Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Mandag d. 13. Juni 2022

KalleMad skriver om Torre Guaita in the Republic of San Marino

#italia, #Italien, #Tourism, #Architecture, #landmark

Louises Madblog skriver om Rabarbercrumble

Indlægget Rabarbercrumble blev først udgivet på Louises Madblog.

KalleMad skriver om Snow Frosting, Burg-Hohenzollern Castle, Germany

#Snow Frosting, #Burg-Hohenzollern Castle, #Germany

KalleMad skriver om Steep climb to the mountain temple Wat Phu Champasak / Laos

#steps, #travel, #khmer, #Tourism, #Asia

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 24

Jeg har i den sidste tid, hvor jeg har haft taget noget hver dag i fryseren, lagt noget ned i nederste skuffe for at rydde op i fryseren . I dag tog jeg så den skuffe ud og har lavet madplanen dereft...

Maden i mit liv! skriver om Hindbærcoulis – hjemmelavet hindbærsovs.

Hindbærcoulis er en kold frugtsauce, som er lavet på hindbær, og den er helt genial som sødt-syrligt tilbehør til alt lige fra dessertkager til is og fromager. Helt genialt som tilbehør til kraf...

Noget i ovnen skriver om Wienersalat – kold kartoffelsalat med pølser

Wienersalat. Uhm her får du opskriften på en lækker kold kartoffelsalat med pølser. Kender du mon wienersalaten med pølser? Hvis ikke, så hermed en rigtig god opskrift til dig. Uhm du skulle pr...

Mad for madelskere skriver om Mad til studenterkørsel

Find hele opskriften på Mad til studenterkørsel hos Mad for Madelskere.

Valdemarsro skriver om Bao med asiatiske kødboller

Bløde lækre bao med saftige asiatiske kyllingeboller og sprøde grøntsager. Det smager himmelsk og er et kæmpe hit hos hele familien. Man kan justere styrke og krydring efter smag og behag, så he...

hannemad skriver om Saltmandler

Disse saltmandler er perfekte at bruge som værtindegave eller i en gavekurv. De kan også bare nydes sammen med en kold øl. The post Saltmandler appeared first on hannemad.dk.

Madens Verden skriver om Piment d'Espelette - fakta om det franske krydderi

Piment d'Espelette er et fransk krydderi, som laves af chilifrugter fra Pyrenæerne. Smagen er delikat med strejf af frugt, peber og paprika. Piment d'Espelette bliver kaldt Baskerlandets krydderi. D...

Emma Martiny skriver om Pasta med ovnbagt tomatsauce

Pasta med nem ovnbagt tomatsauce Ovnbagt tomatsauce er vitterligt den nemmeste opskrift. Det er en af de mest simple og mest smagfulde pastaretter, jeg kan komme i tanke om. Alle grøntsagerne skal bl...

Madens Verden skriver om Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder

Laks i karrysauce er en lækker ret i fad, hvor der også er spidskål og gulerødder. Lakseretten bages nemt i ovnen og serveres med kogte ris. Laks i karrysauce er en virkelig dejlig lakseret, der ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om 5 gode marinader til grill

Det er blevet grilltid. Grillet kød har godt af en marinade, men hvad skal man vælge? Her er fem forslag – til oksekød, til lam, til kylling, gris og fisk. Vi starter med den klassiske barbec...

Mad for madelskere skriver om Rabarbercrumble

Find hele opskriften på Rabarbercrumble hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Paj med champinjoner, lök och kirskål

Denna lakto- och ovo-vegetariska paj med champinjoner, lök och kirskål passar att göra om man ta tillvara på ogräset i trädgården. Servera med kallskuret. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Stinna skriver om Mangosalsa

Mangosalsa er en nem og frisk salsa, som er lavet med sød mango, tomater, rødløg, lime og koriander. Salsaen er fyldt med… The post Mangosalsa appeared first on Stinna.

Drop Slankekuren skriver om Aspargessuppe med gratinerede skinkebrød

Lækker, cremet aspargessuppe, der endda mindsker madspild, da den delvist er lavet på dele, du ville kassere. Denne opskrift Aspargessuppe med gratinerede skinkebrød blev udgivet først på Drop Sl...

Familiefletninger skriver om Forkæl din kat med det bedste katte legetøj

Katten er et fantastisk dyr, der kan vende hele dit liv op og ned. En kat har evnen til at du virkelig kan føle dig elsket. Derfor er det også vigtigt at forkæle din kat en gang imellem. Ikke nok m...


Søndag d. 12. Juni 2022

Piskeriset på eventyr skriver om Mascarponepizza

Den der hjemmelavede mascarpone, jeg bloggede om i går – den skulle naturligvis bruges til en mascarponepizza! Mascarpone kan sagtens bruges til pizzaer fra det salte køkken, men jeg havde tæ...

Furca.dk skriver om Julegaveønsker der hitter – 88 nye anderledes ideer til julegaver (2022)

Jeg har i flere år tænkt på hvordan man laver en guide med julegaveønsker, som faktisk er mere inspirerende end blot at bladre en tilbudsavis igennem. Hvis man ikke ved hvad man skal ønske sig ti...

Valdemarsro skriver om Grillet medister med sommergrønt

Grillet medister med sommergrønt smager skønt! – og en god medister på grill er virkelig lækkert. Saftigt mørt kød og nem mad på en hverdag, som smager så skønt til kartoffelsalat og andre ...

Madens Verden skriver om De bedste opskrifter med jordbær i alfabetisk rækkefølge

Her finder du de bedste opskrifter med jordbær, og det skønne sager. Se bla. hvordan du laver jordbærlagkage, trifli, Eton mess og meget andet med jordbær. Opskrifter med jordbær, findes der næ...

Madens Verden skriver om Kylling med asparges, spinat og rødløg i fad på 30 min.

Her er min opskrift på kylling med asparges i fad. Det er en lækker ret med mad i fad, der ikke tager lang tid at lave. Serveres med kartofler til. Kylling med asparges er en super nem og lækker r...

Madens Verden skriver om Kage med hvid chokolademousse og bær

Her er min opskrift på kage med hvid chokolademousse, bær og Toffifee. Kagen kan laves god tid i forvejen, og den er rimelig nem at gå til. Kage med hvid chokolademousse, bær og Toffifee er en hi...

