Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 20. September 2022

www.madforlivet.com skriver om Forskere i PFAS-opråb: Flourstofferne skal forbydes

En række danske forskere råber nu op i kor for at få regeringen til at indføre et totalforbud mod de ekstremt sundheds- og miljøskadelige flourstoffer, PFAS. Og det … Læs mere → Indl...

Drop Slankekuren skriver om Linsesuppe med kylling

Linsesuppe er en dejlig suppe, hvor kyllingen kan erstattes med kalkun. Virkelig velsmagende. Denne opskrift Linsesuppe med kylling blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Mandag d. 19. September 2022

Min Madopskrift skriver om Braiseret okseragout

Braiseret okseragout, er også en dejlig ret, at lave i weekenden, da den tager ca. 3 timer at lave. Rosmarin giver retten en perfekt smag Indlægget Braiseret okseragout blev først udgivet på Min M...

Piskeriset på eventyr skriver om Garden Restaurant & Vinbar

I sidste uge havde en tidligere kollega inviteret mig på Garden Restaurant og Vinbar over for Kongens Have i København. Her er der et lille men spændende menukort, hvor man blandt andet kan få en ...

Noget i ovnen skriver om One pot pasta med bacon, spidskål og fløde

One pot pasta. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem og lækker pastaret - pasta med bacon, spidskål, løg og fløde. Alt lavet nemt og hurtigt i én gryde. Tænk sig. Aftensmad næsten kun p...

Øristeriets Blog skriver om Klintholm Gods Gårdbutik er nu forhandler af Øristeriets kaffe ;)

Vi er glade for at have fået endnu en forhandler af Øristeriets kaffe. Læs mere om dem her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069361849374  Gårdbutik Klintholm Gods, Klintholm A...

Madens Verden skriver om Tom Yam suppe med kylling og grøntsager

Sådan laver du en nem Tom Yam suppe med kylling og grøntsager. En hurtig opskrift på en lækker thailandsk suppe uden for mange ingredienser. Tom Yam suppe er en både nem og hurtig suppe, der sma...

Mad for madelskere skriver om Brombærtærte med frangipane

Find hele opskriften på Brombærtærte med frangipane hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Grønkål i højbed og sommerfuglelarver

For længe siden – tilbage i de sene forår – såede jeg grønkålsfrø, de spirede, blev plantet om og og voksede, inden de endelig flyttede ud i højbedet. Og det gik stille og roligt fr...

Landleys Kok skriver om Redd grönsakssoppa med rotsaker, purjolök och broccoli

Minns du klassiska pulversoppan med redd grönsakssoppa från Blå Band? Här är min hemlagade variant av redd grönsakssoppa med rotsaker, purjolök och broccoli. » Besök Landleys Kök för fler g...

Stinna skriver om Pandekager med is

Pandekager med is, citron og friske bær. Pandekager er en ægte dessert klassiker og de smager så skønt, når de serveres med… The post Pandekager med is appeared first on Stinna.

Drop Slankekuren skriver om Kæmpebøf med rosenkål og spaghetti

“Jeg hader rosenkål”. Disse rosenkål er tilberedt så smagen ikke er så stærk. Og så er der ellers dømt kæmpebøf – én til deling. Denne opskrift Kæmpebøf med rosenkål og spaghetti bl...

Vinexpressen.dk skriver om Ugens vinhit – kølig og finesserig rødvin fra Languedoc

Ugens vinhit kommer fra den kølige del af Languedoc, nemlig Pic Saint Loup, hvor vinene ofte er i besiddelse af god friskhed. I denne uge The post Ugens vinhit – kølig og finesserig rødvin fra La...

Madens Verden skriver om Farsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mere

Her finder du alle farsretter i alfabetisk rækkefølge. Der er retter med fars i ovn, i fad, til grillen og mange andre lækre opskrifter. Farsretter er nogle af de mst populære retter i Danmark, o...


Søndag d. 18. September 2022

Noget i ovnen skriver om Guldkarameller – opskrift med kondenseret mælk

Guldkarameller - uhm her får du opskriften på hjemmelavede guldkarameller med kondenseret mælk, lavet nemt og hurtigt i mikroovn. Sikke en succes!  Verdens bedste flødekarameller! I dag havde jeg...

Spiselig skriver om Brug din gamle whisky i køkkenet

Du har sikkert en gammel whisky stående i barskabet. Det er sjældent, at man går til whiskyen, når man skal have sig et godt glas. De fleste, særligt kvinder, sætter mere pris på en god rødvin...

Bare Go' mad skriver om Braiserede svinekæber

Ingen forhåndsvisning.

Spiselig skriver om Giv dine gæster en særlig oplevelse

Det er altid hyggeligt, at få venner og bekendte over til middag. Mange mennesker nyder at servere lækker mad og værne om gæster. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at vise de mennesker, du h...

Madens Verden skriver om Cookies med kokos og chokolade

Her er min opskrift på cookies med kokos og chokolade. Nemme og sprøde kokos cookies, der ikke tager mange minutter at bage. Ca. 20 stk. Kokos cookies med chokolade er nemme og skønne kager, der p...

Madens Verden skriver om Sparetips til at lave mad i ovn og på komfur

Her er 5 nyttige sparetips, der kan reducere elforbruget, når du laver mad i ovn eller på komfuret. Få gode vaner og begynd med det samme. Sparetips til at spare på strømmen er særlig aktuelle ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 38

Lidt om sidste uges plan: Den dér brandmandspasta, den smager sygt godt. Jeg havde fundet en øko-mørbrad på tilbud, og vi havde blå ost i fryseren. Hvis I vil synde heftigt en dag, så prøv den!...

KalleMad skriver om Having fun at Hamilton Pool near Austin, Texas, USA

#idyllic, #hiking, #america, #fun, #Estados Unidos

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 38

Ugens madplan uge 38 giver dig syv skønne retter, du kan lave til aften i den kommende uge. Og en lækker opskrift på romkugler som bonus. Det kan være svært hele tiden at finde nye lækre retter...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Tysk Riesling får fem stjerner

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til nogle af de vine, landets supermarkeder har på tilbud på lige nu. I München starter Oktoberfesten i disse dage (den slutter først i oktober, deraf n...

Piskeriset på eventyr skriver om Abrikosruder

Jeg har fundet en gammel opskrift frem fra gemmerne – nemlig abrikosruder. Den stammer fra et opskriftarkiv, jeg har fået af et familiemedlem, og opskriften går helt tilbage til 1970’ern...


