Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 24. Juni 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om En lille, krukket blodbøg vokser sig større

For et par år siden fik jeg tre små, selvsåede blodbøge-børn. De stammede fra bog fra et kæmpe træ, der siden er fældet. De små træer blev sat i krukker, og nu – nogle år efter –...


Mandag d. 23. Juni 2025

Vinexpressen.dk skriver om Franske fristelser med elegant bourgogne på toppen

Ugens vine er en kanonade af franske fristelser. Helt i top ligger en Aloxe-Corton fra Domaine Maldant Pauvelot, der oser af både elegance og intensitet… The post Franske fristelser med elegant...

Landleys Kok skriver om Paj med kokt potatis, ost, mangold och inlagd paprika

Denna goda paj med kokt potatis, ost, mangold och inlagd paprika passar fint att servera som lunch, middag och till buffé. Särskilt på sommaren! Inlägget Paj med kokt potatis, ost, mangold och inl...

Råvareguiden skriver om Hvorfor din restaurant har brug for en hjemmeside, og hvordan den kan hjælpe dig

Sponsoreret indlægAt drive restaurant i dag indebærer mere end at lave god mad og tilbyde god service. For at få succes har du brug for en stærk online tilstedeværelse. En hjemmeside hjælper din...


Søndag d. 22. Juni 2025

Evas Køkken skriver om Aspargessalat med parmesandressing

 Forleden fik jeg denne fantastiske salat hos min veninde, Heidi. Den cremede parmesandressing i forening med søde sprøde asparges og friskbælgede ærter, er et match made in heaven. ...


Lørdag d. 21. Juni 2025

Vinexpressen.dk skriver om Sådan vælges den rigtige vin til grillmaden

Jeg bliver tit spurgt, hvilken vin, der passer til grillmad? Den lidt forsimplede tommelfingerregel er, at man bare kan snuppe en oversøisk. Skal den være The post Sådan vælges den rigtige vin til...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 25

Mandag: Gulerodstærte. Kålsalat til. Tirsdag: Resten af tærten Onsdag: Tomatsuppe Torsdag: Burgere. Vi bliver mange, både veganere, vegetar og kødspisere, og med burgere er det bare at skifte bø...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Midsommer og solhverv

Det er sommersolhverv i dag. Den længste dag, den korteste nat. Helt mørkt bliver det slet ikke. Nattergalen synger ved bækken i den lyse nat, og gøgen kukker i alle de lyse timer. I engen danser ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 26

Find hele opskriften på Madplan uge 26 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med vattenmelonsallad och ugnsrostad potatis

Något du bara måste prova denna sommar är grillad flankstek med vattenmelonsallad och ugnsrostad potatis. Perfekt som bjudmat när man har gäster! Inlägget Grillad flankstek med vattenmelonsallad...

Anna-mad skriver om Madplan uge 26

Det er rigtig sommer på menuen i denne madplan uge 26. Danske jordbær, masser af fisk, ærter, sommerpasta og andet godt. Det er jo som om, at ugen bliver endnu bedre, når man ved, at der venter en...


Fredag d. 20. Juni 2025

Hurtig Mums skriver om T-bone-steak

Normalt tænker vi oksekød, lige så snart ordet T-bone eller steak bliver nævnt. Men du kan også få T-bone af gris. Og det koster tre gange så lidt. Om det smager lige så godt, kan ikke diskute...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 26 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 26. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...

Gastromad skriver om Grillet 8 armet blæksprutte

Grillet 8 armet blæksprutte er en fantastisk lækker opskrift på de store pulpo-blæksprutter.Det er slet ikke nødvendigt at rejse til Sydeuropa for at smage denne velsmagende og enkle italiensk-in...


Torsdag d. 19. Juni 2025

Valdemarsro skriver om Torsk i fad med grøntsager

Nem og lækker opskrift på torsk i fad i ovnen med kartofler og grøntsager. Det smager simpelthen så godt og så er det en nem ret, som i store træk passer sig selv i ovnen. Man kan fint passe den...


Onsdag d. 18. Juni 2025

hannemad skriver om Rughapser med chokolade

Disse rughapser med chokolade er så gode at have liggende. Nemme at tage med i madpakken eller når man skal på tur. Stiller den lille sult. The post Rughapser med chokolade appeared first on hannem...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hylden – traditioner, opskrifter og tip

Der dufter af hyld, når vi går ud fra baggangen. Der vokser hyld på skrænten og hele vejen rundt langs hegnet. Duften driver med vinden sammen med solsortefløjt og havesangerens pludren. Hylden &...

Mine Ord skriver om Pasta med grønt og pikantost

Pasta med grønt og pikantostIngredienser:1 stort løg, skåret i halve ringe1 rød peberfrugt, skåret i strimler1 lille broccoli, skåret i små buketter500 gr. cherrytomater, skåret i halve1 HELT ...

Mine Ord skriver om Chicken Parm

Chicken ParmOriginalopskrift fundet herSom jeg lavede den til 3 personerIngredienserTomatsauce:3 spsk olivenolie6 fed hvidløg1 ds hakkede tomater1 spsk tørret basilikum1 oksebouillon1 tsk sukkersalt...

Mad for madelskere skriver om Jordbæris

Find hele opskriften på Jordbæris hos Mad for Madelskere.


Tirsdag d. 17. Juni 2025

Bageglad skriver om Jordbærtærte med vanilje

Denne smukke og festlige jordbærtærte er den ultimative sommerdessert og oplagt til at imponere dine gæster. Med mandelfyld, vaniljeganache og masser af friske jordbær er denne jordbærtærte smag...

Bageglad skriver om Jordbærtærte med vanilje

Denne smukke og festlige jordbærtærte er den ultimative sommerdessert og oplagt til at imponere dine gæster. Med mandelfyld, vaniljeganache og masser af friske jordbær er denne jordbærtærte smag...

Hurtig Mums skriver om Vegansk chokoladekage

Selvom du er veganer, behøver du jo ikke gå ned på chokolade. Den chokoladekage du får opskriften på herunder, er lavet med veganske chokoladeknapper, men du kan også bruge en plade vegansk chok...

Mad for madelskere skriver om Salat med grillede abrikoser, feta og brombær

Find hele opskriften på Salat med grillede abrikoser, feta og brombær hos Mad for Madelskere.


Mandag d. 16. Juni 2025

Valdemarsro skriver om Spinatvafler med kylling

Spinatvafler med kylling og bacon, toppet med grønt, pesto, en lækker karrydressing og æbletern. Det er så lækkert og super nemt at lave, både til en god frokost og til aftensmad. Man kan anrett...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Om Mariebær på vej – og om nytteværdi

Nu blomstrer multiflora rosenhækken overdådigt og smukt. Så det er vel nærmest helligbrøde allerede nu at tænke på hyben og dekorationer med Mariebær? Man skulle vel bare være i nuet og dufte...

