Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Torsdag d. 19. Januar 2023

Madens Verden skriver om Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte

Her er de 5 bedste opskrifter på tærte, der er lækre madtærter med mørdejsbund. Du kan lave dem med bacon, broccoli, blomkål og andet. Elsker du også en god tærte, så er der hjælp at hente ...

Madens Verden skriver om Køkkenruller - fakta og gode råd om korrekt brug

Køkkenruller er i mange menneskers hjem. Se, hvad det består af, og få råd om, hvad de må bruges til, og hvilke mærker du skal holde øje med. Køkkenruller er der mange, som ikke vil undvære ...

Familiefletninger skriver om Vil computeren ikke længere spille sammen?

Det er vigtigt at have en god, funktionel computer. Måske det er den, du bruger, når du arbejder hjemmefra, eller det er den, du tjekker dine mails, ser film og læser nyheder på. Der er så mange ...


Onsdag d. 18. Januar 2023

KalleMad skriver om tremblingcolors:“ Monemvasia, Peloponnese, Greece”

#Peloponnese, #Monemvasia, #Greece, #Ελλάδα

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Det går fremad – fra kørelade til kulturhus

Siden entreprenørfolkene forlod festen og den færdige bund i kulturhuset, har Søren Sørøver og jeg været i gang med det fortsatte arbejde. Godt 2 uger er det nu og det går hurtigere fremad end ...

Noget i ovnen skriver om Tærte med hytteost, æg & tomat – opskrift

Tærte med hytteost, tomat og løg - uhm her får du opskriften på den lækreste tomattærte med sprød tærtebund med havregryn. Ej jamen se da lige en flot tærte! Så fine farver. Den ser jo næst...

Piskeriset på eventyr skriver om Vinterfrikassé – en panderet med kylling

Denne panderet med kylling har jeg valgt at døbe vinterfrikassé til trods for, at den ikke har voldsomt meget med den klassiske forårsfrikassé at gøre. Meen jeg synes alligevel, at der er nok sam...

KalleMad skriver om Monselice, Italy matteo mescalchin

#italy, #europe, #thanks

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker: Om fugle, hunde og Store Bededag

I nat vågnede jeg, fordi lyden af nattestilhed ændrede sig – ingen trommen på ruden. Det væltede ned med sne. Store fnug af tøsne. Noget er smeltet, noget er der stadig, og nu ser her smukt...

Råvareguiden skriver om Gode råd til din kuffert

Annoncørbetalt indhold En kuffert er en nødvendighed for enhver, der rejser med jævne mellemrum, uanset om det er med tog fra den ene til den anden ende af landet, eller om det er på tværs af klo...

GastroMand skriver om Café Ella i Horsens vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2022

Indlægget Café Ella i Horsens vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2022 blev først udgivet på Gastromand.dk. Café Ella i Horsens vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2022Læs mere Indlægget C...

Hashtagmor skriver om Kylling i fad med ris og fløde

Den her opskrift på en lækker kylling med flødesovs og grøntsager er virkelig nem at lave og min kylling toppet med tomat og mozzarellaost. En virkelig skøn omgang kylling i fad med ris og fløde...

louiogbearnaisen skriver om Pizzapakker

Pizzapakker er geniale på madpakke for både børn og voksne. Find den nemme opskrift + video på pizzapakker med ost, tomatsauce og pepperoni her. Forleden delte jeg de her pizzapakker Og det ...

Henriks madblog skriver om Panna cotta med citron og hindbærgelé

Panna cotta er en traditionel italiensk dessert med rødder fra den nordlige region Piemonte. Panna Cotta betyder ”kogt fløde” på italiensk, og er en forholdvis nem dessert at tilberede. Til en ...

Mad for madelskere skriver om Italienske grøntsager i airfryer

Find hele opskriften på Italienske grøntsager i airfryer hos Mad for Madelskere.

Madsvin skriver om Kanelsnegle – Snaskede, saftige og lækre

Når der var kanelsnegle med i skolen – uagtet om det var i anledning af fødselsdag, skoleafslutning eller noget helt tredje – føltes det rigtigt godt i maven. Både før, under og efter...

herzelieb skriver om Pfannkuchenauflauf mit Hackfleisch – bestes Familienessen

Mein herzhafter Pfannkuchenauflauf mit Hackfleisch und Käse überbacken enthält alles, was meine Familie über alles liebt. Wenn es nach meinem Mann und Kind geht, könnte es jeden Tag Pfannkuchen g...

Drop Slankekuren skriver om Verdens bedste brød med blomkålsris

Brødet her er lækkert, svampet og velsmagende – og nej, det smager ikke af blomkål. Brug glutenfri mel, hvis du har valgt at spare på de stivelsesholdige kulhydrater eller lider af glutenallergi...

Madens Verden skriver om Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

Mørbradgryde med ris er en nem og klassisk ret til aftensmad, som både store og små kan lide. Her er min opskrift med bl.a. svinemørbrad, bacon og champignon, der serveres med ris. Mørbradgryde ...

Madens Verden skriver om Pastasalat med tun til madpakke eller derhjemme

Pastasalat med tun, kapers og grøntsager er eminent til madpakken, sund og mættende som den er. Kan også spises til middag med brød til. Pastasalat med tun, grøntsager, kapers og solsikkekerner ...

Madens Verden skriver om Alletiders bedste fastelavnsboller med kærnemælk

Min bedste opskrift på fastelavnsboller med kærnemælk. De fyldes med creme, og du kan enten lave åbne eller lukkede fastelavnsboller. Fastelavnsboller med kærnemælk giver nogle virkelig lækre ...

Madens Verden skriver om 3 opskrifter med broccoli

Her er tre gode opskrifter med broccoli, der løfter kålens smag og som kan serveres til alverdens retter. Du kan også bruge dem som sunde snacks eller til en let frokost. Opskrifter med broccoli, ...


Tirsdag d. 17. Januar 2023

Bageglad skriver om Boller med kerner og frø

Saftige boller med solsikkekerner og chiafrø. Bollerne er perfekte til både morgen og eftermiddag og holder sig gode i flere dage. Indlægget Boller med kerner og frø blev først udgivet på Bagegl...

Min Madopskrift skriver om Thai sweet potato curry

Thai sweet potato curry laves med lækre og sunde grøntsager. Grøntsagerne serveres i en middelstærk karrysauce der dufter og smager af asien. Indlægget Thai sweet potato curry blev først udgivet...

