Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Søndag d. 10. Oktober 2021

Mad for madelskere skriver om Donuts

Find hele opskriften på Donuts hos Mad for Madelskere.

Madsvin skriver om Grydestegt kylling – Gammeldags kylling når det er bedst

I den danske madkultur kan man i sandhed hive nogle ualmindeligt velsmagende retter frem. Fælles for mange af dem er uhyggeligt meget velsmag. Og sovs. Virkelig meget sovs. En sådan ret er grydesteg...

Emma Martiny skriver om Hormonfri prævention med Carolina Cia Bruun – Martinys podcast S5E6

  I de tidligere sæsoner af Martinys Podcast har vi talt om kvindens cyklus og hvorfor nogle (inklusiv mig selv) fravælger p-piller. Det er et af de emner, jeg har oplevet størt interesse for,...

Pics - or it didn't happen skriver om Surdejsboller

Ingen forhåndsvisning.

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 41

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis… The post Vegetarisk madplan uge 41 appeared first on St...

Landleys Kok skriver om Så startar man en surdeg + bästa tipsen när du ska baka med surdeg

Vill du lära dig baka med surdeg? Kolla in hur man startar man en surdeg + mina bästa tips när du ska baka med surdeg och vill slippa platta limpor. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 41 med syv lækre bud på aftensmad

Ugens madplan til den kommende uge, uge 41, giver dig syv gode opskrifter, som du kan lave til aftensmad. Plus en lækker kageopskrift. Ugens madplan byder på lækre, velsmagende og sunde opskrifter,...

Madens Verden skriver om Jægerbøf - lækre jægerbøffer i fad med svampesauce

Her får du min opskrift på jægerbøf. En lækker middagsret, hvor de lækre jægerbøffer laves i et fad sammen med en god svampesauce. Jægerbøf med svampesauce er en skøn og nem middagsret, der...

Madens Verden skriver om Spidskål i fad med kylling og kartofler (nem aftensmad)

Her får du min lækre opskrift på spidskål i fad, der laves med blandt andet kylling og kartofler. En sund og nem aftensmad med masser af spidskål. Spidskål i fad er en af de der retter, som så ...

Madens Verden skriver om Cowboygryde - populær gryderet med bacon og pølser

Her får du den bedste opskrift på cowboygryde. Det er en populær og nem gryderet, der bla. laves med kartofler, bønner, bacon og pølser. Cowboygryde er en børnevenlig og nem gryderet, som hele f...

Madens Verden skriver om Dansk mad - opskrifter på mad fra det danske køkken

Dansk mad med de meste klassiske opskrifter på mad fra mormor og det danske køkken. Her er de bedste opskrifter på gammeldags mad, som alle elsker. Dansk mad er meget andet end brun sovs og kartofl...


Lørdag d. 9. Oktober 2021

Madens Verden skriver om Marengsbomber med flødeskum og chokolade (aberøv)

Her får du en opskrift på marengsbomber med flødeskum og chokolade, og kagen kendes også som aberøv. En lækker kage, der er nem at lave selv. Marengsbomber eller aberøv. Kær kage kan have fors...

Bagvrk skriver om Choux au craquelin med Earl grey creme – den perfekte guide til vandbakkelser

Jeg har aldrig mødt en vandbakkelse, jeg ikke kunne li’. Men nu har jeg mødt en, som smager 100 gange bedre end alle de andre! Denne vandbakkelse er en choux au craquelin – og ikke en Marieb...

Madens Verden skriver om Bedste vinkøb: 5-stjernet rosé til under 50 kroner i Føtex

Denne vintest har fundet de bedste vine fra Frankrig og Italien til dig, og der er en række gode køb. Også til under 50 kroner flasken. Føtex og Bilka skiftes til at tilbyde 40% på fransk eller i...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 41

Find hele opskriften på Madplan uge 41 hos Mad for Madelskere.

herzelieb skriver om Schwedischer Apfelkuchen Rezept – schnell gemacht mit Marzipan und Mürbeteig!

Wer mich kennt, der weiß, dass ich Apfelkuchen Rezepte liebe und sogar sammele. Dieses Schwedischer Apfelkuchen Rezept ist tatsächlich aus Schweden. Ganz im Gegensatz zur schwedischen Apfeltorte, di...

Madens Verden skriver om Bearnaisekartofler - nemme kartofler med bearnaise smag

Nem opskrift på verdens bedste bearnaisekartofler med bearnaisesmør. Se også hvordan de laves som flødekartofler eller med Knorr' breve. Denne opskrift på bearnaisekartofler er til dig, der bare ...

Stinna skriver om Gulerodsjuice

Gulerodsjuice med æble og citron. Denne skønne friskpressede gulerodsjuice smager fantastisk. Gulerodsjuice med citron Gulerodsjuice med æble og citron smager skønt frisk… The post Gulerodsj...

Piskeriset på eventyr skriver om Palmiers – smørkager

Du kender muligvis palmiers som en købe-småkage, men vidste du, hvor lette de er at lave selv? Jeg har jo lovet lidt flere søde sager i forbindelse med mit franske benspænd, og her må jeg selvfø...

Madens Verden skriver om Nemme frøsnappere med remonce (lavet af gærdej)

Den bedste opskrift på frøsnappere med remonce, som kan laves på under en time. Frøsnapperne laves med gærdej, og er derfor nemme at gå til. Frøsnappere er populære brød, der faktisk også er...

Madens Verden skriver om Karrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsager

Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret. Karrygryde er en af mine yndlingsretter, når vi taler ...


Fredag d. 8. Oktober 2021

BUGInamnam skriver om Spicy Pumpkin Muffins

Love Halloween 🎃har både bagt og skåret cake toppers! 🎃🎃Halloween var klart min favorit “holiday” da jeg boede i USA, måske fordi orange og sort er mine ynglingsfarver, ...

Hashtagmor skriver om Madplan 10.10.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Berits univers skriver om Spinatpandekager

Her får du grundopskriften på sunde og lækre spinatpandekager. Vi bruger dem ofte som fyldte spinatpandekager hvor de bliver gratineret i ovnen. Så bruger vi fyldet fra de her pandekager. En anden...

Bare Go' mad skriver om Grønkålssalat

Ingen forhåndsvisning.

Mia Sommer skriver om Ny kogebog: Fantastiske bælgfrugter

Jeg er glad for endelig at kunne præsentere dig for mit seneste projekt, nemlig den kogebog som jeg har arbejdet på hele året. Som du sikkert kan gætte ud fra titlen, handler den om bælgfrugter, ...

Madens Verden skriver om Halloween-boller formet som de fineste græskar

Halloweenboller er perfekte til halloween. Det er de lækreste krydderboller, som ligner små græskar. De er nemme at lave og virkelig fine. Halloween-boller formet som græskar er lige præcis den o...

