Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Mandag d. 11. Marts 2024

Min Madopskrift skriver om Rodfrugtsuppe med kylling

Nem, lækker og sund rodfrugtsuppe med kylling. Tilsæt de sundeste grøntsager i en gryde. Her skal suppen simre på komfuret ca. 30 min. og vupti, du har lækker og sund aftensmad. Indlægget Rodfru...

Madens Verden skriver om Kolesterol - fakta, gode råd og sunde opskrifter

Kolesterol har de fleste hørt om, men hvad er det? Og hvad betyder vores kolesteroltal? Læs det hele her og se opskrifter på sund mad her. Kolesterol - de fleste kender ordet, men ved vi, hvad det ...

Råvareguiden skriver om Efter arbejde: Sådan genoplader du i en massagestol

I en verden, hvor arbejdsdage ofte kan føles uendelige, og stressniveauet konstant er højt, er det vigtigt at finde effektive måder at slappe af og genoplade på. En af de mest effektive metoder ti...

Noget i ovnen skriver om Ramsløg opskrifter – gode ramsløgsopskrifter

Ramsløg opskrifter. Her får du en liste med nemme ramsløgsopskrifter. Tag på skovtur og kig efter ramsløg, når det er sæson. Bare gå efter duften. Når den karakteristiske duft af hvidløg beg...

Noget i ovnen skriver om Nudelsalat – nem opskrift på kold asiatisk nudelsalat

Nudelsalat. Her får en en nem opskrift på en kold asiatisk inspireret nudelsalat. Nem sund og lækker salat med nudler. Salaten består af kolde nudler, grøntsager og dressing med soya og sød chil...

Louises Madblog skriver om Grøntsagstærte med hytteost

Indlægget Grøntsagstærte med hytteost blev først udgivet på Louises Madblog.

www.madforlivet.com skriver om Fit for Fight smoothie

Fit for Fight smoothie er en let, nærende og delikat smoothie, som egner sig som morgenmad on the go eller efter træning. Fit for Fight smoothie er let at tilberede, og du kan sagtens lave til to da...

Madens Verden skriver om Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo

Spansk kylling er en lækker hverdagsret, som laves med bla. kikærter og blomkål. I opskriften indgår også chorizo, der giver det spanske præg på retten. Spansk kylling har blandt andet fået si...

Smag Aarhus skriver om Sharks Diner: Burgere med bid i

Du kender sikkert Sharks for de lange rækker af poolborde og gode sportskampe på skærmen. Stedet er dog også hjem for den populære Sharks Diner, hvor aarhusianerne siden 2008 har kunnet nyde saft...

Madens Verden skriver om Italienske frikadeller med tomatsovs

Her er den bedste opskrift på italienske frikadeller, der laves med eller uden parmesan. Frikadellerne serveres i en hjemmelavet tomatsovs. Italienske frikadeller med hvidløg, rosmarin og andre ital...

Madens Verden skriver om Havrecookies i airfryer med havregryn og chokolade

Min opskrift på havrecookies i airfryer. Bag de lækreste og store cookies med grovvalsede havregryn og chokolade i airfryeren. Det er nemt. Sådan bager du verdens bedste havrecookies i airfryer, og...

Valdemarsro skriver om Linsekarry med ris

Denne cremede og krydrede linsekarry med ris er nem, lækker og super budgetvenlig. Så lækkert og nemt og fyldt med smag. Retten mætter virkelig dejligt, og så er den også fyldt med grøntsager s...

Svireliv skriver om BERLIN : FRIDRICHSHAIN : COMPUTERSPIELE MUSEUM : JA TAK

Fejring af 20 års venskab.Lille M og jeg tog til Karl-Marx-Allee i Fridrichshain for at besøge Computerspiele Museum. Jeg er jo født i slutningen af 1982, og jeg har været med helt fra Super Mario...

Drop Slankekuren skriver om Kyllingegratin

Lækker kyllingegratin og en god måde evt. at få brugt en rest kogt kylling på. Man kan selvfølgelig også købe kyllingetern (toppings). Denne opskrift Kyllingegratin blev udgivet først på Dro...

Madens Verden skriver om Gammeldags koteletter i fad med flødesovs

Min bedste opskrift på koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon, peberfrugt og en god flødesovs. En vinder opskrift! Koteletter i fad er en vaskeægte klassik...


Søndag d. 10. Marts 2024

Madens Verden skriver om Ugens vine: Foråret er på vej med bobler og hvidvin!

Her er ugens vine for uge 11, 2024, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til de vine supermarkederne har på tilbud. En flot crémant til næsten ingen penge, herlige hvidvine og solid rød fra...

Svireliv skriver om BERLIN BABY !!! : FEJRING AF 20 ÅRS VENSKAB MED LILLEM : UD OG SE MED S-BAHN : BERLIN MEDLEY

2023. Og dermed var det tyve år siden, at LilleM og jeg mødte hinanden på højskolen og blev smaskvenneforelskede i hinanden. Vi blev enige om, at det skulle fejres med mere end blot at spise samme...

Noget i ovnen skriver om Blåbær pandekager – amerikanske pandekager med blåbær

Blåbær pandekager. Uhm her får du opskriften på lækre små amerikanske pandekager med blåbær. Sikke en god idé at putte blåbær i de små tykke pandekager! Bærrene gav både et sødt og lidt...

Landleys Kok skriver om Superenkla och snabblagade vridna baguetter

Dessa superenkla och snabblagade vridna baguetter bakas med bakpulver och går därför på nolltid att svänga ihop. Perfekt till gryta och soppa. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Lørdag d. 9. Marts 2024

Nerdy Treats skriver om Tartletes fra 1390

Spiste de tarteletter i middelalderen? Det var min første tanke, da jeg så overskriften tartletes i kogebogen “The Forme of Cury” fra 1390. Opskriften beskriver da også en form for kødfyld i e...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fridag

Vi arbejder hver dag, eller næsten. En sjælden gang i mellem er der bare ikke mere blus på Duracellen og så nytter det ikke noget at prøve at prygle liv i kaninen, som man siger. Det er faktisk i...

Noget i ovnen skriver om Blomkålssalat – nem salat med blomkål og feta

Blomkålssalat med rå blomkål. Her får du opskriften på en nem sprød sprød salat med blomkål, feta og sennepsdressing. Prøv blomkål på en ny måde. Skøn smagfuld salat, der sagtens kan lave...

Madens Verden skriver om Fuldkornsbrød med fuldkorns hvedemel

Min opskrift på et lækkert fuldkornsbrød, der er nemt at bage. Brødet er med fuldkorns hvedemel og bages med rapsolie i stedet for smør. Bag et lækkert fuldkornsbrød, og det er meget nemt. Deje...