Susanne Pagh skriver om Kartoffel-sellerisuppe

Skal der laves billig, men stadig sund mad, er den her kartoffel-sellerisuppe et godt bud. Den koster ikke mange kroner, er mættende og med masser af smag. Hvor meget smag afgør du selv. Nedenfor ka...

louiogbearnaisen skriver om Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd

  Tag smagsløgene med et smut til Dubai – til de de varme himmelstrøg med frisk tabbouleh salat, krydrede oksespyd,  og skøn salat tomater, krydrede kikærter og sprød halloumi. ...

feinschmeckeren.dk skriver om My 15 best dishes in 2022

Alright, it has already been a couple of weeks since we said goodbye to 2022 and hello to 2023. But in case you don’t feel that 2022 is already outdated and irrelevant, I hereby share my x best ...

www.madforlivet.com skriver om Kan melatonin og D vitamin beskytte os?

Meget tyder på, at ikke alene D vitamin, men også melatonin kan være effektive beskyttende faktorer mod virale infektioner som influenza og Covid. Mange, mange videnskabelige forskningsresultater p...

hannemad skriver om Brunkager

Brunkager er en af mine yndlings småkager. Fyldt med krydderier og supersprøde. Denne opskrift er nem at gå til og dejen kan laves i god tid. The post Brunkager appeared first on hannemad.dk.

Katrine Juul Fear No Food skriver om Selvkærligt vægttab

Hvis det er vigtigt for dig og din sundhed med et vægttab, vil jeg altid anbefale et selvkærligt og bæredygtigt vægttab frem for en hurtig slankekur, der formentligt i længden vil øge din vægt ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ny bog: Kager fra hjertet – søde minder.

Gennem årene har tusinder af kvinder skrevet deres bedste opskrifter ned. Nogle i notesbøger, andre på løse sedler eller hvor der lige var plads i en kogebog. Mange af de opskrifter forsvandt, da ...

Madens Verden skriver om Kalkun i paprikasauce med champignon

Her får du min opskrift på kalkun i paprikasauce. En både nem og hurtig kalkunret, der laves i pande og serveres med pasta eller kogte ris. Kalkun i parikasauce er en lækker middagsret med kalkun...

Landleys Kok skriver om Pastagratäng med grönkål, blomkål och soltorkade tomater

Till denna pastagratäng med grönkål, blomkål och soltorkade tomater behöver man inte göra några tillbehör eftersom det är en allt i ett-rätt som lagas i ugn. » Besök Landleys Kök för fle...

Drop Slankekuren skriver om Bankekød med indisk touch

Bankekød og kartoffelmos på en helt ny måde. Den smager langt fra den traditionelle bankekød, men den smager bestemt ikke dårligt. Denne opskrift Bankekød med indisk touch blev udgivet først p...

Madens Verden skriver om Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad

Her er min opskrift på kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad. En god hverdagsret med mad i fad, der kan serveres med ris - eller blot som retten er. Kylling med blomkål er en skøn opsk...

Madens Verden skriver om Rodfrugtlasagne

Min opskrift på rodfrugtlasagne, der er en sund lasagne uden kød. I stedet laves lasagnen med gulerod og selleri som en vegetarisk hovedret. Rodfrugtlasagne er en nem og velsmagende lasagne, der la...

Madens Verden skriver om Sådan laver du hamburger som på McDonalds

Elsker du en hamburger fra McDonalds, så prøv at lave den selv. Her er den nemme opskrift, og hamburgeren smager super godt som den originale. Sådan en hamburger fra McDonalds synes jeg faktisk sm...

Madens Verden skriver om Chokolade kage med kærnemælk

Her får du opskriften på verdens bedste chokolade kage med kærnemælk. Chokoladekagen stammer fra bagermester Hardy Christensen i Nørre Nebel. Denne chokolade kage med kærnemælk er virkelig læ...


Mandag d. 16. Januar 2023

KalleMad skriver om Mont Blanc, France

#travel, #europe, #france, #mountains, #nature

Noget i ovnen skriver om Banankage i airfryer – opskrift på banan kage

Banankage i airfryer. Uhm her får du opskriften på en fin lille kage med banan, bagt i airfryer eller almindelig ovn. Det er virkelig smart med airfryeren, hvis man kun skal bruge en lille kage. Må...

Piskeriset på eventyr skriver om Syltet selleri

Syltet selleri så jeg oprindeligt på bloggen Dalsgaard i Skivholme, så da jeg for et stykke tid siden faldt over et knoldselleri på tilbud, mente jeg, at det var en glimrende anledning til at prø...

Madens Verden skriver om Rengøring af kaffemaskinen indeni og udenpå

Rengøring af kaffemaskinen er et af de vigtigste trin for at brygge en god kaffe. Her kan du se, hvordan du bedst gør alle delene rent. Rengøring af kaffemaskinen er andet og mere end blot at smid...

Madkultur skriver om Den virale struds

I 2022 blev emuen Emmanuel Todd Lopez et viralt hit. Emmanuel optrådte, sammen med sin ejer, Taylor Blake, for mere end en million følgere på tiktok og twitter. Emmanuel blev særligt kendt for at ...

www.madforlivet.com skriver om Hvad er PFAS og PFOS, og hvad kan du selv gøre?

Vi hører næsten dagligt om nye fund af PFAS og PFAS i grundvand, i havvand, i regnvand samt i jord og fødevarer, men hvad er PFAS og PFOS … Læs mere → Indlægget Hvad er PFAS og PFOS, ...

Ellevild Madblog skriver om Mazarinkage med chokolade

Mazarinkage med chokolade er en helt simpel kage, fyldt med velsmag og uden for mange dikkedarer. Kagen er nem at bage, holder sig fint i et par dage og er god til kaffe-gæster. Opskriften har j...

Valdemarsro skriver om Broccolitærte med laks

Broccolitærte med varmrøget laks er så lækkert og her har jeg blandet pikant flødeost i æggemassen, som giver en virkelig god smag og krydret fylde til tærten. Har du lidt andre grøntsager i g...

Henriks madblog skriver om Saftig chokoladekage med kirsebær

Weekenden bød på denne dejlige chokoladekage med kirsebær. En kage som nærmest havde karakter af konfekt. Godt med chokoladesmag, dejlig svampet og så spillede det hele godt sammen med kirsebærr...

herzelieb skriver om Ochsenschwanzsuppe Rezept – einfach nach Omas Art kochen

Wie wäre es mit einem Ochsenschwanzsuppe Rezept? Früher gab es sie ziemlich oft in deutschen Haushalten, sie war Mittagessen, Vorsuppe und auch Partysuppe. Auch heute noch ist sie genau das Richtige...

