Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Onsdag d. 21. Juli 2021

Madens Verden skriver om Kandiserede æbler med kokos ligesom dem fra Tivoli

Kandiserede æbler med kokos ligesom dem fra Tivoli er en af de desserter, som bringer så mange minder og gode stunder frem. Kandiserede æbler med kokos er både en delikatesse ved juletid og om som...

Drop Slankekuren skriver om Italiensk salat

Man kan da ikke lave Italiens salat selv. Jo, det kan man da sagtens – og endda fedtfattig – og det er ikke engang særligt besværligt. Denne opskrift Italiensk salat blev udgivet først på Drop...

herzelieb skriver om Weiße Barbecue Sauce Rezept – White BBQ-Sauce

Unter Barbecue Sauce versteht man normalerweise eine tiefdunkle, rauchige, leicht süße Soße mit Tomaten zum Grillen. Wie kann es ein weiße Barbecue Sauce Rezept geben? Meine Freundin meinte, ich h...

Madens Verden skriver om Flamberet whiskysauce med ristede champignoner

Flamberet whiskysauce er den ekstra lækre sauce, hvor du først laver en essens med balsamico og derefter flamberer whisky med flotte flammer. Flamberet whiskysauce er den sauce, som bare kan lidt ek...

KalleMad skriver om Colourful flowers surrounding a cafe and gift shop in Naxos, Greece

#aegean, #Tourism, #europe, #Architecture, #Travertine


Tirsdag d. 20. Juli 2021

Min Madopskrift skriver om Hel kylling med grillede grøntsager

Det er hjemmelavet grillmad når det er bedst og så smager en hel kylling med grillede grøntsager og bagte kartofler bare super godt. Indlægget Hel kylling med grillede grøntsager blev først udgi...

Hashtagmor skriver om Durum boller – nem opskrift på boller med durummel

En skøn opskrift på rustikke durum boller. En virkelig nem opskrift på boller med durummel der er perfekte med smør og ost, eller som tilbehør til suppen. Rustikke durum boller Super skønne rust...

Rigeligtsmør.dk skriver om Surdejsfocaccia – opskrift på lækkert madbrød med surdej

Efter jeg bagte surdejsfocaccia første gang, så har jeg ikke set mig tilbage. Det er noget af det skønneste, jeg længe har bagt, og jeg har efterhånden bagt surdejsfocaccia med olivenolie og havs...

Anna-mad skriver om Gazpacho

Nyder du sommeren og solskinsvejret? Det gør jeg i hvert fald. Men jeg kan virkelig mærke, at lysten til at lave aftensmad – især varm aftensmad – ikke rigtig eksisterer hos mig, når d...

Mad for madelskere skriver om Hindbærmuffins

Find hele opskriften på Hindbærmuffins hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Jordbærsalat med bolsjebeder og friske ærter

Jordbærsalat med bolsjebeder er en smuk og velsmagende salat, som serveres i et fad. Dermed kan man se alle de friske ingredienser. Jordbærsalat med bolsjebeder er en salat, som ser lige så godt ud...

Madens Verden skriver om Grillede aubergineruller med oksekødsfyld og béchamel

Her er den bedste opskrift på aubergineruller med hakket oksekød. Det er grillede skiver aubergine med fyld, og retten er nem at lave. Aubergineruller er skøn aftensmad med masser af smag, og hele ...

Madens Verden skriver om S'mores cookies med chokolade og skumfiduser

S'mores cookies med chokolade og skumfiduser samt knasende stykker af kiks. De er virkelig de lækreste småkager, jeg nogensinde har smagt. S'mores cookies med chokolade og skumfiduser er traditionel...

Susanne Pagh skriver om Ratatouille tærte

Noget mad hører udpræget en enkelt sæson til. Andesteg og risalamande fungerer bedst ved juletid, ligesom friske jordbær med mælk hører sommeren til. Men nogle retter kan man sagtens spise året...

Madens Verden skriver om Virgin Pina Colada – mocktail med ananas og kokos

Virgin Pina Colada smager fantastisk af ananas og kokos og kan laves på få minutter. Nyd den alkoholfri drink iskold på en varm sommerdag. Elsker du en Pina Colada, men gerne vil undvære alkoholen...

Gastromad skriver om Vine til Grillen

REKLAME Skal man drikke rødvin, rosévin eller hvidvin om sommeren til grillretterne? Det kan nogle gange være en udfordring at finde de rigtige vine når vejret er varmt og den står på grill afte...

Gastromad skriver om Vine til Grillen

REKLAME Skal man drikke rødvin, rosévin eller hvidvin om sommeren til grillretterne? Det kan nogle gange være en udfordring at finde de rigtige vine når vejret er varmt og den står på grill afte...

Mad med glød skriver om Kartoffelfad med blomkål, squash, tandoori og nigella

Bagte grønsager er bare så lækkert og samtidig vildt nem mad at lave, der passer sig selv i ovnen, det meste af tiden. Grønsagerne skal bare ordnes og krydres inden […] The post Kartoffelfad...

Madens Verden skriver om Nem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagne

Her opskriften på den bedste vegetar lasagne, der er en klassisk grøntsagslasagne uden kød. Lasagnen er fyldig lækker og blandt andet lavet med spinat. Vegetar lasagne eller grøntsagslasagne er e...

Landleys Kok skriver om Kycklingsallad med fetaost, nektariner och kikärtor

Denna kycklingsallad med fetaost, nektariner och kikärtor är en god sommarsallad och enkel som serveras som en hel rätt – ljummen eller kall. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Jordbærkage med kransekage og flødecreme

Her får du min opskrift på jordbærkage med kransekage og flødecreme. En skøn kage, der er nem at bage, og som er toppet med friske jordbær. Jordbærkage med kransekage og flødecreme. Så bliver...

Madens Verden skriver om Hverdagsmad - nemme opskrifter på lækre hverdagsretter

Hverdagsmad er nem og lækker aftensmad, og her får du de bedste opskrifter på skønne hverdagsretter fra Madens Verden med masser af smag. God hverdagsmad er typisk mad, der er nem at lave, er hurt...

Persilles blog skriver om Chilikylling

Her får du opskriften på en kylling med masser af chili – både som krydderi på selve kyllingen i form af den tunesiske chilipasta harissa, men også med en super lækker chili-sovs/dyppels m...


