Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Lørdag d. 6. Juli 2024

Stinna skriver om Sommertrifli

Sommertrifli er den nemmeste trifli med friske jordbær, havregrynsknas og friske jordbær. Perfekt lille dessert til sommeren. Opskrift på sommertrifli Trifli er… The post Sommertrifli appeare...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 28

Find hele opskriften på Madplan uge 28 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 28

Så er vi inde i juli, og selvom juli måned normalt byder på dårligt vejr (det er heller ikke startet særlig godt ud), så byder den normalt på mange gode råvarer. Og der skal både nye kartofle...

Landleys Kok skriver om Bulgursallad med gurka, rödbetor och soltorkade tomater

Sallader som kan förberedas är ett smidigt tillbehör. Varför inte svänga ihop denna bulgursallad med gurka, rödbetor och soltorkade tomater till middagen? Inlägget Bulgursallad med gurka, rödb...

Smag Aarhus skriver om Madkursus i Aarhus: Vi guider dig igennem de 8 mest populære

Om du leder efter en helt særlig gave eller planlægger en oplevelse med en du holder af, er madoplevelser et hit. Vil du hoppe med på bølgen, giver vi dig her et overblik over de bedste, så du ka...

Piskeriset på eventyr skriver om Onsen egg

Jeg lavede faktisk onsen egg i forbindelse med mit japanske benspænd for et halvt år siden, men jeg var ikke særlig tilfreds med rettens udseende, så jeg fik aldrig blogget om det. MEN – nu ...

herzelieb skriver om Melonen-Lassi Rezept – der schnelle und erfrischende Joghurtdrink

Im Sommer habe ich oft keine große Lust auf üppige Mahlzeiten, ich trinke mich lieber satt und oftmals gibt es nur einen halben Liter Buttermilch als Mittagessenersatz. Dieser Melonen-Lassi gehört ...


Fredag d. 5. Juli 2024

Bageglad skriver om DIY malede krukker i betonlook

DIY guide til at male krukker i beton-look. Lav en smuk tekstur på dine gamle krukker med sand og maling. Indlægget DIY malede krukker i betonlook blev først udgivet på Bageglad.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 28 – få opskrifter her

Madplan uge 28 - her får du en masse nemme opskrifter på en masse lækre sommerretter. Sommeren er over os. Det er skiftesvist super varmt eller gråvejr og koldt. Nogle gange blæser og regner det....

Maden i mit liv! skriver om Nem hverdagsmadplan – part 3.

Mangler du inspiration til nem aftensmad til hverdag? I samarbejde med Nemlig (REKLAME), har jeg lavet endnu en hverdagsmadplan med lækker aftensmad til hele familien. Du får desuden en ko...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Hjælp tak

Midt i forberedelserne til den kommende tids sommerrestaurant har vores bedagede strygerulle givet op. Den er forsøgt repareret, både sidste år, hvor den skrantede og i år, hvor den har det værre...

Smag Aarhus skriver om Bådcafé: En caféoplevelse udover det sædvanlige

Skal dit næste cafébesøg være ekstra særligt? Så skal du et smut forbi Bådcafé i Marselisborg Havn! Her går du ombord på den gamle Endelavefærge, hvor du kan nyde alt fra drikkevarer, froko...

Råvareguiden skriver om Find de bedste køkkenmaskiner via ForbrugsPrisen

Sponsoreret indlæg Stort set alt, hvad vores oldemødre uden problemer klarede med håndkraft og simpelt, u-teknologisk køkkentøj, bliver i dag gjort med elektriske apparater. og der kommer flere o...

Stinna skriver om Bearnaise kartoffelsalat

Bearnaise kartoffelsalat er den lækreste kartoffelsalat som smager ala bearnaisesauce. Kartoffelsalaten er nemlig lavet med den skønneste dressing med estragon, eddike og… The post Bearnaise k...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sprøde tacobåde med krydret kylling og bønner

Sprøde tacobåde, mør kylling i en marinade med blandt andet lime, spidskommen, koriander og chili, mættende, møre bønner. Nemt, hurtigt og dekorativt. Til to personer skal man bruge:5 tacobåde ...

Valdemarsro skriver om Limoncello Sour

Limoncello Sour er en frisk og sød citrusdrink med gin og limoncello samt lidt citronsaft for at gøre den ekstra frisk og syrlig. Syrligheden bliver afbalanceret med lidt sukkersirup og så shaker j...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 28 (2024).

Mon I efterhånden alle er ved at være gået på sommerferie? Selvom jeg har prøvet det mange gange før, så bliver jeg lige overrasket hvert eneste år, når sommerferien er over os, og alt ligeso...

Madens Verden skriver om Bornholmergryde (opskrift på gryderet fra Bornholm)

Her er min opskrift på bornholmergryde. En lækker gryderet med bornholmske råvarer, og retten er samtidig en kærlighedserklæring til Bornholm. Jeg elsker Bornholm, og øen har givet mig inspirati...

Drop Slankekuren skriver om Hurtig wokret

Wokretter er jo (næsten) altid hurtig mad. Denne vil kun kunne gøres hurtigere ved at udskifte kyllingen med rejer og vælge en wokblanding med ris i. Denne opskrift Hurtig wokret blev udgivet førs...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 giver dig syv gode opskrifter til aftensmad i den kommende uge. Der er ægte sommermad på menuen og også en dejlig kage. Sommeren er for alvor over os, og derfor er menuen i uge...


Torsdag d. 4. Juli 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Pomle Nakke

På Falster ligger traktørstedet Pomle Nakke, og her spiste jeg frokost for et par uger siden, da vi var lørdagsudflugt sydpå. Pomle Nakke ligger ud til vandet og har en skøn udsigt, så det er op...

Smag Aarhus skriver om Brug for noget køligt i sommervarmen? Her er 5 gode iskaffer!

Det kan godt være sommervarmen ikke helt er over Aarhus for tiden, men derfor kan lysten til en læskende iskaffe nu alligevel godt trænge sig på. Vi har her samlet 5 bud på gode, aarhusianske isk...

