Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 10. November 2020

Dalsgaard i Skivholme skriver om Søde kartofler glaseret med honning og kanel

Salt, ja. Peber, ja. Og et lille drys chili? Helt bestemt. Men honning og kanel? Man skulle tro, det blev alt for sødt, hvis man brugte honning og kanel i en opskrift med søde kartofler. Men amerika...

GastroFun skriver om Sous Vide Rom Cheesecake

Sous Vide Rom Cheesecake Billede Sebastian Jespersen tir, 10/11/2020 - 09:49 Udbytte 2 Portioner Læs mere om Sous Vide Rom CheesecakeLog ind...

Landleys Kok skriver om Bifftoast med flankstek och pepparrot

Bifftoast med flankstek och pepparrot är enkelt och lättlagat. Jag tycker toasten blir godast med flank, men det är bara att byta om man vill ha annat kött. » Besök Landleys Kök för fler goda ...


Mandag d. 9. November 2020

Kitchen of Kiki skriver om Squash cake a la Søndag

It is time for squash, which be used for both cooking as well as baking. I have tested this recipe on squash cake in the weekly magazine "Søndag". I decided to supplement the spices with a little nut...

Evas Køkken skriver om And i rød karry

 Vi har fået denne freestylede thai-ret til aften. Min mand synes den var så god, at den fortjener en plads på bloggen, så hermed gjort. Retten kræver lige et besøg hos en asiatisk kø...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Glimt fra en gylden efterårsdag

Sikke da en søndag. Den kan man leve længe på. Lav, kobberfarvet sol, gyldne blade, en anelse dis i luften… På en dag som i går bliver alting som dyppet i flydende guld. Det var da heldigt,...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kuratoropgave, Skagens Museum

Engang i sensommeren, tror jeg det var, skrev direktøren for Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen, om jeg ville være med til at udvælge et værk fra samlingen til en udstilling. Det blev jeg inderl...

hannemad skriver om Spaghetti i cremet græskarsovs

En dejlig ret at bruge de skønne græskar, der er i sæson her om efteråret. Cremet med den søde smag af græskar og hurtig at lave. The post Spaghetti i cremet græskarsovs appeared first on hanne...

Noget i ovnen skriver om Stegt andebryst på pande – nem hurtig opskrift

Uhm - lækker sprødt stegt andebryst med sovs, rødkål og kartofler. Sikke en lækker menu, der var klar på ingen tid. Vi kan slet ikke få armene ned!En helt genial menu, hvis man kun er to omkri...

Maden i mit liv! skriver om Wok med kylling og nudler.

Wokmad er hurtig og lækker aftensmad og så er det en supernem måde at få ekstra mange grøntsager på. De fleste grøntsager smager jo bare endnu bedre, når de bliver lyntilberedt, og får følge...

GastroFun skriver om Cremet bagt pasta

Cremet bagt pasta Billede mad_anstalten man, 09/11/2020 - 12:19 Tid i alt 50 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Creme...

My food balance skriver om Bonjour tout le monde !

Bienvenue sur WordPress. Ceci est votre premier article. Modifiez-le ou supprimez-le, puis commencez à écrire ! L’article Bonjour tout le monde ! est apparu en premier sur My food balance.

Bagning med Budget mm skriver om Den første juleforberedelse

 Julen er på en gang langt væk, og så dog snublende nær. Jeg sidder i denne uge med næste kirkeblad og forsøger at få julens mange gudstjenester fordelt under corona restriktioner. Butikke...

Madmagasinet skriver om Er danskerne klar til en plantebaseret frikadelle?

Mange forbinder den klassiske frikadelle med kalv og flæsk og ikke ligefrem det, man vilkalde grønne retter. Det bliver der lavet om på nu. Planteslagterne har udviklet enplantebaseret frikadelle, ...

GastroFun skriver om Rocky Road med mælkechokolade

Rocky Road med mælkechokolade Billede MickiCheng man, 09/11/2020 - 10:56 Tid i alt 1 time, 15 minutter Udbytte 12 personer ...

GastroFun skriver om Super cremet champignonsuppe

Super cremet champignonsuppe Billede madsglunde man, 09/11/2020 - 10:19 Tid i alt 35 minutter Udbytte 2 personer Læs mere ...

GastroFun skriver om Fattoush

Fattoush Billede Foodeliciouscph man, 09/11/2020 - 10:07 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om FattoushLog ...

GastroFun skriver om Det perfekte blødkogte æg

Det perfekte blødkogte æg Billede Per Asmussen man, 09/11/2020 - 09:18 Udbytte 2 personer Læs mere om Det perfekte blødkogte ægLog ind el...

GastroFun skriver om Skovbundsroulade

Skovbundsroulade Billede MickiCheng man, 09/11/2020 - 08:45 Tid i alt 3 timer, 50 minutter Udbytte 10 personer Læs mere om...

Hvad skal vi bage skriver om I morgen begynder det at dufte af jul

 I morgen er det Mortensaften og jeg har normalt den holdning at vi skal hen ca 2 uger efter Mortensaften før jeg begynder at bage julesmåkager.Men siden jeg første gang bagte disse snitter/småka...


Søndag d. 8. November 2020

Gastromad skriver om Kylling Cacciatore

  Kyllling Cacciatora er en traditionel skøn og lækker Italiensk ret med braiseret kylling i en fantastisk tomatsauce med svampe og oliven. En opskrift med kylling der er meget nem at lave. Cac...

Gastromad skriver om Kylling Cacciatore

  Kyllling Cacciatora er en traditionel skøn og lækker Italiensk ret med braiseret kylling i en fantastisk tomatsauce med svampe og oliven. En opskrift med kylling der er meget nem at lave. Cac...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Bulldozer på besøg

Fredag ringede en transportør og meddelte, at han havde en bulldozer klar til aflæsning. Den var egentlig først bestilt til mandag, men logistikken var bedre i en fredagslevering. Maskinen er lejet...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 46

Vi skal til at spise lidt billigere igen – fra januar har Husbond en lavere indtægt, så vi skal kunne klare os for mindre, og det tror jeg også vi kan. Jeg er begyndt at finde noget til weeke...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Appelsinsauce til stegt and

And og frugt er sådan en god blanding. Frugtens syre spiller perfekt sammen med and. I England har vi fået and med kirsebærsauce, og i Frankrig laver de den med appelsin. Den appelsinsovs – s...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sprød andebryststeg på ben med fransk appelsinsauce

Til Mortens Aften kan jeg godt lide, at andestegen ikke altid er helt traditionel. Vi foretrækker en andebryststeg på ben til Mortens Aften. En Andekrone, som den hedder i Sverige og England. Her er...

