fremragende bagerier i Aarhus

Der er ingen grund til at spilde mundvand på tørre rundstykker og kedelige kager, når Aarhus byder på flere fortrinlige bagerbutikker. Vi giver dig et bud på 9 af dem, der helt klart er et besøg...

Anna-mad skriver om Madplan uge 32

Der er masser af sommermad i denne madplan uge 32. Nye kartofler, heltstegt kylling, jordbær, rabarber, ærter og meget andet godt. Jeg glæder mig allerede og begynder snart at kunne dufte sommerfer...

Valdemarsro skriver om Løgtærte

Her får i min opskrift på løgtærte, som er både nem og virkelig lækker med rigtig dejlig smag. Løgene karamellisere lidt under bagningen og bliver dejligt søde, hvilket passer perfekt til den ...


Fredag d. 2. August 2024

Hurtig Mums skriver om Bulgogi

Her får du opskriften på den koreanske favorit bulgogi. Min bulgogi-opskrift Når jeg skærer kødet, skærer jeg det, inden det er helt tøet op. Så er det mere fast og er nemmere at skære helt t...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 32 – få opskrifter her

Madplan uge 32. Her får du en masse nemme opskrifter til madplanen til den kommende uge, helt gratis fra mig til dig. Med over 3200 opskrifter på nogetiovnen.dk, plukker jeg hver uge opskrifter fra ...

Råvareguiden skriver om 10 store kulinariske oplevelser i den spanske by Barcelona

Barcelona er en by fyldt med kulinariske oplevelser, der tilfredsstiller enhver madelsker. En gåtur gennem La Boqueria-markedet er en fest for sanserne, hvor farverige boder bugner af friske frugter,...

Mad for madelskere skriver om Salat med jordbær, asparges og melon

Find hele opskriften på Salat med jordbær, asparges og melon hos Mad for Madelskere.

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 32 (2024).

Så nåede vi august måned og en madplan til uge 32. Om en uges tid er børnene tilbage i skolerne, og for manges vedkommende er ferien overstået. For mange betyder det måske lidt mere struktur i f...

Noget i ovnen skriver om Morgenboller – nem opskrift på æltefri boller

Morgenboller - her får du en meget nem opskrift på æltefri boller, der er nemme og hurtige at lave. Disse boller har jeg bagt så mange gange den sidste måned og nu skal du altså have opskriften....

Stinna skriver om Spidskålsfrikadeller

SpidskÃ¥lsfrikadeller er lækre vegetarfrikadeller med spidskÃ¥l, æg, salatost og løg. Frikadellerne smager helt fantastisk og er et godt alternativ til almindelige frikadeller.… The post Spid...

Stinna skriver om Drømmekagegrød

Drømmekagegrød er den lækreste havregrød med drømmekagetopping. Toppingen bestÃ¥r af kokos, smør, brun farin og mælk. Smagen er som pÃ¥ en klassisk… The post Drømmekagegrød appeared fir...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Indisk kyllingegryde med blomkål og kartofler

Indisk inspireret, nem kyllingeret, der mætter, kan laves for fÃ¥ kroner og smager af fjerne og spændende – mÃ¥ske nok lidt for spændende – steder. Kylling, blomkÃ¥l, ærter, kartofler,...

Vinexpressen.dk skriver om Luftige og nærmest burgundiske barbarescoer

Cascina Luisin rimer pÃ¥ traditionel og vidunderlig barbaresco. Husets nebbioloer er indbegrebet af elegance og luftighed. Gæring foregÃ¥r naturligt – uden tilsætning af gær – The post ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 32

Ugens madplan uge 32: Har du svært ved at finde på god mad hver dag, så kommer ugens madplan dig til hjælp med lækre opskrifter. Ugens madplan uge 32 har syv nemme og lækre opskrifter, så du ka...


Torsdag d. 1. August 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Chapli-kebab

Jeg kendte ikke chapli-kebab, inden jeg begyndte at researche til mit indiske benspænd, men jeg opdagede, at det tilsyneladende er Asiens svar på burger. Det er i hvert fald en populær streetfood s...