Madens Verden skriver om Grillet kylling med ingefær og hvidløg

Få en nem opskrift på grillet kylling med ingefær og hvidløg. Her deles kyllingen i to halve, der smøres med hjemmelavet ingefærpasta. Så er der grillet kylling med ingefær og hvidløg, og her...

hannemad skriver om Yoghurtkage med jordbær og fersken

Denne sommer kage med græsk yoghurt og skønne jordbær er perfekt til gæster. Hurtig at blande sammen, og med en dejlig frisk smag. The post Yoghurtkage med jordbær og fersken appeared first on ha...

Smag Aarhus skriver om Café Harepus: Plantebaseret café-hygge i hjertet af Aarhus

I dag er de fleste efterhånden blevet overbevist om, at plantebaseret ikke er ensbetydende med mindre smag. Mangler du dg stadig at blive overbevist, så er Café Harepus i Aarhus et oplagt sted at g...

Smag Aarhus skriver om Café Fika: Det sunde og lækre alternativ

Trænger du til en velfortjent kaffe- eller frokostpause? Så er Café Fika på Jægergårdsgade eller Nørregade i Aarhus et oplagt valg! Hos Café Fika, som netop er opkaldt efter det svenske ord fo...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Laks i ovn med krydret lime og koriander

Den krydrede marinade til asiatisk beef salad er også rigtig god til laks. Som i rigtig, rigtig god. Limesaft, frisk koriander, ingefær, chili, farin, sesamolie og fish sauce. Serverer man den med d...

Bagvrk skriver om Stars and stripes – flagkagen til den 4. juli

Ok, det her er nok den vildeste kage, jeg nogensinde kommer til at bage. Når det så er sagt, så var den ikke så besværlig igen, da jeg først havde regnet geometrien ud. En Stars and stripes flag...

Vinexpressen.dk skriver om Hvilke rødvinsdruer er verdens bedste – del 1:2

Jeg bliver tit spurgt: hvilken rødvinsdrue er verdens bedste? Et godt spørgsmål, hvor svaret ikke er så enkelt, for det kommer det jo an på, The post Hvilke rødvinsdruer er verdens bedste – de...

Gastromad skriver om Gammeldags Æblekage

Gammeldags æblekage med lækker flødeskum og makroner serveret i glas er en skøn og nem klassisk dansk dessert. En af de ægte danske klassiske desserter må være gammeldags æblekage, som mere er...

Smag Aarhus skriver om Skal du ud og spise med hele familien? Her er 7 bud på familievenlige restauranter i Aarhus!

Hvor går man hen, når hele familien skal samles om et lækkert måltid og socialt samvær? I Aarhus er der mange gode bud på familievenlige restauranter, hvor der noget for alle – helt fra de min...

Landleys Kok skriver om Paj med kål, zucchini och dill

Paj är den perfekta sommarmaten – både som lunch när man har gäster, eller som färdig middag. Denna paj med kål, zucchini och dill är god och lättlagad. Inlägget Paj med kål, zucchini och ...

Drop Slankekuren skriver om Fiskefrikadellesandwich

En anderledes sandwich, men sandelig også en anderledes måde at få fisk på. Køb de gode fiskefrikadeller. Man kan selvfølgelig lavefiskefrikadellerne selv. Denne opskrift Fiskefrikadellesandwich...


Onsdag d. 3. Juli 2024

Stinna skriver om Kartoffelgalette

Kartoffelgalette med flødeost, svampe, rosmarin og tynde skiver kartoffel. Denne kartoffelgalette er en slags kombination mellem en tærte og en pizza –… The post Kartoffelgalette appeare...

Piskeriset på eventyr skriver om Juli: Flere indiske retter

Den indiske madlavning fortsætter her i juli. Jeg forlænger nemlig juni måneds indiske benspænd, for jeg har stadig masser af indiske retter, jeg gerne vil afprøve. Er du fast læser af bloggen, ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Café – Fika

Indlægget SMAGprisen QR – Café – Fika blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – Café – Bådcafé

Indlægget SMAGprisen QR – Café – Bådcafé blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste café her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste café i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. september, så s...

Henriks madblog skriver om Hvad er koldbrygget kaffe?

Koldbrygget kaffe har indtil nu ikke været på min radar. Vel mest fordi jeg – i min uvidenhed -altid har forbundet kaffe med varme. Det er jo ikke ligefrem fordi mulighederne for at sm...

Stinna skriver om Citronkage

Citronkage med marcipan og hvid chokolade. Denne kage med citron er saftig, svampet og syrlig. Perfekt til dig, som elsker syrlige kager… The post Citronkage appeared first on Stinna.

Anna-mad skriver om Salat med estragondressing og parmesan

Det er ikke mere end et par uger siden, at jeg fik serveret en helt simpel salat med estragondressing, og jeg vidste med det samme, at det måtte jeg hjem og lave min egen version af. Tænk at noget s...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lundmåler – en grøn natsværmer

Et af naturens små undere: en grøn natsværmer, en lundmåler. Ikke ualmindelig, men jeg har ikke set den før, og jeg blev helt betaget af dens smukke, vissengrønne farve og vingernes fine, stribe...

Maden i mit liv! skriver om Pizzadej – nem opskrift på lækker pizzadej.

Der er ikke noget så skønt som en hjemmelavet pizza. Og det kræver selvfølgelig en rigtig god opskrift på hjemmelavet pizzadej. Den her dej har snart fulgt mig i mange år. Jeg har justeret og fi...

Madens Verden skriver om Svinemørbrad med timian og grøntsager (nem opskrift)

Få min opskrift på svinemørbrad med timian og grøntsager. En nem middagsret, hvor det hele samles og steges færdig i en pande i ovnen. Svinemørbrad med timian og grøntsager er en både sund, ne...

Drop Slankekuren skriver om Karryfars i kål

En fattigmandsret – og oven i købet nem og hurtig at lave. Soaysaucen er helt klart prikken over i’et. Mængden af karry kan varieres alt efter, om man er til det stærke eller ej, og alt efter h...

herzelieb skriver om Buchweizensalat Rezept mit Melone, Tomate und Minze

Ich liebe klassische Beilagen und Salate, aber ich mag auch gerne einmal Abwechslung. Und dieser Buchweizensalat mit Melone hat das gewisse Extra! Schon die Kombination von herzhaft und süß ist für...


Tirsdag d. 2. Juli 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Nedbørsrekorder og dyrkningsumuligheder

Vi har to køkkenhaver. Den ældste ligger vest for gården, har den mildeste, sandmuldede jord, der løber villigt gennem ens lugefingre og lader tempoet være højt. Hidtil har den også været den ...

