Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Mandag d. 7. September 2020

GastroFun skriver om Glaserede Sous Vide Svinekæber

Glaserede Sous Vide Svinekæber Billede Per Asmussen man, 07/09/2020 - 10:59 Tid i alt 48 timer, 30 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Confit de canard sous vide

Confit de canard sous vide Billede Anette man, 07/09/2020 - 09:19 Tid i alt 36 timer Udbytte 4 personer Læs mere om Confit...

Bagning med Budget mm skriver om Høst og høstgudstjeneste

Som præst på landet, så er det to ting som hænger tæt sammen. For når man bor herude, så har alle set, hørt og anet duften af nyhøstet korn og halm - og prøvet at køre bag en traktor og vog...

GastroFun skriver om Syltede drueagurker

Syltede drueagurker Billede Food_by_chrisnos man, 07/09/2020 - 08:32 Tid i alt 360 timer, 10 minutter Udbytte 1 glas Læs m...

Landleys Kok skriver om Falukorvspanna med blomkål, paprika, sesamolja och libbsticka

Denna falukorvspanna med blomkål, paprika, sesamolja och libbsticka är en riktigt härlig vardagsrätt som blir både färgglad och smakrik. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spiselig skriver om Sådan får du mere ud af din sunde livsstil

Du har måske sat dig nogle mål for dette år. Du spiser sundere, og du er også begyndt at cykle mere. Du kan mærke på din krop, at du har en meget gladere krop, og det er du kun glad for, og det ...


Søndag d. 6. September 2020

Evas Køkken skriver om Den dejligste hybenmarmelade med vanilje

Jeg havde helt glemt hvor dejligt hybenmarmelade smager. Selvom det tager lidt tid at rense 1 kg. hyben er det hele besværet værd og til gengæld kan du jo forsyne dig med alle de gratis hyben du vi...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Le Port

Vi har sluttet sommeren af med nogle dage på Bornholm i slutningen af august (så kunne jeg også teste nogle flere ting af til min Bornholm-guide), og her besøgte vi blandt andet Le Port. Restauran...

Kitchen of Kiki skriver om Carrot buns with whole grain flour

It is has been time again to bake some carrot buns, which time I have decided to use a mixture of wheat flour and whole grain wheat flour. Again I have reduced the amount of liquid due to the use...

Noget i ovnen skriver om Husk cykelhjelmen – en tankevækkende historie

  Kender du det, når du bare véd, at tilfældige møder bliver ét af de møder du bare vil kunne huske altid? Sådan et møde havde jeg i den forgangne uge. Et gribende, rørende og tankevækkende...

Bergholts opskrifter skriver om Hvor stort er madspild i Danmark?

Hvor stort er madspild i Danmark?I Danmark smider vi i gennemsnit 2.000 tons mad ud hver eneste dag. Ganger du det tal med 365 dage, betyder det, at vi årligt smider 700.000 tons mad ud. Men hvor meg...

Mia Sommer skriver om Vegansk kagemand

Perfekt til børnefødselsdagen! Denne kagekone er lavet af brunsviger og pyntet med vegansk slik. Opskriften rækker til cirka 26 personer, men hvis du vil lave en mindre kagekone eller kagemand, kan...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 37

En ikke helt så almindelig uge – vi har nemlig konfirmation på lørdag. Som den første og eneste af mine børn skal yngsten konfirmeres. Han har valgt en humanistisk konfirmation, forestået ...

Anna-mad skriver om Madplan: Mine favoritter på det sidste

Jeg har spist en del efter mit hjerte her på det sidste, og der har ikke været det største overskud til nye opskrifter. Det vil sige, at jeg ofte er gået i bloggens gemmer og har fundet nogle af m...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kage til søndagskaffen

I går blev der holdt konfirmationsfest her på gården – én af forårets mange udsatte fester for unge mennesker. Snart voksne og med en fornemmelse af, at deres barndom fandt sted i gamle dag...


Lørdag d. 5. September 2020

saras madunivers skriver om Massaman curry- med tigerejer.

Jeg elsker Thaimad og er derfor meget begejstret for, at der endelig er åbent en Thaibutik her i Haslev. Nu kan jeg købe alle de rigtige ingredienser og også de gode Chang, Leo og Singha øl som pa...

Piskeriset på eventyr skriver om Ovnbagt laks i karrysauce

Første ovnret i denne måned er en simpel ret, der er perfekt til en hverdagsaften eller som frokost i weekenden – nemlig ovnbagt laks med karrysauce. Du kan selvfølgelig servere den med kogte...

anneseidelin.dk skriver om Lowcarb burger med kikærtebolle

Hvis  fyldet er lækkert og kraftigt nok, så kan bollen godt være sund – og dermed anderledes. Hvis du har en god smagfuld hakkedreng, rigeligt med snask og lidt knasende grønt, så er kan d...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bloggen holder en lille ferie

Det er igen blevet tid til at holde en lille blogferie, så der kan komme ny inspiration ind i mit hovede – og ud af det igen. Jeg trænger til et par computerfri dage, hvor jeg laver noget helt...

Cook Valley skriver om Indisk krydret tomatsauce.

Ingen forhåndsvisning.

GastroFun skriver om Sous Vide Andebryst

Sous Vide Andebryst Billede Per Asmussen lør, 05/09/2020 - 11:28 Tid i alt 2 timer, 20 minutter Udbytte 4 Portioner Læs m...

Landleys Kok skriver om Kryddig sötpotatissoppa

En god och kryddig sötpotatissoppa passar fint att slå upp i små glas och ha som aptitretare. Gör den i förväg och förvara på flaska i kylen. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Campingwecken Rezept – ungewöhnliche Brötchen zum Frühstück

Nordsee-Urlauber kennen sie wahrscheinlich, die süßen Brötchen, die es zum Beispiel bei den Inselbäckern, besonders auf Föhr gibt! Jeder Bäcker hat dabei sein eigenes Campingwecken Rezept und di...


Fredag d. 4. September 2020

Noget i ovnen skriver om Boller uden gær – grove scones med tykmælk

De hurtigste boller man kan bage? Ja det må da være scones, for de kan jo bages helt uden gær og skal derfor slet ikke hæve. I denne uge havde vi en liter A38 ymer der skulle bruges og jeg fandt p...

Kitchen of Kiki skriver om Rose gin tonic

 I brought a new bottle of gin, not because that I did not have more gin in my house, but because I found a rose flavoured gin in form of Rose Expression Silent Pool.My friends in Horsens wi...

