Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Onsdag d. 17. Februar 2021

Dalsgaard i Skivholme skriver om Askeonsdag

Det er askeonsdag i dag. I gamle dage begyndte fastetiden nu. Om det så udelukkende var af religiøse årsager, eller om det skyldtes, at der ikke var så meget vinterforråd tilbage i den barske og ...

Lacucinanada skriver om Black Bean burger m.rødbede burgerbolle og jordskokkehummus

“Ser fantastisk ud” “Del, please, del” “Nøj jeg savler, DEN opskrift må du love at dele!” Sådan lød nogle af kommentarerne da jeg delte billedet af denne burger...

Bagning med Budget mm skriver om Ah - tøvejr :-)

 Hvor er det med et blevet mildt udenfor. Det føles virkelig helt anderledes at stikke hovedet udenfor døren nu i modsætning til i weekenden. Nu er det gråt, vådt - og mildt. Og helt okay me...

herzelieb skriver om Makkaroni Auflauf Rezept – Nostalgie aus dem Ofen

Muss nicht jede Familie ein Makkaroni Auflauf Rezept haben? Unseres ist geschmacklich mittlerweile wirklich perfekt, wir haben lange daran gefeilt! Und dieser Nudelauflauf ist bei uns Zuhause so belie...


Tirsdag d. 16. Februar 2021

KalleMad skriver om Halloween at The Witch House in Salem, Massachusetts, USA

#United States, #travel, #Tourist Attraction, #legend, #Estados Unidos

Kitchen of Kiki skriver om Sunday Sweater Mohair edition is finished

 I am finished with the knitting of my version of Sunday Sweater Mohair. And I just love the colour pattern, which the use of the yarn "Tigerdyr" brings to this sweater. It is really fantast...

Kærlighed & Kikærter skriver om Vegansk brok & gode intentioner

I løbet af mine snart 10 år som veganer og blogger, har jeg måttet lægge øre (og øjne) til lidt af hvert. Vi elsker at brokke os! Du får lige et par helt friske eksempler. Hold da op, laver Nes...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kit, klejner og køkken

Det er en tidskrævende opgave, Søren Sørøver har sat sig for, med de gamle stuehusvinduer. For at rammerne af træ kunne istandsættes, måtte glassene ud. Det skete i mange småstykker, fordi det...

Lykkes Lækkerier skriver om Svinekæber braiseret i mørk øl

 Braiserretter er noget af det bedste! De er så fulde af smag, og så får man verdens bedste sovs. Retterne er ofte til den tunge side, men til gengæld varmer de langt ind i hjerte og sjæl. E...

Lykkes Lækkerier skriver om Svinekæber braiseret i mørk øl

 Braiserretter er noget af det bedste! De er så fulde af smag, og så får man verdens bedste sovs. Retterne er ofte til den tunge side, men til gengæld varmer de langt ind i hjerte og sjæl. E...

KalleMad skriver om Bridge Tea Rooms, Bradford-Upon-Avon, England

#Bridge Tea Rooms, #Bradford-Upon-Avon, #England

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvordan holder primula og løgplanter længere indendørs?

Det er den her tid, hvor alle vi blomsterglade slet ikke kan lade være med at købe potter med primula og små løgplanter, når vi alligevel er ude efter mælk, kartofler og leverpostej. Ja, det er ...

Gastromad skriver om Dampede Hjertemuslinger med øl og kål

Hjertemuslinger dampet i øl med savoykål er en perfekt måde at tilberede disse skønne muslinger på. De er mindre end blåmuslinger men har masser af skøn smag. Selv om hjertemuslinger er lidt mi...

GastroFun skriver om Knasende kikærter – Den perfekte snack

Knasende kikærter – Den perfekte snack Billede Christine tir, 16/02/2021 - 08:39 Tid i alt 35 minutter Udbytte 1 portion ...

GastroFun skriver om Knasende kikærter – Den perfekte snack

Knasende kikærter – Den perfekte snack Billede Christine tir, 16/02/2021 - 08:39 Tid i alt 35 minutter Udbytte 1 portion ...

Landleys Kok skriver om Köttfärswraps med ost och råkostsallad

Dessa köttfärswraps med ost och råkostsallad är perfekt picknickmat att ta med sig ut på sportlovet och när man vill äta något utomhus. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Mandag d. 15. Februar 2021

KalleMad skriver om Snowy Night, Mayfield, England

#Snowy Night, #Mayfield, #England

Madling skriver om Pandekager

Pandekager – en god opskrift på pandekager. Lækre tynde pandekager med æg, smør og hvedemel. Pandekagerne kan spises som dessert, når der fejres fødselsdag eller serveres på morgenbordet ...

Noget i ovnen skriver om Vandbakkelser med kakao og kaffe flødeskum

Vandbakkelser med kakao. <3 Uhm i dag får du opskriften på nogle lækre kakao vandbakkelser med kaffe flødeskum, Nutella og kaffe glasur. Vandbakkelserne lavede jeg som fastelavnsboller til fast...

hannemad skriver om Vindruesalsa

Hurtig og nemt tilbehør til bøffen, tærten eller en god kortelet. Det bedste er at denne salsa er meget hurtig at lave og smager godt. The post Vindruesalsa appeared first on hannemad.dk.

Maden i mit liv! skriver om Tortillatærte med kylling og porrer – nem opskrift.

Jeg er vild med madtærter, hvilket den opmærksomme læser af mine ugentlige madplaner måske har bemærket? Der er i hvert fald lange perioder, hvor der er madtærter på menuen både to og tre gang...

GastroFun skriver om Sous Vide Pulled Chicken Sandwich

Sous Vide Pulled Chicken Sandwich Billede Sebastian Jespersen man, 15/02/2021 - 10:57 Tid i alt 5 timer, 5 minutter Udbytte 2 pers...

GastroFun skriver om Sous Vide Pulled Chicken Sandwich

Sous Vide Pulled Chicken Sandwich Billede Sebastian Jespersen man, 15/02/2021 - 10:57 Tid i alt 5 timer, 5 minutter Udbytte 2 pers...

GastroFun skriver om Bløde og lækre flødekarameller med flagesalt

Bløde og lækre flødekarameller med flagesalt Billede madsglunde man, 15/02/2021 - 10:24 Tid i alt 3 timer, 55 minutter Udbytte ...