Bagning med budget skriver om Pastoralt tilbageblik

Kender du det – at du har en opgave liggende, som i den grad bare skubbes foran en ? Der sker absolut ingenting, og det hele kommer mere og mere på afstand ? Det er ikke specielt flatterende, m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ekstra tid i køkkenet

Weekenden er i høj grad gået med at passe Rosie. Eller det vil sige – bare være der med en kærlig hånd og sørge for, at hun får noget at spise og drikke. Hun får det så meget bedre, nå...

Katrine Juul Fear No Food skriver om Skifter du mellem slankekur og overspisning – bundet sammen af dårlig samvittighed? Velkommen til overspisningshulet.

Kære du – kender du overspisningscirklen? Og hvordan den kan spænde ben for dit fine nytårsfortsæt med et vægttab? Rigtig mange ønsker at bo i en slankere krop. Det er der mange gode grund...

herzelieb skriver om Dagmartærte Rezept – dänischer Kuchen aus 12 Hefeschnecken

Ein Dagmartærte Rezept aus Dänemark auf deutsch habe ich heute für dich! Ein bisschen aufwändig, aber die Arbeit lohnt sich! Dieser Kuchen ist ein Smørkage – also ein dänischer Butterkuche...

Madens Verden skriver om Bagel med røget laks og sennepsmayo

Få den bedste opskrift på bagel med røget laks og sennepsmayo. En skøn bagel med laks til frokost eller som den nemme og sunde aftensmad. Bagel med røget laks er super nem at lave, og så smager...

www.madforlivet.com skriver om Kender vi den egentlige årsag til overvægt?

Kender vi den egentlige årsag til overvægt? Overvægt er en kompleks størrelse, og at vi bare kan tabe os, hvis vi spiser mindre og motionerer mere, er en … Læs mere → Indlægget Kende...

Bare Go' mad skriver om Mexicanske ris

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Laksebowl med ris og grøntsager

Find hele opskriften på Laksebowl med ris og grøntsager hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Hjemmelavet shawarma i pitabrød

Lav hjemmelavede pitabrød, hvis du har tid og lyst. Vi brugt grove pitabrød og fyldt dem med lækker, hjemmelavet shawarma og salat. Denne opskrift Hjemmelavet shawarma i pitabrød blev udgivet før...

KalleMad skriver om Beautiful ceramics in Nabeul, Tunisia

#art, #vase, #Afrique, #Cap Bon, #africa

Madens Verden skriver om Køb her: Ny kogebog fra Madens Verden

Madens Verden har lavet sin første kogebog med opskrifter på aftensmad. Du kan købe kogebogen allerede nu. Her på Madens Verden har vi lavet vores første kogebog med nogle af vores allerbedste o...

Madens Verden skriver om Køb nu: Ny kogebog fra Madens Verden

Madens Verden har lavet sin første kogebog med opskrifter på aftensmad. Du kan købe kogebogen allerede nu. Her på Madens Verden har vi lavet vores første kogebog med nogle af vores allerbedste o...


Søndag d. 15. Januar 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Pande-lasagne

Pande-lasagne er naturligvis lasagne på pande – altså lasagne fremstillet på en stegepande. Det er en ekstremt doven måde at lave lasagne på, men jeg synes, at konceptet var sjovt og passen...

Min Madopskrift skriver om Sweet potato & peanut curry pork

Krydret og middelstærk Sweet potato & peanut curry pork er en skøn ret, der har en dejlig krydret smag af karry og de lækre grøntsager. Indlægget Sweet potato & peanut curry pork blev ...

Madens Verden skriver om Opskrifter med blomkål - alle vores favoritter

Her er 20 lækre opskrifter med blomkål, og der er noget for enhver smag. Få inspiration til både kolde og varme retter med den sunde kål. Opskrifter med blomkål indeholder både varme og kolde ...

Landleys Kok skriver om Hembakade rallarhalvor eller rågkusar

Här hittar du mina knep och recept på hembakade rallarhalvor eller rågkusar – egentligen är det bara storleken som skiljer dem åt. Dessa bakas med surdeg. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Madens Verden skriver om Ugens vine uge 3/2023: Økologisk vin fra Chile får fem stjerner

Vinkender Jan Sørensen har set i supermarkedernes tilbudsaviser og giver her stjerner til de vine, han synes er de bedste køb i denne uge. 20 fine flasker, hvoraf de 19 er mere end rigeligt den lav...

Familiefletninger skriver om Automatisk kladde

Køb dit nye sofabord online Sofabordet er noget som har vundet de fleste danskeres hjerte og det er et møbel som du faktisk finder i samtlige danske hjem! Men sådan har det ikke været altid, for f...

Familiefletninger skriver om Automatisk kladde

Det skal du vide, inden du vælger en ny kontinentalseng En seng er et vigtigt møbel i alles hjem. Det er her, du skal kunne slappe af, og få din nattesøvn, så du er klar til endnu en dag med g...

Madens Verden skriver om Hurtige boller uden hævning - klar på 30 min.

Opskrift på nemme og hurtige boller, der ikke skal hæve. Dejen laves med fuldkorn og havregryn, den er nem at håndtere, og de bages straks. Her er opskriften på hurtige boller til morgenbordet, o...

Madens Verden skriver om Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta

Nødder er sunde, men indeholder samtidig mange kalorier - så hvor mange bør vi spise? Få svaret her og læs, hvorfor nødder og mandler alligevel er sunde Elsker du også nødder, men er i tvivl ...


Lørdag d. 14. Januar 2023

Noget i ovnen skriver om Kartoffelfad med bacon, feta og peberfrugt

Kartoffelfad med bacon, feta ost, peberfrugt og en lille smule fløde. Voila! Sådan laver du dette lækre fad kartofler i ovn. I dag skal du høre om én af de populære One pan retter, hvor alt bliv...

KalleMad skriver om Spectacular views on the Grossglocker High Alpine Road, Austria

#travel, #Tourism, #autriche, #europe, #landscape

Anna-mad skriver om Madplan uge 3

Åh jeg håber godt nok snart, at vi får noget solskin. Ikke kun fordi det er svært at udvikle opskrifter og (måske mest) tage billeder i så gråt et vej, men også får sindet. Lad os få noget s...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 3

Mandag: Spinat i karrysovs med ristede butterbeans Tirsdag: rester eller rugbrødsmadder Onsdag: Bønnegryde med ris Torsdag: rest af bønnegryde i quasadillas Fredag: Pizza Lørdag: Gyros med tzatzik...

herzelieb skriver om Schwedische Zuckerkringel – einfaches Hefegebäck wie von Oma

Schwedische Zuckerkringel oder Sockarkringlor sind ein einfaches Gebäck, ähnlich wie der Zuckerkuchen, den es früher in Deutschland oft bei Oma gab. Die Zutaten sind einfach, aber der Geschmack ist...