Hurtig Mums skriver om Gateau Marcel

Gateau Marcel er en drøm af en kage for alle chokoladeelskere. Denne franske klassiker er essensen af elegance og intens chokoladesmag, pakket ind i en overraskende enkel opskrift. Med sin bløde, fu...

Madens Verden skriver om Mørbrad i fad med bacon og cocktailpølser

Min opskrift på mørbrad i fad er svinemørbrad, der steges i ovn sammen med bacon, cocktailpølser, peberfrugt og en lækker peberflødesovs. Her er min bedste opskrift på mørbrad i fad, der er en...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 11

Mandag: Stay Cheap tacos (Klimamad) Tirsdag: Kikærtegryde med blomkål Onsdag: Tex mex loaded fries Torsdag: Sloppy Joes Fredag: Svampestroganoff m.kartoffelmos Lørdag: Fødselsdagsfest. Småretter ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Torskeafskær: basis for en masse gode fiskeretter

I går hos fiskehandleren mødte jeg en ‘udskæring’ af torsk, der hed torskeafskær. Der lå en stor bunke fisk på is sådan lidt hulter til bulter, og jeg kunne se, det var de fineste s...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig hverdagsrieslig fra tyske Spindler Lindenhof

Weingut Spindler Lindenhof leverer bare varen i hver eneste årgang. I løbet af ugen har jeg smagt på deres Forster Riesling 2022, som tidligere hed The post Vidunderlig hverdagsrieslig fra tyske Sp...

Anna-mad skriver om Madplan uge 11

Ny uge, ny madplan. Det er madplan uge 11, og den står blandt andet på kødboller i tomatsauce, som jeg har cravet i flere uger nu. Derudover en lækker galette med masser af løg, den bedste cæsar...

Madens Verden skriver om Koteletter med spinat og broccoli

Her får du min opskrift på koteletter med spinat og broccoli. En sund ret med masser af smag, som også sagtens kan serveres som gæstemad. Koteletter med spinat og broccoli er en virkelig nem og l...

Madens Verden skriver om Rytterkage med lækker kokos- og karameltopping

Her er den bedste opskrift på rytterkage, der smager himmelsk godt. En meget nem og lækker kage med en skøn karamel- og kokostopping. Rytterkage, der også er kendt som svensk rytterkage, er en vir...

herzelieb skriver om Eierlikör Dessert im Glas mit Kaffeehaube

Ein Eierlikör Dessert im Glas lässt sich wunderbar für Gäste vorbereiten und es versteht sich von selbst, dass es nur etwas für Erwachsene ist. Deswegen ist das Topping aus Kaffeeschaum auch kein...


Fredag d. 8. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 11 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 11. Her får du en masse gode nemme opskrifter på billig aftensmad til en ny uge. Rigtig god familie mad. Så er jeg klar med en ny madplan til dig. En håndsrækning til dig og din famil...

Hashtagmor skriver om Madplan 10.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Søren Ryge kringle – god opskrift på gammeldags kringle

Søren Ryge kringle. Her får du min version af den legendariske og meget populære gammeldags kringle. I årevis har flere af jer spurgt mig, om jeg da ikke skulle prøve at bage den berømte "Søren...

Hurtig Mums skriver om Svensk pølseret med pasta

Svensk pølseret kender de fleste – pølser, kartofler, løg, paprika, tomat osv. Men i svensk pølseret med pasta er kartoflerne skiftet ud med pasta. Nogen vil måske spørge ”hvorfor lave om p...

Valdemarsro skriver om Chokolade Cheesecake

Chokolade cheesecake med saltkaramel og sprød hasselnøddebund smager fantastisk! Det er et hyggeligt kageprojekt og jeg lover jer den er hele indsatsen værd, for den ser både fristende ud og smage...

Hurtig Mums skriver om Bananmuffins

Beates Bananmuffins. Forbered dig på at blive forelsket i hver eneste bid af disse svampede bananmuffins. Denne nemme opskrift vil guide dig til at mose bananerne perfekt for at skabe uimodståelige ...

feinschmeckeren.dk skriver om Gusbourne Estate – det bobler hos briterne 

Mens klimaforandringerne er dårligt nyt for visse vinregioner, er det blevet katalysatoren til succes andre steder. Et eksempel på sidstnævnte er det sydlige England, som de seneste år er buldret...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 11 (2024)

Foråret er godt i gang, og jeg nyder det. Ikke bare solen, som har tittet så dejligt frem på det seneste, men også at dagene er blevet mærkbart længere. Lige straks er det påske, og vi skal så...

Annes Køkken skriver om Toscatærte uden mel

Det her er min version af en toscatærte, dog helt uden mel. Bunden er i virkeligheden min højt elskede mazarintærte som du kan finde en herlig sommerversion med cheesecake og jordbær af lige her. ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Næsten symbolsk

Efterhånden som solen kommer højere på himlen, smelter morgenens rimtåge på græs og grene. Det er næsten symbolsk. Som foråret, der fortrænger vinteren. De frosne forårsblomster tør op og r...

Madens Verden skriver om Sunde filodejsruller i airfryer

Min opskrift på sunde filodejsruller i airfryer. Rullerne er nemme at lave og uden kød. Fyldet er med spidskål, gulerødder og andet sundt. Du skal prøve mine sunde filedejsruller i airfryer, der ...

Madens Verden skriver om Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata. Kalkunschnitzler med pasta er en nem og hurtig ret, der samtidig hell...

Smag Aarhus skriver om Mad til Døren: Måltidskasser med nem og lækker aftensmad

Mangler du tid, overskud og inspiration til at diske op med spændende måltider hver aften? Med måltidskasser fra Mad til Døren får du leveret spændende opskrifter og de bedste råvarer lige til ...

Landleys Kok skriver om Bakade sötpotatisar med grönsakstopping och couscous

Detta recept på bakade sötpotatisar med grönsakstopping och couscous kommer från min tredje bok Vegomat: Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Bagning med budget skriver om En tur på byggepladsen

“The never ending story” – sådan kan det ind imellem godt opleves, når jeg igen igen skriver om byggeriet af det lille træhus. Men der sker noget, og gode ting tager tid – d...

Drop Slankekuren skriver om Farserede porrer med rosenkålssalat

Vi har farseret porrer før – i et fad – denne gang har vi valgt at pakke hvert stykke porre ind for sig. Smagen er ikke så meget anderledes – stadig lækker. Denne opskrift Farserede porrer me...