Lørdag d. 17. September 2022

Viva Italia skriver om Montalcinello

I slutningen af juli var vi nødt til at finde en midlertidig bolig i en måneds tid, da vores lejlighed på agriturismo'et var booket af nogle feriegæster. Vi ville naturligvis finde et sted i lokal...

Bare Go' mad skriver om Svinemørbrad i karrydrøm

Ingen forhåndsvisning.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bloggen holder en lille ferie

Det er igen blevet tid til at holde en lille blogferie, et par computerfri dage, hvor der er tid til at lave noget helt andet, tage en masse billeder, tænke nye tanker og bare hygge og koble lidt fra...

Piskeriset på eventyr skriver om Ærtemuffins

Jeg fandt en opskrift på ærtemuffins på telefon – muligvis set et Femina-blad på et tidspunkt. I den oprindelige opskrift er der bacon i, men jeg ville hellere lave en ren vegetarudgave, så...

Valdemarsro skriver om Frikadellesandwich

Hjemmelavede frikadellesandwich med saftige frikadeller, sprød kål, lækker dressing og sød-syrlige cornichoner – det er så lækkert! I denne opskrift på frikadellesandwich steger jeg en omgang...

Vinblog skriver om Wynns, kølig rødvin fra Coonawarra

Der er visse regioner i verden som bare er klassiske og Coonawarra er en af disse. Unikke jordbundsforhold og det sydligst beliggende vindistrikt på det Australske fastland skaber unikke betingelser....

Anna-mad skriver om Madplan uge 38

Er du kommet godt ind i efteråret? Det er jeg. Jeg tror, at september er en af mine yndlingsmåneder på året, fordi der er ekstra meget hygge. Måske også fordi jeg har fødselsdag. Og fordi æble...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 38

Find hele opskriften på Madplan uge 38 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Filur drink

Find hele opskriften på Filur drink hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Supergoda ribs i tryckkokare

Dessa supergoda ribs i tryckkokare går fort att göra. Jag kokar dem först i tryckkokare och sedan lägger jag dem på grillen för en god, avslutande yta. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

herzelieb skriver om Marmor Smakager Rezept – schnelle und einfache Marmorkekse aus Dänemark

Dieses Marmor Smakager Rezept habe ich aus Dänemark mitgebracht. Sie wurden in einem kleinen Café zum Kaffee serviert. Diese Marmorkekse erinnern, obwohl sie mit Kakao im Teig zubereitet werden, an ...

Madens Verden skriver om Weekendmad - de bedste opskrifter på nem gæstemad

De bedste opskrifter på god weekendmad, der samtidig er lækker gæstemad. De rigtige retter til hyggelige stunder med god mad og vin på bordet. Weekendmad er god gæstemad, der gerne må tage lidt...

Madens Verden skriver om Mad i fad - her er opskrifter på lækre retter du kan lave i fad i ovn

Mad i fad er genialt, og her får du 5 opskrifter på mad, der tilberedes i fad i ovn. Det er mad, som du nemt kan lave og med masser af smag. Jeg elsker mad i fad, og har efterhånden udviklet en de...

Madens Verden skriver om 10 opskrifter med svampe fra champignon til kantarel

Opskrifter med svampe er perfekte nu, hvor det er efterår og svampesæson. Her får du 10 svampeopskrifter, som de fleste vil elske. Her har du 10 opskrifter med svampe, som er top-aktuelt i denne t...


Fredag d. 16. September 2022

Hashtagmor skriver om Madplan 18.09.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Nutella panna cotta – nem lækker dessert

Nutella panna cotta. Uhm her får du en rigtig nem og lækker opskrift på chokolade panna cotta med Nutella. Uhm fløde panna cotta der smelter på tungen! Min yndlings dessert, der heldigvis er supe...

Spiselig skriver om Mangler du madinspiration til dit næste selskab?

Med smørrebrød til take away i Århus bliver alle mætte og glade   Der kan være mange anledninger til at invitere gæster, men en travl hverdag med arbejde, familie, praktiske gøremål og m...

Madfidusen skriver om Opskrifter m. havregrød

Ingen forhåndsvisning.

Madfidusen skriver om Opskrifter m. havregrød

Ingen forhåndsvisning.

Spiselig skriver om Amy Vandpiber: Hvordan du gør din vandpibe klar

Amy vandpiber er et populært valg blandt vandpibe entusiaster. Mange mennesker elsker dens enkelhed og kvalitet. Men det kan være svært at vide, hvordan man gør den klar til brug. I denne artikel ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 38.

Uge 37 går på hæld. Foran os ligger en ny uge og venter og selvfølgelig også en madplan til uge 38. Herhjemme stornyder vi fortsat sensommeren, og især er jeg glad for alle de skønne råvarer, ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De sidste måneskinsgule blomster

I skovhaven er staudesolsikken Lemon Queen efterårshavens pryd. Den har vi glæde af til langt ind i oktober. Også den lysegule Klæbrig Salvie blomstrer endnu. De to er de sidste måneskinsgule blo...

Madens Verden skriver om Grydestegt rullesteg med sherrysauce

Se, hvordan du tilbereder en gammeldags rullesteg med sherrysauce. Det er en steg, hvor du får en super god sovs, der jævnes med smørbolle. Rullesteg med sherrysauce er en grydestegt udgave af den...

Madfidusen skriver om Opskrifter m. blommer

Ingen forhåndsvisning.

Madfidusen skriver om Opskrifter m. blommer

Ingen forhåndsvisning.

Madfidusen skriver om Blommekage

Her har været stille. Meget stille. Lysten, overskudet og motivationen til at lave ny opskrifter eller pleje Madfidusen har været lig nul. Men lige nu bugner haven med de lækreste æbler og blommer...

Madfidusen skriver om Blommekage

Her har været stille. Meget stille. Lysten, overskudet og motivationen til at lave ny opskrifter eller pleje Madfidusen har været lig nul. Men lige nu bugner haven med de lækreste æbler og blommer...

Louises Madblog skriver om Hjemmelavet Snickers is

Indlægget Hjemmelavet Snickers is blev først udgivet på Louises Madblog.

Bagning med budget skriver om En mulepose

Det er blevet langt mere relevant at have et godt net eller en god mulepose med, når man skal ud at handle eller have sit strikketøj med i byen. Jeg er blevet inspireret af frivilligkurset, hvor jeg...

Mad for madelskere skriver om Tarte tatin

Find hele opskriften på Tarte tatin hos Mad for Madelskere.