Piskeriset på eventyr skriver om Kyllingedunser i karry

Jeg fandt økologisk kyllingekød på tilbud i sidste uge, og så skulle der naturligvis steges kyllingedunser! Jeg havde nemlig straks fundet på en ret, der ville passe med månedens pande-benspænd...

Madens Verden skriver om Ovnbagte æg med spinat i små forme

Her får du en nem opskrift på æg med spinat, der bages i ovnen. Æggespinaten bages i små forme og er god til morgenmad. Æg med spinat er en hurtig ret til morgenbordet, men den er også fin til...

Madens Verden skriver om Gæstemad - her er 7 lækre hovedretter til dine gæster

Gæstemad er god mad, som gæsterne elsker. Men har du ingen ideer? Her er 7 opskrifter på mad, som du nemt kan lave, og som gæsterne vil nyde. Skal du lave lækker gæstemad, men er helt tør for ...

Madens Verden skriver om Glaseret laks med blomkålsris og spinat

Her er min opskrift på glaseret laks med honning og soja, der serveres på en bund af blomkålsris med karry og sauteret spinat. Glaseret laks er en virkelig skøn ret, som både er nem at lave, og ...

Madens Verden skriver om Jægerbøf - lækre jægerbøffer i fad med svampesauce

Her får du min opskrift på jægerbøf. En lækker middagsret, hvor de lækre jægerbøffer laves i et fad sammen med en god svampesauce. Jægerbøf med svampesauce er en skøn og nem middagsret, de...


Fredag d. 13. Januar 2023

Bageglad skriver om Alt om marengs til bagning og desserter

Den ultimative guide til marengs. Lær alt om de forskellige typer af marengs, hvordan du opnår den mest stabile marengs, og hvordan du bager og brænder marengs. Indlægget Alt om marengs til bagni...

Hashtagmor skriver om Madplan 15.01.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Nyt på nogetiovnen.dk – nu med madplaner!

Hej kære læsere. Nu prøver jeg noget nyt på nogetiovnen.dk. Madplaner! Helt gratis for dig at bruge. Flere af jer har efterspurgt madplaner, som en hjælp i det daglige. Både for at lette indkøb...

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet BBQ-krydderi

Dette hjemmelavet BBQ-krydderi er lavet af en blanding af krydderier, som passer perfekt til både kylling, svinekød og oksekød. Det uanset om du har gang i grillen, steger eller røger kød. Det ka...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 3

Så fik jeg lavet madplanen for næste uge : her tages hensyn til sønnen der træner og gerne vil spise magert OG til mig, så det er let at lave. Mandag…………Kyllingegryde m ri...

Madling skriver om Madplan uge 3 – 2023

Madplan uge 3 – nem madplan med hverdagsmad. Så er jeg klar med næste uges madplan til jer. En uge som både byder på en lækker pastaret med chorizo, suppe, hjemmelavede madpandekager, millionb...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En gammel hund

For nogle dage siden skrev jeg, at det ikke var til at vide, hvor længe vi kunne beholde Rosie. Nu er den grimme dag rykket tættere på. Rosie har nyresvigt og har fået noget foder hos dyrlægen, s...

KalleMad skriver om Norway

#scandinavia, #europe, #forest, #nature

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 3.

Så blev det tid til at tænke på en madplan til uge 3. Før vi får set os om, er januar gået, og årets mest “udskældte” måned er til ende. Og så venter kun en lille kort februar, før kale...

Gastromad skriver om Rogan Josh Indisk Gryderet

Rogan Josh lamb er en nem og utrolig skøn opskrift på en dejlig aromatisk krydret indisk gryderet. Kombinationen af krydderierne giver retten en blød og lidt stærk krydret smag. Sammen med naan br...

Bagvrk skriver om Åbne fastelavnsboller med marcipanremonce og Nutella

Åbne fastelavnsboller er nemme at lave. Du skal bare kunne trille en rund bolle. Derefter laves der en fordybning i toppen af bollen, der lægges fyld i, og siderne trækkes op omkring fyldet, så de...

Mad for madelskere skriver om Blomkålsris

Find hele opskriften på Blomkålsris hos Mad for Madelskere.

www.madforlivet.com skriver om Forbyd PFAS og rens drikkevandet NU

PFAS spøger overalt, og det haster med en handlingsplan. Lad os bede inderligt til, at den, der kommer, er gennembearbejdet og effektiv, for det her er særdeles alvorligt … Læs mere → I...

Landleys Kok skriver om Korv med gräddkokt spetskål, picklad lök, senap och potatispuré

Denna korv med gräddkokt spetskål, picklad lök, senap och potatispuré är en lyxig vardagsrätt. Den är lätt att göra och bjuder på massor av härlig smak. » Besök Landleys Kök för fler go...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 3

Ugens madplan uge 3 giver dig opskrifter på aftensmad til hele ugen - og en skøn kageopskrift, når du har lyst. Her får du ugens madplan uge 3 med lækre opskrifter på aftensmad til alle ugens s...

Madens Verden skriver om Romersk kylling i en lækker sauce

Romersk kylling er en klassisk italiensk ret. Kylling steges med bl.a. tomat, hvidvin, kapers, så du får en lækker sauce og mørt kød. Romersk kylling hedder Pollo alla Romana på italiensk, og r...

KalleMad skriver om “Reuss river in Lucerne / Switzerland .”

#svizzera, #lucerna, #waterfalls, #Tourism, #urban


Torsdag d. 12. Januar 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Svampefyldte pandekager

Disse svampefyldte pandekager har jeg naturligvis lavet i forbindelse med månedens pande-benspænd. Her steger du først pandekagerne, inden du laver svampefyldet. Hvis du er ekstra udspekuleret, så...

Madmagasinet skriver om Grønkål det sunde valg 

Introduktion Grønkål er en af de ældste og mest populære kålsorter i verden. Det har en række helbredsmæssige fordele og er en fantastisk måde at få din daglige dosis af vitaminer og minerale...

Madmagasinet skriver om Hvidkål er gude lækkert

Hvidkål er en af de ældste kålsorter, som har været kendt og elsket i mange år. Det er et af de mest alsidige grøntsager og er også en af de mest ernæringsrige. Med sine høje niveauer af vita...

Madfidusen skriver om Spinatvafler med havregryn

Grønne madvafler med spinat – perfekte til at snige lidt ekstra grønt ind i kosten. Spis dem som de er, top dem æg og avocado, spis dem med risotto på eller sammen med friske bær og sirup. ...

Min Madopskrift skriver om Kylling med grøntsager i ovn

Kylling med grøntsager i ovn, er sprængfyldt med vitaminer, fibre og mineraler, så dette er en af de sundere retter, der smager godt. Indlægget Kylling med grøntsager i ovn blev først udgivet p...