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 46

Denne uge er det Mortens aften, vi skal have andesteg m rødkål – denne tradition fulgte vi i mit barndomshjem  og den følger jeg stadigt – det er for mig begyndelsen på optakten til j...

Birgitte Frostholm skriver om Lasagne med squash og kylling

2 squash 1 lille ds. Majs 1 ds. røde Kidney bønner 4 stk. Tomater skåret fint ud Revet ost Ca. 1 dl fløde 300 g kylling fileter Rosmarin Oregano Salt og peber Spidskommen Squashen skæres i tynde ...

billigeopskrifter.dk skriver om Noget om jul

Lidt tanker om jul – Nogle vil synes jeg er tidlig på den (måske FOR tidlig-andre vil synes det er sent) Den kommer d. 24/12, uanset om vi er klar eller ej – Det er en tanke som jeg egen...

Landleys Kok skriver om Surdegsbröd med kornmjöl

Detta surdegsbröd med kornmjöl blir en lite plattare limpa som påminner om efterugnslimpa. Detta bröd bakar jag utan jäst och enbart surdeg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Lørdag d. 7. November 2020

Noget i ovnen skriver om Finskbrød opskrift på klassiske julesmåkager

Uhm - finskbrød! Sprøde lækre småkager, der er super nemme at lave og som smager skønt. Perfekte som julesmåkager eller som småkager der kan nydes året rundt. Hvad er finskbrød og hvorfor hed...


Fredag d. 6. November 2020

Noget i ovnen skriver om Hakkebøf i ovn ell. pande – med porrer & sovs

Her får du lige opskriften på en rigtig nem og lækker ret, der er helt perfekt at lave som nem aftensmad en dag det skal gå lidt hurtigt hjemme hos jer. Hakkebøf i ovn eller på  pande - en nem ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 46.

Jeg sidder her ved computeren med en varm kop te og planlægger vores madplan til uge 46. Rundt omkring mig har både skoven og træerne i haven efterhånden tabt de smukke, gyldne blade, og det er bl...

Lacucinanada skriver om Sprøde salte græskarkerner

Haps, haps, haps ! Her er en lækker hjemmelavet snack med dobbelt op på god samvittighed: den er forholdsvis sund og du undgår madspild. Desuden smager det jo bare af mer´ – whats not to lik...

Maden i mit liv! skriver om Hvidløgsdressing – nem opskrift på dressing med hvidløg.

Jeg elsker salater. Men lige så meget elsker jeg en rigtig god dressing, som kan sætte det sidste pift på salaten. Denne her hjemmelavede hvidløgsdressing er en af vores favoritter herhjemme. Den ...

Lacucinanada skriver om Pasta med græskarsauce

Min begejstring for at bruge græskar i det salte køkken har indtil fornylig ikke været særlig stor.  Det har irriteret mig lidt i takt med, at jeg ser flere og flere spændende opskrifter med det...

GastroFun skriver om Wagyu Outside Skirt Sous Vide

Wagyu Outside Skirt Sous Vide Billede Sebastian Jespersen fre, 06/11/2020 - 13:29 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 2 personer...

GastroFun skriver om Æble karamel topping

Æble karamel topping Billede mad_anstalten fre, 06/11/2020 - 13:16 Tid i alt 25 minutter Udbytte 1 Portioner Læs mere om ...

Evas Køkken skriver om Vaniljekranse sprøde og lækre

 Jeg er først begyndt at spise småkager her inden for de sidste par år. I min barndom - og senere hen, sagde det mig absolut ingenting. Jeg har altid valgt en chokoladekage, gulerodskage, Bana...

Madling skriver om Madplan uge 46 – 2020

Madplan uge 46 – nem madplan til familien. Der er en masse gode klassikere på madplanen for den kommende uge. Der er blandt andet en opskrift på hjemmelavede cowboytoast med bøf, bløde løg og k...

Evas Køkken skriver om Klassisk brownie - den bedste💕

 Brownien her bagte jeg for et par uger siden. Det er en god klassisk brownie, med intens chokoladesmag og dejligt klæg i midten, som sådan en skal være. Intens klassisk brownie 100 ...

Madmagasinet skriver om 4 lækre slankende opskrifter

Har du svært ved at komme i mål med dit vægttab? Fakta er, at det er svært at tabe sig udelukkende ved at give den gas i fitnesscenteret. Det mest effektive er derfor at kombinere træning og kost...

Bagning med Budget mm skriver om Karrygryde med nordiske grøntsager

 Jeg er ret vild med karryretter - i alle afskygninger. Og der findes også utallige opskrifter på nettet og i kogebøger. Så denne bliver bare en i rækken :-)Det lidt specielle er, at jeg har...

Lykkes Lækkerier skriver om Svampet banankage med kokos

 Jeg får næsten altid købt for mange bananer. Det betyder, at vi, ret ofte, ender med at have et par bananer liggende, som bare ikke er helt vildt lækre at sætte tænderne i. Hvordan man kan...

GastroFun skriver om Bagte perleløg

Bagte perleløg Billede Food_by_chrisnos fre, 06/11/2020 - 08:01 Tid i alt 24 timer, 40 minutter Udbytte 8 personer Læs me...

Landleys Kok skriver om Pasta med ricotta, bacon, brynt smör och citron

Denna superenkla pasta med ricotta, bacon, brynt smör och citron kräver en minimal insats. Smidigt när man vill laga något gott och enkelt i veckan. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Torsdag d. 5. November 2020

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om NaturSkånsomt fanget fisk

Jeg kan ikke komme i tanke om noget bedre end en helt friskfanget skrubbe, flået, vendt i rugmel og stegt i en velsignet mængde smør. Salt, peber og en lille skvis citron og så behøver jeg ikke a...

Kitchen of Kiki skriver om Start on Raglangenser sweater

 During my Summer vacation in August I brought this Sandnes thin silk mohair yarn, which is a combination of 57% mohair, 28% silk & 15% wool, at the yarn shop MORS garn. I...

Dalsgaard i Skivholme skriver om I blade til midt på maven

Blæsten har revet de fleste af bladene af træerne, og de ligger tykt i driver alle vegne. Og jeg mener tykt. Og jeg mener i driver. Og jeg mener alle vegne. Det er lidt overvældende. For den, der s...

Noget i ovnen skriver om Mine børn er i Nordjylland – et presset morhjerte

Corona har budt på mange udfordringer. Vi har taget dem med oprejst pande alle sammen. Fulgt retningslinjer. Anbefalinger. Gjort alt det vi skulle, fordi det har været og er nødvendigt. Corona er e...