Bagvrk skriver om Rødbedebrød – et rødt madbrød til fest eller buffet

Du har inviteret til pigemiddag, eller du har inviteret gæster til en buffet, hvor du mangler en showstopper. Bag et rødt rødbedebrød. Så er du sikker på at fange deres opmærksomhed. Rødt rød...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for fredag uge 37 + uge 38 (16/9 – 25/9)

Da vi skal have sat telt op i haven til vores sølvbryllup søndag, får i næste uges madplan i dag – Det er bare et uddrag af hele september måneds madplan, men nogen vil gerne have den uge f...

Drop Slankekuren skriver om Helstegt rødspætte med bulgursalat

Det er ikke sådan lige at opdrive en hel rødspætte (med ben), hvis du handler i almindelige dagligvarebutikker. Men prøv i en fiskeforretning, og servér så helstegt rødspætte. Det er pengene v...


Torsdag d. 15. September 2022

Noget i ovnen skriver om Blommekage i kop – nem kage i mikroovn

Blommekage i kop. Her får du en god opskrift på en nem kage i kop med blommer - nem og hurtigt lavet i mikroovn eller airfryer. Det er rimeligt vildt, at man kan lave sådan en lille lækker kage p...

Hashtagmor skriver om Chili cheddar bagels med kylling og bacon

Her er min opskrift på skønne bagel sandwich med fyld. Mine favoritter er chili cheddar bagels med kylling og bacon. Du kan sagtens bage dine bagels selv også, men eftersom tiden ofte er en afgøre...

Piskeriset på eventyr skriver om Squashbøffer

Jeg kan godt lide, at man kan lave så mange forskellige vegetarbøffer, og nu har jeg også prøvet squashbøffer! Det er også et godt tidspunkt at gøre det på, for selvom efteråret så småt beg...

Dalsgaard i Skivholme skriver om To af det tidlige efterårs glæder

Vejret begynder at blive en anelse efterårsagtigt med kølige morgener, og løvet er så småt begyndt at rødme. Det er ikke sådan, man ligefrem jubler over det – heller ikke over at skulle l...

Madens Verden skriver om Galette med fersken - nem opskrift på dessert

Galette med fersken er en skøn, fransk tærte, som er nem at lave til dessert. Galetten laves med mørdej og uden brug af tærteform. Galette med fersken er en sikker vinder som afslutning på et m...

Gastromad skriver om Lakseruller

Lakseruller er en utrolig nem opskrift på den perfekte forret eller snack med røget laks og flødeost med urter. Opskriften på lakseruller er utrolig populær, da rullerne smager utrolig godt og de...

Vinexpressen.dk skriver om Languedoc overrasker endnu engang med elegant rødvin

Ugens vinhit kommer fra den franske vinproducent Alma Cersius i Languedoc. Huset laver fremragende vine til en ualmindelig god pris, og i denne uge er The post Languedoc overrasker endnu engang med el...

feinschmeckeren.dk skriver om Tomattærte med løgpuré og sauce hollandaise

Der er fortsat masser af danske tomater i sæson, så denne opskrift på tomattærte med bagte cherrytomater, karamelliseret løgpuré og sauce hollandaise er en kærkommen og raffineret mulighed for ...

Landleys Kok skriver om Corn flakespanerad kyckling med ris och grönsaker

Har du någon gång testat att panera i corn flakes? Corn flakespanerad kyckling med ris och grönsaker är både larvigt gott – och glutenfritt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Valdemarsro skriver om Fladbrød med kylling og haydari

Bløde fladbrød med saftige kyllingekødboller og cremet haydari fyldt med god smag og toppet med masser af sprødt grønt. En aftensmad som denne kunne jeg snildt sætte på min families madplan hve...

Lacucinanada skriver om GIVE AWAY: Alt i en/Jamie Oliver

[Reklame, indlægget er skrevet i samarbejde med Lindhardt og Ringhof ] Jamie Oliver fejrer det simple med over 100 opskrifter inspireret af det populære ‘one-pot’-fænomen. Englands mest...

Drop Slankekuren skriver om Forloren hare med ribsgele

Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men jeg synes også, at smagen bliver ringere. Denne opskrift Forloren hare med ribsgele blev udgivet først på Drop Slankeku...


Onsdag d. 14. September 2022

Piskeriset på eventyr skriver om Minimajs i krydret sauce

Minimajs optræder yderst sjældent i mine opskrifter. Jeg vil gætte på, at jeg har fået dem for mange gange i kedelige retter som barn. Men i anledning af månedens mere med majs-benspænd, så sk...

Louises Madblog skriver om Forloren hare

Få min lækre opskrift på en god klassisk forloren hare, som er et lækkert og smagfuldt farsbrød. Det er en simpel opskrift på forloren hare, så alle kan være med på den! Lav også gerne noget...

Madens Verden skriver om Den bedste opskrift på blommegrød, brombærgrød og grød af mirabeller

Se den bedste opskrift på blommegrød, brombærgrød og en dejlig grød af mirabeller. Grøden tager kun fem minutter at koge. Det tager blot få minutter at lave sin egen blommegrød, brombærgrød...

Louises Madblog skriver om Chili con Carne

Her kan du finde en lækker opskrift på chili con carne. Der findes flere forskelligt slags tilbehør til chili con carne, og jeg serverer gerne ris, creme fraiche og tortillachips til. Du kan lave c...

Louises Madblog skriver om Klassisk kartoffelsalat med radiser og purløg

Her kan du finde en lækker og nem opskrift på en klassisk kartoffelsalat med radiser og purløg. Sådan en god hjemmelavet kartoffelsalat er ikke svær at røre sammen, og det smager bare skønt. Op...

Maden i mit liv! skriver om Aristokrater.

Aristokrater. En lidt “glemt” småkage, har jeg på fornemmelsen. I hvert fald op til jul, hvor den måske nok forsvinder lidt i mængden blandt de mere kendte julesmåkager som vaniljekra...

Anna-mad skriver om Rugbrød med surdej

Jeg har over flere gange – til frokost, julefrokost, påskefrokost og lignende – fået dette rugbrød med surdej serveret hos en af mine venner. Og nu fik jeg endelig taget mig sammen til ...

Bagning med budget skriver om Store og små mærkedage

Gennem tiden og hen over året kommer små og store mærkedage. Nogle dage sætter skel i tilværelsen, andre er skønne oplevelser, der gør en forskel i nuet – og andre igen måske nogen, man ...

Madens Verden skriver om Havregrødspandekager uden mel og sukker

Havregrødspandekager uden mel og sukker er både sunde og helt ekstremt lækre. De er utrolig nemme at lave, og så minder de lidt om klatkager. Havregrødspandekager uden mel og sukker kan i princi...