Madens Verden skriver om Kong Fiddes livret - opskrift på en kongelig gryderet

Opskrift på Kong Fiddes livret, der er en rigtig kongelig gryderet. Kong Frederik den 9. elskede denne ret, som han ofte fik i Sønderjylland. Kong Fiddes livret er en populær gryderet, der både e...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing

Se denne skønne opskrift på kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen. En god sommersalat. Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing er...

Madens Verden skriver om Pølseopskrifter - nemme og lækre opskrifter med pølse

Elsker du pølseopskrifter? Så er her de bedste opskrifter og retter med pølser, hvor du finder alt fra pølsehorn til den populære pølsegryde og mange flere. Pølseopskrifter er altid populære,...


Lørdag d. 11. Juni 2022

KalleMad skriver om Road to the Sea, Sorrento, Italy

#Road to the Sea, #Sorrento, #Italy

Noget i ovnen skriver om Ymerdessert med jordbær & makroner – nem

Ymerdessert. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem sommer dessert med ymer, jordbær, fløde og makroner. Er det ikke bare skønt med desserter, der kan laves på 10 minutter? Om sommeren elske...

Evas Køkken skriver om Banankage i stor ovnbradepande

Vi var fornylig til et klassearrangement i vores søns skole, hvor en af de andre mødre, Mette, havde denne lækre Banankage med. Børnene var ellevilde med den og den er bestemt også god og i ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvalpe på vej?

Maggie tænker vi stadig på som ‘den lille’. Det er nok, fordi vi også har ‘den store’. Men Maggie er faktisk 3 år gammel – en ung dame i sin bedste alder. En god alde...

Anna-mad skriver om Madplan uge 24

Velkommen til ugens farvestrålende menu. En madplan uge 24 der byder på sommermad, farverig mad, velsmagende mad og lækker mad. Menuen for ugen er pescetarisk, faktisk næsten vegetarisk. Der er ne...

Landleys Kok skriver om Festlig dessert med vit chokladmousse, mango och hallon

Enkel dessert med både köpt och lagat? Sväng ihop en festlig dessert med vit chokladmousse, mango och hallon, sockerkaka, minimaränger och kanderade nötter. » Besök Landleys Kök för fler goda...

herzelieb skriver om Friss dich dumm Brot Rezept – Mein 2.0 Variante mit weniger Hefe

Dieses Friss dich dumm Brot Rezept ist eine Variante von dem bei Backanfängern so beliebten, schnellen und fluffigen Brot. Die Zubereitung des Originals ist recht einfach, enthält für mich aber zu ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 24

Mandag: Wok med and og pak choy. Hvide ris til. Tirsdag: Wraps m falafel og guacamole Onsdag: Pasta med kyllingeboller i tomatsauce Torsdag: Salad Niciose m. bagette Fredag: Pizza Lørdag: Legeret blo...

Piskeriset på eventyr skriver om Hjemmelavet mascarpone

Jeg har tænkt mig at bruge mit pizza-benspænd som god undskyldning for at fremstille lidt hjemmelavet mascarpone, så det kommer her. Det er virkelig, virkelig let at lave selv – faktisk så l...

Madens Verden skriver om Ugens bobler: Crémant til 50 kr. får fem stjerner

Sommerens fester står for døren, og derfor giver vinkender Jan Sørensen stjerner til mousserende vine på tilbud i supermarkederne lige nu. De lyse nætter er her - og med dem brus og bobler, som ...

Madens Verden skriver om Desserter og kager med chokolade

Her finder du de bedste opskrifter på desserter og kager med chokolade, og oversigten er alfabetisk, så den er nem at overskue. Er der noget bedre end desserter og kager med chokolade? Nej, vel, og...


Fredag d. 10. Juni 2022

Hashtagmor skriver om Madplan 12.06.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Mad for madelskere skriver om Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Find hele opskriften på Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder hos Mad for Madelskere.

Bagvrk skriver om Chokoladecroissant – nem opskrift på Pain au chocolat

Se den lige. Den fineste chokoladecroissant eller Pain au chocolat, som den hedder på fransk. En tynd, sprød, flaget skorpe og en krumme som et spindelvæv. Du har stået i kø i evigheder foran det...

Furca.dk skriver om Kasse med Pokemon kort – find en Pokemon booster box (guide)

Her finder du en lille guide til hvordan du finder en kasse med Pokemon kort og hvad du skal forvente at en kasse med såkaldte “booster kort” bør indeholde. Jeg ser lidt på hvilke kasse...

Katrine Juul Fear No Food skriver om Grøntsager i Juni

Juni er den første sommer måned. Du kan grille aspargeser inden skt. Hans, grønne bønner, fennikel og foråsløg. Det er nu der skal laves hyldeblomstsaft, så englene synger. Og pyntes til overfl...

Miras Madblog skriver om Salat med grillrester og thaidressing

Jeg elsker rester og lige for tiden kan jeg være heldig at have lidt grillrester, som jeg så kan bruge til en god frokost dagen efter. Som fx. denne lækre opskrift på en salat med thaidressing, hv...

Gastromad skriver om Guacamole

Guacamole er en perfekt og lækker avocado dip til mexikansk og meget andet mad. Hjemmelavet guacamole er en af vores yndlingsdip, da den smager skønt som dip til nachos og grøntsager, til mexikansk...

feinschmeckeren.dk skriver om 8 ting, du skal vide om ægte caviar

Caviar – den ægte vare fra fiskearten stør – er de seneste år blevet mere og mere udbredt på landets restauranter; men caviar er ikke... Indlægget 8 ting, du skal vide om ægte caviar...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Små bål i blød sommerluft

Temperaturen er nu så højt oppe hele døgnet, at man kan stille sine hibiscus ud. Jeg har stillet HibisQs Petit Orange i en stor, gammel, irret brændespand. Tiden har tæret på spanden, og den er ...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på Bone Broth – den bedste collagenrige suppe

Bone Broth er velsmagende, kraftfuld og næringsrig suppe, der er fyldt med opbyggende collagen og afgiftende glycin. Personligt har jeg altid Bone Broth i fryseren. Prøv den... Indlægget Opskrift p...

feinschmeckeren.dk skriver om Seks canadiske vine, der viser landets høje kvalitet

Forleden kunne du læse min introduktion til canadisk vin, som i disse år er inde i en massiv udvikling med en stigende kvalitet og en... Indlægget Seks canadiske vine, der viser landets høje kvali...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 24

Find hele opskriften på Madplan uge 24 hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Citronmarineret pollack

Egentlig var det meningen, vi skulle have haft hollandaisesovs til, men ”en eller anden” kom til at tage forkert :-) Denne opskrift Citronmarineret pollack blev udgivet først på Drop Slankekure...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 24

Ugens madplan for uge 24 har syv lækre opskrifter på aftensmad - og en enkelt kageopskrift. Få inspiration til, hvad du kan servere her. Ugens madplan for uge 24 er en rigtig sommermadplan. Masser...