GastroFun skriver om Bløde og lækre flødekarameller med flagesalt

Bløde og lækre flødekarameller med flagesalt Billede madsglunde man, 15/02/2021 - 10:24 Tid i alt 3 timer, 55 minutter Udbytte ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De siger, det ikke holder

Endnu har vi frost her, selvom vejret ser lidt mellemfornøjet ud i dag. Det er mange år siden, det har været så koldt og så smukt. Minus 17 fredag nat. Men… de siger, det ikke holder. I dag...

Bagning med Budget mm skriver om Så frøs sommerhuset

 Vinteren har bidt sig fast - og det er egentlig helt fint med mig. Men det giver også udfordringer.Da jeg forlod sommerhuset for små 14 dage siden, lukkede jeg for vandet, og håbede, at det v...

GastroFun skriver om Ostestænger

Ostestænger Billede foodbyelma man, 15/02/2021 - 07:44 Tid i alt 1 time, 30 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Ostest...

GastroFun skriver om Ostestænger

Ostestænger Billede foodbyelma man, 15/02/2021 - 07:44 Tid i alt 1 time, 30 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Ostest...

Spis Med skriver om Regnbue Salat

I søndags lavede jeg denne salat, der er godt nok ikke blåt på tallerkenen, men blåbær ville have været noget mærkeligt i denne salat. Den er særdeles mættende, og man får protein fra edemam...

KalleMad skriver om Isolated beach in Brseč - Daltmatian Coast, Croatia.

#tourism, #tourist attractions, #travel, #world, #brsec


Søndag d. 14. Februar 2021

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan uge 7

Ja Ja, så er mit blodsukker alt for ustabilt igen !!! – Det vil sige at jeg skal passe endnu mere på hvad jeg spiser – En del af opskrifterne vil være fra diabetesforeningens kogebøger...

Kitchen of Kiki skriver om Shrovetide bun with Valentine twist

Today it is Shrovetide Sunday as well as Valentineøs day, so therefore I decided to twist my Shrovetide buns with a small Valentine twist in form of usign Amarena cherries and some juice from the Ama...

Kitchen of Kiki skriver om Valentine scones with cherry

 Today is is Valentine's day as well Shrovetide Sunday on the one and same day, which I am celebrating by baking both Valentine scones as well as Shrovetide bun on the very same day.The Valentine...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fastelavn

I dag er det fastelavn. Vi mærker ikke meget til det, for børnene må ikke samles og gå soldat, som de plejer på den her kolde dag i februar. Det er lidt trist. Ikke mindst for de børn, der skal ...

Evas Køkken skriver om Svinekød i sur-sød sovs

 Vi fik denne ret i aftes og den smager bare SÅ godt!Opskriften har jeg fået af Kristina, hvis niece bor i Kina og har givet hende opskriften. Det er fedt at få sådan en original opskrif...

Anna-mad skriver om Hindbærtrifli med crumble og skyrflødeskum

Der er altså ikke noget som en lækker, frisk, sprød, smagsfuld og cremet hindbærtrifli. I dag får du min opskrift, der består af tre gode lag af appelsinmarinerede hindbær, en hurtig crumble og...

GastroFun skriver om Hindbærtærte med mazarin og nutella

Hindbærtærte med mazarin og nutella Billede kitchenbysahar søn, 14/02/2021 - 10:54 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 1 kage...

GastroFun skriver om Hindbærtærte med mazarin og nutella

Hindbærtærte med mazarin og nutella Billede kitchenbysahar søn, 14/02/2021 - 10:54 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 1 kage...

GastroFun skriver om Skal du i gang med et større renoveringsarbejde - og har du tænkt på affaldet?

Skal du i gang med et større renoveringsarbejde - og har du tænkt på affaldet? Redaktion søn, 14/02/2021 - 08:29 Læs mere om Skal du i gang med et større renoverings...

GastroFun skriver om Skal du i gang med et større renoveringsarbejde - og har du tænkt på affaldet?

Skal du i gang med et større renoveringsarbejde - og har du tænkt på affaldet? Redaktion søn, 14/02/2021 - 08:29 Læs mere om Skal du i gang med et større renoverings...

Landleys Kok skriver om Frasigt surdegsbröd med manitoba cream och rågmjöl

Denna helg har jag bakat ett frasigt surdegsbröd med manitoba cream och rågmjöl. Detta sega bröd med fina hål bakas utan jäst, endast surdeg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Lørdag d. 13. Februar 2021

Bageglad skriver om IKEA hack: Legekøkken med opbevaring

IKEA hack af legekøkken. IKEA DUKTIG møder IKEA GNEDBY hack, så legekøkkenet får ekstra meget bordplads og mere opbevaring. Indlægget IKEA hack: Legekøkken med opbevaring blev først udgivet p...

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Parmesanchips

En umami bombe der går godt til rigtig mange retter som et lille sprødt tilbehør. Kan sagtens laves en dag eller to i forvejen. Det er simpelt, knasende og smager godt. Husk at lave lidt ekstra, da...

Kitchen of Kiki skriver om Suggestion for Shrovetide bun for Fastelavn 2021

 shrovetide buns in Spring colourTomorrow it is Shrovetide Sunday (Fastelavnssøndag) here in Denmark. What does it mean ? It is the peak day for eating Shrovetide buns, until you can not stand t...

KalleMad skriver om Arc de Triomphe, Paris

#Arc de Triomphe, #Paris

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Mere lys

Med den dybe kulde er der kommet flere fugle til foderbrættet. Det står lige udenfor vinduet, og hver gang en ny fugl lander, afledes opmærksomheden fra et bilag eller to. Trafikken er tæt. Der er...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 7

Vi prøver at bruge det vi har i stedet for hele tiden at købe nyt. Vi har fuldt spisekammer og fyldt fryser, og det må være udgangspunktet. Derfor ser madplanen sådan her ud: Mandag: Løgsuppe me...

Bagning med Budget mm skriver om Natsværmersjal

 Så blev mit natsværmer sjal færdigt :-) Endelig, vil du måske sige - men jeg har nu hygget mig med at strikke på det igennem alle månederne. Sjovt, udfordrende og lærerigt. Jeg ved nu nog...

Evas Køkken skriver om Mc’ Muffin Toast / Toast de luxe

 Forleden så jeg en kok lave disse toasts i Go’ Morgen Danmark, og jeg vidste med det samme, at de skulle laves til familien i weekenden. Så her i morges har vi nydt disse godt mættende...

