Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 26. Maj 2023

Min Madopskrift skriver om Kartoffel porre suppe med ristede græskarkerner

Kartoffel porre suppe med ristede græskarkerner, er en cremet suppe lavet med kartofler, porrer og bouillon. Suppen har en glat overflade Indlægget Kartoffel porre suppe med ristede græskarkerner b...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 22 – nem lækker sommermad

Madplan uge 22. Her får du opskriften på nem og lækker sommermad til en ny uge. Vejrudsigten byder på sommer og sol, så i denne uge serveres nemme sommerlige retter. Sæsonen for nye kartofler er...

Hashtagmor skriver om Madplan 28.05.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Evas Køkken skriver om Slagterfrikadeller

 Jeg har først lært at lave gode frikadeller inden for de seneste år. Først da jeg ikke var fedtforskrækket mere, knækkede jeg koden. Hemmeligheden bag en god frikadelle er, en h...

Henriks madblog skriver om Sprød, gylden og lækker: Karamelliseret hvide asparges

Aspargessæsonen er i fuld gang. Ofte får aspargesene lov til at spille hovedrollen, men her blev de karamelliseret hvide asparges serveret som tilbehør. At karamellisere asparges giver dem både me...

Carrotstick.dk skriver om Spirulina: opdag de sundhedsmæssige fordele

Spirulina er en mikroskopisk blågrøn alge, som findes i ferskvands- og saltvandssøer. Den har været brugt i århundreder af forskellige kulturer som en kilde til næring og som en naturlig helbred...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 22 (29/5 – 4/6)

I denne uge bliver det sommer og vi kan her hos os begynde at tage mere grønt i haven – Som jeg tidligere har fortalt er vi ikke de første til at få gjort haven klar, men alligevel har vi den...

Noget i ovnen skriver om Caprese med serranoskinke & mozzarella – nem

Caprese med serranoskinke og mozzarella. Uhm her får du opskriften på den lækreste tomatsalat med lufttørret skinke og mozzarellaost. Smagen er i top. Solmodne tomater, cremet mozzarella og salt s...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 22.

Så går maj måned sørme også på hæld, og vi skal så småt tænke på en madplan til uge 22. Som tiden altså bare flyver. Vi har stornydt pinsen og det fantastisk forårsvejr. Og jeg hepper sel...

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet rabarbergin

Rabarbersæsonen er i gang. Igen i år er nogle af de dejlige rabarber blevet brugt til en hjemmelavet rabarbergin, Den enkle opskrift nedenfor viser dig, hvordan du selv kan tilføre din yndlingsgin ...

Valdemarsro skriver om Asiatisk wok med hvidløgsrejer og kokosmælk

Nem og lækker asiatisk wok med hvidløgsrejer, kokosmælk og grøntsager. En dejlig hverdagsvenlig ret, som er hurtig at bikse sammen og er et hit hos hele familien herhjemme. Jeg vender rejerne i en...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Køb dem nu, før der ikke er flere

Et administrativt kiks af værste skuffe. En historie om et departement, der ikke vil indrømme en fejl. En historie om embedsmænds fokus på egen karriere, selvom det ødelægger et utal af virksomh...

Madens Verden skriver om Nemt rugbrød med tørret surdej

Her får du min opskrift på et nemt rugbrød med tørret surdej. En nem og rimelig hurtig grundopskrift på rugbrød uden for mange ingredienser. Jeg har lavet denne opskrift på et nemt rugbrød med...

Bagning med budget skriver om Glædelig pinse

Kirkeårets tredje og sidste store højtid står for døren. I al sin glans nu stråler solen,livslyset over nåde-stolen,nu kom vor pinselilje-tid,nu har vi sommer skær og blid,nu spår os mer end e...

Drop Slankekuren skriver om Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Lækkert, lækkert, lækkert. “Spinatbøf uden kød? Det kan man da ikke”. Jo, man kan, men det er nok ikke en ret der bliver serveret hos Elisabeth i dag hvor hun har sit eget køkken. Denne opsk...

Drop Slankekuren skriver om Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Lækkert, lækkert, lækkert. “Spinatbøf uden kød? Det kan man da ikke”. Jo, man kan, men det er nok ikke en ret der bliver serveret hos Elisabeth i dag hvor hun har sit eget køkken. Denne opsk...


Torsdag d. 25. Maj 2023

Carrotstick.dk skriver om Bedst i test: De tre bedste smoothieblendere

Er du glad for at lave smoothies fra bunden, skal du overveje at investere i en smoothieblender, der hurtigt og effektivt hjælper dig med at lave sunde og lækre smoothies.  Vi har samlet vores ...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på unghane, friske majs, forårsløg & sauce på unghanefond og fløde

Om baggrunden for sommerlig tilberedning af unghane Min mormor havde doneret en flaske fremragende wachauvin til Sankt Hans-middagen — Weissburgunder ‘Steinporz’, Smaragd, 2005 fra H...

Piskeriset på eventyr skriver om Cork Vinbar

Her kommer en lille stemningsrapport fra Cork Vinbar, som jeg besøgte sammen med en ven for nogle uger siden. Vi trængte nemlig til et godt glas vin og lidt at spise, mens verdenssituationen blev ve...

Henriks madblog skriver om Pulled pork med penne rigate

Det tager tid at lave pulled pork, men resultatet når kødet er færdigt, tilbehøret lavet og du er klar til at sætte tænderne i det, er det hele værd. Det hænder, at der er mere pulled pork end...

Pics - or it didn't happen skriver om Chiliolie

Ingen forhåndsvisning.

Madling skriver om Syltede rødløg

Syltede rødløg er så nemme at lave, og så kan de bruges til mange retter. Det eneste der skal bruges for at lave dine egne hjemmelavede syltede rødløg er vand, lys lagereddike, rødløg og sukke...

Noget i ovnen skriver om Svinefilet i airfryer – saftig – nem opskrift

Svinefilet i airfryer. Her får du en god nem opskrift på en saftig sprød marineret svinefilet tilberedt nemt og hurtigt i airfryeren. Kæmpe succes! Jeg elsker bare at eksperimentere med min airfry...

Louises Madblog skriver om Bagte rabarber med mascarponecreme

Indlægget Bagte rabarber med mascarponecreme blev først udgivet på Louises Madblog.

hannemad skriver om Bagte tarteletter

Disse skønne bagte tarteletter er skønne som en nem frokost. De er også gode at tage med på picnic eller i madpakken. The post Bagte tarteletter appeared first on hannemad.dk.