Mandag d. 19. Juli 2021

KalleMad skriver om Overwater Bungalow, Le Meridien Bora Bora

#Overwater Bungalow, #Le Meridien Bora Bora

Mad for madelskere skriver om Edamame-bønner med salt

Find hele opskriften på Edamame-bønner med salt hos Mad for Madelskere.

Piskeriset på eventyr skriver om Jordbær-tomat kompot

Jordbær-tomat kombinationen er ikke lige den første, man tænker på, når man overvejer sommerdesserter, men den kan ellers noget! Jeg så kombinationen for en række år siden i et madblad og fik ...

Madens Verden skriver om Grillede rejer - sådan får du det bedste resultat

Grillede rejer er delikate på lune sommeraftener. Her får du gode råd til at grille rejer med og uden skal, så du får de bedste resultater. Grillede rejer er en sommerspise, som folk der elsker s...

Henriks madblog skriver om Kirsebær crumble

Crumblekager – og denne kirsebær crumble er ingen undtagelse – er virkelig lette. Typisk er det crumble med rabarber som er min foretrukne crumblekage, men i princippet kan alle bær bruges. Lige...

Maden i mit liv! skriver om Daim cookies – sprøde cookies med daim.

Jeg er vild med både daim chokolade og cookies, så selvfølgelig er de her daim cookies et hit herhjemme. Sprøde småkager med en tydelig smag af daim og så en god kop te eller cafe latte. Så bli...

Noget i ovnen skriver om Hjemmelavet kartoffelsalat med ymer & ravigottesauce – nem

Hjemmelavet kartoffelsalat med ymer og ravigottesauce - jep sådan en lækker opskrift skal du høre om i dag. Kold kartoffelsalat er en klassiker i danske køkkener om sommeren. Mon ikke vi er mange ...

Fjordrejen skriver om Grillet Andelår med Syltede Kartofler

Denne opskrift er en ret man kan forberede dagen før hvis man f.eks. skal have flere til grill party Andelårene er forkogt – husk at gemme kogelagen i fryseren til en god andesovs 4 personer 4...

Madens Verden skriver om Opvaskemaskiner - se bedst og dårligst i test

Opvaskemaskiner letter arbejdet i køkkenet, hvis de fungerer optimalt. Se hvilke, Forbrugerrådet har kåret som bedst - og den allerværste. Opvaskemaskiner er en af de hvidevarer, som mange af os e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mad til varme feriedage eller: Hvor gærdet er lavest

Det er varmt, det er sommer, det er ferie. Ikke tale om, jeg vil stå og svede i køkkenet. Men vi vil alligevel gerne have god og lækker mad. Små, nye kartofler, et eller andet på grillen, salater...

GastroFun skriver om Dry rub til spareribs

Dry rub til spareribs Billede madsglunde man, 19/07/2021 - 09:57 Tid i alt 3 min ...

Madens Verden skriver om Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen

Prøv lige disse nemme grillspyd med flankesteg og tomater. Flankesteg skæres i strimler og marineres, inden de færdige grillspyd grilles ved direkte varme. Grillspyd med flankesteg er geniale til g...

Madens Verden skriver om Sommerstang - Cuba Cola drink på 1 minut

Her er min opskrift på den populære Sommerstang drink, der også kaldes Cuba Cola. Drinken laves af Cuba Caramel, cola og citron. En rigtig sommerdrink. Sommerstang eller Cuba Cola? Kær drink har s...

Madens Verden skriver om Grillede bønner med parmaskinke (grønne bønner i svøb)

Så nemt laver du grillede bønner med parmaskinke. De grønne bønner forkoges, og rulles ind i skinke, inden de grilles nogle minutter. Grillede bønner, der er indsvøbt i en dejlig parmaskinke, er...

Madens Verden skriver om Er pølser usunde og kan man få kræft af pølserne?

Vi elsker pølser, men er de usunde og hvor meget feder en pølse? Fødevareekspert Charlotte Mithril giver dig viden om pølsens indhold, smag og meget mere. Pølser er en klassiker i danskernes madv...

Drop Slankekuren skriver om Grevindesyltetøj

Dette syltetøj er en grevinde værdig, for det tager altså en del tid, at fjerne alle urenheder fra hyldebærerne. Denne opskrift Grevindesyltetøj blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Hvad indeholder frys selv is? Og sådan laver du isen selv!

Sukker- og kalorieindholdet i de populære frys selv is er betydeligt højere end i almindelig saft og sodavand - læs mere her. Frys selv is er populære når temperaturen stiger, og særligt mange b...

Madens Verden skriver om Mørbradbøffer med paprikasovs på 15 minutter

Her er en nem og hurtig opskrift på mørbradbøffer, der steges på panden og serveres med en lækker paprikasovs. Du kan lave retten på 15 min. Mørbradbøffer er lækker mad, og her er de lavet sa...

Madens Verden skriver om Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie

Her får du min opskrift på en nem pastasalat med bønner og kylling. God og sund aftensmad, hvor pasta- og kyllingesalaten serveres med en basilikumsolie. Opskriften på pastasalat med bønner er be...

KalleMad skriver om Terrace of restaurant at Quinta do Furao, Madeira Island, Portugal

#atlantic ocean, #Tourism, #sea, #europe, #landscape


Søndag d. 18. Juli 2021

KalleMad skriver om La Paz Waterfall, hidden in the rainforest of Costa Rica

#green, #cataratas, #cascada, #Central America, #landscape

Bare Go' mad skriver om Sommerkage

Ingen forhåndsvisning.

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Honningstrimlede gulerødder

Til et klassisk måltid hører der sig forskelligt tilbehør. Her er en nem og hurtig opskrift på gulerødder med honning og salt. Der kan tilføjes andre krydderier efter smag og behag.  En salt og...

Noget i ovnen skriver om Grøntsagsspyd på grill – vegetar grillspyd

Grøntsagsspyd på grill - jep i dag skal du høre om nemme, lækre vegetar grillspyd med grøntsager. Grillspyddene er perfekte at lave som tilbehør til grillretter. De pynter og ser festlige ud og ...

Lykkes Lækkerier skriver om Kyllingefrikadeller med hvidløg og basilikum

 Når jeg laver frikadeller er det oftest af kyllingekød. Vi spiser faktisk bare generelt meget kylling. Det smager dejligt, det er magert, og det er mere bæredygtigt end det røde kød fra fir...