Mad for madelskere skriver om Æblekompot

Find hele opskriften på Æblekompot hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Billig aftensmad til hele ugen - opskrifter og tips

Billig aftensmad kan sagtens smage skøn, sund og mættende. Her er syv opskrifter til familien, der gerne vil spise godt og økonomisk. Billig aftensmad kan gange virke som en udfordring, hvis man i...

Drop Slankekuren skriver om Fiskesuppe med torsk, tomat og rejer

Dejlig fiskesuppe med masser af fyld og masser af smag. Servér den også gerne som natmad, men til forret er den lidt for tung. Denne opskrift Fiskesuppe med torsk, tomat og rejer blev udgivet først...

herzelieb skriver om Würziges Käse-Zupfbrot – Rezept mit Butter und Kräutern

Mein würziges Käse-Zupfbrot sorgt immer für große Freude bei meinen Freunden. Es ist der Hit auf jeder Party, schmeckt super zur Suppe, zum Grillen oder einfach nur zum Dip. Nicht nur, dass der He...


Tirsdag d. 13. September 2022

Min Madopskrift skriver om Medaljer med æble- og jordbærkompot

Medaljer med æble- og jordbærkompot er en smuk klassisk konditorkage, med sprøde bagte mørdej bunde, hvor der i mellem er fyld af flødeskum og kompot. Indlægget Medaljer med æble- og jordbærk...

Piskeriset på eventyr skriver om Gnocchi med tomater

Jeg holder lige en kort pause fra majs-benspændet og har i stedet lavet gnocchi med tomater. Selvfølgelig dobbeltportion (altså i forhold til, at vi er to personer) og selvfølgelig med vores hjemm...

Noget i ovnen skriver om Kage i airfryer m. bær & kokos – nem opskrift

Kage i airfryer. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem, saftig og lækker kokoskage med brombær bagt i airfryeren. Øj en god kage! Svampet, lækker og helt perfekt. Kan kagen også laves i al...

hannemad skriver om Chili – lime dressing

Denne dressing er nem at mikse sammen og den er lækker som dressing til en salat, rejer, laks og svinekød. Brug evt. også ovenpå grøntsager. The post Chili – lime dressing appeared first on...

Emma Martiny skriver om Æblemazarin

Mazarin med æble Denne opskrift på æblemazarin er muligvis min nye yndlingskage. I hvert fald når vi snakker kager til efterår og vinter – så indtager den en sikker førsteplads – me...

Maden i mit liv! skriver om Million boller i karry.

Million boller i karry, karry kødsauce eller karry millionbøf. Jeg har virkelig været i tvivl om, hvad jeg skulle navngive denne her skønne kødsauce med hakket svinekød og karry. Men jeg er endt...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Forberedelser

Hvad laver den? spurgte Søren Sørøver, da vi mødte et pindsvin i porten. Man bør aldrig have så travlt, at der ikke er tid til at finde ud af, hvad et pindsvin laver. Det mener du nok også. Jeg...

Madens Verden skriver om Gammeldags varm kartoffelsalat - sursød

Gammeldags varm kartoffelsalat med løg er en klassiker i det danske køkken. Let at lave, en dejlig sursød smag og serveres ofte med pølser. Gammeldags varm kartoffelsalat vækker minder om barndo...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En vild buket fra Blomsten & Vasen

Jeg elsker blomster, og jeg elsker iværksætteri. Iværksætteri er initiativ, flid og drømme, der forenes med særlige evner og ideer, og som med tiden og lidt held kan blive til en levevej. Sådan...

Landleys Kok skriver om Krämig pasta med champinjoner, svartkål och soltorkade tomater

Här hittar du det receptet på krämig pasta med champinjoner, svartkål och soltorkade tomater från min senaste bok – med den saknade ingrediensen. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Fyldt hvidkål

Sørg for at udhule kålhovedet så meget, at siderne bliver så tynde som muligt, uden at der bliver hul i dem, for ellers tager det meget lang tid, inden du kan server fyldt hvidkål. Denne opskrift...

Madens Verden skriver om Kylling stroganoff - lækker gryderet med kylling

Her er min opskrift på kylling stroganoff. Det er en super nem, hurtig og lækker gryderet med kylling, champignon og lækker sovs. Kylling stroganoff er en velsmagende og lækker variant af den kla...

Madens Verden skriver om Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad

Her er min opskrift på kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad. En god hverdagsret med mad i fad, der kan serveres med ris - eller blot som retten er. Kylling med blomkål er en skøn opsk...


Mandag d. 12. September 2022

Rigeligtsmør.dk skriver om Squashkage opskrift – lækker kage med squash

En klassisk squashkage går man aldrig galt i byen med. Det er en nem og velsmagende kage, som får sin lækre milde smag og svampede konsistens ved hjælp af gode mængder revet squash. Squashen får...

Valdemarsro skriver om Grøn salat med æble

En lækker og simpel grøn salat med æble som er god til alle retter. Nemme grønne salater er ofte på bordet når jeg laver mad og jeg kan godt lide at mikse sådan en salat sammen på få minutter...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nabofrokost – med menu og opskrifter

Vores nabofrokost er en skøn, årlig tradition, der har ligget brak en tid på grund af corona. I lørdags var det derfor første gang i et par år, og alle sejl var sat til. Det var vildt hyggeligt....

Noget i ovnen skriver om Blommechutney opskrift – chutney med blommer

Blommechutney - uhm her får du en nem opskrift på en lækker blommechutney med rødløg og ingefær. Store, bløde, søde blommer - de smager bare så godt! Jeg var så heldig at få en stor pose vi...

Bergholts opskrifter skriver om Om Bergholts opskrifter

Om min kærlighed til mad og vin Trods præferencer for Bourgogne Blev min morfar medejer af Château de Haux – udtalen Blev diskuteret. jeg hælder selv til rhône & Bourgogne, ikke så Meg...

Min Madopskrift skriver om Fiskesuppe med laks

Du kan servere denne lækre fiskesuppe med laks, både som både forret og som en hovedret. Der er meget smag i denne fiskesuppe Indlægget Fiskesuppe med laks blev først udgivet på Min Madopskrift....

Familiefletninger skriver om Styrke din muskler med baglårs øvelser

Uanset om du lige er begyndt med styrketræning eller har gjort det længe, så er det altid anbefalet at sørge for at træne alle muskler i kroppen og ikke kun enkelte muskler. Her taler man om musk...