Louises Madblog skriver om Surdejspandekager

Her finder du den bedste opskrift på surdejspandekager. Pandekager med surdej er en god måde at få brugt sit overskydende surdej på. Desuden tilfører surdejen en smule syrlighed, hvilket smager s...

KalleMad skriver om Dawn, Venice, Italy

#Dawn, #Venice, #Italy

Madens Verden skriver om Hjemmelavede fiskepinde lavet af torsk

Her er min opskrift på hjemmelavede fiskepinde lavet af torsk. En nem og hurtig opskrift på stænger af torsk, der paneres og steges i ovnen. Hjemmelavede fiskepinde er en lækker måde at spise mer...

Madens Verden skriver om Krofatters livret med stegte kødboller og sovs

Krofatters livret er en nem opskrift på lækker kromad. I denne opskrift er det stegte kødboller med en nem sovs og kogte kartofler. Er du glad for god, dansk kromad, så skal du prøve min opskrift...

Madens Verden skriver om Shrek pandekager med kyllingsovs

Her får du min opskrift på Shrek pandekager med kyllingsovs, der bla. laves med hakket kylling og spinat. Super lækker aftensmad til alle. Shrek pandekager er velsmagende og nemme spinatpandekager,...

Madens Verden skriver om Jordbær trifli - nem trifli med jordbær og makroner

Her får du min opskrift på jordbær trifli, der er den perfekte dessert. Jordbærtriflien laves med jordbær, makroner, flødeskum og lidt appelsin. Mums. Jordbær trifli er den perfekte sommerdesse...

Madens Verden skriver om Manitoba brød - nemt italiensk madbrød

Her får du min opskrift på manitoba brød, der er et lækkert og luftigt italiensk madbrød. Det er meget nemt at bage, og skal blot langtidshæves i 6 timer. Manitoba brød bages selvfølgelig af d...

Madens Verden skriver om Jordbærtærte med mazarinbund og vaniljecreme

Min opskrift på hjemmelavet jordbærtærte! Den bedste tærte med jordbær, der laves med mazarinbund, vaniljecreme og jordbær. Nem at lave. Det er den bedste jordbærtærte jeg har prøvet at lave....

Bagvrk skriver om Sommerlig melonsalat, der kan nydes hele året og får solen frem

Opdag en uimodståelig kombination af sødme og salt i den sprøde melonsalat med feta og rucola. Den saftige melon, den cremede feta og den pebrede rucola skaber en harmonisk symfoni af smag i hver e...

Landleys Kok skriver om Korvlåda med kapris, soltorkade tomater, chili och lök

Denna korvlåda med kapris, soltorkade tomater, chili och lök serveras med kokt potatis eller potatismos. Den passar också med ris eller couscous. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Æggekage med kartofler og porrer

Æggekage med kogte kartoffelskræller og porretoppe er en rigtig stop-madspild-ret. Du kan også bruge andre grøntsager, du har til overs. Denne opskrift Æggekage med kartofler og porrer blev udgiv...

Drop Slankekuren skriver om Æggekage med kartofler og porrer

Æggekage med kogte kartoffelskræller og porretoppe er en rigtig stop-madspild-ret. Du kan også bruge andre grøntsager, du har til overs. Denne opskrift Æggekage med kartofler og porrer blev udgiv...

www.madforlivet.com skriver om Blodsukker smoothie

Blodsukker smoothie er en lækker, let og velsmagende smoothie, der samtidig hjælper dig med at stabilisere dine blodsukker niveauer og holde dig mæt længere. Der er tilsat både … Læs mere ...


Onsdag d. 24. Maj 2023

KalleMad skriver om Diani Beach resort on the Indian Ocean, Kenya

#Summer, #hotels, #lodge, #travel, #Tourism

Bageglad skriver om Blåbær- og citron sandkage

Den lækreste svampede blåbær- og citron sandkage. En vidunderlig skærekage med citronglasur, som smager helt fantastisk. Indlægget Blåbær- og citron sandkage blev først udgivet på Bageglad.

Piskeriset på eventyr skriver om Mungbønne-pandekager

Mit koreanske benspænd er en fantastisk anledning til at prøve nye smagssammensætninger, hvilket disse mungbønne-pandekager er et godt eksempel på. Jeg blev straks interesseret, da jeg så, at de...

Vinexpressen.dk skriver om Vinen til grønne og hvide asparges – sådan gør du….

Asparges er en forårs-favorit med sin sæson fra start maj til slut juni. Vi har kigget på blandt andet klargøringen og vinvalget, der ofte beskrives The post Vinen til grønne og hvide asparges ...

Louises Madblog skriver om Toast med æg

Indlægget Toast med æg blev først udgivet på Louises Madblog.

Noget i ovnen skriver om Cheesecake med hvid chokolade & lemon curd

Cheesecake med hvid chokolade og lemon curd. Uhm her får du opskriften på den dejligste dessert i glas. En skøn cheesecake med lemoncurd og knust Bastogne som kiksebund. Wow se lige hvad jeg har la...

louiogbearnaisen skriver om Hasselback kartofler

Hasselback eller ja.. hasselbagte kartofler er nemt og lækkert tilbehør til aftensmad. Find opskriften på de ekstra gode hasselback kartofler med friske krydderurter her eller prøv en af de ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bjerghulsvøb, en rosa skønhed

Lige nu blomstrer den rosa bjerghulsvøb i et af blomsterhavens staudebede. Der er nu noget ved de skærmplanter. Den rosa bjerghulsvøb, Chaerophyllum hirsutum var. roseum, fandt jeg til plantesalg h...

Madens Verden skriver om Bælgfrugtsalat - super sund og mættende

Bælgfrugtsalat er en skøn salat med grønne linser, kikærter, feta og en masse grøntsager. Spises til middag eller tages med i madpakken. Bælgfrugtsalat er en salat, der udover de sprøde grønts...

Mad for madelskere skriver om Cookies i airfryer

Find hele opskriften på Cookies i airfryer hos Mad for Madelskere.

Bagvrk skriver om Græsk gyros – gør klar til at danse Zorba med dine smagsløg!

Trænger du til en bid af det solbeskinnede Grækenland? Så er du kommet til det rette sted! Her er en lækker opskrift på græsk gyros, der vil føre dig direkte til de smalle gyder i Athen eller d...

Madens Verden skriver om Kalkunfrikasse med gulerødder, ærter og asparges

Lav en let og lækker kalkunfrikasse, der smager super godt. En nem opskrift med kalkunkød i strimler, gulerødder, ærter og asparges. Kalkunfrikasse er en let og smagfuld gryderet, der laves med ka...