Bagvrk skriver om Brunnerbasser – eller fynske berlinere! Kan du se det for dig?

Du kender en brunsviger, den fynske nationalkage. Du kender også en Berliner Pfannkuchen. Kan du forestille dig, hvordan det smager, hvis man krydser de to kager? Resultatet er Brunnerbasser eller Br...

Louises Madblog skriver om Kylling i fad med pikant ost

Indlægget Kylling i fad med pikant ost blev først udgivet på Louises Madblog.

Mad for madelskere skriver om Butternut squash suppe

Find hele opskriften på Butternut squash suppe hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vejen året rundt

Hvem tager dog billeder af en vej på forskellige årstider? Joh… det gør jeg. For hvor vores lille, snoede vej dog tager sig forskelligt ud hen over året. I går, hvor den lave sol sidst på ...

Madens Verden skriver om Ny vintest: Fem stjerner til god toscansk rødvin til 66,50 flasken

Flere italienske vine får 4 eller 5 stjerner i denne vintest, men også et par californiske vine får fine omtaler af vinkender Jan Sørensen. Med efteråret kommer portvinene frem på tilbudshylden....

Madling skriver om Madplan uge 41 – 2021

Madplan uge 41 – nem madplan med hverdagsmad. Madplanen for uge 41 kan I se her, og da der ikke er længe til efterårsferie eller halloween er ugens bagning halloween tema. Nemlig min opskrift på ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 41.

Så er vi kommet godt i gang med oktober, og det er blevet tid til en madplan til uge 41. Det bliver tidligere mørkt om aftenen, det er mørkt om morgenen, bladene på træerne er for alvor ved at gu...

Madens Verden skriver om Rødbedekage – saftig chokoladekage med rødbede

Rødbeder smager fantastisk og kan også bruges i det søde køkken. Prøv denne lækre og saftige rødbedekage med chokolade. Selvom rødbeder ofte er noget vi forbinder med smørrebrød, biksemad el...

Stinna skriver om Tyrkisk linsesuppe

Tyrkisk linsesuppe er en krydret suppe med røde linser og tomat. I min version af den tyrkiske linsesuppe har jeg tilsat kartofler,… The post Tyrkisk linsesuppe appeared first on Stinna.

Bagning med budget skriver om Limteknik – mit første forsøg

Forleden aften var jeg til et hyggeligt kursus i limteknik. Anette fra Blomster med A underviste og forklarede, hvad limteknik gik ud på. Jeg havde hørt om det før, for i mit gamle sogn bor Jette V...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 41

Mandag: rester af grøntsagslasagne fra Søndag Tirsdag: Falaffel i pita Onsdag: Kornotto og kylling. Råkost til. Torsdag: Laks og blomkålssalat. Brød til. Fredag: ryd op i køleskabet. Vi må se, ...

Landleys Kok skriver om Bästa recepten med torskrygg

Sugen på torskrygg till middag? Här hittar du de bästa recepten med torskrygg i Landleys kök samt flera goda tips från andra bloggar – till vardag och helg. » Besök Landleys Kök för fler go...

Drop Slankekuren skriver om Grøntsagssuppe med rejer

En forfriskende, velsmagende og sund sommersuppe. Og så er den hurtigt lavet. Den er naturligvis bedst om sommeren, når aspargesene har sæson. Denne opskrift Grøntsagssuppe med rejer blev udgive...

Familiefletninger skriver om

Opvarm boligen på en smart facon Varmen er medvirkende til at gøre boligen velkommende og hjemlig. Men opvarmning kan hurtig blive dyrt, hvis man ikke gør det på den ordentlige måde. Herunder vil...

Familiefletninger skriver om Sådan finder du din næste drømmerejsedestination

Ligegyldigt om du har planer om en rejse inden for nærmeste fremtid eller ej, så skader det ikke noget at lede efter fede rejsedestinationer, som du drømmer om at besøge. Det er nemlig sundt at dr...

Familiefletninger skriver om Opvarm boligen på en smart facon

Varmen er medvirkende til at gøre boligen velkommende og hjemlig. Men opvarmning kan hurtig blive dyrt, hvis man ikke gør det på den ordentlige måde. Herunder vil vi komme med nogle gode råd hvor...


Torsdag d. 7. Oktober 2021

Min Madopskrift skriver om Kikærtesalat med kylling

Der er duft, saft og smag i denne opskrift på kikærtesalat med kylling. Det bedste er, at opskriften kan varieres på utallige måder Indlægget Kikærtesalat med kylling blev først udgivet på Min...

Hashtagmor skriver om Frøsnapper med remonce opskrift

Frøsnapper med remonce opskrift. En af mine skønne brunch opskrifter til buffet bordet, hvor du med fordel kan lave dem ekstra små. Opskrift på frøsnapper med remonce Jeg er vil med frøsnapper m...

Madmagasinet skriver om 3 gode råd til at vælge de rette hårde hvidevarer til dit køkken

Annonce Når du skal tilberede et godt måltid i dit køkken, er det vigtigt, at der er styr på det basale: køleskab, ovn, fryser, komfur og opvaskemaskine. Det kan dog være svært at vælge de rig...

Bageglad skriver om Halloween brownies med edderkoppespind

Lækre brownies med mørk chokolade ganache og spindelvæv mønster, som er nemt at lave. Perfekte brownies til Halloween! Indlægget Halloween brownies med edderkoppespind blev først udgivet på Bag...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fødselsdagstræer

Hvert år får jeg et træ i fødselsdagsgave af Søren Sørøver. Sådan har det været fra starten og sådan bliver det ved med at være. Et træ går aldrig af mode, bliver ikke slidt, skal ikke re...

Piskeriset på eventyr skriver om Fransk linseret – vegetarret

Det franske køkken indeholder naturligvis også en del vegetarretter, og her faldt jeg over en fransk linseret, som lød ret lækker. Jeg tog udgangspunkt i en opskrift fra Champagne Tastes. Jeg udel...

Madens Verden skriver om Citronfromage - nem opskrift og historien om den

Citronfromage er en gammel dansk dessert, men faktisk stammer den fra Italien. Den er i familie med panna cotta, men altså med smag af citron. Her er min opskrift på en lækker citronfromage, der er...

Madens Verden skriver om Ostekiks med rosmarin, flagesalt og Grana Padano

Ostekiks med frisk rosmarin og en masse Grana Padano-ost er simpelthen så gode. Her får du opskriften på en favorit til ostebordet. Ostekiks kræver ikke den store arbejdstid, og så er de helt emi...