GastroFun skriver om Find god sushi på Østerbro

Find god sushi på Østerbro Per Asmussen lør, 13/02/2021 - 10:31 Læs mere om Find god sushi på ØsterbroLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Spis Med skriver om Syre-Base Ernæring

Vores krop er designet til at sørge for, vi har den rette værdi i syre-baseforholdet. Spiser man mad med for højt syreindhold, vil blodet i første omgang forsøge at opretholde neutral tilstand. B...

Lykkes Lækkerier skriver om Løgtærte med timian og sukkertang

Tang er ikke noget jeg har arbejdet forfærdeligt meget med, ud over et par knap så vellykkede forsøg på selv at lave sushi. Nu er jeg i midlertid igang med det sidste semester på min uddannelse s...

Lykkes Lækkerier skriver om Løgtærte med timian og sukkertang

Tang er ikke noget jeg har arbejdet forfærdeligt meget med, ud over et par knap så vellykkede forsøg på selv at lave sushi. Nu er jeg i midlertid igang med det sidste semester på min uddannelse s...

herzelieb skriver om Nusskuchen Rezept – supersaftig, schön einfach und schnell gemacht!

Saftiger Nusskuchen ist immer eine Herausforderung für mich gewesen. Die Nusskuchen Rezepte, die ich früher gebacken habe, schmeckten zwar schön nussig, aber sie waren auch immer ganz schön trocke...


Fredag d. 12. Februar 2021

Kitchen of Kiki skriver om Suggestion for Valentine 2021 as eatable treats

Raspberry kissUpcoming Sunday it is Valentine Day, so perhaps you would like to make something special for your very own Valentine ?Anyway you can be very, very certain, that I have been creative agai...

Bageglad skriver om Fastelavnsboller au craquelin

Skønne fastelavnsboller af vandbakkelser med to forskellige farver craquelin. Fastelavnsbollerne er fyldt med nougatcreme, flødeskum og hindbærsyltetøj. Indlægget Fastelavnsboller au craquelin bl...

Evas Køkken skriver om Kærnemælkshorn med marcipanremonce & hindbær

 I går var jeg i skoven med min veninde, Mette og snakken faldt på kærnemælkshorn, som hun skulle hjem at bage, efter vi skildtes. Det er mange år siden, at jeg sidst har lavet kærnem...

GastroFun skriver om Fredsfisk med tartarsauce

Fredsfisk med tartarsauce Billede Thomas Tranega… fre, 12/02/2021 - 13:33 Tid i alt 20 minutter Udbytte 4 personer Læs m...

GastroFun skriver om Interview: Steffen Villadsen fra Molskroen

Interview: Steffen Villadsen fra Molskroen Emma Ahlgreen Haa fre, 12/02/2021 - 12:13 Læs mere om Interview: Steffen Villadsen fra MolskroenLog ind eller opret en konto fo...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 7.

Så fik jeg også lavet en madplan til uge 7. Lige rundt om hjørnet venter vinterferien for rigtig mange, men det er jo nok begrænset, hvad der skal ske af aktiviteter i år. Udenlandsrejser, skifer...

Madling skriver om Madplan uge 7 – 2021

Madplan uge 7 – nem madplan til familien. Så gik endnu en uge – en kold en af slagsen. Det har været minus 9 grader her i nat, men jeg har læst at flere steder i Jylland, har de haft minus ...

BUGInamnam skriver om Luftige Fastelavnsboller

Hurtige lette og luftige vandbakkelses fastelavnsboller med creme Jeg elsker vandbakkelser, og de er jo både sjove og ret lette at lave. Her har jeg brugt vandbakkelses dej til lækre fastelavnsbolle...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En klassisk løgtærte i ny form

Kan det virkelig betyde noget, om en tærte er rund eller firkantet? Nej vel? Og alligevel er jeg helt pjattet glad for min nye, aflange tærteform med løs bund. Den kom i går, og vi skulle selvføl...

GastroFun skriver om Hjemmelavet fondant

Hjemmelavet fondant Billede Anette Søstrøm… fre, 12/02/2021 - 09:55 Tid i alt 17 minutter Udbytte 1 Portioner Læs mere...

Spis Med skriver om Antiinflammatoriske Levnedsmidler

Man har beskæftiget sig med anti-inlfammatorisk mad flere år i USA og England, men det er et forholdsvist nyt begreb i Danmark. Det lyder måske som om, man er syg, hvis man skal spise anti-inflamma...

hannemad skriver om Kransekagehjerter

Disse små kransekagehjerter er super fine at servere til nytårsaften, eller som en lille romantisk kage på valentinsdag. The post Kransekagehjerter appeared first on hannemad.dk.

Landleys Kok skriver om Schnitzel av fläskkotlett med curry-potatissallad

Denna schnitzel av fläskkotlett med curry-potatissallad kräver varken avancerade köttbitar eller en köttklubba. Gott så det förslår blir det också! » Besök Landleys Kök för fler goda recep...


Torsdag d. 11. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Stegt spidskål med æbler nem sund opskrift

Stegt spidskål med æbler. Uhm - i dag får du opskriften på en nem og sund ret med spidskål stegt på panden.Jeg elsker bare spidskål - min absolutte kål favorit! Er det mon også din? Spidskål...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En tur ned til bækken og op på bakken

Vil du med en tur ud i vintervejret? Snebyger og frostklar sol skifter derude, og det er koldt, men dejligt. Bækken – Borum Møllebæk – løber klar og kold gennem engen. Den fryser ikke ...

Madling skriver om Millionbøf med pasta

Millionbøf med pasta – en børnevenlig opskrift på millionbøf med spaghetti. Da William var lille var en af hans favoritretter millionbøf. Nu er det blevet en af de retter, som Malte rigtig ...

GastroFun skriver om Interview: Kok Rasmus Bundgaard Nielsen

Interview: Kok Rasmus Bundgaard Nielsen Emma Ahlgreen Haa tor, 11/02/2021 - 11:08 Læs mere om Interview: Kok Rasmus Bundgaard NielsenLog ind eller opret en konto for at s...

GastroFun skriver om Anette i Masterchef: "Jeg ville bevise overfor mig selv og mine børn, at jeg rent faktisk godt kunne"

Anette i Masterchef: "Jeg ville bevise overfor mig selv og mine børn, at jeg rent faktisk godt kunne" Emma Ahlgreen Haa tor, 11/02/2021 - 10:30 Læs mere om Anette i Mast...

