Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 14. Januar 2022

Ostesnak skriver om Montgomery Cheddar – historien om en cheddarslægt

Tag med på besøg hos Montgomery Cheddar og oplev håndværksost og 'cheddaring' gennem tre generationer.

Madens Verden skriver om Sunde retter

Sunde retter kan sagtens være indbydende, velsmagende og lækre. Her er 10 forskellige opskrifter på mad, der både er sund og lækker. Sunde retter er et vidt begreb, for det dækker hele dagen, fr...

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 3

Næste uges vegetariske madplan – fyldt med smag og lækre retter. I denne uge har jeg blandet de forskellige retter, så der… The post Vegetarisk madplan uge 3 appeared first on Stinna.

Madling skriver om Madplan uge 3 – 2022

Madplan uge 2 – nem madplan med hverdagsmad. Det er koldt og blæsende i dag, så jeg fik lyst til at sætte flere vinterretter på den kommende uges madplan. Der er blandt andet min helt vildt læk...

Maden i mit liv! skriver om Karamelsovs – hjemmelavet og nem karamelsovs.

Der er ikke meget, der slår hjemmelavet karamelsovs. Og med sådan et glas i køleskabet, kan man lynhurtigt give desserten et ekstra pift. Tænk bare på pandekager, vafler og æblekage med karamels...

Månebarnet skriver om Feta-dip

Dette er en opskrift på en helt simpelt vegansk feta-dip, som vi er vilde med at bruge som pålæg på brød herhjemme. Dippen er også virkelig lækker at bruge serveret til tortillachips, rugbrøds...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 3.

Så blev det tid til at tænke på en madplan til uge 3. Før vi får set os om, er januar gået, og årets mest “udskældte” måned er til ende. Og så venter kun en lille kort februar, før kale...

Fjordrejen skriver om Fish´n´chips – Torskeloins med Pommes Frittes

God torsk i ønskebrønden med fritter og tatarsovs 4 personer 1 kg torskeloin Beignetdej: 100 g mel, 1 dl øl, 1 tsk bagepulver, 1 æg Fritureolie – en neutralsmagende olie f.eks. raps, vindrue...

Mad for madelskere skriver om Grønkålschips

Find hele opskriften på Grønkålschips hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Hasselback Rødbeder

Hasselback rødbeder med lime smag er utrolig lækker som tilbehør til aftensmaden, og opskriften på rødbeder i ovn er virkelig nemt at lave. Jeg elsker alt muligt hasselback som klassiske hasselba...

Familiefletninger skriver om Dæk op med Blå Blomst Kantet

Køb Royal Copenhagen blå blomst kantet hos Nordicantiques.dk. Blå blomst kantet er et stel fra Royal Copenhagen. De yndige blå blomster er en af Royal Copenhagens ældste dekorationer på porcelæ...

Bagvrk skriver om Fastelavnsboller med fløde – wienerboller, syltetøj og creme!

Du har set dem i bagerens vindue, fastelavnsboller med fløde. Du har købt dem. Måske endda i dit supermarked med bagerafdeling. Nogle gange bliver man skuffet… Eller tit, faktisk. Hvis du sp...

Landleys Kok skriver om Falukorv i ugn med soltorkade tomater, kalamataoliver och basilika

Denna falukorv i ugn med soltorkade tomater, kalamataoliver och basilika är god, enkel och perfekt när man vill ha en uppdaterad vardagsmiddag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Bagning med budget skriver om Rødbedebrød

For noget tid siden købte jeg en pose rodfrugter. De er altid gode at have liggende i køleskabet – så er der altid mulighed for at lave et godt tilbehør til aftensmaden. Bagte rodfrugter sma...

Madens Verden skriver om Kartoffelbåde

Kartoffelbåde med timian og groft salt kender du måske fra cafeerne, hvor er de populære. Sådan laver du de ovnbagte kartofler på ca. 45 min. På de fleste cafeer i Danmark kan man nyde disse god...

Drop Slankekuren skriver om Hvidkålsgratin med oksefilet

Lækker resteret, hvor ingredienserne nemt kan udskiftes med lige netop de ingredienser, du har overskud af. Denne opskrift Hvidkålsgratin med oksefilet blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Spis Med skriver om Fastelavnsboller (to slags dej)

Her er to slags dej til fastelavnsboller, en helt neutral, og en med mere smag. Fastelavnsboller kan fyldes med creme, flødeskum, marcipan, nougat eller hvad man måtte ønske. Man kan tilsætte rosi...

Stinna skriver om Tyrkisk tomatsalat

Tyrkisk tomatsalat med rødløg, granatæble og dild. Denne salat er fyldt med smag og er samtidig ganske simpel. Server den som tilbehør… The post Tyrkisk tomatsalat appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Hjemmelavet pasta

Her er en god grundopskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår hjemmelavet pastadej! Hjemmelavet pasta er super nemt at lave, og det tager fa...

Madens Verden skriver om Boller i selleri

Boller i selleri er en klassisk ret fra mormors tid, der laves med kødboller og stuvet selleri. Her er en nem opskrift med billeder. Jeg har her lavet boller i selleri med friske, danske selleri fra ...


Torsdag d. 13. Januar 2022

Min Madopskrift skriver om Lakseruller med tortilla pandekager

I denne opskrift, Lakseruller med tortilla pandekager, som er serveringsforslag 1, kommer vi fyldet ind i krydrede varme tortilla pandekager. Indlægget Lakseruller med tortilla pandekager blev førs...

Piskeriset på eventyr skriver om Krydret hummus-suppe

Jeg har fundet en opskrift på hummus-suppe frem, som jeg har gemt fra et gammelt Spis Bedre-magasin. Da jeg læste opskriften igennem, undrede jeg mig lidt over navnet, for den har ikke meget med sma...

Bare Go' mad skriver om Løgkompot

Ingen forhåndsvisning.

Cori's Køkken skriver om Frikadeller med blomkålsris salat

Opskrift på frikadeller med skjult grønt og blomkålsris salat. Mine børn spiste løs, også selvom de ikke smagte som en klassisk frikadelle. De kunne ikke smage det grønne jeg havde kommet i. Da...

Cori's Køkken skriver om Fedtfattig tun smørepålæg

Opskrift på en nem fedtfattig tunsalat, lige til at smøre på brødet til frokost, eller som et mellemmåltid. Mængde: ca. til 3 hele skiver rugbrød INGREDIENSER 1 ds tun i vand3 spsk skyr, neutra...