Evas Køkken skriver om KEBABMIX på den sunde måde

Retten her kræver lige et besøg i Rema1000 - det er ikke skjult reklame, det er simpelthen fordi, at de bedste pommes frites (af færdigudgaven) findes her, nemlig barbecue pommes frites, som er så...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 37.

Vi er hjemme igen efter en uges ferie, der blandt andet har budt på en tur til Skagen og Nordjylland og til København. Vi har, bogstavlig talt, bevæget os fra den ene ende af landet til den anden o...

GastroFun skriver om Flæskesteg sous vide

Flæskesteg sous vide Billede Per Asmussen fre, 04/09/2020 - 12:14 Tid i alt 9 timer, 30 minutter Udbytte 4 Portioner Læs ...

Madling skriver om Græsk salat

Opskrift på græsk salat – den bedste salat med feta. Der er ikke noget så skønt som en græsk salat. Græsk salat med solmodne tomater med masser af smag, agurk og så en god og cremet feta....

GastroFun skriver om Cream rolls

Cream rolls Billede Natasharaza fre, 04/09/2020 - 10:56 Tid i alt 40 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Cream rollsLog...

GastroFun skriver om Oksefilet sous vide

Oksefilet sous vide Billede Per Asmussen fre, 04/09/2020 - 10:56 Tid i alt 4 timer, 40 minutter Udbytte 12 personer Læs me...

Anna-mad skriver om Hjemmelavet pasta uden maskine

Det er ikke længe siden, at jeg fik et ønske fra en af jer om en opskrift på hjemmelavet pasta uden maskine. Hvis du har en pastamaskine, så kan du også sagtens bruge denne opskrift, men jeg har ...

Life By Nan skriver om Squashbrød

Opskrift på brød med squash På denne tid af året er min svigermor altid ved at drukne i squash fra hendes kæmpe køkkenhave. Det betyder, at hun deler hjemmedyrkede squash ud i alle størrelser t...

GastroFun skriver om Sous vide kyllingebryst

Sous vide kyllingebryst Billede Per Asmussen fre, 04/09/2020 - 09:41 Tid i alt 1 time, 20 minutter Udbytte 4 Personer Læs ...

Bagning med Budget mm skriver om Klimafolkemødet

Det lyder ambitiøst, og det er det også. Men folkeligt, det er det næppe :-) Det var i hvert fald min oplevelse, da jeg gik lidt rundt i går til klimamødet.Der var lidt langt mellem deltagerne, o...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Velkommen tilbage, klare luft

Det sker pludseligt, ligesom det pludselig igen bliver mørkt om aftenen. Det føles, som om det sker fra den ene dag til den anden. Det er som et badeværelsesspejl, hvor duggen fordamper, når man ...

Mikkel Bækgaards Madblog skriver om Brombærkage – kage med brombær og æbler uden tilsat sukker

Denne lækre kage med brombær og æbler smager skønt af sensommer og begyndende efterår. Lavet på bananer og uden tilsat sukker og hvedemel er den tilmed i den sundere afdeling. Og med en hopping ...

GastroFun skriver om Toast - den syndige

Toast - den syndige Billede Madflaben fre, 04/09/2020 - 08:24 Tid i alt 15 minutter Udbytte 2 stk. Læs mere om Toast - den...


Torsdag d. 3. September 2020

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Syltede jalapeños – opskrift til vinterens pizzaer

Det har været en givtig sæson med hensyn til chili. Giv mig styrke, sagde jeg i begyndelsen af året, og det virkede. De små frugter findes i mange sorter, og én af dem – den mildeste, blev ...

Piskeriset på eventyr skriver om September: I ovnen

September måneds benspænd bliver et ret fleksibelt et, for jeg har rimelig travlt i denne måned, så det skal ikke være alt for kompliceret. Og så tænkte jeg – hvorfor ikke bare tilberede ...

Kitchen of Kiki skriver om Pasta dish with pepper fruit & goat cheese

I have located this recipe in the weekly magazine Søndag (issue 27/2020). As I really, really dislike blue cheese, I decided to remove this type of cheese during my cooking.And instead of using 2 red...

GastroFun skriver om Sukkermajs med parmesan

Sukkermajs med parmesan Billede Per Asmussen tor, 03/09/2020 - 12:45 Udbytte 2 personer Læs mere om Sukkermajs med parmesanLog ind eller opre...

Bagning med Budget mm skriver om Morgenbrød

Forleden spurgte en mig, om jeg nu også ville fortsætte med at bage, når jeg nu boede i sommerhuset :-) Og jo, det vil jeg da. Selv om forholdene er lidt mindre end i præstegårdens køkken. Og je...

Maden i mit liv! skriver om Kyllingefrikassé med sprøde grøntsager…

Både kyllingefrikassé og hønsefrikassé er skøn sommermad fra mormor-køkkenet, som bestemt ikke fortjener at gå i glemmebogen. Og man behøver ikke engang gemme sin frikassé til weekenden, for ...

anneseidelin.dk skriver om Pizzabund af grøntsager, HUSK og æg

(Oprindeligt blogindlæg fra 31/8-14) Min søster Lykke har været hjemme i vores køkken igen og har tryllet pizza frem – som både børn og voksne guffede i sig med stort velbehag. Her er hend...

GastroFun skriver om Luftig chokolademousse

Luftig chokolademousse Billede Anette tor, 03/09/2020 - 08:15 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 6 personer Læs mere o...

Landleys Kok skriver om Spetskål med isterband och stekt potatis

Detta recept på spetskål med isterband och stekt potatis är typisk husman i lite festligare tappning. Servera med lingonsylt eller naturell crème fraiche. » Besök Landleys Kök för fler goda re...

GastroFun skriver om Sous Vide Iberico Presa

Sous Vide Iberico Presa Billede Per Asmussen tor, 03/09/2020 - 08:00 Tid i alt 4 timer Udbytte 4 Portioner Læs mere om Sou...


Onsdag d. 2. September 2020

Noget i ovnen skriver om Kage i kop med æble og kanel – i mikroovn

En kage i kop er en skøn lille kage, der nemt kan laves i mikroovnen. Ja faktisk skal kagen kun bage i 1½ minut! En kage i kop er et hit, hvis du akut bliver lækkersulten en aften og ikke lige har ...

Piskeriset på eventyr skriver om Arroz con Pollo – spansk kylling

Arroz con Pollo er en spansk kyllingeret, og det er samtidig også den sidste ret, jeg når i forbindelse med mit spanske benspænd, for septembers benspænd lurer lige rundt om hjørnet. Retten finde...