Madens Verden skriver om Hjemmelavede mælkesnitter - sådan laver du dem nemt

Prøv denne opskrift på hjemmelavede mælkesnitter. De smager fantastisk og er lette at lave - og så er de helt uden tilsætningsstoffer. Hjemmelavede mælkesnitter er et sikkert hit, og er nemmere ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 11

Her kommer ugens madplan for uge 11 med opskrifter på lækker aftensmad til hele den kommende uge. Og en god kage til at runde ugen af med. Ugens madplan uge 11 byder på gode, varierede opskrifter p...


Torsdag d. 7. Marts 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Gaarden & Gaden

For et par uger siden lokkede jeg gemalen med på Gaarden & Gaden – en prisvenlig restaurant på Nørrebro, hvor vi har spist før. Den første gang var ikke en særlig mindeværdig oplevelse, m...

Madens Verden skriver om Mest mættende grøntsager - her er de 10 du skal vælge

Mest mættende grøntsager, der samtidig opfylder vores behov for forskellig smag og konsistens, er en blandet flok. Se top 10-listen over dem. De mest mættende grøntsager findes indenfor forskellig...

Stinna skriver om Hvidløgsflutes

Lækre hjemmelavede hvidløgsflutes, som er perfekte til sommerens grill. De er ganske nemme at lave og smager virkelig godt. Opskrift på hvidløgsflutes… The post Hvidløgsflutes appeared firs...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på tærte med løg og spinat

Opskrift på tærte med løg og spinat. Denne tærte med løg og spinat smager fantastisk godt, og så ser den smuk ud. Du kan bage tærten i forvejen og lune den før servering. Den er velegnet som ...

Louises Madblog skriver om Bananpandekager

En lækker og nem opskrift på bananpandekager med havregryn. Det er nogle sunde bananpandekager, da der ikke er tilsat sukker. Opskrift på bananpandekager med havregryn Disse små tykke bananpandeka...

Stinna skriver om Peberfrugtkompot

Peberfrugtkompot med røde peberfrugter, løg, hvidløg, honning og balsamico. Peberfrugtkompot kan bruges på samme måde som løgkompot og herhjemme bruger vi det… The post Peberfrugtkompot ap...

Stinna skriver om Knuste kartofler

Knuste kartofler er en anderledes måde at tilberede kartofler på. Kogte kartofler knuses og pensles med hvidløgssmør og drysses med krydderier. Opskrift… The post Knuste kartofler appeared f...

Stinna skriver om Spidskålssalat med feta

Spidskålssalat med feta, avocado og granatæblekerner. Denne salat er virkelig nem at lave og smager virkelig godt. Salaten er vendt i en… The post Spidskålssalat med feta appeared first on St...

Stinna skriver om Tacos-fad med ingrid ærter

Tacos-fad med stegte Ingrid ærter er en skøn opskrift for jer, som også er vild med tacos. I stedet for at spise… The post Tacos-fad med ingrid ærter appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Spaghetti reder med mozzarella og tomat

Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød. Spaghetti reder er skønne reder med pasta, mozzarella og tomat, og de ka...

Stinna skriver om Dilddressing

Dilddressing er en virkelig nem hjemmelavet dressing, som smager helt fantastisk. Dressingen er lavet med creme fraiche, dild, hvidløg, salt og peber.… The post Dilddressing appeared first on S...

Noget i ovnen skriver om Frosne kanelsnegle i airfryer – sprøde lækre

Frosne kanelsnegle i airfryer. Bag sprøde kanelsnegle i airfryeren. Et hit til kaffen, til brunch eller som sød kage til morgenmad. Hvor er det genialt at man så nemt kan lave 4 snegle i airfryeren...

Madens Verden skriver om Bløde kanelsnegle i airfryer

Min opskrift på bløde kanelsnegle i airfryer, der er meget nemme at bage. En rigtig god airfryer-snegl med masser af kanelremonce. Med denne opskrift kan du bage lækre og bløde kanelsnegle i airfr...

Gastromad skriver om Ovnstegte Vagtler

Ovnstegte vagtler er en dejlig og nem måde, at tilberede disse små velsmagende fugle på. Vagtler er nogle af de mindste vildtfugle som er i familie med fasanen. Dens kød minder derfor om fasankød...

Smag Aarhus skriver om Vietnamesisk i Aarhus: Her er 5 autentiske spisesteder

Det er tid til aftensmad, og måske kan du allerede smage den lækre, vietnamesiske nudelret Pho. Eller måske har du en craving for Bao, Bánh Mi eller en af de andre kendte retter fra det vietnamesi...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 11

Find hele opskriften på Madplan uge 11 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Kylling a la king

Find hele opskriften på Kylling a la king hos Mad for Madelskere.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – dampbremse og forskalling i loft

Med risiko for at nedsætte tempoet i verdens hæsblæsende informationskonkurrence kommer her et indlæg med aftentræt tekst og stille billeder fra et langsomt fremadskridende byggeri. Så er du adv...

Drop Slankekuren skriver om Pasta i champignonsauce

Hurtigt lavet hverdagsret. Smager herligt. Nemt og bekvemt. Pynt evt. med lidt hakket rød chilipeber. Denne opskrift Pasta i champignonsauce blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 6. Marts 2024

Madens Verden skriver om Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat

Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag. Jeg elsker en god indisk karryret, og her ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus bedste burger her

Vi er glade for at præsentere de 8 nominerede til det bedste burger i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. maj, så stem p...

Hashtagmor skriver om Nemme spareribs i ovnen med hjemmelavet dry rub

Lækre og nemme spareribs i ovnen med BBQ-marinade med hjemmelavet dry rub til spareribs. Den skønneste omgang langtidsstegt revelsben i ovn der er bedre end dem man køber færdige. Spareribs er en ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hjertestarter – er sådan en svær at bruge?

Vi ved nok alle sammen, hvor den nærmeste hjertestarter er. På arbejdet, i nærheden af (eller i hvert fald ikke så forfærdeligt langt væk fra) hjemmet. De er også i offentlige bygninger og mang...

Noget i ovnen skriver om Søde kartofler – opskrift på søde kartoffelfritter

Søde kartofler - uhm så lækre! Her får du en opskrift på søde kartoffelfritter i ovn lavet af sød kartoffel. Sikke en lækker snack tallerken vi kunne nyde hér. Haps de sprøde fritter var læ...

Stinna skriver om Thai nudler

Thai nudler er en lækker vegetarisk nudelret med inspiration fra det thailandske køkken. Retten er lavet med risnudler, citrongræs, ingefær, kokosmælk og… The post Thai nudler appeared firs...