Cori's Køkken skriver om Greenie smoothie

Opskrift på greenie smoothie, som er dejlig cremet og luftig med en mild blød smag. Nyd den som et mellemmåltid, eller som en del af din frokost. Jeg selv er vild med smagen og syntes den mætter g...

Mad med glød skriver om Rosenkålspesto med mandler

Denne lækre kålpesto er lavet med små fine og milde rosenkål. Rosenkål smager skønt i rå tilstand og sammen med et syrligt twist. Med lidt fintrevet citronskal, lidt citronsaft, salt […] ...

Madens Verden skriver om Vingummi

Vingummi er en fast kending i slikskålen. Her kan du se, hvordan du selv laver hjemmelavet vingummi i lige netop den smag, du foretrækker. Vingummi er oftest fuld af farvestoffer og alle mulige form...

feinschmeckeren.dk skriver om Vintest: fem gode franske vine at åbne året med

De obligatoriske champagnepropper fløj til højre og venstre for en god uges tid siden, og nu er det igen tid til at se fremad. Det... Indlægget Vintest: fem gode franske vine at åbne året med ble...

KalleMad skriver om Rocky Mountain National Park, Colorado

#explore, #travel, #usa, #mountains, #nature

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bloggen har rund fødselsdag

Når man bliver ældre, gør man ikke så meget ud af sine fødselsdage, medmindre man fylder rundt. De seneste år har jeg slet ikke nævnt bloggens fødselsdag. Men… i dag, den 13. januar 2022...

Madens Verden skriver om Spaghetti med bacon, olie, hvidløg og basilikum

Spaghetti med bacon, der vendes i olivenolie med hvidløg og en smule chili. En både dejlig og hurtig italiensk ret, der også er fantastisk som gæstemad. Jeg elsker italiensk mad, og her er en af m...

Mad for madelskere skriver om Kalkungryde

Find hele opskriften på Kalkungryde hos Mad for Madelskere.

Ostesnak skriver om Store stjerner på den engelske ostehimmel

Er du nysgerrig på engelsk håndværksost? Her får du et miniportræt af et bredt udvalg af de ypperste ostehåndværkere.

Bagvrk skriver om Gammeldags fastelavnsboller – hvor alt fyldet bliver indeni

Gammeldags fastelavnsboller, hvor alt fyldet bliver indeni i stedet for at løbe ud over pladen. Det er lige præcis den opskrift, du får her. Nem opskrift med en udførlig vejledning, så du lykkes ...

Madens Verden skriver om Det tredje krydderi

Det tredje krydderi er en smagsforstærker, som især bliver brugt i det kinesiske køkken. Men hvad er det? Og hvad bruges det til. Læs her. Det tredje krydderi er et mærkeligt navn til en smagsfor...

Drop Slankekuren skriver om Braiseret mørksej med citronsauce

Braiseret mørksej kan smager lækkert. Du kan godt bruge en anden fisk end mørksej, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”. En lækker, let og frisk ret...

Madens Verden skriver om Nem aftensmad - opskrift på 10 retter du nemt kan lave

Her er opskrifter på nem aftensmad. Opskrifterne er rimelig nemme at lave, og de kræver ikke mange ingredienser. Så det er nemt for dig. Nem aftensmad behøver ikke være kedelig mad, og her får d...

Madens Verden skriver om Farsbrød med spidskål og tilbehør

Her får du min opskrift på farsbrød med spidskål. Her laver du farsbrød med lag af spidskål, og det er en familievenlig ret til aftensmad. Farsbrød med spidskål er en dejlig hverdagsret, og de...

Madens Verden skriver om Vinterferie - det kan du lave med børnene

Vinterferie giver dejlig god tid med hinanden, og her er det hyggeligt at gå i køkkenet sammen. Få seks gode ideer til vinterferie-hygge. Vinterferie er ofte lig med god tid og familiehygge, hvad e...


Onsdag d. 12. Januar 2022

Min Madopskrift skriver om Fedtfattige Tunmousse ruller

I denne vildt populære opskrift på fedtfattige tunmousse ruller har vi skåret kraftig ned på fedtet men stadig beholdt den gode smag! Indlægget Fedtfattige Tunmousse ruller blev først udgivet p...

Piskeriset på eventyr skriver om Hvilke benspænd skal jeg have i 2022?

Jeg er godt i gang med januar måneds benspænd, meeeen jeg skal selvfølgelig også have nogle sjove udfordringer resten af året. Men hvilke? Jeg har efterhånden prøvet en hel del forskellige ting...

hannemad skriver om Toscana suppe

Smagfuld og fyldig italiensk suppe med salsicca pølse og grønkål. En vinterklassiker der er nem at lave, en hurtig aftensmad. The post Toscana suppe appeared first on hannemad.dk.

Stinna skriver om Valnøddeboller med surdej

Valnøddeboller med surdej og tranebær er lækre og velsmagende boller. Denne opskrift har jeg fået af min far og da jeg er… The post Valnøddeboller med surdej appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Cremede gulerødder

Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter. De cremede gulerødder kan både laves med friske og nye...

Noget i ovnen skriver om Risret med karry – orientalsk One Pot ris

Risret med karry. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem og lækker orientalsk One Pot ret med ris, porrer, gulerødder og kokosmælk. En super nem ret, der er klar på under ½ time. Selv opvas...

Madens Verden skriver om Slagtermesterens vintergryde med grøntsager

Vintergryde er en langtidssimret gryderet med oksekød og grøntsager. Retten er nem at lave og den kan serveres med ris eller kartoffelmos. Her får du opskriften på slagtermesterens vintergryde, de...

Madens Verden skriver om Chipotle-salat med kyllingebryst

Chipotle-salat med kylling og mangodressing er en mexicansk inspireret salat med den røgede chipotle-chili. En sund ret med smæk på smagen. Chipotle-salat med kyllingebryst og mangodressing er en s...

herzelieb skriver om Karrysild Rezept – schneller Curry Heringssalat aus Dänemark

Jeder Dänemark Tourist kennt Karrysild aus dem Supermarkt! Wir essen diesen Salat gern zum Frühstück auf Brot oder zu Pellkartoffeln. Die Dänen lieben ihn heiß und innig zur Frokost, das dänisch...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Red sky in the morning – sjov viden

Hvis du har det bare lidt ligesom jeg, er du vild med at finde ud af ting. Blandt andet at finde ud af, hvor ord og vendinger stammer fra. Det kan være en af de bedste aha-oplevelser. I morges var hi...