Madens Verden skriver om Kotelet salat med kartofler, asparges og estragon mayo

Her får du min opskrift på kotelet salat med kartofler, spidskål og estragon mayo. En lækker salat med koteletter, som er mættende aftensmad. Kotelet salat er en skøn måde at servere koteletter...

Madens Verden skriver om Fiskefrikadeller - fiskehandlerens egen opskrift

Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller som din fiskehandler laver dem. En nem fiskefars med grovhakket torsk, der giver en luftig fiskefrikadelle. Fiskehandlerens hjemmelavede fiskefrikadeller er ...

Madens Verden skriver om Boller med havregryn - dejlige og nemme morgenboller

Her er min bedste opskrift på boller med havregryn. Havregrynsboller bliver luftige og lette, og de er gode som morgenbrød. Nemme at bage. Dejlige, lette og luftige boller med havregryn, der kun hæ...

Madens Verden skriver om Cocio is - hjemmelavet vaniljeis med Cocio

Cocio is er nem at lave selv. Også selvom du ikke ejer en ismaskine. Her er en rigtig god opskrift, som du bliver afhængig af. Jeg elsker Cocio is. Som tidligere esbjergenser er jeg opvokset med Coc...

herzelieb skriver om Maggikrautpaste Rezept – Liebstöckel haltbar machen

Ich kann gar nicht genug Liebstöckel Rezepte haben! Und dieses Maggikrautpaste Rezept ist besonders schnell gemacht! Jedes Jahr aufs Neue wächst er wie verrückt in meinem Garten. Kräuter haben vie...

Drop Slankekuren skriver om Sushi

Sushi er rigtig sjovt at lave. Og er du vild med sushi, er der mange penge at spare. Denne opskrift Sushi blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Drop Slankekuren skriver om Sushi

Sushi er rigtig sjovt at lave. Og er du vild med sushi, er der mange penge at spare. Denne opskrift Sushi blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Tirsdag d. 23. Maj 2023

KalleMad skriver om The village without roads, Giethoorn, Netherlands

#holland, #village, #traditional, #weiden, #vernacular

Hashtagmor skriver om Hjemmelavet tortilla pandekager, panko panerede rejer og lækker dressing

Hjemmelavet tortilla pandekager med panko panerede rejer og hjemmelavet creme fraiche dressing med hvidløg, virkelig lækker comfort food. Som kan kombineres på forskellige måder hvis du kun har ly...

Susanne Pagh skriver om Svampesuppe med pærer

Man bruger æbler i masser af madlavning, men søsteren i frugtskålen, pæren, bruges knapt så meget. Og det er egentlig synd, for pærer kan med deres sødme give en god smag til alt det salte. Det...

Min Madopskrift skriver om Rabarbermuffins med mørk chokolade

Lækre, svampede rabarbermuffins med mørk chokolade. Rabarbermuffins er fyldt med mørk chokolade, mandler, appelsin og små syltede rabarber. Indlægget Rabarbermuffins med mørk chokolade blev før...

Noget i ovnen skriver om Pastasalat med soltørret tomat & tomater – nem

Pastasalat med soltørret tomat og tomater. Her får du opskriften på en rigtig dejlig sommer pastasalat med masser af tomater og forårsløg. I weekenden spiste vi sommermad på terrassen og jeg fan...

Stinna skriver om Rabarberhorn

Rabarberhorn med marcipan og vanilje. Disse rabarberhorn smager helt fantastisk og er slet ikke svære at lave. De består af en smørfyldt… The post Rabarberhorn appeared first on Stinna.

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet barbecue sauce med blåbær

Som grillsæsonen er startet vrimler det med tilbud på alverdens BBQ-saucer. Men hvorfor ikke lave din egen BBQ-sauce? Fordelen ved at lave BBQ-saucen selv er, at du kan tilpasse smagen til din egen ...

Madens Verden skriver om Spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær

Her får du opskriften på en skøn og smuk spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær og en lækker dressing. Spinatsalat med blomkål, fersken og blåbær er en virkelig flot salat at sætte på ...

Lacucinanada skriver om Bønnesalat m.bagte peberfrugter

Denne salat er en hyldest til den mellemøstlige del af mit ophav og til alle mine søde følgere på Instagram der har bedt om opskriften efter jeg delte billeder af den forleden. Tusind tak til jer ...

Madmagasinet skriver om Derfør bør mælkesyrebakterier være en del af kosten

Mælkesyrebakterier er en vigtig del af et sundt kostregime, da de har mange fordele. De hjælper med at bevare balancen i tarmfloraen og styrker immunforsvaret. Dette gør det muligt for mennesker at...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om All inclusive jazz-ekstravagance med Jan Harbeck og Live Jive Jungle d. 17/6 2023

Som du nok allerede ved, så lavede vi i efteråret en crowdfunding til støtte for vores kulturhus og brænderi drevet af egne solceller. Én af de ting, man kunne støtte med, var købet af billette...

Madens Verden skriver om Banantærte a la tarte tatin som dessertkage

Lav en lækker banantærte, der er inspireret af den franske tarte tatin. En nem opskrift på tærte med banan, butterdej og æbler. God som dessert. Denne banantærte er stærkt inspireret af den fra...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Luftig tærte med asparges og rejer

Man kunne få den ide, at vi slet ikke laver mad herhjemme længere. Det er ikke helt rigtigt. Det bliver bare mest til gamle kendinge. Energien bliver lagt i hvalpene og i haven lige nu. I går laved...

Madens Verden skriver om Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør

Mørbrad med asparges er en lækker ret til aftensmad, der også er god som gæstemad. Her er min opskrift med små kartofler og salviesmør. Lav en dejlig nem og lækker ret med mørbrad med asparges...

KalleMad skriver om Snow Forest, The Dolomites, Italy

#Snow Forest, #The Dolomites, #Italy

Landleys Kok skriver om 6 godaste mackorna

Här har jag valt ut de 6 godaste mackorna som finns i Landleys kök. Dessa smörgåsar passar att svänga ihop som en god middag eller varför inte till lunch? » Besök Landleys Kök för fler goda ...

www.madforlivet.com skriver om WHO foreslår forbud mod kunstige sødemidler

Kunstige sødemidler kan potentielt skade dig. En gennemgang af den samlede forskning på områder har vist, at indtag potentielt kan øge risikoen for udvikling af blandt andet type … Læs mere...

Drop Slankekuren skriver om Marineret mørbrad med glaserede rødløg

En lækker marineret kalvemørbrad. Husk, at hvis du bruger mørbrad fra en okse eller et svin, er tilberedningstiden og centrumstemperaturen en anden. Denne opskrift Marineret mørbrad med glaserede ...