Noget i ovnen skriver om Kærnemælksfromage – nem opskrift uden æg

Kærnemælksfromage. Her får du opskriften på en nem gammeldags kærnemælksfromage uden æg. Prøv en god dessert i mormormad kategorien. Kærnemælksfromage nyder vi alt for sjældent, i forhold t...

Madens Verden skriver om Brombær galette med friske eller frosne bær

Her er min bedste opskrift på en lækker brombær galette, der er super nem at lave. Galetten er perfekt som dessertkage. Brombær galette er en af mine yndlingskager, og især fordi jeg elsker de s...

Helt op til månen skriver om Hvad er sundhed? En guide til at blive sundere

Sundhed er et ofte misforstået begreb. De fleste mennesker forbinder det med fysisk form, men sundhed omfatter meget mere end blot kroppen; det omfatter også mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt ...

Signes mad skriver om Forståelse af sundhed og hvordan man træffer sunde valg

Sundhed er et ofte misforstået begreb. Vi har en tendens til at tænke på sundhed i form af fysisk velvære, men det går meget dybere end det. Sundhed omfatter et utal af aspekter, herunder fysiske...

Helt op til månen skriver om Sådan får du en bedre nattesøvn (STOR GUIDE)

Søvn er en vigtig del af vores dagligdag, men alligevel får mange af os ikke nok. Ikke alene kan manglende søvn føre til fysiske helbredsproblemer, men det kan også påvirke vores humør og menta...

Hashtagmor skriver om Samosa opskrift med oksekød og grøntsager

Skønne sprøde samosas. Min samosa opskrift med krydret oksekød og forskellige grøntsager. Opskriften er fryseegnet og de kan varmes i ovnen enten direkte fra frost eller efter optøgning når blot...

Carrotstick.dk skriver om Sweetpotato pandekage med bær og lækker nøddenutella – en lækker og nem opskrift

Er du på udkig efter en lækker og nem opskrift på Sweetpotato pandekager? Prøv vores opskrift på sweetpotato pandekager med jordbær, blåbær og nøddenutella. De er enkle at lave, fyldt med sma...

Bare Go' mad skriver om Pasta med laks og fløde

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 3

Find hele opskriften på Madplan uge 3 hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Dansk bøf med løg

Dejlig, stegt hakkebøf med bløde løg og brun sovs. Kan det blive mere dansk – nå ja, og så er det selvfølgelig fedtfattigt. Værsgo! Dansk bøf med løg! Denne opskrift Dansk bøf med løg ble...

Madens Verden skriver om Cremet kylling med hvidløg og spinat

Her får du min opskrift på cremet kylling med hvidløg og spinat. En nem og hurtig ret til aftensmad, som serveres med pasta eller ris. Cremet kylling med hvidløg og spinat er en virkelig smagfuld...

Madens Verden skriver om Amagergryde - opskrift på nem og klassisk gryderet

Her er min opskrift på en Amagergryde. Det er en meget nem og velsmagende gryderet med svinebryst og masser af grøntsager. Amagergryde er en klassisk gryderet, som du laver med blandt andet svinebr...

Madens Verden skriver om Boller i karry - skøn opskrift på kødboller i karrysovs

Boller i karry er en populær og skøn ret med kødboller i en velsmagende karrysauce, og her får du min bedste opskrift på den nemme familieret. Boller i karry er nærmest også blevet en dansk na...


Onsdag d. 11. Januar 2023

KalleMad skriver om Full Circle Reflected Rainbow, Senja, Troms, Norway

#Full Circle Reflected Rainbow, #Senja, #Troms, #Norway

Piskeriset på eventyr skriver om Opskrifter med æggeblommer

Jeg har selvfølgelig samlet en række opskrifter med æggeblommer, der ligger i tråd med mit tidligere indlæg om opskrifter med æggehvider. For ind imellem risikerer man at stå med lidt for mange...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus, indervægge

Mandag d. 2. januar havde Søren Sørøver og jeg besluttet at gå i gang med det indendørs byggeri i laden og det gjorde vi. Egentlig havde vi besluttet at gå i gang d. 1. januar, men det gjorde vi...

Koudahl skriver om Muslinger i tomatsauce

Muslinger kan jeg spise året rundt. Om sommeren dampede muslinger i hvidvin på terrassen og her i den kolde tid i en lidt mere rustik udgave i form af muslinger i tomatsauce. Hvidvinen er skiftet ud...

Madling skriver om Nuggets

De her nuggets lavet af kyllingebrystfilet, som jeg selv har lavet til fars smager så fantastiske. Efter alle nuggets er formet er de vendt i en dej af hvedemel og forskellige krydderier. Det giver k...

Madens Verden skriver om Hofgryde med svinekød og grønne bønner

Her får du den bedste opskrift på hofgryde, der er nem at lave. Hofgryden indeholder bla. svinekød og grønne bønner. Spises med ris eller mos. Hofgryde er en populær gryderet, som du laver med ...

herzelieb skriver om Schneeflöckchen Rezept – die vielleicht zartesten Kekse der Welt

Fragt man Nordfriesen nach ihrem Lieblingskeks, so wird auch ganz oft das Schneeflöckchen genannt. Jede Familie hat hier ihr eigenes Rezept dafür und ich kenne kein Plätzchen, das zarter ist. Waru...

Bagning med budget skriver om I syværelset

I går blev stof og symønstre igen fundet frem. Jeg havde fået en ide til en kjole, som jeg gerne ville sy. Igen ud fra konceptet #wearyourlinen. Så forleden var jeg på besøg i Blå Kors genbrug ...

Vinexpressen.dk skriver om Anmeldelse af Christian Stadils Champagner

Christian Stadil, erhvervsmand med hang til god champagne – har jeg hørt. I denne uge har jeg foretaget et service-tjek på hans egne champagner. To The post Anmeldelse af Christian Stadils Cha...

Noget i ovnen skriver om Karamelsovs til is & desserter – nem opskrift

Karamelsovs til is og desserter. Glæd dig, her får du opskriften på en rigtig nem hjemmelavet karamelsovs med fløde. Denne karamelsauce lavede jeg faktisk oprindeligt, da jeg skulle prøve at lave...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sprød, asiatisk coleslaw med soya og ingefærsirup

Endnu en lille opskrift på noget, du hurtigt kan lave til at lyse op på en vinterdag. Sprød, krydret og knasende asiatisk coleslaw. Det er dressingen, der gør det. Dressingen og de hakkede, risted...