Hashtagmor skriver om Asiatisk stegt flæsk på pande og stegte ris med æg

En virkelig skøn omgang asiatisk stegt flæsk på pande og stegte ris med æg. Perfekt hvis du har købt flæsk men ikke har lyst til den traditionelle variant stegt flæsk med persillesovs. Asiatisk...

Madens Verden skriver om Klor er skadeligt - se alternativerne

Klor bruges stadig til rengøring nogle steder. Men klor er skadelig overfor naturen og dig. Se alternativerne til klor-produkter som Klorin. Klor kender vi ikke mindst fra svømmehallen, hvor den er ...

Mad for madelskere skriver om Grønkålssuppe

Find hele opskriften på Grønkålssuppe hos Mad for Madelskere.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Et lille mirakel

I dag skal du have et lille mirakel herfra. Der er langt mellem den slags, så det er vigtigt at fastholde dem i den fælles bevidtshed. Nytårsaften, mens kransekagen kølede af og hundene hidsede si...

Madens Verden skriver om Kylling stroganoff

Her er min opskrift på kylling stroganoff. Det er en super nem, hurtig og lækker gryderet med kylling, champignon og lækker sovs. Kylling stroganoff er en velsmagende og lækker variant af den klas...

Cori's Køkken skriver om Køleskabsgrød med mandelmælk og protein

Opskrift på køleskabsgrød lavet på mandelmælk, skyr og proteinpulver. Laves aftenen før og stilles i køleskabet til morgenen efter. Top grøden med banan, blåbær og hakkede mandler inden serv...

Emma Martiny skriver om Citronsnurrer

Snurrer med citron remonce Disse citronsnurrer er noget af det bedste bagværk, jeg har bagt længe! Jeg er vild med desserter og bagværk med citron, da det giver den perfekte balance mellem sød og ...

Landleys Kok skriver om Pastagratäng med köttfärs, ost och soltorkade tomater

Sväng ihop en enkel och god pastagratäng med köttfärs, ost och soltorkade tomater. Det här är typisk allt i ett-mat där hela middagen lagas i samma form. » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Bagning med budget skriver om En bil skal kunne køre …

Det begyndte ellers vældig godt. Jeg har været en tur i sommerhuset og nydt tiden der. Det er koldt, når jeg kommer derned, men efter et par timers intens optænding og ild i brændeovnen, så er h...

Drop Slankekuren skriver om Teenagerens pizza

Sådan ser vores datters bedste pizza ud, når hun skal lave den selv. Nu er hun så godt nok flyttet hjemmefra, men lur mig om ikke hun stadig kan finde på at lave den. Denne opskrift Teenagerens pi...

Stinna skriver om Blondie med hindbær

Blondie er en lys udgave af den klassiske brownie. I den lyse brownie er der brugt hvid chokolade og i denne version… The post Blondie med hindbær appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Ovnretter

Her får du opskrifter på 10 lækre ovnretter. Mad i ovn er ofte nem mad med masser af smag, og disse er de mest populære på Madens Verden. Ovnretter er altid populære som aftensmad, og det forst...


Tirsdag d. 11. Januar 2022

Cori's Køkken skriver om Nem og hurtig antiinflammatorisk madpakke

Idé til enkel og hurtig antiinflammatorisk madpakke. Nemmere bliver det næsten ikke. Indhold til madpakken 1 skive kernerugbrød, Birkelund10g spinatblade, frisk1 ds makrel i tomat, Navito (125g)3 c...

Louises Madblog skriver om Grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler

Grøntsagssuppe er en perfekt måde at få brugt resterne af grøntsagerne i køleskabet. Min opskrift på en nem grøntsagssuppe er med blomkål, hvidkål og kartofler og den er cremet og lækker for...

Cori's Køkken skriver om Køleskabsgrød med hindbær og blåbær

Opskrift på sund køleskabsgrød, lavet på skyr med hindbær, blåbær og peanutbutter. Laves aftenen før og stilles på køl, så er morgenmaden klar til når du står op. Personer: 1 Tid: 5 min. ...

Min Madopskrift skriver om Tunmousse ruller

Tunmousse ruller er samme princip som lakseruller bare med tunmousse i stedet for laks. Disse er perfekte til selskaber der ønsker variation Indlægget Tunmousse ruller blev først udgivet på Min Ma...

Cori's Køkken skriver om Æggewrap med kylling, bacon og stegt kål

Idé til proteinholdig og antiinflammatorisk æggewrap med kylling, bacon og stegt kål. God i madpakken og kan laves dagen før. Antal: 1 INGREDIENSER Æggewrap:3 ægSalt & peber10g friske spinat...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Barshu

Den sidste spiseoplevelse i 2021, jeg mangler at fortælle om, er Restaurant Barshu, som vi besøgte i november måned. Vi skulle finde et sted at spise aftensmad, inden vi skulle til Bersærk-koncert...

Cori's Køkken skriver om Boller i karry med to slags kål

Antiinflammatorisk opskrift på boller i karry med to slags kål, som jeg virkelig syntes smager godt.Kontra ris, giver kålblandingen sammen med saucen en mere intens og kraftig smag. Faktisk kan jeg...

Louises Madblog skriver om Drømmekage

Drømmekage er en super nem og lækker bradepande kage med en topping lavet af brun farin, smør og kokosmel. Drømmekage fra Brovst. En rigtig nem og lækker klassiker. En blød og luftig kage med sp...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – flot tysker til en god pris

Ugens vinhit kommer fra Tyske Spindler Lindenhof, som vi har smagt flere gange før. Her er det i en halbtrocken udgave fra Deidesheimer Nonnenstück med en smule restsødme, som giver lidt fylde og b...

Madmagasinet skriver om Hvad indeholder marketing?

Det er en kunst at sørge for, at ens marketing rammer den helt rigtige målgruppe, i få omgange gælder det held men ellers handler det primært om at have en bundsolid strategi for, hvordan man gø...

Madmagasinet skriver om Hvordan er vejret 30 dage frem?

Det er et godt spørgsmål, og det er svært at svare på helt præcist, da mange ting kan nå at ændre sig på en måned. Alle vejrudsigter er et estimat ud fra de optegnelser og den viden, som mete...

Familiefletninger skriver om Lær mere omkring Be2

Det kan være utrolig svært for mange at finde den helt rigtige partner. Der findes så mange forskellige partnere derude, som man tror man skal ende sammen med, men det hele er ikke så nemt. Det ka...

Maden i mit liv! skriver om Køleskabsgrød med kakao – lækker morgenmad.