Mad med glød skriver om Sommersalat med linser, melon, syltede rødløg og ristede græskarkerner

Dejlig frisk sommersalat med linser og knas, syre og sødme fra de syltede rødløg og de ristede græskerner. Dressingen smager dejligt med både en smule sødme fra ahornsirup, en masse […] Th...

Smag Aarhus skriver om Bæredygtighed på menuen: Her er 3 restauranter med fokus på grøn omtanke

Vil du spise ude med ekstra god samvittighed? Her får du tre restauranter i byen, der har bæredygtighed i centrum. Guiden om restauranter i Aarhus med fokus på bæredygtighed har tidligere været b...

Madmagasinet skriver om Mad i fitness branchen

Fitnessindustrien er eksploderet i popularitet over de seneste år, og med denne vækst er der kommet et stigende fokus på ernæring og kosttilskud. Fra proteinpulver og energibarer til meal prep-tje...

www.madforlivet.com skriver om Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingrediense...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hjemmeferie i år

Det er blevet juli, og skoleferien er begyndt. Det er blevet stille. Trafikken er stilnet af, og skolebussen brummer ikke længere op og ned ad vejen morgen og eftermiddag. Det gode vejr vender tilbag...

Stinna skriver om Peberfrugtlasagne

Peberfrugtlasagne er en anderledes type vegetarlasagne, hvor der er tilsat stegte peberfrugter i saucen. Saucen er blendet helt fint og giver en… The post Peberfrugtlasagne appeared first on Sti...

Maden i mit liv! skriver om Kylling i rød karry med kokos (thai red curry).

Når vi spiser asiatisk mad på diverse street food markeder eller besøger thai restauranter, så vælger jeg ofte kylling i rød karry med kokosmælk og ris til. Eller thai red curry, som den også ...

Madens Verden skriver om Mexicanske pandekager med hakket oksekød

Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat. Mexicanske pandekager (tortillas) er en nem aftensmad, der kan varieres...

Madens Verden skriver om Havkat med grøntsager (meget nem ret med fisk)

Nem opskrift på havkat med grøntsager og soltørrede tomater. En nem ret med fisk, og du kan også bruge torsk, kuller eller andre hvide fisk. Havkat med grøntsager er en skøn ret med fisk, og ret...

Smag Aarhus skriver om Har du lyst til et godt glas vin? Her er 8 vinbarer i Aarhus!

Hvis du ikke ved, hvor du skal gå hen, når du har lyst til et glas vin i sommerferien skal du læse med her. Mulighederne er efterhånden mange i Aarhus, hvor vinbarer er poppet op på stribe de sen...

Landleys Kok skriver om Krusbärsmarmelad

Hemgjord krusbärsmarmelad är gott och passar fint till ost och kex eller på en rostad brödskiva. Denna läckra marmelad gör jag av röda krusbär. Inlägget Krusbärsmarmelad dök först upp på ...

Drop Slankekuren skriver om Kuller i broccolisuppe med karry

Farven er måske ikke så indbydende, men det er alligevel en dejlig suppe. God og nærende og cremet og fyldig. Denne opskrift Kuller i broccolisuppe med karry blev udgivet først på Drop Slankekure...


Mandag d. 1. Juli 2024

Madmagasinet skriver om Pandasia.dk: En Historie om en Asiatisk Købmand og Ramen

I hjertet af en travl by lå en lille, hyggelig butik kaldet Pandasia.dk. Ejet af en venlig asiatisk købmand ved navn Mr. Li, var butikken kendt for sin autentiske ramen og unikke asiatiske produkter...

Piskeriset på eventyr skriver om Pakora med svampe

Pakora med svampe er blot én ud af de mange pakora-varianter, du kan lave. Pakora er en indisk ret, hvor du vender grøntsager i en dej lavet på kikærtemel, inden du friterer dem. Jeg ser oftest re...

Madens Verden skriver om Blomkålstabouleh (nem opskrift med revet blomkål)

Få min opskrift på blomkålstabouleh. En nem og lækker tabouleh med revet blomkål, og den er godt til kylling, frikadeller og andre retter. Blomkålstabouleh er lækkert tilbehør et utal af rette...

Louises Madblog skriver om Kaffesirup med karamel

Hvis du er ligeså vild med iskaffe om sommeren som jeg er, så køber du dig måske også fattig i dyr kaffesirup. Men det behøves du slet ikke længere. Med denne opskrift kan du lave den lækreste...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 27

Mandag: Bønnebøffer fra i går og tabuleh Tirsdag: Asiatisk nudelsalat Onsdag: Halloumi i fladbrød Torsdag: Pasta med aubergine (de er sæson hos vores lokale gartner). Fredag: måske går vi ud og...

Vinexpressen.dk skriver om Gudelæskedrik fra Dominio del Aguila i Ribera del Duero

Spanske Picaro del Aguila er en paradeopvisning i, hvordan Ribera del Duero skal smage. Den er lavet af Jorge Monzon, der i min verden er The post Gudelæskedrik fra Dominio del Aguila i Ribera del Du...

Stinna skriver om Tomatsalat med vandmelon

Tomatsalat med vandmelon og basilikum. Så bliver en salat næsten ikke mere sommerlig! Denne salat er perfekt som tilbehør til sommerens grill.… The post Tomatsalat med vandmelon appeared firs...

Valdemarsro skriver om Karry pastasalat med kylling

Denne Karry Pastasalat med kylling og bacon smager simpelthen så godt! Det er en dejlig cremet pastasalat med karrydressing som er genial til madpakkerne, til picnicture og til fællesspisning. Pasta...

Maden i mit liv! skriver om Bang bang kyllingespyd med chili mayo.

Bang bang kyllingespyd har gået deres sejrsgang på diverse sociale medier det sidste års tid, og det er ikke uden grund. De saftige, krydrede kyllingespyd med den lækre og let klistrede glaze og e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Regnvejrsbesøg i Claus Dalbys have

Claus Dalbys have er altid og dog aldrig den samme. Frodig med stramt klippede hække, smukt farveafstemte haverum, og altid med nye blomster og planter, der skal prøves af i bede og krukker. Haven e...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste cocktail og drinks sted

Hvor får man Aarhus bedste cocktail eller drink? Her kan du nominere de steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste cocktail og drink. Nomineringen finder sted fra ...

