Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Søndag d. 26. November 2023

Ostesnak skriver om Munkeby – de norske munkes ost

Fire munke i Norge laver en prisvindende rødkitost med navnet Munkeby. Tag med på klosteret og oplev osten.

Bare Go' mad skriver om Vegetariske boller i karry

Ingen forhåndsvisning.

Mad med glød skriver om Varmende vintergryde

Gryderetter der giver varmen er bare super lækre når det er koldt udenfor. Denne frostklare dag kaldte på en ret som denne. Retten indeholder porrer, hokkaidogræskar, flåede og hakkede tomater, [...

Noget i ovnen skriver om Mandelkage med mandel remonce – opskrift

Mandelkage. Uhm her får du opskriften på den nemmeste kage med mandler og mandel remonce med mandelmel. Den nemmeste mørdejstærte med mørdej og en remonce, du kan lave hurtigt, nemt og billigt og...

Koudahl skriver om Bedstemors æbleskiver

Ingen jul uden æbleskiver. “Jeg glæder mig i denne tid” sådan lyder indledningen på Peters jul, som er en klassiker om julen i en dansk familie i 1800-tallet. En julehistorie om forven...

Kærlighed & Kikærter skriver om Vegansk risengrød

Hvordan laver man vegansk risengrød? Hvilken plantemælk er bedst til risengrød? De spørgsmål bliver stillet mange gange i veganske grupper på sociale medier op til jul. Og som med så meget ande...

Henriks madblog skriver om Finskbrød

Finskbrød, hvor jeg elsker den småkage. Det er en småkage, som jeg med stor glæde spiser hele året. Alligevel er det kun ved juletid, at jeg selv bager den. Egentlig underligt for det tager ...

Råvareguiden skriver om Den gode ammeoplevelse: Giv din baby alle de gode vitaminer

Sponsoreret indhold Det er ingen hemmelighed, at modermælk er spækket med alt det bedste. Mælken er med andre ord den skønneste madpakke til din lille, nye øjesten. En god ammeoplevelse er derfo...

Henriks madblog skriver om Cremet risotto med alt godt fra havet.

Denne cremet risotto med alt godt fra havet er hurtig at lave og så smager den samtidig godt. Det perfekte måltid i en travl hverdag eller hvis du vil slippe let om med aftensmaden. Her har jeg lave...

Hurtig Mums skriver om Sød chilisauce

Min opskrift på sød chilisauce Chili-sauce findes i mange forskellige styrker. Og når du laver den selv, er det ikke sikkert, den får samme styrke hver gang. For det kommer an på chiliens styrke ...

Madens Verden skriver om Cookies - den bedste opskrift med chokolade

Bag cookies med chokolade på 20 minutter med denne opskrift. Dejen til de store småkager er nem at lave og du skal blot tilsætte chokolade. Hvis du er til cookies med chokolade, ja så skal du helt...

Vinexpressen.dk skriver om Solmoden og drikkeklar chilener med masser af karakter

Ugens vinhit er en perfekt drikkemoden chilener med masser blød bærfrugt, fine nuancer og karakter. Den kommer fra Errazuriz, et af de helt store huse The post Solmoden og drikkeklar chilener med ma...

Vinexpressen.dk skriver om Solmoden og drikkeklar chilener med masser af karakter

Ugens vinhit er en perfekt drikkemoden chilener med masser blød bærfrugt, fine nuancer og karakter. Den kommer fra Errazuriz, et af de helt store huse The post Solmoden og drikkeklar chilener med ma...


Lørdag d. 25. November 2023

Noget i ovnen skriver om Kalvecuvette i airfryer med timian kartofler

Kalvecuvette i airfryer. Uhm her får du opskriften på en saftig lækker kalvesteg stegt i airfryeren sammen med ovnkartofler. Ej hvor airfryeren altså bare en genial lille maskine! Man kan jo lave...

Piskeriset på eventyr skriver om Stegte tofukugler

Det slår mig lige, at tofukugler er et pudsigt ord. Men jeg synes, at denne udgave af friteret tofu mere ligner kugler end boller, så det bliver altså navnet til retten. Nu er jeg ikke særlig stor...

Koudahl skriver om Cheesecake: Take me to the stars

Denne cheesecake får mig til at tænke på filmen Titanic. Husker du scenen, hvor Jack spørger Rose: “Where to, Miss?” og Rose svarer “Take me to the stars”? Det er lige fø...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 48

Mandag: spiser vi ude – fødselsdag Tirsdag: Kartoffelsuppe med ostebrød. Onsdag: Fiskedeller (grøntsagsdeller til vegetaren) og ovnkartofler. Kålsalat af det der trænger til at blive spist....

Landleys Kok skriver om Ramenlasagne

Har du hört talas om TikTok-fenomenet Ramen Lasagna? Denna ramenlasagne är en superenkel lasagne som görs med nudlar istället för lasagneplattor. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 48

Find hele opskriften på Madplan uge 48 hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Årets julekursus hos Aase Hviid

Hvis der er noget, der kan sætte julepyntelysten i gear, er det et besøg eller et kursus hos Aase Hviid. Jeg har lige været på årets julekursus, og ih og næh og åhhhh hvor er der mange skønne ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om To dage med mulighed for julehandel

Frosten knitrede i græsset her til morgen og det begynder at lugte lidt af jul. Så måske du kan bruge noget af det, vi laver eller sælger her på gården, til at forsøde din eller andres juletid?...

Anna-mad skriver om Madplan uge 48

På menuen i denne madplan uge 48 er der alt muligt godt, langtidssimret og smagsfuld mad. Der er flere favoritter på menuen, og der er flere nye opskrifter, som jeg har glædet mig til at dele med d...

feinschmeckeren.dk skriver om Taylor’s Port Vargellas Vinha Velha – portvin af fineste karat

Vi nærmer os højsæsonen for portvin i glasset, så timingen var god, da portvinsproducenten Taylor’s Port lagde vejen forbi Danmark. Med sig havde direktøren for det hele det absolut tungeste sk...

herzelieb skriver om Stollenplätzchen Rezept – Weihnachtsplätzchen mal anders

Macht doch mal dieses Stollenplätzchen Rezept nach – doppelt gebacken wie Zwieback, mit Nüssen, Früchten und einer Prise Liebe. Statt Orangeat und Zitronat verwende ich, genau wie in einem Ch...


Fredag d. 24. November 2023

Hashtagmor skriver om Madplan 26.11.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Smag Aarhus skriver om Burger Boom: En smagsoplevelse fra jord til bord

Har du også svært ved at finde rundt i Aarhus’ mange burgerkæder, når du er blevet lækkersulten? Vi står klar med hjælp! Burger Boom skiller sig nemlig ud fra de fleste med et værdisæt,...