Køleskabsgrød – også kaldet overnight oats, bircher müsli mm – er en sjov mellemting imellem havregrød og havregryn med mælk. Grøden kan varieres i det uendelige, men fælles er, at...

Susanne Pagh skriver om Stegte tomater med salat og avocadocreme

Du kender helt sikkert filmen ”Stegte grønne tomater”, i hvert fald af omtale. Jeg har heller aldrig set den, men når jeg taler om stegte tomater med andre, så lyser de altid op og siger ”lig...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Flere lyspunkter i den mørke vinter

I går viste jeg nogle af de lyspunkter, der er at finde ude i haven lige nu. Man skal måske nok kigge efter dem og være opmærksom på dem, men de er der. De tidlige løgplanter er ved at stikke sn...

Madens Verden skriver om Shrimp scampi

Shrimp scampi er den lækreste pastaret med rejer, der er rørt sammen i en lækker sauce af hvidvin, hvidløg og frisk persille. Shrimp scampi er en populær og lækker ret. Den tager under 30 minutt...

Madens Verden skriver om Herregårdsbøf

Få min opskrift på en lækker herregårdsbøf, der laves af hakket oksekød. Bøffen serveres med kartoffelbåde, ærter og en bearnaise. Herregårdsbøf er en populær ret, der blandt andet servere...

Madmagasinet skriver om En restaurant i Herning til din næste madoplevelse

Du står i Herning, og du får gæster i weekenden, men har ikke overskuddet til selv at begive dig ud i de helt store anretninger og indkøb i stride strømme. Hop ud og undersøg det gastronomiske u...

Madmagasinet skriver om Drøm dig til varmere himmelstrøg

Du kender sikkert til følelsen. Efter en lang og travl dag på arbejdet er det allersidste, du virkelig orker, at bruge dine dyrebare aftentimer i køkkenet på at snitte og hakke. Det er der heldigv...

Gastromad skriver om Perlehønsebryst med estragonsauce og svampe

Perlehønebryst med estragonsauce og stegte svampe sammen perlespelt er en nem og meget lækker opskrift på perlehøne med dens dejlige smag. Perlehøne er en særlig fjerkrærace som er i familie me...

Gastromad skriver om Perlehønebryst med estragonsauce og svampe

Perlehønebryst med estragonsauce og stegte svampe sammen perlespelt er en nem og meget lækker opskrift på perlehøne med dens dejlige smag. Perlehøne er en særlig fjerkrærace som er i familie me...

Anna-mad skriver om Ovnbagte kartofler med aioli-creme, persille og smørristede pistacienødder

Åh jeg har virkelig virkelig virkelig glædet mig til at dele denne opskrift med jer. Det er ovnbagte kartofler med aioli-creme, masser af frisk persille og smørristede pistacienødder med røget pa...

Drop Slankekuren skriver om Rugbrød med surdej og gulerødder

Rugbrød er på retur, så hvis I er blandt dem, der ikke spiser så meget rugbrød, så kan du sagtens bage al dit rugbrød selv. Men husk lige at lave surdej mindst 3-4 dage før. God fornøjelse! ...

Madens Verden skriver om Oksekød og ris i ovn

Oksekød og ris i ovn er en lækker ret med mad i fad. En lækker opskrift på hakket oksekød med ris, som nemt laves i et fad med bla. blomkål. Oksekød og ris i ovn er en dejlig ret til aftensmad ...

Madens Verden skriver om Barack Obamas berømte chiligryde

Her får du opskriften på Barack Obamas chiligryde. En slags chili con carne, som den tidligere amerikanske præsident var berømt for at lave. Chiligryde a la Barack Obama, og den her opskrift blive...

Madens Verden skriver om Spar på strømmen - 10 tips til at mindske elregningen

Spar på strømmen i køkkenet, både når du laver mad, vasker op og fryser ned. Her får du fem gode råd til at få en lavere elregning. Spar på strømmen ved hjælp af disse fem råd, så du slip...

Madens Verden skriver om Breakfast burrito

Breakfast burrito med røræg, svampe og ost er en super lækker morgenmad til de dage, hvor man gerne vil forkæles lidt ekstra. Breakfast burrito kan laves på virkelig mange måder, da det kun er f...

Madens Verden skriver om Spinatpandekager

Min bedste opskrift på spinatpandekager med kylling. Lækre og sunde madpandekager med spinat, og fyldet er blandt andet kylling og avocado. Spinatpandekager er ikke kun nemme at lave, de er også fl...


Mandag d. 10. Januar 2022

Bare Go' mad skriver om Vegetarisk one pot pasta

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Omega 3 har antiinflammatorisk effekt

Helt ny forskning fra King’s College i London viser, at når der gives omega-3 flerumættede fedtsyrer til patienter med depression og høj inflammation, så kan der ses bedring … Læs mer...

Noget i ovnen skriver om Rosenkål med bacon og honning – nem opskrift

Rosenkål med bacon. Her får du en nem opskrift på rosenkål på en ny måde. Juhuu - jeg har lært at spise rosenkål! Siden jeg var barn, har jeg gået en stor bue udenom den lidt bitre kål, men ...

Cori's Køkken skriver om Kan antiinflammatorisk livsstil afhjælpes ved Chrohns sygdom?

Lidt sygebaggrunds historie Som nævnt flere gange har jeg IBS (Irritabel tyktarm) og Morbus Crohn, som er en kronisk tarmsygdom…Den 20. april 2021 startede jeg på præpareret “Entocort”...

Cori's Køkken skriver om Køleskabsgrød med hindbær, skyr og mandler

Opskrift på sund køleskabsgrød med hindbær, skyr og mandler. God og nem morgenmad til den travle, der ikke har så meget tid om morgenen. Tager under 10 min. og laves aftenen før og stilles på k...

Madens Verden skriver om Livretter - her er 10 populære opskrifter som livret

Hvad er din livret, og hvad er de mest populære livretter? Her kan du se opskrifter på retter, som vi ofte foretrækker at vende tilbage til. Vi har jo nok alle hver vores livretter, og det at have ...

Emma Martiny skriver om 6 min core træning

Jeg har sammensat en 6 min core træning til dig, der har lyst til at få bevæget kroppen på kort tid. I denne video træner du dit core gennem simple men effektive øvelser. Med en stærk mave og r...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vinterhaven

Temaet i det nye nummer af HAVEN er vinterhaven. Jeg sad og bladrede i går, og i formiddags gik jeg ud for at se, hvordan det egentlig så ud derude. Jeg fandt masser at glæde sig over, selvom jeg o...