Madens Verden skriver om Ribbensandwich - lækker sandwich med ribbensteg

Lav en lækker ribbensandwich, der smager himmelsk godt. Her er min opskrift på sandwich med ribbensteg, syltede rødløg og sennepsmayo. Ribbensandwich eller ribbensburger er en lækker sandwich me...

Susanne Pagh skriver om Cookies med maskmel og smag af karamel

”Hvad – har du brugt den gode whisky til småkager?” Sådan kunne den skæggede godt have sagt med vantro i stemmen. Men nu kender han mig jo, og han ved, at jeg nok ikke ville hælde en halv fl...

Bergholts opskrifter skriver om Hummerbisque (bisque de homard) lavet fra bunden – serveret med glaserede kammuslinger

Hummerbisque med glaserede kammuslinger – mere klassisk fransk og smagsmætet bliver det næppe. Ordet bisque kommer af bis cuites – kogt to gange. Oprindeligt betegnede bisque en pureret ...

Mad for madelskere skriver om Frugtsalat med råcreme

Find hele opskriften på Frugtsalat med råcreme hos Mad for Madelskere.

Maden i mit liv! skriver om Blommemarmelade.

I august og september, når blommerne hænger tunge og modne på træerne, er det tid til at lave blommemarmelade. Og lige præcis blommemarmelade hører til blandt mine favoritter. Sammen med hybenma...

Vinblog skriver om Vine fra Pinotbox’en

REKLAME / tilsendte vine fra Pinotboxen Pinot noir er ikke Bourgogne og ej heller er Bourgogne pinot noir. En sætning der endnu engang blev understreget da jeg smagte to flotte vine, som var tilsendt...

Stinna skriver om Hytteostpandekager

Hytteostpandekager er søde, tynde dessert pandekager lavet med hytteost. Det lyder måske som en speciel kombination, men det smager skønt. Hytteosten bidrager… The post Hytteostpandekager app...

Drop Slankekuren skriver om Lækre salater

Det er grilltid og udetid, og så er det salattid. Og vi mener ikke bare grøn salat. Denne opskrift Lækre salater blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Drop Slankekuren skriver om Rød rodfrugtegryde

Delikat og velsmagende alt i en-gryde. Den kan varieres i det uendelige. Med andet kød, uden kød eller med andre grøntsager. Denne opskrift Rød rodfrugtegryde blev udgivet først på Drop Slankek...

Madens Verden skriver om Hakket oksekød med blomkål i fad

Her kan du se hvordan, du laver en lækker ret med hakket oksekød med blomkål i ovn. Retten tilberedes i et fad, og det er lækker og nem hverdagsmad, som alle kan lide. Hakket oksekød med blomkå...

Madens Verden skriver om Her er 5 lækre opskrifter med spidskål

Spidskålen er fantastisk, og her er fem lækre opskrifter med spidskål, som er den perfekte begynderkål på grund af den ret milde smag. Jeg synes spidskålen er en af de allerbedste grøntsager, ...

Madens Verden skriver om Kærnemælkshorn - opskrift på lækre horn med hindbær

Her får du den bedste opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce. Disse kærnemælkshorn er de traditionelle, som både er sprøde og lette. Kærnemælkshorn med hindbærremonce er lækre kag...


Søndag d. 11. September 2022

Min Madopskrift skriver om Blommemarmelade

Blommemarmelade er en helt fantastisk lækker marmelade, hvis man bruger de rigtige blommer. De utroligt søde grøn/gule reine claude blommer Indlægget Blommemarmelade blev først udgivet på Min Ma...

Noget i ovnen skriver om Hellofresh – ny inspiration til madlavningen

Reklame. Sponsoreret opslag. Indeholder affiliate reklamelink Jeg har fået lov til at afprøve Hellofresh konceptet og samtidig også dele en meget fordelagtig reklamekode med dig, der er førstegang...

Bergholts opskrifter skriver om Rødvinssauce fra bunden ~ fond, roux, gastrique ~ klassiske franske saucer

Hvordan laver man en god rødvinssauce fra bunden? Saucen, der binder kød og tilbehør sammen. Det kan du få svaret på her. Jeg har set italienske kokke fra en af Danmarks fornemste italienske rest...

Evas Køkken skriver om Fransk Citrontærte med mazarinmasse

 Små portionstærterStort tærteCitrontærte er en af mine yndlingskager, på linje med Gateau Marcel, Brunsviger & ‘Den Du Ved Nok’ i luksusudgaven. Denne er lige løftet til et ni...

anneseidelin.dk skriver om Progesteroncreme – erfaringer og anbefalinger

Få styr på PMS og overgangsalder Hvis dine hormoner er i balance, så har du det godt. Så simpelt kan det siges. Hvis du lider af PMS, eller er ramt af overgangsalderen, så ved du, hvad jeg taler ...

Piskeriset på eventyr skriver om Chokoladekage med popcorn og karamel

Denne chokoladekage med popcorn har jeg selvfølgelig lavet i forbindelse med mit mere majs-benspænd, for popcorn er jo poppede majskerner! Og er det ikke alt for sjældent, at popcorn indgår i dess...

Bagvrk skriver om Test af Cozze 17 pizzaovn – min anmeldelse og anbefaling

En pizzaovn står på manges ønskeseddel, så man kan konkurrere med pizzamanden om at bage den bedste pizza. Her er min test af Cozze 17 pizzaovnen. En napolitansk pizza er som ingen anden pizza. Lu...

Landleys Kok skriver om Frikadeller i buljong med grönsaker och ramslök

Dessa frikadeller i buljong med grönsaker och ramslök är ett härligt vår- och höstrecept. På hösten byter man enkelt mot sallads- eller purjolök. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...

Madens Verden skriver om Kringle med æble, kanel og remonce

Her får du min bedste opskrift på lækker kringle med æble, kanel og remonce. En skøn og nem æblekringle med masser af snasket æblefyld. Kringle med æbler og kanel er en virkelig lækker kage,...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 37

Ugens madplan uge 37 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad til den kommende uge - og en kageopskrift til weekenden. Med ugens madplan får du Madens Verdens bud på, hvad du kan lave ti...


Lørdag d. 10. September 2022

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets sidste besøg

I dag har vi haft årets sidste arrangement – et hyggeligt foreningsbesøg med foredrag/rundvisning/fortælling, eller hvad det nu udartede sig til, samt efterfølgende frokost af grønt fra kø...

Noget i ovnen skriver om Brombær panna cotta – nem dessert opskrift

Brombær panna cotta. Uhm her får du opskriften på en nem og lækker dessert, nemlig en cremet panna cotta med brombær. Wow tjek lige den farve! Da jeg havde lavet en portion brombærsaft, var det ...