GastroFun skriver om Ølbraiseret oksespidsbryst

Ølbraiseret oksespidsbryst Billede Gastrofamilien tor, 05/11/2020 - 12:25 Tid i alt 5 timer, 10 minutter Udbytte 4 personer ...


Onsdag d. 4. November 2020

Kitchen of Kiki skriver om Poncho blouse is finished

 Yes, I have finished my knitting  of the poncho, where I have located the recipe in the weekly magazine "Hendes Verden (issue 15/2020). As yarn I have used "Tibet" from Cewec in the co...

billigeopskrifter.dk skriver om Tomatgryde m fuldkornspasta

Ca 1 kg friske tomater ( det lyder som en overflod, men jeg plukkede de sidste i drivhus og supplerede m en lille skål røde tomater der var modne men lidt kedelige, der var godt rynkne) 1 rød + 1 g...

Maden i mit liv! skriver om Stegt andebryst med sprødt skind.

Vi er ret glade for and herhjemme. Men da vi kun er 2, så kan en hel andesteg godt blive lidt for meget. Men så er det jo heldigt, at der findes alternativer i form af andebryst og andelår. Og jeg ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Trykstart på “Hærværk – en håndbog”

I morges var vi lidt hjemmefra. Det sker ikke ofte for tiden, bortset fra turene til den lokale Brugs for at proviantere. Men i morges var vi på rejse – 7,6 kilometer fra gården, ude på Gylli...

Italian Wine Club skriver om Marche med fremragende vinhøst i 2020

Endelig lidt grund til optimisme for vinproducenterne i Marche. Årets vinhøst steg med 5% i forhold til 2019 og samtidig er høsten af god kvalitet. I 2020 når produktionen 85,7 millioner liter vin...

Bagning med Budget mm skriver om Bloggen fylder år

 En blog fødselsdag er nu noget lidt mærkeligt noget :-) Men det er da en milepæl i dens historie. I dag er det syv år siden, at jeg første gang postede et indlæg.Jeg havde ikke gjort mig m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Præsidentens livret: Meatloaf

I anledning af det amerikanske valg lavede vi i går en af den amerikanske præsidents livretter: Meatloaf. Det er vel bare farsbrød – en slags amerikansk forloren hare, men krydringen er ander...

Madling skriver om Salat med tomat og agurk

Salat med tomat og agurk – en nem og god salat som kan spises som tilbehør. Denne her salat med tomat og agurk er ofte den jeg laver, når det skal være nemt og gå hurtigt. Der er tomater, ag...

GastroFun skriver om Caipirinha cocktail

Caipirinha cocktail Billede kasparges ons, 04/11/2020 - 09:11 Tid i alt 3 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Caipirinha ...

Landleys Kok skriver om Gratäng med fläskkotlett, mozzarella, tomater och basilika

Denna gratäng med fläskkotlett, mozzarella, tomater och basilika kallar jag även för kotlettkarusell. Den är väldigt enkel att göra och passar till vardags. » Besök Landleys Kök för fler go...

herzelieb skriver om Kartoffelgulasch Rezept – Lieblingseintopf mit ganz einfachen Zutaten!

Warum bis heute mein Kartoffelgulasch Rezept noch nicht auf herzelieb erschienen ist, kann mich – ehrlich gesagt – gar nicht erklären! Ganz spontan fällt mir nämlich kein Eintopf Rezept...


Tirsdag d. 3. November 2020

Viva Italia skriver om Så har I os tilbage

En lettere omskrevet punch-line fra Kurt Thorsen er vist på sin plads efter langs tids inaktivitet, dels pga. tidspres, men også pga. at bloggen døde lige pludseligt. Det kan du læse mere om her. ...

Hjemme hos Xenia skriver om Verdens bedste koldhævede morgenboller

![CDATA[De bedste koldhævede boller jeg nogensinde har smagt med den helt rigtige krumme, saftighed og sprødhed ]

Kitchen of Kiki skriver om Pumpkin cake a la Skovdal Nordic

As part of my Halloween celebration I decided to make a portion of pumpkin soup with carrot & potato. I brought a large hokkaido, so I decided to use of the pumpkin to bake both pum...

Lacucinanada skriver om Anmeldelse + GIVE AWAY: Grønt i front – i klimakøkkenet/Ditte Ingemann

Mad, isærdeleshed produktionen af mad, udgør 20 % af vores klimaaftryk i Danmark og som danskere er vi hver især ansvarlige for en udledning, som svarer til 17 ton CO2 om året, hvoraf vores forbru...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Andekrone = Andebryststeg

I går aftes sad jeg og kiggede opskrifter på engelske websites. Opskrifter på and. Englænderne spiser nemlig and hele året, og derfor er det sjovt at se, hvad de kan finde på. Og så faldt jeg o...

GastroFun skriver om Glutenfri pebernødder

Glutenfri pebernødder Billede Karina Baagø -… tir, 03/11/2020 - 08:39 Tid i alt 1 time, 37 minutter Udbytte 40 stk. Læ...


Mandag d. 2. November 2020

GastroFun skriver om Sprøde kartofler

Sprøde kartofler Billede madoglivsnyderi man, 02/11/2020 - 19:05 Tid i alt 37 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Spr...

Kitchen of Kiki skriver om Pumpkin buns

 As part of my Halloween celebration I decided to make a portion of pumpkin soup with carrot & potato. I brought a large hokkaido, so I decided to use of the pumpkin to bake both pu...

Noget i ovnen skriver om Sennepsdressing – god salat dressing opskrift

Hvilken dressing skal jeg lave til min salat? Måske du er i tvivl og tit kommer til at lave den dressing du plejer eller springer på en købe-én måske? Her i huset er vi fan af en lækker sennepsd...

GastroFun skriver om Bøf Bearnaise Sous Vide

Bøf Bearnaise Sous Vide Billede Sponsoreret indhold man, 02/11/2020 - 14:24 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 2 personer ...

hannemad skriver om Pecan Pie

Denne amerikanske Pecan Pie høre til når amerikanerne holder Thanksgiving. Masser af smag fra nødder og med en skønt karamelfyld. The post Pecan Pie appeared first on hannemad.dk.

GastroFun skriver om Cocotte oksesimreret

Cocotte oksesimreret Billede Sponsoreret indhold man, 02/11/2020 - 13:23 Tid i alt 2 timer, 15 minutter Udbytte 8 personer ...