Drop Slankekuren skriver om Marineret mørbrad med glaserede rødløg

En lækker marineret kalvemørbrad. Husk, at hvis du bruger mørbrad fra en okse eller et svin, er tilberedningstiden og centrumstemperaturen en anden. Denne opskrift Marineret mørbrad med glaserede ...

Madens Verden skriver om Italiensk sandwich - perfekt til picnic

Italiensk sandwich med mozzarella, pesto, og skinke er ideel til strandturen. Brødet presses om fyldet, så det ikke falder ud under spisning. Italiensk sandwich er den smarte måde at lave sandwich ...


Mandag d. 22. Maj 2023

Bergholts opskrifter skriver om Hvad er forskellen på en gourmet og en gourmand?

om nævnt tidligere i dag — i forbindelse med et indlæg om Frøken Jensens bearnaisesovs — var min Brillat-Savarin klar til afhentning. Titlen er Smagens fysiologi, og selvom værket opri...

www.madforlivet.com skriver om Auberginesalat med peberfrugter, parmesanchips og mojo

Aubergine med peberfrugter, parmesanchips og mojo er en superlækker salat med masser af smag, sprødhed og cremethed. Opskriften stammer fra Anne Hjernøes bog Salater. Ingredienser til 2 personer &#...

Piskeriset på eventyr skriver om Grillet laks i koreansk marinade

Foråret er nærmest gået direkte over i sommervejr, så i sidste uge tilberedte jeg grillet laks i koreansk marinade! Det spiste vi nemlig som hovedret den dag, hvor jeg serverede grillede chilireje...

www.madforlivet.com skriver om Bagte porrer med sennepsvinaigrette

Bagte porrer med æg og sennepsvinaigrette er en let og velsmagende ret, der kan fungere som tilbehør til næsten alt. Opskriften stammer fra Anne Hjernøes bog Salater. Ingredienser … Læs mer...

Madens Verden skriver om Hvide asparges med rejer og mousseline

Sådan laver du hvide asparges med rejer og mousseline. En nem opskrift på asparges med rejer som lækker sommermad til frokost eller aften. Hvide asparges med rejer med mousseline er en nem og virke...

Stinna skriver om Salat med vandmelon og avocado

Salat med vandmelon og avocado er den skønneste sommersalat. Salaten er vendt i limesaft og smager skønt af basilikum og frisk mynte.… The post Salat med vandmelon og avocado appeared first on...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Superkøb fra Argentina og Pomerol til uhørt pris

Her er ugens vintest, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til de vine, landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 21, 2023. I uge 21 har vi igen vin til over 100 kr - Mayne Pomerol til 1...

Louises Madblog skriver om Vegetarisk one pot pasta

Indlægget Vegetarisk one pot pasta blev først udgivet på Louises Madblog.

Valdemarsro skriver om Blomkål og Halloumi i sursød sauce

Krydret og fyldig ret med blomkål og halloumi i sursød sauce, serveret med ris og et grønt drys forårsløg og lidt ristet sesam. Det er en super nem ret, som ikke kræver det store og som er dejli...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En nostalgisk duft af syrener

Syrenerne blomstrer igen i hegnet. Duften af syrener er duften af forsommer. For det er ikke forår længere. Det er forsommer. Om få dage starter juni, det bliver pinse, hvor skoven bliver rigtig gr...

Drop Slankekuren skriver om Fiskegratin

Denne fiskegratin her er virkelig lækker. Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos kan sagtens anvendes til tilbehør til andre retter. Denne opskrift ...

Drop Slankekuren skriver om Fiskegratin

Denne fiskegratin her er virkelig lækker. Det tager lidt tid at lave, men det er det værd. Og løgkompot og kartoffel-jordskokmos kan sagtens anvendes til tilbehør til andre retter. Denne opskrift ...

Madens Verden skriver om Nem mørbrad med honning og sennep i ovn

Her får du min opskrift på nem mørbrad med honning og sennep, og svinemørbraden steges blot 20 minutter i ovnen. Nem og hurtig aftensmad. Nem mørbrad er lækker aftensmad med svinemørbrad, der v...

Madens Verden skriver om Bagte kartofler på grill - opskrift på grillede bagekartofler med hvidløgssmør

Bagte kartofler på grill smager himmelsk godt, og så er de meget nemme at lave. Her er min opskrift på grillede bagekartofler med hvidløgssmør. Bagte kartofler på grill er en virkelig lækker m...

Madens Verden skriver om Lækker sommersalat med avocado og jordbær

Lav en lækker sommersalat med avocado og jordbær. Her er den skønne opskrift på sommerens bedste salat med en dejlig limedressing. Sommersalat med avocado og jordbær er smagen af sommer, og salat...

Madens Verden skriver om Black magic kage med mousse - chocolate cake

Min opskrift på en nem black magic kage, der toppes med en cremet chokolade mousse. En lækker kage med intens kakaosmag og god holdbarhed. Black magic chokoladekage er en drøm af en kage til alle, ...


Søndag d. 21. Maj 2023

Bare Go' mad skriver om Stegt kulmule, sauce blanquette og bløde løg

Ingen forhåndsvisning.

KalleMad skriver om November Forest, Cumbria, England

#November Forest, #Cumbria, #England

Noget i ovnen skriver om Sandkage med rabarber – lækker kage opskrift

Sandkage med rabarber. Uhm her får du opskriften på en nem lækker rabarberkage, der er hurtig at lave. Du skal kun bruge få enkle ingredienser. Da jeg serverede denne kage til kaffebordet i sommer...

Landleys Kok skriver om Surdegsbröd med soltorkade tomatolja

Denna surdegsbröd med soltorkade tomatolja smaksätter jag, precis som namnet antyder, men oljan som de soltorkade tomaterna har legat i. Gott och saftigt. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

Landleys Kok skriver om Surdegsbröd med soltorkad tomatolja

Denna surdegsbröd med soltorkad tomatolja smaksätter jag, precis som namnet antyder, men oljan som de soltorkade tomaterna har legat i. Gott och saftigt. » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

KalleMad skriver om Zurich, Switzerland Sanjay Pradhan

#travel, #switzerland, #europe, #cityscape

Madens Verden skriver om Mormors koldskål med tykmælk, vanilje og citron

Her er sommerens bedste koldskål. En super nem og lækker opskrift på kærnemælkskoldskål med vanilje, tykmælk, sukker og lidt citron. Mums. Opskriften på gammeldags og hjemmelavet koldskål her...

Madens Verden skriver om Glaseret kylling med kyllingefilet på pande

Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat. Glaseret kylling er en virkelig skøn måde at tilberede ky...