GastroFun skriver om Interview: Mikkel Wejdemann

Interview: Mikkel Wejdemann Emma Ahlgreen Haa tor, 11/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Mikkel Wejdemann Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Gastromad skriver om Fastelavnsboller af Vandbakkelser med Creme

Perfekte fastelavnsboller af vandbakkelser fyldt med lækker vaniljecreme og flødeskum og en skøn glasur på toppen er nemme og ret hurtige selv at lave. Disse skønne og nemme hjemmelavede fastelav...


Onsdag d. 10. Februar 2021

Bageglad skriver om Hindbærflødeboller med Ruby chokolade

Syrlige og søde flødeboller med marcipanbund og hindbærskum. Hindbærflødebollerne er overtrukket med Ruby chokolade. Indlægget Hindbærflødeboller med Ruby chokolade blev først udgivet på Bag...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Forhindringer i køkkenombygningen

Ombygningen af køkkenet er rendt ind i forsinkende omstændigheder. Der skal laves årsregnskab, indberettes og betales moms om få uger. Det er stadig vitrinen, som er det igangværende delprojekt, ...

Svigerinde skriver om Feta – honning dip

Den her er til dig Line! Du vil sikkert med glæde kunne genkende den fra weekendens dip og dyp slabberas, hvor den her trumfede alt det andet. Topklasse ud i dip. Den bør alle prøve. Og alle vil ku...

Noget i ovnen skriver om Pastasalat med kylling bacon & karry dressing

Pastasalat med kylling. <3 Uhm - i dag får du opskriften på en lækker pastaret med kold kylling, sprød bacon og kold karrydressing.Denne pastasalat er et kæmpe hit, både til frokost eller som...

GastroFun skriver om Græsk salat

Græsk salat Billede Gastrofamilien ons, 10/02/2021 - 15:23 Tid i alt 5 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Græsk sal...

Spiselig skriver om Få spiseoplevelsen hjem i eget hus

Mængden af takeaway der bliver solgt er generelt stigende. Dette er i sig selv ikke en dårlig ting. Dog så er der en tradition for, at kvaliteten af takeaway generelt er ringere end hvad du får n...

Lacucinanada skriver om Tænker du over fødevarernes klimaaftryk?

Foto: grafik fra Concitoinfo/IG Den store klimadatabase. Der er indtil flere måder at nedsætte klimaaftrykket på i forhold til vores indtag af fødevarer, hvor det at nedsætte sit madspild som pri...

Bagning med Budget mm skriver om Flytte-kage

 I dag er en særlig dag i min datters Trines liv. Hun og hendes mand overtager i dag nøglerne til det nye hus, de har fået bygget syd for Horsens. Efter utallige møder, overvejelser, forhandl...

GastroFun skriver om Svinkød/gris sous vide

Svinkød/gris sous vide Redaktion ons, 10/02/2021 - 10:12 Læs mere om Svinkød/gris sous videLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Kristinas køkken skriver om Risotto med rejer og asparges

1 skalotteløg1 spsk. smør180 g risottoris1 dl hvidvin6 dl hønsebouillon1 dl fløde200 g rejer½ bdt. asparges3 nelliker40 g parmesanÆrtespirerHak løget og sautér det i smørret. Tilsæt risene o...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Som at klæde om til middag i junglen

For nogle dage siden var jeg til et møde – på skærmen, selvfølgelig, hvor en af deltagerne fortalte om, hvor træt han var af restriktionerne, og at han følte en tung, tung coronatræthed i...

Landleys Kok skriver om Kryddig korvgryta med tomatsås och chorizo

Det sitter aldrig fel med en mustig gryta – som en kryddig korvgryta med tomatsås och chorizo. Denna är god och enkel men kräver lite kryddor. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Dorsch-Rogencreme – nordischer Brotaufstrich

Dorsch-Rogencreme ist so typisch nordisch – mehr geht fast nicht! In Skandinavien gehört Dorsch- oder Kabeljaurogen  oder die Dorschleber einfach dazu. Wie soll es auch anders sein, hat der Fi...


Tirsdag d. 9. Februar 2021

CDJetteDCs LCHF skriver om Ægvocado eller Eggvocado med bacon

Ægvocado - egg’o’cado - eggvocado - for breakfast - yep...sådan skrev jeg i et Instagram opslag før mit stråleførløb efter overstået kemobehandlingsforløb og operation for TNBC (Triple Neg...

Hverken fugl eller Fisk skriver om SALAT TIL KARRYRETTER

Vi spiser mandagsmiddag på en tirsdag igen i denne uge. Baby på vej laver forskydninger i vores ellers faste…

Evas Køkken skriver om Lumumba

 Det er flere år siden jeg sidst har smagt en lumumba, og jeg havde helt glemt hvor godt den smager. I weekenden, efter en lang og meget kold gåtur i snestorm, lavede jeg en lumumba til mi...

Lykkes Lækkerier skriver om Fastelavnsboller med remonce

 Af en eller anden grund trender fastelavnsboller helt vildt i disse år. Hos nogle af de mere populære bagerier, står folk ligefrem i kø ud på gaden, for at købe fastelavnsboller. Det er da...

Lykkes Lækkerier skriver om Fastelavnsboller med remonce

 Af en eller anden grund trender fastelavnsboller helt vildt i disse år. Hos nogle af de mere populære bagerier, står folk ligefrem i kø ud på gaden, for at købe fastelavnsboller. Det er da...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu med syet pote og gummisko

Det var lidt værre med Maggies pote, end det lige så ud til. Såret var så dybt, at der skulle en operation til. Husbonden tog til dyrlægen med hende i går, hun kom i narkose, og såret blev rens...

hannemad skriver om Sund Thaisuppe

Denne sunde thaisuppe er fyldt med smag og gode råvarer. Kan laves helt vegansk hvis man ønsker. Hurtig aftensmad på en travl dag. The post Sund Thaisuppe appeared first on hannemad.dk.

Vinexpressen.dk skriver om Simremad og vinen dertil

Efterår og vinter er den tid, hvor den store stegegryde skal i brug til Gullash, Bøf Stroganoff og alle de andre simreretter. Vi har kigget på kødudskæringerne, grøntsagerne, krydderierne og sel...

Foodfanatic skriver om Stegte ris med svinekød, broccoli og æg

Foto Columbus Leth Der er rigtig mange gode grunde til at bikse en omgang stegte ris sammen. Det er nem og hurtig mad, det er tilmed en billig spise, og så kan du proppe alt godt fra køleskabet i. D...

GastroFun skriver om Curry med kikærter og bacon

Curry med kikærter og bacon Billede Per Asmussen tir, 09/02/2021 - 10:35 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 4 personer ...