Madens Verden skriver om Græskar - fakta om frugten der skaber uhygge

Græskar er så forbundet med Halloween, at vi kan glemme, at de faktisk kan spises. Læs fakta om frugten og de forskellige typer, der findes. Græskar ser uhyggelige ud på en hyggelig måde i Hallo...

Hashtagmor skriver om Klassisk farseret porre opskrift med stuvet ærter og gulerødder

En helt klassisk farseret porre opskrift med stuvet ærter og gulerødder smager skønt! Jeg kan godt lide at have de her “mormor-retter” på menuen engang i mellem. Mormor retter er for m...

Madling skriver om Hjemmelavet snackburger

Hjemmelavet snackburger med en krydret bøf, sprøde salatblade, mayonnaise og en skøn tomatrelish i en ciabattabolle. En lækker lille burger som slet ikke er til at stå for. Snack burger. Måske h...

Vinblog skriver om Champagne Chavost på Vinøs Vinbar

Champagne Chavost er på banen med Champagne uden tilsætning af hverken sukker, sulfitter eller andet. Her er en gennemgang af seks forskellige vine med smagenoter. The post Champagne Chavost på Vi...

Mad for madelskere skriver om Slangebrød til halloween

Find hele opskriften på Slangebrød til halloween hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Spaghetti bolognese - autentisk med Grana Padano

Spaghetti bolognese er ret, vi kan spise igen og igen. Her med den klassiske, italienske kødsovs og et drys af den lækreste Grana Padano-ost. Spaghetti bolognese er en klassiker, som nærmest sprede...

Noget i ovnen skriver om Smørcreme – opskrift på frosting med vanilje

Smørcreme. Her får du opskriften på en nem frosting med vanilje, du kan bruge til kager og desserter. Denne smørcreme er rigtig nem. Den består af få enkle ingredienser: smør, flormelis, vanilj...

Madens Verden skriver om Chili con kylling - lækker chiliret med bønner og ris

Her får du min opskrift på chili con kylling. En lækker og nem chiliret med bønner og ris, der minder om en klassisk chili con carne. Chili con kylling er en skøn variant af den populære chili c...

Gastromad skriver om Flat Iron Steak- Fra Top Blade Udskæring

Top Blade er et fantastisk smagfuldt stykke kød, der kan skæres ud til to stykker Flat Iron steaks som er det næst møreste stykke kød efter mørbraden, men med masser af smag. Den ukendte udskær...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Grøn chili – en salsa med tomatillos

Endelig. Jeg har ventet længe. Lige fra de bittesmå frø spirede i april, mens planterne blomstrede fra juni, til de første frugter blev sat og laaaangsomt voksede og modnede. I går plukkede jeg d...

Anna-mad skriver om Sunde snickerskugler

Opskrift på sunde snickerskugler. Der var en periode for et par år tilbage, hvor man nærmest ikke kunne besøge en blog eller en Instagram-profil uden at få kastet billeder og opskrifter af divers...

Stinna skriver om Æblegrød

Æblegrød (eller æblemos) lavet af skønne danske æbler og vanilje. Æblegrøden kan spises som den er, på havregrød eller på skyr. Æblegrød… The post Æblegrød appeared first on Stinna...

Stinna skriver om Bagte rodfrugter

Bagte rodfrugter med timian og skøn marinade. Rodfrugter er ofte på menuen herhjemme i efteråret og vinteren. De bagte rodfrugter er nemlig… The post Bagte rodfrugter appeared first on Stinna...

Stinna skriver om Græskarboller – koldhævede boller med græskar

Græskarboller er nemme koldhævede boller, hvor jeg har tilsat revet græskar. De smager skønt og passer perfekt til efteråret. Græskarboller – koldhævede… The post Græskarboller ...

Drop Slankekuren skriver om Stegt fisk med blomkål og ristet sesam

Rugmelspaneret fiskefilet smager bare dejligt, og blomkålen med de ristede sesamfrø smager godt til stegt fisk. Denne opskrift Stegt fisk med blomkål og ristet sesam blev udgivet først på Drop Sl...


Onsdag d. 6. Oktober 2021

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Rødvin længe leve – Syrah! Syrah! Syrah!

Og så det lange. Syyraaaaaaaaah. Det er nemlig druen, det handler om denne gang. Du kender den også som shiraz i Australien, men det er en og samme drue. Druen er en krydsning af to sydfranske d...

Louises Madblog skriver om Stenalderbrød af nødder, kerner og frø

Dette stenalderbrød er et glutenfrit brød og det er super lækkert! Det er fyldt med lækre nødder og kerner, og så er det vanvittig nemt at lave. Jeg har længe gerne ville afprøve det snart ken...

Piskeriset på eventyr skriver om Oktober: Mere fransk mad

Hvis du modtager mit nyhedsbrev, så ved du allerede nu, at jeg fortsætter det franske tema her i oktober. Selvom det franske køkken har optrådt på bloggen adskillelige gange gennem årene, så sy...

Noget i ovnen skriver om Koldhævet brød uden form – nemt franskbrød

Koldhævet brød uden form. Uhm i dag får du opskriften på det nemmeste franskbrød du kan bage. Ja faktisk bliver der 2 lækre franskbrød af denne portion. Dejen koldhæver i køleskabet om natten...

Madens Verden skriver om Julekonfekt - opskrifter på konfekt og juleslik

Julekonfekt hører julen til. Her får du opskrifter på den lækreste konfekt, som er nem at lave. Find alt fra marcipansnitter til daddelslik. Julekonfekt skal der til i julen. Ja, gerne hele decemb...

Miras Madblog skriver om Bagte kastanier med kanelsukker

Der er flotte, franske spisekastanier i butikkerne og hos grønthandlerne nu. Har du nogensinde prøvet at spise dem med kanelsukker til? Denne opskrift på bagte kastanier er nem, for der er ikke nog...

Spiselig skriver om Spis dig stærkere

Hvis du træner i fitnesscentret for at få større muskler, og blive stærkere, så er din kost mindst lige så vigtigt, som hvor ofte og tungt du træner. Der er imidlertid rigtig mange mennesker, d...

Mad for madelskere skriver om Bagte æbler med marcipan

Find hele opskriften på Bagte æbler med marcipan hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Kylling med baconsvøb og champignon sauce

Her får du min opskrift på kylling med baconsvøb og champignon sauce. En skøn hverdagsret, som kan serveres med ovnstegte kartofler og ærter. Kylling med baconsvøb og champignonsauce er skøn af...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Plante-Tetris

Kan du huske at spille Tetris? Det stærkt vanedannende spil, hvor blokkene kom dalende hurtigere og hurtigere, til man til sidst ikke kunne nå at vende og dreje dem og rydde pladen længere? Det spi...