Piskeriset på eventyr skriver om Majs-risotto

Da jeg annoncerede mit mere majs-benspænd, foreslog Venter på Vin, at jeg skulle lave majs-risotto i denne måned. Og da risotto er en skøn ret, som man kan variere en del, så hapsede jeg straks d...

Vinexpressen.dk skriver om Mad og vinsammensætning – kend grundreglerne 3:3

I de 2 første afdelinger af mad og vinsammensætning, har vi koncentreret os om de vigtigste grundregler. Det vil sige, hvilke vine, der strukturmæssigt komplementerer The post Mad og vinsammensætn...

Anna-mad skriver om Madplan uge 37

Nu sætter vi altså for alvor efteråret i gang, og det vil sige, at det er denne madplan uge 37 er græskar, karryretter og smovsemad på menuen. Det kan nærmest kun blive godt, og jeg lover, at du...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 37

Find hele opskriften på Madplan uge 37 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Bradepandekager - opskrifter på kage i bradepande

Bradepandekager er altid populære både at bage og spise. De kan bruges som kage til kollegaerne, skoleklassen eller bare når du har trang til lækker kage. Her får du de bedste opskrifter på bra...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 37

Vi afprøver et nyt koncept, grød og brød. Dvs. grød til mig og A, og rugbrød til U, der ikke kan spise grød under nogen omstændigheder. Og nogen gange bare brød, fx rugbrød m. lun leverpostej...

herzelieb skriver om Käsekuchenmuffins mit Mandarinen Rezept – 12 kleine Lieblingskuchen

Käsekuchenmuffins mit Mandarinen werden hier so oft gewünscht, dass ich immer eine doppelte Portion backen und dann die Hälfte in Portionen zu 4 Stück einfriere. Da sie so klein sind, kann man sie...

Madens Verden skriver om Æblecrumble - opskrift på crumblekage med æbler

Min bedste opskrift på æblecrumble, der er en nem og hurtig kage med æbler, crumble og grovvalsede havregryn. Kan også laves uden mel. Æblecrumble er en meget nem kage at bage, og den laves med ...

Madens Verden skriver om Baconruller i fad (nem opskrift med flødegrøntsager)

Baconruller i fad er en populær ret, hvor kødet lægges på en bund af grøntsager og lidt fløde, hvorefter hele retten får en time i ovnen. Denne opskrift på baconruller i fad kan sagtens blive...

Madens Verden skriver om Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling

Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker. Et lækkert kyllingefarsbrød, der er en lidt sundere udgave a...


Fredag d. 9. September 2022

Bergholts opskrifter skriver om Confit de canard – opskrift og inspiration til tilbehør

Confit de canard (også kaldet andeconfit) kan købes på dåse eller laves selv fra bunden. Her handler det om, hvordan man fremstiller sin egen andeconfit fra bunden. Er der ikke tid til det, kan ma...

Madens Verden skriver om Cremet kartoffel porre suppe med bacon

Her er en vidunderlig opskrift på kartoffel porre suppe, der koges med hønsefond. Suppen blendes og anrettes med sprød bacon og purløg. Denne opskrift på en skøn kartoffel porre suppe passer so...

Bergholts opskrifter skriver om Confit de canard-sandwich fra Ma Poule i Torvehallerne

En helt simpel confit de canard-sandwich: Godt, lidt groft brød (måske var det surdejsbrød) smurt med en fransk sennep med en vis sødme og proppet godt fuld med confit de canard, der havde ligget ...

Hashtagmor skriver om Madplan 11.09.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Madens Verden skriver om Ugens Vine: Spanien bedst blandt de billige - Frankrig blandt de dyre

Vinkender Jan Sørensen har kigget i tilbudsaviserne og giver her stjerner til de vine, landets supermarkeder har på tilbud. Spanien er i top blandt de billige - af 4 vine under 40 kroner er 3 fra S...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 37.

Det er blevet tid til at tænke på en madplan til uge 37. Og heldigvis er der jo stadig masser af skønne råvarer i sæson, som vi kan spise løs af. Faktisk er de fleste former for frugt og grønt ...

Vinblog skriver om Valtellina, vine der skal på din radar

Valtellina er Italiens hemmelige område for nebbiolo druen, langt oppe i Alperne. Samme drue som bruges til Barolo og Barbaresco, men der stopper de fleste ligheder også. Forskellen, hvor kommer den...

Noget i ovnen skriver om Tortilla flammkuchen – nem lækker pizza

Tortilla flammkuchen. Uhm her får du opskriften på en sprød og lækker pizza med løg og bacon, lavet nemt og hurtigt. Halløj hvor en lækkerbisken! Lynhurtige pizzaer, der bare smagte så godt! J...

Familiefletninger skriver om Køb en lækker damecykel her

Der er et væld af forskellige damecykler at vælge imellem, og det kan være ret overvældende. Men bare rolig, her kan du få alt den hjælp du har brug for til at finde ud af, hvad du skal overveje...

Smag på maden skriver om De 5 vigtigste årsager til hårtab, og hvordan du kan afhjælpe dem

Hårtab kan være en meget følelsesmæssigt belastende oplevelse, og det kan være svært at vide, hvad man skal gøre for at afhjælpe situationen. Denne artikel vil undersøge de 5 hovedårsager ti...

Lacucinanada skriver om Anmeldelse: 2 kogebøger der frister til et sødt efterår

Plantebaserede fristelser af Anette Hoeg Nielsen, udkommet 7.9.2022 på Turbine forlaget, vejl.pris 279,95 kr. Mummum søde favoritter, Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen, udkommet 1.9....

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sensommerkrukker

Det lykkedes – og endda lige inden regnen startede. De nye planter er puttet i krukker og fordelt rundt omkring. I nat er de også blevet vandet… Den store jernkurv blev fyldt med en stor,...

Gastromad skriver om Haydari dip

Haydari er en lækker cremet tyrkisk dip af fetaost og bagte peberfrugter. Få en dejlig dip man bliver dybt afhængig af. Denne skønne dip af fetaost fra Mellemøsten er utrolig populær i Tyrkiet. ...

Madens Verden skriver om Stegt fasanbryst med kompot og lækker sauce

Stegt fasanbryst med en kompot af æbler samt en rigtig god sauce er en lækker vildt-ret, hvor fasanbryst fyldes med bacon før stegning. Stegt fasanbryst er en virkelig delikatesse, hvis man steger...

Madens Verden skriver om Cupcakes med ananas og kokos

Cupcakes med ananas er nemme at lave. Har du lidt ananas til overs, er det oplagt at bage dem, men du kan også sagtens bruge dem fra dåse. Cupcakes med ananas og kokos er små lækre mundfulde med ...