Noget i ovnen skriver om Affogato – opskrift på nem dessert med is og kaffe

Affogato - prøv en nem lækker italiensk dessert med is og kaffe. Du kan lave den på 2 minutter. Et hit som dessert efter en god middag. Er du vild med kaffe, is og begejstret for cremede desserter?...

Maden i mit liv! skriver om Ugemadplan på budget – 4 personer for 335 kr.

Synes du indimellem, at det kniber med at få pengene til at slå til, eller vil du bare gerne spare lidt på madbudgettet? Så har jeg, i samarbejde med WOMAN, lavet en nem og lækker ugemadplan på ...

Stinna skriver om Smoothie med spidskål

Smoothie med spidskÃ¥l, lime og mango. Denne smoothie er frisk i smagen og er fyldt med lækre ingredienser. Opskrift pÃ¥ smoothie med… The post Smoothie med spidskÃ¥l appeared first on Stinna.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Meksikansk bakkestjerne er en lille, vilter og frodig glæde

Der er en plante, jeg holder særlig meget af og nødig vil undvære i krukkerne. Det er den lille meksikanske bakkestjerne. Den går også under navnet Erigeron Karvinskianus, men det er da næsten f...

Noget i ovnen skriver om Råstegte kartofler i airfryer – nem opskrift

Råstegte kartofler i airfryer bliver så sprøde og lækre og så er de meget nemme at lave. Her får du en god opskrift på stegte kartofler du kan lave i airfryeren. Hvor er det bare perfekt at man...

Gastromad skriver om Stegt Skolæst

Skolæst er en fantastisk lækker hvid fast fisk med masser af vidunderlig smag. Dybhavsfisken skolæst støder man ikke særlig tit herhjemme, hvilket er en skam. Dens kød er fast og derfor nemt at ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste sushi

Hvor fÃ¥r man Aarhus bedste sushi? Her kan du nominere de steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste sushi. Nomineringen finder sted fra den 1/8 til og med den 15/8...

Finurlig.dk - Mad, strik og kærlighed skriver om Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! The post Hello world! first appeared on Finurlig.dk.

Landleys Kok skriver om Rökt lax med potatissallad och dillcrème

Rökt lax med potatissallad och dillcrème är god sommarmat. Denna lax röker man i en offset smoker, men det går även med en vanlig grill. Inlägget Rökt lax med potatissallad och dillcrème dök...

Drop Slankekuren skriver om Havtaskehaler med kartofler i salviepesto

Havtaskehale er meget faste i konsistensen. Det er næsten som at få en stor – meget stor – reje i munden. Denne opskrift Havtaskehaler med kartofler i salviepesto blev udgivet først på Drop S...


Onsdag d. 31. Juli 2024

Hurtig Mums skriver om Sigtebrød

Sigtebrød er en sjov ting, det er ikke mørkt brød, men det er heller ikke rigtig lyst brød. Det er sådan lidt midt imellem, men mere lyst end mørkt. Det er ikke ret tit, du finder det i almindel...

Min Madopskrift skriver om Spinattærte med ost

Her får du opskriften på vores favorit spinattærte. Tærtebunden i spinattærte med ost, er sprød og knasende og har en sød og mild smag. Indlægget Spinattærte med ost blev først udgivet på M...

Mad med glød skriver om Ovnbagte kartofler og knoldfennikel og linsespread med Harissa og bagte hvidløg

Juhuuuu endelig en opskrift pÃ¥ bloggen fra min hÃ¥nd. Jeg har haft travlt med at færdiggøre en stor opgave, sÃ¥ derfor har tiden ikke været til at lave opskrifter til […] The post Ovnbagte k...

Mad for madelskere skriver om Kold kartoffelsalat med karry

Find hele opskriften på Kold kartoffelsalat med karry hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Chocolate chip cookies

Jeg har virkelig glædet mig til at dele denne opskrift, for det er de bedste chocolate chip cookies, jeg nogensinde har smagt! Jeg har testet og testet for at finde den bedste opskrift og har prøvet...