Madens Verden skriver om Kartoffelgryde - nemt tilbehør til medister og frikadeller

Kartoffelgryde er en nem og lækker måde at lave kartofler som tilbehør på. Med persillerod og porre, og er god til medister og frikadeller. Opskriften på kartoffelgryde er beregnet som tilbehør ...

herzelieb skriver om Filet-Schlemmertopf Rezept – einfacher und cremiger Eintopf, den man gut vorbereiten kann.

Dieser Filet-Schlemmertopf ist meine Geheimwaffe, wenn sich Gäste für den nächsten Tag anmelden. Dann bereite ich ihn nämlich zu und wärme ihn am nächsten Tag noch einmal auf. Dazu gibt es dann ...

Landleys Kok skriver om Matig sallad med bulgur, avokado, pumpafrön och soltorkade tomater

En matig sallad med bulgur, avokado, pumpafrön och soltorkade tomater passar att svänga ihop till exempelvis köttfärsbiffar eller något vegetariskt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

GastroMand skriver om Dansk hæder til World’s 50 Best: Noma er (igen) verdens bedste restaurant

Verdens to bedste restauranter ligger i København. Det står klart efter Noma og Geranium i går satte sig tungt på toppen af et stjernekapløb i verdens mest prestigefyldte prisuddeling for resta...

Madens Verden skriver om Surdejsfocaccia med hvidløg og rosmarin

Surdejsfocaccia er et lækkert madbrød, som passer til alle slags måltider. Brødet er så godt, at man skulle tro, det kom direkte fra bageren. Surdejsfocaccia med hvidløg og rosmarin er en af de ...

Bagning med budget skriver om Fra kartoffel curry til grøntsags suppe

Det handler om “stop madspild” – eller rettere bare en anden måde at servere en rest på. Jeg faldt over et gammelt indlæg her på bloggen, hvor jeg også har tænkt i restemad, du...

louiogbearnaisen skriver om Æblekage med kardemomme, kanel og karamelglasur

Nem og lækker kage med æble, kardemomme, kanel og karamelglasur – perfekt til eftermiddagskaffen. Til de sidste æbler, som hænger og dingler ude på træet. 1, 2, 10 minutter, så er d...

Drop Slankekuren skriver om Salat med edamame bønner og gedeost

Dejlig frisk salat med lækre ingredienser, såsom bl.a. de skønne edamame bønner og friske grønne asparges. Faktisk består denne salat kun af fire ting – og så lige en ciabattabolle til. Denne...

Madens Verden skriver om Smagstest af havredrik – se testvinderen her

Se om der er forskel på de forskellige varianter i denne smagstest af havredrik I denne smagstest af havredrik undersøges syv varianter for at finde ud af, om der er forskel på smagen og i så fald...


Tirsdag d. 5. Oktober 2021

Berits univers skriver om Andebryst sous vide

For dælen sådan et andebryst sous vide smager fantastisk. Fordelen ved at lave andebryst sous vide er, at det får lige nøjagtig den rette temperatur. Jeg er ret stor fan af at lave kød sous vide....

Emma Martiny skriver om Kylling med græskar og æble

Helstegt kylling med græskar og æble Kylling med græskar og æble er en skøn efterårsudgave af den klassiske helstegte kylling. Her tilberedes hele kyllingen i et fad med nogle af efterårets dej...

Evas Køkken skriver om Æblegelé med vanilje

 Jeg elsker æblegelé! Det smager lidt som frugtvingummier, sødt og mildt i smagen. Det er mit yndlingssyltetøj nr. 1, stærkt efterfulgt af hybenmarmelade og brombærsyltetøj....

Louises Madblog skriver om Cookies med chokolade (chocolate chip cookies)

Cookies med chokolade (chocolate chip cookies) er noget af det bedste jeg ved. Denne opskrift på cookies har jeg brugt SÅ mange gange. Det er helt sikkert min go-to opskrift. Disse chokoladecookies ...

Madens Verden skriver om Pesto spejlæg - smart madtip fra TikTok

Pesto spejlæg er en opskrift, som er gået viralt. Det er en god måde at spice sit spejlæg op, og så kræver det kun to ingredienser. Pesto spejlæg er som TikToks andre virale opskrifter utroligt...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Agern

Den lange række af egetræer ned langs vejen ind mod engen er fyldt med agern lige nu. Råger og krager holder fest. De flyver frem og tilbage efter agern i alle døgnets lyse timer. Rågerne skræpp...

Mad for madelskere skriver om Bagt fyldt græskar med oksekød

Find hele opskriften på Bagt fyldt græskar med oksekød hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Bedste vinkøb: 5-stjernet Cotes de Rhone i Meny til 50 kroner

Meny har faktisk mange fine vine i denne uge, hvor mange nok går efter de gode Rhone-vine. Find ugens vintest med Menys vine her. Jeg har måske været lidt på nakken af Meny for de utallige ripasso...

Fjordrejen skriver om Carpaccio med salat og syltet sennepskorn

Tyndskåret kød med tilbehør er en af favoritterne her 4 personer 200 gram kalveinderlår eller mørbrad Salat en håndfuld nødder Aïoli – SE HER hvis du vil lave den selv  Syltede sennepsk...

Fjordrejen skriver om Flæskestegsburger plus et godt tip

Flæskesteg lagt i en burgerbolle er vel sagtens ikke en opskrift. Men jeg laver alligevel et indlæg for lige at give et tip. Hver gang jeg laver flæskesteg laver jeg ekstra meget Skærer det i skiv...

Madens Verden skriver om Gryderet med oksekød og champignon

Her får du min opskrift på en gryderet med oksekød og champignon. En dejlig simreret med masser af smag, og den er nem at lave. Gryderet med oksekød og champignon er en rigtig simreret, hvor dufte...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri havreboller

Disse glutenfri havreboller er virkelig lækre og fyldt med fibre og velsmag. De kan anvendes til glutenfri morgenmad, glutenfri frokost eller som et hyggeligt mellemmåltid. Ingredienser til 8 …...

Madens Verden skriver om Vegetariske forårsruller med nudler og rispandekager

Her er min opskrift på vegetariske forårsruller, der er nemme at lave. Forårsrullerne laves med grønstager, sød chilisauce og rispandekager. Vegetariske forårsruller er utrolig nemme at lave sel...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Æbletærte med kanelcreme – opskrift

Selvom den “Sjæleplejende æblekage” nok er den bedste æblekage i verden, kan man godt af og til opbyde alt sit mod, friste skæbnen og bage en anden. Leve livet på kanten. Så hvis du ...

Susanne Pagh skriver om Maltboller med valnødder – luftige og saftige

Reklame: Dette indlæg indeholder reklamelinks mærket med *. Maltboller med valnødder er det nye sort hjemme hos os. De er i hvert fald både meget populære og meget mørke. Lige præcis det, der k...