Smag Aarhus skriver om Julefrokost i Aarhus: Den klassiske og den med et twist

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også julefrokoster for manges vedkommende. Her har vi vores bud på, hvor du kan nyde en klassisk julefrokost i Aarhus i år – og hvor du fi...

Henriks madblog skriver om Kvædekage

Der er nu intet så dejligt som klassisk skærekage og så tager den ikke lang tid at lave. Her er det blevet til en lækker kvædekage. Kvæder har en unik smag. En der smag der er både sød, syrlig...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 48 – nem mad til en ny uge

Madplan uge 48. Her får du opskrifter på nem mad til en ny uge. Denne uge bliver en god nem efterårs menuplan med god blandet hverdags mad, som alle kan lide og kan lave. En rimelig billig madplan ...

Bagning med budget skriver om Glutenfri pebernødder

Jeg har ikke før bagt glutenfri pebernødder – men i dag skal jeg have brød med til kollegaerne i Genbrugsbutikken – og så må det glutenfri bagværk i spil. Opskriften her er et mix af...

Valdemarsro skriver om Chokoladeroulade med Baileys

Chokoladeroulade med Baileys er så lækkert at servere året rundt og så er det så dejligt med disse kager og desserter som skal laves i god tid inden gæsterne kommer. Denne kage skal gerne starte...

Madens Verden skriver om Sojamarineret oksekød med ris og grøntsager

Få min opskrift på sojamarineret oksekød, der tilberedes med ris og grøntsager. En hurtig ret med oksekød i strimler til pande eller wok. Sojamarineret oksekød er en lækker og meget nem ret til...

Drop Slankekuren skriver om Muffins med oliven

Lækre muffins med oliven til suppen. Eller måske bare til et stykke mellemmad. Vi fik dem til vores Tomatsuppe med basilikum, og den passede de fint til. Denne opskrift Muffins med oliven blev udgiv...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 48

I ugens madplan uge 48 får du syv lækre opskrifter på aftensmad, som du kan lave i den kommende uge, hvor vi går ind i julemåneden. December - og dermed vinteren - står for døren, og det sætte...


Torsdag d. 23. November 2023

Hurtig Mums skriver om Kirsebærsovs

Opskrift på hjemmelavet kirsebærsovs Du har sikkert smagt kirsebærsovs før, men har du prøvet at lave den selv – helt fra bunden. Den opskrift du får herunder, er med kirsebær plukket i haven...

Noget i ovnen skriver om Snebolde med kokos og kondenseret mælk

Snebolde med kokos og kondenseret mælk. De nemmeste snebolde i verden! Dem må du prøve. Du kan lave dem med - næsten - kun 2 ingredienser. Juleslik dine børn selv kan lave. Tænk at man kan lave ...

feinschmeckeren.dk skriver om Rasmus Munk vil skabe madrevolution med innovationscentret Spora

Som det altid gælder for Rasmus Munk, gør han aldrig noget halvt. Efter at have placeret den to-stjernede Michelin-restaurant Alchemist på verdenskortet, er Rasmus Munk nu klar til at løfte sløre...

Hurtig Mums skriver om Hvid gløgg

Min opskrift på hvid gløgg Gløgg hører sig julen til. Uhm, gløgg med julens krydderier og æbleskiver til, når der rigtig skal hygges igennem. Det er superlækkert og luner rigtig dejligt i en k...

Noget i ovnen skriver om Kartoffelbåde i ovn – sprøde ovnbagte kartofler

Kartoffelbåde i ovn. Sprøde lækre ovnbagte kartofler skåret ud i kartoffelbåde får du opskriften på her. Kartoflerne er super nemme at lave og de hjemmelavede kartoffelbåde smager meget bedre ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 48.

Så lukker og slukker vi lige straks for november, og tager fat på december. Årets sidste, men også absolut hyggeligste måned. Som sædvanlig sidder jeg tilbage med følelsen af, at året bare er ...

Gastromad skriver om Bagte Rødbeder

Bagte hele rødbeder i ovn med balsamicoeddike, krydderurter og dertil smuldret fetaost er en nem og lækker måde at lave skøn tilbehør på. Rødbeder er en af vores favorit rodfrugter som er utrol...

Landleys Kok skriver om Hemgjord äggfri pastadeg

Måste man ha ägg i pastadegen? Självklart inte. Så här gör du hemgjord äggfri pastadeg. Denna deg passar både till tagliatelle och fylld pasta. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Helt op til månen skriver om Julegaveideer til hende: Gaver der vil glæde

Julen nærmer sig, og det er tid til at finde den perfekte gave til hende, der betyder mest for dig. Uanset om det er din kæreste, kone, mor eller søster, fortjener hun en gave, der vil bringe smil ...

Drop Slankekuren skriver om Kylling med pasta og æbler

Dejlig saftig kyllingebrystfilet. Vi elsker kylling her i huset. Og så kan det jo laves på rigtig mange forskellige måder. Denne opskrift Kylling med pasta og æbler blev udgivet først på Drop S...


Onsdag d. 22. November 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Lamar

Vi var i godt selskab, da vi spiste på Restaurant Lamar i København i sidste måned. Det er ingen hemmelighed, at vi har en del madglade venner, som vi gerne spiser ude med, og dette vennepar var no...

Mad for madelskere skriver om Kernetemperatur Kylling

Find hele opskriften på Kernetemperatur Kylling hos Mad for Madelskere.

Smag på maden skriver om Find den rigtige seng til behovet

Der findes mange forskellige senge på markedet og lige så findes der et stort udvalg af dyner, puder, lagner og deslige. Dette peger på, at der er stor forskellighed i efterspørgslen, hvilket føl...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Den omvendte appelsin

Sådan et lille gult hus er lidt som en appelsin, bare omvendt. Før man kan komme ind til alt det gode, skal der skrælles et lag eller to af. Nogle steder fire-fem stykker. Altså indefra. Et hus me...

Koudahl skriver om Peanutbutter Cookies

Peanutbutter cookies er vel ikke en typisk julesmåskage, men den kom alligevel med i dagens bageprogram. Af grunde jeg for længst har glemt – vist noget med lidt isproduktion – har jeg haft en s...

Dalsgaard i Skivholme skriver om På marked i Ovada

Onsdag er markedsdag i Ovada. Ovada er en hyggelig og ikke for stor by, der fungerer som handelsby for oplandet og dermed også for Rocca Grimalda. Markeder er altid spændende, og selvfølgelig skull...