Landleys Kok skriver om Gräddig pasta med svartkål, champinjoner och soltorkade tomater

Superenkelt och vegetariskt till veckan! Sväng ihop en gräddig pasta med svartkål, champinjoner och soltorkade tomater. Här hittar du receptet. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Sunde frikadeller med pasta og spinat

Sunde frikadeller og sundt tilbehør. Farsen skal hvile, og pastaen køles, så det tager lidt tid, men det er ikke svært. Skift evt. gulerødder og pastinak ud med andre grøntsager (300 g i alt). D...

herzelieb skriver om Cheeseburger Muffins Rezept – perfekt als schneller Snack

Ich bin ein großer Fan von Fingerfood. Besonders mag ich es, wenn es sich dabei um Fastfood-Ableger handelt. Mit diesem Cheeseburger Muffins Rezept zaubert ihr ein schnelles Abendessen oder Mittagess...


Tirsdag d. 5. Marts 2024

Madens Verden skriver om Enebærgryde med oksekød og bacon

Opskrift på enebærgryde, der er en klassisk gryderet, hvor oksekød og bacon koges mørt i kalvefond med enebær. Retten nydes med kartoffelmos. Enebærgryde er en gryderet med masser af saft, kraft...

Øristeriets Blog skriver om Påskekaffe 2024 og påskeespresso 2024 er nu klar i webshoppen.

Så er både Påskekaffe og Påskeespresso 2024 på hylden i webshoppen. Tryk på billederne for at se mere ;)      

Stinna skriver om Vegetarisk massaman curry

Vegetarisk Massaman Curry er en vegetarisk udgave af den klassiske thailandske ret. Massaman curry er en utrolig smagfuld og skøn ret. Opskrift… The post Vegetarisk massaman curry appeared firs...

Råvareguiden skriver om Spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det første skridt er at forstå, hvad der udgør kvalitetsfoder for hunde. Et godt hundefoder skal opfylde hundens ernæringsmæssige behov og være tilpasset dens alder, størrelse og aktivitetsnive...

Piskeriset på eventyr skriver om Intet benspænd i marts

Jeg får desværre ikke tid til et benspænd her i marts måned. Jeg overvejer dog, om jeg skal lave en række påske-inspirerede retter de kommende uger. Hvad synes du? Indlægget Intet benspænd i m...

Evas Køkken skriver om Måltidssalat med perlespelt & panerer kuller

Indlægget indeholder reklamelinksEn lækker mættende måltidssalat med den gode panerede kuller fra Nordfra.com Vi er blevet helt vilde med den hvide fisk, som godt nok er lidt dyrere, end...

Noget i ovnen skriver om Græsk salat – hurtig opskrift med feta, oliven og dressing

Græsk salat. Her får du en hurtig og meget nem opskrift på den populære græske salat med fetaost, oliven og olie eddike dressing. Skøn salat, der smager af sommer, sol og Grækenland. Den lækre...

Noget i ovnen skriver om Culottesteg i airfryer – nem opskrift på mør okseculotte

Culottesteg i airfryer. Uhm her får du opskriften på en saftig rosastegt mør okseculotte stegt nemt og hurtigt i airfryeren. Kan man stege oksesteg i airfryer? Ja man kan og den bliver super god! D...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste smørrebrød

Hvem laver Aarhus’ bedste smørrebrød? Her kan du nominere de smørrebrødssteder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste smørrebrød. Nomineringen finder sted ...

Maden i mit liv! skriver om Frosne forårsruller i airfryer.

Sprøde forårsruller er et hit hjemme hos os, og selvfølgelig er de hjemmelavede ruller især i høj kurs. Men indimellem kan det knibe med tiden, og så kan jeg sagtens finde på at købe en pose f...

Anna-mad skriver om Dukkah

Jeg har haft dukkah på min todo liste i lang tid. Har du smagt det før? Det er et aromatisk drys af ristede nødder, kerner, frø og krydderier. Bare duften er fantastisk! Dukkah er oprindeligt fra ...

Drop Slankekuren skriver om Skinkeschnitzler med bulgursalat

Bulgursalaten er dejligt mættende og frisk i smagen. Hvis alle kan lide ost, kan man blande osten i salaten i stedet for at servere den til. Denne opskrift Skinkeschnitzler med bulgursalat blev udgi...


Mandag d. 4. Marts 2024

Mad med glød skriver om Vinter møder forår suppe

Så har jeg sanket årets første ramsløg i 2024. Der er stadig lokale porrer, kartofler og jordskokker fra min lokale grønsagspusher Peters Gartneri. Det er så dejligt at kunne lave […] The ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvorfor holder elektronik ikke længere?

Rent miljømæssigt er det noget skidt, at moderne elektronik er så sart, at det kun holder i ganske få år. Derudover er det rigtig træls, når ens elektroniske apparater dør efter 3-4 år. Man m...

Stinna skriver om Lynhurtige nudler

Lynhurtige nudler med sprøde grøntsager og den lækreste sauce. Denne ret har jeg valgt at kalde turbonudler, da retten kan laves på… The post Lynhurtige nudler appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Bearnaise – nem opskrift på hjemmelavet bearnaisesovs

Bearnaise - uhm vi elsker den populære gourmet sovs hjemme hos os. Her får du en nem opskrift på hjemmelavet bearnaisesovs. I weekenden spiste vi en lækker mør culottesteg. Perfekt anledning til ...

Valdemarsro skriver om Bearnaise kartoffelsalat

Er du vild med bearnaisesauce, så vil du sandsynligvis også være begejstret for en bearnaise kartoffelsalat med som er super nem at lave og lækker at servere om sommeren fra alt til kylling til gr...

Madens Verden skriver om Små pizza calzone i airfryer

Min opskrift på små pizza calzone i airfryer. Super nemme og velsmagende pizzaer, der er fyldt med en lækker kødsovs og bages i airfryeren. Du skal prøve disse små pizza calzone i airfryer, der ...

Landleys Kok skriver om Grön vegowok med nudlar

Detta recept på grön vegowok med nudlar och goda tillbehör kommer från min tredje kokbok, Vegomat : Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

Drop Slankekuren skriver om Fiskekrebinetter

Køb en god fiskefars hos din lokale fiske-pusher, så kan denne ret simpelthen ikke gå galt. Krebinetterne smager også godt afkølede på et stykke brød. Denne opskrift Fiskekrebinetter blev udg...

Madens Verden skriver om Ugens vine på tilbud: Vinkender smækker 5 stjerner på Gigondas

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til 20 udvalgte vine, du kan finde på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 10/2024. Uge 10 domineres af en lang række tilbud fra Føtex, som har taget fo...