Madling skriver om Koteletter i fad

Koteletter i fad – nem opskrift på fadkoteletter i ovn. En nem og god opskrift på koteletter i fad. Koteletterne steges ganske kort tid på panden. Så laves fyldet og sovsen inden det hele h...

GastroFun skriver om Bagte æbler med kanel

Bagte æbler med kanel Billede madsglunde man, 02/11/2020 - 12:40 Tid i alt 40 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om Bag...

GastroFun skriver om Græskarkage (Glutenfri Haloweenkage)

Græskarkage (Glutenfri Haloweenkage) Billede Karina Baagø -… man, 02/11/2020 - 12:23 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 10 ...

GastroFun skriver om Græskarkage (Glutenfri Halloweenkage)

Græskarkage (Glutenfri Halloweenkage) Billede Karina Baagø -… man, 02/11/2020 - 12:23 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 10...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Taco – af majs

For et par år siden fik jeg en brændende lyst til at lave tacos af majs, ligesom den ældgamle sydamerikanske tradition byder det. Så uden at sætte mig videre ind i det købte jeg en pose majsmel ...

Bagning med Budget mm skriver om November

 Det er blevet november. Og udenfor blæser det og nogle blade flyver rundt, andre har fundet sin plads på græsplænen.November begyndte i går med Alle Helgens dag - en eftertænksom dag, hvor...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hasselbach butternut squash med honning og bacon

Når jeg leder efter ny inspiration til aftensmaden, kigger jeg tit til de amerikanske blogs med opskrifter. Det gjorde jeg også i lørdags, hvor jeg faldt over butternut squash på Hasselbach facon,...

Landleys Kok skriver om Aubergine fylld med kyckling, lök, oliver och ost

Denna aubergine fylld med kyckling, lök, oliver och ost serverar jag till ris, svarta bönor och créme fraiche. Perfekt till vardag och helg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Søndag d. 1. November 2020

Noget i ovnen skriver om Gulerodsmuffins med ostecreme – svampede

Øj nogle lækre muffins du skal høre om i dag. Svampede gulerodsmuffins med lækker ostecreme på toppen. Jeg er bare totalt vild med gulerodskage og med disse små gulerodskager, er det nemt at ser...

Life By Nan skriver om Farvel oktober

Farvel oktober Så blev det tid til at sige farvel til oktober og pænt goddag til november. November bliver en vild måned herhjemme, da den står på flytning. Jeg syntes, at flytning dengang jeg in...

GastroFun skriver om Sous Vide Striploin Bacon Cheese

Sous Vide Striploin Bacon Cheese Billede Sebastian Jespersen søn, 01/11/2020 - 19:06 Udbytte 1 portion Læs mere om Sous Vide Striploin Bacon...

Kitchen of Kiki skriver om Pumpkin soup with carrot and potato

 I have been celebrating the season of Halloween creating various food items in my little kitchen with pumpkin as the ingredient in focus.The hokkaido pumpkin, which I brought was quiet...

Mia Sommer skriver om Spicy græskarsuppe med basilikum

Det er efterår, og ligesom træernes smukke farver og indendørs hygge, nyder jeg grønsagerne i sæson. Min favorit er hokkaidogræskar, som jeg bruger flere gange om ugen. Det er super nemt at lave...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Søndag formiddag i den lille skov

Nu trækker der skyer ind, og det er begyndt at blæse. Men i formiddags var det strålende solskin, og vi havde hundene med en tur over i vores lille skov. Det er kun en lille skov. Omkring en tønde...

Milles mad skriver om Ugens madplan 45

Det er jo ikke fordi Husbond ikke kan lave mad, og egentlig er det lidt ærgerligt, at det altid bliver sådan lidt ekstra loose, når jeg ikke er hjemme. Men sådan er det altså. Jeg er ikke hjemme ...

MadetMere skriver om Tærte med rugbund, porre og bacon

Der er nok ikke meget som passer bedre sammen end bacon og porre. Eller bare bacon med alt muligt andet. Jeg valgte så den ret klassiske approach med en tærte til at holde lidt sammen på det. Jeg e...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets sidste rabarbertærte

Lige nu har jeg – som overspringshandling midt i den absolut sidste gennemlæsning og korrektur på Hærværks kogebog – årets absolut sidste rabarbertærte i ovnen. Til gengæld er det d...

Carrotstick.dk skriver om “Mug cake” – kage på rekordtid

Har du også tit lyst til lige at bage en kage, når den søde tand melder sig?   I stedet for at købe noget sødt med alt for mange E-numre i, og for at undgå at spise lidt for meget af den ny...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i oktober 2020

Jeres favoritopskrifter i oktober 2020 Redaktion søn, 01/11/2020 - 07:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i oktober 2020Log ind eller opret en konto for at skrive k...


Lørdag d. 31. Oktober 2020

Pics - or it didn't happen skriver om Gammeldags oksesteg i stegeso

Ingen forhåndsvisning.

Kitchen of Kiki skriver om Happy Halloween 2020

  Happy HalloweenI am not celebrating Halloween by dressing out as a scary monster or handing out candy to children knocking on my front door demanding "tricky or treat".For me a "celebratio...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan uge 45

Uge 45 Vi er nu gået ind i den sidste efterårsmåned – og nu er kartofler, selleri og hvidkål blandt årstidens grønt OG så er den billigst OG den er samtidigt i sin bedste kvalitet. I denn...

Lacucinanada skriver om Karamelliseret pæretærte

Da jeg var ganske ung sendte jeg lange blikke efter de der langbenede piger, og forbandede i det hele taget min højde. Så indtraf voksenalderen og jeg har i mange år ikke skænket min højde spor, ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Blåkopi og 6 hjerter

I går kom et bud med en gevaldig pakke fra trykkeriet. Der var store matchprint af alle fotos til den kommende kogebog fra Restaurant Hærværk, der var prøvetryk af illustrationerne og så var der ...

Landleys Kok skriver om Burgare i surdegsbröd med rostad vitlöksdressing och bbq-lök

Dessa burgare i surdegsbröd med rostad vitlöksdressing och bbq-lök är både smakrika och härliga. Perfekt till fredagsmyset när man vill laga goda burgare! » Besök Landleys Kök för fler goda...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – letbenet brunello

Ugens vinhit er en brunello fra Montalcino, og der er tale om en elegant og ret burgundisk én af slagsen. Den er lavet traditionelt og lagret på store botti, hvilket gør, at  man fornemmer den ren...

herzelieb skriver om Jitterbuggare – back´ mal ganz außergewöhnliche Kekse aus Schweden

Jitterbuggare sind leckere, mit Baiser gefüllte, schwedische Kekse. Hinter den außergewöhnlichen Keksen verbirgt sich eine ganz einfaches und vor allem altes Plätzchen Rezept aus Schweden. Das Bes...