Drop Slankekuren skriver om Rødbedebøffer med varm kartoffelsalat

Bøfferne skal vendes med en paletspade, da de går meget nemt i stykker. Vi forsøgte også at lave dem i ovnen, men så mangler de stegeskorpen, som betyder meget for smagen. Denne opskrift Rødbede...

Madens Verden skriver om Ugens vine: God rødvin til 29,- og himmelsk til 100,-

Se hvilke vine vinkender Jan Sørensen anbefaler i denne uge 27, 2024, hvor han giver stjerner til udvalgte tilbuds-vine i supermarkederne. Jeg hører mange klager over stigende priser i supermarkeder...


Søndag d. 30. Juni 2024

Kærlighed & Kikærter skriver om Stegte grøntsager og gnocchi på smørbønnehummus med dild og knas

En grøn ret kan sagtens være overdådig og lynhurtigt på én gang. Her skal du bare blende en hummus (3 minutter), koge gnocchi (2 minutter) og lynstege grøntsager (5-10 minutter), så er du klar ...

hannemad skriver om Whisky pasta med røget laks

Hurtig pastaret med røget laks, der smager skønt med denne whisky cremesauce. Lav den som forret til gæster, eller hurtig aftensmad. The post Whisky pasta med røget laks appeared first on hannemad...

Madens Verden skriver om Nektarinsalat med avocado og salattern (feta)

Sådan laver du en lækker nektarinsalat med avocado og salattern. En opskrift på salat med nektariner og feta, der passer til mange retter. Du skal prøve denne nemme og lækre nektarinsalat, der bl...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Urten

Den vegetariske restaurant Urten satte scenen, da jeg for nylig skulle mødes med en tidligere kollega, der er lige så glad for spændende mad som mig. Jeg var faldet over restauranten, da jeg kigged...

Madens Verden skriver om Stuvet spaghetti med kylling og bacon

Her får du min opskrift på stuvet spaghetti med kylling og bacon. Det er pasta i en let stuvning, og du får en populær ret til aftensmad. Stuvet spaghetti er en lækker pastaret, der samtidig er r...

Madens Verden skriver om Grillet kyllingelår med citron og rosmarin

Se hvordan du laver grillet kyllingelår så englene synger. Giv kyllingelårene citronsaft nogle gange under grillningen, og stegetiden er cirka 40 minutter. Grillet kyllingelår er en skøn opskrift...

Madens Verden skriver om Airfryer kogebog: Ny kogebog til airfryer fra Madens Verden

Du får 100 lækre opskrifter til airfryer i vores nye kogebog, Madens Verden Airfryer. Køb bogen her. Sprød, saftig og velsmagende mad tilberedt i airfryer og med brug af meget lidt fedtstof. Det e...


Lørdag d. 29. Juni 2024

Bare Go' mad skriver om Hindbærroulade (nem opskrift på hjemmelavet roulade)

Ingen forhåndsvisning.

Evas Køkken skriver om Haydari - tyrkisk fetacreme

 Lækker dip med søde bagte peberfrugter, yoghurt & feta. Smager bare godt til brød, grøntsager, kød, salater - ja det kan bruges til det meste, endda til Chips. Haydari dip til 4 pe...

Madens Verden skriver om Spidskålssalat med broccoli og dressing

Her er opskriften på spidskålssalat med broccoli, der er en sund og nem salat beregnet som tilbehør. Med pinjekerne, tranebær og dressing. Spidskålssalat med broccoli laves med få ingredienser, ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 27

Mmh sommeren er her, og jeg elsker det! Jeg prøver at minde mig selv om at huske det og huske at spise alle de gode sager, der er i sæson netop nu. Fx jordbær og ærter, så det skal selvfølgelig ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 27

Find hele opskriften på Madplan uge 27 hos Mad for Madelskere.

herzelieb skriver om Imkerkuchen Rezept – der ganz besondere Honigkuchen

Was ist denn ein Imkerkuchen? Er wird bei uns so genannt, weil viel Honig in diesem Kuchen verarbeitet wird. Es gibt ihn bei uns meistens kurz bevor der neue Honig geerntet wird, um das, was vom letzt...


Fredag d. 28. Juni 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 30.06.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 27 – få opskrifter her

Madplan uge 27. Her får du en masse lækre opskrifter på nem sommer mad til en ny uge. Sommerferien er i gang for mange og måske mange af jer er taget afsted udenlands eller i sommerhus? Hvis din f...

anneseidelin.dk skriver om Malene, 52, et halvt år efter forløb

Kære Anne Jeg lovede jo at skrive igen, når jeg havde nået mit mål  Jeg startede på dit 6-ugers forløb den 9. januar med en vægt på 84,7 kg og et navlemål på 95 cm (jeg er 170 cm høj). Mi...

Madens Verden skriver om 12 opskrifter på tilbehør til aftensmad

Her får du 12 forskellige opskrifter på tilbehør til aftensmad. Det kan være svært at finde på nye ting, så her er hjælpen til tilbehør. Tilbehør til aftensmad kan være mange ting, og det a...

Louises Madblog skriver om Luksus lagkagebunde

Hjemmelavede lagkagebunde smager så meget bedre end dem man køber. Det er faktisk super nemt at bage luftige og lækre luksus lagkagebunde selv. Skal du lave lagkage og står du og overvejer om de s...

Noget i ovnen skriver om Hjemmelavet pesto – nem opskrift på grøn pesto

Hjemmelavet pesto er hurtigt at lave. Her får du en god nem opskrift på grøn pesto. Du kan bruge den som grundopskrift til alle former for grøn pesto. Vores krukker med krydderurter bugner om somm...

Madens Verden skriver om Kalkunspyd (opskrift med lækre krydderier til grill)

Sådan laver du grillede kalkunspyd med ras el hanout. En nem opskrift på spyd med kalkun og krydderi, der også sagtens kan steges på pande. Grillede kalkunspyd med masser af smag. Og så er de meg...

Piskeriset på eventyr skriver om Dyreryg i tomatsauce

Jeg fik en lille dyreryg fra min far for nylig, da han ind imellem får vildtkød fra jægerne i lokalområdet. Vildtkød er ret fedtfattigt, så det er ikke lige et stykke kød, man steger i ovnen &#...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 27 (2024).