Gastromad skriver om Stenbiderrogn på jordskokkepure

Stenbiderrogn og jordskokkepure er en perfekt kombination og de er som skabt hinanden i en skøn og nem forret, hvor man virkelig smager stenbiderrognen. Stenbiderrogn er den pendant til den ægte og ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Noget om Det Flydende Forlag

2. oplag er en stor ting i et forlag. Også i et lille forlag som vores. Det Flydende Forlag blev etableret i 2013 og første udgivelse var min debutroman “Under landet”. Siden er andre b...


Mandag d. 8. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Butterfly kylling – lækker sprødstegt i ovn

Butterfly kylling. <3 I dag får du opskriften på en sprød og lækker sommerfugle kylling, der er super nem og hurtig at stege i ovnen. En butterfly kylling er en kylling der er skåret ud som en...

Madsvin skriver om Italienske kødboller – Som de laves i Italien

Der findes italienske kødboller. Og så findes der Johannes italienske kødboller. Dybest set troede jeg, at jeg havde fået den klassiske italienske tomatsovs til at være så god, som den nu engang...

Madling skriver om Kebab mix

Kebab mix med pomfritter, kebab kød, salat og dressing – en nem og god opskrift på hjemmelavet kebabmix. Hjemmelavet kebab mix med pomfritter, kebabkød, blandet grønt, rødløg og en nem og ...

Hverken fugl eller Fisk skriver om MILKY FOR BÅDE STORE OG SMÅ

1980’erne. Man kunne være disc’ker, flipper og bz’er. Og bondejokker. Man kunne rejse til USA og gå på highschool…

Bagning med Budget mm skriver om Online undervisning

 Det er også et af de nye begreber, der er dukket op i løbet af det sidste års tid. Også inden for kirken har vi nu mødt det - eftersom at vores konfirmander ikke må møde op fysisk til kon...

Anna-mad skriver om Rødbedetatar med estragonmayo og vesterhavsost

Denne opskrift på rødbedetatar har været længe undervejs. På en måde i hvert fald. Du ved det nok allerede, hvis du følger med på Instagram, men jeg udviklede faktisk denne opskrift tilbage i ...

Vinexpressen.dk skriver om Sushi og vin – en særlig kombination

Tør hvidvin og fisk plejer at være en god kombination. Men bare ikke når det kommer til sushi. I sig selv er rå fisk og ris jo ret neutralt, og hvis man spiser sushien uden tilbehør, kan en letbe...

GastroFun skriver om Semlor

Semlor Billede Yasmincooksandbakes man, 08/02/2021 - 10:23 Tid i alt 3 timer, 15 minutter Udbytte 18 stk. Læs mere om Seml...

GastroFun skriver om Fastelavnsboller med nutella

Fastelavnsboller med nutella Billede Anne Mette Autzen man, 08/02/2021 - 10:06 Tid i alt 2 timer, 50 minutter Udbytte 14 stk. ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Et spændende liv i perspektiv

Om man lever et spændende liv – corona eller ej – er helt op til en selv. Det er simpelthen et spørgsmål om perspektiv. En kat i en have er en tiger i en jungle. Vi mennesker kan måske...

GastroFun skriver om Bearnaisesmør

Bearnaisesmør Billede foodbyelma man, 08/02/2021 - 09:47 Tid i alt 30 minutter Udbytte 250 gram Læs mere om Bearnaisesmø...

GastroFun skriver om Whisky sovs

Whisky sovs Billede madsglunde man, 08/02/2021 - 09:33 Tid i alt 45 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Whisky sovsLog...

GastroFun skriver om Tangzhong toastbrød (sandwichbrød)

Tangzhong toastbrød (sandwichbrød) Billede Anette Søstrøm… man, 08/02/2021 - 08:57 Tid i alt 2 timer, 5 minutter Udbytte 1 b...

Landleys Kok skriver om Pumpa- och blomkålssoppa

Gör en värmande pumpa- och blomkålssoppa till middag och servera med ett gott bröd till. Denna soppa kan enkelt göras helt vegetarisk och vegansk. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Søndag d. 7. Februar 2021

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 6

Dette er sidste uge jeg kan tage fra fryseren, så er der ved at være ryddet op og der er kun lidt tilbage MANDAG……..Byg selv “burger”  /har burgere i fryser) TIRSDAG…&...

Maden i mit liv! skriver om Semlor – opskrift på svenske fastelavnsboller.

Semlor er svenskernes udgave af fastelavnsboller og sådan lidt en blanding af gammeldags fastelavnsboller og fastelavnsboller med flødeskum. Store, bløde kardemommeduftende boller som halveres og f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Så er det Maggies tur

For nogle måneder siden kom Rosie til skade med sin trædepude. Der måtte dyrlægebesøg til samt en sok på foden og plasticpose over, når hun skulle ud. Nu er det Maggies tur. I går kom husbonde...

Hverken fugl eller Fisk skriver om SØNDAG MORGENSTUND I SLO’MO’

Kold klar morgen med lyserød himmel, da solen begyndte at stige. Fuglekvidder i træerne, da jeg trådte ud med…

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 6

Det her underlige noget er alligevel gået hen og blevet en slags hverdag. Selvom vi er her, føles det ikke som om vi har mere tid, snarere tværtimod. Det er noget sært noget. Men maden har stort f...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Knap så mange tomme tønder

Måske husker du de tomme tønder? Nu buldrer de ikke rigtigt længere. Sådan er det også med egetræsfadene, vi hentede hjem til gården. Forleden dag var vi oppe ved Jammerbugt, hos Nordisk Brænd...

herzelieb skriver om Quark-Hefezopf Rezept – so einfach habt ihr einen Hefezopf noch nicht gebacken!

Zum Frühstück ein einfaches und fluffiges Brot backen muss gar nicht schwer sein. Dieser Quark-Hefezopf kommt mit wenigen Zutaten aus, die fast jeder im Haus hat. Außer ein bisschen Zeit braucht es...


Lørdag d. 6. Februar 2021

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT- bourgognedræber fra Baden

I det tyske Baden finder man en lille “klub” af topproducenter, som driver udviklingen frem mod nye højder. Blandt dem Salwey, Bernhard Huber og Franz Keller, der er i gang med at introducere en ...