Fredag d. 30. Oktober 2020

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 45.

Med uge 45 træder vi ind i november. Og dermed er der taget hul på årets næst-hyggeligste måned – i hvert fald efter min mening. Nu skal vi igen til at overveje at lave gløgg, spise de første...

Maden i mit liv! skriver om Holiday dip – nem og lækker opskrift.

For mig er der bare noget med weekend, der rimer på bland-selv slik og chips med dip. Især fredag aften, hvor man er lidt træt efter en lang uge, og synker ned i sofaen efter aftensmaden. Så synes...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bind for øjnene?

De der mundbind… De er, som de er, og de skal jo bruges. Men jeg har fundet et trick, der hjælper lidt på deres ellers så umulige pasform. Mit hovede er måske lidt sært bygget. Min næse si...

Italian Wine Club skriver om I dag frigives Vino Novello

I dag den 30. oktober lanceres årets Vino Novello for forbrugerne. Det er samtidig første gang under tiden med Corona virus det sker. Ifølge den italienske landbrugsorganisation Coldiretti ligger ...

GastroFun skriver om Citronbagte gulerødder

Citronbagte gulerødder Billede Lindhardt og Ringhof fre, 30/10/2020 - 12:44 Tid i alt 7 timer, 10 minutter Udbytte 4 personer ...

Madling skriver om Madplan uge 45 – 2020

Madplan uge 45 – nem madplan til familien. Så har jeg en ny madplan klar til jer – gældende fra på mandag. Der er en masse lækre retter på som one pot pasta, hakkebøffer i fad, hjemmebag...

Bagning med Budget mm skriver om Fredags glimt

 Jeg fortsætter med lidt glimt fra ugen :-) Det er virkelig en mærkelig tid vi er midt i. Jeg har mest af alt lyst til at gå i hi, og vågne til foråret og håbe på at verden ser anderl...

Gastromad skriver om Koteletter Sous Vide

  Koteletter Sous Vide er en perfekt måde at få de saftigste, møreste og bedste svinekoteletter på. Læs om sous vide tider og temperaturer for de forskellige typer koteletter. Vil man være ...

Gastromad skriver om Koteletter Sous Vide

  Koteletter Sous Vide er en perfekt måde at få de saftigste, møreste og bedste svinekoteletter på. Læs om sous vide tider og temperaturer for de forskellige typer koteletter. Vil man være ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets sidste æble er høstet

2500 æbletræer – årets sidste æble. Lone


Torsdag d. 29. Oktober 2020

Bageglad skriver om Halloween småkager

Skab (u)hyggelig stemning med disse festlige Halloween småkager. Lækre vanilje småkager, som holder formen godt under bagning og kan derfor udstikkes. Småkagerne pyntes med royal icing. Indlægget...

Noget i ovnen skriver om Kylling med edamame bønner i ovn – sund mad

I dag får du opskriften på en nem, sund og fedtfattig menu - en lækker ret, helt uden kulhydrater og stivelse. En proteinholdig og nærende ret, der kan laves med kun 5 minutters forberedelse. Jeg ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fødselsdagshygge og god mad i Rote Strasse

Næsten alle byer har ‘det der kvarter’, hvor der bare er mere hyggeligt. Det er smukkere restaureret, der er spændende og anderledes forretninger, og der er masser af cafeer og restauran...

Foodfanatic skriver om Chokoladekage med espresso, flagesalt og chokoladeganache

Reklame for Lavazza Intens og saftig chokoladekage med mørk chokolade, flagesalt og espresso toppet med blød chokoladeganache. Som hjemme hos så mange andre starter alle ugens dage her hos mig med ...

GastroFun skriver om Guf guf kage

Guf guf kage Billede mad_anstalten tor, 29/10/2020 - 09:08 Tid i alt 30 minutter Udbytte 1 kage Læs mere om Guf guf kageLo...

GastroFun skriver om Sådan bliver du chef i eget køkken

Sådan bliver du chef i eget køkken Sponsoreret indhold tor, 29/10/2020 - 09:00 Læs mere om Sådan bliver du chef i eget køkkenLog ind eller opret en konto for at skriv...

Landleys Kok skriver om Asiatiska blomkål med ris och stekt champinjonsallad

I dessa asiatiska blomkål med ris och stekt champinjonsallad steks blomkålen i sesamolja, srirachasås och soja vilket gör det så gott. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om I ulden er sandheden

Når solen er på vej ned og dagens udendørs arbejde indstilles, er det ikke helt slut med opgaverne. Før fyraften for alvor indtræffer, skal hegnet trækkes til side, så flokken af rappende ænde...


Onsdag d. 28. Oktober 2020

Persilles blog skriver om Brioche-hamburger med trøffelmayo og vagtelspejlæg

Jeg elsker burgers og jeg har da også en hel del forskellige burgeropskrifter på på bloggen efterhånden. I går fik vi en ret luksuriøs udgave af hamburgers med hjemmebagte briocher, bøf af hakk...

Life By Nan skriver om Rejer i flødesauce med paprika og peberfrugt

Rejer i flødesauce med paprika og peberfrugt Rejer i flødesauce med paprika og peberfrugt er en rigtig dejlig pastaret. Den tager ikke lang tid at lave og så findes der jo næsten ikke noget bedre ...

Lacucinanada skriver om Grønkålssalat m.ovnbagte persillerødder og løg

Den her salat kan man kalde en hyldest til nogle af årstidens absolut bedste råvarer. En frisk grønkålssalat m. ovnbagte persillerødder og løg, frisk æble og vendt i en honning vinaigrette. Det...

Madling skriver om Bøfsandwich med sovs

Bøfsandwich med sovs – den bedste bøfsandwich. Vi fik de lækreste bøfsandwich med sovs forleden dag. Jeg må ellers tilstå, at jeg altid har ment, at brun sovs ikke hørte sig til med en b...

Persilles blog skriver om Briocher

Briocher: Ca 35 ml sødmælk – lun 25 g gær 4 spsk sukker 1 tsk salt 4 æg + 2 blommer til pensling af bollerne 6 dl hvedemel 200 g smør – i lidt mindre stykker   I røremaskine ...

GastroFun skriver om Kanelsneglekage

Kanelsneglekage Billede madsglunde ons, 28/10/2020 - 10:33 Tid i alt 2 timer, 15 minutter Udbytte 10 personer Læs mere om ...