Noget i ovnen skriver om Julekage med varme krydderier – nem opskrift

Julekage. Uhm her får du opskriften på den nemmeste julekage i verden, som du kan bage i både airfryer og ovn. Kagen er en lille svampet og meget saftig krydderkage med tyttebærsyltetøj i. Syltet...

Madens Verden skriver om Perlespeltsalat med broccoli og æble

Her får du min opskrift på en sund og nem perlespeltsalat med broccoli og æble. Salaten passer godt som tilbehør til eks. kylling og fisk. Perlespeltsalat med broccoli og æble er lækkert tilbeh...

Stinna skriver om Kanelstjerne

Kanelstjerne med marcipanremonce og kanel. Denne julestjerne med kanel er den fineste kage til årets julesammenkomster. Den smager skønt og krydret af… The post Kanelstjerne appeared first on ...

Hurtig Mums skriver om Hjemmelavet marcipan

Beates opskrift på hjemmelavet marcipan Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Hjemmelavet smager bedre og er næsten også altid billigere end færdigprodukter. Det gælder også marcip...

Mad for madelskere skriver om Kogt hamburgerryg

Find hele opskriften på Kogt hamburgerryg hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Oksesaltimbocca med frisk pasta og spinat

Lækker og hurtig ret – og sund ikke at forglemme. Evt. rester smager lækkert i en sandwich eller – skåret i strimler – til en wokret, biksemad eller på pizza. Denne opskrift Oksesaltimbocca ...

herzelieb skriver om Wirsingeintopf Rezept wie von Oma – einfach, schnell und gut

Wirsingeintopf wie von Oma ist immer eine gute Idee für kühle Tage! Er ist schnell gekocht und wärmt schön von Innen. Für mich ist dieser Eintopf echtes Futter für die Seele! So ein Kohleintopf ...


Tirsdag d. 21. November 2023

Madsvin skriver om Pizzasnegle – saftige og propfulde af velsmag 

Indlægget Pizzasnegle – saftige og propfulde af velsmag  blev først udgivet på madsvin.com.

Hurtig Mums skriver om Eggnog

Min eggnog opskrift Eggnog er en juledrik, der efter sigende har sin oprindelse fra Amerika. Den laves af æg, sukker og mælk og smages til med alkohol og muskatnød. Du kan også tilsætte nogle jul...

Min Madopskrift skriver om Jægergryde med oksekød

Skøn jægergryde med oksekød, ristet bacon, fløde, gulerødder, champignons og små lækre pølser. Jægergryde serveres med luftig kartoffelmos. Indlægget Jægergryde med oksekød blev først ud...

Koudahl skriver om Æbletærte med marcipan og kanel

Duften fra den kasse æbler som jeg lige havde hjembragt gav mig lyst til at ville bage en æbletærte. Her op til julemåneden med marcipan og kanel i højsædet så blev det så til en æbletærte m...

Madens Verden skriver om Derfor kan du ikke købe likørtoppe og romtoppe til jul i år

Der er ingen likørtoppe og romtoppe fra slikproducenten Carletti i butikkerne denne jul, og det skyldes en uheldig fejl på en fabrik. For mange danskere er likørtoppe og romtoppe fra slikproducente...

Koudahl skriver om Lammeragout med stegte kvæder

Der er intet som en god lammeragout, hvor det møre kød langtidssteges i en god sauce fyldt med smag. Her har jeg holdt saucen til min lammeragout helt klassisk med ingredienser som løg, hvidløg, t...

Mad for madelskere skriver om Gastrik

Find hele opskriften på Gastrik hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Avocado med rejer

Find hele opskriften på Avocado med rejer hos Mad for Madelskere.

hannemad skriver om Amarena kirsebær is

Denne is er så lækker med smagen fra denne italienske kirsebærsauce. Perfekt at bruge som dessert her til julefrokosten. The post Amarena kirsebær is appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om Spinatpesto opskrift – nem pesto med spinat

Spinatpesto. Her får du opskriften på en frisk og nem spinatpesto, der er meget hurtig og billig at lave. Ej se lige en fin pesto jeg har lavet! Tjek lige den farve! Pestoen er med spinat og den ble...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Og så var der tre

Dagen før vi tog på ferie, på hvalpenes 6 måneders fødselsdag, kom Susanne og Kim fra Næstved for at se på hund. De rejste hjem igen med Liam, der nu hedder Viggo. Det var igen kærlighed ved f...

Stinna skriver om Sandwich med avocado

Sandwich med avocado, hjemmelavet bønnecreme, tomater og spinat. En avocadosandwich er den perfekte frokost – og så er den tilmed virkelig nem… The post Sandwich med avocado appeared fir...

Landleys Kok skriver om Isterbandsgryta med pumpa och grönkål

Denna isterbandsgryta med pumpa och grönkål är ett recept som kommer från min första kokbok ”Grytor – lättlagat till vardag och helg”. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Anna-mad skriver om Tiramisu

Jeg har glædet mig så meget til at dele denne opskrift på tiramisu med jer. Jeg har nemlig brugt nogle måneder på at teste mig frem til den bedste opskrift, og jeg har fundet den. Luftig, ultra c...

Mad for madelskere skriver om Kylling i stegepose

Find hele opskriften på Kylling i stegepose hos Mad for Madelskere.

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på onglet | De bedste opskrifter på onglet

Hvad er onglet / nyretapper? Ongletudskæringen – det danske ord for onglet er ‘nyretapper’ – ligger lige før flanksteaken og efter oksebrystet. Der er tale om to V-formede st...

Drop Slankekuren skriver om Irsk stuvning

En jævn husmandsret fra den grønne ø. Når først retten er sat over og alle ingredienser kommet i, passer den stort set sig selv. Denne opskrift Irsk stuvning blev udgivet først på Drop Slankek...


Mandag d. 20. November 2023

Susanne Pagh skriver om Græskarsuppe med syltet græskar

Er du til en varmende suppe med god smag uden at brænde smagsløgene af, er denne her græskarsuppe med syltet græskar et rigtig godt bud. Den har nemlig masser af den varme, man har brug for om vin...

Piskeriset på eventyr skriver om Omurice – japansk omelet

Omurice er et oplagt valg, hvis du gerne vil lave en japansk ret, hvor du kan bruge de sidste kogte ris fra dagen før. Du kan naturligvis også bare koge risene lige inden, at du skal bruge dem. Det ...

Hashtagmor skriver om Alt i et fad med kylling, grøntsager og ris

En skøn opskrift på kylling i fad med ris – endnu af mine one pot retter der tilberedes i ovnen. Et alt i et fad med kylling, grøntsager og ris serveret med en hjemmelavet creme fraiche dress...

www.madforlivet.com skriver om Grønkåls chips

Grønkåls chips er sunde snacks eller sundt tilbehør til aftensmaden. De er lette at tilberede og smager fantastisk godt. Ingredienser 400 g grønkål cirka 50 g parmesanost Tørrede … Læs me...