Så kom sommervarmen endelig efter en temmelig våd og grå juni. Vi stornyder solen herhjemme, og dagene bliver brugt i haven. Til aftensmad er det også de lette løsninger, som vi går med, hvilket...

Madens Verden skriver om Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)

Her er opskriften på persilleolie - en lækker hjemmelavet urteolie med persille, du kan bruge som topping eller dressing på bl.a. salater. Persilleolie er en skøn topping eller dressing til alt fr...

Smag Aarhus skriver om Aarhus´ bedste smørrebrød 2024: Se vinderen og de andre nominerede her!

Når lysten til godt gammeldags smørrebrød melder sig, er der et væld af lækre steder i Aarhus at gå hen! Det har derfor været et tæt løb, da SmagPrisen skulle kåre byens bedste smørrebrød....

Dalsgaard i Skivholme skriver om Prepping?

Billedet er fra sidste gang, strømmen gik. Men har du købt ind til lager i en nødsituation? Altså ‘preppet’? Og har du tænkt over, hvad der virkelig er vigtigt at have på det lager? ...

Landleys Kok skriver om Grillad fläskytterfilé med bulgursallad

Grillad fläskytterfilé med bulgursallad är en god sommarrätt som går lika bra att laga på våren som på sensommaren. Salladen går fint att förbereda. Inlägget Grillad fläskytterfilé med bu...

Valdemarsro skriver om Blomkål og kikærter i cremet dildsauce

Blomkål og kikærter i cremet dildsauce serveret med små kartofler og ristet spidskål er bare så lækkert. Friskt, smovset og den saftige blomkål passer bare så godt til den cremede dildsauce, s...

Drop Slankekuren skriver om Farsfad med porrer og bacon

Alt i et fad. Det er herligt. Det varer lidt, før der er mad, men retten passer sig selv det meste af tiden. Denne opskrift Farsfad med porrer og bacon blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 giver dig inspiration til din aftensmad den kommende uge. I madplanen er der syv lækre og nemme retter og en dejlig kage. Ugens madplan uge 27 har syv gode bud til dig på, hvad ...


Torsdag d. 27. Juni 2024

Smag på maden skriver om Bestil den flotteste festkage til din næste fest

At arrangere en fest kan være en sjov og spændende oplevelse, men det kan også være stressende at få alt til at gå op i en højere enhed. For at sikre, at du kan nyde din fest og holde stressniv...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om kalorielette drinks til festen

”Alcohol may be man’s worst enemy, but the bible says love your enemy” -Frank Sinatra Mange gange har jeg følt, at Frank Sinatra har haft ret. Dette citat er endnu The post kalorielette drinks ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Cult Mokaï – Ingen hyldest her!

Jeg smagte cult’s Mokaï forleden, en såkaldt hyldeblomst cider i et fancy design. Det lader dog til, at cult har brugt mere energi på designet end indholdet. [singlepic id=393 w=220] The post...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Grapeberry – en rigtig sommerdrink

Sommeren er over os, endelig, og det betyder masser af kølige friske sommerdrinks. Jeg har i min Grapeberry mixet den røde grapefrugt med jordbær, og givet den et skud lime The post Grapeberry – ...

Madens Verden skriver om Drinks til studenterfesten - otte seje sommerdrinks

Drinks til studenterfesten og studenterkørslen må gerne være friske og festlige. Her er opskrifter på drinks til alle de glade studenter. Drinks til studenterfesten skal passe til unges smag, samt...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Mango Magarita

En lækker eksotisk drink som f.eks. denne Mango Magarita går man sjældent galt i byen med. Den er frisk, sød og fantatisk cremet – og så ser den jo godt The post Mango Magarita first appear...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Funkin Mango

Jeg havde lørdag fornøjelsen af funkinPro’s Mangopuré, som består af 90% (!) mango og 10% sukker. [nggallery id=76] Bemærk hvor intens den karakteristiske gule mango farve ståler igennem p...

Madens Verden skriver om Medister på grill (opskrift på grillet medister med stegetid)

Her er opskriften på medister på grill. Grillet medister smager fantastisk med en diskret røget smag. Nem at lave i både kuglegrill og gasgrill. Grillet medister smager fremragende og mindst lige ...

Noget i ovnen skriver om Skyr med rabarber og granola – nem sund dessert

Skyr med rabarber og granola. Her får du opskriften på en nem sund dessert med skyr og vanilje. Vi havde en skyr i køleskabet, en portion bagt rabarber og granola med mandler. Voila! Det er faktisk...

Smag Aarhus skriver om Aftensmad på stranden? Vi guider til den bedste take away

Sommeren er kommet til Aarhus og med de mange strande både i og uden for byen, er det oplagt at bruge solskinstimerne her. Men efter en aktiv dag på stranden med badning, boldspil og solbadning, kan...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Glæden ved stauder

I går var jeg på besøg hos Gartneriet Pedersen for at se og glædes over de tusinder af stauder, der står på den flere hektar store krukkeplads udenfor de store drivhuse. Stauder fås i alle farv...

Maden i mit liv! skriver om Jordbærlagkage – opskrift på sommerlagkage.

Det er ret sjældent, at jeg laver lagkage. Og det er faktisk lidt dumt, for det smager jo skønt. Men det er altså som om, at det kræver en anledning, at lave lagkage. Og den anledning fik jeg for ...

Stinna skriver om Energibars

Energibars med dadler, mandler, havregryn og andre skønne ingredienser. Disse bars er geniale til madpakken eller til den lille sult. Opskrift på… The post Energibars appeared first on Stinna....

Stinna skriver om Spidskålssalat med sennepsdressing

Spidskålssalat med sennepsdressing, vindruer, vesterhavsost og rugbrødscrutoner. Denne skønne salat er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk. Opskrift på spidskålssalat… The post Sp...

Smag Aarhus skriver om Aarhus´ bedste burger 2024: Se vinderen og de andre nominerede her!

Når du er på jagt efter en saftig burger i Aarhus, er der et væld af gode steder at prøve! Derfor har det været et tæt løb at kåre den bedste burger i Aarhus. Der er dog blevet kåret en vinde...