Madens Verden skriver om Spidskålssalat med æble og avocado

Her får du min opskrift på spidskålssalat med æble og avocado. En nem og lækker allround salat, som passer til stort set alle retter med kød. Spidskålssalat med æble og avocado er en klassisk ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 21

Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 21. Den indeholder syv lækre opskrifter på aftensmad og en kage til at forsøde ugen med. Vil du have inspiration til at prøve nogle retter, du i...

Madens Verden skriver om Sådan koger du blødkogt æg perfekt (guide)

Her kan du se hvordan du koger blødkogt æg i gryde, den præcise kogetid, hvor meget vand du skal bruge og om du kan lave æggene i mikroovn. Blødkogt æg er super lækkert, når det er kogt helt p...

Madens Verden skriver om Bagerens søndagskage - gammeldags klipkrans

Min opskrift på bagerens søndagskage, der er en lækker bagerkringle med remonce og creme. En gammeldags klipkrans, der er fryseegnet. Bagerens søndagskage er en fantastisk lækker kage, der fyldes...

Madens Verden skriver om Valnøddebrød - opskrift på brød med valnødder

Her får du min opskrift på valnøddebrød. Et nemt og lækkert brød med masser af valnødder. Brødet har god holdbarhed og er fryseegnet. Valnøddebrød er et dejligt brød til dig, der bare elske...

Piskeriset på eventyr skriver om Gulerodscreme som pålæg

Jeg har været i gemmerne igen og fundet et udklip med opskrift gulerodscreme fra Sundhed-bladet. Det løste nemlig to små udfordringer – at få brugt nogle af alle de gulerødder, vi efterhån...


Lørdag d. 20. Maj 2023

KalleMad skriver om “Mayan ruins at Bonampak, Chiapas / Mexico .”

#history, #pre-columbian, #overgrown, #Central America, #Architecture

Dyrbys Mad skriver om Koldthævede morgenmadsboller (gaffelboller)

 Her får I opskriften på min all-time favorit opskrift på nogle super nemme boller som klargøres på ingen tid aftenen før de skal bruges og så har man lækre friskbagte boller dagen efter - en...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 21

Mandag: Pølser og kartoffelsalat Tirsdag: Daal Onsdag: Galette. Vi laver vores med broccoli. Salat af diverse rester. Koldskål til dessert. (Bag rødbeder til salat dagen efter) Torsdag: Rugbrød me...

Evas Køkken skriver om Daal Makhani

 Daal findes i virkelig mange afskygninger. Denne Daal er en populær restaurant-ret som simrer længe i bl.a. en god mængde smør, som butterchicken, hvilket selvsagt giver en sauce som er...

herzelieb skriver om Schleckmuscheln selber machen – eine Kindheitserinnerung

Ihr glaubt gar nicht, wie Erwachsene sich verhalten, wenn sie unerwartet auf eine Kindheitserinnerungen stoßen. Heute gibt es ein Schleckmuscheln Rezept zum Selbermachen und zwar mit echten Muscheln....

Madling skriver om Madplan uge 21 – 2023

Vi har haft så travlt de sidste par dage, at jeg har holdt en lille pause fra bloggen og Instagram. Vi har gang i en masse projekter her hjemme, som kræver både Sørens og min tid. Lige nu er Søre...

Noget i ovnen skriver om Gulerodschips i airfryer – rodfrugtchips

Gulerodschips i airfryer. Uhm hvem skulle tro, at man kan lave så lækre rodfrugtchips af kartoffelskræller? Jeg elsker bare at eksperimentere med min airfyer! Samtidig elsker jeg også stop madspil...

Piskeriset på eventyr skriver om Snipniff – ølbar i Trekroner

Første lørdag i måneden fik vi endelig besøgt Snipniff – en ølbar, der åbnede i Trekroner ved Roskilde i slutningen af 2021. Og selvom området måske ikke er det mest oplagte at tage til ...

Madens Verden skriver om Ovnbagt laks - opskrift med stegetid på laks i ovn

Ovnbagt laks er lækker mad i ovn, og her er den korrekte stegetid for laksesteaks og laks i ovn. Laksen krydres med paprika og er nem at lave. Hvem elsker ikke ovnbagt laks. Dels smager den fremragen...

Madens Verden skriver om Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløg

En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips. Æggekage er en af de mest klassiske opskrifter, og ...

Madens Verden skriver om Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat

Lækker opskrift på salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat. Her er opskriften på en flot, sund salat, der samtidig er meget mættende. Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat er...

Madens Verden skriver om Kung Fu drink, der smager præcist som isen!

Kung Fu drink laves af Jägermeister, Pisang Ambon og cola - og drinken har fået navn efter den populære is. Her får du min opskrift på den! Kung Fu har længe været en populær drink, som mange ...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet softice - nem opskrift med 2 ingredienser

Hjemmelavet softice lyder måske som en besværlig opskrift, men den er super nem og hurtig at lave. Her er opskriften med blot to ingredienser. Hvordan laver man hjemmelavet softice, og er det ikke f...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med spidskål, dild og mayodressing

Kartoffelsalat med spidskål er en skøn sommersalat, der laves med frisk dild og en lækker mayodressing. Perfekt til grillet kød og fisk. Her er min opskrift på en lækker kartoffelsalat med spids...

GastroMand skriver om Krondyrfilet med urtecrust og brombærsauce

Indlægget Krondyrfilet med urtecrust og brombærsauce blev først udgivet på Gastromand.dk. Artiklen er udgivet i samarbejde med Washington State Wine Commission Syrah-vine fra Washington State ka...

Familiefletninger skriver om Skab mere plads til din familie med en tilbygning

Drømmer du om at skabe mere plads til din familie? En tilbygning kan være den perfekte løsning, der giver jer ekstra plads og forbedrer jeres hjem. Her vil du få nogle tips til processen med at f...

Familiefletninger skriver om Fisketur for hele familien

Har du måttet opgive en af dine hobbyer, fordi du blev forælder? Eller føler du, at du har meget mindre tid til din yndlingsfritidsinteresse efter børnene kom til? Sådan er der nok mange forældr...


Fredag d. 19. Maj 2023

Spiselig skriver om Lær at nyde rom

Rom er en gammel, alkoholisk drik, der har en rig historie og komplekse smagsnuancer. Mange mennesker finder glæde i at udforske og lære at drikke rom. Men at gå i gang med at drikke rom kan også ...