Madens Verden skriver om Salat med confiteret andelår og kål

Her får du min opskrift på salat med confiteret andelår. En lækker salat med and, grønkål, spidskål og en skøn sennepsdressing. Nem at lave. Salat med confiteret andelår er en både lækker o...

Noget i ovnen skriver om Chokoladekage i airfryer – nem kage opskrift

Chokoladekage i airfryer. Uhm her får du opskriften på en snasket lækker svampet chokoladekage bagt nemt og hurtigt i airfryeren. Wow en god chokoladekage vi spiste i weekenden! Kæmpe succes! Så ...

Bagning med budget skriver om Byggeriet i gang igen

Der har været lidt stille omkring det lille træhus i Jelling. Og med god grund, for der er ikke sket noget – sådan på de ydre linjer, siden byggefirmaet gik konkurs. Men på de indre linjer ...

Valdemarsro skriver om Kylling i cremet sennepssauce

Lækker og nem opskrift på kylling i cremet sennepssauce. Serveret med basmatiris og lyndampede grønne bønner, harricots verts. Det er sådan en lækker ret, der ikke tager lang til at lave og som ...

Noget i ovnen skriver om Hasselback gulerødder i ovn – nemt tilbehør

Hasselback gulerødder. Her får du opskriften på lækre snack gulerødder du kan tilberede nemt og hurtigt i ovnen. Se lige nogle lækre gulerødder i vi spiste i weekenden. Hele fadet blev tømt! D...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Et hus i Piemonte

Den sidste uges tid har vi tilbragt i Piemonte. Piemonte i Norditalien, nærmere bestemt ved den lille bjergtopby, Rocca Grimalda. Solskin, blå himmel, 16 grader i skyggen og varmt i solen, frokost p...

Madens Verden skriver om Gammeldags pæretærte med mørdej og chokolade

Min opskrift på en gammeldags pæretærte med mørdej og halve pærer. Tærte med pærer, creme, chokolade og en smule marcipan. Let at lave. Jeg elsker en klassisk pæretærte med halve pærer, og d...

www.madforlivet.com skriver om Julens bedste gløgg

Julens bedste hjemmelavede gløgg, der bare smager. Indlægget Julens bedste gløgg blev vist første gang på Madforlivet.com.

Drop Slankekuren skriver om Den fedtfattige udgave af hønsekødssuppe – kyllingesuppe

Den fedtfattige udgave af kyllingesuppe. Undlad melbollerne, og den falder yderligere 5 procent. Suppen bliver knap så fed, som når man koger den på en høne. Denne opskrift Den fedtfattige udgave...


Søndag d. 19. November 2023

Ellevild Madblog skriver om Amos fødselsdagsboller

Jeg har tidligere aldrig været helt vildt god til at bage boller. I hvert fald ikke den lyse, søde, bløde slags, som hører til på fødselsdagsbordet. Men det er blevet ændret. Igennem et par år...

Nerdy Treats skriver om Berlinere inspireret af Geminiderne

Den ottende treat man støder på i Geminiderne er bl.a. de berlinere Pi har det lidt stramt med i kapitel 38. Og hun lægger ikke fingre imellem, når hun beskriver sine følelser for den lille kage,...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 47

Mandag: Frikadeller. Kartofler og stuvet hvidkål. (Vi finder en vegge-delle i fryseren til vegetaren). Tirsdag: Salat med kål og kikærter. Pestobrød til (nok til madpakker). Onsdag: Tex-mex loaded...

Landleys Kok skriver om Stora köttbullar med isterband i krämig tomatsås

Detta recept på stora köttbullar med isterband i krämig tomatsås kommer från min andra kokbok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta. » Besök Landleys Kök för fler g...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Mange gode vine til overraskende lave priser

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til vine på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 47, 2023. Ugens 17 bedste vinkøb viser igen-igen, at kæderne kan levere god vin til overraskende la...

Vinexpressen.dk skriver om Champagnehuset Vollereaux imponerer blandt de store navne

Jubiii, det er ved at være champagnetid, og jeg har taget forskud på nytårsglæderne. I løbet af ugen har jeg smagt på 9 forskellige champagner, The post Champagnehuset Vollereaux imponerer bland...

Bergholts opskrifter skriver om Rillettes på and | Rillettes på gris | Rillettes på okse

Hvad er rillettes? Rillettes er ligesom confiten en klassisk konserveringsmetode fra tiden før køleskabe, som dækker et langt træk i gastronomihistorien. Den danske pendant til rillettes kan siges...


Lørdag d. 18. November 2023

skriver om Hvorfor er kamera overvågning den bedste måde at tage din sikkerhed til det næste niveau?

Sikkerhed skal være en prioritet for alle, især når det kommer til vores hjem. Det er en trist og uheldig kendsgerning, at vi lever i en verden, hvor kriminalitet og tyveri er en realitet. Heldigvi...

Piskeriset på eventyr skriver om Vegetar okonomiyaki

Da jeg besluttede mig for at have et mere japansk benspænd denne måned, så vidste jeg også, at jeg blev nødt til at lave en vegetar okonomiyaki. Det er en japansk pizza, der – hånden på h...

Noget i ovnen skriver om Havreboller opskrift – nemme havregrynsboller

Havreboller. Her får du opskriften på sunde, nemme og luftige havregrynsboller. Æltefrie boller, du bare kan sætte på bagepladen med to skeer. Lune hjemmebagte boller med smør er bare det bedste...

Henriks madblog skriver om Bagt pasta med salsiccia og taleggio

Bagt pasta med salsiccia og taleggio er endnu en meget velsmagende og solid ret fra det italienske køkken. Det er en ret, som du nemt kan tilberede i forvejen. Lad den stå i køleskabet og sæt den ...

herzelieb skriver om Walnusskuchen Rezept – einfach, supersaftig und schnell gemacht

Dieses Walnusskuchen Rezept stammt von unserer Oma – durch sie habe ich Walnüsse so richtig lieben gelernt. Nusskuchen wurde nämlich ansonsten bei uns Zuhause nur mit Haselnüssen gebacken. Ic...

Anna-mad skriver om Madplan uge 47

Jeg håber, at du har en god uge i vente i næste uge. Jeg skal i hvert fald sørge for, at du kan få inspiration til ugens måltider med denne madplan uge 47. Fyldt med gode efterårssager som grøn...