Stinna skriver om Broccolitærte med feta

Broccolitærte med feta, løg og timian. Virkelig skøn vegetartærte med broccoli, som er ganske nem at lave. Vegetarisk broccolitærte Denne opskrift på… The post Broccolitærte med feta appe...

Drop Slankekuren skriver om Spaghetti og kødboller i tomatsovs

Der er næsten feriestemning over det. Italien, solskin, gårdmusikanter, Lady og Vagabonden og spaghetti og kødboller. Denne opskrift Spaghetti og kødboller i tomatsovs blev udgivet først på Drop...

Madens Verden skriver om Nem thaisuppe med kylling og nudler

Thaisuppe er en en skøn suppe, der samtidig kan laves på under 30 minutter. Thaisuppen koges med kylling, risnudler og friske grøntsager. Her er min nemme opskrift på thaisuppe med tilbehør. Det ...

Spiselig skriver om Guide til at nyde god mad uden at bruge hele aftenen i køkkenet

Langt de fleste kan nikke genkendende til, at man har dage, hvor man ikke kan finde hverken energi eller lyst til at stå i køkkenet. Omvendt vil man dog gerne forkæle smagsløgene med et lækkert m...


Mandag d. 4. Oktober 2021

Min Madopskrift skriver om Galette med blommer og marcipan

Galette med blommer og marcipan, smager som fuglende synger og denne galetteopskrift, som er en af vore bedste, giver en skøn blomme galette Indlægget Galette med blommer og marcipan blev først udg...

www.madforlivet.com skriver om Blodsukkerbalance og grønne bananer?

Kan grønne bananer være gode at spise ved blodsukkerubalance eller irritabel tarm? Indlægget Blodsukkerbalance og grønne bananer? blev vist første gang på Madforlivet.com.

Piskeriset på eventyr skriver om Tarte tatin med æbler

Intet fransk benspænd uden denne klassiker tarte tatin med æbler. Det er faktisk en smule dobbeltkonfekt at skrive, at den er med æbler, for helt traditionelt set bages tærten med æbler. Men du k...

www.madforlivet.com skriver om Æble crumble muffins

Lækre, sprøde og supernemme glutenfri æble muffins med crumble på toppen. Indlægget Æble crumble muffins blev vist første gang på Madforlivet.com.

hannemad skriver om Bagt græskar med burrata

Dette er en virkelig dejlig ret, med skønne efterårsgræskar. Brug den som en nem forret eller som et skønt tilbehør. The post Bagt græskar med burrata appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om Stegt aubergine med rasp – paneret aubergine

Stegt aubergine - uhm her får du opskriften på paneret aubergine med rasp. Tænk at en grøntsag kan komme til at smage som en lækker snack!? Her får du opskriften på paneret aubergine med rasp, ...

Berits univers skriver om Smørrebrød med rullepølse

Hjemmelavet højtbelagt smørrebrød med rullepølse…. muums. I min familie har vi igennem årene fået en del smørrebrød. Det har både været min mor der selv har lavet det og vi har købt u...

Stinna skriver om Suppebrød

Suppebrød med hvidløgssmør er det perfekte tilbehør til en skål varm suppe. Suppebrødene er formet som horn og er smurt med skøn… The post Suppebrød appeared first on Stinna.

Valdemarsro skriver om Grøn salat med pære og parmesandressing

En god grøn salat er uundværlig ved mit middagsbord. Her er en af favoritterne lige nu, en simpel grøn salat med pære og cremet parmesandressing. Denne salat kan serveres til det meste og er skøn...

www.madforlivet.com skriver om Blodsukkerbalance er vigtigt for din sundhed

Lider du af ustabilt blodsukker eller type 2-diabetes, så læs med her, for den seneste nye forskning har vist, at ændringer af mad- og motionsvaner er særdeles effektive værktøjer. Indlægget Bl...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri wraps med avocado og laks

Disse delikate grønne glutenfri wraps/pandekager kan serveres med alle former for tilbehør. De er velegnede i madpakken, smager forrygende og er også særdeles børnevenlige. Her serveres de med &#...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri tærtedej – grundopskrifter på sunde og søde tærtedeje

Det er lige så let at frembringe en sprød og velsmagende glutenfri tærtebund, som en glutenholdig. Alt, hvad du skal gøre, er at anvende glutenfri mel, i stedet … Læs mere → Indlægge...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Oktoberglød

Luften er fuld af regntåge og dis – det er virkelig blevet oktober med et brag. Men gå ud alligevel. For der er så meget smukt at se på i efteråret. Også i regnvejr. Alle de glødende farv...

Madens Verden skriver om Ratatouille - opskrift på fransk grøntsagsret

Min opskrift på ratatouille, der er en fransk grøntsagsret, som du nemt laver i gryde. God som tilbehør til kødretter - eller som vegetarret. Ratatouille er en vaskeægte fransk klassiker, og her ...

Madens Verden skriver om Livretter - her er 10 populære opskrifter som livret

Hvad er din livret, og hvad er de mest populære livretter? Her kan du se opskrifter på retter, som vi ofte foretrækker at vende tilbage til. Vi har jo nok alle hver vores livretter, og det at have ...

Madens Verden skriver om Citronkage med birkes og flødeostecreme

Citronkage med birkes og flødeostecreme er den lækreste mest saftige kage. Her er en fin balance mellem det syrlige, det friske og det søde. Citronkage med birkes og flødeostecreme smager helt vil...

Mad for madelskere skriver om Gullash

Find hele opskriften på Gullash hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Vegansk smør - se indhold og få opskrifter

Vegansk smør er blevet mere og mere populært. Her kan du se de mange alternativer, når du skal erstatte smør med plantebaserede produkter. Vegansk smør synes måske ikke nødvendigt, da enhver ka...

Madens Verden skriver om Vegetarisk karry fra Japan med grøntsager

Vegetarisk karry fra Japan med grøntsager er virkelig den lækreste ret, som er smækfuld af vitaminer. Perfekt til både hverdag og weekender. Vegetarisk karry fra Japan er faktisk en af de bedste c...

Madens Verden skriver om Kyllingemix med pommes frites og broccoli

Min opskrift på kyllingemix med pommes frites og broccoli. En lækker ret med inderfilet og sprøde fritter. Populær hos både børn og voksne. Kyllingemix med pommes frites og broccoli er en skøn ...

Drop Slankekuren skriver om Stegt andebryst med glaserede rødløg

Nej, det er ikke en and... eller... jo det er det. Andebryst. Husk, det må gerne være rosastegt, hvis du/I kan lide det. Lækkert, lækkert med lækkert på. Denne opskrift Stegt andebryst med glase...