Bagning med Budget mm skriver om Venlige græskarhoveder

 Efterår er ensbetydende med opstart af konfirmander og minikonfirmander. I år har jeg et lidt mindre hold, da der kun er en klasse på skolen. Men det giver andre muligheder - samtidig med at ...

Lykkes Lækkerier skriver om Jordskokkesuppe med bagt torsk og bacon/mandeldrys

 Efteråret har gjort sit indtog, og kulden, vinden og fugten giver mig allermest lyst til at hygge indendøre. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg er typen, der kan fornøje mig m...

GastroFun skriver om Kikærtepandekager

Kikærtepandekager Billede Lindhardt og Ringhof ons, 28/10/2020 - 09:45 Tid i alt 1 time, 5 minutter Udbytte 4 personer Læ...

GastroFun skriver om Andesovs

Andesovs Billede Per Asmussen ons, 28/10/2020 - 09:40 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 6 personer Læs mere om Andesov...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Høst af Rød Topaz

I går skyndte vi os at få klaret morgenens faste opgaver med dyrefodring, hundeluftning og høst til vejboden, for hurtigst muligt at komme i gang med æblehøsten. Vejrmeldingen lovede regn over mi...

herzelieb skriver om So einfach kannst du Kürbis süß-sauer einlegen

Süß-sauer eingelegter Kürbis – ich habe ihn früher gehasst. Im Ernst! Ich habe einen großen Bogen darum gemacht, bis ich irgendwann auf einer Feier eingelegten Kürbis als Beilage gegessen ...


Tirsdag d. 27. Oktober 2020

Noget i ovnen skriver om Update på borreliainfektion – hvordan går det?

Hvis du læser trofast med på bloggen, ved du, at du indimellem godt kan blive invitereret med om bag facaden. Bloggen rummer artikler om hvad mit hjerte er fuldt af. Som oftest er det jo mad, brød ...

Madmagasinet skriver om Sådan vælger du vin til asiatisk mad

Asiatisk mad er ikke bare ét køkken, men består af mange forskellige køkkener; fx. Det japanske køkken, det thailandske køkken eller det indiske køkken. Når du skal vælge vin til asiatisk mad...

Madmagasinet skriver om Bæredygtighed – fokus på en grønnere verden

Bæredygtighed er for alvor kommet på de flestes læber. For hvordan kan vi sikre de bedste forhold for mennesker og miljø både nu og i fremtiden. Et godt sted at starte, er ved at omlægge sin liv...

Kitchen of Kiki skriver om Ceramic breakfast found at Fabrikanterne

 During a present visit to the design shop Fabrikanterne here in Vejle I found this breakfast set of bowl & cup in green coloured ceramic. As it fitted perfect colourwise in my cera...

GastroFun skriver om Squashkage med kanel

Squashkage med kanel Billede Anne Mette Autzen tir, 27/10/2020 - 12:59 Tid i alt 1 time, 20 minutter Udbytte 8 personer Læ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ud må jeg, ud…

Det begynder at blive lidt klaustrofobisk med de restriktioner. Ikke at jeg ikke forstår dem. Heller ikke, at jeg ikke vil følge dem. Selvfølgelig vil jeg det, for de giver god mening. Men alligeve...

Gastromad skriver om Spaghetti alla Marinara

  Spaghetti alla Marinara som betyder spaghetti med tomatsauce. Sammen med skaldyr er det en lækker måde at, servere en frisk spaghetti ret på, hvor den skønne tomatsauce får masser af smag ...

Gastromad skriver om Spaghetti alla Marinara

  Spaghetti alla Marinara som betyder spaghetti med tomatsauce. Sammen med skaldyr er det en lækker måde at, servere en frisk spaghetti ret på, hvor den skønne tomatsauce får masser af smag ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Julemarkedet er aflyst

Der hersker tilsyneladende tvivl, så derfor må vi for en god ordens skyld hellere skrive, at julemarkedet på gården er aflyst. Hverken under det nuværende forsamlingsforbud, det forrige, det før...

anneseidelin.dk skriver om Sellerimos erstatter kartoffelmos – ret nemt og lækkert

Er du ved at tabe dig eller blive sundere? Og er kartoffelmos bare ikke en del af den nye livsstil? ØV! For hvad er alternativet til fantastisk kartoffelmos? Brug rodfrugter til at lave mos med Behol...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk Halloweengryta med pumpa

Snart är det halloween och allhelgona igen. Varför då inte svänga en vegetarisk Halloweengryta med pumpa? Detta recept passar naturligtvis när som helst på hösten. » Besök Landleys Kök för ...

Spiselig skriver om Sådan får du planlagt din menu til brylluppet

Et bryllup kan for mange være en rigtig stor mundfuld. Der er mange forskellige elementer som alle skal planlægges, og måske har I ikke nødvendigvis den store erfaring med lige netop dette. Især ...


Mandag d. 26. Oktober 2020

Lacucinanada skriver om Gryderet m.kartofler, græskar og kylling

Så er sæsonen for simremad skudt i gang her på matriklen, og dét med en ret der blev til ud fra devisen ‘hvad køleskabet gemmer på’. Retten blev virkelig god og derfor deler jeg opsk...

Kitchen of Kiki skriver om Pickled green tomato a la Gasto Fun

 For my portion of pickled green tomatoes I decided to test out this recipe by Gastro Fun as one of the options using my last tomato harvest.I decided to use a vanilla pod without ...

Madling skriver om Store pølsehorn

Lækre store og luftige pølsehorn med sesamfrø. Bløde store pølsehorn bagt med hvedemel og smør. Der bliver 10 pølsehorn ud af opskriften, og de kan godt fryses. Inden bagning er de penslet med ...

GastroFun skriver om Æblekanelkage

Æblekanelkage Billede Gastrofamilien man, 26/10/2020 - 13:38 Tid i alt 3 timer, 45 minutter Udbytte 6 personer Læs mere o...

Bagning med Budget mm skriver om Fødselsdag i familien

I lørdags blev yngstemanden i min lille familie 27 år. Ufatteligt hvor alle de år er blevet af. Men dejligt at være en del af, og en velsignelse at opleve, at det går ens børn godt. At de så at...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Slut med sommer i drivhuset

Det er allerede en tid siden, tomaterne blev plukket og de sidste lagt til modning i køkkenet. Plantesækkene blev flyttet og tømt, og gulvet blev fejet. Så var der kun blomsterne tilbage i drivhus...

HomeMadeHeaven skriver om Strik Q3/2020 - og en hel bunke jern med hjul!

Så er det tid til at se kvartalets strikkeprojekter. Der har været mere gang i den end jeg først havde tænkt over... En hel del projekter er røget af pindene, men når man nu ikke kan rejse ud, s...