KalleMad skriver om Bavaria, Germany Pauline Roupski

#europe, #germany, #cabin, #nature

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 29 (19/7 – 25/7)

NU er der squash, spaghettisquash og græskar – selvfølgeligt skal der gemmes græskar til vinteren men de små hokkaido-græskar er nu lækre, så et par små bruges til en græskarsuppe. Der ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 29

Ferie! Mandag: Salad Nicoise. Koldskål til dessert. Tirsdag: Fritatta med palmekål og røget kylling. Onsdag: Grill – kylling og pølser. Coleslaw. Brød. Bananer med is. (Gæster) Torsdag: Gr...

Miras Madblog skriver om Jordbær-rabarbersyltetøj

I dag får I min opskrift på jordbær-rabarbersyltetøj. Det er så nemt at lave syltetøj og det er noget, jeg gør rigtig meget om sommeren. På den måde kan man bevare lidt af sommerens friske sm...

Landleys Kok skriver om Surdegslimpa med curry och timjan

Vill du testa en ny smaksättning på brödet? Prova då denna goda surdegslimpa med curry och timjan. Detta bröd bakas med surdegsgrund och utan jäst. » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

Madens Verden skriver om Kylling på kartoffel porrebund i fad i ovn

Her får du min opskrift på kylling på kartoffel porrebund i ovn. Det er en lækker middagsret, hvor retten laves færdig i et fad i ovn. Kylling på kartoffel porrebund er en skøn ret til aftensma...

herzelieb skriver om Mini-Sandwichbrote Rezept – 6 weiche Minibrote ganz einfach!

Wofür man ein Rezept für Mini-Sandwichbrote braucht? Wer eine einfache Beilage zum Grillen oder ein kleines, weiches Brot für das Abendessen, das Picknick oder zum Mitnehmen sucht, der ist hier gen...

KalleMad skriver om Greece Stephane Dionyssopoulos

#travel, #greece, #europe, #seascape


Lørdag d. 17. Juli 2021

KalleMad skriver om Reflections in Pukekura Park, New Plymouth, New Zealand

#rain, #red, #landscape, #shed, #reflection

Madmagasinet skriver om Gode nyheder for studerende

Man kan komme med mange årsager til, hvorfor vi danskere er heldige med det land, som vi bor i. En af de gode ting ved at bo i landet er blandt andet, at der bliver tilbudt gratis tandpleje til børn...

Madmagasinet skriver om Sådan får du det perfekte smil

I vores moderne samfund har jagten på et sundt og smukt ydre indtaget det danske marked. Efterspørgslen på kosmetiske behandlinger er stigende, fordi det i de fleste tilfælde er den bedste løsnin...

Madmagasinet skriver om Hvad kan du spise efter du har fået fjernet din visdomstand

Rigtig mange mennesker får fjernet en eller flere visdomstænder i løbet af livet, og det skyldes som oftest at tanden ikke gror ud som den skal, og kan komme til at skubbe ind på tænderne ved sid...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ting jeg har lært om sommerblomster

Morgenfruen Sunset Buff er en virkelig elegant morgenfrue. Blomsterne er lyse på oversiden, mørke på undersiden og med en smuk brungylden midte. Jeg såede dem i en stor krukke i april, og nu bloms...

Noget i ovnen skriver om Flødebollekage – nem lækker sommerdessert

Flødebollekage - uhm i dag skal du høre om en rigtig nem og lækker sommerdessert. En perfekt dessert på varme sommerdage, for "kagen" skal nemlig slet ikke bages i ovnen. Skønt når man slipper f...

Hashtagmor skriver om Madplan 18.07.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bare Go' mad skriver om Varmrøget lakse wrap med avocado

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Fyldte snackpebre med flødeost

Find hele opskriften på Fyldte snackpebre med flødeost hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Moscato D´Asti sorbetis med bær

Hjemmelavet sorbetis på moscato d´asti vin og friske bær giver en skøn og forfriskende sorbetis der kan serveres i et glas hvidvin. Denne lækre sorbetis er utrolig nem at lave og kræver kun en b...

Gastromad skriver om Moscato D´Asti sorbetis med bær

Hjemmelavet sorbetis på moscato d´asti vin og friske bær giver en skøn og forfriskende sorbetis der kan serveres i et glas hvidvin. Denne lækre sorbetis er utrolig nem at lave og kræver kun en b...

Piskeriset på eventyr skriver om Martin’s Mad & Vin i Frederiksværk

Det var faktisk lidt af et tilfælde, at vi var forbi det nye spisested, Martin’s Mad & Vin, da vi i sidste uge slog et smut forbi Frederiksværk. Vores oprindelige plan var at tage på Toru...

Madens Verden skriver om Koteletter med estragon, gulerødder og dampet spidskål

En god opskrift på koteletter med estragon, gulerødder og dampet spidskål, som du laver i et fad i ovnen. En nem middagsret til hele familien. Koteletter med estragon, gulerødder og dampet spidsk...

Madens Verden skriver om Mocktail med hyldeblomst og citron (drink uden alkohol)

Her får du en opskrift på lækker mocktail med hyldeblomst, citron og blåbær. En læskende og skøn drink uden alkohol, som samtidig er smuk at servere. Mocktail med hyldeblomst er en lækker og a...

Madens Verden skriver om Grillet avocado med ærter - opskrift med video

Grillet avocado med citron og ærter er dejligt tilbehør til din grillmad. Her får du opskrift med videoguide, så du let og hurtigt kan lave det. Grillet avocado er måske ikke noget, du har hørt ...


Fredag d. 16. Juli 2021

KalleMad skriver om Midnight Sun at Westfjords, Iceland

#waterscape, #europe, #iceland, #landscape

Miras Madblog skriver om Fyldte squash med krydderurter og feta

Vi kom hjem i går aftes efter tre dage på Møn. Jeg gik straks i haven for at se hvordan, det stod til. Og GISP! Der var MONSTERSQUASH! Altså helt åndssvagt store squash eller courgetter, som var ...

www.madforlivet.com skriver om Hvad er cøliaki (glutenallergi)?

Hvad er cøliaki eller glutenallergi? Glutenallergi/cøliaki er en kronisk tarmsygdom, der udløses ved indtag af glutenholdige fødevarer. Det antages, at mellem 50.000 og 100.000 danskere lider af g...

GastroMand skriver om Disse øl skal du drikke til sommer

Det er sommer, solen skinner, du er tørstig og skal køles ned, men hvad skal du vælge? Du kan jo altid kaste dig over en kold pilsner fra dit favoritbryggeri, men skal den have lidt mere på f...