Smag Aarhus skriver om GrimLauget: En kulinarisk oase på GrimFest 2024

Så er der ikke længe til at GrimFest løber af stablen den 1.-3. august! Glæd dig til at Grimhøjgaards festivalplads åbnes med energisk atmosfære og livlig musik, heriblandt Guldimund, Benny Jam...

Bagning med Budget mm skriver om Sidste tirsdag på tur i juli

Min intention om at komme pÃ¥ tur hver tirsdag i juli er gÃ¥et lidt anderledes end tænkt. Men hver tirsdag har bragt oplevelser og smil pÃ¥ læben – og det er egentlig hensigten med at tage pÃ¥...

herzelieb skriver om Hackfleischschnitzel Rezept – das flotte Familienessen

Es gibt Gerichte aus meiner Kindheit, an die ich mich richtig gerne erinnere. Dazu gehören diese panierten Hackfleischschnitzel. Es war eine Spezialität im Hotel meiner Pflegeeltern und ein echter G...


Tirsdag d. 30. Juli 2024

Susanne Pagh skriver om Hurtige fladbrød

Nogle dage har man bare brug for noget, der skaber lidt mere substans i et måltid. Det er her, de hurtige fladbrød kommer ind. De giver fylde og mætter godt. Læg dertil, at de er virkelig hurtige ...

Piskeriset på eventyr skriver om Kylling i cashewnøddesauce

Jeg tror ikke, at jeg har lavet cashewnøddesauce før, men så er det jo godt at have et indisk benspænd, som giver mig en fin anledning til at prøve det! Jeg faldt over en opskrift på kylling i c...

Noget i ovnen skriver om Ranch dressing – nem opskrift på hjemmelavet ranch dip

Ranch dressing. Kender du den populære amerikanske ranch dip med krydderurter? Her får du min version af den friske dressing. Dressingen er super nem at lave og den smager godt som tilbehør til man...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu høstes der omkring os

Juli lakker mod enden, og nu høster de omkring os. Det er vinterbyggen, der er moden, og enkelte steder er de også begyndt at skårlægge rapsen. Det er gået så hurtigt. Fra marker med små nye sk...

Valdemarsro skriver om Græsk vegetar bowl med grøntsagsdeller

Her mikser jeg en masse dejlige sager fra det græske køkken i en lækker græsk vegetar bowl med græske grøntsagsdeller og cremet tzaziki. Jeg fylder skålen med citronris med persille, dejlige gr...

Hurtig Mums skriver om Banh mi

Banh mi er en af de mest berømte vietnamesiske retter. Det er en kombination af den franske madtraditions fascination af baquette og den asiatiaske brug af friske grøntsager, krydderurter og og råv...

Landleys Kok skriver om Zuchinikaka med fetaost

Denna zuchinikaka med fetaost är ett tillbehör som passar lika bra till kött eller fisk som kyckling och vego. Varför inte byta potatisgratängen mot denna? Inlägget Zuchinikaka med fetaost dök ...

Landleys Kok skriver om Zucchinikaka med fetaost

Denna zucchinikaka med fetaost är ett tillbehör som passar lika bra till kött eller fisk som kyckling och vego. Varför inte byta potatisgratängen mot denna? Inlägget Zucchinikaka med fetaost dö...


Mandag d. 29. Juli 2024

Madens Verden skriver om Cremecrumble

SÃ¥dan laver du en lækker cremecrumble med sprøde crumbledej og kagecreme. En skøn og sprød crumblekage, der er nem at bage. Jeg har lavet denne opskrift pÃ¥ cremecrumble, fordi jeg er glad for bÃ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Cosmopolitan

En Cosmopolitan menes at være opfundet af Cheryl Cook i slutningen af 80erne, da Absolut Vodka Citron udkom. Men som med så mange andre drinks, er det ikke svært at The post Cosmopolitan first appe...

www.madforlivet.com skriver om Forbyd PFAS i Danmark

Hvor finder vi de politikere, der står frem og tager ansvar for PFAS-skandalen? De er pist væk, og der sker absolut ingenting af betydning på området. Imens triller det ene forskningsresultat efte...