Mad for madelskere skriver om Omelet med spinat og champignon

Find hele opskriften på Omelet med spinat og champignon hos Mad for Madelskere.

Familiefletninger skriver om Smykker til gravering – En meget betydningsfuld gave

Hvis du længe har ledt efter smykker til gravering, så kan du godt stoppe din søgen nu. Du er nemlig kommet til det helt rigtige sted. Lige nu findes der nemlig et stort udvalg af smykker, som kan ...

Louises Madblog skriver om Kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe er en klassisk opskrift på en cremet suppe, som de fleste kan lide. Kartoffelsuppe med porre serveres traditionelt med sprød bacon på toppen. I min opskrift har jeg også serv...

Madens Verden skriver om Whiskydressing

Whiskydressing er en kold sauce, som passer godt til skaldyr. Den tager ikke mange minutter at blande sammen, og så har du en lækker dressing. Whiskydressing er en lækker kold sauce, som kun tager ...

Madens Verden skriver om Vegetar BLT sandwich

Vegetar BLT sandwich er virkelig lækker og nem at lave. Den består af ristet brød, røget tofu, og så er det lagt sammen med tomater og salat. Vegetar BLT sandwich er en af mine favoritopskrifter....

Madens Verden skriver om Shrek pandekager med kyllingsovs

Her får du min opskrift på Shrek pandekager med kyllingsovs, der bla. laves med hakket kylling og spinat. Super lækker aftensmad til alle. Shrek pandekager er velsmagende og nemme spinatpandekager,...

Landleys Kok skriver om Indisk currykyckling med ris

Detta recept på indisk currykyckling med ris är enkelt att göra och blir så gott! I kryddväg behöver bara gul curry, malda nejlikor och rökt paprikapulver. » Besök Landleys Kök för fler god...

Drop Slankekuren skriver om Millionbøf

Endnu en god, gammel kending – millionbøf med kartoffelmos. Undlad fedtstoffet, og så er den faktisk fedtfattig – endog meget fedtfattig. Hvis du ikke har en slip-let-gryde, skal du bare røre k...

Stinna skriver om Hvidkålssalat

Hvidkålssalat med cremet dressing, dild, æbler, mandler og vindruer. Denne salat er fyldt med smag og kan både spises til frokost eller… The post Hvidkålssalat appeared first on Stinna.

Valdemarsro skriver om Sushibowl – sushisalat

Sushi bowl eller en sushisalat er en lækker og hurtigere løsning end at rulle makisushi. Hverdagsvenlig og med samme gode smag fra fisk, ris, tang, soya og hvad man ellers kommer i. Sushi bowl kan v...

Madens Verden skriver om Karrygryde

Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret. Karrygryde er en af mine yndlingsretter, når vi taler ...

Madens Verden skriver om Ristaffel

Ristaffel er kylling i karrysovs, der serveres med forskelligt tilbehør. Du kan anvende ris, peanuts, banan, ærter med mere. God til børn. Ristaffel er altid et hit, hvor du serverer den lækre kyl...


Søndag d. 9. Januar 2022

Cori's Køkken skriver om Kan antiinflammatorisk livsstil afhjælpes ved Crohns sygdom?

Lidt sygebaggrunds historie Som nævnt flere gange har jeg IBS (Irritabel tyktarm) og Morbus Crohn, som er en kronisk tarmsygdom…Den 20. april 2021 startede jeg på præpareret “Entocort”...

Cori's Køkken skriver om Grøn kyllingespread (smørrepålæg)

Opskrift på grøn kyllingespread til madpakken, med spidskål, hytteost og chili, som er fyldt med antiinflammatoriske egenskaber.God som smørrepålæg på rugbrød, drysset med eks. hakket forårsl...

Cori's Køkken skriver om Grøn kyllingespread (smørepålæg)

Opskrift på grøn kyllingespread til madpakken, med spidskål, hytteost, hvidløg og chili, som er fyldt med antiinflammatoriske egenskaber.God som smørepålæg på rugbrød, drysset med eks. hakket...

Piskeriset på eventyr skriver om Cajun-kartofler

Jeg har prøvet nogle lækre cajun-kartofler, som min kollega tippede mig om. Hun ved, at jeg elsker at eksperimentere med sydstatsmad, og da jeg blandt andet har haft et cajun-benspænd, så mente hu...

Furca.dk skriver om ItouchSure – Anmeldelser, erfaringer og test af ItouchSure bækkenbundstræner

Her er din guide med erfaringer, anmeldelser og test af ItouchSure bækkenbundstræner. Guiden indeholder alt hvad du skal vide om ItouchSure og jeg sammenligner også priserne. Til sidst ser jeg lidt...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Manglende kontrol

Ground control to Major Tom. Vi har investeret i en høhæk for at undgå tis i maden. Og det var ground control. Lone

Noget i ovnen skriver om Fastelavnsbolle vandbakkelser med fyld

Fastelavnsbolle vandbakkelser. Uhm her får du den dejlige opskrift på fastelavnsboller nemt lavet som vandbakkelser, med creme og flødeskum og f.eks. hindbærsyltetøj Ja det kan man nemlig også! ...

Cori's Køkken skriver om Køleskabsgrød med blåbær

Opskrift på antiinflammatorisk køleskabsgrød med blåbær, som laves dagen før og stilles i køleskabet til morgendagen. Grøden tager 5 min. at lave også på køl. Personer: 1 INGREDIENSER 1 dl ...

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Travel

Mad for madelskere skriver om Spaghetti med kødboller i tomatsovs

Find hele opskriften på Spaghetti med kødboller i tomatsovs hos Mad for Madelskere.

Susanne Pagh skriver om Blødt rugbrød med gær og malt

Dette indlæg indeholder reklamelinks mærket med *. For godt 1 år siden tog jeg en beslutning om, at jeg ville prøve at bage alt brød selv. Både franskbrød og rugbrød. Nu her godt 1 år senere ...

Madmagasinet skriver om Gå systematisk og let til værks med din opbevaring af madvarer

Et livligt og varieret køkken er ofte med til at skabe de mest lækre resultater og madvarer. Ved at have et solidt tørlager af forskellige ting som mel, krydderier, grøntsager, og andre ting, kan ...

Stinna skriver om Nudler i peanutsauce

Nudler i peanutsauce med hvidløg, karrypasta og ingefær. Denne nemme og lækre asiatiske vegetarret smager virkelig skønt og er ganske nem at… The post Nudler i peanutsauce appeared first on ...