Madens Verden skriver om Gulerodsgryde med kylling og spinat

Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris. Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves m...

Madens Verden skriver om Lækker melonsalat med parmaskinke

Melonsalat med parmaskinke er typisk italiensk mad, der er ret nem at lave. Simpel salat med melon, parmaskinke, agurk og en blandet salat. God som forret, Her får du min nemme og lækre opskrift p...

Madens Verden skriver om Salttørrede æggeblommer som giver umami til maden

Salttørrede æggeblommer smager skønt. Du kan bruge dem til at rive over risotto, en pastaret eller hvad som helst - det giver en dejlig umami. Salttørrede æggeblommer er faktisk ret nemme at lav...


Torsdag d. 9. Juni 2022

Noget i ovnen skriver om Flødeost dip med purløg – nem dressing

Flødeost dip. Her får du opskriften på en rigtig nem og frisk dressing med flødeost, citron og purløg. Nogle gange, er det nemmeste bare det lækreste. I dag får du en en god og lækker idé fra...

Kærlighed & Kikærter skriver om 10 år med Kærlighed & Kikærter!

I dag har bloggen fødselsdag. For 10 år siden i dag postede jeg dette indlæg med en opskrift på muffins med citron og gulerod her på thomaserex.com, og så rullede bolden. Dette indlæg bliver et...

Piskeriset på eventyr skriver om Baconcreme

Da vi havde gæster tidligere på ugen, lavede jeg denne baconcreme, som de kunne dyppe snackgrøntsagerne i. Den kan dog også sagtens bruges som smørelse i sandwiches og burgere eller som dip til c...

KalleMad skriver om Piano Garden, Philadelphia, Pennsylvania

#Piano Garden, #Philadelphia, #Pennsylvania

Maden i mit liv! skriver om Flanksteak på grill – grillet flanksteak.

Flanksteak. En af de lidt billigere udskæringer, der tidligere mest blev brugt til hakket oksekød. Men efterhånden har flanksteaks (eller flankesteaks) alligevel gjort sit indtog og er blevet super...

Madens Verden skriver om Tærte med tun og flødeost - skøn frokost

Tærte med tun, flødeost og masser af frisk persille samt oliven smager helt fantastisk. Tuntærten er perfekt som forret eller til frokost. Tærte med tun har den skønneste smag, som vi kender den...

www.madforlivet.com skriver om Sund Tomatsuppe – Måske Verdens Bedste Tomatsuppe

Dette er opskriften på måske verdens bedste tomatsuppe. Sund tomatsuppe er nem at lave og smager bare godt. Tomater er sunde, rige på stoffet lycopen, der har en … Læs mere → Indlægge...

Madens Verden skriver om Honningmarineret kylling med spinat og svampe sauce

Honningmarineret kylling med spinat og svampe sauce er lækker aftensmad, og her er min nemme opskrift på en skøn ret med kylling og tilbehør. Honningmarineret kylling er en dejlig og smagfuld ret...

Louises Madblog skriver om Chicken Korma

Indlægget Chicken Korma blev først udgivet på Louises Madblog.

Henriks madblog skriver om Jordbæris

Der er intet så godt som en god hjemmelavet jordbæris lavet med friskplukkede jordbær. Det her er en jordbæris, som smager af både sommer og sol (og mere is). Denne jordbæris er lavet på en bla...

Madens Verden skriver om Nem jordbær smoothie med banan

Nem jordbær smoothie med banan er et sikkert hit hos både børn og voksne. Her er opskriften på en sund og lækker sommerdrik. Hvad er næsten bedre end en nem jordbær smoothie med banan, der sma...

Madens Verden skriver om Sauce Mousseline - den lækre sovs til asparges og fisk

Sauce Mousseline er en lækker og klassisk sovs til blandt andet hvide asparges og lyse fisk. Her er min opskrift, der aldrig slår fejl. Sauce Mousseline er en skøn sovs, som især er fremragende t...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Akeleje og akelejefrøstjerne

Man glemmer det hvert år, til man ser det igen. Hvordan akelejerne sår sig selv og dukker op med nye farvekombinationer på både mulige og umulige steder. Akelejerne er en fest for øjnene, og de s...

Landleys Kok skriver om Skaldjurspaj

Denna skaldjurspaj gör jag med räkor och surimi sticks. Man kan så klart byta mot andra skaldjur, exempelvis kräftstjärtar eller musslor samt fisk. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Lasagne med båndpasta

Vi havde lidt forskellige rester, de blev til denne lækre lasagne. Denne opskrift Lasagne med båndpasta blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 8. Juni 2022

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Det kan ske for enhver

Et gab afbryder en god middagslur. Lone

Madens Verden skriver om Creme Anglaise med jordbær - lækker vaniljecreme

Creme Anglaise er en lækker vaniljecreme. Her er min opskrift på den uimodståelige vaniljesauce, der serveres som dessert med bær eller frugt. Creme Anglaise er en både populær og lækker vanil...

Noget i ovnen skriver om Syrensirup – opskrift på sirup med syrener

Syrensirup. Uhm her får du den nemme opskrift på sirup med sirener, så lækkert at bruge i drinks og desserter. Du kan lige nå det. Der er stadig friske syrener i haverne endnu, så det er jo nu v...

Madens Verden skriver om Kage med rabarber - bedste rabarberkage opskrift

Få den bedste opskrift på kage med rabarber, der laves en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel. Kage med rabarber er en nem rabarberkage, der tager en time...

www.madforlivet.com skriver om Syv gode råd til mindre plastikforurening

Her finder du syv enkle og gode råd, så du lettere kan forholde dig til forskellige typer af plastforurening, og til, hvordan du bedst undgår yderligere forurening. En … Læs mere → Ind...

Madens Verden skriver om Laks med mandler og honning i grill eller ovn

Dette er en opskrift på laks med mandler og honning, og det er den bedste opskrift på stegt laks. Kan laves i enten ovn eller grill. Laks med mandler er en af mine yndlingsopskrifter til tilberedni...