Madens Verden skriver om Kylling i løgsauce - nem kyllingeret med løg

Her får du min opskrift på kylling i løgsauce. En nem og lækker ret med masser af løg og kylling, der steges færdig i et fad i ovnen. Kylling i løgsauce er en lækker ret til dig, der simpelthe...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 47

Find hele opskriften på Madplan uge 47 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Grønkålssalat med æble - lækker salat med grønkål

Få min bedste opskrift på grønkålssalat med æble. En lækker salat med grønkål, æbler, valnødder og appelsin, der smager himmelsk godt. Grønkålssalat med æble er ikke kun nem at lave, men ...

skriver om Sådan vælger du et godt sofabord

Et sofabord er ikke bare et funktionelt møbel, der holder dine kaffekrus og fjernbetjeninger. Det er også en vigtig del af indretningen i dit hjem. Et velvalgt sofabord kan binde rummet sammen og ti...


Fredag d. 17. November 2023

Bageglad skriver om Julesmåkager med Nutella

Smukke og lækre julesmåkager med flormelis og Nutella-fyld. De her fine småkager er hyggelige at lave og vil friste enhver, der elsker Nutella! Indlægget Julesmåkager med Nutella blev først udgi...

skriver om Oplev Roen ved Sommerhus Vesterhavet

Drømmer du om en forfriskende pause fra hverdagens travlhed? Et sommerhus Vesterhavet er den ideelle destination for dig, der søger ro, naturskønhed og afslapning. Lad os udforske, hvorfor et ophol...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 47 – gratis på nogetiovnen.dk

Madplan uge 47. Her får du en masse nye opskrifter på nem mad til en ny uge. Klar til dig på nogetiovnen.dk - gratis kvit og frit. Denne uge byder på en masse god og nem hverdagsmad, som alle kan ...

Hashtagmor skriver om Madplan 19.11.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Kylling med cornflakes – crispy nuggets

Kylling med cornflakes. Uhm her får du opskriften på saftig crispy kyllingenuggets, du kan stege på panden, i ovn eller i airfryer. Vidste du mon at man kan bruge cornflakes til alt muligt andet en...

Hurtig Mums skriver om Franske vafler med smørcreme

Kagerne kan holde sig sprøde længe – uden cremen – i kagedåse. Smørcremen holder sig også fint i køleskabet. Tag den ud et par timer før, du vil lægge kagerne sammen, så den kan blive bl...

Ostesnak skriver om Lav din egen mozzarella

Der er noget særligt over at lave sin egen ost. Og hvorfor ikke prøve kræfter med mozzarella? Her er opskriften.

Stinna skriver om Fedtebrød

Fedtebrød er en klassisk julesmåkage med kokos og glasur. Den er virkelig nem at bage og er én af de kager, jeg… The post Fedtebrød appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Slagter tilbagekalder schnitzler med gluten

Et parti færdigstegte schnitzler kaldes nu tilbage af Slagter Norlyk. Schnitzlerne indeholder gluten som ikke fremgår af produktets mærkning. Slagter Norlyk tilbagekalder et parti færdigstegte Sch...

Koudahl skriver om Løgtærte med de lyserøde løg fra Roscoff

Denne løgtærte er lavet med de lyserøde løg fra franske Roscoff. Løget, der er også kendt som “l’ail de Roscoff” eller “Rosa de Roscoff”, er en særlig løgsort, de...

Noget i ovnen skriver om Julemad i airfryer opskrifter – mad til jul

Julemad i airfryer. Ja julemaden kan du nemlig sagtens lave i airfryer. Her får du en masse gode nemme opskrifter på mad du kan lave i airfryeren til jul eller julefrokost. Æbleflæsk, frikadeller,...

Valdemarsro skriver om Græskarbrød

Her får du min opskrift på et nemt og lækkert græskarbrød i gryde, fyldt med saftigt græskar og græskarkerner. Det er så lækkert at bage om efteråret, når det er sæson for græskar og den ...

Stinna skriver om Kransekage

Annonce for Imerco Kransekage er en festlig kage, der består af marcipan, flormelis og æggehvide. Kransekage laves især til nytår og har… The post Kransekage appeared first on Stinna.

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 47.

Regn, gråvejr og indendørs hygge kalder på varm og veltillavet aftensmad. Og det er lige præcis, hvad jeg har fyldt denne her madplan til uge 47 med. Masser af varme og hyggelige opskrifter m...

Gastromad skriver om Årets Julevin 2023

I samarbejde med Andrupvin har jeg samlet forskellige jule vine der alle kan matche julemaden. Vinene fra Andrup Vin er alle sammen vidt forskellige og fra forskellige egne af verden. Dette er flere e...

Landleys Kok skriver om Pulled porkchiligryta

Denna goda pulled porkchiligryta är en enkel chiligryta med pulled pork och bönor som serveras med ris, crème fraiche och picklad rödlök. Mums! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Spaghetti med tomatsovs

En sand klassiker vi alle sammen kender rigtig godt – enten fra vores barndoms lejrture med skolen eller fra voksenlivets ”hurtig aftensmad”-løsninger. Denne opskrift Spaghetti med tomatsovs b...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 47

Ugens madplan for uge 47 byder på syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge. Så slipper du for at finde på. Mangler du også tit gode idéer til, hvad du skal lave til aftensmad? Så...


Torsdag d. 16. November 2023

Hurtig Mums skriver om Andebryststeg

Min opskrift på andebryststeg Tidligere når jeg serverede andebryststeg, tilberedte jeg den altid i min varmluftovn. Men i dag laver jeg den faktisk altid i airfryer. En andebryststeg er ikke særli...

Madens Verden skriver om Brunkager - bagerens opskrift på brunkagedej

Sådan laver du bagerens egne brunkager. Den originale opskrift på brunkagerne fra bagermester Hardy Christensen i Vestjylland, og de er gode. Hvad er julen (og tiden op til jul) uden brunkager, og h...

Stinna skriver om Gul dahl

Gul dahl med gule linser, søde kartofler og karry. Denne gule dahl smager virkelig godt og er et godt alternativ til den… The post Gul dahl appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Græskarpuré opskrift – nem hjemmelavet pure

Græskarpuré. Her får du opskriften på en meget nem græskarpuré, du kan lave med hokkaido græskar. Jeg er vild med hokkaido græskar! Det er så nemt at tilberede og man kan bruge det til så me...

Smag Aarhus skriver om MIB sørger for årets nytårsmenu

Udover fejringen af det nye år er nytårsaften også lig med god mad og drikke. Lad MIB sørge for din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og skyde det nye år i gang på bedste vis. Hos MIB st...

GastroMand skriver om ÅRETS RET: Vinderne er fundet!