Vinexpressen.dk skriver om Formidabel prisbombe på pinot noir fra Sydfrankrig

Sydfrankrig kan andet end at lave tunge bulderbasser med masser af frugtsødme. Et godt eksempel er Meyrac Estate, hvis pinot noir smager både frisk og The post Formidabel prisbombe på pinot noir fr...

Anna-mad skriver om Knækbrød med chokolade

Du kender jo nok godt den klassiske riskiks med chokolade, men har du prøvet knækbrød med chokolade? Det er jo lige så godt som knækbrød med pålægschokolade, hvis du nogensinde har lavet den k...

Fru Kreativ skriver om Vores faste kit – værktøj og reservedele til Camp-let

Når vi tager på Camp-let ferie, har vi altid en lille, men guld værd, kasse med værktøj og reservedele til Camp-let med i bagagerummet. Det er ikke, fordi vi forventer problemer – men vi ved, a...


Søndag d. 15. Juni 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 25

Mandag: Grøn kartoffelsalat og grønne deller Tirsdag: Bønnegryde m. ris Onsdag:  – Torsdag: afhænger af grøntkassen Fredag: Pizza

Mad for madelskere skriver om Vandbakkelsesstang med jordbær

Find hele opskriften på Vandbakkelsesstang med jordbær hos Mad for Madelskere.


Lørdag d. 14. Juni 2025

Hurtig Mums skriver om Solbærsaft

Er du til Ribena Solbærsaft, så er det kun fordi, du ikke har prøvet at lave din egen hjemmelavede solbærsaft endnu. Den bliver ikke lige så koncentreret som Ribena, men den bliver heller ikke li...

Mine Ord skriver om Mørbradgryde

Mørbradgryde m. bacon og flødeOriginalopskrift fundet herIngredienser:1 afpudset svinemørbrad3 spsk hvedemel1 pk. / 150 gr. bacon1 pk. / 150 gr. cocktailpølser2 store / 4 små løg400 gr. champign...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 25

Find hele opskriften på Madplan uge 25 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 25

Velkommen til denne madplan uge 25. Måske du er endt her, fordi du er blevet videreført fra Instagram, måske du selv har fundet madplanen, eller måske du på andre måder er faldet over den. Jeg h...


Fredag d. 13. Juni 2025

Mad for madelskere skriver om Grillspyd med gyrosmarineret kylling og peberfrugt

Find hele opskriften på Grillspyd med gyrosmarineret kylling og peberfrugt hos Mad for Madelskere.

Smag på maden skriver om Avanceret teknologi for optimal madlavning

Moderne stegepander er designet med avanceret teknologi, der forbedrer madlavningsoplevelsen markant. En særlig hybrid non-stick belægning kombinerer holdbarheden fra rustfrit stål med fordelene v...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rabarberkage med et strejf af ingefær

Sød, knasende top, et lag af syrligt-friske rabarber krydret med ingefær og en god kagedej i bunden. Årets nye rabarberkage. Inspireret af rabarbermarmeladen med ingefær (en smag, der er stærkt v...

Valdemarsro skriver om Isroulade

Isroulade med vaniljeis er en dejlig dessert, som min svigermor ofte serverer for hele familie, når vi er på besøg. Jeg har lavet min egen version af svigermors isroulade, for den skulle naturligvi...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 25 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 25. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...

Gastromad skriver om Dampede asparges med burrata

Dampede grønne og hvide asparges med burrata, skinke og pesto er en utrolig lækker salat, der kan serveres som tilbehør til aftensmaden. Friske asparges har denne her fantastiske sprødhed og smag,...


Torsdag d. 12. Juni 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rabarbermarmelade med ingefær

Gem lidt af sommeren, til det bliver efterår og vinter igen, og lav en portion rabarbermarmelade med finthakket ingefær. Rabarber er sure, ingefær er stærkt, men marmeladen er duftende, frisk og i...


Onsdag d. 11. Juni 2025

Hurtig Mums skriver om Tebirkes

Tebirkes er ikke bare tebirkes. Det kommer nemlig an på, hvor I landet du kommer fra. I Jylland er birkes blot bagt butterdej med birkes ovenpå, men i Østdanmark, er der også remonce i. Disse kald...

Mine Ord skriver om Saucer

Big tasty sauce v. 4.0Min første hjemmelavede burger siden uge 31 sidste år :DIngredienser:130 gr. Hellmans mayo130 gr. creme fraiche 18%1 tsk. hvidløgspulver1 tsk. røgsalt2 tsk. røget paprika16 ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Helstegt dyrekølle med rabarber

Vildtkød har godt af at møde lidt syre i årstidens tilbehør. Om efteråret med brombær og æbler, med smørstegte hybenskaller eller med ribsgele og danablu i sovsen. Men sommerbukken i maj og ju...


Tirsdag d. 10. Juni 2025

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på boller med havtorn og mandler

Disse delikate boller med havtornflager er lette at bage, og havtornen giver dem et ekstra delikat pift. De kan bages med eller uden gluten. Ingredienser til 6-8 stk 4 dl tempereret vand 25 g gær 50 ...

www.madforlivet.com skriver om Prioriter årstidens økologiske råvarer

Mange spørger mig ofte, hvorfor det er så vigtigt at købe økologiske råvarer, om det ikke er godt nok bare at købe dansk frugt og grønt? Men også danske afgrøder er desværre fyldt med pestic...

Mine Ord skriver om Kyllingkødboller, asiatiske

Kyllingkødboller, asiatiskeOriginalopskrift fundet HER ca. 20 stk.Ingredienser800 gr. hakket kylling2 æg8 spsk pankorasp3 fed hvidløg, finthakket1½ rød chili, udkernet og finthakketca. 1 cm....

hannemad skriver om Linsetærte med ost

Denne tærte er så god, du slet ikke tænker på, (hvis du er kødelsker) hvor er kødet. Skulle der være rester, er den god i madpakken. The post Linsetærte med ost appeared first on hannemad.dk.

Valdemarsro skriver om Aspargestærte

Aspargestærte er så enkelt og lækkert, en smuk ret til maj og juni, serveret med en simpel salat, godt brød til og måske et glas kølig hvidvin. Det er så dejligt og simpelt, men yderst velsmage...

www.madforlivet.com skriver om Pas på flåter – tre gode råd

Pas på flåter, for nu er det igen højsæson for de mikroskopiske skovflåter, der kaldes for Danmarks farligste dyr. Her får du tre gode råd mod flåtinfektioner. Skovflåten, der kun er på stø...

Mad for madelskere skriver om Salat med bagte tomater og parmesan

Find hele opskriften på Salat med bagte tomater og parmesan hos Mad for Madelskere.