Drop Slankekuren skriver om Simremad

For at få lov at lege med i denne gruppe skal man være over en time om at blive færdig med at koge, syde, stege, boble – og gerne mere. Simremad. Simremad er mad, der tager laaaang tid at lave. D...

Madens Verden skriver om Brownies med cream cheese swirl

Brownies med cream cheese swirl - opskrift på verdens bedste kombination af mine to absolut yndlingsdesserter: chokoladekage og cheesecake. Brownies med cream cheese swirl er bagt som brownies, men h...


Søndag d. 3. Oktober 2021

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Hærværk i Aarhus

Jeg har to hængepartier fra vores sommerferie, og den ene er vores besøg hos Restaurant Hærværk i Aarhus. Vi havde aftalt at mødes med et vennepar, der bor i byen, og de havde foreslået Restaura...

Stinna skriver om Gulerodssuppe

Gulerodssuppe med kokosmælk og skønne krydderier. Denne opskrift på gulerodssuppe er fyldt med smag og toppes med sprød kikærtetopping. Opskrift på gulerodssuppe… The post Gulerodssuppe ap...

Jensen's Madblog skriver om Æble-alamande

  Man kan sagtens spise ris-alamande hele året rundt, eller det kan vi ihvertfald. Men lige præcis i æblesæsonen, er […]

Stinna skriver om Havtornmarmelade med æble

Havtornmarmelade med æble. Skøn og lækker marmelade med havtorn og æble. Lige nu er de skønne havtorn modne og vil du igang… The post Havtornmarmelade med æble appeared first on Stinna.

a la Bitten skriver om En ekstraordinær oplevelse på restaurant Jordnær

 Jeg fatter ikke, at jeg ikke har skrevet et eneste indlæg på denne blog siden 2016. Jeg kommer ikke til at skrive så mange og så omfattende, som jeg gjorde dengang. Jeg bruger for meget af m...

Emma Martiny skriver om Hverdagsvelvære – Soloshow – MARTINYs Podcast S5E5

  Det kan være vanskeligt at prioritere velvære i en travl hverdag. Særligt hvis vi har en urealistisk opfattelse af, hvad det egentlig vil sige. Hvis vi tror, vi skal på spa-ophold, meditere...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 40 - Hvad skal du spise i næste uge?

Ugens madplan uge 40 giver dig inspiration til næste uges aftensmad. Du får syv lækre opskrifter til aftensmad og en skøn kage til weekenden. Hvad skal vi have at spise? Hører du også tit det sp...

Madens Verden skriver om Vikingegryde - opskrift på nem og lækker gryderet

Vikingegryde er en nem og lækker sammenkogt ret med svinekød i tern. Gryderetten koges mør med peberfrugter, og den serveres med kogte ris. Vikingegryde er en populær familieret, og samtidig en sa...

Madens Verden skriver om Rhone-vine på tilbud får fem stjerner i denne vintest

I denne vintest tester vinkender Jan Sørensen gode tilbud fra Kvickly og Superbrugsen. Og der er gode Rhone- og Rioja-vine iblandt. Druen grenache var ikke en drue, vi tog alvorligt i min ungdom. Ja,...

Madens Verden skriver om Millionbøf i fad - oksekød med kartoffelmos

Her er min opskrift på millionbøf i fad. Det er en skøn ret med hakket oksekød og kartoffelmos, der bages i ovnen. Måske din nye livret. Denne opskrift er på millionbøf i fad, og den er i kateg...

Madens Verden skriver om Alle opskrifter med hakket oksekød i alfabetisk liste

Her kan du nemt se en oversigt med alle opskrifter med hakket oksekød. Få de bedste opskrifter på hakkebøffer, kødsovse og meget mere. Leder du efter de bedste opskrifter med hakket oksekød, ja ...


Lørdag d. 2. Oktober 2021

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 40

Mandag: rester af tomatsuppe fra søndag Frokost: rugbrød med skinke. Quinoa-salat med spidskål og æble. Tirsdag: Dhal med naan. Brug kartofler og blomkål. Frokost: som mandag Onsdag: Wraps med ky...

Madens Verden skriver om Chokokage med Nutellacreme

Her får du min opskrift på chokokage med Nutellacreme, som du kan lave på under en time. God til kaffen eller som lækker dessertkage. Chokokage med Nutellacreme er en skøn kage, som passer godt b...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – Mosel, når det er bedst

Ugens vinhit kommer fra Mosel-huset Weingut Reverchon, som jeg tidligere har været begejstret. Reverchon får endnu engang mit vinøse kompas til at stå i vater. …   # Weingut Reverchon – O...

saras madunivers skriver om Hindbærsnitter med marcipan

 Hindbærsnitter med marcipanFoto; Sara B. HansenLækre, lækre snitter som de fleste vil elske. Brug den bedste hindbærmarmelade du kan få og bedst af alt hjemmelavet. Det giver den bedste og ...

Jensen's Madblog skriver om Spyd med pasta-pizza

En lille rest af pastaskruerne fra middag i går, kan fint bruges som et sjovt indslag i madpakken. Ved hjælp […]

Bageglad skriver om Citron- og hindbærtærter

Lækre sprøde mørdejstærter fyldt med hindbær coulis og en himmelsk citroncreme. Tærterne er pyntet med marengs, friske hindbær, mynte og hvid chokolade. Indlægget Citron- og hindbærtærter bl...

Piskeriset på eventyr skriver om Kentucky Deer cocktail

I min samling af inspirerende opskrifter faldt jeg over en opskrift på drinken Kentucky Buck på Saveur, som jeg straks lavede en version af, der blev døbt Kentucky Deer! I den oprindelige drink bru...

Gastromad skriver om Mørbradgryde – Klassisk opskrift på gryderet med svinemørbrad

Mørbradgryde er en utrolig populær og lækker ret som med champignon, bacon, wienerpølser, paprika i og ris til er super nem at lave som hverdagsmad til flere dage. Man kan vel godt kalde mørbradg...

Dalsgaard i Skivholme skriver om 5 gode farsbrød

Farsbrød er ikke ens. Der er så mange muligheder for at variere farsbrød, og ligesom med hakkebøfferne er der vist ingen, der ikke kan lide farsbrød, er der? Her kommer opskrifterne på de 5 fars...

Madens Verden skriver om Jægergryde med kogte ris og cocktailpølser

Opskrift på den bedste jægergryde, der er en vidunderlig gryderet med svinekød, bacon, fløde, champignon og små pølser. Serveres med ris. Her er min opskrift på en lækker jægergryde, der er e...