Indlægget ÅRETS RET: Vinderne er fundet! blev først udgivet på Gastromand.dk. Vinderne af Årets ret med gris og Årets ret med fisk og skaldyr 2023 er fundet! Dommerpanelet i dette års udgave a...

hannemad skriver om Bagt ziti med squash

Denne bagte "ziti" med squash er en dejlig grønsagsret, hvor man kan undgå for mange kulhydrater, men ikke gå ned på den gode smag. The post Bagt ziti med squash appeared first on hannemad.dk.

Anna-mad skriver om Risotto med løg i rødvin

Jeg har glædet mig så meget til at dele denne opskrift på risotto med simrede løg i rødvin med jer. Ved første øjekast kunne det godt ligne risengrød med kirsebærsauce og fede vaniljestænger...

Olgas mad skriver om Ribbenstwg stegt i firkanter

Det her er en af mine yndlings "goto" opskrifter i julen. De små firkanter af sprød ribbensteg er så lækre og en fast del af vores julefrokoster. Jeg serverer altid syltede rødløg til....

Madens Verden skriver om Opskrift på gode råd - sønderjyske småkager

Dette er en original opskrift på gode råd, som er de velkendte småkager fra Sønderjylland, og her kan du læse alt om hvordan du gør. Her får du opskriften på de populære sønderjyske småkage...

Drop Slankekuren skriver om Mango-smoothie

En god måde at få masser af frugt på. Mango-smoothie kan også serveres som morgenmåltid. Bananen smager meget kraftigt igennem, kan du ikke lide det, så tilsæt lidt mindre banan. Denne opskrift...


Onsdag d. 15. November 2023

Noget i ovnen skriver om Æblekagerasp – hjemmelavet rasp til æblekage

Æblekagerasp. Her får du opskriften på sprød ristet hjemmelavet rasp til æblekage. Lækkert sukkerristet rasp, der er super nemt og billigt at lave. I weekenden fik jeg sådan lyst til æblekage ...

Piskeriset på eventyr skriver om Misoglaseret aubergine

Jeg var nødt til at prøve misoglaseret aubergine i forbindelse med månedens japanske benspænd. Jeg afholder mig ellers normalt fra at købe sommergrøntsager på denne årstid. Men denne ret ̵...

Bergholts opskrifter skriver om Restaurant noma ~ Traditionen og det individuelle talent

  Hvordan bedømmer man gastronomi nomas? Skal gastronomi i dette leje og i denne liga ikke bedømmes ud fra en absolut skala? Det er et godt spørgsmål. Og et spørgsmål, som jeg her kl. 2:30 ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus bedste take away her

Vi er glade for at præsentere de 9 nominerede til årets bedste take away sted i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. janua...

Louises Madblog skriver om Den du ved nok kage

Her får du opskriften på den du ved nok kage. Den består af en klassisk svampet chokoladekage med kokosglasur på toppen. Nogen kalder den også for en chokoladedrømmekage, hvilket beskriver kagen...

Louises Madblog skriver om Manhattan med rom

Indlægget Manhattan med rom blev først udgivet på Louises Madblog.

Smag Aarhus skriver om Guide: 6 lækre boder hos Aarhus Streetfood 

Lyder en kulinarisk jordomrejse som noget for dig? Hos Aarhus Streetfood kan du gå på opdagelse i 30 lækre madboder og smage på retter fra alle verdenshjørner.  Hos Aarhus Streetfood er der alle...

Madens Verden skriver om Shepherds pie - lækker cottage pie med oksekød

Få min opskrift på Shepherds pie, der laves med en kødsovs i bunden og kartoffelmos som låg på toppen. Lækker ret til aftensmad. Shepherds pie er en traditionel ret fra det engelske køkken, hvo...

skriver om Optimer din kost i forhold til din træning

Vil du gerne vide lidt mere om, hvad en god og varieret kost er, for at du kan optimere din træning til at gøre din krop så stærk som muligt? Proteiner er kroppens byggesten, og derfor er er også...

Henriks madblog skriver om Ovnbagt polenta med grøntsager

Ovnbagt polenta med grøntsager er en populær ret i Italien. Polenta er en traditionel italiensk ret, som har været en fast bestanddel af kosten i århundreder. Polenta har dybe rødder i Norditalie...

Bagvrk skriver om Finskbrød – skøn opskrift på den klassiske julesmåkage

Finskbrød er en juleklassiker, som smager af barndom og juleminder. Opskriften er helt enkel med drys af perlesukker og hakkede mandler. En klar favorit til julens bagværk. Alle kan bage fine, regel...

www.madforlivet.com skriver om PFAS og Pesticider – skeletterne vælter frem

Snyder pesticid-producenterne bevidst med forskningsresultater, når de søger godkendelse i EU? Og vælger politikerne at vende det blinde øje til dette samt til ekspertadvarsler og uvildig forsknin...

Landleys Kok skriver om Asiatiska piroger med fläskfärs, kål och ingefära

Dessa ljuvligt goda asiatiska piroger med fläskfärs, kål och ingefära är perfekt fredagsmat. Att laga hemgjorde piroger är både enkelt och kul. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Emma Martiny skriver om Stærke arme

Denne træningsvideo varer kun 8 minutter, men den er virkelig effektiv til stærke arme. Selvom træningen er med din egen kropsvægt, vil du stensikkert kunne mærke at dine muskler i dine arme er ...

Drop Slankekuren skriver om Karrysuppe med kylling og nudler

En dejlig varmende suppe til kølige dage. Den er lidt stærk, men ikke så stærk, at man ikke kan smage den dejlige suppe. Virkelig lækker. Denne opskrift Karrysuppe med kylling og nudler blev udg...

herzelieb skriver om Schichtbraten Rezept – der besondere Schweinebraten

Bei uns Zuhause lieben alle Schweinebraten! Damit ist nicht nur der Klassiker mit Kruste gemeint – besonders Nackenbraten hat es meiner Familie angetan! Bei diesem Schichtbraten Rezept handelt e...


Tirsdag d. 14. November 2023

Noget i ovnen skriver om Timiankartofler i airfryer – sprøde og lækre

Timiankartofler. Uhm her får du opskriften på sprøde lækre kartofler i airfryer med airfryer. Sprøde lækre ovnkartofler tilberedt nemt og hurtigt i airfryeren. Det er super smart at lave kartofl...

Hashtagmor skriver om Stående bolognese med bechamelsovs

Jeg har lavet en lækker omgang stående bolognese med bechamelsovs. Det minder ret meget om en klassisk lasagne med hjemmelavet bechamelsauce. Min hjemmelavet bechamelsauce med ost til lasagne og and...