Valdemarsro skriver om The English Gardener cocktail

The English Gardener cocktail, hvor hyggeligt et navn er det ikke lige til en cocktail. Den perfekte drink til havefolket og en af mine personlige favoritter som cocktail på en af disse magiske varme...

Madens Verden skriver om Key lime pie - den lækreste limetærte med marengs

Key lime pie er den lækreste limetærte med marengs. Det er en klassiker i Amerika, som består af kiksebund, limecreme og et låg af marengs. Key lime pie - den lækreste limetærte med marengs er d...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 29.

Det forrygende sommervejr ser ud til at fortsætte og hvor er det altså bare dejligt for alle jer, der har ferie netop nu. Som jeg vist har været inde på tidligere, så holder vi først ferie i aug...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Staudedigitalis

De vilde digitalis, der spreder sig og sår sig selv alle mulige og umulige steder, er vidunderlige. Og uden dem ligner vores sommerhave slet ikke sig selv. Men staudedigitalis kan noget andet, og med...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Sensommerjazz med Cæcilie Norby

Det er næsten med barnefryd og eufori, at vi kan præsentere jer for endnu en helt fantastisk jazzoplevelse på gården. Vi har i samarbejde med Jazz Concerts været så heldige at få del i Slots- o...

Foodfanatic skriver om Et farvel til stegeos i køkkenet

Reklame Da vi sidste år lavede nyt køkken, erstattede vi den lofthængte emhætte med en kogeplade med integreret bordemfang. Den beslutning har betydet et farvel til stegeos og et ’velkommen’ t...

Mad for madelskere skriver om Melon med skinke

Find hele opskriften på Melon med skinke hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Smoothie bowl med rabarber, jordbær og banan

Smoothie bowl med rabarber, hindbær og banan er en af de mest forfriskende slags morgenmad, jeg kender. Den er både lækker og sund. Smoothie bowl med rabarber, hindbær og banan er næsten lige som...

Madens Verden skriver om Fantastisk risotto med fisk og rødløgschutney

Få en lækker opskrift på risotto med fisk og rødløgschutney. Retten laves med hvid fisk, og her kan du eks. anvende torsk eller pangasius. Risotto med fisk og rødløgschutney er en dejlig og nem...

Landleys Kok skriver om Sallad med potatis, kronärtskocka, majs och solrosfrön

Vad sägs om en matig sallad till grillat? Denna goda sallad med potatis, kronärtskocka, majs och solrosfrön passar till både kött, fisk, kyckling och vego. » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Stinna skriver om Havregrødspandekager

Havregrødspandekager er små pandekager, som er lavet af en rest havregrød. Havregrøden blandes med æg, lidt mel og kanel og steges derefter… The post Havregrødspandekager appeared first on...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – bourgogne-look-a-like fra Limoux

Ugens vinhit kommer fra Limoux, der er et relativt køligt område i Sydfrankrig. Af den grund oplever man tit, at vinene på chardonnay kan forekomme lidt burgundiske i stil. Le Long Chemin er en hø...

Drop Slankekuren skriver om Tunsalat til frokost

Denne tunsalat er en let, lille ret, der kan nydes til en grøn salat, med et stykke brød, eller bare som den er – lækker og fedtfattig. Denne opskrift Tunsalat til frokost blev udgivet først på...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 29 med syv lækre aftensmadsretter

Ugens madplan uge 29 giver dig syv lækre bud på, hvad du kan servere til aftensmad i den kommende uge. Du får også en skøn kageopskrift. Ugens madplan uge 29 byder på syv lækre retter, som du k...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing

Kartoffelsalat: Se denne skønne opskrift på kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen. Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing er selv...

Madens Verden skriver om Salat med vandmelon, galiamelon og rucola

Se hvordan du laver en nem og sund salat med vandmelon. Salaten indeholder også galiamelon, rucola og ristede pinjekerner, og er en rigtig sommersalat. Inden du nu kaster dig over denne salat med van...

Madens Verden skriver om Nem jordbær mojito med eller uden alkohol

Her får du min opskrift på en virkelig lækker jordbær mojito, der smager super skønt. Denne mojito kan enten laves med eller uden alkohol. Hvis du elsker en god mojito, så skal du prøve denne j...

Familiefletninger skriver om Få familieliv og parforhold til at gå op i en højere enhed

Det er ikke altid lige nemt at koordinere børn, arbejde og fritid. Ro og nærvær er noget, man skal spejde længe efter. Det betyder ofte, at jeres parforhold tilsidesættes og ikke bliver plejet, s...


Torsdag d. 15. Juli 2021

Madens Verden skriver om Chokolade-squash kage (chocolate zucchini cake)

Her er en god opskrift på chokolade-squash kage, også kendt som chocolate zucchini cake. En lækker og svampet kage med squash og kakao. Chokolade-squash kage - eller chocolate zucchini cake - er en...

GastroMand skriver om På gourmetrestaurant i Cordoba: Noor

Inden vi kommer til restaurant Noor i Cordoba, ca. 90 minutter syd for Madrid, så lad mig lige tage jer med på en lille rejse rundt i det kulinariske Europa. Når man diskuterer den europæiske ...

Madens Verden skriver om Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret

Spaghetti med gulerødder er en skøn pastaret, der laves uden kød. Her får du opskriften på en velsmagende pasta med masser af grøntsager. Spaghetti med gulerødder er en fyldig og meget velsmage...

Maden i mit liv! skriver om Kartoffelsalat med sennepsdressing.

Der er ingen tvivl om, at en klassisk kartoffelsalat med creme fraiche dressing og purløg er rigtig sommermad. Og herhjemme er vi meget glade for kartoffelsalat. Men jeg må indrømme, at jeg også e...

Madsvin skriver om Gin Hass – Frugtig cocktail med mango og lime

Blandt frugtige cocktails er der en række af de våde varer, som regerer – det værende i bylivet såvel som i hjemmebaren. Gin Hass er en af disse – og faktisk stammer den jo fra Fyn, hv...

KalleMad skriver om Autumn Leaves, The Cascades, Oregon

#Autumn Leaves, #The Cascades, #Oregon

Mad for madelskere skriver om Kantarel-toast

Find hele opskriften på Kantarel-toast hos Mad for Madelskere.