Bageglad skriver om Så blev vi husejere!

Efter et års husjagt har vi taget springet og købt en gammel villa i forstæderne! Jeg har været igennem flere store livsforandringer de sidste par år: opgivet gamle venskaber, giftet mig med min ...

Maden i mit liv! skriver om Vegetarburger med bønner og kikærter.

De fleste af os kan nok blive enige om, at det indimellem er lækkert med en rigtig god og snasket burger. Hjemme hos os er vi i hvert fald vilde med alle mulige former for burgere. Både klassiske bu...

Lacucinanada skriver om Råsyltede blommer i krydret lage

Når jeg ser et blommetræ i haver eller vilde blommetræer som mirabelletræer, så ser jeg lige præcis sådan et glas her for mig. Råsyltet er den måde hvorpå de bevarer mest mulig smag og konsi...

Lacucinanada skriver om Brombærsyltetøj

Syltetøj og marmelade, hvori ligger forskellen egentlig? Kort sagt, så er syltetøj frugt eller bær der er kogt sammen med en sukkerlage. Marmelade er udkogt frugt, som koges til en tykkere konsist...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mærkelige frø – glæde eller terror?

Af og til læser man noget, der virkelig pirrer fantasien. Der prikker til alle de konspirationsteorier, man nogensinde har hørt om, og får en til at huske enhver science fiction film eller gyser, m...

GastroFun skriver om Tærte med aubergine

Tærte med aubergine Billede Gastrofamilien ons, 02/09/2020 - 09:33 Tid i alt 30 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om T...

GastroFun skriver om Hjemmelavet krokrant

Hjemmelavet krokrant Billede Anette ons, 02/09/2020 - 08:48 Tid i alt 20 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Hjemmelave...

herzelieb skriver om Grüne Bohnensuppe Rezept – Rezept für einen grünen Bohneneintopf

Grüne Bohnensuppe was ist denn das? Gemeint ist damit ein Bohneneintopf, der mit frischen Bohnen aus dem Garten oder vom Gemüsehändler zubereitet wird. Auch mit Bohnen aus dem Gefrierfach bereite i...


Tirsdag d. 1. September 2020

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets æblehøst er i gang

I går begyndte årets æblehøst her på gården. Den starter sædvanligvis lidt tøvende med sorten Discovery. Senere kommer plantagens øvrige sorter i rap. Da de første æbler modner så tidligt,...

Det skal smage af noget skriver om Sunde ideer når energien er lav

Jeg har kigget diverse  webshops i gennem og fundet de nemme sunde løsninger. De findes blandt andet i frostsektionen og blandt de færdigt-snittede varer. Når energien er lav eller når f.eks smer...

GastroFun skriver om Madrejsen er i gang

Madrejsen er i gang Per Asmussen tir, 01/09/2020 - 13:01 Læs mere om Madrejsen er i gangLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Bagning med Budget mm skriver om Nu med ny addresse

Der er fortsat ret stille her på bloggen :-) Det er fordi jeg flytter, og det tager godt nok tid og kræfter. Men fra i dag er adressen flyttet til sommerhuset for en stund. Og det er dejligt at bo d...

GastroFun skriver om GastroFun PREMIUM

GastroFun PREMIUM Per Asmussen tir, 01/09/2020 - 11:28 Læs mere om GastroFun PREMIUM

Madling skriver om Pizzamuffins

Pizzamuffins – en nem opskrift på pizza muffins til madpakken. De her pizzamuffins er rigtig gode til madpakken, børnefødselsdag eller picnic-turen. De kan også spises som tilbehør til supp...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Zucchini bread – en anderledes squashkage

Er det en kage? Eller er det et brød? Det kan man spørge sig selv, for det er lidt begge dele. Squash, havregryn, mandler, kanel – og så godt med det brune rørsukker både i dejen og som dry...

Life By Nan skriver om Farvel august, juli og sommer

Farvel sommer og hej efterår Kalenderen siger 1. september og dermed er endnu en årstid gået. Efteråret starter ret fint med blå himmel, solskin og ingen vind. Lad det endelig fortsætte sådan! ...

Gastromad skriver om Vinanmeldelse Snor & Snor

REKLAME   Online butikken Snor & Snor har været så flinke at sende en kasse vin til mig bestående af 3 flasker rødvine og 3 flasker hvidvine, som har jeg smagt på, både uden og til mad....

Landleys Kok skriver om Röd linssoppa med blomkål, curry och kokosmjölk

Röd linssoppa med blomkål, curry och kokosmjölk är både gott och mättande. Detta recept är veganskt och vegetariskt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i august 2020

Jeres favoritopskrifter i august 2020 Redaktion tir, 01/09/2020 - 07:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i august 2020Log ind eller opret en konto for at skrive kommen...

Spiselig skriver om Sådan holder du kroppen sund, hvis du ikke kan dyrke motion

Hvis du er kommet ud for, at du har haft slået foden, knæet, benet eller andet, der har gjort, at du ikke er i stand til at dyrke motion lige nu, så kan du måske bekymre dig over, hvad du kan gør...


Mandag d. 31. August 2020

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant MaMeMi

Er MaMeMi Københavns bedste pizzeria? Det indtryk får man i hvert fald, hvis man ser anmeldelserne på Tripadvisor, og da en af mine kolleger anbefalede stedet for et par uger siden, tænkte jeg, at...

Maden i mit liv! skriver om Islagkage med toblerone is.

Så nåede vi igennem den første uge af vores sommerferie, og hold nu op, jeg synes, vi har nået en masse. Vi har været i Nordjylland og Skagen og vi har været i København. Og selvfølgelig har v...

GastroFun skriver om Hjemmelavet fuldkornspasta

Hjemmelavet fuldkornspasta Billede Gastrofamilien man, 31/08/2020 - 10:33 Tid i alt 30 minutter Udbytte 6 personer Læs mer...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Det havde været rart med lidt længere varsel

For tre uger siden blev vi bedt om at arbejde hjemmefra igen på grund af det stigende smittetryk i Aarhus. Et par vittige hunde døbte fluks byen om til CoronAros, og jeg var ret glad for at kunne bl...

GastroFun skriver om Hjemmelavede kartoffelchips

Hjemmelavede kartoffelchips Billede Anette man, 31/08/2020 - 08:46 Tid i alt 30 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Hje...