Smag Aarhus skriver om Aarhus´ bedste restaurantoplevelse 2024: Se vinderen og de andre nominerede her!

I Aarhus er der et hav af lækre restauranter at besøge, og det kan være svært at finde den ultimativt bedste. Aarhusianerne har dog talt, og der er nu fundet en vinder af Aarhus´ bedste restauran...

Madens Verden skriver om Bastogne trifli med vaniljeis og rabarberkompot

Her er min opskrift på bastogne trifli med vaniljeis, rabarberkompot og creme. En lækker og nem dessert, der er et sikkert hit på bordet. Bastogne trifli med vaniljeis er en super lækker og nem de...

Gastromad skriver om Quinoasalat

Quinoasalat er en utrolig lækker smagfuld og mættende salat, som passer utrolig godt til kylling, lam, fisk og kalv. Quinoa stammer fra Sydamerika, nærmere bestemt Peru og Bolivia. Quinoafrø er ud...

www.madforlivet.com skriver om C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her... In...

www.madforlivet.com skriver om Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du o...

Drop Slankekuren skriver om Rødfisk på grøntsager i ovn

Meget simpelt, meget hurtigt og yderst velsmagende. Godt til en travl dag. Denne opskrift Rødfisk på grøntsager i ovn blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 26. Juni 2024

Louises Madblog skriver om Lagkage med jordbær og creme

Denne lagkage med jordbær er helt simpel, men den smager fuldstændig fantastisk. Hjemmebagte lagkagebunde, en velsmagende konditorcreme, mørk chokolade og friske søde jordbær. Hvis du er til sol,...

Noget i ovnen skriver om Skinke i airfryer opskrift – nem røget skinke

Skinke i airfryer. Her får du opskriften på en saftig lækker skinkesteg i airfryer. Den er nem og hurtig at lave og kødet smager super godt. Hvor er det bare nemt at stege en skinke i airfryeren. ...

Stinna skriver om Fladbrød med yoghurt

Fladbrød med yoghurt er lækre, bløde og seje fladbrød. De er perfekte til mange ting. Herhjemme spiser vi dem især med fyld… The post Fladbrød med yoghurt appeared first on Stinna.

Hashtagmor skriver om Helstegt entrecote i ovn og spaghetti med avocado creme og buratta

En virkelig lækker helstegt entrecote i ovn serveret med en lækker spaghetti med avocado creme og buratta. Kæmpe hit der smager frisk og lækkert. Spaghetti med avocado creme og buratta på toppen ...

Smag Aarhus skriver om Søger du et vegetarisk spisested? Her er 4 lækre muligheder!

Tag en bid af Aarhus’ grønne madscene! Vi dykker ned i byens lækreste spisesteder med et vegetarisk menukort, hvor grøntsagerne er stjernerne. Gør dig klar til en smagseksplosion helt uden k...

Madens Verden skriver om Grøntsagsspyd med kartofler, squash og persilleolie

Her er min opskrift på nemme grøntsagsspyd til grillen. Det er lækre og sunde spyd med kartofler, squash,. rødløg, tomater og persilleolie. Grøntsagsspyd er både nemme, flotte og sunde, og så ...

Madens Verden skriver om Flytte hjemmefra opskrifter (nemme og billige retter til unge)

Her er vores bedste flytte hjemmefra opskrifter - aftensmad til dig, som er ung og ny i køkkenet. Du får billige, lækre og sunde retter! Er du flyttet hjemmefra og skal i gang med at lave aftensmad...

Mad for madelskere skriver om Jordbær med fløde

Find hele opskriften på Jordbær med fløde hos Mad for Madelskere.

Råvareguiden skriver om Guide til at planlægge en fest, der tilfredsstiller både voksne og børn

Er det tid til at planlægge en fest, hvor der deltager både voksne og børn? Planlægning af en fest, der appellerer til både voksne og børn, byder på flere overvejelser, hvis du vil sikre, at al...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sommerglæde

Det er næsten ikke til at rumme, så dejligt det er. Lige nu morgenkølighed i skyggen, varme i solen, fuglesang og en dejlig dag forude. Jeg sidder her og arbejder i køkkenet med vinduet åbent ud ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Nu med bacon!

Igår havde jeg fornøjelsen på Kulinarisk Sydfyn at smage en ny vodka i Danmark, Bakon Vodka, som navnet hentyder til, er en bacon vodka. Det lyder jo umiddelbart meget mærkeligt, The post Nu med b...

www.madforlivet.com skriver om Salat med melon

Skøn og frisk sommersalat med melon, der passer til en let frokost eller som tilbehør til aften. Ingredienser til 4 personer som tilbehør 1 melon – Cantaloupe eller honningmelon – eller...

www.madforlivet.com skriver om Bær er super sunde

Bær er super sunde, og lige nu er det højsæson for alskens bær. Det kan virkelig betale sig at plukke og spise de skønne og farverige størrelser, for de er fyldt med antioxidanter og andre sunde...

Drop Slankekuren skriver om Skinketern i wok

Her i huset er det altid – næsten – far der laver maden, når den står på wok. Om det er fordi, det er nemt og hurtigt, skal jeg lade være usagt Denne opskrift Skinketern i wok blev udgivet ...

herzelieb skriver om Bratwurstsülze selbermachen – Grillwürste verwerten

Unsere Oma war die Königin der Sülzen, des Aspiks und des Sauerfleisches! Und da sie auch die Kaiserin der Resteverwertung war, konnte sie die beste Bratwurstsülze selber machen! Oma war einfach di...


Tirsdag d. 25. Juni 2024

Palæo Blog skriver om Vigtigheden af at ansætte en professionel blikkenslager

I dagens samfund er det nemt at tage hjemmets VVS-system for givet, indtil noget går galt. Når det sker, bliver det hurtigt tydeligt, hvor afgørende det er at have en velfungerende VVS-infrastruktu...

Piskeriset på eventyr skriver om Lam i spinat

Lam i spinat er en af de retter, jeg oftest har bestilt, når vi har spist på indiske restauranter. Derfor skulle jeg naturligvis lave det i forbindelse med mit indiske benspænd i denne måned. Jeg ...