Mandag d. 9. Juni 2025

Evas Køkken skriver om Wontons med svinekød & rejer

 Forleden havde vi fælles madlavning med gode venner og menüen stod på hjemmelavede wontons. Det tager ikke lang tid at lave sådan en portion, når man er fælles om at folde. Og så er ...

Evas Køkken skriver om Honningbagte gulerødder med fetacreme, brunet smør & hasselnødder

 Lækre bagte gulerødder med fetadip, og sprøde hasselnødder i brunet smør, det smagte så dejligt. Retten kan spises som tilbehørsret til kød, eller som del af en vegetarisk buffet.&n...

Vinexpressen.dk skriver om Blændende spätburgunder fra Weingut Sermann i Ahr

Ahr-distriktet har efterhånden været kendt for deres spätburgunder-vine i mange år, men det er først nu, at de er ved at kunne måle sig med The post Blændende spätburgunder fra Weingut Sermann...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Dronningebusken i den dansende pinsesol

Hvis pinsesolen danser i dag, er det fordi, den bliver rusket af den stride vind. Det blæser, så døre og vinduer klaprer, så smågrene og kviste fyger ned fra træerne, og så den smukke dronninge...


Søndag d. 8. Juni 2025

Hurtig Mums skriver om Verdens bedste brownie

Det er altid svært at afgøre om noget er ”verdens bedste”. I hvert fald når det handler om ikke målbare ting – som smag. Men hvis du bruger ”verdens bedste” råvarer til din brownie, så...

www.madforlivet.com skriver om Kender du Omega-7 ?

I mange år har fokus været rettet mod betydningen af omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som du sikkert kender. Dem får vi blandt andet fra fisk, frø eller kerner. De er flerumættede, hvilket gør dem ...


Lørdag d. 7. Juni 2025

Mine Ord skriver om Dumplings med svinefyld

Dumplings med grisOriginalopskrift fundet herIngredienser:300 gr hakket svinekød3 forårsløg1 rød chili (uden kerner)ca. 1½ cm ingefær1 gulerod2 spsk soyasauce½ spsk sesamolie1 spsk majsstivelse...

Anna-mad skriver om Madplan uge 24

Sommeren er her endelig, og jeg ved ikke med dig, men uha hvor jeg glæder mig til nye kartofler, rabarber, jordbær, asparges og ærter og grillaftener udenfor. Det bliver godt. I denne madplan uge 2...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 24

Find hele opskriften på Madplan uge 24 hos Mad for Madelskere.


Fredag d. 6. Juni 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 24

Mandag: Marry-me kikærter med ris Tirsdag: Rest fra dagen før Onsdag: Minestronesuppe med asparges Torsdag: Halloumideller, kartofler og stuvede ærter/gulerødder. Fredag: Spinatlasagne. Tomatsalat...

Vinexpressen.dk skriver om Rueda – det spanske epicenter for gode hvidvine

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid anset vinene fra Rueda som letbenede forbrugervine. Sprøde og frugtige med en crisp syre og The post Rueda – det spanske epicenter for gode hvidvi...

Valdemarsro skriver om Negroni

Den italienske drink Negroni er en klassiker og smager virkelig godt, når man er til drinks med en vis bitterhed der ikke er alt for søde. Over årene er jeg kommet til at foretrække cocktails der ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 24 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 24. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Klemdag og regnvejr

Verden er drivende våd udenfor. Og der hersker en lidt søvnig stemning inde. Det plisker og plasker. Vejrmeldingen siger, det bliver ved, så man burde jo nok tage sig lidt sammen, tage regntøj på...

Gastromad skriver om General Tso’s Kylling

General Tso’s Kylling er en kinesisk-amerikansk opskrift på ekstrem sprøde kyllingestykker vendt i den lækreste sursød sauce. Man skulle tro at denne wokret stammede fra Kina, hvilket den ikke g...


Torsdag d. 5. Juni 2025

hannemad skriver om Råsyltet hvide asparges

Råsyltet hvide asparges. Superlækre at bruge som pynt på forretter, bruger dem gerne til fisk og skaldyr. I en salat eller på smørrebrød. The post Råsyltet hvide asparges appeared first on hann...


Onsdag d. 4. Juni 2025

www.madforlivet.com skriver om Hyldeblomstsaft uden tilsat sukker

Hjemmelavet hyldeblomstsaft hører foråret eller den tidlige sommer til, og det smager fantastisk friskt og dejligt. Der skal normalt rigtig meget sukker i hyldeblomstsaft, og det er vi ikke så glad...


Tirsdag d. 3. Juni 2025

Hurtig Mums skriver om Vodka pasta

Kært barn mange navne. Retten du får opskriften på herunder, kaldes for vodka pasta, Gigi Hadid pasta, TikTok pasta, rigatoni alla vodka, penne alla vodka og sikkert meget mere. Det er en enkel og ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tre hunde og to mennesker i én campingvogn

Der er dem, der siger, man er bindegal, hvis man tager på ferie med tre hunde i én campingvogn. Det siger vi ikke, for nu har vi prøvet det. Vi har været på Mors i Kristihimmelfartsferien. Og der...

En Verden af Gin skriver om Nyheder fra ginnens verden – maj 2025

Ny sommerfrisk RTD fra Stockholm Bränneri, Skotsk ginproducent køber amerikansk ginproducent, og så overrasker ginkategoriens mest konservative ginproducent med ny variant.


Mandag d. 2. Juni 2025

Valdemarsro skriver om Asparges frikassé

Opskrift på en vegetarisk asparges frikassé.                                  . Frikasse er så lækkert om sommeren med nye danske kartofler, sprøde gulerødder og ...

hannemad skriver om Ramsløgssmør

Hjemmelavet ramsløgssmør smager vidunderligt og er nemt at lave. Smør, ramsløg og salt, så har du en smør som pynter med sin flotte grønne farve The post Ramsløgssmør appeared first on hannem...


Søndag d. 1. Juni 2025

Vinexpressen.dk skriver om Vanvittig lækker grand cru hvidvin fra Alsace

Der var engang, hvor Alsace var danskernes foretrukne hvidvin, men den tid er slut. Ikke desto mindre kan man finde fantastiske vine fra området, der The post Vanvittig lækker grand cru hvidvin fra ...

Øristeriets Blog skriver om Kaffe og espressoabonnementerne for juni måned er nu pakket :)

Vi har i dag, søndag, fået pakket alle abonnementspakkerne, og ristet de sidste ordre der også kom ind i dag. Vi har været på arbejde fra 06.30 til 19.30 og der er rent bord nu. Glæd jer ...

Madmagasinet skriver om Aalborgs drikkevand under pres: Kampen for rent og sundt vand i hanen

Af Madmagasinet Rent drikkevand direkte fra hanen har længe været en selvfølge i Aalborg. Men nye prognoser tegner et bekymrende billede: Hvis udviklingen fortsætter, vil kun omkring hver fjerde a...