Søndag d. 30. August 2020

Noget i ovnen skriver om Icebergsalat med mormordressing og blåbær

Denne icebergsalat er frisk, lækker og så er den nem at lave. Salaten smager så godt, at man kan spise ustoppeligt meget af den. En enkel salat er den også. Vi spiste den lækre icebergsalat til h...

Pics - or it didn't happen skriver om Smørbøf

Ingen forhåndsvisning.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 36

Det er en helt almindelig uge, og en helt almindelig madplan. Nu, da vi er holdt op med diverse grøntsagskasser, er der kun mig og min slatne fantasi at arbejde med. Min familie har lovet mig at sige...

Låvises mad skriver om Madplan uge 36.2020

Så er næste uges madplan her. Efteråret begynder denne uge, ifølge kalenderen. Det betyder for mig supper, simremad og indendørs hygge, så det begynder vi så småt med.Mandag laver vi cornflake...

GastroFun skriver om 5 smagsoplevelser du (måske) kan købe billigere end normalt på Black Friday

5 smagsoplevelser du (måske) kan købe billigere end normalt på Black Friday Sponsoreret indhold søn, 30/08/2020 - 15:00 Læs mere om 5 smagsoplevelser du (måske) kan ...

FoodFan skriver om Marinering af kød i yoghurt og andre mælkeprodukter

Yoghurt og andre fermenterede mælkeprodukter er bedre til marinering af kød end andre marinader. Læs her hvorfor. Hvorfor er yoghurt godt til marinering? Grunden til at yoghurt er så godt til mari...

Kitchen of Kiki skriver om Sunday Tee - first progress

 The knitting process of this Sunday Tee has proven to be something of a challenge. First I started out with the Summer knit box from Önling, where I found the colour to be too da...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Tilsåning af drivhuset til 2. sæson

I går var Søren Sørøver flink – det er han nu altid – og kørte den gamle Ferrari-fræser om til drivhuset, så jorden kunne blive vendt rundt. Det var klargøringen til årets 2. dyrk...

Landleys Kok skriver om Mustigt och frasigt surdegsbröd med solrosfrön

Mustigt och frasigt surdegsbröd med solrosfrön är så gott! Detta härliga bröd får en smakrik och knaprig skorpa med ett luftig och saftigt inkråm. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...


Lørdag d. 29. August 2020

Kitchen of Kiki skriver om Shopping during Summer vacation in August

I have been away again on Summer vacation here in August. This time I have been on vacation in the area of Limfjorden (the Northern part of Jutland). This time I was driving in my car, so therefore I ...

Foodgeek Blog skriver om Knækbrød med surdej – Den bedste opskrift

Sult. Du er sulten. Du vil gerne have noget med et super tilfredsstillende knas, men brødkassen har kun noget halvtørt franskbrød. Hvad kan du gøre? Knækbrød. Knækbrød er super nemt at lave og...

Dalsgaard i Skivholme skriver om På besøg i Haven ved Hegnet

Jeg har gerne villet besøge Haven ved Hegnet lige siden 2017, hvor jeg mødte Inger og Jørn – havens ejere – til CPH Garden. Vi fulgtes derfra og for grundigt vild i nogle kolonihaver i ...

CPH Foodie skriver om Køleskabsgrød med chia og peanutbutter

Jeg elsker køleskabsgrød eller overnight oats som det jo også hedder. Og jeg elsker peanutbutter så denne her morgenmad er en match made in heaven. Køleskabsgrød til 1 2 dl mandelmælk (eller an...

Piskeriset på eventyr skriver om Flan – den spanske dessert

Jaja, så gik den ikke længere – jeg må selvfølgelig også lave en spansk dessert i forbindelse med mit spanske benspænd, og her er det ret oplagt at lave flan. Det er en dessert, der minder...

herzelieb skriver om Kartoffel-Hefezopf – ein tolles Brot zum Frühstück oder zum Kaffee

Du brauchst unbedingt ein Kartoffel-Hefezopf Rezept! Finde ich! Spaß beiseite – dieser Hefezopf ist so lecker, dass die Familie ihn gern öfter essen möchte. Damit auch wirklich jeder bei uns ...


Fredag d. 28. August 2020

Madsvin skriver om Pandekager – Bedste opskrift på lækre pandekager

Da jeg var barn, var det i min familie var det meget enkelt, når det kom til det søde bagværk. På min fars side af familien regerede min farmor som den ukronede vinder i æbleskiver, og på min mo...

Noget i ovnen skriver om Skyr dessert med flødeskum og vanilje – nem

I dag skal du høre om en rigtig nem og lækker dessert, der kan laves på ganske få minutter. En skøn skyr dessert med vaniljeskyr og flødeskum, toppet med lækker bærkompot.Jeg har brugt jordbæ...

dahl.denlukkede.dk skriver om HJEMMELAVET BBQ SOVS

4 dl mosede tomater eller tomatpuré 20 g smør 1 fed hvidløg 2 spsk tamari 1 spsk røget paprika 2 tsk stødt spidskommen 1 spsk æblecider eddike 2 spsk sukker 1 spsk tørret oregano salt og friskk...

dahl.denlukkede.dk skriver om Karamelkager med ribsmousse

Ribsmousse 200 g ribs3 blade husblas80 g sukker1/2 vaniljestang2 spsk citronsaft1,75 dl piskefløde125 g græsk yoghurt 2 % Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand. Kog ribs, citronsaft, sukker og ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 36.

Så er det blevet tid til en madplan til uge 36. Jeg er dog ikke sikker på, hvor meget vi selv kommer til at spise med, for som nogle af jer måske ved, så holder vi ferie for tiden. Som så mange a...

Gastromad skriver om Grillet Laks

  Grillet laks er en af vores yndlingsmetoder at tilberede laks på, da grillet laks er en af de absolut bedste og nemmeste måder få perfekt laks på. Skindet bliver utrolig skønt og med masse...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Farveskift i sensommeren

Det er sensommer nu. Rigtig sensommer. Lange dugstriber om morgenen, og farveskift i hortensiaerne. Syrenhortensiaen er ved at skifte farve fra hvid til lyserød. Den ældes med ynde.Det er kun så ko...

GastroFun skriver om Søde fritter

Søde fritter Billede Gastrofamilien fre, 28/08/2020 - 09:14 Tid i alt 45 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Søde fr...

Bageglad skriver om Lagkage med jordbærmousse og mango curd

Festlig to etagers lagkage med frisk smag. Et fantastisk indslag til en festlig anledning. Indlægget Lagkage med jordbærmousse og mango curd blev først udgivet på Bageglad.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Vigtig artikel i Samvirke og boganbefaling

For et par måneder siden havde vi besøg af antropolog Inger Anneberg, som forsker i, hvordan mennesker opfatter dyr og deres (manglende) velfærd. Egentlig kom Inger ikke for at besøge os, men for ...