KalleMad skriver om

#Landscape, #Europe, #Snow, #Travel, #Bavaria

Maden i mit liv! skriver om Pizza focaccia – lækker pizza med tyk bund.

Pizza møder focaccia brød og resultatet bliver denne her pizza focaccia. En form for deep pan pizza med masser af lækkert fyld på toppen, og den skønneste, svampede bund. Helt perfekt til os, der...

Madens Verden skriver om Mørbradsteak med spinat og ærter

Mørbradsteak med spinat og ærter er skøn og velsmagende aftensmad, og her er min opskrift på stegt svinemørbrad med lækkert tilbehør. Mørbradsteak er både nem og rimelig hurtig aftensmad, og...

Stinna skriver om Gulerodssmoothie

Gulerodssmoothie med rå gulerødder, jordbær, citron, avocado og banan. Frisk og skøn smoothie, som er ganske nem at lave. Opskrift på smoothie… The post Gulerodssmoothie appeared first on S...

Mad for madelskere skriver om Rabarberis

Find hele opskriften på Rabarberis hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Æble-pastinak-suppe

Lækker suppe til hverdag eller forret/natmad til fest. Den kan spises hele året. Æblechipsene giver lidt knas til den "bløde" suppe. Denne opskrift Æble-pastinak-suppe blev udgivet først på Dro...

herzelieb skriver om Schnelles Knoblauch-Pfannenbrot ohne Hefe Rezept – Zum Grillen oder als Beilage

Dieses Knoblauch-Pfannenbrot ohne Hefe ist schnell gebacken und sensationell zum Grillen oder als Beilage. Ein Knoblauchbrot mit einfachen Zutaten, für das man gar nicht viel im Haus haben muss. Wir ...

Vinexpressen.dk skriver om Fjordrejer og vin – undgå brølere …..

Er der noget bedre end friske fjordrejer? Nej vel, så hvorfor ødelægge oplevelsen med den forkerte vin? Vi har et dyrt og et prisvenligt bud The post Fjordrejer og vin – undgå brølere ….. fir...

Madens Verden skriver om Sommerfuglekylling - nem opskrift til ovn eller grill

Se her hvordan du nemt laver sommerfuglekylling i ovn eller grill. Klassisk opskrift på kylling, der foldes som en sommerfugl og krydres let inden stegning. Sommerfuglekylling er en hel kylling, der...

Madens Verden skriver om Opskrifter med asparges - både de grønne og de hvide

Her er lækre opskrifter med asparges. Nem inspiration til skønne retter med både de grønne og hvide asparges, og retterne er nemme at lave. Her får du nogle nemme opskrifter med asparges, og det...

Madens Verden skriver om Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær

Her er min opskrift på en lækker sommerlagkage. Lagkagen lægges sammen med hindbærmarmelade, flødecreme, samt friske hindbær og jordbær. Sommerlagkage er en skøn lagkage med masser af friske ...

Madens Verden skriver om Grønne kartofler - derfor må du ikke spise dem

Grønne kartofler eller kartofler med grønne plamager kan gøre dig og dine syge. Her får du forklaringen på, hvorfor du skal smide dem ud. Grønne kartofler eller kartofler med grønne pletter sm...


Tirsdag d. 7. Juni 2022

Noget i ovnen skriver om Kage i kop med citron – citronkage i mikroovn

Kage i kop med citron. Uhm her får du opskriften på en nem og hurtig citronkage lavet på 1 minut i mikroovn. Ej hvor er det altså bare nemt, at man kan bage en kage så nemt og hurtigt i mikrobøl...

Emma Martiny skriver om Yoga for begyndere

Denne video guider dig gennem et simpelt flow med yoga for begyndere. Her kan de fleste være med, også selvom du ikke har tidligere erfaring med yoga. Der stilles ikke de store krav til smidighed, ...

Min Madopskrift skriver om Bagerens jordbærtærte

Her er opskriften på bagerens jordbærtærte, med mazarinbund, konditorcreme og jordbær penslet med jordbærgelé. Det er en klassisk sommertærte Indlægget Bagerens jordbærtærte blev først udgi...

Madens Verden skriver om Livretter - her er 10 populære opskrifter som livret

Hvad er din livret, og hvad er de mest populære livretter? Her kan du se opskrifter på retter, som vi ofte foretrækker at vende tilbage til. Vi har jo nok alle hver vores livretter, og det at have...

Piskeriset på eventyr skriver om Fugazza – løgpizza

Jeg sad for nylig og ledte efter inspiration til månedens pizza-benspænd, og her faldt jeg over den argentinske løgpizza – fugazza. Det er en yderst simpel pizza – gerne med lidt tyk bu...

Madens Verden skriver om Koldskålsis - perfekt sommerdessert uden ismaskine

Koldskålsis er en is med den lækreste smag af citron og vanilje. En ægte sommerdessert med kammerjunkere, kærnemælk og flødeskum. Koldskålsis tager ikke mere end 10 minutter at bikse sammen, o...

Madens Verden skriver om Koldskål - nem opskrift med kærnemælk og tykmælk

Her er sommerens bedste koldskål. En super nem og lækker opskrift på kærnemælkskoldskål med vanilje, tykmælk, sukker og lidt citron. Mums. Opskriften på gammeldags og hjemmelavet koldskål he...

Mad med glød skriver om Kikærtesalat med estragon og forårsløg

Som plantespiser kommer jeg ofte i den situation at jeg ikke lige har noget pålæg eller at det er lidt svært at finde noget som jeg synes er lækkert i […] The post Kikærtesalat med estragon...

www.madforlivet.com skriver om Plastic Change – Madforlivet har mødt Henrik Beha

Jeg er meget optaget af den stadigt stigende plastikforurening, hvor vi i Danmark hører til blandt de allermest plastikforurenende lande i verden. Jeg ville gerne vide mere om, … Læs mere U...

www.madforlivet.com skriver om Fokus på plastikforurening – vi må og skal plastikforureningen til livs

Vores forbrug af plastik er en tikkende bombe under miljøet og formodentligt også under vores sundhed. Gennem de seneste år har vi oplevet foruroligende fund af plast i … Læs mere → In...

www.madforlivet.com skriver om Mere fokus på plastikforurening, tak

Vores forbrug af plastik er en tikkende bombe under miljøet og formodentligt også under vores sundhed. Gennem de seneste år har vi oplevet foruroligende fund af plast i … Læs mere → In...