Hashtagmor skriver om Madplan 21.05.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Madens Verden skriver om Rabarberkage - opskrift på kage med rabarber

Få min bedste opskrift på rabarberkage, der laves med en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel. Kage med rabarber er en nem rabarberkage, der tager en times ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 21

Så er det tid til forårets sidste fulde madplan uge 21. En madplan der i denne uge har et særligt budgetvenligt fokus, og som kan laves på under 500 kr til to personer. I denne uge har vi ekstra g...

Maden i mit liv! skriver om Nøddebund med rabarberskum og jordbær.

Jeg er vild med rabarberkager. Og selvom jeg efterhånden har rigtig mange forskellige opskrifter, så forsøger jeg at føje et par nye til listen hvert år. Forleden lavede jeg denne her helt fantas...

GastroMand skriver om Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie

Indlægget Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie blev først udgivet på Gastromand.dk. Gas eller kul? De sidste mange år har det været diskussionen i grillkredse. Nu...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 21.

Pinsen, og dermed også pinseferien og et par fridage venter forude. Og mon ikke der er mange, der også ser frem til hyggelige pinsefrokoster sammen med familie og venner? Jeg hepper i hvert fald på...

Bagning med budget skriver om En fin sommerkjole

For noget tid siden viste jeg min forårskjole – syet af et gammelt dynebetræk, købt i genbrugsbutikken. Den blev vældig fin, men jeg har endnu ikke fået den brugt – vejret har været ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvalpene er nu en uge gamle

De små hvalpe har fordoblet deres vægt i løbet af den første uge. De hænger i – rent bogstaveligt talt. De spiser, de sover, og de vokser. De små maver er blevet til truntemaver, og deres ...

Vinexpressen.dk skriver om Minismagning af østrigske hvid- og rødvine

I denne uge har vi smagt på østrigske hvid- og rødvine, og der er rigtig gode flasker i blandt. I særklasse er Brandl Zobings riesling The post Minismagning af østrigske hvid- og rødvine first a...

Landleys Kok skriver om Burgare med chili- och vitlöksmajjo

Sugen på en ny dressing till hamburgaren? Dessa burgare med chili- och vitlöksmajjo sätter piff på kvällens sommarmiddag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Brændende kærlighed fra havet

Brændende kærlighed fra havet er en lækker variation af den velkendte brændende kærlighed. Eventuelle rester kan anvendes til gratin dagen efter. Denne opskrift Brændende kærlighed fra havet bl...

Drop Slankekuren skriver om Brændende kærlighed fra havet

Brændende kærlighed fra havet er en lækker variation af den velkendte brændende kærlighed. Eventuelle rester kan anvendes til gratin dagen efter. Denne opskrift Brændende kærlighed fra havet bl...

Madens Verden skriver om Jordbærkage med kransekage og flødecreme

Her får du min opskrift på jordbærkage med kransekage og flødecreme. En skøn kage, der er nem at bage, og som er toppet med friske jordbær. Jordbærkage med kransekage og flødecreme. Så bliver...

Madens Verden skriver om Bikuber - nemme kager af marengs med flødeskum

Her er min opskrift på bikuber, der er sprøde og nemme kager af marengs. Efter bagning fyldes bikuberne med flødeskum og hakket chokolade. Bikuber er en super simpel kage at lave, og den kræver ik...


Torsdag d. 18. Maj 2023

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 21 – gode nemme opskrifter

Madplan uge 21. Her får du en masse gode nemme opskrifter til madplanen til en ny uge. Vejrudsigten ser skøn, mild og lun ud, så i denne uge venter der dig en masse sommerlige retter, du kan lave n...

GastroMand skriver om ”Jag längtar til Italien”

Indlægget ”Jag längtar til Italien” blev først udgivet på Gastromand.dk. Sådan skrev den svenske digter, forfatter og komponist, Birger Sjögren lige inden sin død i 1929. Han blev 43 år g...

Madens Verden skriver om Hel kylling med grøntsager i kyllingholder på ca. 1 time

Se her hvordan du laver en hel kylling med grøntsager i en kyllingholder til grillen. Kylling og tilbehør er klar samtidig på en time, og det er nemt. Dette er en nem opskrift på en hel kylling, d...

Madens Verden skriver om Opskrifter med asparges - både de grønne og de hvide

Her er lækre opskrifter med asparges. Nem inspiration til skønne retter med både de grønne og hvide asparges, og retterne er nemme at lave. Her får du nogle nemme opskrifter med asparges, og det ...

Madens Verden skriver om Kyllingesalat med bacon og spidskål

Her er opskriften på en både let og lækker kyllingesalat, der er fyldt med stegt kylling, bacon, spidskål og andre lækre råvarer. Kyllingesalat er en af mine favoritter, fordi salaten er både s...

Madens Verden skriver om Koldhævede boller med emmer mel

Her er min opskrift på koldhævede boller, hvor dejen hæver i køleskabet natten over. Nemme morgenboller uden æltning. Lavet med emmer mel. Koldhævede boller er super nemme at lave, da dejen til ...

Madens Verden skriver om Salat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødder

Se hvordan du laver den lækreste salat med bønnespirer, revne gulerødder og ristede cashewnødder. Salaten vendes med citrondressing. Salat med bønnespirer er et sundt tilbehør til mange retter m...

Piskeriset på eventyr skriver om Hobak jeon – koreansk morgenmad

Jeg skal naturligvis også prøve koreansk morgenmad i forbindelse med mit koreanske benspænd. Valget faldt på disse squashpandekager, som koreanere både spiser til morgenmad og som tilbehør til a...

Valdemarsro skriver om Sommerruller med grønt og halloumi

Sprøde og friske sommerruller med grønt og halloumi er en let og lækker ret til sommermiddagen. Den cremede peanutsauce mætter godt og passer derfor perfekt til de grøntsagsspækkede ruller. Jeg ...

Gastromad skriver om Aubergine Pizza

Aubergine Pizza er de perfekte hapsere som både kan serveres som de er, eller som tilbehør. De kan laves som her med aubergine skiver skåret på langs, eller mindre hvor de skæres i skiver. Begge ...

KalleMad skriver om Hiking trail inside the canyon of Rio Cares in Asturias, Spain

#Tourist Attraction, #picos del europa, #espana, #spanien, #nature

Noget i ovnen skriver om Daim cheesecake i glas – nem opskrift

Daim cheesecake. Her får du opskriften på en nem lækker cheesecake i glas med Daim chokolade. Nemme små cheesecakes lavet helt uden husblas. Er du også vild med Daim? Chokoladen er min yndlingsch...