Lykkes Lækkerier skriver om Bun Thit Nuong - Vietnamesisk risnudel-salat med krydret gris

 Vi har i en periode modtaget en asiatisk måltidskasse med aftensmåltider til 3 dage ad gangen. Det har været super lækkert at prøve nogle nye retter, og vi er begge ret vilde med asiatisk m...

Lykkes Lækkerier skriver om Bun Thit Nuong - Vietnamesisk risnudel-salat med krydret gris

 Vi har i en periode modtaget en asiatisk måltidskasse med aftensmåltider til 3 dage ad gangen. Det har været super lækkert at prøve nogle nye retter, og vi er begge ret vilde med asiatisk m...

Hverken fugl eller Fisk skriver om VINTERDAGE

Jeg ved ikke noget bedre end sne og frost. Sådan skal vinteren gerne være. Kold kold kold og med…

GastroFun skriver om Take away for dem som vil leve sundt

Take away for dem som vil leve sundt Sponsoreret indhold lør, 06/02/2021 - 08:40 Læs mere om Take away for dem som vil leve sundtLog ind eller opret en konto for at skri...

Landleys Kok skriver om Grillad lammrostbiff med rödvinssås och potatisgratäng med getost

Grillad lammrostbiff med rödvinssås och potatisgratäng med getost är festlig helgmat som aldrig sitter fel. Servera med sparris och småtomater. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Fredag d. 5. Februar 2021

GastroFun skriver om Gode tilbud til madelskeren

Gode tilbud til madelskeren Sponsoreret indhold fre, 05/02/2021 - 16:49 Læs mere om Gode tilbud til madelskerenLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Noget i ovnen skriver om Chokoladeglasur – lækker opskrift med smør

Chokoladeglasur. <3 Uhm i dag får du opskriften på en rigtig god og syndig chokoladeglasur. Glasuren er rigtig god at bruge, når du ønsker en lidt ekstra luksus agtig glasur på dine kager f.e...

GastroFun skriver om Sådan sikrer du dig at komme bedst i mål med din erhvervsflytning

Sådan sikrer du dig at komme bedst i mål med din erhvervsflytning Sponsoreret indhold fre, 05/02/2021 - 15:26 Læs mere om Sådan sikrer du dig at komme bedst i mål med...

GastroFun skriver om Forkæl hende du holder af med en lækker brunch

Forkæl hende du holder af med en lækker brunch Sponsoreret indhold fre, 05/02/2021 - 13:34 Læs mere om Forkæl hende du holder af med en lækker brunchLog ind eller opr...

Madling skriver om Madplan uge 6 – 2021

Madplan uge 6 – nem madplan til familien. Så er det fredag og lige om lidt weekend, og det glæder vi os til. Det har jeg vist sagt de sidste mange uger. Men der har altså også været lidt for me...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 6.

Så skal vi i gang med at tænke på en madplan til uge 6. Før vi får set os om, så er februar gået og vinteren til ende. Alligevel fortsætter jeg ufortrødent med lækker vintermad, for comfort ...

Bagning med Budget mm skriver om Vinterlige fredags glimt

 Det har været en uge i vinterens tegn. Og hvor er det bare dejligt og helt rigtigt. Den største udfordring er selvfølgelig, hvis man skal ud at køre :-) Men heldigvis så blev vejene meget h...

GastroFun skriver om Interview: Christoffer Norton fra Domestic

Interview: Christoffer Norton fra Domestic Emma Ahlgreen Haa fre, 05/02/2021 - 10:30 Læs mere om Interview: Christoffer Norton fra DomesticLog ind eller opret en konto fo...

GastroFun skriver om Æblebrød

Æblebrød Billede mad_anstalten fre, 05/02/2021 - 09:27 Tid i alt 45 minutter Udbytte 1 brød Læs mere om ÆblebrødLog i...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vinter ude – forår inde

Det er blevet vinter. Vinter og koldt. Rigtig vinter for første gang i flere år. ‘Et land på sommerdæk’ skrev de i Jyllandsposten for et par uger siden. Det handlede om, at der nok ald...

GastroFun skriver om Interview: Konditor Ronnie Holmen

Interview: Konditor Ronnie Holmen Emma Ahlgreen Haa fre, 05/02/2021 - 08:06 Læs mere om Interview: Konditor Ronnie HolmenLog ind eller opret en konto for at skrive kommen...

Spiselig skriver om Disse oplevelser kan få dig og din kæreste tilbage på sporet

Er du i et parforhold, men har du en oplevelse af, at I er røget ud på et sidespor? Det kan være, at I skændes mere end tidligere, at I har svært ved at finde gnisten, eller måske er det noget h...


Torsdag d. 4. Februar 2021

GastroFun skriver om Få styr på din online markedsføring

Få styr på din online markedsføring Sponsoreret indhold tor, 04/02/2021 - 21:31 Læs mere om Få styr på din online markedsføringLog ind eller opret en konto for at s...

CDJetteDCs LCHF skriver om Kinaradise lasagne eller moussaka med quattro formaggio ostesauce

 Det kan hænde, at man står og mangler en idé til, hvad der skal på bordet til aften. Det var præcis det, der hændte for mig idag, og jeg stod med en nyindkøbt kinaradise - faktisk lidt stor -...

Skagbaek skriver om Thailandsk kokossuppe

En super lækker suppe med "lidt spark i" kom på middagsbordet. Er blevet inspireret til den lækre suppe af Hanne Holm. Hun voksede op med en dansk mor og thailandsk far, og havde derfor en bred vid...

Hverken fugl eller Fisk skriver om BAGTE SYLTEDE LØG

Hver mandag laver jeg mad til alle på gården herude. Altså alle, der er hjemme. De andre, der bor…

Madling skriver om Smoothie med mango og banan

Smoothie med mango og banan – en nem og virkelig lækker mango smoothie opskrift. En god og cremet smoothie med mango og banan. Den er nem og hurtig at blende sammen og kan både drikkes til mor...

Kærlighed & Kikærter skriver om Vegansk dagskost – hvad jeg spiser på en dag – eksempel

Eksempel på en vegansk dagskost. Alle næringsstoffer er dækket i min veganske kost. Her kan du se et eksempel på, hvad jeg spiser på en helt almindelig dag. OBS: Jeg er ikke sundhedsfagligt uddan...

GastroFun skriver om En god restaurant på Vesterbro

En god restaurant på Vesterbro Sponsoreret indhold tor, 04/02/2021 - 13:29 Læs mere om En god restaurant på VesterbroLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...