Mad for madelskere skriver om Flæskesteg i airfryer

Find hele opskriften på Flæskesteg i airfryer hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Köttfärskaka med potatismos och gräddsås

Denna köttfärskaka med potatismos och gräddsås är som en blandning av köttfärslimpa och en extra stor pannbiff som lagas i en stekpanna. Så enkelt och gott! » Besök Landleys Kök för fler g...

herzelieb skriver om Kartoffelfrikadellen Rezept – einfach, vegetarisch, gut!

Kartoffelfrikadellen mit Dip sind ein schnelles, einfaches und günstiges Essen, das auch Kinder gerne mögen. Ich finde es ganz wunderbar, dass ich übrig gebliebene Kartoffeln dafür verwenden kann....

Drop Slankekuren skriver om Fyldte koteletter

Vi synes godt, at koteletter kan blive lidt kedelige, hvis de bare bliver stegt på en pande, men fyld dem med noget lækkert. Du bestemmer selv. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Her er en ...

Madens Verden skriver om Kyllingegryde med fløde og paprika

Kyllingegryde er en dejlig ret, der laves med kyllingebryst, fløde og paprika, og samtidig er kogetiden kort. God hverdagsmad med kogte ris. Kyllingegryde er meget nem at lave, da retten dels koges ...

Madens Verden skriver om Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling

Min opskrift på et sundt kyllingefarsbrød med havregryn og revne gulerødder. Nem ret til aftensmad, som både børn og voksne elsker. Et lækkert kyllingefarsbrød, der er en lidt sundere udgave a...


Tirsdag d. 10. Januar 2023

Susanne Pagh skriver om Hvid chokoladeis med passionsfrugt coulis

”Den her dessert skal vores næste gæster have,” udbrød den skæggede begejstret efter den første mundfuld af desserten nytårsaften. ”Må jeg tage en portion mere,” var næste udbrud. Og i...

Koudahl skriver om Bagt cheesecake med ricotta og honning

Det er ikke ofte, at jeg laver cheesecake og slet ikke bagt cheesecake. Men lysten til en italiensk inspireret bagt cheesecake var stor og resultatet blev denne bagte cheesecake med ricotta og honning...

louiogbearnaisen skriver om 5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter

10 dage inde i januar. Og måske fik du ikke lige gang i den der madplan. Det kan også være, den bare kører der derudaf, meeen det ville være fedt, hvis du lige kunne speede lidt op for afte...

Madens Verden skriver om Citronfromage - opskrift på en frisk klassiker

Citronfromage er en gammel dansk dessert, men faktisk stammer den fra Italien. Den er i familie med panna cotta, men altså med smag af citron. Her er min opskrift på en lækker og frisk citronfroma...

Noget i ovnen skriver om Kyllingelår i airfryer – opskrift. SÅ lækre!

Kyllingelår i airfryer. De bliver bare SÅ saftige og lækre og de er så nemme at lave. Både optøede og frosne kan bruges.  Hurtig grillkylling - det må du prøve. Jeg kommer helt sikkert aldrig...

Madens Verden skriver om Spaghetti Puttanesca - pasta med tun og kapers

Spaghetti Puttanesca er den lækreste italienske pastaret, der bl.a. indeholder tomat og tun. Den smager fantastisk, og laves på 20 minutter. Spaghetti Puttanesca er fuld af smag fra en krydret toma...

Stinna skriver om Karrysuppe

Vegetarisk karrysuppe med nudler, bønner og en masse smag. Suppen er virkelig nem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Vegetarisk karrysuppe… The post Karrysuppe appeared first on Stinna...

Valdemarsro skriver om Salat med butterbeans og tuncreme

Denne lækre og fyldige salat med butterbeans og tuncreme er en lækker måltidssalat som kan nydes året rundt. Det er  en dejlig mættende og proteinrig salat, med tuncremen og de store butterbeans...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Græsk farsbrød med blød fetakerne

For rigtig mange år siden, som ung studerende i begyndelsen af 80erne, lavede jeg første gang græsk farsbrød som gæstemad. Krydret oksefars rullet omkring en blanding af feta og hvidløgsost. Den...

Madens Verden skriver om Æblesirup lavet af friske æbler

Æblesirup med friske æbler smager sødt og friskt. Den passer perfekt til topping på pandekager og is eller andre lækre desserter. Æblesirup med friske æbler er bare supernemt at lave, og så k...

www.madforlivet.com skriver om Er din tarmbiota nøglen til effektivt vægttab?

Er din tarmbiota nøglen til effektivt vægttab? Har du ønske om at tabe dig nogle kilo, så kan det være en god idé at rette fokus mod de … Læs mere → Indlægget Er din tarmbiota nøg...

Drop Slankekuren skriver om Brændende kærlighed fra madmors barndom

Da jeg var barn, fik vi børn maks. 2 stykker flæsk til en portion stegt flæsk med persillesovs. Vores far fik lidt flere. Og dagen efter – for der var altid beregnet ekstra – blev resten af fl...

Madens Verden skriver om Fyldte chokolader med dulce de leche

Fyldte chokolader med dulce de leche smager helt fantastisk, og så er de utrolig nemme at lave. De kræver kun to ingredienser og en god form. Fyldte chokolader med dulce de leche passer til alle ti...


Mandag d. 9. Januar 2023

Familiefletninger skriver om En rotate kjole er en ikonisk beklædningsgenstand til alle kvinder

En Rotate kjole er en beklædningsgenstand, der er designet til at være stilfuld og komfortabel, samtidig med at den giver bevægelsesfrihed. Den fås i mange forskellige længder og stilarter, så d...

Piskeriset på eventyr skriver om Opskrifter med æggehvider

Jeg har samlet en række opskrifter med æggehvider her, for du kender sikkert godt det med at bruge æggeblommer i en opskrift og bagefter tænke “hvad skal jeg nu bruge æggehviderne til?̶...

Henriks madblog skriver om Alt i en af Jamie Oliver

Alt i enForfatter: Jamie OliverGenre: KogebogUdgivet af: Lindhardt og RinghofPublished: 15-09-2022Format: HardcoverISBN: 9788727011172 Med kogebogen ”Alt i en” er Jamie Oliver på banen med endnu ...

Henriks madblog skriver om Alt i en af Jamie Oliver

Alt i enForfatter: Jamie OliverGenre: KogebogUdgivet af: Lindhardt og RinghofPublished: 15-09-2022Format: HardcoverISBN: 9788727011172 Med kogebogen ”Alt i en” er Jamie Oliver på banen med endnu ...

hannemad skriver om Skovbærtærter med knas

Disse fine skovbærtærter med knas er en smuk dessert til nytårsaften, eller når aftenen skal sluttes af med noget ekstra godt. The post Skovbærtærter med knas appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om One pot pasta med chorizo, fløde og tomat

One pot pasta med chorizo, fløde og tomat. I dag får du opskriften på en rigtig nem pastaret, hvor alt bliver færdigt i én og samme gryde. Vi er vilde med one pot pasta herhjemme, fordi det bare ...