Søndag d. 3. Marts 2024

Vinexpressen.dk skriver om Monster lækker pinot noir fra Sonoma Coast

Three Sticks pinot noir smager ikke af bourgogne, men uha uha, hvor er den bare monster lækker. Kompleks og monster lækker vin med en smooth The post Monster lækker pinot noir fra Sonoma Coast firs...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 10

Mandag: Rest af chili sin carne med majsbrød Tirsdag: Vege-boller i karry. Ris og gulerodssalat. Onsdag: Grønkålsgratin (Fra kogebogen Mega Vega) Torsdag: Sandwich. Fredag: Gnocchi med ærter Lørd...

Lacucinanada skriver om Umeshu – Japanese Plum liqueur

As a forager I´ve become more and more curious when it comes to what other food cultures makes out of wild food. The Japanese Plum liqueur is a good example, even though I´ve never tasted it before,...

Bare Go' mad skriver om Mexicansk kylling i fad

Ingen forhåndsvisning.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Supernemme kyllingehapsere med friskost og rød jalapeno

Kylling, ost af Philadelphia typen, og hakket rød jalapeno. Rørt sammen, rullet ind i dej og bagt til lækre små hapsere, der kan spises med fingrene. Det er den korte version. Den længere version...

Madens Verden skriver om Hvad er kokosmælk? Fakta og næringsindhold

Hvad er kokosmælk lavet af og er den usund? Her bliver du klogere på kokosmælken, på hvordan næringsindholdet er, og du får også opskrifter med kokosmælk. Kokosmælk har hos mange et noget bla...

Madens Verden skriver om Lækker kanelstang med remonce og creme

Kanelstang er en dansk klassiker når vi taler kage. Her er min opskrift på kanelkagen med remonce og creme, og hvor fyldet aldrig løber ud. Jeg vil godt vove at sige, at du aldrig har fået en bedr...

Bergholts opskrifter skriver om Hummerbisque lavet fra bunden ~ Klassisk fransk opskrift

Hummerbisque kogt på hummer med glaserede kammuslinger og hummerhaler – mere klassisk fransk og smagsmættet bliver det næppe! Opskrift på hummerbisque Hummerbisquen – eller på fransk:...


Lørdag d. 2. Marts 2024

www.madforlivet.com skriver om NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og ...

Bare Go' mad skriver om Pico de gallo

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Cæsar salat – opskrift på sprød salat med kylling

Cæsar salat. Uhm her får du opskriften på en lækker sprød fyldig salat med kylling, parmesan, croutoner og den populære cæsar salat dressing. Jeg er vild med cæsar salat. Den smager super godt...

Mad for madelskere skriver om Crispy chicken burger

Find hele opskriften på Crispy chicken burger hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 10

Jubii så har vi ramt marts, og jeg har virkelig glædet mig til, at denne mørke, våde vinter skulle slutte, og et forhåbentligt dejligt forårs starte. Det fejrer vi med denne madplan uge 10 for h...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte

Her er de 5 bedste opskrifter på tærte, der er lækre madtærter med mørdejsbund. Du kan lave dem med bacon, broccoli, blomkål og andet. Elsker du også en god tærte, så er der hjælp at hente h...

Landleys Kok skriver om Köttfärslimpa fylld med äpple, svamp och gröna oliver

Detta recept på köttfärslimpa fylld med äpple, svamp och gröna oliver kommer från min kokbok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta. » Besök Landleys Kök för fler g...

herzelieb skriver om Nusszopf Rezept – bester Hefezopf mit Nussfüllung

Meine Familie steht auf jede Form von Nusskuchen, Nussplätzchen und Nussbroten. Hefezopf ist immer was besonderes für die ganze Familie und was liegt da näher als mein liebstes Nusszopf Rezept hier...


Fredag d. 1. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 10 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 10. Her får du en masse nemme opskrifter på nem mad til en ny uge. Den første madplan i den første forårsmåned. Gode retter, du nemt og hurtigt kan lave og som alle i familien med ga...

Hashtagmor skriver om Madplan 03.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Sunde romkugler – glutenfri uden tilsat sukker

Sunde romkugler. Her får du en ultranem opskrift på sundere romkugler, der er glutenfri og uden tilsat sukker. Haps de var gode! De smager jo faktisk næsten helt som de "ægte" og det er ikke lyv! ...

Vinexpressen.dk skriver om Opbevaring af vin – varme er den største synder

Kan man proppe sin vin i fryseren – eller lade den ligge ovenpå et varmeapparat i længere tid? Vi har foretaget et eksperiment, der udsatte The post Opbevaring af vin – varme er den største...

Mad med glød skriver om Blandet kålsalat med bagte scorzonérrødder og pink grapefrugt

Denne dejlige salat er en rigtig vintersalat. Både savoykål, grønkål, scorzonérrødder og pink grape er i sæson. Den økologiske røde grapefrugt er fra Spanien. De andre grønsager er danske. D...

Madens Verden skriver om 10 retter med få ingredienser

Her har jeg udvalgt 10 retter med få ingredienser til dig, og disse måltider er gode til dig på SU, lige er flyttet hjemmefra eller når det skal være nemt. Retter med få ingredienser er altid po...

Madens Verden skriver om Få viden om vin: Vinkenderens guide til vinguides

Madens Verdens vinkender Jan Sørensen giver dig her et overblik over og en introduktion til de vinguider, han selv bruger. Når jeg skal købe en god vin, har jeg som andre brug for en, der ved noget...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 10 (2024).

Så fik vi taget hul på marts måned. Vinteren er officielt forbi, det er forår, og det er blevet tid til en madplan til uge 10. Det betyder også, at jeg gradvist begynder at udfase nogle af de lid...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Den kedsom vinter gik sin gang

I dag er det 1. marts. Officiel start på foråret. Det er da værd at fejre, selvom vejret er præcis ligesom i går? Man er jo nok noget af en jubelidiot, hvis man går helt i selvsving og begynder ...

Birgitte Frostholm skriver om Kikærtesalat

1 dåse kikærter1 rødløgCherrytomaterSoltørrede tomater1/2 saltcitronLidt forårsløgFeta ost Lidt olieSalt og peber Kikærterne skylles i koldt vandLøget, soltørrede tomater og saltcitron skær...

Valdemarsro skriver om Paloma

Paloma er forfriskende, krydret, frugtig og virkelig lækker på en varm sommerdag eller til en festlig aften. Den mexicanske cocktail med tequila, grapefrugt og lime er oftest serveret super enkel og...

Drop Slankekuren skriver om Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Husk at salte koteletterne, og lad dem trække en time. Gourmetsaltning giver et rigtig lækkert resultatet. Men for øjets skyld vælger vi rødløg næste gang. Denne opskrift Gourmetsaltede kotele...