Madens Verden skriver om Mørbrad i fad

Mørbrad i fad er svinemørbrad, der steges i ovn sammen med bacon, cocktailpølser, peberfrugt og en lækker peberflødesovs. En børnevenlig ret. Her er min bedste opskrift på mørbrad i fad, der e...

Madens Verden skriver om Kyllingeret med ris i ovn

Her får du min opskrift på en kyllingeret med ris i ovn. En lækker omgang mad i fad med asiatisk præg og smag, og retten er nem at tilberede. Kyllingeret med ris i ovn er virkelig skøn aftensmad,...

Madens Verden skriver om Rådhus muffins

Få en nem opskrift på fantastiske rådhus muffins, der bages med kransekagemasse og hindbærmarmelade. Opskriften giver 12 stk. lækre muffins. Rådhus muffins er måske de bedste muffins, som jeg k...

Madens Verden skriver om Indianergryde

Indianergryde er en virkelig lækker og populær gryderet, der bla. laves med oksekød, spidskål og gulerødder. Nem opskrift, god og billig mad. Indianergryde er en fantastisk opskrift på mad til h...

Madens Verden skriver om Bradepandekager

Bradepandekager er altid populære både at bage og spise. De kan bruges som kage til kollegaerne, skoleklassen eller bare når du har trang til lækker kage. Her får du de bedste opskrifter på brad...


Lørdag d. 8. Januar 2022

Noget i ovnen skriver om Panna cotta med hvid chokolade og Bailey

Panna cotta. Uhm - her får du opskriften på den dejligste fløde dessert med hvid chokolade, Bailey og chokolade mandelkrokant. Se lige en fin dessert vi nød nytårsaften - øj den smagte godt! Den...

KalleMad skriver om Cappadocia, Turkey Kris Trezegoal

#travel, #turkey, #europe, #nature

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 2 (10/1 – 16/1)

Denne uge tager jeg lidt i fryseren – Der er stadigt lidt rester fra jul og nytår – det vil jeg gerne have brugt. Den 15-1 er det min fødselsdag så jeg tror at vi skal have hummer ̵...

Lykkes Lækkerier skriver om Kødboller i rød karry

 Min kærlighed til det sydøstasiatiske vil ingen ende tage. Så selvfølgelig skal den klassiske boller i karry også trylles om til noget thai-inspireret med rød karry og kokosmælk. Kødboll...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Roligt fremad

Hver eneste dag går det fremad med huset. Ikke hurtigt, men fremad. Vi måtte udsætte indblæsningen af papiruld over loftet, fordi det pludselige vejrskifte før nytår medførte så meget kondens ...

Piskeriset på eventyr skriver om Kyllingekebab – den lette måde

Jeg havde tænkt mig at lave kyllingekebab i dag, så jeg blev lidt bekymret i formiddags, da sneen væltede ned. Heldigvis stoppede det efter et par timer, så jeg kunne tænde grillen i ro og fred. ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 2

Mandag: rester og find selv på Tirsdag: Risotto med kål og ærter. Rødbedesalat med feta til. Lidt mager skinke til. Onsdag: Fiskefrikadeller med ovnkartofler og råkost Torsdag: Gulerodssuppe med ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lynstegt tun med teriyaki skum

Lynstegt tun er fantastisk lækkert. Og fantastisk nemt og meget hurtigt at lave. Det ligger jo ligesom i ordet lynstegt… Her er tunen vendt i sesamfrø, stegt og serveret på en bund af små, b...

Gastromad skriver om Hasselback Butternut Squash – Nem opskrift på butternut i ovn

Nem opskrift på hasselback butternut squash, hvor butternut squash som hasselbagt får en lækker sprød overflade og passer perfekt som tilbehør til aftensmad. Hasselback butternut squash opskrift ...

Madens Verden skriver om Ugens vintilbud: God argentinsk vin til 44,50 kr.

Vinkender Jan Sørensen undersøger hver uge hvilke vine på tilbud i supermarkederne, der er de bedste. Få ugens vintest her. I denne uge har det været lidt lettere at vælge vine til testen. Irma ...

Madens Verden skriver om Medister i ovn med kartofler og sovs

Den lækre opskrift på medister i ovn, der er medisterpølse, som steges i ovnen i et fad sammen med kartofler og en god sovs. Medister i ovn er en nem måde at tilberede medisterpølse på, hvor du ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 2

Så er vi vist kommet godt ind i januar. Jeg er, og det håber jeg, at du også er. I var virkelig glade for min madplan i sidste uge, så jeg håber, at jeg med denne madplan uge 2 kan leve op til de...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 2

Find hele opskriften på Madplan uge 2 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Lasagne med köttfärs och grönkål

Sugen på ett recept på krämig lasagne till middagen? Denna lasagne med köttfärs och grönkål är enkel att svänga ihop och blir så god. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Eierlikörmuffins Rezept – in 30 Minuten fertig und supersaftig

Eierlikörmuffins sind eines meiner Geheimrezepte, wenn sich spontan Besuch ankündigt. Sie sind einmal entstanden, weil ich den Eierlikörkuchen meiner Schwiegermutter über alles geliebt habe. Aller...

Stinna skriver om Pico de gallo

Pico de gallo er en mexicansk salsa fyldt med smag. Salsaen er lavet af tomater, rødløg, koriander og gerne lidt chili. Pico… The post Pico de gallo appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Gin Hass

Her får du den bedste opskrift på den populære Gin Hass. Lækker drink med bla. mango sirup og gin. Den er opfundet af bartender Kim Hass. Gin Hass er blevet utrolig populær, og her kan du se hvor...

Madens Verden skriver om Chokolademuffins

Chokolademuffins skal være store, svampede og lækre, og det er præcist hvad disse chokolade muffins er, da de bages med yoghurt. Tid: 25 min. Chokolademuffins er en af de mest populære kager, og i...

Madens Verden skriver om Langtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauce

Langtidsstegt cuvette i gryde er den bedste gæstemad, og du får et super mørt stykke kød. Her lavet med kartoffelpandekage og estragonsauce. Der er flere gode ting ved en langtidsstegt cuvette i g...

Madens Verden skriver om Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler

Her får du min opskrift på alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler. En populær familieret, der smager himmelsk og er nem at lave. Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler smager ...

Madens Verden skriver om Blomkål med bacon bagt i ovn - ovnbagt baconkål

Her er min opskrift på blomkål med bacon, som du nemt kan bage i din ovn. Den baconsvøbte blomkål er god som snack eller lækkert tilbehør. Blomkål med bacon er genialt, og så er den så super ...