Madens Verden skriver om Hjemmebagt æblekage med marcipan og kanel

Se hvordan du laver den bedste æblekage med marcipan. Æblekagen bages i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. Kagen skal have 50 minutter i ovnen. Æblekage med marcipan. Det er da noget af...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 40

Find hele opskriften på Madplan uge 40 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Grillad lammytterfilé med rostade potatishalvor och bearnaisesås

Grillad lammytterfilé med rostade potatishalvor och bearnaisesås är en härlig och festlig hösträtt att svänga ihop när det svenska lammköttet är i säsong. » Besök Landleys Kök för fler ...

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 40

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis… The post Vegetarisk madplan uge 40 appeared first on St...

Madens Verden skriver om Veganske alternativer til fløde - det store overblik

Der er mange veganske alternativer til fløde. Her er et overblik over vegansk fløde til mad og produkter, der kan piskes til skum plus opskrifter. Veganske alternativer til fløde kan både være pr...

Madens Verden skriver om Flapjacks – cookie møder myslibar

Traditionelle britiske flapjacks er en slags havrebar, der kan laves med blot fire ingredienser: Havregryn, smør, brun farin og sirup. De britiske flapjacks er en slags blanding mellem en myslibar og...

Madens Verden skriver om Vintest: Lækker Amarone til halv pris og bedste køb

I denne vintest kan du bla. finde en lækker italiensk Amarone til halv pris som bedste køb. Men der er også andre super vinkøb til prisen. At skrive, at Cauru rødvinen danser på vulkaner, ville ...

herzelieb skriver om Friesenrauten Rezept – Kekse mit Pflaumenfüllung & Streuseln

Friesenrauten werden mit Butterstreuseln gebacken! Allein das ist schon ein Argument bei uns Zuhause dafür, dass es sie möglichst oft geben muss. Streusel sind einfach göttlich! Gleichzeitig ist da...

Spiselig skriver om Har du brug for en bil længere?

Hvis du bor i en større by, er der som udgangspunkt ikke nogen grund til at eje en bil. Slet ikke, hvis dit arbejde også ligger i byen. Flere danskere får deres transportbehov dækket, ved at bruge...

Spiselig skriver om Har du brug for en bil?

Hvis du bor i en større by, er der som udgangspunkt ikke nogen grund til at eje en bil. Slet ikke, hvis dit arbejde også ligger i byen. Flere danskere får deres transportbehov dækket, ved at bruge...

Familiefletninger skriver om Har du et kæmpe behov for at tage ud at rejse som familie? Læs med her

Du har måske længe tænkt over, at du synes, at I har et behov for at tage af sted på ferie som familie, men du har måske ikke rigtigt kunne overskue alt den planlægning, som det kan kræve at ta...


Fredag d. 1. Oktober 2021

Noget i ovnen skriver om Sund æblekage i glas – nem æbletrifli

Sund æblekage i glas. Uhm her får du opskriften på en dejlig dessert med æblemos, vaniljeskyr og granola. Faktisk er det en noget sundere æblekage, end den traditionelle æblekage med makroner og...

Susanne Pagh skriver om Chokoladesmåkager med groft salt

Reklame: Dette indlæg indeholder reklamelinks (markeret med *). Uhm, chokoladesmåkager er nu ikke at foragte, og når det så endda er chokoladesmåkager med groft salt, så bliver de nærmest helt ...

Hashtagmor skriver om Madplan 03.10.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Lykkes Lækkerier skriver om Æble-crumble - Den nemmeste æbletærte

 Første gang jeg stiftede bekendtskab med æble-crumble var jeg solgt! Jeg var 19 år, og arbejdede i restauranten i en golfklub i Edinburgh, og den lune æble-crumble var selvsagt et stort hit ...

Valdemarsro skriver om Bramble Cocktail

Den smukke Bramble cocktail er en læskende, nem og uimodståelig lækker drink med brombær, gin, citron og knust is. Saftig, frisk, sødmefyldt og så ser den så smuk og indbydende ud. Jeg er vild ...

Madling skriver om Madplan uge 40 – 2021

Madplan uge 40 – nem madplan med hverdagsmad. Så er jeg klar med madplanen for uge 40. Om ikke så alt for længe så går jeg på weekend, og jeg glæder mig. Vi synes, det har været en lidt lang...

Familiefletninger skriver om Spillekort til enhver lejlighed

Efter vores samfund er begyndt at åbne op igen, så har det betydet at utrolig mange unge har fået lysten til at komme ud i byen igen, eller blot se nogle af deres venner igen. Under Corona var det ...

billigeopskrifter.dk skriver om Opskrifter til uge 40 – 2021

Denne uge er en uge med nogle ret nemme/ ikke tidskrævende retter – Hvis der laves rigeligt med frikadeller (både kød og fiskedeller) kan der lægges nogle i fryseren, de kan bruges til madpa...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En ny tradition

I går var det husbondens fødselsdag, og ligesom sidste år tog vi en tur til Flensborg for at spise fødselsdagsfrokost og se lidt på byen, nu hvor vi igen må komme lidt udenfor de hjemlige rammer...

Madens Verden skriver om Kaffebrygning: 10 tips til en god kop kaffe

Kaffebrygning kan foregå på mange måder, men der er visse tommelfingerregler, som giver den bedste kop kaffe. Se her. Kaffebrygning er ikke bare kaffebrygning. Vi har alle præferencer og sande kaf...

Madens Verden skriver om Kaffebrygning: 10 tips til en god kop kaffe

Kaffebrygning kan foregå på mange måder, men der er visse tommelfingerregler, som giver den bedste kop kaffe. Se her. Kaffebrygning er ikke bare kaffebrygning. Vi har alle præferencer og sande kaf...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 40.

I sidste uge var vi på et skønt ophold i Sverige og dermed er den sidste lille del af vores meget sene sommerferie overstået for i år. Nu gælder det efteråret og en madplan til uge 40 – og ikk...

Madens Verden skriver om Weekendens bedste vinkøb - skøn hvidvin i vintest til 39 kr.

Weekendens vinkøb: Bilka kan ikke kalde sig nr. ét, når det gælder vin. Men når der er 40% på italiensk vin, så ER der noget at komme efter, viser denne vintest. Vintest: Fredag og lørdag er d...

Fjordrejen skriver om Scaloppine af Andebryst

Scaloppine eller Escalopes er tynde stykker kød stegt kort på en pande Ofte er Scaloppine kalvekød. Prøv denne med andebryst, det smager forrygende og er super nemt at lave. 4 personer 2 andebryst...

Stinna skriver om Vegetarisk brændende kærlighed

Vegetarisk brændende kærlighed er en vegetarisk udgave af den danske klassiker. I denne opskrift har jeg skiftet bacon ud med svampe, fløde… The post Vegetarisk brændende kærlighed appeared...