Susanne Pagh skriver om Tahincookies med sesam og chokolade

Jeg har flere gange læst om, at man især i Mellemøsten anvender tahin ikke bare i det salte køkken til hummus, men også i det søde køkken i kager og desserter. Det er ikke noget, der er traditi...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Romantik på perronen

Pladsen foran drivhuset kalder vi perronen. Hele drivhuset er anbragt på et træfundament, og fundamentet strækker sig en lille meters penge ud foran drivhusets dør og danner den terrasse, vi kalde...

Drop Slankekuren skriver om Pastasalat med karse og cherrytomater

Kender du det? Det kribler efter at få sat en masse i køkkenhaven og se det komme op og bruge af det. Du har sikkert allerede sat en del ting, men det er nok de færreste ting, der er klar til brug....


Onsdag d. 14. Juli 2021

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Travel

Piskeriset på eventyr skriver om Auberginefritter med honning

Auberginer er en af mine yndlings-sommergrøntsager, så da jeg for længe siden stødte på auberginefritter, så tænkte jeg, at dem måtte jeg prøve. Jeg gemte linket på min (næsten) uendelige l...

Mad med glød skriver om Jordbær is

Jeg elsker is og spiser det gerne og helst når det er varmt. Og på sådan en varm sommerdag som i dag, har jeg næsten kun lyst til kolde ting. […] The post Jordbær is appeared first on Mad m...

Madens Verden skriver om Sådan laver du pizza med surdej

Her er min opskrift på pizza med surdej. Det er en nem pizzadej med surdej, og det giver din pizza en bedre smag end den traditionelle pizza. Pizza med surdej er en super lækker pizzadej til den hje...

Madens Verden skriver om Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær

Her er min opskrift på en lækker sommerlagkage. Lagkagen lægges sammen med hindbærmarmelade, flødecreme, samt friske hindbær og jordbær. Sommerlagkage er en skøn lagkage med masser af friske b...

Berits univers skriver om Grønsager på grillen

De her lækre grønsager på grillen kan laves med dine ynglings grønsager. Og i år må man sige at vi har fantastisk vejr til at grille i, så det har vi gjort meget. Selvfølgelig kan man grille h...

KalleMad skriver om musevault:“ Quilotoa Lake, Ecuador”

#andes, #south america, #laguna, #volcan, #crater

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: KÆMPETEST AF GRILLVINE

Vi skal til igen. Finde den bedst grillvin. Og som jeg vistnok har skrevet nogle gange før, så afhænger vinvalget selvfølgelig af, hvad du lægger på grillen.  Håndfangede store norske kammus...

Madsvin skriver om Espresso martini – Som bartenderne laver den

Når diskoteksdrinksene skal pakkes væk, og der skal en ‘voksen’ cocktail på banen, er jeg stor fortaler for en espresso martini. Først og fremmest smager den bare enormt godt – p...

De gamle Danske skriver om 3 gode tips til dig der vil være aktiv i din ferie

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Hvis du er en af de mange mennesker, som stadig ikke har fundet ud af, hvad ferien skal bruges på, så får du her nogle gode forslag. Hvis ikke der er...

Madens Verden skriver om Virgin Mojito - med ginger beer og uden alkohol

Her får du min opskrift på Virgin Mojito, der er en fantastisk drink helt uden alkohol. I stedet laves denne mojito bla. med ginger beer. Virgin Mojito er en såkaldt mocktail, som de populære og a...

Madens Verden skriver om Wagyu - fakta om det lækreste, møreste oksekød

Wagyu er det japanske navn for kvæg med det mest møre og lækre oksekød, man kan forestille sig. Her er alt, du skal vide om kødet. Wagyu er en særlige, japanske kvæg, som producerer det lækres...

Maden i mit liv! skriver om Grillet ørred – opskrift på ørred med sprødt skind.

For mig er ørred en rigtig sommerfisk. Også selvom ørred faktisk er i sæson det meste af året. Men måske det hænger sammen med, at vi ofte spiser grillet ørred om sommeren. Og sådan en friskf...

Madens Verden skriver om Grillede vegetarburgere med ristede kartofler

Grillede vegetarburgere med plantefars, kryddermayo og lækre, ristede kartofler med peberfrugter passer til en hyggelig aften ved grillen. Grillede vegetarburgere er et alternativ til burgere lavet a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Feriens første udflugt: Ree Park

Mandag tog husbonden og jeg af sted til Ree Park medbringende et styks barnebarn, hendes far og en madkurv. Jeg har længe gerne ville besøge parken, men det er aldrig blevet til noget før nu. Det s...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelfrikadeller med kartoffelmos

Disse dunser smager dejligt. Det er kartoffelfrikadeller, fordi der er kogte kartofler, der har været en tur på rivejernet. Denne opskrift Kartoffelfrikadeller med kartoffelmos blev udgivet først p...

Nerdy Treats skriver om Trællebrød – en brødopskrift fra vikingetiden

Jeg er ikke bleg for en god udfordrende køkken quest, men den her treat, den tager altså prisen som den mest udfordrende quest til dato – men andet kunne man vel heller ikke forvente, af en tr...

Landleys Kok skriver om Grillade fläskkotletter med bakade småpotatisar och melonsallad

Grillade fläskkotletter med bakade småpotatisar och melonsallad är en god och enkel middagsrätt som passar fint till sommarens grillning. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Süße Quarkfrikadellen Rezept – schnell, einfach, vegetarisch

Nicht nur im Sommer ist dieses Rezept für süße Quarkfrikadellen bei uns Zuhause super beliebt. Eine tolle Mehlspeise, die wirklich schnell gemacht ist und auch die vegetarischen Herzen in der Famil...

Madens Verden skriver om Kikærtesalat med gulerødder og avocado (vegetar)

Her er min opskrift på en sund kikærtesalat med gulerødder og avocado. Den laves med bagte kikærter, og er en nem og meget mættende vegetarret. Kikærtesalat lyder måske lidt kedeligt, men det e...

GastroMand skriver om Pulled Pork – Den originale Gastromand-opskrift

Opskriften har næsten mytisk status i grillkredse, og når man først har lavet og smagt den langtidstilberedte gris, ved man hvorfor! Det er grillopskriften over alle grillopskrifter! Pulled Por...

Valdemarsro skriver om Stikkelsbær Marmelade

Skøn stikkelsbær marmelade, som er både sød og syrlig – og har fået et dessertskønt strejf af aromatiske vaniljeprikker. Vores stikkelsbærbuske er fyldt med både røde og grønne sødmef...