Madens Verden skriver om Ufiltreret juice er sundest - her ser du hvorfor

Ufiltreret juice ser ikke så klart ud som den almindelige, filtrerede juice. Men den er klart sundere. Her får du forklaringen. Ufiltreret juice kan se grumset ud, især ufiltreret æblejuices farve...


Fredag d. 7. Januar 2022

Noget i ovnen skriver om Saltmandler på pande – lækre. Nem opskrift

Saltmandler på pande. Uhm her får du opskriften på nemme lækre saltede mandler lavet på panden. Knas, nogle lækre mandler jeg fik lavet i dag. De var bare de bedste! I december var jeg heldig at...

Evas Køkken skriver om Espresso Brownie☕️

 Uh den er god den her brownie! Chokoladeintens, fudgy & snasket!Den indeholder da også over 1/2 kg. god chokolade samt espresso som er et must for en god brownie, da det bidrager med en let...

Hashtagmor skriver om Madplan 09.01.22.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Hashtagmor skriver om Grillspyd med kødboller, grøntsager og pølser – serveret med blandet salat

Skønne små grillspyd med kødboller, grøntsager og pølser – serveret med blandet salat. Perfekt til børnevenlig aftensmad eller som en del af et buffetbord. Jeg har valgt en lækker blandet...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 2

Ugens madplan uge 2 giver dig inspiration til skøn mad til hele ugen. Her er syv opskrifter på aftensmad - og en lækker kageopskrift. Vil du gerne blive bedre til ikke altid at servere de samme ret...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lys midt på dagen

Som vejret da skifter. I går var det klart frostvejr, og man kunne stadig se udenfor ved halv fem tiden. I dag? I dag er det mørkt, koldt og klamt – med byger af iskold regn. Jeg arbejder hjem...

Madling skriver om Madplan uge 2 – 2022

Madplan uge 2 – nem madplan med hverdagsmad. Så blev det fredag, og det har vi glædet os til herhjemme. Det har været dejligt at starte op med en halv skole- og arbejdsuge, men det har været lid...

www.madforlivet.com skriver om Er økologiske grønsager sundere?

Er økologiske grønsager sundere? Det er et spørgsmål, der optager mange danskere, særligt fordi debatten om pesticider i vores mad og drikkevand fylder i debatten. Der er flere … Læs mere ...

Madens Verden skriver om Fattigmands tournedos

Fattigmands tournedos er en populær ret til aftensmad. Navnet fortæller, at det er en billig ret, men alligevel mad med masser af smag! Fattigmands tournedos er naturligvis inspireret af den dyre to...

Bagning med budget skriver om Knækbrød og kransekage

Det er, hvad jeg har tænkt at tage med til kaffepausen i genbrugsbutikken i dag. Det er lækkert og glutenfrit. At være frivillig i genbrugsbutikken: At lave noget, sortere varer og sætte ting på ...

Mad for madelskere skriver om Stir fry med oksekød og peberfrugt

Find hele opskriften på Stir fry med oksekød og peberfrugt hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 2

Næste uges vegetariske madplan – fyldt med smag og lækre retter. I denne uge har jeg blandet de forskellige retter, så der… The post Vegetarisk madplan uge 2 appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Tournedos af kalvemørbrad

Min opskrift på tournedos af kalvemørbrad. En klassisk bøf med mørbrad omviklet med bacon, og her ses hvordan du steger en tournedos perfekt. Tournedos af kalvemørbrad er en af de allerbedste bø...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 2.

Så er jeg klar med en madplan til uge 2, nu hvor vi for alvor er kommet tilbage til hverdagen igen. Og selvom det kan være lidt svært at omstille sig til januars kulde og mørke, ovenpå en festlig...

Cori's Køkken skriver om Havregrød med chiafrø, protein og peanutbutter

Få en god start på dagen med denne lækre og smagsfulde havregrød. Personer: 1   INGREDIENSER 1 dl havregryn, finvalsede14g proteinpulver, sukkerfri1 tsk chiafrø8g peanutbutter0,5 æble, u/skræl...

Stinna skriver om Bagt tortillas

Bagt tortillas med bønnefyld er en nem hverdagsret fyldt med smag. De bagte tortillas er nemme at lave og er samtidig utrolig… The post Bagt tortillas appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Skaftkotelet med salat - kalorielet aftensmad

Skaftkotelet med en lun grønkålssalat og mango-skiver er en skøn aftensmad, der er fattig på kalorier men til gengæld rig på smag. Skaftkotelet er en kotelet med ben på. Denne ret kan både lav...

Drop Slankekuren skriver om Hokkaidosuppe med spinat

Denne suppe er fantastisk flot i farven – en kraftig gul/orange kulør, som fremhæves af de grønne spinatblade. Virkelig en fryd for øjet, men så sandelig også for ganen. Denne opskrift Hokkaid...

KalleMad skriver om by MUESCA61 on Flickr.Houses on the lake in Fianarantsoa, Madagascar.

#lake, #travel, #urbanismo, #vegetación, #Afrique


Torsdag d. 6. Januar 2022

Bare Go' mad skriver om Quesadillas

Ingen forhåndsvisning.

Noget i ovnen skriver om Sund mad – nemme, sunde lækre opskrifter

Sund mad. Her får du en masse opskrifter på nem, sund og lækker mad, til hele familien. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag. Alle kan være med. Retterne er nemme, billige og hurtige a...

Min Madopskrift skriver om 30 minutters krydret Masala rejer

30 minutters krydret Masala rejer, kan laves på ca. 30 minutter, og du får tilmed en lækker cremet og pikant krydret mild sauce til ris. Indlægget 30 minutters krydret Masala rejer blev først udg...

Maden i mit liv! skriver om Bagt havregrød med banan og chokolade.

Jeg er vild med varm morgenmad. Især om vinteren, hvor jeg synes, at det er rart at starte dagen med et både varmende og mættende morgenmåltid. Og selvom jeg egentlig ret godt kan lide en klassisk...

Piskeriset på eventyr skriver om Bananmuffins med karamelcreme

Jeg valgte at tyvstarte på denne måneds benspænd i slutningen af december, da jeg fik mulighed for at tage disse bananmuffins med til en lille familiejulefrokost. Nu ser det ikke pt ud til, at janu...

Valdemarsro skriver om Harira – marokkansk suppe

Harira er en virkelig lækker og fyldig marokkansk suppe, som er krydret, varmende og aromatisk med alle de dejligste krydderier. Jeg har safran i min Harira suppe, som er et helt vidunderligt krydder...