Mine Ord skriver om Oprydning/organisering af bloggen

Her imens jeg er ved at komme mig så er det vigtigt jeg holder mig i gang, men uden at overbelaste kroppen. Så derfor har jeg været i tænkeboks med hvilke projekter jeg har kunne kaste mig over og...

Mine Ord skriver om Freezer meal prep

I dag er det 11 dage siden jeg fik en tredje nyre. For 12 dage siden havde jeg en nyrefunktion på 9%. Jeg følte mig træt konstant, men det var ikke en træthed jeg kunne sove mig fra. Mine fø...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Mens vi venter på regnen

Og vi venter virkelig på regnen. Det har været et ekstremt tørt forår og nu kan vi snart ikke vente mere. Men udsigten til regn betyder også, at lugearbejdet i køkkenhaven bliver besværliggjort...


Lørdag d. 31. Maj 2025

Fru Kreativ skriver om Pakning af Camp-let – sådan organiserer vi vores teltvogn til længere ferier

Fuld pakkeliste, billeder og video En god pakning af Camp-let er nøglen til en god campingferie – især når turen er længere og hele familien er med. Vi har efterhånden fået styr på, hvordan v...

Hurtig Mums skriver om Rygeost

Der findes mange måde at lave rygeost på. Grundlæggende set er ingredienserne de samme – syrnet mælk, der drænes – det er fremstillingsmåden, der er forskellig. Har du en rigtig røgeovn, er...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 23 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 23. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 23

Mandag: Harira til to dage Tirsdag: rest Onsdag: Græsk bowl med grøntsagsdeller Torsdag: Risotto med urter og asparges Fredag: Fajitas med portobello


Fredag d. 30. Maj 2025

Gastromad skriver om Pastasalat med dressing

En skøn kold pastasalat med en lækker cremet dressing er en nem opskrift. Jeg holder utrolig meget af denne slags nemme enkle retter. Især når de kan bruges som både hovedret, frokost, buffet og ...


Torsdag d. 29. Maj 2025

Valdemarsro skriver om Limoncello

Her får I min opskrift på hjemmelavet Limoncello, den klassiske italienske citronlikør, som smager friskt og sødt og er virkelig god til sommerens cocktails. Den hjemmelavede citronlikør smager e...


Onsdag d. 28. Maj 2025

Palæo Blog skriver om Gulvløsninger til erhverv, institutioner og private hjem

Når man vælger gulvbelægning, er det vigtigt at tage højde for både funktion, æstetik og holdbarhed. Uanset behov findes der gulvløsninger, der kombinerer funktionalitet med et flot visuelt udt...

hannemad skriver om Ramsløgspesto

Pestoen er nem at lave, og er god til tapas, fisk og kylling, eller sandwich. Med en mild smag af purløg og hvidløg. The post Ramsløgspesto appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tid til nytænkning i haven

Med nerver i klemme i begge hænder, er det svært at tage kampen op mod ukrudtet – eller at kante bede. Det er ved at drive mig til vanvid. Ikke at kunne – selv på grund af noget, man ik...


Tirsdag d. 27. Maj 2025

Vinexpressen.dk skriver om Rød slagkraft og hvid elegance fra Portugal

Portugals vinproduktion har udviklet sig for vildt de senere år, og det er svært at være andet end begejstret? Nogle vil måske nok mene, at The post Rød slagkraft og hvid elegance fra Portugal fi...

Valdemarsro skriver om Kyllingesalat med bacon

Opskrift på den klassiske pålægssalat – kyllingesalat med bacon. Den lækre kyllingesalat er virkelig lækker at servere på frokostbordet, til påskefrokosten, julefrokosten og til at bruge i al...

Råvareguiden skriver om Fleksibel temperaturkontrol: Når opbevaringen ikke må gå på kompromis

Køle- og frysecontainere som pålidelig løsning til fødevare-, event- og medicinalbranchen The post Fleksibel temperaturkontrol: Når opbevaringen ikke må gå på kompromis appeared first on Råva...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Forventninger til forårets løgplanter

Når man lægger løg i efteråret, er man fuld af drømme. Drømme, der meget ligner billederne på poserne. Men går drømmene så i opfyldelse, når foråret kommer? I tilfældet med de hvide/rosa,...


Mandag d. 26. Maj 2025

Susanne Pagh skriver om Kærnemælksbrød med rugmel

En rest kærnemælk gav anledning til et besøg i mit eget bagkatalog af opskrifter. Her faldt jeg over en opskrift på grove flutes med rugmel, som passede meget godt med mit temperament og køkkensk...

hannemad skriver om Ramsløgssalt

Denne skønne grønne salt med ramsløg, er så nem at lave. Find de skønne ramsløg i skoven og lav denne salt med det samme. The post Ramsløgssalt appeared first on hannemad.dk.


Søndag d. 25. Maj 2025

Råvareguiden skriver om Udskriv opskrifter og råvarelister med præcision – vælg den rigtige lasertoner

På Raavareguiden.dk handler det om madglæde, råvarekvalitet og god planlægning i køkkenet. Men også det praktiske bag kulissen har betydning – især når du skal holde styr på opskrifter, ind...

Råvareguiden skriver om Optimer køkkenet med en god blender

Sponsoreret indlæg I det moderne køkken er blenderen blevet en uundværlig hjælper, især når det kommer til at udnytte sæsonens friske råvarer optimalt. Hos Råvareguiden.dk, hvor fokus er på ...

En Verden af Gin skriver om Mandarina Dry Gin – en farveløs pink gin

Efter den lyserøde gins fald fra tinderne, virker tyske Brennerei Henrich og deres Mandarina Dry Gin lidt ude af trit med tiden. Selvom den er farveløs, er den frugtig og citrusdrevet - med meget li...


Lørdag d. 24. Maj 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 22

Mandag: Pasta med nødder og krydderurter. Tomatsalat til. Tirsdag: Saag Paneer. Onsdag: Salad nicoise Torsdag: Rester (Chili sin carne) Fredag: Pizza

Smag på maden skriver om Havtaske – en havets delikatesse

Havtasken, også kendt som marulk, er en fisk med et særpræget udseende og en usædvanligt lækker smag. Den lever på dybt vand og har en bred, flad krop med et stort hoved og en mund fyldt med sm�...

Anna-mad skriver om Madplan uge 22

Haps haps haps der er mange gode sager på denne madplan uge 22. Halloumi tacos, kartoffelpizza, bygotto med laks og andet godt. Jeg håber, at du har en god uge i vente – min bliver fuldstændi...


Fredag d. 23. Maj 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Spicy gulerodssuppe til en regnfuld sommerdag

Hvor var man i madlavningen, hvis der ikke var gulerødder til? Rå og revne, bagte og kogte, i brød, i kager, i gryde- og wokretter – ja, alle vegne. Suppen her med gulerødder, hvidløg, løg...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 22 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 22. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...