Piskeriset på eventyr skriver om Miso katsu

Jeg fik lyst til at lave miso katsu, da jeg kom i tanke om, at vi havde et par svinekoteletter på lager. Miso katsu er en specialitet fra Nagoya og består af paneret svinekotelet kombineret med en l...

Hurtig Mums skriver om Cowboy toast

Min opskrift på cowboy toast En cowboy-toast er oksefars mellem to stykker ristet toastbrød. Det er forholdsvis hurtig mad – ca. ½ times tid – og det er nem mad. Derudover er det også god ”t...

Henriks madblog skriver om Cremet risotto med græskar og gorgonzola

Klar til en lille fortælling om hvordan cremet risotto med græskar og gorgonzola i hin tid blev skabt? I en lille charmerende landsby for foden af af de italienske alper boede der engang en talentfu...

Noget i ovnen skriver om Kartoffelpandekager opskrift – sprøde lækre

Kartoffelpandekager. Her får du en meget nem opskrift på sprøde lækre pandekager af en rest kogte kolde kartofler. Har du også tit en rest kolde kartofler i overskud? Så har jeg et godt og meget...

skriver om Alt hvad du behøver at vide om champagne!

Champagne er en festlig drik, som er kendt verden over for sin unikke smag og boblende karakter. Men hvad er det egentlig, der gør champagne til noget særligt? Hvorfor er det, at mennesker er villig...

Louises Madblog skriver om Blåbærcrumble i airfryer

Indlægget Blåbærcrumble i airfryer blev først udgivet på Louises Madblog.

Koudahl skriver om Mandel-julekage

Hvis denne dejlige mandel-julekage blev tilsat lidt rosiner og lidt kandiseret frugt, ville den have været meget tæt på den italienske panettone dog uden så meget arbejde. Endnu engang er jeg gåe...

Stinna skriver om Pizzadej med bønner

Pizzadej med bønner – lyder det lidt skørt? Ikke desto mindre smager det virkelig godt og er en genial måde, at få… The post Pizzadej med bønner appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Spidskålspakker - lækre pakker med spidskål og uden kød

Her får du min opskrift på spidskålspakker, som du både kan servere som tilbehør eller en selvstændig vegetarret. Meget nemme at tilberede. Spidskålspakker er lækre pakker, hvor fyld med forsk...

GastroMand skriver om Ramen med miso, soyasyltede æg og udon-nudler

Indlægget Ramen med miso, soyasyltede æg og udon-nudler blev først udgivet på Gastromand.dk. Der er ikke meget, der slår en spicy portion ramen med masser af dybde og varme. Smut en tur forbi di...

GastroMand skriver om Nem ramen: hurtig opskrift på japansk suppe med miso, soyasyltede æg og udon-nudler

Indlægget Nem ramen: hurtig opskrift på japansk suppe med miso, soyasyltede æg og udon-nudler blev først udgivet på Gastromand.dk. Ramen! Hvem har ikke drømt om at lave denne ikoniske japanske ...

www.madforlivet.com skriver om Økologisk mad hjælper kroppen af med pesticider

Økologisk mad hjælper kroppen af med pesticider. Et studie, offentliggjort den 12. februar 2019, viste, at blot en uge med økologisk mad, kunne hjælpe kroppen til at reducere … Læs mere ...

Madens Verden skriver om Coop fjerner forhadte skruelåg på mælkekartoner

En kritik af de nye skruelåg på mælkekartoner får nu Coop og Thise Mejeri til, at fjerne skruelågene fra en række mælkekartoner. Mange kunder har klaget over de nye skruelåg på mælkekartoner...

Drop Slankekuren skriver om Boller med havregrød

Boller med havregrød kan simpelthen bruges til alt. Morgenmad, mellemmåltid, frokost, madbrød eller på fødselsdagsbordet sammen med lagkagen. De er dejligt ”svampede” og kan sagtens lige tag...

Bergholts opskrifter skriver om Hjemmelavet rødvinssauce fra bunden ~ kalvefond, roux & gastrique

Hvordan laver man en god rødvinssauce fra bunden? Saucen, der binder kød og tilbehør sammen. Det får du svaret på hér. Jeg har set italienske kokke fra en af Danmarks fornemste italienske restau...


Mandag d. 13. November 2023

Bageglad skriver om Nutella-fyldte cookies

De færreste kan modstå cremet, blød, hasselnødfyldt Nutella! Som barn var det for mig den ypperste luksuschokolade og som voksen har jeg så mange minder om hyggelige morgenstunder med familien, h...

Min Madopskrift skriver om Smashed potatoes – knuste kartofler

Smashed potatoes - knuste kartofler på dansk, bliver utroligt sprøde udenpå, og virkelig cremede og lækre indeni, når de tilberedes korrekt. Indlægget Smashed potatoes – knuste kartofler b...

skriver om Pokémon Merchandise: En Verden af Figurer, Nallar och Leksaker

Utforska Pokémon-världen: Figurer och Nallar som Levererar Magi Pokémon-merchandise har tagit världen med storm, med en uppsjö av figurer och nallar som representerar detta kultföljda universum....

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – murerarbejdet færdigt for i år

I dag er en stor dag. Ligesom mange andre. Men dagen i dag er, om ikke skelsættende i verden, så dog her. I dag bliver murerarbejdet for i år afsluttet. Ved at sætte tilstrækkeligt mange delmål,...

Madens Verden skriver om Mandelkranse - sprøde småkager med mandler

Her får du min opskrift på mandelkranse, der er sprøde småkager bagt med mandelmel og finthakkede mandler. Småkagerne er nemme at bage. Mandelkranse er virkelig lækre småkager, der sådan set e...

Noget i ovnen skriver om Biksemad med rester af and og andefedt

Biksemad med rester af and. Ja man man kan nemlig lave den lækreste biksemad med rester af andesteg. H Hvis du har rester af andesteg, så har jeg et godt tip til dig her. Man kan trylle den lækrest...

Koudahl skriver om Julekage med indbagte pærer

I mange lande er julekagen en rig og tæt frugtkage, der typisk er lavet med et udvalg af tørrede frugter, nødder, krydderier som ofte har været lagt i blød i alkohol. Den serveres ofte i juletide...

Bagvrk skriver om En småkagemand med hjerte – julens sødeste småkage

Nogle gange er det værd at afprøve en fiks idé:-) Jeg elsker bløde gingerbread cookies, men kunne godt tænke mig at tage dem et skridt videre. En småkagemand, som omfavner et hjerte, lyder det i...