Søndag d. 25. Oktober 2020

Mia Sommer skriver om Nemme måltidssalater

Forberedelse er nøglen til succes, er mit motto. Når man forbereder sig, går tingene generelt bedre og lettere, og det gælder også madlavningen. Jeg er kommet ind i en god vane med at forberede m...

Noget i ovnen skriver om Æbleboller – æblebrud. Gode boller med æble

Når nu man kan lave så lækre gulerodsbrud, med revet gulerod, kan man mon så ikke også lave lækre æblebrud, med revet æble? Jep det kan man og i dag får du opskriften på gode, lækre, saftig...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 44

Det er gråvejr og corona og helt vildt svært at spise sundt, når man hellere vil spise “det-er-synd-for-os” mad hele tiden. Desuden er husstanden ikke spor enige om, hvad dejlig mad er....

Kitchen of Kiki skriver om Yarn shopping in Nykøbing Mors

 At my Summer vacation in August I located a yarn shopping in Nykøbing Mors, where you can buy hand-dyed yarn with some amazing names like "Tiger animal", "royal blue", "dark pesto green" &...

Foodfanatic skriver om Pizza med svampe, pancetta og ost

Foto Colombus Leth Pizza med svampe, pancetta og ost. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og den smager også helt og aldeles fantastisk. Pizza er en ægte klassiker herhjemme, og det er en...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 44

Jeg fortsætter med at tømme fryseren. Fisk skal jeg købe til en middag med fiskefrikadeller – den anden fiskedag bliver en lun pastasalat m røget laks + en pose friterede blæksprutterne, f...

GastroFun skriver om En presset hverdag

En presset hverdag Sponsoreret indhold søn, 25/10/2020 - 10:00 Læs mere om En presset hverdagLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Mikkel Bækgaards Madblog skriver om Oksehaleragout – kødsovs på den ekstra gode måde

Oksehaler skal have lang tid, men de bidrager med en intens smag. Denne oksehaleragout – eller kødsovs af oksehaler om man vil – er rigtig simremad, der smager fantastisk. Nyd ragouten me...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Ordglæde – “Den sidste humanist” i prøveoversættelse

For snart længe siden skrev en engelsksproget oversætter og ville gerne indlede et samarbejde om min roman “Under landet”. Hun søgte Statens Kunstfond og fik bevilget økonomisk støtte...

Landleys Kok skriver om Läckert orange surdegsbröd med blomkål och pumpa

Detta läckert orange surdegsbröd med blomkål och pumpa får ett fluffigt och härligt inkråm med en frasig och fin skorpa. Det har en fantastik smak! » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

Lykkes Lækkerier skriver om Saftigt Kernerugbrød

 Det sidste års tid har jeg forsøgt at blive god til surdej. Det er ikke alt sammen der går lige godt.... Men i den periode, hvor jeg var sendt hjem fra mit studie, grundet corona-epedemien, l...


Lørdag d. 24. Oktober 2020

Noget i ovnen skriver om Guldkage i bradepande – guldlagkage opskrift

Er du også bare vild med marengskager? Åh jeg elsker dem og efter jeg har fundet ud af, at det er rigtigt nemt at lave en god og vellykket marengs, så laver jeg tit og gerne marengskager. Uhm. Hvis...

Kitchen of Kiki skriver om Strawberry-rhubarb gin tonic

 Let's celebrate the week-end with a drink :-) this time with mixture of rhubarb gin, strawberry liqueur and rhubarb tonic taking inspiration from the typical Danish strawberry-rhubarb jam. ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kagebog og pærehøst

Ved stuehusets østgavl står et af gårdens ældste træer, et over 100 år gammelt pæretræ. Det er favorit hos mange – stærene har kasser i udvalg op ad stammen, flagspætten hakker i de bl...

GastroFun skriver om Strawberry Cheesecake Sous Vide

Strawberry Cheesecake Sous Vide Billede Sebastian Jespersen lør, 24/10/2020 - 09:51 Tid i alt 6 timer, 35 minutter Udbytte 2 pers...

herzelieb skriver om Dammsugare aus Schweden – mein bestes Rezept für Schwedische Punschrollen

Dammsugare sind schwedische Punschrollen, die man auch im blau-gelben Möbelhaus kaufen kann. Sie sind in Deutschland mittlerweile total beliebt und bestanden früher aus Kuchenresten. Ich friere die ...

Life By Nan skriver om Madplan inspiration uge 44

Inspiration til din madplan i uge 44 Madplan inspirationen er tilbage efter at have holdt efterårsferie i sidste uge. Nedenfor finder du fire nemme opskrifter på aftensmad, et skønt forslag til mad...


Fredag d. 23. Oktober 2020

Bageglad skriver om Vaniljeis med hindbærsauce og knas

Vaniljeis med hindbær - en favorit isopskrift herhjemme. Dejlig cremet hjemmelavet flødeis med syrlig hindbærsauce og Digestive kiks knas. Indlægget Vaniljeis med hindbærsauce og knas blev først...

Noget i ovnen skriver om Kartoffelfad i ovn med peberfrugt og rødløg

Vi elsker bare kartofler! Mon ikke vi er mange der spiser kartofler tit og gerne til mange retter, både til hverdag og i weekender? Jeg tror det.  :-) Her hos os er vi særligt fan af ovnkartofler, ...

Foodfanatic skriver om Kødfri mexiburger med gucamole og tomatsalsa

Reklame for Vegetarian Butcher I dag kommer opskriften på den helt igennem skøn mexicansk inspireret vegetarburger med den lækreste guacamole og frisk tomatsalsa. Opskriften er blevet til i samarbe...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 44.

Det var først, da jeg sad og skrev indkøbslisten til min madplan til uge 44, at det gik op for mig, hvor budgetvenlig og simpel den er. Faktisk skal der ikke købes ret mange ting og de fleste af gr...

Madling skriver om Madplan uge 44 – 2020

Madplan uge 44 – nem madplan til familien. Jeg synes at denne her uge og måned er fløjet afsted, og nu er det lige før at det snart er november. Der har også været flere ret kolde morgner, så ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Irsk Krydderkage: Boiled Cake

Der er mange grunde til at besøge Irland. En af dem er Irsk Krydderkage. En krydderkage, hvor fyldet koges med krydderierne, før det blandes med melet. Sådan en kage passer godt til det irske vejr ...

Bagning med Budget mm skriver om Fredags glimt

 Ind i mellem vender jeg tilbage til den overskrift - for det er lidt en god måde at få samlet ugens indtryk på. Især når der ikke er blevet bagt kager, der er taget billeder af :-) For der ...