Torsdag d. 22. Maj 2025

Anna-mad skriver om Fiskeburger med tartarsauce

Indlægget indeholder reklame for ASC-mærket Her får du opskriften på den dejligste fiskeburger. Jeg ved ikke med dig, men jeg er over det sidste års tid blevet mere opmærksom på de mærker, jeg...


Onsdag d. 21. Maj 2025

Råvareguiden skriver om Rugbrødschips: En sprød og delikat snack til familien

Hvis du nogensinde har oplevet den fantastiske duft af friskbagt rugbrød, der møder sin skæbne som sprøde chips, så ved du, at skæret af gyldne stykker er nok til at vække selv den mest dovne e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fra forår til forsommer

Når hvidtjørnen blomstrer, og kornet bølger for vinden. Når smørblomsterne og de hvide skærmplanter overtager fra de gule mælkebøtter i græsmarken og på grøftekanten, og når græsset begyn...


Mandag d. 19. Maj 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bagt laks med rabarber

En helt ny måde at bruge rabarber kan man vel altid bruge? Rabarber dur jo til meget andet end kage. Fed fisk som laks har godt af et lidt syrligt modspil, og den den syrlige og krydrede rabarbersovs...


Søndag d. 18. Maj 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 21

Mandag: – Tirsdag: Stegte ris (ris-rest fra søndag) Onsdag: Kartoffelsalat med grønne linser. Torsdag: Gulerodsnuggets med kartofler og ranch dip. Grøn salat til. (Fra “Billig mad på d...


Lørdag d. 17. Maj 2025

Anna-mad skriver om Madplan uge 21

Selvom jeg er på festival i denne uge med arbejdet, så skal I ikke snydes for denne madplan uge 21. Jeg har mest af alt sammensat menuen, fordi det var lige, hvad jeg havde lyst til. Crispy chili fe...


Fredag d. 16. Maj 2025

Mad, mode og god smag skriver om Hvad betyder “uden registrering” casino?

Et casino uden registrering giver dig mulighed for at spille online uden at oprette en traditionel konto. I stedet logger Indlægget Hvad betyder “uden registrering” casino? blev først ud...

Mine Ord skriver om New kidney. who dis'?

Denne blog har ligget stille noget der minder om årevis, hvis man ser bort fra et enkelt opslag i ny og næ og det har der været en grund til. Jeg fik at vide i start 10'erne at jeg havde fået en a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bukkejagten starter i dag

Den 16. maj er en af årets vigtigste datoer for jægere. Det er i dag bukkejagten starter. Sjovt nok er det som om, man derefter kun ser råer. Faktisk var der en, der kiggede ind ad vinduet fra mark...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 21 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 21. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...


Torsdag d. 15. Maj 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ravioli med sprødstegt hvidløg, persille og citron – færdig på 10 minutter

Færdigkøbte, friske ravioli, en sjat olie, hakket frisk hvidløg, persille, lidt salt og citronsaft og -skal. Nå ja – og så masser af friskrevet parmesan til drys. Det er alt, der skal til f...


Onsdag d. 14. Maj 2025

Palæo Blog skriver om Kvalitetstøj til de mindste: Derfor skal du undgå børnetøj i syntetiske materialer

Ordentligt tøj holder længere end tøj i lav kvalitet. Men dette er ikke den eneste grund til, at det generelt anbefales, at du holder dig væk fra syntetiske materialer. Og er du på udkig efter b�...

En Verden af Gin skriver om Njord Gin markerer 10 år på Northside Festival

Når NorthSide åbner dørene til årets festival i Ådalen, er det ikke kun Lukas Graham, der er tilbage på festivalpladsen - det samme er Njord Gin med deres Njord Gin Club cocktailbar.


Tirsdag d. 13. Maj 2025

Fru Kreativ skriver om Gratis oplevelser i Berlin med børn – rute, rejsehæfte og ferie-budget

Er du på jagt efter gratis oplevelser i Berlin med børn? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi tog på vores første familieferie i Berlin med teltvogn og oplevede storbyen uden at bruge penge ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kastanjen blomstrer igen

Det enorme kastanjetræ for enden af indkørslen er et af de mest overvældende syn på den her årstid. Hvert år er jeg lige bjergtaget, og hvert år er træet blevet en lille smule større. En 15-2...


Mandag d. 12. Maj 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Maj – den lysende måned

Rapsmarkerne omgiver os – ja, de strækker sig så langt øjet rækker og endda ind over bygrænsen. Den sødlige og lidt vamle duft fra de mange millioner blomster driver med vinden. Her lugter...


Søndag d. 11. Maj 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 20

Mandag: Kartoffelsalat med ristede kikærter. Koldskål. Tirsdag: Linsesuppe Onsdag: Biksemad med spejlæg Torsdag: Asbjørns fødselsdag – Spaghetti carbonara (+en veganerversion). Fredag: Butt...


Lørdag d. 10. Maj 2025

Anna-mad skriver om Madplan uge 20

Det er tid til en madplan uge 20, og jeg glæder mig allerede til at sætte tænderne i ugens menu, for der er mange gode ting og ret meget sommer på tallerkenerne. Alt fra friske salater til sommerl...


Fredag d. 9. Maj 2025

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 20 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 20. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...

Madmagasinet skriver om Kan man få nye tænder? USAG-1-proteinet baner vejen for fremtidens bid

Forestil dig at kunne spise et sprødt æble uden at bekymre dig om gebis eller dyre tandimplantater. Forskning peger nu på, at vi måske snart kan få naturlige tænder igen – takket være et sær...


Torsdag d. 8. Maj 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blandt tulipaner, primula og halemejser

Der er sket så meget, mens vi var på ferie. Vi er også gået glip af noget, for det går uendeligt hurtigt derude. Tulipanerne er ved at være trætte allerede, og de var dårligt sprunget ud, da v...

Anna-mad skriver om Røsti med parmaskinke, cremefraiche og pistacie

Her får du en skøn opskrift på røsti med parmaskinke og andet godt. Jeg tror altid, at jeg kan hapse en kartoffelrøsti. Nærmest uanset topping så elsker jeg det altid. Det er en genial forret e...


Onsdag d. 7. Maj 2025

Ellevild Madblog skriver om Proteinboller med hytteost

Lige pludselig så jeg opskrifter på “proteinboller med hytteost” overalt. Og jeg var lidt skeptisk, for kunne de virkelig erstatte en normal hjemmebagt bolle? Svaret er både ja og nej. ...

En Verden af Gin skriver om Ny cocktailbar vil tage gæsterne i hånden

De har Michelin-rødder og laver prisvindende spiritus på Amager. Nu åbner trioen bag Nordic Ethanol en high-end cocktailbaren Velour i Indre By i København.