Madens Verden skriver om Kartoffelgratin med oksekød

Min opskrift på en nem og lækker kartoffelgratin med oksekød. Den populære ret laves med revne kartofler som låg på en velsmagende kødsovs. Kartoffelgratin med oksekød er en skøn aftensmad, d...

Mad med glød skriver om Frisk og sprød rosenkålssalat

Jeg er vild med kålsalater. Salater der indeholder spidskål, hvidkål, rødkål, grønkål, broccoli, glaskål, blomkål, rosenkål og flowersprouts. Allesammen er de sprøde og lækre at spise. Man...

Familiefletninger skriver om Istex lett lopi garn – Til den kvalitets og miljøbevidste

Leder du efter det perfekte helårs garn, der er perfekt til det nordiske vind og vejr? Så er det helt sikkert det islandske istex lett lopi garn som du skal have fat i. Garnet er meget isolerende, v...

Madens Verden skriver om Nem aftensmad

Her får du ideer til nem aftensmad. Nemme og lækre opskrifter på middagsretter, og opskrifterne er både velsmagende og ikke så dyre. Det kan indimellem være svært at finde på nye ideer til nem...

Evas Køkken skriver om Broccoli valnødde pasta

 Vi har fået denne simple gode pastaret til frokost i dag. Den tog ikke lang tid at lave og det er bare lækkert med Comfortfood i denne kolde tid. Broccoli valnødde pasta til 2 pers.:1 li...

Madens Verden skriver om Grønkålspandekager

Grønkålspandekager er sunde pandekager, som du kan servere til brunch, frokost eller morgenmad. Pandekagerne er gode med laks eller svampe. Grønkålspandekager får en fin, grøn farve og en god sm...

Fjordrejen skriver om Philly Cheese Duck Sandwich

Det hedder egentlig en Philly Cheese Steak Sandwich og er lavet med mørt oksekød Men prøv denne version med and som er en Philly style sandwich 4 personer 4 andelår 2 løg 1 rød peberfrugt 1 grø...

Madens Verden skriver om Dahl

Dahl, den indiske gryderet med røde linser. Retten er super nem at lave og er krydret, smagfuld og lækker – en stor favorit blandt de fleste familier. Her er opskriften på et let men rigt måltid...

Madens Verden skriver om Mexi bowl

Mexi bowl er navnet på en ret, som mætter samtidig med, at den er fedtfattig. Her er krydret oksekød, avocado og en masse andre grøntsager. Mexi Bowl er en superlækker måde at få en masse sunde...

Landleys Kok skriver om Pastagratäng med falukorv, brysselkål och två sorters ost

Denna pastagratäng med falukorv, brysselkål och två sorters ost är god, enkel och värmande. Perfekt som vardagsmiddag, helt enkelt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Shakshuka

Shakshuka er den lækreste mellemøstlige ret med æg i en krydret tomatsovs. Server den som morgenmad eller som en del af mezze. Shakshuka stammer fra Tunesien, og indeholder både rød peber, tomate...

Madens Verden skriver om Morsbrød

Morsbrød er en indbagt linsesteg fuld af champignon, valnødder og lækre krydderurter. Perfekt vegetarisk julemad, men lækker året rundt. Morsbrød er en rigtig god vegetarisk klassiker, som kan s...

Drop Slankekuren skriver om Bøf a la Hawaii

Rigtig lækker bøf. De unge var dog ikke vildt begejstrede for kokosmelet. Men vi synes nu, at ingredienserne smager dejligt sammen. Denne opskrift Bøf a la Hawaii blev udgivet først på Drop Slank...

Stinna skriver om Ærteboller

Ærteboller er grove boller, hvor jeg har tilsat ærter. Ærterne giver den fineste farve til bollerne og så giver de en skøn… The post Ærteboller appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Nem og lækker avocadosalat med dijondressing

Her får du min opskrift på en dejlig avocadosalat, der er meget nem at lave. Salaten indeholder avocado, tomat og andre gode sager. Avocadosalat er en klassisk salat, der både er sund og flot på b...

Madens Verden skriver om Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Her er min opskrift på hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør. Her får du mørbrad med fyld af smør med hvidløg og persille. Nem at lave. Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør er en læ...

Madens Verden skriver om Karrysuppe med kylling

Her får du min bedste opskrift på karrysuppe med kylling. En lækker og varm suppe, som du kan lave på omkring 25 minutter. Alt inklusive. Karrysuppe er for mig en af de allerbedste supper, og det ...


Onsdag d. 5. Januar 2022

KalleMad skriver om Another cretan staircase, Palaiochora, Greece

#crete island, #hellas, #doorway, #grece, #griechenland

Lærkes besynderlige livstils univers skriver om Tortilla ruller m laks.

Her er en supernem forret, som i øvrigt også er ret velegnet at transportere. Så den egner sig vældig godt til picnic. Nogen har nok set det før, men jeg synes lige opskriften skulle være med he...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Livgivende

Der er mange ting, som er vanvittige. Dekandente, tankeløse og destruktive. Der er også meget vigtigt omkring os. Nærvær, samhørighed og liv. Nogle ting kan man vanskeligt gøre noget ved, andet ...

Maden i mit liv! skriver om Krydret oksekødssuppe med hakket oksekød og kartofler.

Herhjemme er gullaschsuppe og så denne her oksekødssuppe med hakket oksekød, kartofler og grøntsager altid populære. Der er tale om to dejligt, krydrede supper med oksekød, der smagsmæssigt min...

Noget i ovnen skriver om Sunde pandekager med havregryn – uden sukker

Sunde pandekager med havregryn. Uhm her får du opskriften på sprøde pandekager lavet helt uden sukker og hvedemel. Tænk, at man kan lave så lækre pandekager helt uden hvedemel. Helt sprøde og m...

Madens Verden skriver om Cannelloni med spinat

Opskrift på verdens bedste cannelloni med spinat og spidskål. Kan laves med eller uden ricotta, og de lækre pastaruller er nem mad for hele familien. Jeg elsker cannelloni med spinat, som for mig e...

Madens Verden skriver om Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)

Her får du min lækre opskrift på spinatgryde, der er en hurtig gryderet med masser af spinat, meget mør kyllingefilet, karry og kogte ris. Hvis du bare er halvt så vild med spinat som mig, så sk...

Mad for madelskere skriver om Bagt blomkål med persille og citron

Find hele opskriften på Bagt blomkål med persille og citron hos Mad for Madelskere.