GastroFun skriver om Wagyu Inside Skirt Sous Vide

Wagyu Inside Skirt Sous Vide Billede Sebastian Jespersen fre, 23/10/2020 - 09:34 Tid i alt 6 timer, 5 minutter Udbytte 4 personer ...

GastroFun skriver om Gryderet med kylling

Gryderet med kylling Billede madoglivsnyderi fre, 23/10/2020 - 09:16 Tid i alt 1 time, 5 minutter Udbytte 4 personer Læs m...

Landleys Kok skriver om Gräddig panna med strimlad lövbiff och champinjoner

En gräddig panna med strimlad lövbiff och champinjoner passar bäst på hösten och vintern när det är kallt och ruggigt ute. Denna serveras med ris eller mos. » Besök Landleys Kök för fler go...


Torsdag d. 22. Oktober 2020

Kitchen of Kiki skriver om Pickling green tomatoes

 As Autumn has arrived for real here in Denmark, it is time to get the garden ready for the Winter. This means for my little garden, that I have removed the two outdoor tomato plants. However, be...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om 3. kursus med Learnmark Horsens

I dag har vi afholdt 3. og sidste kursus for eleverne på kok/ernæringsuddannelsen fra Learnmark Horsens. Det tog udgangspunkt i kød og handlede om industriel husdyrproduktion, konsekvenser for dyr ...

GastroFun skriver om Rum Fashioned

Rum Fashioned Billede kasparges tor, 22/10/2020 - 13:09 Tid i alt 3 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Rum FashionedLog ...

Maden i mit liv! skriver om Krydret græskarkage med flødeosteglasur – nem opskrift.

Det er som om, at lækre skærekager spækket med varme krydderier hører sig til i oktober. Squashkage, krydderkage og ølkage. Og så denne her lækre græskarkage med flødeosteglasur, som passer p...

GastroFun skriver om Fasanterrin

Fasanterrin Billede Gyldendal tor, 22/10/2020 - 10:23 Tid i alt 25 timer, 15 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Fasan...

GastroFun skriver om Wagyu oksemørbrad sous vide

Wagyu oksemørbrad sous vide Billede Sebastian Jespersen tor, 22/10/2020 - 09:59 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 3 personer ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Farver i efterårshaven

Det regner lidt, og det drysser ned med blade fra alle de store træer, der omgiver haven. Blade og ahornfrø, der snurrer gennem luften som små helikoptere. Men midt i efterårets forfald er der far...

GastroFun skriver om Stegt kyllingefond

Stegt kyllingefond Billede Per Asmussen tor, 22/10/2020 - 07:59 Tid i alt 3 timer, 35 minutter Udbytte 2 liter Læs mere om...


Onsdag d. 21. Oktober 2020

Noget i ovnen skriver om Stegte ris med æg og karry – nem opskrift

Måske du også kender til dét der med at have kogt en lidt for stor portion ris? Her i huset har vi tit ris i overskud, især efter børnene er flyttet hjemmefra. Nogle gange er det lidt med vilje, ...

Kitchen of Kiki skriver om Carrot - sunflower seed buns with whole grain

I have been modifying these carrot buns with whole grain flour by adding in some sunflower seeds as well. Carrot-sunflower seed bun: - 12 buns600 g wheat flour100 g whole grain flo...

Madsvin skriver om Ribollita – Den skønneste bønnesuppe fra Toscana

I nyere tid er ribollita, nærmere bestemt toscansk bønnesuppe, noget jeg virkelig har taget til mig. Ganske enkelt fordi det er rimeligt let at lave, og fordi det smager så englende synger. Hvis ma...

Madling skriver om Italienske boller

Lækre hjemmebagte boller med masser af luftbobler. Jeg bager meget ofte koldhævede boller til vores morgenmad i weekenden. Det er altid der, vi gør ekstra ud af at samles om morgenbordet, og vi nyd...

Bagning med Budget mm skriver om Konfirmanderne kommer :-)

 Jeg synes virkelig kun lige, at jeg har sagt farvel til sidste års konfirmander - og det er jo heller ikke forkert. For der var konfirmation for præcis en måned siden, så det er helt anderle...

Hvad skal vi bage skriver om Tips og trick til det hjemmebagte rugbrød

Hvis du får lyst til at kaste dig over at bage dit eget rugbrød (hvilket jeg kun kan anbefale), så er der nogle typiske spørgsmål du vil stille dig selv lige inden, og undervejs i processen:Hvilk...

GastroFun skriver om Græsk inspireret bruschetta

Græsk inspireret bruschetta Billede Gastrofamilien ons, 21/10/2020 - 12:57 Tid i alt 20 minutter Udbytte 4 personer Læs m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kastanjekrans

Vores store kastanjetræ drysser hundreder af kastanjer i indkørslen lige nu. Det er bare om at bruge løs af dem, og hvis man er lige en anelse for gammel til kastanjedyr, må man finde på noget an...

GastroFun skriver om Wagyu Picanha af culotte Sous Vide

Wagyu Picanha af culotte Sous Vide Billede Sebastian Jespersen ons, 21/10/2020 - 08:33 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 5 per...

GastroFun skriver om Wagyu Teres Major Sous Vide

Wagyu Teres Major Sous Vide Billede Sebastian Jespersen ons, 21/10/2020 - 08:20 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 2 personer ...

Landleys Kok skriver om Fyllda auberginer med fetaost och lammfärs

Fylld aubergine, som i Turkiet heter Karniyarik och i Grekland Papoutsakia, är gott och enkelt. Prova dessa fyllda auberginer med fetaost och lammfärs. » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

herzelieb skriver om Gastrik – das magische Rezept für die Zauberwürze aus Dänemark

Kennt ihr das dänische Gastrik? Manchmal fehlt geschmacklich bei einem Eintopf eine winzige Kleinigkeit. Wer kennt das nicht, man gibt sich die allergrößte Mühe, aber der Geschmack des Eintopfs, d...

De gamle Danske skriver om Sådan Finder du Julegaver til Fyren du Lige er Begyndt at Date

Nogle mennesker er det lettere at købe gaver til end andre. En af de primære faktorer der afgør, hvor let eller svært det er at finde en god gave, er hvor godt vi kender den person vi er på jagt ...


Tirsdag d. 20. Oktober 2020

hannemad skriver om Efterårssalat

Denne salat er fyldt med det der er godt fra efteråret. Skønne pærer og æbler, nødder og tørret frugt. Og så er den nem at lave. The post Efterårssalat appeared first on hannemad.dk.