Landleys Kok skriver om Kyckling med sötpotatispure och linsröra

Denna goda middagsrätt där kyckling med sötpotatispuré och linsröra samsas på tallriken passar perfekt när man vill bjuda på något festligt på höstkanten. » Besök Landleys Kök för fler ...


Torsdag d. 27. August 2020

Evas Køkken skriver om Grillet Steaksandwich

Forleden besøgte vi vores gode venner fra Italien og fik som sædvanlig lækker, lækker mad.Italienske forretter og amerikansk kød, som simpelthen ikke kan sidestilles med noget som helst kød, som...

Piskeriset på eventyr skriver om Sprøde croquetas

Croquetas er en af de spanske retter, jeg har glædet mig mest til at lave i forbindelse med denne måneds benspænd! De sprøde, cremede hapsere stødte jeg første gang på for nogle år siden, da j...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Spicy grønne bønner

Det er ikke kun squash, vi har mange af. Det er også grønne bønner. Og uanset hvor lækre sådan nogle nyplukkede og friskkogte bønner kan være, så bliver man altså lidt træt af dem i længden...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om 2. omgang i 2020

For en uges tid siden fik den gamle muflon Fru Kules et sensommerlam – hendes andet afkom i år. Det var højst uventet og aldrig sket før her på gården. Dels at husdyrene formerer sig to gan...


Onsdag d. 26. August 2020

Noget i ovnen skriver om Clafoutis med rabarber – rabarberkage opskrift

I dag skal du høre om en rigtig lækker rabarberkage, der er nem og hurtig at lave. En helt anderledes kage, men skøn alligevel og klar på ingen tid.  Ja hvad er en Clafoutis? Clafoutis er en mege...

Johan Johansen . wine lover / food fanatic / geek ! skriver om Huevos Rancheros – Beginner’s Guide to Mexican Food, Breakfast Edition

Huevos Rancheros is probably my favorite breakfast dish of all time… and I’m pretty sure I’ve had them all! From simple oatmeal over full British fry-ups to Wagyu Eggs Benedict. Yes, it’s a th...

GastroFun skriver om Chokoladesoufflé

Chokoladesoufflé Billede Anette ons, 26/08/2020 - 11:22 Tid i alt 40 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om Chokoladesou...

GastroFun skriver om Churros - Micki Chengs udgave

Churros - Micki Chengs udgave Billede MickiCheng ons, 26/08/2020 - 10:56 Tid i alt 35 minutter Udbytte 4 personer Læs mere...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Runde squash fyldt med gode sager

Vores runde squash er den slags, der ligner små rumskibe – UFO squash. De ligner små græskar, men det er en squash. De smager af lidt mere end de almindelige, grønne squash. Konsistensen er ...

GastroFun skriver om Hjemmelavet æbleeddike

Hjemmelavet æbleeddike Billede Muusmann Forlag ons, 26/08/2020 - 09:17 Tid i alt 1008 timer, 30 minutter Udbytte 1 portion ...

Landleys Kok skriver om Enkel pasta med kapris, nötter och zucchini

Sväng ihop en enkel pasta med kapris, nötter och zucchini till middag. Denna pasta kan göras både vegansk och anpassad för LCHF. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

GastroFun skriver om Creme anglaise - vaniljesovs

Creme anglaise - vaniljesovs Billede Anette ons, 26/08/2020 - 07:54 Tid i alt 30 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Cr...

herzelieb skriver om Kürbis-Curry-Ketchup Rezept – Dip, scharf und fruchtig

Meine Familie liebt Curry-Ketchup mit Tomate – leider ist das überhaupt nicht mein Ding! Aber ich hab hier ein Kürbis-Curry-Ketchup Rezept, mit dem ich meine Familie überzeugt habe, dass es n...


Tirsdag d. 25. August 2020

Bageglad skriver om Brioche hotdogbrød

Luftige og lette hotdog brød, som er nemme at bage. Disse gyldne pølsebrød er perfekte til en god hotdog. Indlægget Brioche hotdogbrød blev først udgivet på Bageglad.

Piskeriset på eventyr skriver om Pisto – spansk vegetarret

God mad behøver ikke at være kompliceret, og det er den spanske ret pisto et glimrende eksempel på. Pisto er Spaniens svar på den franske ratatouille – forskellige grøntsager stegt ved lav ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Lokalhistorisk tur med spisning på gården

Sidst på eftermiddagen i dag kommer godt 40 besøgende til gården. De skal deltage i et arrangement skabt i samarbejde med Moesgaard-Odder Museum. Den begejstrede naturvejleder Ole Sørensen står f...

Madsvin skriver om Burrata, ansjoser og stegt squash

Burrata har på nærmest rekordtid vundet indpas på de danske spisesteder såvel som vandhuller, der serverer lidt godt til ganen. Navnligt vinbarer og restauranter, der serverer småretter, har tage...

Madmagasinet skriver om Hvad kendetegner skandinavisk stil?

Dette indhold er sponsoreret Vi er alle vilde med den skandinaviske stil og dens æstetik, men hvad er det nu lige den omfavner? I denne artikel kommer vi ind på nogle af de ting, der kendetegner den...

billigeopskrifter.dk skriver om Tomatsuppe m fiskeboller + flute

Tomatsuppe indeholder oftest små pasta (JEG bryder mig ikke om pasta, så den serveres ved siden af) men med fiskeboller – Bollerne er kogt af fiskefars, fra fiskehandleren præcis som når man...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – prisvenlig riesling fra Alsace

Ugens vinhit kommer fra Alsace, og der er tale om en prisvenlig riesling vieilles vignes fra en (for mig) ukendt producent: Ginglinger.   # Alsace Riesling Vieilles Vignes – Ginglinger Fix ...

GastroFun skriver om Dessertsaucer og cremer

Dessertsaucer og cremer Redaktion tir, 25/08/2020 - 10:42 Læs mere om Dessertsaucer og cremerLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om Hybenchutney

Hybenchutney Billede madsglunde tir, 25/08/2020 - 09:37 Tid i alt 1 time Udbytte 1 glas Læs mere om HybenchutneyLog ind el...

Gastromad skriver om Salsa Verde

  Salsa Verde er en fantastisk lækker grøn kold sauce som er utrolig nem at lave på nogle få minutter. Den er dejlig frisk til eksempelvis fisk, eller som sauce til noget skønt Ciabattabrød...