Landleys Kok skriver om Smakrika grönsaksspett med och grillat bröd

Sugen på grillad vego? Dessa smakrika grönsaksspett med och grillat bröd passar perfekt att svänga ihop som sensommarmat. Detta recept ät lakto-vegetariskt. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Landleys Kok skriver om Smakrika grönsaksspett med halloumi och grillat bröd

Sugen på grillad vego? Dessa smakrika grönsaksspett med halloumi och grillat bröd passar perfekt att svänga ihop som sensommarmat. Detta recept ät lakto-vegetariskt. » Besök Landleys Kök för ...

Mad for madelskere skriver om Blommetærte med frangipane

Find hele opskriften på Blommetærte med frangipane hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Asiatisk inspireret risotto og kalvewok

Lækker "risotto" på en anderledes måde og på kun en halv time. En skøn ret på travle dage. Denne opskrift Asiatisk inspireret risotto og kalvewok blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Gammeldags rullesteg i ovn med nem sovs

Her kan du se hvordan man nemt steger en rullesteg i ovn. Det er en gammeldags rullesteg med svesker, og skyen fra steges jævnes til en lækker sovs. Rullesteg i ovn er en skøn måde at tilberede r...

Madens Verden skriver om Amagergryde - opskrift på nem og klassisk gryderet

Her er min opskrift på en Amagergryde. Det er en meget nem og velsmagende gryderet med svinebryst og masser af grøntsager. Amagergryde er en klassisk gryderet, som du laver med blandt andet svinebr...


Torsdag d. 8. September 2022

Bergholts opskrifter skriver om Hvad er forskellen mellem en gourmand og en gourmet?

Konteksten for forskellen mellem en gourmet og en gourmand Som nævnt tidligere i dag — i forbindelse med et indlæg om Frøken Jensens bearnaisesovs — var min Brillat-Savarin klar til afh...

Hashtagmor skriver om Pasta i ovn med tomatsovs og medisterpølse i ovn – bagt pastafad

En lækker opskrift på pasta i ovn med tomatsovs og medisterpølse i ovn. Et super lækkert bagt pastafad med medister pølse og masser af ost. Medisterpølse i ovn – bagt pastafad med medister...

Noget i ovnen skriver om Spar strøm i køkkenet – tips og gode råd

Spar strøm.  Elpriserne stiger og udgifterne til vores elregninger vokser og vokser. Det er til at få hovedbrud af! Lige nu er vi vist alle på udkig efter måder vi kan spare på strømmen på. Je...

Maden i mit liv! skriver om Håkonskager.

Håkonskager er klassiske småkager med vanilje og marcipan, der er rullet i perlesukker. En knasende sprød kage, der nærmest smelter på tungen. Og især op til jul, er håkonskagerne helt uundvær...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Agurketid

Smaskepot spiser kun agurk, når den er i sæson i Danmark – altså i juni, juli, august og september, hvor planten kan dyrkes i drivhus uden opvarmning. På den måde er hun et forbillede for m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Også drivhuset skal skifte sæson

Jeg blev selvfølgelig ikke færdig med at ordne krukker i går – der kom som ofte før noget i vejen, og jeg undervurderede, hvor lang tid det ville tage. Den evige tidsoptimist… Jeg går...

Emma Martiny skriver om Fra sygemelding til iværksættersucces med Carina Due

I dagens episode har jeg glæden af at interviewe Carina Due, som står bag det kreative marketingbureau BrandSome. Carina tager os med hele vejen fra starten på sin sygemelding, til hvor hun står...

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Pizz´a med dig!

Indlægget VIN UDEN PIS: Pizz´a med dig! blev først udgivet på Gastromand.dk. Vin til pizza, hvorfor har vi aldrig tænkt på det før? Nå, men nu sker det. Vi er jo en pizzaelskende nation og je...

Drop Slankekuren skriver om Momses æbleflæsk

Julen er ved at være ovre, og vi skal til at vænne os af med den fede mad, så her sidst på julen laver vi en portion æbleflæsk. Denne opskrift Momses æbleflæsk blev udgivet først på Drop Sla...

Madens Verden skriver om Eksotisk frugtsalat med lækker kokoscreme

Eksotisk frugtsalat består af eksotiske frugter som ananas og melon. En lækker sommerdessert med en et lag af snehvid kokoscreme. Eksotisk frugtsalat indeholder naturligvis frugter fra eksotiske la...

Madens Verden skriver om Kartoffelpande med kylling og spinat - hurtig aftensmad

Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad. Opskriften på kartoffelpande med kylling og s...

Madens Verden skriver om Kartofler med kylling i fad (lækker aftensmad)

Her er en min opskrift på kartofler med kylling i fad. Det er en nem og lækker ret til aftensmad på travle hverdage, men den er også god som gæstemad. Kylling med kartofler er en skøn aftensmad...

Madens Verden skriver om One pot spaghetti carbonara - aftensmad på 15 minutter

Her er min opskrift på one pot spaghetti carbonara, hvor du nemt laver hele retten i samme gryde. En lækker og cremet pastaret på ca. 15 min. til aftensmad. Hvem elsker ikke sådan en cremet og l...


Onsdag d. 7. September 2022

Noget i ovnen skriver om Brød i airfryer opskrift – brydebrød – boller

Brød i airfryer. Her får du opskriften på lækre brød i airfryeren. Et luftigt brydebrød eller dejlige boller. Jeg elsker bare min airfryer! Tænk og nu har jeg også fundet ud af, at man kan bag...

Min Madopskrift skriver om Blommekompot med vanilje

Blommekompot med vanilje er let at lave og smager fantastisk lækkert sammen med æbleskiver, iskold vaniljeis eller ovenpå pandekager. Indlægget Blommekompot med vanilje blev først udgivet på Min...

Bergholts opskrifter skriver om Hjemmelavet kalvefond — fond de veau — Larousse Gastronomique

I jagten på den perfekte rødvinssauce kommer det i denne ombæring til at handle om Escoffiers klassiske opskrifter på kalvefond, fond de veau, & brun fond, der koges på både kalvekød og oks...

Valdemarsro skriver om Flødestuvet spinat

Flødestuvet spinat smager fantastisk som tilbehør til mange retter. Jeg servere den gerne til alt fra de klassiske frikadeller til bagt laks og andre fiskeretter, samt til fx kylling. Både helstegt...