KalleMad skriver om Crimson Forest, Hungary

#Crimson Forest, #Hungary


Tirsdag d. 13. Juli 2021

Susanne Pagh skriver om Koldskål med jordbærskum – smagen af sommer

Jeg har ikke hørt om mange, der drikker kærnemælk ren, men en undtagelse var min mor. Det var også hende, der introducerede mig til koldskål af den hjemmelavede slags. Så sad vi rundt om bordet ...

Madmagasinet skriver om Tag på picnic i det danske sommerland!

Det er sommer, det er sol, og det er søndag! I princippet findes der ikke en bedre anledning til at invitere kæresten, familien eller vennerne med på en hyggelig picnic i det grønne. En picnic kan...

Gastromad skriver om Nyt Design på Gastromad

GastroMAD får snart et helt nyt og mere tidssvarende design som gør siden langt mere overskuelig end tidligere. Udover designet er motoren toptunet både til pc, tablet og mobil. Jeg glæder mig van...

Gastromad skriver om Nyt Design på Gastromad

GastroMAD får snart et helt nyt og mere tidssvarende design som gør siden langt mere overskuelig end tidligere. Udover designet er motoren toptunet både til pc, tablet og mobil. Jeg glæder mig van...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt

Her er min opskrift på kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt. En god og lækker salat med bagte kartofler og meget andet. Kartoffelsalat med soltørrede tomater er en lækker somme...

Madens Verden skriver om Rengøring af grillrist - sådan får du den ren og pæn

Rengøring af grillrist er en vigtig detalje, ellers kan vi få både rust og sod i maden. Her kan du se, hvordan det gøres effektivt. Rengøring af grillrist er et nødvendigt onde, hvis vi vil have...

Madens Verden skriver om Morgenboller med surdej - langtidshævede og luftige

Her er min opskrift på morgenboller med surdej, og disse surdejsboller er nemme at bage. Dejen laves om aftenen, og så har du friskbagt morgenbrød. Morgenboller med surdej er super lækre morgenbr...

Madmagasinet skriver om Måltidskasser – den nemme vej til sunde og nærende måltider

I en travl hverdag med fuldtidsjob og familie, kan det for mange være en næsten uoverskuelig opgave, at få lavet et fornuftigt aftenmåltid. Maden skal nemlig ofte laves lige der i ulvetimen, hvor ...

Madmagasinet skriver om Måltidskasser – den nemme vej til sunde og nærende måltider

I en travl hverdag med fuldtidsjob og familie, kan det for mange være en næsten uoverskuelig opgave, at få lavet et fornuftigt aftenmåltid. Maden skal nemlig ofte laves lige der i ulvetimen, hvor ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Dovendyret plukker roser

Den store, lyserøde rose blomstrer overvældende i bedet foran vinduet i spisestuen. Den er blevet alt for stor i år, for den blev ikke klippet ned i foråret. Det smuttede ligesom så meget andet i...

Madens Verden skriver om Grillet broccoli med ingefær - se videoguide

Grillet broccoli med ingefær er virkelig godt tilbehør, når I sidder ved grillen. Sojasaucen og ingefæren giver den sprøde kål lidt kant. Grillet broccoli med ingefær og soja er let at lave, im...

Stinna skriver om Frugtsalat med råcreme

Frugtsalat med råcreme og mørk chokolade er nok én af de allerbedste desserter, som jeg kender – og så er den virkelig… The post Frugtsalat med råcreme appeared first on Stinna.

Rigeligtsmør.dk skriver om Kartoffelkompot med olivenolie, parmesan og rucola

Noget af det bedste ved sommeren er og bliver nye danske kartofler. I hvert fald hvis du spørger mig. Om det blot er med lidt salt og koldt smør, i en kold kartoffelsalat eller som her i en lun kart...

Mad for madelskere skriver om Cote de boeuf på grill

Find hele opskriften på Cote de boeuf på grill hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Fløderand

Find hele opskriften på Fløderand hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Ærterisotto med ricotta og citron

Jeg har en kæreste, der elsker risotto. Det gør jeg heldigvis også, så alle anledninger vi kan finde, skal der risotto på bordet. Og risotto kan jo laves i så mange variationer, at man nok aldri...

KalleMad skriver om Father and Son, Lisbon, Portugal

#Father and Son, #Lisbon, #Portugal

Madens Verden skriver om Grillet kalvecuvette - opskrift, stegetid og kernetemperatur

Her er min opskrift på grillet kalvecuvette, hvor kalvekødet marineres og grilles rosa ved indirekte varme. Med stegetid og kernetemperatur. Grillet kalvecuvette er dejlig mad fra grillen, og så ka...

Drop Slankekuren skriver om Lammekølle

Traditionen tro bringer vi en opskrift på lammekølle igen dette nytår. Ikke fordi vi ikke kan lide kogt torsk, vi synes bare ikke, det er festmad. Denne opskrift Lammekølle blev udgivet først p...


Mandag d. 12. Juli 2021

Bare Go' mad skriver om Pommes ratatouille

Ingen forhåndsvisning.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Såtid – igen

Mandage og tirsdage er sommerrestauranten ikke åben. Det lyder som fridage, men er er i virkeligheden bare en anden slags arbejdsdage og det er også fint. For ser du – mandag og tirsdag forsø...

Piskeriset på eventyr skriver om Jordbær-pirogger

Disse jordbær-pirogger så jeg i et blad for en række år siden, og her mens det stadig er muligt at få fat i danske jordbær, så var det tid til at afprøve konceptet. De er bedst, når de er nyb...

Madling skriver om Avocado toast

Avocado toast lavet med ristet toastbrød, avocado, en smule paprika og lidt knas i form af saltede græskar- og solsikkekerner. Den lækreste avocado sandwich som kan spises både til morgenmad, frok...

Bagvrk skriver om Lavendelsaft – meget bedre end du tror;-)

Du kan se de bølgende lavendelmarker for dig, når du lukker øjnene og tænker på Sydfrankrig? Vidste du, at du kan lave en særdeles velsmagende lavendelsaft af de lavendler, du har i haven? Når ...

Bergholts opskrifter skriver om

Auguste Escoffier Pandestegt andebryst Hjemmelavet rødvinssauce Confit de canard Sauce béarnaise Sauce demi glace Hjemmelavet rødkål Hummerbisque lavet fra bunden Intervalstegt kalvefilet Hjemmela...