KalleMad skriver om Lower Consolation Lake in Banff National Park, Canada

#summit, #landschaft, #landscape, #nature, #Rocky mountains


Onsdag d. 17. Maj 2023

Bare Go' mad skriver om Spaghetti med salciccia og tigerrejer

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om 10 nemme opskrifter med koteletter

Her får du 10 nemme opskrifter med koteletter, der er skønne bud på lækker aftensmad. Og sådan får du en kotelet med masser af smag. Der findes utallige opskrifter med koteletter, og de er da og...

www.madforlivet.com skriver om Anbefales vi tilstrækkeligt med D3 vitamin?

Mangel på D3 vitamin er stærkt forbundet med øget risiko for udvikling af en lang række sygdomme, hvoraf flere har vist sig at kunne forbedres ganske afgørende ved … Læs mere → Indl...

Henriks madblog skriver om Cremet risotto med gorgonzola og valnødder

Risotto med gorgonzola og valnødder er en rigtig dejlig risotto. Kombinationen af gorgonzolaosten og valnødder er rigtig vellykket. Gorgonzolaen tilsættes til sidst og er med tit at gøre denne ris...

Koudahl skriver om Cremet risotto med gorgonzola og valnødder

Risotto med gorgonzola og valnødder er en rigtig dejlig risotto. Kombinationen af gorgonzolaosten og valnødder er rigtig vellykket. Gorgonzolaen tilsættes til sidst og er med tit at gøre denne ris...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Skoven i maj

Der er så dejligt i skoven på den her tid. Den tid, hvor bøgebladene lyser grønt, hvor hægen blomstrer duftende, hvor fuglesang og gøgens kukken fylder luften – og den tid, hvor rådyrene ...

Noget i ovnen skriver om Rabarberlagkage med makroner – nem opskrift

Rabarberlagkage med makroner. Uhm her får du opskriften på en nem lækker rabarber lagkage med knuste makroner, rabarberkompot og flødeskum. Sikke en skøn lagkage, jeg lavede i weekenden, da børn...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 21

Find hele opskriften på Madplan uge 21 hos Mad for Madelskere.

Cori's Køkken skriver om Snurrer med ramsløgspesto

I går var jeg i køkkenet og fik bagt disse lækre snurrer med hjemmelavet ramsløgspesto og ost. Kan spises som tilbehør til suppe eller andre retter, eller nyd dem som de er.De minder lidt om min ...

Landleys Kok skriver om Krämig panna med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vermouth

Lövbiff passar till så mycket mer än rullader. Varför inte prova en god och krämig panna med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vermouth? » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Kromutters sigøjnerpande med kartoffelmos

Her er opskriften på kromutters sigøjnerpande efter ungarsk inspiration med kartoffelmos. Retten er bla.med kylling, paprika og peberfrugt. Sigøjnerpande er en klassisk ret, som du laver i en stor ...

Madens Verden skriver om Rengøring af bradepander så de bliver som nye

Rengøring af bradepander kan være hårdt arbejde. Her får du de bedste tips til at fjerne indgroet fedt og snavs uden det store besvær. Rengøring af bradepander og bageplader er noget af det vær...

Drop Slankekuren skriver om Intervalstegte koteletter med spidskål og rygeostcreme

Der er mange meninger om intervalstegning. For eller imod? Vi er helt klart for, men synes du, det er spild af tid og ikke gør noget for dine smagsløg, så steg dem, som du synes. Denne opskrift Int...

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Travel

herzelieb skriver om Radieschenblätter Pesto Rezept – toll auf Brot und zu Nudeln

Auf besonderen Wunsch einer Leserin gibt es heute ein Radieschenblätter Pesto Rezept! Liebe Sabine, das hier ist für dich und für die, die gern dippen! Dieser Dip ist besonders schnell gemacht und ...

Madens Verden skriver om Burritos - sådan laver du nemt den bedste burrito

Her får du den bedste opskrift på burritos. Se hvordan du laver og ruller en lækker burrito med fyld af bla. oksekød og grøntsager. Jeg elsker burritos, og så er de mexicanske pandekager med fyl...

Madens Verden skriver om Ratatouille i ovn - opskrift på den franske klassiker

Se her hvordan du laver ratatouille i ovn, hvor grøntsagerne bages i et fad. Opskriften er nem at gå til, og tilberedningstiden er cirka 45 minutter. Ratatouille i ovn er grøntsager, der bages i et...

Madens Verden skriver om Opbevaring af brød - sådan holder brødet sig bedst

Her kan du se hvordan du bedst opbevarer brød, så det holder friskt længe. Det gælder både opbevaring af franskbrød, boller og rugbrød. Man kan hurtigt komme i tvivl om hvordan man bedst opbeva...

Spiselig skriver om Få styr på menuen til sommerens studenterfest

Studentertiden er fantastisk. Her forlader de unge skolen, får huen på og har så ellers verden for deres fødder. Det kræver derfor en ordentlig fest og fejring, når de endelig er færdige. Står...


Tirsdag d. 16. Maj 2023

Familiefletninger skriver om Hvorfor busreklamer kan gavne din virksomhed

Busreklamer har længe været en effektiv måde at få opmærksomhed på i bybilledet. Men hvorfor er det egentlig en god idé at investere i busreklamer? I dette blogindlæg vil jeg komme ind på, hv...

Noget i ovnen skriver om Gulerodskage i kop med ostecreme – nem

Gulerodskage i kop. Her får du opskriften på små fine kager i kop, du kan bage nemt og hurtigt i mikroovn. Ej se lige en fin lille kage i kop jeg har bagt til min eftermiddagste. Den dejligste lill...

Henriks madblog skriver om Grillede lammeribs

Lammeribs er ofte overset til fordel for mere populære udskæringer af kød, når vi griller, men lammeribs er en lille skjult perle, der fortjener en plads på din middagstallerken. Uanset om du for...

Koudahl skriver om Grillede lammeribs

Lammeribs er ofte overset til fordel for mere populære udskæringer af kød, når vi griller, men lammeribs er en lille skjult perle, der fortjener en plads på din middagstallerken. Uanset om du for...

Carrotstick.dk skriver om Kombucha: En sund og naturlig drik til forbedring af tarmens sundhed

Introduktion Kombucha er en populær fermenteret te, der i øjeblikket vinder anerkendelse for sine potentielle sundhedsmæssige fordele. Denne naturlige drik er kendt for at være rig på probiotika,...

louiogbearnaisen skriver om Hummus med avocado

Hummus med avocado er en skøn, cremet hummus, som er god til både snacks og aftensmad. Find den lækre opskrift på nem hummus med avocado her: Minimum én gang om ugen. Også gerne flere, hvi...