Piskeriset på eventyr skriver om Succotash – grøntsagsret med majs

Jeg faldt over succotash, da jeg ledte efter majsopskrifter til månedens benspænd, og den fangede straks min opmærksomhed. Retten stammer fra de indfødte amerikanere ved Rhode Island, og den finde...

Min Madopskrift skriver om Blommekompot

Til morgenmad eller et mellemmåltid er blommekompot perfekt, og bruges den som topping med mysli gøres enhver kedelig yoghurt lækker Indlægget Blommekompot blev først udgivet på Min Madopskrift....

Emma Martiny skriver om Gravidvenlig yin yoga

Denne video inviterer til gravidvenlig yin yoga, som hjælper med at finde ro og få strukket kroppen på en blid og sikker måde. Det eneste du skal bruge er en pude – eller to alt efter behov ...

www.madforlivet.com skriver om Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider

Nu kan du selv rense dit drikkevand for PFAS og pesticider! Den danske regering oplyser, at de arbejder på et generelt forbud i EU af de giftige flourstoffer, … Læs mere → Indlægget Nu ...

Madens Verden skriver om Torsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeret

Her får du min opskrift på torsk i fad med pasta. Det er en nem og hurtig fiskeret, som samtidig er børnevenlig. God til dem, der ikke er så vilde med fisk. Torsk i fad er en virkelig dejlig afte...

GastroMand skriver om Confiteret hvidløg

Indlægget Confiteret hvidløg blev først udgivet på Gastromand.dk. Hvis du lige mangler noget til at peppe en sandwich eller et brød op, så findes det ikke meget frækkere end confiteret hvidlø...

Maden i mit liv! skriver om Blommechutney.

Det har været et helt forrygende blommeår, og vi har næsten ikke kunnet følge med blommerne i haven. Det er både blevet til blommekager, grød og syltetøj og forleden lavede jeg blommechutney. F...

Henriks madblog skriver om Hickory røget laksesteak

Efter mit første forsøg med varmrøgning – en varmrøget laks – har jeg leget lidt videre med laks. Det er denne gang blevet til hickory røget laksesteaks. Det er ikke svært selv at varmrøge ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tid til nyt i krukkerne

Et hurtigt kig på krukkerne viser, at nogle af dem trænger til en opdatering. Nogle blomstrer ikke mere, og andre er begyndt bare at se lidt trælse ud. Derfor tog jeg i går på blomsterindkøb. I ...

Mad for madelskere skriver om Mexicansk pastafad

Find hele opskriften på Mexicansk pastafad hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Köttfärssås med blandfärs, morötter och zucchini

Sväng ihop en god köttfärssås med blandfärs, morötter och zucchini och servera med pasta. Perfekt som vardagsmat och till fredagskvällen. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Stinna skriver om Bønnelasagne

Bønnelasagne med hjemmelavet bechamelsauce, skønne krydderier og forskellige bønner. Denne lækre vegetariske lasagne er en anderledes slags lasagne, hvor kødet er byttet… The post Bønnelas...

herzelieb skriver om Parmesan-Blumenkohlbällchen Rezept – super als Mittagessen auch für Kinder

Ich liebe Parmesan-Blumenkohlbällchen! Mit der würzigen Frischkäse-Senf-Sauce sind sie ein tolles und schnelles Mittagessen. Für mich persönlich darf es ja gern mal vegetarisch sein. Für meinen ...

Madens Verden skriver om Vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale. Vegansk remoulade fra bunden er lidt af et must. Om man er vegane...

Madens Verden skriver om Mexicanske kødboller i krydret tomatsovs

Mexicanske kødboller laves af oksefars, som blandes med lækre krydderier. Ovnsteges sammen med en krydret sovs og serveres med kogte ris. Mexicanske kødboller i en krydret tomatsovs er en rigtig h...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffel-porre-suppe

En lækker, cremet kartoffel-porre-suppe. Pas på den ikke bliver for tyk. De fintsnittede porrer på toppen giver et dejligt pift, da der så også er lidt for tænderne at arbejde med. Denne opskrif...

Madens Verden skriver om Fyldte bagekartofler med kylling og spinat

Se her hvordan du laver fyldte bagekartofler med kylling og spinat. De bagte kartofler med fyld er gode som et helt måltid til aftensmad. Prøv lige denne opskrift på de bedste fyldte bagekartofler...

Madens Verden skriver om Mexicansk kylling i fad - nem hverdagsmad til hele familien

Her får du den bedste opskrift på mexicansk kylling i fad. En meget nem ret med kyllingeret med mexicanske ingredienser, som laves i ovn. Mexicansk kylling i fad er en virkelig nem opskrift på god...

Madens Verden skriver om Alle opskrifter med hakket oksekød

Her kan du nemt se en oversigt med alle opskrifter med hakket oksekød. Få de bedste opskrifter på hakkebøffer, kødsovse og meget mere. Leder du efter de bedste opskrifter med hakket oksekød, ja...

Madens Verden skriver om Livretter - her er 10 populære opskrifter som livret

Hvad er din livret, og hvad er de mest populære livretter? Her kan du se opskrifter på retter, som vi ofte foretrækker at vende tilbage til. Vi har jo nok alle hver vores livretter, og det at have...


Tirsdag d. 6. September 2022

Noget i ovnen skriver om Airfryer opskrifter – få en nem oversigt her

Airfryer. Her får du alle bloggens opskrifter til airfryer samlet ét sted. Jeg elsker bare min airfryer! Den geniale lille varmluftovn, der er så hurtig at varme op. Især efter vores børn er flyt...

Evas Køkken skriver om Laks i fad med fløde og citrongræs

 Vi fik en lignende ret hos vores gode venner Charlotte & Jakob forleden, i deres hyggelige sommerhus ved stranden i Kerteminde. Den måtte jeg simpelthen lave igen for den smager bare s...

Familiefletninger skriver om Sådan styrker i familiens fællesskab

De fleste har en travl hverdag med job, børn og fritidsaktiviteter. Dog er det vigtigt at huske på at styrke familiens fællesskab. Dette kan man gøre på forskellige måder. Læs med her, og bliv ...

Evas Køkken skriver om Stegte ris med æg

 Kender I det, at man får ustyrlig lyst til noget man har spist meget af, dengang tilbage i 80’erne?Jeg begyndte at lave mad på egen hånd, allerde som 7 årig. Dengang var det ofte stegte ri...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mening i galskaben

Et nyligt brakpudset stykke af græsmarken er blevet Maggies nye tumleplads. Man kan skøjte rundt, så der står græs til alle sider, man kan glide i det, og man kan stikke snuden ned og lege muldva...