GastroFun skriver om Brændte skorzonerrødder (bålmad)

Brændte skorzonerrødder (bålmad) Billede Muusmann Forlag tir, 25/08/2020 - 09:14 Tid i alt 1 time, 20 minutter Udbytte 2 person...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Det er ikke en skvalderkål

Jeg har flere gange kigget på den her grønne og hvidbrogede plante i skovhaven hos Claus Dalby og tænkt: Modigt, at importere skvalderkål i en have – ganske vist broget skvalderkål, men all...

GastroFun skriver om Pocheret pære

Pocheret pære Billede Anette tir, 25/08/2020 - 08:50 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Pochere...

Birgitte Frostholm skriver om Porretærte med varm-røget laks

75 g grahamsmel 125 g hvedemel 1 æg 1 tsk. Salt   Æltes godt igennem, hviler ca. 1/2 time. Rulles ud og lægges i et smurt tærtefad. Bages ca. 1/2 time ved 200 grader.   Fyld: 3 stk. porre skåre...


Mandag d. 24. August 2020

Noget i ovnen skriver om Brombærkompot – nem kompot med brombær

Det er brombærsæson og på ingen tid man man plukke store fyldte skåle med brombær i skoven. Sidste dag var jeg igang med plukkeriet og på kun ½ time fik jeg plukket næsten 1 kg, så det er bar...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Nu med kortere vej til fødekilderne

Måske husker du den lille pindsvinefamilie i hjørnet af garagen. Forleden nat og morgen var pindsvinemoderen i gang med at flytte sine unger. Én efter én tog hun strithårene i munden og bar dem o...

Life By Nan skriver om Lillebror otte måneder

Lillebror otte måneder For fjorten dage siden fyldte Hugo otte måneder. Vi var i sommerhus på dagen og hele den uge og i sidste uge var Hugo nede med tredagesfeber. Den tårnhøje feber startede ma...

Piskeriset på eventyr skriver om Catalan coca – spansk pizza

Jeg vidste ikke, at der fandtes en spansk pizza, før jeg begyndte at kigge på spanske opskrifter i forbindelse med mit spanske benspænd. Men et eller andet sted virker det logisk, for selvfølgelig...

WineNews skriver om Salget af tysk hvidvin vokser i Skandinavien

Alkoholmonopolerne i Norge, Sverige og Finland melder alle om en stærk stigning i vinsalget i første halvdel af 2020, efter at vinkøb i større grad er flyttet over til detailhandlen som følge af ...

WineNews skriver om Tysk vingård udsat for groft hærværk

Vandalisme og andet meningsløst hærværk hører efterhånden vores dagligdag til, men det som den tyske vingård Weinguts Breitenbach, fra Frei-Laubersheim nær Bad Kreuznach (Nahe), blev udsat for ...

Madling skriver om Salat med avocado, bacon og feta

En skøn og cremet salat med avocado, bacon og feta. Denne her salat med avocado, bacon og feta er vi blevet ret glade for herhjemme. Det er en salat som både kan spises som tilbehør til aftensmaden...

GastroFun skriver om Saltbagt kålroe (bålmad)

Saltbagt kålroe (bålmad) Billede Muusmann Forlag man, 24/08/2020 - 09:59 Tid i alt 2 timer, 10 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Mangosalat med sødkartoffelchips

Mangosalat med sødkartoffelchips Billede Muusmann Forlag man, 24/08/2020 - 09:38 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Galette (Fransk frugttærte)

Galette (Fransk frugttærte) Billede Food_passion_byme man, 24/08/2020 - 09:15 Tid i alt 55 minutter Udbytte 12 personer L...

MadetMere skriver om Hjemmelavet pasta med blåmuslinger.

Reklame i samarbejde med TorvehallerneKBH Denne corona periode har været lidt kedelig. Det har jo foregået meget derhjemme arbejdsmæssigt og så i høj grad med meget det samme arbejde. (dog skal d...

Landleys Kok skriver om Grillad zucchini med nudlar, grönsaker och jordnötter

Denna goda middagsrätt med grillad zucchini med nudlar, grönsaker och jordnötter är en härlig färgbomb som passar dem som äter vegetariskt och veganskt. » Besök Landleys Kök för fler goda r...


Søndag d. 23. August 2020

Noget i ovnen skriver om Brombær opskrifter – kager og søde sager

Buskene bugner med brombær. Sommersøde brombær i massevis, klar til at blive plukket, i skov og brombærkrat. Find dig et godt sted og pluk løs. I går var jeg i gang ½ time og plukkede 600 gram ...

Sweet Addiction skriver om MB Tortillas med sprød kyllingfilet og salat

MANGLER! The post MB Tortillas med sprød kyllingfilet og salat appeared first on Sweet Addiction.

Piskeriset på eventyr skriver om Fanø Krogaard

I sommerferien var vi på Fanø, og en af dagene spiste vi frokost på Fanø Krogaard sammen med resten af familien. Vi havde bestilt bord i forvejen, hvilket var godt, for der var rift om pladserne, ...

Sweet Addiction skriver om M Den bedste mørbradgryde

Da vi fyldte fryseren for ikke så længe siden, så lavede jeg en stor portion mørbradgryde, for kombinationen af den cremede sauce, mørbrad, tomater og cocktailpølser er n...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Claus Dalbys sensommerhave

I går besøgte jeg Claus Dalbys have, og det var som altid en dejlig oplevelse. Farver, stemninger og blomster, blomster, blomster. Det er ganske enkelt frydefuldt at gå stille rundt på de smalle s...

billigeopskrifter.dk skriver om Mad-plan for uge 35

I denne uge skal vi til konfirmation Lørdag = det er en af de her Corona-rykkede, så der bliver ikke lavet mad den dag. Inden vi får set os om, er det snart den første efterårsmåned, men derfor ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gården og bogen

Efter en kort, men hektisk sommersæson, er der kun mindre arrangementer i kalenderen, og den slags gør det muligt at vende tilbage til arbejdet med at passe jorden og planterne på gården. Meget er...


Lørdag d. 22. August 2020

Noget i ovnen skriver om Brombærkage – god nem kage med brombær

Brombærbuskene bugner! Er du vimmer hvor denne sommer tegner til at blive et rigtigt godt brombærår. Mon det skyldes det særligt varme forår? Uanset hvad, så er vi bare mega-heldige med alle de ...