Landleys Kok skriver om Tunnbrödsrullar med rostbiff, potatissallad och syltlök

Dessa tunnbrödsrullar med rostbiff, potatissallad och syltlök är enkel mat till höstlov och sportlov. De passar också fint till picknick eller buffé. » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

Valdemarsro skriver om Kylling i fad med grønt

Lækker og nem opskrift på kylling i fad med porre, kartofler og en masse dejligt grønt! Det er så lækkert med sådan en alt i en ret, og her får du alle de dejligste grøntsager sammen med kylli...

Madens Verden skriver om Julekager - opskrifter på småkager og kager til jul

Her er de bedste opskrifter på julekager med alt fra de traditionelle småkager til jul og andre lækre kager. Julens bedste kagesamling. Ingen jul uden julekager og småkager, og dem er der efterhå...

Mad for madelskere skriver om Waldorfsalat

Find hele opskriften på Waldorfsalat hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Rødspætte med svampefrikassé og hjemmegjorte pommes frites

Selvfølgelig kan anden slags fisk bruges til denne ret, men rødspætte har bare en helt speciel smag, så derfor har vi valgt den. Kartoflerne kan også tilberedes i ovn med ingen eller mindre fedts...


Søndag d. 12. November 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Oyakodon

Denne oyakodon er et godt eksempel på, hvorfor japansk mad er velegnet til de travle hverdagsaftener. Det japanske køkken indeholder nemlig en del retter, der er hurtige at lave. Personligt er jeg v...

Madens Verden skriver om Opskrifter med kanel - fakta og info

Kanel forbindes af de fleste nok med noget rart, og her kan du læse om hvor kanelen kommer fra, hvad ægte kanel er, og om det hedder en eller et kanel. Mmm.. duften af kanel er jo i sig selv fantast...

Ellevild Madblog skriver om Hokkaido græskarsuppe med lidt spice

Jubiiii, det er blevet efterår! Det er selvfølgelig ikke alt ved efteråret jeg elsker, men at det bliver suppe-tid og bladene skifter til de flotteste farve, det elsker jeg. Denne her suppe har næ...

louiogbearnaisen skriver om Spiselige grankogler med Coco pops

De fineste spiselige grankogler med rest af chokoladekage eller brownie, Coco Pops og flormelis på toppen. Find opskrift på de spiselige grankogler med Coco pops her. Har du set Han, hun og drømmes...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 46

Mandag: Hvidkålsgryde Tirsdag: Krydret linsesuppe (fra kogebogen: Indisk mad – helt enkelt) Onsdag: Squashdeller, ovnkartofler, rødkålssalat. Torsdag: Rugbrød med lunt fra slagteren Fredag: ...

Nerdy Treats skriver om Airfryer bagt salsa inspireret af Vilde Rolf smadre internettet

Prøv en uforglemmelig airfyer bagt salsa, hvis du vil serverer en snack der imponerer ved en Disney Date inspireret af Vilde Rolf smadre internettet. Det kan godt være, at Rolf er en af hovedpersone...

Hurtig Mums skriver om Albondigas

Min Albondigas opskrift Hvilket land med respekt for sig selv har ikke en frikadelle på menukortet? Albondigas er spansk og betyder farsbrød eller kødboller – stegte kødboller vel at mærke, så...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Fremragende tilbud på Chianti, Rioja og Bordeaux

Hver uge giver vinkender Jan Sørensen stjerner til et udvalg af tilbudsvine fra landets supermarkeder. Se ugens vine i uge 46, 2023 her. Der er fremragende tilbud på Chianti, Rioja, Portvin og ikke ...

Hurtig Mums skriver om Orzo pasta

Min opskrift på orzo pasta Det er egentlig lidt dobbeltkonfekt at sige orzo pasta, for orzo er en slags pasta. Men det er en anderledes pasta, end den vi normalt kender. For det første er hver enkel...


Lørdag d. 11. November 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Furikake

Furikake er en japansk krydderiblanding, som man topper risene med. Sammensætningen kan variere en del fra region til region men består som minimum af sesamfrø, noritang, salt og sukker. Nogle sted...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tid til en lille, sen efterårsferie

Håber, du fik brug for en af opskrifterne på and i går, og at du havde en hyggelig Mortensaften. Når det er sagt, har jeg en besked fra Bloggen. Den siger, den trænger til en ferie, og at det gø...

skriver om Led strips – den ideelle løsning til at tilføje ekstra belysning

Led strips er blevet en populær metode til at tilføje ekstra belysning. Deres fleksibilitet og alsidighed betyder, at de kan installeres i en række forskellige områder, som tidligere var vanskelig...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 46

Find hele opskriften på Madplan uge 46 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Lammcurry med aubergine och zucchini

Detta goda och värmande recept på lammcurry med aubergine och zucchini kommer från min fösta kokbok Grytor – lättlagat till vardag och helg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Anna-mad skriver om Madplan uge 46

Tænk sig at vi snart allerede er halvvejs gennem november måned. Jeg kan tydeligt mærke, at det er blevet mørkt og koldt udenfor, og derfor skal menuen også bare være ekstra god. Så er der endn...

herzelieb skriver om Orangenmarmelade Rezept – mit Schale, ohne Gelierzucker

Orangen sind die Sonne des Winters – fangt sie ein und kocht dieses Orangenmarmelade Rezept nach. Die Marmelade mit Schale und ohne Gelierzucker ist purer Sonnenschein im Glas. Sie ist einfach z...

Vinexpressen.dk skriver om Fremragende rød Bourgogne med masser af hurraspjæt

Wauw, hvor kan udkants-bourgogne dog bare smage godt… Marsannay, der ligger lidt nord for Gevrey-Chambertin, er blevet et lille smørhul for gode, elegante og klassiske The post Fremragende rød...

Madens Verden skriver om Juleboller med krydderier, æble og marcipan

Prøv disse lækre, bløde og krydrede juleboller med marcipan og æbler. De er et sikkert hit i den kolde juletid. Lækre bløde, søde og krydrede juleboller er ikke til at stå for. De smager af ju...


Fredag d. 10. November 2023

My Danish Kitchen skriver om Pumpkin Bread

When the air turns cool and Fall is in the air, you know what time it is. It’s anything Pumpkin time. I came across this recipe, tried it out and just had to share it with you. It’s very d...

Kærlighed & Kikærter skriver om Veganske æbleskiver

Opskrift på de lækreste veganske æbleskiver får du lige her. De er selvfølgelig uden mælk, uden æg, med kardemomme, med citron og med masser af kærlighed. Har du hørt det? Hverken Karen Volf ...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 46 – nem ugeplan

Madplan uge 46. Her får du en masse nye nemme opskrifter til den kommende uges aftensmad. Det er efterår og snart venter julemåneden - det bærer denne uges madplan præg af. Madplanen er også bil...