Madens Verden skriver om Grøntsager på grill - disse er gode at grille

Grøntsager på grill er lækkert tilbehør til grillet kød. Her får du overblik over, hvordan du griller alt fra peberfrugt til majs. Her får du en samlet oversigt over de grøntsager, som jeg me...

Louises Madblog skriver om Mad til studenterkørsel

En uge om året er der larm i gaderne, når årets festglade studenter kører ud på den årlige studenterkørsel. Det er for at markere, at deres to eller tre år på gymnasiet er ovre, og at de har ...

Valdemarsro skriver om Burger med crispy kylling og avocado

Sådan en smovset burger med crispy kylling og avocadomos er virkelig lækkert og nem hverdagsmad. En helt enkel kyllingburger, med masser af smovs og smag, og som hele familien kan lide. Man kan sagt...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vinderen af to billetter til CPH Garden blev…

Nu har vinderen af de to billetter meldt tilbage, at jeg gerne må offentliggøre navnet. Det må man nemlig ikke uden samtykke. Det er det der GDPR. Vinderen blev Jette Rosendal, der har bloggen Bagn...

Gastromad skriver om Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca betyder skøgens spaghetti, som er en vanvittig lækker og meget nem traditionel italiensk pastaret. Pasta puttanesca har et sjovt navn skøgens pasta, hvilket skyldes pastar...

Hashtagmor skriver om Grøntsagslasagne uden kød – lækker opskrift på vegetar lasagne

En skøn opskrift på vegetar lasagne med masser af grøntsager er både nemt og lækkert. Jeg har selvfølgelig ikke sparet på ostesovsen i min grøntsagslasagne uden kød, ingen lasagne uden hjemme...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk linsgryta med nudlar, kokosmjölk och zucchini

Detta recept på vegetarisk linsgryta med nudlar, kokosmjölk och zucchini kommer från min första kokbok Grytor – lättlagat till vardag och helg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Birgitte Frostholm skriver om Pasta med tun og oliven

To dåser tun 1 dåse tomater / små 1 løg 1 fed hvidløg Ca. 20 oliven , blå eller grønne Olie til stegning Rosmarin salt og peber 1 spsk. Blå ost Lidt fløde, til sovsen Pasta, hvad man har ;) &...

Madens Verden skriver om Spinatboller - saftige og sunde boller med spinat

Spinatboller er helt bløde og lækre, så man glemmer næsten helt, at de også er sunde og propfyldt med spinat. En virkelig god sandwichbolle. Spinatboller er simpelthen så fine og grønne, og s...

Bagning med budget skriver om Pinsen 2022

Det har været højtid – og dejlige dage. Tid med familien og masser af oplevelser og god tid sammen. Og vejret spillede med. Det blev i sandhed en pinsedag, hvor Grundtvigs ord slog til: I al s...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelchips

Lækre chips, men de er stærkt vanedannende, så pas på! De skal spises samme dag, for de bliver hurtigt bløde/seje. Man kan bruge alle mulige slags krydderier. Denne opskrift Kartoffelchips blev u...

Nerdy Treats skriver om Hjemmelavede knækbrød med spektrum krydderier

Jeg håber du har fundet dit tidskompas frem, og er klar til endnu en kamp mod horror vacui. For i dag har jeg endnu en fortryllende treat fra  Spektrum Cookalong klar til dig, og denne gang hiver ...

Madens Verden skriver om Sovs til svinemørbrad - nem opskrift med paprika

Her får du en nem opskrift på sovs til svinemørbrad. Sovsen laves blandt andet med paprika og kalvefond, og passer perfekt til mørbrad. Denne sovs til svinemørbrad er meget nem at lave, og den p...

Madens Verden skriver om Alle opskrifter med hakket oksekød

Her kan du nemt se en oversigt med alle opskrifter med hakket oksekød. Få de bedste opskrifter på hakkebøffer, kødsovse og meget mere. Leder du efter de bedste opskrifter med hakket oksekød, ja...


Mandag d. 6. Juni 2022

Piskeriset på eventyr skriver om Porrestuvning

Jeg holder lige en kort pause fra pizzabagningen for at skrive om denne porrestuvning, jeg brugte som tilbehør til aftensmaden i går. Sommervejret skulle udnyttes, så vi smed et par bøffer på gri...

Kolonihavelivet skriver om Virginsk kaki

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om Børnefamiliens livret - nem hverdagsmad til hele familien

Børnefamiliens livret er en lækker og velsmagende ret til hverdag, hvor hele familien kan være med. Med bla. kød, bacon og lækker sovs. Her får du en skøn opskrift på det, som jeg kalder bør...

Mad for madelskere skriver om Tilbehør til laks

Find hele opskriften på Tilbehør til laks hos Mad for Madelskere.

KalleMad skriver om The oak avenue at Wormsloe Plantation near Savannah / USA

#North America, #Etats-Unis, #travel, #Tourism, #trees

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 23 (6/6 – 12/6)

Mandag er det stadigt helligdag (2.pinsedag) så er det også slut med helligdage det næste halve år. Vi har fået ordnet vores køkkenhave, og selv om den ikke er stor bliver det alligevel til en d...

hannemad skriver om Fyldte madpandekager

Hvid du køber dine madpandekager færdiglavet, er dette en ret der er nem at lave på en travl dag. En dejlig sommeret, der ikke er for tung. The post Fyldte madpandekager appeared first on hannemad....

Månebarnet skriver om Syltet gul zucchini

Dette tilbehør er super nemt og hurtigt at lave. Jeg har her haft min søn på 10 år med i køkkenet, som strimlede zucchinien på vores hånddrevne spiralizer, mens jeg forberedte marinaden til at ...

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Rosé 2022

Indlægget VIN UDEN PIS: Rosé 2022 blev først udgivet på Gastromand.dk. Så skal vi til det igen. Den årlige rosétest, hvor anmelderne sender lige så mange lyserøde dråber ind, de orker. Det ...