Madens Verden skriver om Opskrifter med bananer - bedste bananopskrifter

Opskrifter med bananer: Her får du en stor samling af vores bananopskrifter. Her er lækre kager, skønne desserter og masser af inspiration. Her får du masser af opskrifter med bananer. Her er båd...

Madens Verden skriver om Gryderetter - de bedste sammenkogte retter

Opskrift på gryderetter, der både er hyggelige og lækre, og så har de masser af smag. Her er nogle af de allerbedste retter med simremad i gryden. Jeg elsker gryderetter, og især i efterårs- og ...

Madens Verden skriver om Cremet kartoffel porre suppe med bacon - nem opskrift

Opskrift på kartoffel porre suppe til forret eller hovedret. En cremet suppe med kartofler og porre, der blendes og anrettes med bacon og purløg. Denne opskrift på en skøn kartoffel porre suppe pa...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 10

Ugens madplan for uge 10 giver dig opskrifter på lækker aftensmad til hele den kommende uge. Og en skøn kage - lige når du har lyst. Her får du ugens madplan for uge 10, hvor vi byder på opskrif...


Torsdag d. 29. Februar 2024

www.madforlivet.com skriver om Periodisk faste er et overflødighedshorn af sundhedsfordele

MIne tre bedste sundhedsråd anno 2024 #3 Periodisk faste er et overflødighedshorn af sundhedsfordele, og et nyt år er et godt tidspunkt for nye, sunde vaner. Derfor får du i denne artikelserie min...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Levi

Vi fejrede ikke kun gemalens fødselsdag med familiemiddag og indisk lammekølle – det blev også til et besøg på Restaurant Levi tæt på Kongens Nytorv. Her er ikke sparet på indretningen, ...

Gastromad skriver om Sauce Blanquette

Sauce blanquette er en skøn fransk opskrift på sauce der blendes sammen og legeres med æg. Franske saucer med æg kan være lidt tricky at lave uden de skiller. Denne opskrift på sauce blanquette ...

Helt op til månen skriver om Mestring af online casino-succes: 10 afprøvede og testede strategier

Afslør hemmelighederne bag online casino-succes med vores ekspertguide. Oplev ti gennemprøvede strategier, der blander dygtighed, disciplin og indsigt og sikrer en mere sikker og givende spiloplevel...

Noget i ovnen skriver om Brasede kartofler i airfryer – sprøde lækre

Brasede kartofler i airfryer. Her får du en god nem opskrift på hvordan du kan lave små sprøde kartofler i airfryeren. Kæmpe succes! Vi havde lige en lille rest kogte kolde kartofler til overs og...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Madplaner?

Der er mange, der sværger til at lave madplaner hver uge. Både for ikke at skulle tænke over, hvad de skal lave til aftensmaden hver dag, og for at kunne købe logisk ind og undgå de daglige småi...

Landleys Kok skriver om Pulled pork med curry och morot

Att göra pulled pork är väldigt enkelt. Denna pulled pork med curry och morot tar 2,5 timmar i ugn och är den perfekta fredagsmaten. Så gott och enkelt! » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Lacucinanada skriver om Green Tomato Pesto

When you grow tomatoes yourself, there’s always a fair amount that isn’t ripe in the end of season. The last couple of years I´ve pickled some with vanilla – they are divine in sand...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelvafler og stegt kulmule

Normalt når vi spiser vafler, er det til kaffen, og så er de med flødeskum, syltetøj eller f.eks. flormelis. Disse er lavet med kartofler og hvidløg og smager lækkert til stegt fisk eller andre ...


Onsdag d. 28. Februar 2024

www.madforlivet.com skriver om Virker collagen?

Virker collagen overhovedet? Collagen er på manges læber, men har det effekt at spise collagenrige fødevarer eller at tage tilskud? Collagen er for øjeblikket på manges læber, og særligt kvinde...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tid til at drive grene inde

Man er altid lige ved at glemme det, men det er altså nu, der er rigtig mange grene, der kan tages ind og drives. Det er sådan en god ‘mens vi venter ting’, det ser så forårsagtigt og ...

Hashtagmor skriver om Smash burger taco big mac wrap

Smash burger taco tortilla pandekage opskrift ala big mac wrap med hakket oksekød, cheddarost og hjemmelavet big mac dressing. Big Mac wrap er en spændende smagsoplevelse, der giver dig mulighed for...

Noget i ovnen skriver om Hindbærcoulis – nem opskrift på hindbærsovs

Hindbærcoulis. Her får du opskriften på en nem hindbærsovs du kan lave med både friske og frosne hindbær. Ja faktisk så kan man kan lave hindbærcoulis på flere måder. Fælles for dem alle, e...

Madmagasinet skriver om Oplev Smagen af Spanien: Tapas i Aalborg

Tapas er mere end bare små lækkerier; det er en kultur, en tradition og en fest for smagssanserne. Lad os tage på en kulinarisk rejse til Aalborg og udforske den spændende verden af tapas, hvor sm...

Madmagasinet skriver om Oplev Smagen af Danmark: Smørrebrødets Skønhed

Smørrebrød er mere end bare et måltid; det er en del af Danmarks kulturelle arv og en kulinarisk oplevelse, der vækker smagsløgene til live. Lad os udforske den unikke verden af smørrebrød, hvo...

Madmagasinet skriver om En Verden af Chokolade

Chokolade er ikke bare en snack; det er en oplevelse, en glæde og en form for kærlighed. Den dybe, rige smag af chokolade kan transportere dig til et sted fyldt med glæde og tilfredshed. Lad os dyk...

Katten og Sækken skriver om Torsk a la pizzaiola

Endnu en pasta-favorit herhjemme. Smagen af hvidløg, kapers og kalamataoliven i selskab med søde modne tomater er intet mindre end forrygende. Og hey, vi får noget sund fisk på bordet! Hvis du er ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 10

Find hele opskriften på Madplan uge 10 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Kyllingefrikadeller i ovn

Find hele opskriften på Kyllingefrikadeller i ovn hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kyllingelår i karryris

Risene får en lækker smag og en "grødet" konsistens, når man hælder sovsen over dem. Denne opskrift Kyllingelår i karryris blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Pølsemix Rezept – dänischer Snack mit Wurst und Pommes

Was soll ich sagen, manch einer mag denken, dass es gar kein Pølsemix Rezept geben muss. Sind ja nur Pommes und Wurstscheiben. Vielleicht mag das der ein oder andere so denken, allerdings gibt es so ...


Tirsdag d. 27. Februar 2024

Vinblog skriver om Hvad er stor vin? Denne Champagne var for mig!