Mad for madelskere skriver om Stegt rødspætte med persillesovs

Find hele opskriften på Stegt rødspætte med persillesovs hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Rucolasalat med vindruer og ærter – nem salat

Rucolasalat med vindruer og grønne ærter. Her får du opskriften på en frisk salat med få ingredienser. En god enkel sprød salat du kan servere både sommer og vinter. Det geniale ved at lave en ...

www.madforlivet.com skriver om Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hanne Moldts have: En oase midt i byen

Det er ganske utroligt, hvad Hanne Moldts have kan rumme, uden det på nogen måde virker klemt. Siddepladser, et stort orangeri, et skønt potteskur, en dejlig overdækket terrasse og det mest bedår...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Til alle jer der elsker rom

Det har været længe undervejs, men nu er der endelig gode nyheder til alle rom-elskere. Holdet bag Danmarks største whisky messe har nu drejet blikket mod rom og kan derfor The post Til alle jer de...

Madens Verden skriver om Hvordan holder man flæskesvær sprøde?

Sådan holder du flæskesvær sprøde. Nem vejledning til at bevare sværene på flæskestegen sprøde til de efterfølgende dage. Hvordan holder jeg flæskesvær sprøde til dagen efter, når jeg vil...

Mad for madelskere skriver om Chokoladekage i brandepande

Find hele opskriften på Chokoladekage i brandepande hos Mad for Madelskere.

Valdemarsro skriver om Fougasse

Opskrift på det smukke franske fougasse brød, som har form som et blad. Fougasse er nemt at bage og det smager virkelig dejligt, som madbrød til salater, gryderetter, suppe eller et skønt ostebord...

Drop Slankekuren skriver om Citruskylling med kokosskorpe

Stærk mad mætter bedre, og så længe det også smager af andet end bare stærkt, så kan vi godt lide stærk mad her i huset. Denne opskrift Citruskylling med kokosskorpe blev udgivet først på Dr...

Madens Verden skriver om Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin

Se denne virkelig skønne opskrift på kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan laves i ovn og grill. Nemt og lækkert tilbehør med kartofler. Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin ...


Mandag d. 24. Juni 2024

Madens Verden skriver om Panerede mørbradbøffer (opskrift på paneret mørbrad)

Panerede mørbradbøffer er en både hurtig og nem måde, at tilberede en svinemørbrad. Lækker hverdagsmad, du kan servere med pommes frites. Her er min opskrift på panerede mørbradbøffer, som er...

Evas Køkken skriver om Grillede jomfruhummere med skaldyrsdressing & surdejsbrød🦞

Jomfruhummere som jeg elsker dem allermest, grillet, penslet med hvidløgsolie og så skaldyrsdressing & godt surdejsbrød til, så skal jeg ikke bede om mere, det skulle da lige være et koldt gl...

Noget i ovnen skriver om Pastasalat med pestodressing – nem pestocreme

Pastasalat med pestodressing. Her får du opskriften på en meget nem kold pastaret med pasta, pesto og creme fraiche dressing. En cremet pestodressing vendt med kold pasta. Du kan lave den på få mi...

Madens Verden skriver om Mad til studenterkørslen - 15 nemme opskrifter

Mad til studenterkørslen skal helst kunne spises stående. Her får du masser af inspiration og opskrifter til den store dag. Studenterne springer ud i disse dage, og så skal der laves lækker mad t...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Hjemmelavet sirup

Mangler du en jordbærsirup eller måske en passionsfrugt-limesirup? Så det bare at få gang i gryderne, det er nemlig ganske simpelt at lave nogle gode sirupper selv. Grundopskrift på hjemmelavet T...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sankt Hans – midsommerens festdag før og nu

Kan man bruge en midsommerweekend bedre end på et spændende havebesøg, hygge, havearbejde, god mad og en aftentur ud for at hilse på årets sommergæster i engen? Tre søde heste? Lørdag besøgte...

Signes mad skriver om Uforglemmelig madoplevelse med levering til dine arrangementer

Smageriet er et cateringfirma i Danmark, der er kendt for sin høje kvalitet og fremragende service. Https://www.smageriet.dk/ leverer mad ud af huset i hele landet, herunder både buffeter, tre-rette...

www.madforlivet.com skriver om 72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timer...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Planen med det lille gule hus

Hvad er planerne med det lille gule hus i Vendsyssel, vest for Vester Tversted, spørger nogle af og til, hvornår skal der ske noget? Og det spørger vi også os selv om, ikke det første, mere det s...

Vinexpressen.dk skriver om Strutfrisk, karakterfuld og mineralsk Sancerre

Loire er generelt et overset vinområde, men lige Sancerre har dog bidt sig fast som en forbrugerfavorit. De sprøde hvidvine på sauvignon blanc er med The post Strutfrisk, karakterfuld og mineralsk ...

Landleys Kok skriver om Världens godaste rabarberpaj

Om du testat ”världens godaste ananaspaj” kommer du att gilla världens godaste rabarberpaj. Denna är lika lätt att laga men görs med inlagd rabarber. Inlägget Världens godaste rabarberpaj d...

Mad for madelskere skriver om Syltede rabarber

Find hele opskriften på Syltede rabarber hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Fiskepostejer med frisk dressing

Du kan selvfølgelig købe en færdig fars, hvis det skal gå stærkt, men det vil altså give et helt anderledes resultat. Denne opskrift Fiskepostejer med frisk dressing blev udgivet først på Drop...


Søndag d. 23. Juni 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Bosaba

Restaurant Bosaba er en af Roskildes nyere restauranter og ikke et sted, vi har fået prøvet – indtil for et par uger siden, hvor vi endelig havde tid til at kigge forbi. Restauranten har et re...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Klassiske Cocktails

Dette bliver mit første indlæg hos DrinksMeister, derfor tænkte jeg at jeg lige ville starte med at gå nogle af de klassiske cocktails igennem, samt nogle af historierne omkring dem. The post Klas...

Kærlighed & Kikærter skriver om Hjemmelavede hundekiks – godbidder med gulerod og jordnøddesmør

Den her opskrift på hjemmelavede hundekiks er så nem, og din bedste hundeven vil elske dem. De er med kun fire ingredienser, og så er de både veganske, glutenfri og relativt sunde. Her har jeg lav...