Madens Verden skriver om Ajvar - autentisk opskrift med peberfrugter

Ajvar er en skøn creme af auberginer, peberfrugter og godt med chili. Har du først smagt den, bliver du afhængig af denne pure fra Balkanlandene. Ajvar er en pure, som laves med stor kærlighed i ...

Hurtig Mums skriver om Gin & Tonic – en simpel klassiker, som mange holder af

Gin og Tonic er en simpel drink, som de fleste er vilde med. Du behøver kun to ingredienser – nemlig gin og tonic. men kan nemt pifte cocktailen op med en skive citron, en skive agurk, peber el...

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 2

Jeg  har kun haft tid til at lave madplanen for 1 uge, men så er det det – I øjeblikket er der her kun overskud til de små skridt (den højre hånd driller en del og jeg arbejder på at lær...

Hurtig Mums skriver om Brandbil – En 90’er klassiker med Jägermeister 

Du har nok drukket en Brandbil eller to, hvis du var ung i 90’erne. Den røde drink var yderst populær, og det er da ikke uden grund: Den søde, røde sodavand går nemlig godt sammen med krydret l...

Bagning med budget skriver om Hverdag i januar

Hverdage er velkomne, gode og trygge. Men kan også godt løbe lidt ind over hinanden. Sådan er det vist lidt her i januar. Hverdagen har indfundet sig – og de opgaver, der hører til ugens pro...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De gode, gamle opskrifter

Det er januar, og det er mørkt. Både mennesker og dyr putter sig lidt og skutter sig lidt. Men vi har taget hul på årets anden uge, og nu må det være tid til at se lidt på hverdagsopskrifter ig...

Madens Verden skriver om Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner

Hjemmebagte knækbrød med 5-kornsblanding og birkes på toppen er sundhed i sin sprødeste form. Og de kan laves på under en time. Hjemmebagte knækbrød er ikke kun sprøde og velsmagende, de er o...

herzelieb skriver om Klassische Linsensuppe Rezept – Omas Suppe ganz klassisch

Omas Rezept für Linsensuppe ist einfach das allerbeste und so einfach zu kochen! Wie soll es auch anders sein, unsere Oma war einfach die Beste und wir vermissen sie sehr! Ich stehe jedes Mal mit ein...

Landleys Kok skriver om Vegogryta med blomkål, linser, krossade tomater och kokosgrädde

Denna vegogryta med blomkål, linser, krossade tomater och kokosgrädde är en helt vegansk gryta. Servera som vardagsmiddag med couscous eller ris. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Soyamarineret laks med sesam

Find hele opskriften på Soyamarineret laks med sesam hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Parmesangratineret mørksej svømmende i karryfløde

Hold da helt fest! Mørksej tilberedt på denne måde er virkelig et festfyrværkeri for smagsløgene. Umami så det vil noget. Denne opskrift Parmesangratineret mørksej svømmende i karryfløde blev...

Madens Verden skriver om Slush ice med forskellige smagsvarianter

Slush ice smager dejlig friskt ,og så er det nemt at lave. Denne opskrift kan laves med alle slags frugter, her er der brugt jordbær. Slush ice med forskellige smagsvarianter er den lækreste frisk...


Søndag d. 8. Januar 2023

Evas Køkken skriver om Varm chokolade

 Varm chokolade, varm kakao - kald det hvad du vil, jeg vil kalde denne for varm chokolade, da den indeholder en god portion ægte chokolade. Den smager bare rigtig dejligt, med en mild smag...

Mad med glød skriver om Fyldig kikærtesuppe med rodfrugter og kål

Denne suppe er både nem at lave, velsmagende, billig og så er den lavet af grønsager der er dyrket i Danmark. What`s not to like. Løg, hvidløg, gulerødder, knoldselleri og […] The post Fyl...

Madens Verden skriver om Ugens vine uge 2/2023: Flere gode vine til under en 50’er

I ugens vine i denne januar-uge har vinkender Jan Sørensen fundet flere gode vine til under 50 kroner flasken. Januar er en måned, hvor mange tænker mere på vægt end smag, for slet ikke at nævn...

Madsvin skriver om Gulerodskage med frisk lime frosting

Gulerodskage, og kage sådan helt generelt, skal være svampede og saftige. Det er noget vi alle ved, men også noget der ikke altid er virkeligheden. Men. Denne gulerodskage er garanti-saftig, og så...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Trattoria Sud

Lige inden jul spiste gemalen og jeg på Trattoria Sud tæt på Nørreport. Det er en italiensk restaurant med meget prisvenlige menuer, hvor den billigste treretters menu pt. kan fåes for 350 kr. Du...

Noget i ovnen skriver om Juleboller med kirsebærsauce og marcipan

Juleboller. Få en god opskrift på nemme juleboller med kirsebærsauce og marcipan. Et hit til jul. Måske du også kender til dét med at have købt lidt rigeligt kirsebærsovs op til jul? Sådan en...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 2

Ugens madplan uge 2 giver dig inspiration til skøn mad til hele ugen. Her er syv opskrifter på aftensmad - og en lækker kageopskrift. Vil du gerne blive bedre til ikke altid at servere de samme re...

Madens Verden skriver om Madrester - sådan opbevarer du dem korrekt

Madrester kan sagtens spises, om det er en simreret eller en rest dåsetun. Se, hvordan du opbevarer dine rester, og hvad du skal undgå. Madrester skal ikke hældes i skraldespanden. Vi har for læn...

Madens Verden skriver om Gammeldags fastelavnsboller med creme

Her får du min opskrift på gammeldags fastelavnsboller med creme. De er nemme at lave, og her bliver cremen inde i fastelavnsbollerne. Fastelavnsboller med creme er meget nemme at bage, og så smag...

Carrotstick.dk skriver om Kakaobowl med dadler – en sund og lækker morgenmad

Kakaobowl med dadler er en lækker og sund morgenmad, der er fyldt med næring og smag. Den er nem at lave og kan varieres alt efter hvordan du måtte foretrække den. Kakaobowl med dadler er perfekt ...


Lørdag d. 7. Januar 2023

Helt op til månen skriver om Tips til dig, som ønsker at passe godt på dit syn

Kroppen bærer os igennem hele livet, og det er derfor ekstremt vigtigt at vi passer godt på den. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Især øjnene er vigtige at passe på, da det er dem ...

Louises Madblog skriver om Øllebrød

Indlægget Øllebrød blev først udgivet på Louises Madblog.