Drop Slankekuren skriver om Jordskokker i ovn

Jordskokker smager dejligt og er ikke særligt dyre. Tilbered dine jordskokker i ovn, og brug dem som tilbehør til alle mulige retter. Hvis du serverer jordskokkerne til eksempelvis kyllingemedister ...

Madens Verden skriver om Havtaske - den grimme fisk med det lækre kød

Havtaske har noget af det lækreste kød, nærmest som hummer. Her får du fakta om den store fisk samt inspiration og tips til tilberedning. En havtaske kaldes også for en bredflab, og når man ser ...

Madens Verden skriver om Kamille iste med citron - læskende og lækker

Kamille iste med citron er læskende og lækker. Det er en af de bedste kolde drikke til varme dage og i det hele taget en god forfriskning. Kamille iste med citron er virkelig nem at lave, og så har...


Torsdag d. 30. September 2021

Louises Madblog skriver om Hjemmelavet skildpaddeis

Indlægget Hjemmelavet skildpaddeis blev først udgivet på Louises Madblog.

Madsvin skriver om Dadelkage med saltkaramel og friske bær

Dadelkage er godt. Dadelkage med saltkaramel er bedre. Meget bedre endda. Er du til kage med en svampet og lækker kagebund, en let sticky karamelsauce og en afslutning af frugt og syre fra toppingen,...

Madens Verden skriver om Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs

Min opskrift på ovnbagte hakkebøffer med porrer, der også laves med en lækker kryddersovs. Det hele steges i et fad, og er en sikker vinder. Ovnbagte hakkebøffer med porrer er en nem og lækker r...

Anna-mad skriver om Ceviche med torsk, æble, saltet agurk og dildmayo

Har du nogensinde prøvet at lave ceviche eller ceviche med torsk? Det her var faktisk min første gang. Men det er bestemt ikke den sidste, for hold nu op hvor var det bare nemt. Du skal sådan set b...

Madling skriver om Tomatrelish

Tomatrelish er virkelig lækkert i burger og sandwich. Det kan også bruges i hotdogs og madpandekager eller som topping på kød, fisk og kylling. Det er nemt at smage til og den perfekte erstatning ...

Carrotstick.dk skriver om Vinterinspireret Buddha Bowl med peberfrugtpesto

En Buddha Bowl er en nem måde at få en masse grøntsager inkorporeret i et måltid samtidig med, man får en masse variation i ingredienser. Det er også et smart måltid at mealpreppe, da du blot k...

Carrotstick.dk skriver om Vegansk pålæg til frokostbordet

Pålæg kan ofte være en udfordring, hvis maden skal være vegansk. Det klassiske frokostbord består ofte af pølse, leverpostej, tunsalat, æg osv. Selvom der efterhånden findes en masse veganske ...

Carrotstick.dk skriver om Gulerodssirup

Hvis du synes, at det er sjovt med de mange forskellige nuancer, sirup kan have, så skal du også prøve denne. Gulerodssirup smager ikke kraftigt af gulerod, men den har en dejlig nuance deraf, som ...

Carrotstick.dk skriver om Iransk gulerodsdrik

Ab havij bastani, som drikken egentlig hedder, stammer fra Iran, hvor den drikkes, som vi drikker kaffe. I Iran laves den af ren gulerodssaft. Det vigtige ved servering af drikken er, at saften er fri...

Carrotstick.dk skriver om Ingefærsyltet gulerodssalat

Du kan sagtens sylte uden at være gammeldags. Denne syltede gulerodssalat med blomkål og æbler er utrolig frisk og sprød. Syren og sødmen spiller optimalt og får lidt kant fra ingefær. Du kan o...

Carrotstick.dk skriver om Hvedegræs – et sandt vidunder

Hvedegræs ligner mest af alt bare græs, som vi kender det. Men de små hvedegræsstrå der vokser i det meste af Europa, indeholder store mængder af naturlige næringsstoffer, vitaminer, mineraler ...

Carrotstick.dk skriver om Roulade med bid og frosting

Denne roulade med gulerodskagedej og masser af frosting. Det bliver ikke ret meget bedre! Selvom der går 3 timer, fra du påbegynder bagningen, til at du kan sætte tænderne i den, så er det anstre...

Carrotstick.dk skriver om Hvedegræs yoghurt

Hvad er hvedegræs? Hvedegræs ligner mest af alt bare græs, som vi kender det. Men de små hvedegræsstrå der vokser i det meste af Europa, indeholder store mængder af naturlige næringsstoffer, v...

Mad for madelskere skriver om Gulerodssuppe

Find hele opskriften på Gulerodssuppe hos Mad for Madelskere.

Spiselig skriver om Få en sund hverdag billigt med online grænsehandel

Der er mange, som kører et smut forbi grænsen i ny og næ for at handle. De fleste handler billige drikkevarer til fester, men der er faktisk også mange andre ting, der kan være praktiske at købe...

Mad for madelskere skriver om Hasselback æbler

Find hele opskriften på Hasselback æbler hos Mad for Madelskere.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Modersmål-Selskabets bog “Stilhed før storm”

I går blev det blege lys mod nord kortvarigt brudt af en skygge bag hoveddørens matterede glas. Jeg tænkte, at det var Søren Sørøver, som i et oprydningsmoment havde sat ting hen på trappen, me...

Noget i ovnen skriver om Æblegrød i mikroovn – nem opskrift på æblemos

Æblegrød i mikroovn. Her får du den nemmeste opskrift på æblemos, der kan være klar på 3 minutter. Det er lynhurtigt at koge en portion frugtgrød i mikroovnen. Har du ikke en mikrobølgeovn, s...

Madens Verden skriver om Græskartærte – opskrift på amerikansk pumpkin pie

Græskartærte smager skønt af efterår med masser af varme krydderier. Den sprøde tærtebund med det bløde græskarfyld er et sikkert hit. Græskartærte eller pumpkin pie er en amerikansk klassik...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk paj med smörstekta champinjoner, grönkål och zucchini

Sväng ihop en vegetarisk paj med smörstekta champinjoner, grönkål och zucchini till lunch eller middag. Detta recept är ovo- och lakto-vegetariskt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Helleflynder - fakta om den fine, store fladfisk

Helleflynder er verdens største fladfisk, og ligesom rødspætter har den hvidt, fint kød. Her kan du få viden om den lækre spisefisk. Helleflynder er en enorm fladfisk, den kan blive helt op til ...

Drop Slankekuren skriver om Røget medisterpølse med mornaykartofler

Når vi skriver røget medisterpølser, så betyder det ikke, at du skal fare ned og hente en røget medister i Faktas køledisk. Næ, du, i gang med pølsehornet og røgelsen. Det er sk... sjovt og n...