Lacucinanada skriver om REKLAME/Rielsling/Skindstegt makrelfilet m.spidskålssalat

//Indlægget er blevet til i samarbejde med CIVA, arrangør af Best Riesling Alsace sammen med Ehrenberg Sørensen Kommunikation// Vi ved det godt, vi skal spise langt mere fisk end vi gør. Og når j...

Piskeriset på eventyr skriver om Sort paella med rejer

Sort paella – hvad er det? Det er såmænd en interessant og ikke mindst smuk fortolkning af den klassiske spanske ret, paella. Og paella kan jeg næsten ikke komme udenom, når nu jeg har spans...

Anna-mad skriver om Squashkage med cream cheese frosting

Jeg havde virkelig meget lyst til at forsøde weekenden med en lækker skærekage, og valget faldt på krydret squashkage med cream cheese frosting. For ligesom gulerodskage, går du bare aldrig galt ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om De første æbler

Nu falder de første æbler af træerne – Albert og Dagmar er klar. Lone

Landleys Kok skriver om Potatissallad med remoulad och rökt högrev

Denna potatissallad med remoulad och rökt högrev är en härlig sommar- och sensommarrätt som passar när man vill laga något gott och festligt till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 35

Der er sket noget sjovt. Vi har snakket madplanen igennem og vedtaget den, før det går op for os, at der kun er kød på én gang. Så mere nødvendigt er det altså ikke. Det en almindelig, travl u...

herzelieb skriver om Erfrischender Grießbreikuchen – Rezept mit Buttermilch, Joghurt und Zitrone

Wer meinen Blog schon länger liest, weiß, dass ich ein riesengroßer Grieß-Fan bin. Und heute gibt es ein Grießbreikuchen Rezept mit Zitrone, Buttermilch und Joghurt. Ich finde, das klingt nach ei...


Fredag d. 21. August 2020

MadetMere skriver om Cointreau Fizz med hindbær

Jeg er så ufatteligt dårlig til at håndtere varme, at jeg bliver sådan totalt ugidelig og dvask. Så dvask at jeg ikke fik lagt den her opskrift op, da det var sådan rigtigt varmt. Det var nemlig...

Kitchen of Kiki skriver om Cocktail - Strawberry Noir

Lets celebrate the beginning of the week-end with a cocktail ! This time is is Strawberry Noir by Big Farm Boys cocktail, which I will enjoy :-)Strawberry Noir: - 1 cocktail4 cl gin4 cl Big ...

billigeopskrifter.dk skriver om Marineret kam m bearnaise

Marineret kam er købt på tilbud i REMA en gang i foråret, det kostede 79 kr og her bliver til 3 middage, så er det jo ikke dyrt – Der blev til i dag, der blev skåret et pænt stykke af til ...

dahl.denlukkede.dk skriver om Pizzadej med pizza bageenzyme

325 gram pizzamel – tipo 00 50 gram durummel 12 gram pizza bageenzyme 2 tsk. fint salt 75 gram hvidvin eller yoghurt 2 spsk olivenolie ca. 2 dl koldt vand Tænd ovnen på 250 grader. Bland alle ...

dahl.denlukkede.dk skriver om Æltefri boller – en dej til flere dage

5 dl vand – ca 20 grader 5 gram gær 2 tsk. sukker eller honning 575 gram hvedemel med højt proteinindhold 75 gram grove havregryn eller fuldkornsmel 2,5 tsk. salt 10 gram bageenzym 10 gram hve...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 35.

Så fik jeg også lavet en madplan til uge 35 og nu har vi faktisk ferie. Vi har dog ikke de store planer, da vi skal til Bornholm om et par uger, så i denne her uge står den mest på afslapning. Og...

GastroFun skriver om Mad til dagene i sengen

Mad til dagene i sengen Sponsoreret indhold fre, 21/08/2020 - 10:00 Læs mere om Mad til dagene i sengenLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Gastromad skriver om Ciabatta Brød

  Ciabatta er det klassiske skønne italiensk brød med store luftige huller og lækker sprød skorpe. Ciabatta brød smager skønt med pesto og andet italiensk mad. Jeg kan kun anbefale at du pr...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Hvis du skulle få lyst til danske kartofler

https://politiken.dk/underholdning/dagenstegning/art7894183/Kartoffelspiserne Lone


Torsdag d. 20. August 2020

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Sensommerfisketur

Efter en lang sommer med nærmest uafbrudt arbejde kom vi endelig på havet i går. Den fisketur har vi talt om længere tid, end det tog at være afsted. Siden maj en gang. I den medbragte madkurv, s...

Noget i ovnen skriver om Dulce de leche karamel af kondenseret mælk

Dulce de leche er lækker karamel lavet af kondenseret mælk. I dag får du opskriften på hvordan man nemt kan koge en lækker dulce de leche selv i en gryde. På få minutter  har du en cremet kara...

GastroFun skriver om Rødgrød med fløde drink

Rødgrød med fløde drink Billede Ginbisse tor, 20/08/2020 - 11:29 Udbytte 1 glas Læs mere om Rødgrød med fløde drinkLog ind eller opret ...

Lacucinanada skriver om Arme riddere

Deler hun virkelig en opskrift på det, tænker du måske. Og ja, det gør jeg af tre årsager: Det er en lille lækker snack, når den søde tand skal mættes. Eller som en del af weekend morgenborde...

GastroFun skriver om Hvilke smage passer godt sammen?

Hvilke smage passer godt sammen? Redaktion tor, 20/08/2020 - 10:28 Læs mere om Hvilke smage passer godt sammen?Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om Kalkunbryst Sous Vide

Kalkunbryst Sous Vide Stefans Gourmet tor, 20/08/2020 - 08:57 Læs mere om Kalkunbryst Sous VideLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nye opskrifter med squash

For nogle år siden lavede jeg en samling af de opskrifter, der dengang var mine yndlingsopskrifter med frugterne fra den frodige og gavmilde squashplante. De opskrifter er stadig gode, men nyt skal d...

Landleys Kok skriver om Grillad spetskål med matig potatissallad och vitlöksdressing

Grillad spetskål med matig potatissallad och vitlöksdressing är en god middagsrätt som passar när man vill grilla och äta vegetariskt (lakto-vegetariskt). » Besök Landleys Kök för fler goda ...

Suveræn - Tina Scheftelowitz skriver om Tag et kursus i madlavning

I Danmark er der masser af gode muligheder for at tage et kursus i madlavning. Både unge som ældre kan deltage, og det foregår som regel på aftenskole rundt om i landet. Men der findes helt bestem...