Tirsdag d. 6. Maj 2025

Susanne Pagh skriver om Kaffeis med chokolade (eller chokoladeis med kaffe)

Om du kalder den for en kaffeis med chokolade eller en chokoladeis med kaffe, er helt op til dig. Isen indeholder nemlig generøse, men ikke for generøse mængder af både chokolade og kaffe. Min far...


Mandag d. 5. Maj 2025

Webopskrifter skriver om Dressing til bulgursalat

Ingen forhåndsvisning.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Endnu en uge i Piemonte

Fuldt udsprungne træer, blomster i vejkanten, gøgens kukken og cikadesang om aftenen. Sådan er der i Piemonte lige nu, og det var dejligt med en lille tur frem i tiden rent vejrmæssigt. I Piemonte...


Lørdag d. 3. Maj 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 19

Mandag: Qusadillas med rest fra søndag (Chili sin carne). Tirsdag: Kartoffelcurry Onsdag: Halloumideller m. Kartofler og stuvet grønt m. asparges og ærter Torsdag: Stegt tofu med peanut-kokos marin...


Fredag d. 2. Maj 2025

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 19 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 19. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugen...


Onsdag d. 30. April 2025

En Verden af Gin skriver om Nyheder fra ginnens verden – april 2025

Sommerfrisk nyhed fra Hernö Gin, Faer Isles Distillery afslutter investeringsrunde, Brænderiet Limfjorden til salg, og Ny sommertonic fra Fever-Tree. Her har du topnyhederne fra ginnens verden i apr...


Mandag d. 28. April 2025

Klidmoster skriver om Dubai-dadelbark med dukkah...

Ingen forhåndsvisning.


Søndag d. 27. April 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 18

Mandag: Grøntsagsgryde med bønner (rest fra søndag). Ris til. Tirsdag: Linsesuppe Onsdag: Brændenældesuppe (jeg sanker på vej hjem) Torsdag: Italienske sandwiches. Fredag: Pasta med asparges

Madsvin skriver om Bananbrød

Indlægget Bananbrød blev først udgivet på madsvin.com.


Fredag d. 25. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Toscansk fisk med frisk spinat, tomat og hvide bønner

Forår i Italien betyder frisk spinat fra køkkenhaven, og det skal der bruges i denne enkle ret fra Toscana med fisk, cannelini (altså hvide) bønner, tomat, rosmarin, hvidløg og løg. Enkelt og me...

En Verden af Gin skriver om Anmeldelse: ELG Sloe Gin

Sloe Gin er helt klart mest en engelsk ting, men hos danske ELG Spirits laver de en slåenbærgin, som vil gøre en hver englænder blød i knæene.


Torsdag d. 24. April 2025

Mia Sommer skriver om To slags kugler med søde kartofler

Søde kartofler er virkelig lækre i mange retter og ikke mindst i sunde desserter! Jeg elsker disse kugler, og som bonus er de mere kalorielette end kugler med nødder eller bælgfrugter. Jeg har spi...


Onsdag d. 23. April 2025

Ellevild Madblog skriver om De perfekte amerikanske cookies

Jeg har fundet opskriften på de perfekte amerikanske cookies. Den slags der har sprøde kanter og en bløde midte. Det bedste er næsten hvor nemme de er at lave! Jeg kommer til at bage dem her igen ...

Fru Kreativ skriver om Chicken Garam Masala – nem og smagfuld campingmad i én gryde

Hvorfor Chicken Garam Masala er perfekt campingmad Når man er på camping, handler det om enkelhed, smag og hygge. Denne version af Chicken Garam Masala er udviklet specifikt til campinglivet – ude...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Runaway Bride i forårsdragt

Sidste år fik jeg to smukke Runaway Bride hortensia. De blomstrede til langt ind i efteråret, og nu skyder de igen – der er endda allerede blomsterknopper. Det var i april, jeg fik de to, stor...


Tirsdag d. 22. April 2025

Susanne Pagh skriver om Sliders med fish cakes

Når talen falder på burgere, tænker de fleste nok hakket oksekød i en stor bolle. Glem det billede. Tænk i stedet på en lille, lækker haps, hvor der er kælet for detaljerne og masser af smag m...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gårdens mest omtalte bræt

For noget der ligner 6 eller 7 år siden, ja faktisk i en helt anden tid, stod vi over for vores absolut største arrangementet til dato sammen med Odder Little Culture Club. Vi lavede en kæmpe konce...


Mandag d. 21. April 2025

Fru Kreativ skriver om ALLPOWERS R600 test – bærbar powerstation med solpanel til camping og offgrid-eventyr ☀️🔋

– Sponsoreret indlæg i samarbejde med ALLPOWERS – Vi har testet ALLPOWERS R600 powerstation og det tilhørende 100W solpanel – og vi er imponerede over, hvor meget frihed og fleksibilitet det g...

Fru Kreativ skriver om 5 ting jeg ikke vil undvære på camping – Fru Kreativs campingfavoritter

Campinglivet handler for mig om frihed, nærvær og hygge. Men selvom jeg elsker det enkle liv i Campletten, er der nogle særligt udvalgte ting jeg ikke vil undvære på camping.Det er udstyr, der g�...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rester af påskemaden – hvad gør man ved dem?

Hvis du har haft huset fuldt i påsken og bruger i dag på at bringe hjemmet tilbage på fode, har du sikkert også køleskabet fuldt af rester. Rester af lam, rester af kartofler, rester af pålæg. ...


Søndag d. 20. April 2025

Susanne Pagh skriver om Sliders med varmrøget laks

Sliders er miniburgere. Ofte i en mere luksuriøs udgave end den traditionelle burger, og med helt andet indhold. Det kan være rigtig meget forskelligt, men skal det være let, så er sliders med var...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Glædelig påske

Ligesom til jul, hvor man siger god jul frem til 1. juledag og først glædelig jul derefter, siger man også god påske frem til 1. påskedag, hvor det hedder glædelig påske. Så rigtig glædelig p...

Fru Kreativ skriver om Camping Picadillo – nem og krydret one pot-ret med kartofler og oksekød

En velsmagende campingklassiker med masser af varme og smag Når du er på campingtur, er der intet bedre end en nem, mættende ret, der kan laves i én gryde. Hvis du leder efter nem og mættende cam...


Lørdag d. 19. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Jeg glæder mig i denne tid, nu falder påskeregnen blid…

Let omskrivning, men sandt er det. Påskeregnen falder, og det ændrer en del af de praktiske planer for påsken. Til gengæld har regnen efter de mange solrige dage fået alt til at grønnes – ...


Fredag d. 18. April 2025

My food balance skriver om My Food Balance : Transformer sa relation à l’alimentation

La méthode My Food Balance, fondée par Delphine Cohen Aloro, propose une approche personnalisée alliant nutrition, coaching émotionnel et activité physique pour un équilibre alimentaire durable,...