Miras Madblog skriver om Giveaway: Vind bogen Sommerhusmad og opskrift på jordbærtrifli

NB. Konkurrencen er slut. I denne uge kan I vinde den nye kogebog Sommerhusmad, som Mette Mølbak netop har udgivet. Mette er min gamle redaktør fra ALT for damerne og nu madredaktør på Politiken. ...

Madens Verden skriver om Bagte kartofler med krydderurter og fløde

Sådan laver du bagte kartofler med krydderurter og fløde. En nem opskrift på bagekartofler, der fyldes med mos og krydderurter. Bagte kartofler med krydderurter og fløde er meget nemme at lave, og...

Madens Verden skriver om Grillede majs med whisky og honning (hele majskolber)

Her får du opskriften på grillede majs med whisky og honning. Det er hele majskolber marineret med Jack Daniel's whisky. Perfekt som tilbehør til grillmad. Grillede majs med whisky er et sikkert hi...

Madens Verden skriver om Dampede rødspætter med flødestuvet spinat

Nem og god opskrift på dampede rødspætter med flødestuvet spinat, hvor rødspættefileter dampes 15 minutter i ovnen i en smule hvidvin. Dampede rødspætter med flødestuvet spinat laves af benfr...

Noget i ovnen skriver om Eton mess med jordbær, flødeskum & marengs

Eton mess med jordbær, flødeskum og marengs. Her får du opskriften på den nemmeste, lækreste sommer dessert. Eton Mess er, som navnet antyder, en "rodet" dessert, hvor marengs bare knuses og vend...

Madens Verden skriver om Bagt feta med tomater og pasta kendt fra TikTok

Bagt feta med tomater og pasta er blevet en verdenskendt opskrift og med god grund. Den smager virkelig godt og er nem at lave. Bagt feta med tomater og pasta er blevet en af de opskrifter, som flest ...

Madens Verden skriver om Nicecream - vegansk is på kun fem minutter

Nicecream - vegansk is på kun fem minutter er simpelthen så lækker og er blevet en populær dessert for mange, fordi den er så nem at lave. Nicecream - vegansk is på kun fem minutter er super nem...

Fjordrejen skriver om Bøf med Sommergrønt

Denne ret er bedst i begyndelsen af sommeren hvor man kan få danske asparges, løvstikke, nye kartofler og fine små gulerødder. Den kan dog sagtens laves hele året rundt og grøntsagerne kan så e...

Mad for madelskere skriver om Flødestuvede kantareller

Find hele opskriften på Flødestuvede kantareller hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Kung Fu drink, der smager præcist som isen!

Kung Fu drink laves af Jägermeister, Pisang Ambon og cola - og drinken har fået navn efter den populære is. Her får du min opskrift på den! Kung Fu har længe været en populær drink, som mange ...

Bagning med budget skriver om Cheesecake med jordbær og ribs

Jeg havde gæster i sommerhuset i går. Og der blev serveret grøn aftensmad med salater og falafler og foccaica – og så sluttet af med denne cheesecake. De sidste jordbær og de første ribs b...

Stinna skriver om Bagels

Bagels er både seje og sprøde – og smager fantastisk. Det specielle ved bagels er, at de inden bagning kort koges i… The post Bagels appeared first on Stinna.

Landleys Kok skriver om Bulgursallad med rucola, mandel och russin

Denna bulgursallad med rucola, mandel och russin är en härlig sallad som är enkel att göra. Servera till fläskkött, kyckling, korv eller köttfärsspett. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

Stinna skriver om Sennepsdressing med honning og krydderurter

Sennepsdressing med honning er en virkelig skøn dressing til salater. Herhjemme bruger vi den især til at vende rå grøntsager i og… The post Sennepsdressing med honning og krydderurter appea...

Drop Slankekuren skriver om Stegt kalkunbryst med rosmarin

Kalkunbrystet ville også egne sig godt til at blive grillet. Ligesom man jo sagtens kan grille grøntsagerne også. Denne opskrift Stegt kalkunbryst med rosmarin blev udgivet først på Drop Slankek...

Drop Slankekuren skriver om Oksekød med salsa og rodfrugtmos

Robust, mættende ret med oksekød. Mosen er bestemt anderledes, idet den er smagt til med revet citronskal. Men den er helt sikkert lækker. Denne opskrift Oksekød med salsa og rodfrugtmos blev udgi...

Madens Verden skriver om Cæsarsalat med kylling og den helt rigtige dressing

Cæsarsalat med kylling er en ægte klassiker fra New York - kendt som Caesar Salad. Her får du den også opskriften på den særlige dressing. Cæsarsalat med kylling er en salat, hvor alle elemente...


Søndag d. 11. Juli 2021

Mad med glød skriver om Grøn salsa

Vi har to agurkeplanter i drivhuset. Én almindelig agurk og én skoleagurk. Sidste år havde vi også to planter og vi blev beriget med masser af agurker i hele sommerperioden. […] The post Gr...

Madens Verden skriver om Verdens bedste amerikanske pandekager med sirup og blåbær

Opskrift på verdens bedste amerikanske pandekager a la Newyorker By Heart. De tykke og lækre pandekager fra USA serveres med sirup og blåbær. Sådan laver du de bedste amerikanske pandekager. Og d...

Madens Verden skriver om Pandestegt svinemørbrad med honning og rosmarin

Her får du en opskrift på pandestegt svinemørbrad. Mørbraden bankes ud og steges mør med bla. honning, hvidløg og rosmarin. Nem aftensmad. Pandestegt svinemørbrad er en dejlig og nem måde at t...

Madens Verden skriver om Lumumba - opskrift på kold eller varm lumumba

Min opskrift på en rigtig lumumba, der er en drink med kakao. Du kan lave den med is og rom i en kold udgave, eller med varm kakao og cognac. Lumumba er en klassisk drink, som der dog ikke er en enty...

Evas Køkken skriver om Aperol Spritz

 En Aperol Spritz er nok en af de drinks jeg oftest vælger. Jeg er ikke til for søde drinks, og nyder den balance der er i denne, med let bitterhed og lidt frisk sødme fra en solmoden appelsin...