Mad med glød skriver om Sommerlig salat med kål og blomster

Dejlig let og sommerlig kålsalat med lidt fra haven, drivhuset og stranden. Dressingen er bla. lavet med friske krydderurter fra haven. Det er så dejligt at kunne hente lidt mad […] The post S...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Gode bud på skønne sommervine

Vinkender Jan Sørensen har her udvalgt 19 vine til dig fra ugens vintilbud i landets supermarkeder og giver dem her stjerner. Ugens 19 bedste vinkøb er udvalgt fra over 120 tilbud i danske supermark...

www.madforlivet.com skriver om Saltmandler – opskrift på skønne saltmandler

Saltmandler er en lækker, nem og sund snack. Ingredienser 200 g økologiske mandler 4 spsk uraffineret flagesalt 2 dl kogende vand Fremgangsmåde Tænd ovnen på 160 grader. Rør saltet ud i det koge...

Smag Aarhus skriver om Spis italiensk i Aarhus: Her får du 5 bud på gode restauranter

Er du mest til de klassiske italienske retter som pizza, pasta og risotto, eller vil du udforske det italienske køkken og prøve noget nyt? Her får du fem restauranter, som laver lækker italiensk i...


Lørdag d. 22. Juni 2024

Bare Go' mad skriver om Boller i karry (opskrift på en populær karryret)

Ingen forhåndsvisning.

www.madforlivet.com skriver om Aronia Fizz – med eller uden alkohol

Denne Aronia fizz er en delikat og fyldig drink, som du kan tilberede med eller uden alkohol Ingredienser 1 drink 1 dl Aroniasaft, koncentreret, fx denne finske med naturlig sødme HER 2 cl gin, med e...

www.madforlivet.com skriver om Rabarberdrøm – med eller uden alkohol

Skøn, delikat og velsmagende drink, der kan tilberedes med eller uden alkohol. Ingredienser 1 drink 1 dl rabarbersaft, koncentreret ((har du rabarber i haven, så kog 250 g rabarber med ¼ liter vand...

Piskeriset på eventyr skriver om Stikkelsbærkage med marcipan

Denne stikkelsbærkage med marcipan kom på bordet sidste weekend, hvor vi havde gæster på besøg. Det er jo snart sæson for friske stikkelsbær igen, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte få bru...

Evas Køkken skriver om Hvidløgs citronpasta med stegte kammuslinger

 Indlægget indeholder reklamelinksJeg elsker det simple, når det er lavet af gode råvarer. Det tager under 1/2 time at lave denne lækre ret. De gode kammuslinger fra Nordfra.com&nbs...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Alkoholfri “whisky” cocktail

Jeg fik forleden en flaske Whissin, en spansk alkoholfri “whisky”. Smagen er lidt som en røget, lidt gæret æblejuice, uden at smage ret meget af æble. Det er lidt sødere The post Alko...

Maden i mit liv! skriver om Kokostoppe med kondenseret mælk – nem opskrift.

Hvis du er vild med kokostoppe, så vil du formentlig elske de her kokostoppe med kondenseret mælk. Bare 2 ingredienser, nemlig kokosmel og en dåse kondenseret mælk, og så har du de lækreste koko...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Endelig whisky

Når man står ved gryderne og laver whisky-urt, virker det næsten lige så udsigtsløst som at skubbe en Fiat 127 fra Mols til Skagen med håndbremsen trukket. Som du nok ved, skal whisky ligge på ...

www.madforlivet.com skriver om Gin med hyld – med eller uden alkohol

Gin med hyld er en frisk og skøn sommerdrink, der kan tilberedes med eller uden alkohol. Ingredienser 1 drink 1 dl hyldeblomstsaft, koncentreret 2 cl gin, med eller uden alkohol (min foretrukne er Ta...

Anna-mad skriver om Madplan uge 26

Åh, der er sommer i vejret og sommer på menuen denne uge. Det er tid til madplan uge 26, og der er alt fra sæsonlækre grøntsager, jordbær, grillpølser og andet godt, og jeg kan mærke, at jeg a...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 26

Find hele opskriften på Madplan uge 26 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med bulgursallad och basilikacrème

Detta recept på grillad flankstek med bulgursallad och basilikacrème passar fint till sommarens grill. Både bulgursalladen och såsen går att förbereda – perfekt om man ska ha gäster. Inlägg...

herzelieb skriver om Pumpernickeltorte Rezept – Schwarzbrottorte ohne Backen

Omas Pumpernickeltorte Rezept mit Kirschen und Schokolade ist für den Sommer einfach genial! Denn für Torte bleibt der Ofen aus – es ist eine sogenannte Kühlschranktorte oder ein „Kuchen oh...


Fredag d. 21. Juni 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 23.06.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bergholts opskrifter skriver om Pocheret T-bone, fond, blomstret kørvel & savoykål

Hvad betyder pochering? Pochering er tilberedning i væske under kogepunktet — i modsætning til braissering, hvor kogepunktet nås. I dag faldt jeg over en fin T-bone i Netto nedsat på grund a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sådan skal det være

Sådan skal det være. Det holdt tørvejr til at få græsset klippet. Det blæste, så det klippede græs tørrede. Det holdt tørvejr, så græsset kunne rives sammen i store bræmmer og pakkes til ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 26 (2024).

Så nåede vi uge 26. Og med fare for at gentage mig selv, så bliver jeg altid så overrasket, når jeg indser, at det halve år er gået. Om lidt siger vi farvel til juni og så begynder juli måned...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 26 – få opskrifter her

Madplan uge 26. Her får du en masse nye opskrifter på nem sommermad til en ny uge. Skøn sommeruge vi har i vente. Det afspejles selvfølgelig også i den kommende uges madplan. Nem sommermad og hur...

Madens Verden skriver om Ras el hanout (fakta og opskrift på den lækre krydderiblanding)

Hvad er ras el hanout og hvordan laver man den selv? Her får du både fakta og en opskrift på den velsmagende krydderiblanding. Ras el hanout er måske ikke et af de mest anvendte krydderier i Danma...

www.madforlivet.com skriver om Crustader med laks og ærter

Crustader med laks og ærter er en let og delikat snack. Ingredienser til 4 personer 8 crustader – de små crustader kan du købe færdige 2 skiver økologisk, ferskrøget laks ærter, friskbæl...

Mad for madelskere skriver om Bagte rabarber med vaniljeis og knas

Find hele opskriften på Bagte rabarber med vaniljeis og knas hos Mad for Madelskere.