Noget i ovnen skriver om Gammeldags rabarberkage med flødeskum

Gammeldags rabarberkage. Uhm her får du opskriften på nem og lækker rabarberkage i glas med flødeskum og makroner. Nogle gange er det nemmeste altså bare det lækreste! En af de allerbedste somme...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Gråt og lilla

Da jeg var barn, sagde man altid, at lilla bluser var så klædelige til kvinder med gråt hår. Ja, havde man nået en vis alder, handlede det om at være værdig, elegant og gå i ‘klædeligt&...

dahl.denlukkede.dk skriver om Græsk pastasalat

4-6 personer 350 g pastaskruer, kogte 3 skoleagurker, skåret i tynde skiver 250 g små tomater, skåret i tern 1 grøn peberfrugt, skåret i tynde strimler 1 rødløg, skåret i tynde skiver 150 g fe...

Bare Go' mad skriver om Souvlaki

Ingen forhåndsvisning.

Stinna skriver om Vegetarisk kung pao

Vegetarisk Kung Pao er en vegetarisk udgave af den kinesiske ret med kylling. Retten er med grøntsager, cashewnødder, chili og den lækreste… The post Vegetarisk kung pao appeared first on Sti...

Madens Verden skriver om Rabarberdrøm med bagt marengs

Rabarberdrøm er en virkelig lækker rabarberkage med bagt marengs på toppen, og denne opskrift er nem at følge. Kagen bages i springform. Rabarberdrøm er den rigtige kage for dig, der er helt vil...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 23

Ugens madplan for uge 23 giver dig gode bud på, hvad du kan servere til aftensmad den kommende uge. Du får syv lækre retter og en skøn kage. Madplanen for uge 23 kommer her med lækre retter, du ...

Madens Verden skriver om Rabarber - sæson, sorter, opbevaring og opskrifter

Rabarber er en populær grøntsag, der især anvendes til kager. Her kan du læse alt om rabarberen, sæson, sorter, opbevaring, næringsindhold og opskrifter. Rabarber er uden tvivl en af de sande f...


Søndag d. 5. Juni 2022

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Paddeår

I 2018 blev Sørens Sø færdig og overladt til andre – frø fra planter, frøer, tudser, små fisk, insekter, snegle, fugle, rodskud samt alle de større pattedyr, der drikker af det opstigende...

Madens Verden skriver om Mango mojito - lækker opskrift med rom og mango sirup

Mango mojito. Alene navnet fører dig tankemæssigt på en tropisk strand, og denne mojito er med rom, mango sirup, lemon sodavand, is og lime. Mango mojito er en af de drinks, som alle bare elsker. ...

Bare Go' mad skriver om Ovnbagt torsk med perlebygsalat

Ingen forhåndsvisning.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 23

Mandag: Pho ga (kyllingesuppe med nudler) Tirsdag: Fiskefilet m.nye kartofler og persillesovs. Stegt spidskål til. Onsdag: Æggekage med div. grønt fra køl og have. Bacon og tomater til. Torsdag: V...

Piskeriset på eventyr skriver om Auberginepizza

Jeg fortsætter månedens pizza-benspænd med endnu en vegetarpizza, for jeg bliver selvfølgelig også nødt til at lave en auberginepizza. Aubergine er en af mine yndlings-sommergrøntsager, og i de...

Noget i ovnen skriver om Grillede asparges med parmesan – så lækre

Grillede asparges med parmesan. Uhm her får du opskriften på lækre sprøde grønne asparges på grill med friskrevet parmesan ost. Uhm nogle gange, er det enkleste altså bare det lækreste. Jeg el...

Madens Verden skriver om Smagstest af koldskål - se vinderen her

Madens Verden har lavet en smagstest af koldskål. Se her hvad forskellen er og hvilken, du skal vælge til sommerens nemme dessert. Sommer er tid for koldskål. Du kan enten lave den selv eller køb...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vinderen er udtrukket

Vinderen af to dagsbilletter til CPH Garden 2022 er udtrukket og har fået direkte besked. Vandt du ikke, skulle du nu tage afsted alligevel. CPH Garden er Danmarks største havebegivenhed, og der er ...

Madens Verden skriver om Aspargessalat med bagte radiser og lækker dressing

Aspargessalat er en skøn salat, og i min opskrift laves salaten med ristede grønne asparges, bagte radiser og en meget lækker dressing. Jeg elsker denne aspargessalat med bagte radiser, som virkel...

Madens Verden skriver om Vandmelonsalat med salattern, rucola og pinjekerner

Få den bedste opskrift på vandmelonsalat med salattern, spæde rucolablade og ristede pinjekerner. En sund og sommeragtigt salat med vandmelon. Mums. Vandmelonsalat. Så bliver det altså ikke mere...

Landleys Kok skriver om Linssallad med bönor, fetaost och aprikoser

Denna linssallad med bönor, fetaost och aprikoser är ett knaprigt och lite tuggigare tillbehör till middagen. Servera till kött, fisk, kyckling eller vego. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

KalleMad skriver om Red and ochre in Monemvassia, Peloponnese, Greece

#towns, #villages, #sunlight, #sea, #solitude

Madens Verden skriver om Panang karry med kylling - thailandsk curry

Panang karry med kylling og kogte jasminris smager, så englene synger. Elsker du thailandsk mad, vil du være vild med denne ret. Panang karry med kylling er noget af det lækreste, hvis man som jeg...


Lørdag d. 4. Juni 2022

Madens Verden skriver om Ugens vintest: Godt bud på sommerens favoritvin til 50,-

Her får du ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til de vine, der lige nu er på tilbud i landets supermarkeder. I Frankrig drikker de mere rosé end hvid. Så det kommer vi måske...

Madens Verden skriver om Ostehaps – hvad indeholder den populære snack?

Ostehaps er elsket af børn og er super nemme at komme i madpakken. Men hvor meget fedt, salt og tilsætningsstoffer indeholder de? Ostehaps er en klassiker i madpakken. De fleste børn elsker den mi...

Noget i ovnen skriver om Herregårdskage med rabarber & kokos marengs

Herregårdskage med rabarber. Uhm her får du opskriften på den lækreste rabarberkage med kokosmarengs. Sikke en saftig og lækker kage med rabarber, jeg bagte i denne uge, da begge børn var hjemme...

Madsvin skriver om Northside Dag 2 – Appetit på mere

Anden dag på Northside, og heldigvis trækker både musikken og maden i denne skribet. Det er interessant at indtrykkene er så forskellige, og peger både på at dagsformen og de enkelte der servere...

Madsvin skriver om Heartland Dag 2 – Stjerneregn

Min andendag bød hovedsageligt på spiseligt fra havet – og det udmunder sig i en regulær stjerneregn fra min hånd. Bevares, det blev også en større udskrivning – men kvalitet koster....