Noget i ovnen skriver om Glutenfri kage med mandelmel og marcipan

Glutenfri kage med mandelmel, hasselnøddemel og marcipan. En nem lækker mazarinkage med appelsin - helt glutenfri. Denne kage opskrift kunne sagtens være en god kage grundopskrift, til dig der gern...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 2

Mandag: One-pot pasta med savoykål. Tirsdag: Tortillas med butternut og bønner Onsdag: Salat med varmrøget laks. Brød til. Torsdag: Rugbrødspanini med avocado og mozzarella. Vi smider et spejlæg...

GastroMand skriver om Ømands: Danmarks første Bacon Gastro Pub byder på nær-religiøs spiseoplevelse

Indlægget Ømands: Danmarks første Bacon Gastro Pub byder på nær-religiøs spiseoplevelse blev først udgivet på Gastromand.dk. De sidste rester af årets solskin falder dovent på Haderslevs br...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vintersang

I den mørke januarmorgen i dag, hvor man undrer på, om det overhovedet nogensinde bliver lyst, brød en lyd igennem disen. En lyd, der ikke hørte årstiden til, men en lyd, der mindede om alt det, ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 2

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lø...

herzelieb skriver om Supersaftiges Quarkbrot backen – ganz einfach und flott

Dieses Quarkbrot Rezept ist eines meiner Lieblinge, weil dieses Brot ohne Hefe gebacken wird. Außerdem habe ich immer Quark im Kühlschrank, aber manchmal passiert es auch mir, dass er kurz vor dem M...

Landleys Kok skriver om Dumplings med fläskfärs och svamp samt ris, kål och dipsås

Sugen på att göra hemgjorda dumplings? Dessa dumplings med fläskfärs och svamp samt ris, kål och dipsås är hur goda som helst! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Piskeriset på eventyr skriver om Biryani – indisk panderet

Månedens første benspændsret bliver en indisk panderet – nemlig Biryani. Ligesom mange andre indiske retter er biryani vegetarisk – og så er den en fremragende Stop Spild af Mad-ret, f...

Madens Verden skriver om Weekendmad - de bedste opskrifter på nem gæstemad

De bedste opskrifter på god weekendmad, der samtidig er lækker gæstemad. De rigtige retter til hyggelige stunder med god mad og vin på bordet. Weekendmad er god gæstemad, der gerne må tage lidt...


Fredag d. 6. Januar 2023

Evas Køkken skriver om Flødekartofler med løg & hvidløg

 Jeg opdagede lige, at jeg ikke har en opskrift på alm. klassiske flødekartofler på bloggen. Nok fordi jeg altid laver dem på slump. Her er de så, og er du mere til den italienske versi...

www.madforlivet.com skriver om Tre faktorer, der formodentlig kan forebygge kræft

Et nyt studie, offentliggjort i Frontiers in Aging i 2022, har vist, at tilstrækkeligt høje niveauer af D3 vitamin, omega 3 fedtsyrer samt daglig bevægelse/hjemmetræning til en vis … Læs me...

www.madforlivet.com skriver om Tre tiltag mod kræft

Et nyt studie, offentliggjort i Frontiers in Aging i 2022, har vist, at tilstrækkeligt høje niveauer af D3 vitamin, omega 3 fedtsyrer samt daglig bevægelse/hjemmetræning til en vis … Læs me...

Valdemarsro skriver om Gnocchi med kylling og chorizo

Ovnbagt gnocchi med kylling og chorizo i en krydret tomatsauce gratineret med mozzarella og parmesan. Mums! Det er super lækkert og tilmed en dejlig nem ret, der godt kan serveres for gæster eller p...

Noget i ovnen skriver om Budapestrulle opskrift – nem fragilite roulade

Budapestrulle. Har du mon nogensinde hørt om den lækre fragilité roulade lavet af nøddemarengs? Efter jul havde vi en del hasselnødder tilbage. Perfekt! Straks fik jeg idé til at prøve at lave ...

Madling skriver om Madplan uge 2 – 2023

Madplan uge 2 – nem madplan med hverdagsmad. Så blev det hverdag igen, eller det vil sige, her er det først rigtig hverdag fra i dag. Jeg har haft barn syg, så derfor har tiden ved computeren væ...

herzelieb skriver om Apfelkuchen Rezept mit Marzipanstreuseln – Streuselkuchen

Wie klingt Apfelkuchen mit Marzipanstreuseln? Ich finde, dass die Kombination Apfel und Marzipan einfach genial und superlecker ist. Und da wir in diesem Jahr superviele Äpfel haben, hab ich mich ent...

Hurtig Mums skriver om Aperol Spritz – en populær sommerdrink 

Aperol Spritz er de seneste år blevet en yderst populær sommerdrink herhjemme, og den halvbitre orange cocktail er både nem at lave og smagen er frisk, let bitter og sød.  Hvor stammer Aperol...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Ny hundekurv

Dagmardyret og Albert har et stykke tid stået for tur til nyt underlag i hundeafdelingen. Den slags er dyrt, uanset om det kommer fra byggemarkeder eller kæledyrsbutikker. Særlig dyrt til to hunde,...

Hurtig Mums skriver om Manhattan – en New York-klassiker 

Manhattan er en cocktail baseret på whiskey, sød vermouth og en bitter. Det er en af de klassiske cocktails, som kan dateres helt tilbage til 1800-tallets USA. Servér cocktailen på traditionel vis...

Hurtig Mums skriver om Irish Coffee – en lun kaffedrink med irsk whisky

Der er ikke noget bedre på en kold vinterdag end en god kop Irish Coffee, hvor du hælder den varme kaffe  gennem koldt flødeskum og tilføjer whisky og sød, brun farin.  Tips til din Iri...

Hurtig Mums skriver om Mojito – en cubansk klassiker 

Mojito er en sød, syrlig og frisk cocktail, de fleste kender, som sender tankerne mod varmere himmelstrøg og lange nætter. Den har en frisk smag og duft af mynteblade, som også er én af hovedingr...

Hashtagmor skriver om Madplan 08.01.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

feinschmeckeren.dk skriver om Screaming Eagle – til himmels med Den skrigende ørn

USA’s dyreste rødvin hedder Screaming Eagle, og den bliver solgt til priser, som uden tvivl kan frembringe øredøvende skrig. Derfor er det heller ikke hverdagskost at smage denne og producent...

www.madforlivet.com skriver om Den bedste burger – vælg mellem selleri- eller oksebøf

Her får du opskriften på Den bedste burger – vælg mellem selleri- eller oksebøf. En burger, der er fyldt med smag og kvalitet er ikke vanskelig at lave, … Læs mere → Indlægget ...