Der er ikke noget endegyldigt svar på spørgsmålet. Det er forskelligt hvad du vurderer som stor vin og hvad jeg vurderer som stor vin. Lad mig alligevel fortælle hvad der definerer stor vin for mi...

billigeopskrifter.dk skriver om Marts måned 2024 (4/3 – 31/3)(fra 28/3 er det påske)

Denne måned tager vi et dyk i fryseren (endnu en gang) jeg vil gerne have brugt noget af det der er. Jeg kan se at vi er overgået til at spise 85 % grøntsager noget fisk og næsten intet kød. NU S...

Carrotstick.dk skriver om 5 effektive tips: undgå at din stålpande brænder på

At lave mad i en stålpande er det oplagte alternativ til de fluor fyldte nonstick pander, men for mange kan frustrationen opstå, når maden pludselig brænder på. Her er fem effektive tips til at u...

Noget i ovnen skriver om 1 års fødselsdagskage – opskrift på nem mini lagkage

1 års fødselsdagskage. Hvis du kunne bruge en nem idé til hvad du kan bage som 1 års fødselsdag kage, så kig med her. Du kunne lave en nem mini lagkage af en hurtig rouladebund? Det må da vist ...

Stinna skriver om Bicher müsli

Bircher müsli er en lækker og utrolig nem kold grød. Grøden er med havregryn, æble og skønne krydderier, som blot røres sammen… The post Bicher müsli appeared first on Stinna.

Anna-mad skriver om Tomattærte med mozzarella og basilikum

Jeg elsker en god tomatsalat med mozzarella, og jeg er virkelig inde i en tærteperiode. Elsker tærter! Så hvorfor ikke lave en tomattærte med mozzarella og basilikum? Det satte jeg mig for, at det...

Susanne Pagh skriver om Bagt knoldselleri med svampe og sojasauce

Denne her ret har jeg serveret flere gange for gæster, og de er helt pjattede med den. Så det håber jeg, at du også bliver. Det er intet mindre end et gourmet vegetarmåltid. Og det er tillige per...

Smag Aarhus skriver om Ny bar i centrum af Aarhus: Lucy’s åbner dørene på Frederiksgade

Ny bar åbner i centrum af Aarhus, og den lover en fantastisk tilføjelse til Smilets By’s natteliv. Og på kortet, har de noget til enhver. Om du er til forfriskende øl, en lækker cocktail e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Klivia – en rigtig gammeldags stueplante

Vores Klivia, Clivia Miniata, er vel snart omkring 30 år gammel. Det er en rigtig gammeldags stueplante, der det meste af året står med flotte, blanke og grønne blade, men som hvert år i slutning...

Landleys Kok skriver om Vit bönsoppa med rostade kikärtor och morot

Detta goda recept på vit bönsoppa med rostade kikärtor och morot kommer från min tredje bok Vegomat : Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelsuppe

En dejlig suppe med bid i til en kølig aften. Suppen er med lækre rodfrugter. God, sund og nærende uden overflødige kalorier. Denne opskrift Kartoffelsuppe blev udgivet først på Drop Slankekuren...

Madens Verden skriver om Dry rub til svinemørbrad - nem spicy mørbrad

Sådan laver du en nem dry rub til svinemørbrad. Krydderiblandingen laves blandt andet med røget paprika, og det giver en lækker spicy mørbrad. Opskriften på dry rub til spicy svinemørbrad er be...

Madens Verden skriver om Lasagnette a la Knorr med kødsovs og bechamel

Opskrift på lasagnette, der er langt bedre end den velkendte fra Knorr. Lasagnetten laves med kødsovs og bechamelsovs. Lasagnette kender de fleste fra Knorrs populære pakker, men retten er faktisk ...

Madens Verden skriver om 10 vigtige informationer om din opvaskemaskine

Guide til din opvaskemaskine: Få svar på om du må sætte knive, teflongryder og pander i opvaskemaskinen. Se alle de gode råd her. De fleste har jo i dag en opvaskemaskine, og den er vi glade for....


Mandag d. 26. Februar 2024

Signes mad skriver om Nemt overblik over gode madplaner

Er du ved at køre lidt død i opskrifter, der gentager sig selv igen og igen? Træt af at bladre i kogebøger og gamle opskrifter, der bare ligger. Mange kigger i dag efter opskrifter online, men hvi...

Noget i ovnen skriver om Pizzasauce – nem opskrift på hjemmelavet sauce til pizza

Pizzasauce - her får du opskriften på en nem hjemmelavet sauce til pizza. En god basisopskrift, du kan bruge til alle former for hjemmelavede pizzaer. Faktisk så kan du lave en pizza sauce på få ...

Piskeriset på eventyr skriver om Buffalo Chicken Bites

Disse Buffalo Chicken Bites blev min nødløsning, da jeg indså, hvor besværligt det er at lave Buffalo Wings her i Danmark. Især hvis man gerne vil lave dem på økologisk kylling. Der er trods al...

Noget i ovnen skriver om Kyllingefrikadeller i airfryer – nem sund opskrift

Kyllingefrikadeller i airfryer. Super nemme sunde og lækre saftige frikadeller af hakket kylling. Her får du en nem opskrift på sundere fedtfattige kyllingfrikadeller, du kan lave nemt og hurtigt i...

Evas Køkken skriver om Luksus Bananbrød a’la La Cabra

 Bananbrødet er det populære brød fra La Cabra i Aarhus. Det smager virkelig godt. Det minder meget om banankage, men jeg tror, at det er konsistensen, som har gjort, at de har kaldt det ...

hannemad skriver om Shepherd´s Pie

Denne ret er skøn på en kold og blæsende dag, men smager dejligt til hver en tid. Server med en frisk grøn salat til. The post Shepherd´s Pie appeared first on hannemad.dk.

Valdemarsro skriver om Æbleslaw med spidskål

Mættende og fyldig æbleslaw med kål og tranebær er det et dejligt mættende som tilbehør til aftensmad eller til frokost. De søde æbler giver en dejligt sødme og friskhed til salaten, som pass...

Smag Aarhus skriver om 5 steder i Aarhus, hvor du kan få lækre pandekager

Er du vild med pandekager, lige meget hvilken form de tager? Her får du fem steder i Aarhus, hvor du kan sætte tænderne i en vaskeægte klassiker. Du kan selvfølgelig få den klassiske version, me...

Drop Slankekuren skriver om Vegansk kødsovs – kødsovs uden kød

Hvad er vegansk kødsovs? Jeg har aldrig helt forstået, hvordan en kødsovs kan være vegansk eller uden kød for den sags skyld. For så er det jo ikke en KØDsovs mere. Denne opskrift Vegansk kød...