Noget i ovnen skriver om Fyldt kyllingebryst i airfryer – nem opskrift

Fyldt kyllingebryst. I denne opskrift får du anvisninger på tid og temperatur du skal bruge når du steger fyldt kylling i airfryer. Tænk at man så nemt og hurtigt kan lave så lækker saftig kyll...

Madens Verden skriver om Farsbrød med porrer - nem fars i fad opskrift

Farsbrød med porrer er et spændende farsbrød, der er nemt at lave. En opskrift på fars i fad med porrer, som serveres med en god sovs til. Farsbrød med porrer er lækker aftensmad, der selvfølge...

Hashtagmor skriver om Pizza kylling i airfryer med salat

Den lækreste omgang pizza kylling i airfryer med salat. Min pizza kylling i airfryer er blot almindelige kyllingebryster med ost, pesto og pepperoni. Det er virkelig en lækker måde at tilberede sin...

Min Madopskrift skriver om Kylling med nudler og grøntsager i wok

Nem asiatisk ret med lækker cremet sauce og masser af god smag, får du i denne opskrift på Kylling med nudler og grøntsager i wok. Indlægget Kylling med nudler og grøntsager i wok blev først ud...

Evas Køkken skriver om Kogning af nye kartofler

 Nye danske kartofler, er der noget bedre? De her er fra Helnæs. De bedste kartofler, simpelthen, som jeg glæder mig til hvert forår. De er søde og faste og svagt orange indeni. Hvis du ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Opskrifter fra Colorado Kates præriekøkken

Mens jeg sidder her og lytter til små hvalpegrynt, får jeg lyst til at besøge en gammel veninde. Colorado Kate, der så tit er kommet til orde her. Hun er en prægtig kvinde, der ikke lader sig rok...

Madens Verden skriver om Rabarberclafoutis - nem fransk dessertkage

Rabarberclafoutis er en nem og dejlig dessertkage inspireret af den franske kirsebærkage claufoutis. Her med nye, danske rabarber. Rabarberclafoutis er en skøn kage, som du kan vælge at servere til...

Anna-mad skriver om Jordbærtærte

Kan man sige sommer uden at sige jordbærtærte? Det er manges yndlingskage om sommeren, og det forstår man godt. Det er også en af mine. Det er den perfekte kombination af sprød mund, mazarinmasse...

Drop Slankekuren skriver om Krebinetter med stuvede grønærter

Krebinetter er en dejlig, dansk ret. Her er den lavet fedtfattigt. Stegt i ovnen er der ikke behov for fedtstof. Og det er godt, for når kødet er paneret, kan det virkelig få suget noget fedtstof t...

Madens Verden skriver om Nem sommerkage med jordbær og flødeskum

Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade. Her er en opskrift på en helt uimodståel...

Madens Verden skriver om Laksesalat med ovnbagt laks, salat, tomat, og bacon

Laksesalat er både sund og nem aftensmad, som du laver med laks, der er bagt i ovnen. Anrettes på en frisk salat med tomater og sprød bacon. Til laksesalat skal du bruge omkring 150 gram laks pr. p...

Madens Verden skriver om Paprikakoteletter i fad - sund opskrift

Her er min opskrift på paprikakoteletter i fad med champignon og peberfrugt. Det er min sunde udgave, der laves uden smør og fløde. Paprikakoteletter i fad er populær hverdagsmad, der smager forry...

Madens Verden skriver om Grillede porrer - kog dem først i to minutter

Grillede porrer skal koges kort inden turen på den varme grill. Og derefter kan du servere porrerne med balsamico og olivenolie. Grillede porrer er populær sommermad, og porren er da også en af de ...

Madens Verden skriver om Banankage - lækker svampet kage med eller uden chokolade

Opskrift på den bedste banankage, der er meget nem at bage. Banankagen laves med modne bananer, og den kan overtrækkes med smeltet chokolade. Banankage er en af de mest populære kager hos både bø...

Madens Verden skriver om Grillede grøntsager - 10 opskrifter til grillen

Grillede grøntsager er nemt tilbehør, når du sidder ude og nyder sommervejret. Her er en samling med forskellig grønt fra kål til majskolber. Grillede grøntsager er alletiders tilbehør til en a...

Madens Verden skriver om Medister i Airfryer - stegt med bacon på 30 min.

Her kan du se, hvordan du nemt laver en medister i Airfryer. Opskrift på medisterpølse omviklet med bacon. Stegt på 30 minutter. Hvis du endnu ikke har prøvet medister i Airfryer, så er chancen h...


Mandag d. 15. Maj 2023

Noget i ovnen skriver om Tortilla pizza med skinke – nem opskrift

Tortilla pizza med skinke. Her får du en nem opskrift på hurtige pizzaer lavet på tortillabunde. Den nemmeste måde at lave pizza på! Så er det sagt. :-) Bred tortilla pandekager ud og top med fy...

Piskeriset på eventyr skriver om Gochujang Saewu Gui – grillede chilirejer

Vi fandt grillen frem i sidste uge for at lave Gochujang Saewu Gui, som er grillede chilirejer fra det koreanske køkken. De er meget simple at lave, men har masser af smag, og ja – de er naturl...

Familiefletninger skriver om Sexlegetøj – Et historisk perspektiv

Sexlegetøj er næppe et tema, som man taler om over kaffebordet eller mens man venter på bussen. Faktisk er det generelt et meget tabubelagt emne, som mange mennesker føler sig usikre eller flove o...

Madens Verden skriver om Butterfly kylling - opskrift til grill eller ovn

Den bedste opskrift på butterfly kylling, der steges i grill eller ovn. Med en nem sur/sød marinade, som kyllingen pensles med under tilberedning. Butterfly kylling (eller butterflied chicken) er en...

Henriks madblog skriver om Forkæl dig selv med min lækre blåbæris!

Ismaskinen har været i gang igen. Denne gang blev det til en dejlig cremet blåbæris. Blåbæris blev først skabt i begyndelsen af 1900-tallet da amerikanske landmænd, skulle finde på måder at b...

Koudahl skriver om Forkæl dig selv med min lækre blåbæris!

Ismaskinen har været i gang igen. Denne gang blev det til en dejlig cremet blåbæris. Blåbæris blev først skabt i begyndelsen af 1900-tallet da amerikanske landmænd, skulle finde på måder at b...

Bergholts opskrifter skriver om Hvor lang tid skal hvide asparges koges?

Noget af det, der slår mig igen og igen, er, hvor forskellig tilgang mennesker har til temperaturstyring. Det er mit indtryk, at mange stoler mere på opskrifters rettesnore end egen mavefornemmelse....