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 23

Find hele opskriften på Madplan uge 23 hos Mad for Madelskere.

Piskeriset på eventyr skriver om Aspargespizza

Jeg er godt i gang med mit pizza-benspænd, og første pizza er denne enkle aspargespizza. Nu hvor man stadig kan få lækre grønne asparges, så tænkte, jeg at det kunne være spændende at bruge s...

Anna-mad skriver om Madplan uge 23

Jeg er så glad for, at det endelig er sommer. I hvert fald i følge kalenderen. Så er der nemlig plads til meget mere sommermad. Og det er der også i denne madplan uge 23. Det er altså en god menu...

Madens Verden skriver om Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne. Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltør...

Bare Go' mad skriver om Græsk pastasalat

Ingen forhåndsvisning.

herzelieb skriver om Zitronen Zucchini Muffins Rezept – mit Cheesecake-Füllung und Streuseln

Dieses Zitronen Zucchini Muffins Rezept sieht auf den ersten Blick recht umfangreich aus. Tatsächlich sind sie aber ziemlich flott gebacken! Wir lieben diese besonderen Zitronenmuffins als Proviant f...

Madens Verden skriver om Dansk mad - opskrifter på mad fra det danske køkken

Dansk mad med de meste klassiske opskrifter på mad fra mormor og det danske køkken. Her er de bedste opskrifter på gammeldags mad, som alle elsker. Dansk mad er meget andet end brun sovs og kartof...

Madens Verden skriver om Spar på strømmen - 10 tips til at mindske elregningen

Spar på strømmen i køkkenet, både når du laver mad, vasker op og fryser ned. Her får du fem gode råd til at få en lavere elregning. Spar på strømmen ved hjælp af disse fem råd, så du sli...

Madens Verden skriver om Mad i fad - her er opskrifter på lækre retter du kan lave i fad i ovn

Mad i fad er genialt, og her får du 5 opskrifter på mad, der tilberedes i fad i ovn. Det er mad, som du nemt kan lave og med masser af smag. Jeg elsker mad i fad, og har efterhånden udviklet en de...

Madens Verden skriver om Jægerpande med skinkekød og pølser

Her er min opskrift på jægerpande. En nem og hurtig ret, som du bla. laver med skinkekød i tern, pølser og vindruer. Meget børnevenlig mad. Jægerpande er en klassisk og populær opskrift til af...

Madens Verden skriver om Sennepsmørbrad - nem svinemørbrad med sennepssovs

Min bedste opskrift på sennepsmørbrad, der er svinemørbrad stegt i bøffer. Til mørbraden hører en nem og lækker sennepssovs med timian. Sennepsmørbrad er en både lækker og hurtig måde at l...


Fredag d. 3. Juni 2022

Noget i ovnen skriver om Jordbær med hvid chokolade – nem dessert

Jordbær med hvid chokolade. Uhm her får du opskriften på den nemmeste dessert, der vil pynte på ethvert festbord. Nogle gange er det enkleste bare det lækreste. Her får du lige et tip fra mig. J...

Hashtagmor skriver om Madplan 05.06.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

GastroMand skriver om Vi er på græs igen… Velkommen til Northside 2022!

Indlægget Vi er på græs igen… Velkommen til Northside 2022! blev først udgivet på Gastromand.dk. Ikke nok med at vi er på græs igen, så har Northside også fået helt nyt græs. En ny o...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 23.

En kort uge og en lang pinseferie venter forude, og mange af os kan se frem til en fridag mandag efter pinse. Og mon ikke også der er mange, der glæder sig til hyggelige pinsefrokoster sammen med fa...

Månebarnet skriver om Madpandekager med soltørret tomat & oliven

Disse madpandekager er saftige, sprøde og perfekte som tilbehør eller til at komme i madpakken. Da de indeholder kikærtemel mætter de rigtig godt, og så er de rige på umami fra oliven og soltør...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Gartneribesøg og haveguf

I går var husbonden og jeg med Haveselskabet på tur til Gartneriet Pedersen. Der var plantesalg, og vi kom hjem med en række små og store skatte. Planter, jeg længe har søgt, men ikke fundet ...

Madsvin skriver om Northside Dag 1 – Burger, burger og burger

Egentlig skal disse anmeldelser slet ikke handle om kød ift. ikke-kød, for det er i sagens natur ikke væsentligt for en anmeldelse hvilke råvarer en ret består af, det skal handle om smag og spis...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 23

Mandag: Pho ga (kyllingesuppe med nudler) Tirsdag: Fiskefilet m.nye kartofler og persillesovs Onsdag: Kyllingeboller i karry. Ris til og gulerodssalat. Torsdag: Vegetar enchilladas Fredag: Burgere Lø...

Madens Verden skriver om Hvidløgsbrød - sprøde brødskiver med hvidløg i ovn

Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages sprøde i ovnen. Lav lækre stykker hvidløgsbrød med tomat, der smager himmelsk godt. Opskri...

Madsvin skriver om Heartland Dag 1 – Hotdoggen sejrer

Som udgangspunkt er Heartland garant for årets stærkeste madprogram på festivaler. Sådan har det været siden festivalen åbnede dørene første gang – og på overfladen var det også min ho...

Madens Verden skriver om Morgenboller med havregryn - hæver kun en gang

Min gode opskrift på morgenboller med havregryn, og bollerne skal kun hæve en enkelt gang. Derfor er de nemme at bage, og samtidig virkelig lækre. Opskriften på morgenboller giver 16 stk. Morgenb...

Landleys Kok skriver om Korv- och kycklingspett med prager-potatissallad

Dessa korv- och kycklingspett med prager-potatissallad kan förberedas och passar fint att laga på grillen i sommar. Servera med de goda, enkla tillbehören. » Besök Landleys Kök för fler goda re...

Bagning med budget skriver om Havre-solsikke kiks

I sidste uge ville jeg lige bage noget knas til at komme oven på en dessert. Jeg havde fundet en opskrift på nettet, og syntes bestemt, at den kunne jeg fint huske udenad. Så jeg blandede, miksede ...