Søndag d. 25. Februar 2024

Noget i ovnen skriver om Glutenfri chokoladekage uden sukker – sund kage

Glutenfri chokoladekage uden sukker. Juhuu - det lykkedes! Jeg har bagt en sund chokoladekage uden raffineret sukker og hvedemel. En nem kage, der smager godt og så er den ovenikøbet glutenfri! Ih h...

Madens Verden skriver om Broccoligratin - nem gratin med broccoli og gulerødder

Min opskrift på en nem broccoligratin. Jeg laver min gratin med en tyk mælkesovs, broccoli, gulerødder og med lidt rasp på toppen. Lav en lækker og nem broccoligratin med masser af broccoli, revn...

Henriks madblog skriver om Bottarga – Middelhavets kaviar

Bottarga, ofte omtalt som “middelhavskaviar”, er en delikatesse lavet af saltet, tørret fiskerogn. Det er en specialitet, der er kendt fra de italienske kystområder – og i ...

Lacucinanada skriver om Pasta with creamy pumpkin sauce

I am writing this post with slight nervousness because I am writing in English. English is not my mother tongue and I do not write it one hundred percent grammatically correctly. But to challenge myse...

Noget i ovnen skriver om Big mac dressing opskrift – nem big mac sauce

Big mac dressing - ja tænkt at man så nemt kan lave den populære big mac sauce selv? Vi havde lige ingredienserne hjemme. Perfekt til et lille eksperiment. Du skal bruge ganske få ingredienser, s...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De små bitte iris

Nu dukker de små torpedoformede spirer op i haven og folder sig ud til de yndigste, kønneste og mest fortryllende små iris. Det er våriris, iris reticulata – den første iris i haven hvert ...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på braiseret lammeculotte som i Provence med linser fra Puy

Lam og Provence går godt i spænd med hinanden Jeg må indrømme, at jeg tit lander i noget provenceagtigt, når der skal lammekød på bordet. Lamculotte, struktur og smag Lammeculotten er en god ud...

Landleys Kok skriver om Lyxig falukorv i ugn med gratinerat potatismos

Detta recept på lyxig falukorv i ugn med gratinerat potatismos kommer från min andra kokbok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

Vinexpressen.dk skriver om Chave – mesteren fra Rhônedalen som aldrig fejler

Det er umuligt at finde vin fra J. L. Chave, der ikke sidder lige i skabet. I løbet af ugen har jeg smagt på hans The post Chave – mesteren fra Rhônedalen som aldrig fejler first appeared on .

Madens Verden skriver om Mad til børn - opskrifter på børnevenlig mad

De bedste opskrifter til børn. Find en nem opskrift på børneretter og børnevenlig mad, som ungerne selv nemt kan lave. Med simple forklaringer. Her får du alle de nemme opskrifter til børn, så ...


Lørdag d. 24. Februar 2024

Noget i ovnen skriver om Bagte kartofler med fyld – dobbeltbagte

Bagte kartofler med fyld. Her får du opskriften på vores nye livret herhjemme, nemlig de lækre sprøde dobbeltbagte kartofler. Hvad er dobbeltbagte kartofler? Det er bagekartofler som man bager og ...

Mad med glød skriver om Bagte kartofler med linsefyld

Disse bagte kartofler er en nyfortolkning af de gammelkendte bagte kartofler med persille/hvidløgssmør eller med én eller anden slags fyld af forskelligt slags kød og ost. Her er fyldet lavet [...

Råvareguiden skriver om Husk at passe på din undervogn

For at sikre, at din bil holder længere og forbliver pålidelig, er regelmæssig vedligeholdelse og servicering essentielt. Dette inkluderer også undervognsbehandling , som spiller en vigtig rolle i...

Madens Verden skriver om Koldhævede speltboller i airfryer

Her er opskriften på koldhævede speltboller i airfryer, hvor dejen hæver på køl natten over, og du får de lækreste boller om morgenen. Koldhævede speltboller i airfryer er geniale, fordi du hu...

Madens Verden skriver om Ciabattaboller i airfryer

Her får du opskriften på lækre ciabattaboller i airfryer. Rør dejen sammen om morgenen og bag de italienske boller om aftenen. Du kan nemt bage de lækreste ciabattaboller i airfryer med denne ops...

Anna-mad skriver om Madplan uge 9

Så går vi snart stille og roligt ind i marts, og jeg synes, at det er tiltrængt. Mærke solens stråler igen og ikke blive drivvåd, hver gang man skal cykle på arbejde. Ugens madplan tager udgang...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 9

Find hele opskriften på Madplan uge 9 hos Mad for Madelskere.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 9

Mandag: Majspandekager med bønnefyld Tirsdag: Onsdag: Kål i karry m.ris Torsdag: Fredag: Shepherds Pie Lørdag: Burgere m. ovnkartofler Søndag: Chili sin carne

herzelieb skriver om Bienenstich Donuts Rezept – saftig, einfach und sooo lecker

Ich liebe Kuchen, die man aus der Hand essen kann und ich gestehe, ich kann schwer an den Donutständen in Einkaufszentren vorbeigehen. Mit diesem Bienenstich Donuts Rezept habe ich mich vor einiger Z...


Fredag d. 23. Februar 2024

Min Madopskrift skriver om Nem blendet grøntsagssuppe med karry

Skal det være sund og nem aftensmad? Så er nem blendet grøntsagssuppe et godt valg. Denne grøntsagssuppe er den rene vitamin og mineral bombe Indlægget Nem blendet grøntsagssuppe med karry blev ...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 9 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 9. Her får du opskrifter på nem billig mad til en hel uge. Børnevenlige retter, der er nemme at lave. Foråret er på vej og dagene bliver længere. En ny maduge venter dig, med både p...

Hashtagmor skriver om Madplan 25.02.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – forskalling, ventilation m.m.

Jeg håber, du ikke venter for meget. For en del af arbejdet ude i den gamle bindingsværkslade har, siden sidst, været noget nørkleri med langsom fremdrift. Desuden har halvdelen af arbejdsstyrken ...

Nerdy Treats skriver om Blå pandekager med blåbær fra Percy Jackson

Blå pandekager med blåbær fra Percy Jackson og Olymperne. Er du fan af græsk mytologi, episke eventyr og top lækker morgenmad? Så vil du elske disse blå pandekager med blåbær inspireret af de...

Noget i ovnen skriver om Tartar sauce – nem opskrift på sauce tartare

Tartar sauce. Her får du en god nem opskrift på den lækre sauce tartare du kan bruge som tilbehør til fisk og skaldyr. Hvis du endnu ikke har smagt den lækre sovs, så kan du godt glæde dig. Jeg...