Onsdag d. 19. August 2020

Noget i ovnen skriver om Ferie – ferieliv og god tid til….

Vi har sommerferie og nyder vores sidste ferieuge. Jeg ved ikke hvordan du har det, når du holder ferie, men jeg bruger altid ferien til lidt at gøre status og mærke efter i kroppen på det liv der...

Piskeriset på eventyr skriver om Citrustærte

En simpel og syrligsød citrustærte er en meget velkommen dessert blandt mange i min omgangskreds – også hos svigerfamilien, hvor den ældste nevø holdt fødselsdag. Jeg medbragte denne citru...

Kitchen of Kiki skriver om Sunday Tee - yarn for new knitting project

 I recently finished the knitting of the Anker Summer Tee, and I have decided to remain within the Summer knit items starting on another Summer blouse in form of Sunday Tee by Petitekni...

Madmagasinet skriver om 4 Gode råd til hjemmelavet thai mad

Vil du gerne forsøge dig med at lave thai mad derhjemme, men ikke helt ved, hvor du skal begynde? Tøv ej, her kommer 4 gode råd til, hvordan du kommer godt i gang, uanset om du vil genskabe en ret ...

Noget i ovnen skriver om Toast – parisertoast med ost og skinke i ovn

Sprød og lækker frokost på få minutter. Har du en rest brød, ost og skinke på lager, så kig med her. Det er super nemt at lave gratinerede toasts i ovnen og de smager knasende godt. Tørt frans...

anneseidelin.dk skriver om Lowcarb muffinboller – blodsukkerroligt brød til madpakken

Savner du det lille stykke brød i madpakken? Eller mangler du den hurtige bolle til at tage med på farten, hvis du trives med mellemmåltider? Men holder du dig generelt fra brød, fordi det gør di...

Maden i mit liv! skriver om Bananmuffins med chokolade.

Et par brune bananer i frugtskålen giver virkelig mange muligheder. De kan eksempelvis skæres i skiver og fryses og sidenhen bruges til smoothies. De kan bruges i brød og boller. Og de kan spises t...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lynsyltede squash

I dag er der opskrift på lynsyltede squash i skiver med løg, chili, korianderfrø og peberkorn. Vi har altså rigtig mange squash i år, og man skal være hurtig for at fange dem, før de bliver for...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Tillidsbaseret handlingsplan, ligesom i landbrugspakken

For godt et halvt årti siden diskuterede jeg industriel dansk svineproduktion med den daværende fødevareminister. Anledningen var udgivelsen af min bog om det system, som nærer os plus en del akt...

herzelieb skriver om Pfannkuchen Grundrezept – klassische Eierpfannkuchen wie von Oma

Hast du schon ein Pfannkuchen Rezept? Wir lieben diese Süßspeise. Eierpfannkuchen wie von Oma – ganz einfach und schnell gemacht – sind einfach genial. Dazu gibt es bei uns entweder Zimt...


Tirsdag d. 18. August 2020

Jans madblog skriver om Risskål med sojabraiseret gris og urter

Det er grisen, du skal kaste dig over først. Udskæringen skal være fed og fuld af smag. Det vil for eksempel sige nakkefilet, skank eller brystflæsk. På en hverdag, hvor det hele skal gå lidt hu...

Kitchen of Kiki skriver om Carrot cake with almond flour

 I have located this recipe on carrot cake with almond flour in the weekly magazine "Søndag".  I did not made any changes to this recipe. Another time I think I would like to use a spice co...

FoodFan skriver om Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

FoodFan skriver om Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive! Indlægget Hej verden! blev først udgivet på Foodfan.dk.

FoodFan skriver om Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive! Indlægget Hej verden! blev først udgivet på Foodfan.dk.

GastroFun skriver om Kend forskel på pastinak og persillerod

Kend forskel på pastinak og persillerod Redaktion tir, 18/08/2020 - 12:50 Læs mere om Kend forskel på pastinak og persillerodLog ind eller opret en konto for at skrive ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Grillede rejer i en skøn marinade

Det særlige ved grillede rejer – ja, ved grillmad i det hele taget – er marinaderne. Her er en virkelig god og hurtigt lavet marinade til grillede rejer og fisk. Den har ild, den er syrli...

Maden i mit liv! skriver om Peberfrugtsuppe – mild og lækker suppe.

Ovenpå de sidste par ugers hedebølge var det helt underligt, at vågne op til regnen der slog mod ruderne. Regnen kom dog på ingen måde som en overraskelse, for jeg må indrømme, at jeg elsker so...

Birgitte Frostholm skriver om Lasagne med squash og kylling

      2 squash 1 lille ds. Majs 1 ds. røde  Kidnye bønner 4 stk. Tomater skåret fint ud Revet ost Ca. 1 dl fløde 300 g kylling fileter Rosmarin Oregano Salt og peber Spids kommen   Squashen s...

Gastromad skriver om Tapenade

  Tapenade er en utrolig skøn sydfransk specialitet af sorte oliven, kapers, tun, krydderier og ansjoser. Tapenade er nem og smager fantastisk med brød eller ovenpå fisk. Tapenade er som sagt ...

Bagning med Budget mm skriver om Pause

Bloggen holder for en periode pause.Morgenkaffe på terrassen - en tiltrængt pause :-)Jeg står midt i en flytning, så der bliver ikke bagt, tænkt særlige tanker eller oplevet helt unikke ting - d...

Landleys Kok skriver om Rökt högrev med röd linssallad

Rökt högrev med röd linssallad är både gott och somrigt. Linssalladen och såsen kan man göra i förväg. Högreven röker vi i en offset smoker. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Mandag d. 17. August 2020

Piskeriset på eventyr skriver om Jordbærmoussekage

Denne jordbærmoussekage lavede jeg til den ene af mine yndlingsnevøer, da han havde fødselsdag for nylig. Den unge mand elsker nemlig jordbær og chokolade, så det skulle selvfølgelig i kagen. Je...

Noget i ovnen skriver om Tunø – endagstur med færgen til bilfrie Tunø

Det er sommer. Solen har skinnet fra en skyfri himmel i ugevis og verden - eller sommerDanmark - ligger for vores fødder. Vi holder ferie i Danmark eller #staycation, som det vist også kaldes, og me...

Evas Køkken skriver om Tunsteaks Asia-style

Her har jeg lavet et asiatisk tvist på en tunsteak. Du kan evt. udskifte nudlerne med ris, hvis du synes bedre om det.Tunsteaks asia-style til 4 pers;4 friske tunsteaks250 g. fuldkornsnudlert2 dl. ed...