Vinblog skriver om En guide til Riga

Måske ikke en guide til Riga, mere en beskrivelse af vores tur til Riga. Denne guide vil pege dig i retning af gode spisesteder, vinbarer der er værd at besøge, samt attraktioner som giver dig noge...


Torsdag d. 17. April 2025

Bageglad skriver om DIY sandkasselåg med bænk

En nem guide til at bygge dit eget DIY sandkasselåg, som kan åbnes til to bænke. Et æstetisk og praktisk sandkasselåg, som børn selv kan åbne og lukke. The post DIY sandkasselåg med bænk app...

Bageglad skriver om DIY sandkasselåg med bænk

En nem guide til at bygge dit eget DIY sandkasselåg, som kan åbnes til to bænke. Et æstetisk og praktisk sandkasselåg, som børn selv kan åbne og lukke. The post DIY sandkasselåg med bænk app...

Øristeriets Blog skriver om Kaffebønner: Typer, smag og oprindelse

Kaffebønner: Typer, smag og oprindelse Kaffe er en global drik med mange smagsvarianter, der formes af bønnetype og oprindelse. Denne artikel beskriver de primære kaffebønner, deres smagska...

Susanne Pagh skriver om Burgerboller til sliders

Sliders er en genial opfindelse til buffeter, børnefødselsdagen eller som skrub-af-mad – eller som aftensmad selvfølgelig.  Sliders er jo ”bare” små burgere, men derfor skal det hele nu bar...


Onsdag d. 16. April 2025

Klidmoster skriver om Tunvafler med bla æg & rejer....

Ingen forhåndsvisning.

hannemad skriver om Müsli

Jeg kan godt lide at lave min egen müsli, da det er så nemt at lave og prisen på hjemmelavet müsli er noget billigere end at købe det færdigt. The post Müsli appeared first on hannemad.dk.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Mere mangfoldighed

Hvert forår udvælger vi nogle mindre og lidt større områder, som tilsås med noget, der ikke skal høstes. Noget der bare kan spire, gro og visne ned, når den tid kommer. Der er grøngødning i f...


Tirsdag d. 15. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Spicy og mættende salat med havreris

Vi er virkelig blevet helt vilde med de der havreris. Også til salat. Der er bid i havreris, og med en god og krydret dressing og sprøde grøntsager bliver både munden og maven (og øjet) glad. Jeg...


Mandag d. 14. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Let og enkel påskepynt med glasæg

Der er noget helt særligt ved de lette, gennemsigtige påskeæg af lysegrønt glas til at hænge op. De giver en forårsagtig lethed, jeg er helt vild med. Især sammen med nyudsprunge birkegrene. De...

Evas Køkken skriver om Påske cheesecakes

 Mangler Du en god & nem dessert til påskedagene, som kan laves i forvejen, er denne virkelig god. 8 små påske cheesecakes:11 digestive kiks50 g. smør200 g. friskost2,5 dl. piskeflø...

Evas Køkken skriver om Påskecookies

 Påsken er lige om hjørnet. Hvis du mangler en fin kage til madkurven i det fri, eller bare som det søde punktum efter en påskefrokost hjemme, så er disse cookies en oplagt idé. Påske...

Evas Køkken skriver om Sød syltede bøgehatte

Syltede bøgehatte er så gode på smørrebrød med hønsesalat og som topping på gryderetter. Svampene kan holde sig længe på køl.1 stort glas syltede bøgehatte:450 g. bøgehatteSyltelage:4...

Bergholts opskrifter skriver om Souvlaki / 80’ergrillspyd på oksehøjreb, rødløg og peberfrug

Grillspyd som i 80’erne – kul & højreb Dagens grillomgang står på grillspyd a la 80’erne, hvilket vil sige kød (i dag ungt oksehøjreb skåret i tern), rødløg og rød peber...


Søndag d. 13. April 2025

Bergholts opskrifter skriver om Insalata caprese (italiensk tomatsalat fra Capri) – tomat, mozzarella, basilikum

En af det italienske køkkens mest ikoniske retter – insalata caprese, ‘tomatsalat fra øen Capri’ – hvis farver matcher det italinske flag på fornemste vis: Den hvide mozzare...


Fredag d. 11. April 2025

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter | Se de bedste opskrifter hér

Andebryst Hummerbisque Rødvinssauce Om te og kærlighed Kalvefond Hjemmelavet béarnaise Demi-glace Confit de canard Sugo Sabayonne- Zabaglione-creme Røllike & gråbynke Anmeldelse af Falsled Kr...


Torsdag d. 10. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om ‘Velkommen’-krukker med årstidens blomster.

For nogle år siden fik vi etableret et ‘for enden af indkørslen’-højbed af fire store, firkantede krukker. En naturlig ‘stop her’ grænse og samtidig et fint sted at have å...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på braiseret lammeculotte som i Provence med linser fra Puy

Lam og Provence går godt i spænd med hinanden Jeg må indrømme, at jeg tit lander i noget provenceagtigt, når der skal lammekød på bordet. Lamculotte, struktur og smag Lammeculotten er en god ud...

Bergholts opskrifter skriver om Hvor lang tid skal hvide asparges koge?

For at komme med et bud på, hvor lange tid hvide asparges skal koge, skal vi starte et andet sted. For noget af det, der slår mig igen og igen, er, hvor forskellig tilgang mennesker har til temperat...


Onsdag d. 9. April 2025

En Verden af Gin skriver om Book en ginnørd

Som noget nyt er jeg begyndt at turnere med større og mindre gin- og drinksarrangementer.


Tirsdag d. 8. April 2025

Susanne Pagh skriver om Makronsnitter med hindbær

Lækre, labre og virkelig lidt oldschool makronsnitter med hindbær. De vækker begejstring overalt, fordi de bare smager rigtig godt. Sød, syrlig og ganske uimodståelig. Og så er de lette at lave....

hannemad skriver om Biscotti med pistacienødder og tranebær

Biscotti er en småkage der har en lang holdbarhed. Disse tørrede kager er så gode til en varm kop kaffe eller te. The post Biscotti med pistacienødder og tranebær appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Påskepynten skal frem af gemmerne

På søndag er det Palmesøndag, og har du ikke fundet påskepynten frem, er det da ved at være nu, ikke? Dekorationer med æg og reder, lysegule lys, påskeliljer og påsketræer af påskeliljer, sm...


Mandag d. 7. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Forårsblomster i skovhaven

De primula, som rotten åd blomsterne på, har sat nye knopper, og de blomstrer nu lykkeligt i skovhaven. Godt, primula er så livskraftige, og at jeg fik jaget den fæle rotte ud, før den også maku...


Søndag d. 6. April 2025

Fru Kreativ skriver om Valuta på rejsen – sådan undgår vi gebyrer og dårlige kurser

Når vi drager af sted med Campletten på ferie, er valuta på rejsen en vigtig del af planlægningen. For hvor skal man hæve? Skal man veksle hjemmefra? Og hvordan undgår man dyre gebyrer? Efter ma...