GastroFun skriver om Mickis Choux au Craquelin

Mickis Choux au Craquelin Billede MickiCheng tor, 04/02/2021 - 10:35 Tid i alt 1 time, 30 minutter Udbytte 16 stk. Læs mer...

GastroFun skriver om Leder du efter et godt spisested på Nørrebro?

Leder du efter et godt spisested på Nørrebro? Sponsoreret indhold tor, 04/02/2021 - 10:28 Læs mere om Leder du efter et godt spisested på Nørrebro?Log ind eller opret...

GastroFun skriver om Sådan bliver du klar til en romantisk date derhjemme

Sådan bliver du klar til en romantisk date derhjemme Sponsoreret indhold tor, 04/02/2021 - 09:21 Læs mere om Sådan bliver du klar til en romantisk date derhjemmeLog ind...

Landleys Kok skriver om Krämig panna med kräftstjärtar, purjolök och dill

En lyxig och krämig panna med kräftstjärtar, purjolök och dill passar fint att laga till helgen. Servera med kokt potatis, pasta eller ris till. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Zitronenkuchen mal anders – mein Rezept für einen Kartoffel-Zitronenkuchen

Man kann nie genug Zitronenkuchen Rezepte haben, finde ich. Dieser besondere Kuchen wird ohne Mehl und mit Kartoffeln gebacken und stammt aus meiner Sammlung für dänische Rezepte. Bei uns Zuhause es...


Onsdag d. 3. Februar 2021

GastroFun skriver om Et sofabord til alle og en hver

Et sofabord til alle og en hver Sponsoreret indhold ons, 03/02/2021 - 21:23 Læs mere om Et sofabord til alle og en hverLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...

Noget i ovnen skriver om Vandbakkelser med creme – god nem opskrift

Vandbakkelser med creme. <3 Uhm skønne fastelavnsboller af vandbakkelsesdej med en lækker vanilje flødecreme.I dag får du opskriften på de lækreste vandbakkelser, der kan nydes året rundt og...

Kitchen of Kiki skriver om Sunday Sweater Mohair - finished with the body part

 Today I finished knitting the body on Sunday Sweater Mohair. For this mohair edition I use a combination of Single Merino (colour called "Tigerdyr") from I's Yarn together with Sandnes...

GastroFun skriver om Restaurant i Aalborg: disse typer mad bør du prøve

Restaurant i Aalborg: disse typer mad bør du prøve Sponsoreret indhold ons, 03/02/2021 - 15:54 Læs mere om Restaurant i Aalborg: disse typer mad bør du prøveLog ind e...

GastroFun skriver om One pot ramen

One pot ramen Billede Lindhardt og Ringhof ons, 03/02/2021 - 15:49 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om On...

Skagbaek skriver om Thailandsk nudelsalat med svinemørbrad

Vinteren og kulden kalder på madlavning med dybe smage og lækre kraftfulde retter. Er blevet vildt inspireret af Hanne Holms opskrifter på asiatiske retter, der både er kraftfulde, krydret - og ik...

Maden i mit liv! skriver om Koldhævede gulerodsbrud – nem opskrift på boller.

Jeg er SÅ glad for koldhævede brød og boller. Det er nemt og det er lækkert, og så er koldhævede boller jo bare et hit på morgenbordet. Hidtil har jeg dog mest holdt mig til de mere rustikke og...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bløde sandwichboller med kerner og gulerod

For ikke så lang tid siden bagte jeg nogle bløde boller med solsikkekerner og hørfrø. Jeg skrev dengang, at man også kunne putte gulerod i dejen. Det har jeg gjort i dag, og det er nok værd at r...

Noget i ovnen skriver om Honningbagte grøntsager i ovn – nem opskrift

Honningbagte grøntsager. <3 Grøntsager nemt tilberedt i ovnen med honning og olie. Halløj hvor smager de bare godt! I dag får du opskriften på lækre grøntsager i ovn. Grøntsagerne smager s...

GastroFun skriver om Sådan stiller du sulten lokalt!

Sådan stiller du sulten lokalt! Sponsoreret indhold ons, 03/02/2021 - 10:45 Læs mere om Sådan stiller du sulten lokalt!Log ind eller opret en konto for at skrive kommen...

GastroFun skriver om Løgtærte

Løgtærte Billede madsglunde ons, 03/02/2021 - 09:04 Tid i alt 40 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om LøgtærteLog i...

Bagning med Budget mm skriver om En slags mærkedag

 Min ferie sluttede af med en tur til Nordjylland. Og det gjorde den, fordi i går, den 2. februar, kunne min far være fyldt 100 år.Det er helt i orden, at han ikke selv kom til at opleve den -...


Tirsdag d. 2. Februar 2021

MadetMere skriver om Kimchi fried rice – Fresh and Save

Idag skal vi tale om noget helt nyt – Og helt vildt gammelt – Og en opskrift. Så vi skal faktisk ret vidt omkring. Omdrejningspunktet er Zwillings nyeste produkt, nemlig deres Fresh and S...

Hverken fugl eller Fisk skriver om 130 gram lunhed til lillen.

Mens vi venter på næste medlem i vores lille flok, har jeg strikket et lille tæppe. Min mor har…

Lykkes Lækkerier skriver om Texas style brisket

 Næste weekend falder Superbowl Sunday. Hvis man går en lille smule op i amerikansk fodbold, skal sådan en begivenhed selvfølgelig fejres med amerikansk mad og drikke. Den mest populære amer...

Lykkes Lækkerier skriver om Texas style brisket

 Næste weekend falder Superbowl Sunday. Hvis man går en lille smule op i amerikansk fodbold, skal sådan en begivenhed selvfølgelig fejres med amerikansk mad og drikke. Den mest populære amer...

GastroFun skriver om Sådan får du dine børn til at spise sundere

Sådan får du dine børn til at spise sundere Sponsoreret indhold tir, 02/02/2021 - 16:52 Læs mere om Sådan får du dine børn til at spise sundereLog ind eller opret e...

GastroFun skriver om Running for energy (alkoholfri drink)

Running for energy (alkoholfri drink) Billede Lindhardt og Ringhof tir, 02/02/2021 - 15:40 Tid i alt 2 minutter Udbytte 1 drink ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Den smukkeste kyndelmisse

I går var det virkelig smukt derude med rimfrost og sol. Men i dag – i dag er det da lige før, man får hjertestop af al den hvide skønhed. Tyk, tyk rim dækker hver en kvist og gren, og temp...