Drop Slankekuren skriver om Wokotto

Dette er ikke en ret, vi har fået opskriften på af Otto. Navnet har Benny givet den, fordi han synes, at risene bliver sådan lidt risotto-like, og så er det jo en wok-ret. Altså Wokotto. Denne op...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – flot Antinori-vin fra Toscana

Ugens vinhit kommer fra det berømte vinhus Antinori, og her det er deres Toscana-vin, der er sammenstukket af den italienske sangiovese i kombination med de The post UGENS VINHIT – flot Antinori-vi...

Madens Verden skriver om Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager

Her er min opskrift på orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager. Skøn, hurtig og nem aftensmad, der smager himmelsk godt. Orientalske koteletter i fad med karry og masser af ...

Madens Verden skriver om Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Her får du en nem opskrift på Favorit sauce. Smagen er meget som den populære sovs fra Jensen's, og den bruges til forskellige slags kød. Favorit sauce kender de fleste nok fra Jensen's Bøfhus e...

Madens Verden skriver om Malfatti i krydret tomatsauce - italiensk ret

Malfatti kan minde om hjemmelavet ravioli med ricotta og spinat. Spinat- og ostebollerne smager fantastiske sammen med krydret tomatsauce. Malfatti i tomatsauce er en dejlig italiensk ret fra Nordita...

Madens Verden skriver om Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehør

Ristaffel er kylling i karrysovs, der serveres med forskelligt tilbehør. Du kan anvende ris, peanuts, banan, ærter med mere. God til børn. Ristaffel er altid et hit, hvor du serverer den lækre ky...

Madens Verden skriver om Dark 'n' Stormy - opskrift på populær drink med rom

Her får du opskriften på Dark 'n Stormy, der er en populær drink med mørk rom og ginger beer. Drinken smager af ingefær og er frisk i smagen. Dark 'n' Stormy har for alvor fundet frem gennem de ...


Torsdag d. 2. Juni 2022

Hashtagmor skriver om Spinat pandekager med oksekød

Skønne smagfulde spinat pandekager med oksekød. Min opskrift på spinatpandekager er genial til børn der helst ikke spiser for mange grøntsager men som sammentid elsker pandekager med fyld og flot...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kålmål

De første dage i maj blev nogle hundrede kålplanter af en del forskellige slags sat i jorden nord for det nye drivhus, syd for tanken i Ørting, vest for Søby rev og øst for Sondrup bakker. Der ha...

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Ribsgele

Hjemmelavet ribsgele er mest for sjov og så fordi vi har ribs I haven. Var det ikke tilfældet, ja så ville vi helt ærligt bare købe det på glas. Men det er nu lidt sjovt når der laves rødkål ...

Louises Madblog skriver om Kartoffelmos

En hjemmelavet kartoffelmos smager helt fantastisk, og det er samtidig helt vildt nem at lave. Det kræver kun 4 ingredienser at lave en god mos af kartofler. Kartoffelmos kan f.eks. bruges til en læ...

Madens Verden skriver om Bagte kikærter - sådan laver du sprøde kikærter i ovn

Bagte kikærter er nemme at lave, og her får du min opskrift på sprøde kikærter i ovn. Kikærterne bruges som snack, i salat eller tilbehør. Jeg elsker bagte kikærter, og de er så nemme at ris...

www.madforlivet.com skriver om Jordbær dyppet i chokolade

I næste uge springer studenterne ud, og med dem forhåbentlig også sol og sommer. Prøv at fejre det hele med friske jordbær dyppet i chokolade. Du kan anvende … Læs mere → Indlægget ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Gøgen kukker i skov og krat

Det er blevet juni. Den milde sommermåned, hvor alt endnu er frisk og lyst. Aldrig er det kønnere i haverne eller i naturen. Selv i regnvejr. Og lydsporet – jamen ingen komponist kunne have gj...

Madens Verden skriver om Ostebrud med cheddar til ostebord og madpakken

Ostebrud med cheddar er helt fantastiske lækre med en blød midte og sprød skorpe med det smeltede ost som give en dejlig smag. Ostebrud med cheddar smager skønt og så har de den lækreste tekstu...

Madens Verden skriver om Mandelmuffins med jordbær - skøn sommerdessert

Mandelmuffins med jordbær og hakkede mandler smager helt fantastisk, og så har de en luftig konsistens. Server til kaffen eller som dessert. Mandelmuffins med jordbær er simpelthen bare så velsma...

Anna-mad skriver om Grydebrød med valnødder og tranebær

Opskrift på grydebrød med valnødder og tranebær. Hvis jeg kun måtte spise én ting resten af livet, så ville det altså være brød med smør og ost. Åh jeg elsker det! Er du nogensinde stødt ...

Drop Slankekuren skriver om Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs – sund, lækker og fedtfatig simremad. Mums! Denne opskrift Hjerter i flødesovs blev udgivet først på Drop Slankekuren.

www.madforlivet.com skriver om Kartofler – ovnbagte kartofler med citron

Ovnbagte kartofler med citron er en let og lækker tilbehørsret. Inspirationen til opskriften med kartofler bagt i olivenolie og bouillon kommer fra Sydfrankrig, og forfatterne til bogen Citroner ha...

Madens Verden skriver om Nem aftensmad - opskrift på 10 retter du nemt kan lave

Her er opskrifter på nem aftensmad. Opskrifterne er rimelig nemme at lave, og de kræver ikke mange ingredienser. Så det er nemt for dig. Nem aftensmad behøver ikke være kedelig mad, og her får ...

Spiselig skriver om Vidste du, at der fandtes en usynlig tandbøjle?

Bor du i og omkring Brønshøj og København? Så kan du lige nu prøve en helt ny banebrydende teknologi inden for tandregulering, hvor du ikke skal i nærheden af at bære synlige togskinner. Med en...


Onsdag d. 1. Juni 2022

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Kanalen

Jeg mødtes for nylig med en ven, der havde foreslået, at vi skulle spise på Restaurant Kanalen. Det er et spisested, jeg har haft kig på længe, så det passede mig glimrende, at jeg endelig fik a...

Madsvin skriver om Northside – Her skal du prøve mad fra!

Nu er det snart nu at Northside, efter to års ufrivillig pause, igen kan blænde op for den populære festival i Aarhus, og foruden at festivalen får sin debut på ”Eskelunden”, så er det i år...

Cori's Køkken skriver om Vegansk forklædt butter chicken

Her får du min veganske og antiinflammatoriske opskrift på indisk inspireret butter chicken uden kylling. Serveres med ris, naanbrød og raita dressing. Vi har indført en kødfri dag om ugen. Vi sp...