Fredag d. 4. April 2025

Madmagasinet skriver om Ecokube SQUARE – Den Moderne Høkasse, der Gør Din Madlavning Grøn og Genial

I en tid hvor både energipriser og klimabevidsthed er på alles læber, vokser interessen for gamle metoder med ny funktion. En af de mest interessante og bæredygtige madlavningsteknikker, der har f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Et lille tip om et gratis blad med mad og opskrifter

Der er ikke meget bedre end gratis inspiration. Derfor vil jeg i dag lave lidt uopfordret reklame for det reklamefinansierede, og derfor gratis, online blad med mad og opskrifter, Lorang & Co. Det...


Onsdag d. 2. April 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bagt röstitærte – en sundere model

Hvem elsker ikke rösti? Kartofler og løg eller med flere grøntsager efter lyst og smag. Det må man bare have en gang imellem. For at spare på fedstoffet blev den her store røsti bagt i et tærte...


Mandag d. 31. Marts 2025

Smag på maden skriver om Få økologisk morgenmad i hyggelige omgivelser

Der er få ting bedre end at starte dagen med en lækker og nærende morgenmad i hyggelige omgivelser. På Østerbro og Frederiksberg finder du Baryl, en café med fokus på økologiske råvarer, bær...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Helleborus Foetidus – ikke for kontrolfreaks

For tiden flyder nettet over af billeder af de smukkeste påskeklokker. Men kun sjældent ser man en af mine absolutte yndlinge: Påskeklokken med de grønne blomster, Helleborus Foetidus eller på da...

En Verden af Gin skriver om Nyheder fra ginnens verden – marts 2025

Hendrick’s Oasium Gin, Dansk Spiritus Festival 2025 og NB Distillery søger investorer. Her har du topnyhederne fra ginnens verden i marts 2025.


Søndag d. 30. Marts 2025

Klidmoster skriver om Everything But The Bagel - smagsblandingen du bliver hooked på...

Ingen forhåndsvisning.

Bergholts opskrifter skriver om Stenbiderrogn med blinis, cremefraiche & finthakket rødløg

Rapsolie betegnes ofte som nordens olivenolie — og med stenbiderrogn trækkes ofte lignende analogier, den danske eller nordisk kaviar. Stenbiderhunnen kaldes også lidt mindre charmant for kvab...


Lørdag d. 29. Marts 2025

Evas Køkken skriver om Den bedste chiagrød med kokos, blåbær & chokolade

Den her chiagrød smager SÅ godt. Betragt den som en lille morgenmadsdessert, det søde punktum efter en brunch eller lignende. Hver portion indeholder ca. 325 kcal. Chiagrød til 2 Pers.:2...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrifter til påskefrokosten

Jeg har stor respekt for det danske frokostkøkken, hvis der er tale om mad lavet fra bunden; en køkkenretning min mormor beherskede til fulde — mørbradbøffer stegt perfekt medium med bløde,...


Fredag d. 28. Marts 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Cremet og lækker æggesalat – i en sundere udgave

Æg, hytteost, hot sauce og karry. Det er hele listen af ingredienser, og det smager rigtig godt uden at lægge ekstra centimeter på taljen. Jeg ved ikke, hvordan du har det med æggesalat? Jeg er vi...


Torsdag d. 27. Marts 2025

Smag på maden skriver om Sådan vælger du en god drikkedunk til børnene

Når det kommer til at vælge en drikkedunk til børn, er der flere faktorer, man bør overveje for at sikre, at den er både praktisk og sikker. I denne artikel gennemgår vi tre vigtige overvejelser...


Onsdag d. 26. Marts 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Almindelig Guldstjerne – ualmindeligt køn

Hver dag, når man går tur omkring marken og i haven, opdager man noget nyt, der enten er sprunget ud eller er på vej til det. Lige nu glæder jeg mig rigtig meget over de små, gule stjerner –...


Tirsdag d. 25. Marts 2025

Evas Køkken skriver om Ristede kikærter & blomkål med stegt halloumi

 Vores aftensmad i dag var denne vegetariske ret som smagte SÅ godt! Vi fik naanbrød til, men fladbrød ville også være godt. Ristede kikærter & blomkål med halloumi til 2 Per...

Susanne Pagh skriver om Luftige maltboller med valnødder

På basis af de allerbedste manitobaboller har jeg lavet de her luftige maltboller med valnødder. Og de er altså virkelig lækre. Derfor har de også en fast plads på min ”brød-bage”-liste, so...


Mandag d. 24. Marts 2025

Bageglad skriver om 10 fantastiske opskrifter på cookies

Drømmer du om at sætte tænderne i en stor, blød, amerikansk cookie? Så er du kommet til rette sted. Her får du 10 af mine yndlings cookies opskrifter med forskellige smagsvarianter, så der er n...

Bageglad skriver om 10 fantastiske opskrifter på cookies

Drømmer du om at sætte tænderne i en stor, blød, amerikansk cookie? Så er du kommet til rette sted. Her får du 10 af mine yndlings cookies opskrifter med forskellige smagsvarianter, så der er n...

Dalsgaard i Skivholme skriver om At fotografere fugle med mobilen

Det er ikke let at fotografere fugle med mobilen. For det første kan mobilen ikke zoome tilstrækkeligt. Den tager et billede af hele træet og masser af baggrund. For det andet sidder fugle sjælden...


Fredag d. 21. Marts 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om 5 timer og 21 minutter

5 timer og 21 minutter er det, dagen er tiltaget med siden vintersolhverv. I går var det jævndøgn, og i dag er dagen for første gang i år længere end natten. Nu tager det virkelig fart. Det går...

En Verden af Gin skriver om The Dry Martini

Den 21. marts er officielt World Vermouth Day - og det skal selvfølgelig markeres med den mest ikoniske vermouth og gin-cocktail over dem alle: The Dry Martini.


Torsdag d. 20. Marts 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om En let, lille forårskrans til døren

Det er nok lidt tidligt at tænke påskepynt – eller er det? Vi starter jo med julepynten til første søndag i advent, så hvorfor ikke starte i god tid med påskepynten også? Påsken er jo de...


Onsdag d. 19. Marts 2025

Susanne Pagh skriver om Blåbærkage med sprød top

Fantastisk lækker blåbærkage med sprød top. Ja, måske er det ikke så pænt at rose sig selv, men den her kage er altså virkelig god. Derudover er den let at lave, hvilket passer rigtig godt til...

Smag på maden skriver om Sådan tilbereder du friske rødspætter til perfektion

Rødspætter er en af de mest populære spisefisk i Danmark. Med deres delikate smag og faste kød er de et oplagt valg til en lækker middag. Mange vælger rødspætter, fordi de kan tilberedes på u...