GastroFun skriver om En hyggelig bydel fuld af liv

En hyggelig bydel fuld af liv Sponsoreret indhold tir, 02/02/2021 - 11:31 Læs mere om En hyggelig bydel fuld af liv Log ind eller opret en konto for at skrive kommentare...

Gastromad skriver om Vinanmeldelse af 3 Italienere

REKLAME I samarbejde med Lund Vine som ligger i Grenaa har jeg anmeldt tre Italienske vine som Henrik fra Lund Vine sælger via sin netbutik. Vinene som Henrik har sendt til mig, er det jeg kalder de ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Et gammelt kinesisk ordsprog siger: ”En mand er ikke bedre, end den whisky han brygger.”

Ok, sandt at sige så er det noget, sørøveren her selv har fundet på, men det gør det bare ikke så meget som en slurk mindre sandt! Jeg har endnu ikke lavet whisky, så jeg aner faktisk ikke, hvo...

Anna-mad skriver om Lakselasagne med spinat og ricotta

Lasagne har altid været en af mine livretter, og da jeg så begyndte at eksperimentere med alternativer til den klassiske med kødsovs, bechamelsovs og pastaplader, som også er super god, blev lasag...

GastroFun skriver om Eksotisk smoothie med mango, jordbær og ananas

Eksotisk smoothie med mango, jordbær og ananas Billede Henriette Kris… tir, 02/02/2021 - 08:46 Tid i alt 4 minutter Udbytte 2 g...

GastroFun skriver om Eksotisk smoothie med mango, jordbær og ananas

Eksotisk smoothie med mango, jordbær og ananas Billede Henriette Kris… tir, 02/02/2021 - 08:46 Tid i alt 4 minutter Udbytte 2 g...

Landleys Kok skriver om Vad kan man laga med falukorv?

Vad kan man laga med falukorv? Här bjuder jag på tips, inspiration och mina 15 bästa recept med falukorv – perfekt när du vill ha falukorv till middag! » Besök Landleys Kök för fler goda re...


Mandag d. 1. Februar 2021

Madling skriver om Varm kakao

Varm kakao – opskrift på kakao mælk med flødeskum. Der er ikke noget bedre end varm kakao efter en gåtur ude i kulden eller skoven. Når man rigtig skal hjem og varme sig under et tæppe og ...

Kunster på køkkenbordet skriver om Appelsinmüsli med pecannødder, havre- og bygflager

Hvis du klikker her, kommer du til et indlæg, der handler om, hvordan du kan gemme skallerne på dine økologiske citrusfrugter og sylte dem med sukker og vanilje. Her kommer så en opskrift, hv...

GastroFun skriver om Driving Miss Spritz (alkoholfri drink)

Driving Miss Spritz (alkoholfri drink) Billede Lindhardt og Ringhof man, 01/02/2021 - 13:06 Tid i alt 2 minutter Udbytte 1 drink ...

GastroFun skriver om Driving Miss Spritz (alkoholfri drink)

Driving Miss Spritz (alkoholfri drink) Billede Lindhardt og Ringhof man, 01/02/2021 - 13:06 Tid i alt 2 minutter Udbytte 1 drink ...

hannemad skriver om Cæsar salat

Der har altid været én salat der har stået over dem alle, og det er en cæsar salat. Det er nok ikke den sundeste salat, men en af de bedste. The post Cæsar salat appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om Bacon i mikroovn – stegt bacon på 2 minutter

Stegt bacon i mikroovn. I dag får du et lynhurtigt tip til hvordan du steger bacon i din mikroovn på få minutter. Vidste du mon, at du kan bruge din mikroovn til at stege bacon i? Det kan man nemli...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rimnåle, der prikker i næsen

Rimtågen bølger igen frem og tilbage over bakkerne. Og koldt er det. Men smukt. Rimen prikker i næsen som peberrod, og øjnene løber i vand, når man kommer ud på marken. Det knaser under støvle...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Mere arbejde på kagebogen

De seneste tre dage har der været pause i køkkenombygningen, fordi almindeligt liv og andet arbejde også skal passes. Mest af alt har jeg brugt de tre dage på at komme videre med kagebogen –...

GastroFun skriver om Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro

Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro Emma Ahlgreen Haa man, 01/02/2021 - 10:47 Læs mere om Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød KroLog ind eller opret e...

GastroFun skriver om Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro

Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro Emma Ahlgreen Haa man, 01/02/2021 - 10:47 Læs mere om Interview: Brian Mark Hansen fra Søllerød KroLog ind eller opret e...

GastroFun skriver om Ciabattaboller

Ciabattaboller Billede foodbyelma man, 01/02/2021 - 10:16 Tid i alt 9 timer, 20 minutter Udbytte 24 stk. Læs mere om Ciaba...

GastroFun skriver om Ciabattaboller

Ciabattaboller Billede foodbyelma man, 01/02/2021 - 10:16 Tid i alt 9 timer, 20 minutter Udbytte 24 stk. Læs mere om Ciaba...

GastroFun skriver om Kanelsnegle med appelsin og pistacie

Kanelsnegle med appelsin og pistacie Billede Thomas Nielsen man, 01/02/2021 - 09:34 Tid i alt 2 timer, 35 minutter Udbytte 16 stk....

GastroFun skriver om Kanelsnegle med appelsin og pistacie

Kanelsnegle med appelsin og pistacie Billede Thomas Nielsen man, 01/02/2021 - 09:34 Tid i alt 2 timer, 35 minutter Udbytte 16 stk....

GastroFun skriver om Pariser-bede (rødbede pariserbøf)

Pariser-bede (rødbede pariserbøf) Billede Lindhardt og Ringhof man, 01/02/2021 - 08:21 Tid i alt 35 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Pariser-bede (rødbede pariserbøf)

Pariser-bede (rødbede pariserbøf) Billede Lindhardt og Ringhof man, 01/02/2021 - 08:21 Tid i alt 35 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i januar 2021

Jeres favoritopskrifter i januar 2021 Redaktion man, 01/02/2021 - 07:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i januar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive kommen...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i januar 2021

Jeres favoritopskrifter i januar 2021 Redaktion man, 01/02/2021 - 07:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i januar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive kommen...


Søndag d. 31. Januar 2021

Noget i ovnen skriver om Rucola salat med tranebær og forårsløg – nem

Rucola salat med tranebær og forårsløg. En nem og lækker salat der kan laves helt uden dressing.Denne salat hører absolut til i den enkle og meget fedtfattige kategori. Jeg har slet ikke brugt dr...