Madens Verden skriver om Jordbærtrifli med Cointreau og lime - sommerdessert

Jordbærtrifli med Cointreau og lime er den lækreste sommerdessert med et spændende twist af alkohol. Og så er den hurtig at lave. Jordbærtrifli med Cointreau og lime er nok den nemmest dessert, m...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kort nyt inden jeg går i kartoffelrækkerne

I dag får du lige en kort opdatering fra den travle restaurationsfront. Der er ikke meget tid til tant og fjas, men at skrive til dig hører til i den nødvendige afdeling. Det er 5. dag i vores somm...

Mad for madelskere skriver om Chimichurri med løvstikke

Find hele opskriften på Chimichurri med løvstikke hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Romesco sauce – dip med bagte peberfrugter, mandler og hvidløg

Romesco sauce – dip med bagte peberfrugter, mandler og hvidløg. En af mine absolut yndlings-dips. Den passer til det meste, men herhjemme… The post Romesco sauce – dip med bagte peb...

Stinna skriver om Pandekagekage

Pandekagekage er en skøn sommerkage, som består af tynde lækre pandekager med hindbær-flødeskum i mellem. Pandekagekagen er toppet med friske bær og… The post Pandekagekage appeared first ...


Lørdag d. 10. Juli 2021

Madling skriver om Madplan uge 28 – 2021

Madplan uge 28 – nem madplan til familien. Så er madplanen for uge 28 klar til jer. I den kommende uge er der blandt andet en af mine nyeste opskrifter – spaghetti bolognese. Den smager simpe...

GastroMand skriver om Få sommeren til at vare længere: Syltede agurker og asier

Der er få ting, der kan løfte et måltid som de rigtige syltevarer. Måske er du så heldig, at du har et drivhus, der er ved at eksplodere af grøntsager, som du faktisk ikke aner, hvad du skal b...

Noget i ovnen skriver om Tournedos på grill med lækkert tilbehør

Tournedos på grill - oksebøffer med bacon serveret med flødekartofler og bønnesalat. Sikke en lækker og fornem menu du skal høre om i dag. Perfekt til en dag I gerne vil have lidt ekstra lækker...

Madens Verden skriver om Cookies med kokos og chokolade

Her er min opskrift på cookies med kokos og chokolade. Nemme og sprøde kokos cookies, der ikke tager mange minutter at bage. Ca. 20 stk. Kokos cookies med chokolade er nemme og skønne kager, der pa...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Abrikoschutney til fisk

I går lavede vi pandestegt kulmule. Pandestegt kulmule med små nye kartofler, stegte østershatte med citron, salat og en rigtig dejlig, syrlig, sød og stærk abrikoschutney. Den chutney får du op...

Madens Verden skriver om Hvid chokoladekage - svampet kage med hvid chokolade

Her får du min opskrift på en lækker hvid chokoladekage, der selvfølgelig bages med masser af hvid chokolade. Kagen kan tilføres diverse smage. Lav en lækker og svampet hvid chokoladekage, der s...

Viva Italia skriver om Solo musica italiana

Vores italienske “syge” satte for alvor ind i 2006 i Rimini, hvor vi på vores sommerferie blev opmærksom på at der findes et ægte Italien udenfor alle turistområderne. På den ferie h...

Madens Verden skriver om Caipirinha drink - opskrift på den brasilianske cocktail

Her er opskriften på Caipirinha, der er en super lækker drink og cocktail fra Brasilien. Caipirinhaen minder en del om en Mojito, og smager af sol og varme. Caipirinha blev for alvor kendt verden ov...

Madens Verden skriver om Livretter - her er 10 populære opskrifter som livret

Hvad er din livret, og hvad er de mest populære livretter? Her kan du se opskrifter på retter, som vi ofte foretrækker at vende tilbage til. Vi har jo nok alle hver vores livretter, og det at have ...

Mad for madelskere skriver om Aspargeskartofler i ovn

Find hele opskriften på Aspargeskartofler i ovn hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Grillad salsiccia med mungbönssallad och vitlökscrème

Korv med bröd? Nä, sväng ihop grillad salsiccia med mungbönssallad och vitlökscrème till middag istället. Det blir hur gott som helst! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Flæskesteg i gasgrill med stegetid og kernetemperatur

Grillet flæskesteg: Her får du min opskrift på flæskesteg i gasgrill med den korrekte kernetemperatur og stegetid. En let og forståelig guide. Grillet flæskesteg er den perfekte opskrift på fl...

Piskeriset på eventyr skriver om Hjemmelavede makroner

Min mindste nevø ønskede sig en lagkage med kagecreme og makroner til sin fødselsdag, og det så jeg som en glimrende undskyldning for at bage hjemmelavede makroner. Jeg kan nemlig ikke snuppe køb...

herzelieb skriver om Aprikosengrütze Rezept – Schnelle gelbe Grütze ganz einfach

Gelbe Grütze oder Aprikosengrütze ist bei uns im Sommer ein vollständiges Mittagessen. Dazu gibt es Sahne oder Milch und Zwieback. Ich liebe sie fast noch ein kleines Bisschen mehr als rote Grütze...


Fredag d. 9. Juli 2021

GastroMand skriver om Porchetta – Suverænt Sprødt Svin på grillen!

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift. Som det er  ...

Hashtagmor skriver om Madplan 11.07.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Nerdy Treats skriver om Wookie cookies med hjemmelavet thala sirene pistacieis

Vidste du at is både er det ultimative medie der binder galaksen sammen, og den perfekte måde at køle af i sommervarmen på? Derfor er det naturligvis bedst at huske at holde fryseren godt fyldt me...

Madens Verden skriver om Tykstegsbøffer - sådan steges en tykstegsbøf

Min opskrift på tykstegsbøffer, der kan tilberedes på enten pande eller grill. Bøfferne skal steges nogle få minutter, og er nemme at lave. Tykstegsbøffer er fine bøffer, der skæres ud af tyks...

Stinna skriver om Knækbrød med kikærter

Knækbrød med kikærter er knasende sprøde knækbrød, hvor en del af dejen består af fintblendede kikærter. Opskrift på knækbrød Denne opskrift på… The post Knækbrød med kikærter app...

De gamle Danske skriver om Få vægge der er et boligmagasin værdigt

Du kender sikkert trangen til at gøre noget ved dit hjem. Du bladrer igennem boligmagasin efter boligmagasin og ærgrer dig over, at dit hjem ikke er i nærheden af billederne på de knitrende sider....

Louises Madblog skriver om Tomatsalat med nektariner

Indlægget Tomatsalat med nektariner blev først udgivet på Louises Madblog.