Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Lørdag d. 1. Januar 2000

Viva Italia skriver om Website down

viva-italia.dk har levet siden 2008 og vi har aldrig haft problemer med hackere og andet godtfolk, som blot vil genere os, men nu skete det. simply.com (det tidligere UnoEuro) lukkede pludselig for vo...


Onsdag d. 21. April 2021

Life By Nan skriver om Pariserbøf

Pariserbøf med et twist Pariserbøf har aldrig været en del af mit mad repertoire. Det har altid været en lidt for “voksen” ret til mig på linje med tartar. Hakkebøf på brød toppet ...

Lacucinanada skriver om Garden focaccia med ramsløg

Under den første nedlukning i foråret sidste år, blev det her en kæmpe dille på SoMe´s: et focaccia brød pyntet som en hel lille have. Søger du på Pinterest eller Instagram så kommer der et ...

Madmagasinet skriver om Optimering af dit storkøkken

Dette indhold er sponsoreret.Er du i tvivl om hvordan du kan give nyt liv til dit storkøkken, eller mangler du inspiration til hvordan du kan få det optimale ud af dit storkøkken udstyr? Det kan v...

Noget i ovnen skriver om Citronkugler med smørcreme af kagerester

Citronkugler. I dag får du opskriften på nogle lækre kage kugler med citron, du kan lave af kagerester. Ja for hvad stiller man lige op, hvis man har rester af en lækker citronkage eller sandkage?...

GastroFun skriver om Mød juniorlandsholdkok Marie Ipsen

Mød juniorlandsholdkok Marie Ipsen Redaktion ons, 21/04/2021 - 12:40 Læs mere om Mød juniorlandsholdkok Marie IpsenLog ind eller opret en konto for at skrive kommentare...

Bagning med Budget mm skriver om Et kvasbed - kalder professoren det :-)

 Jeg er på det seneste begyndt at interessere mig lidt mere for vilde haver :-) Og hvis man har set præstegårdens store have, så har den vist været vild i mange år. Og sommerhusets lille ha...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rejer, æg og hjemmerørt mayo med dild

Jeg er blevet helt pjattet med selv at lave mayonnaise med forskellige krydderurter. Det er ikke noget, jeg har gjort meget i før, men efter jeg fik opskriften fra Lina Damgaard, har jeg eksperimente...

Landleys Kok skriver om Enkel pasta med champinjoner, paprika och zucchini

Sugen på något lättlagat till middag? Sväng ihop en snabblagad och enkel pasta med champinjoner, paprika och zucchini. Här hittar du receptet. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Tirsdag d. 20. April 2021

Life By Nan skriver om Pasta med pølser og grøntsager

Pasta med pølser og grøntsager Hvad gør man, når klokken er mange, køleskabet er halvtomt og børnene er sultne? Man tager hvad der er, kommer det på panden og håber på det bedste. Det var så...

Lykkes Lækkerier skriver om Pulled pork

 Jeg tror det var Brdr. Price, der for ca. 10 år siden startede den tsunami af pulled pork der væltede ind over landet. Det blev hurtigt så populært, at det ikke kun var gris der blev trukket...

GastroFun skriver om Hasselback fritter

Hasselback fritter Billede Per Asmussen tir, 20/04/2021 - 12:05 Tid i alt 50 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Hasse...

Anna-mad skriver om Cannelloni med spinat, feta og parmaskinke

Jeg har altid elsket alle pastaretter, der er fyldt eller lagt i lag. Om det er ravioli, lasagne eller cannelloni med spinat og andet guf som her, så er jeg bare altid klar. Det er som om, at det bli...

GastroFun skriver om Chicken gumbo (Kylling gumbo)

Chicken gumbo (Kylling gumbo) Billede JPriceDK tir, 20/04/2021 - 10:09 Tid i alt 1 time, 25 minutter Udbytte 6 personer Læ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Til dronningens fødselsdag eller?

Et gammelt ord siger, at man kan klippe roserne på dronningens fødselsdag. Den 16. april. Den 16. april vågnede vi op til frostgrader og is på spejlbassinet, derfor er det nok ikke verdens bedste ...

GastroFun skriver om Panerede koteletter

Panerede koteletter Billede Per Asmussen tir, 20/04/2021 - 09:55 Tid i alt 16 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Pane...

GastroFun skriver om Koteletter i fad (min bedste opskrift)

Koteletter i fad (min bedste opskrift) Billede Per Asmussen tir, 20/04/2021 - 08:43 Tid i alt 30 minutter Udbytte 4 personer ...


Mandag d. 19. April 2021

Life By Nan skriver om Æggekage med bacon og tomat

Klassisk æggekage med bacon, tomat og purløg Æggekagen. Den gode gamle danske klassiker, der bare altid hitter. Herhjemme får vi oftest æggekage som aftensmad, men af og til også til frokost, n...

GastroFun skriver om Pocherede porrer

Pocherede porrer Billede Lindhardt og Ringhof man, 19/04/2021 - 15:19 Tid i alt 35 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om...

Italian Wine Club skriver om Barolo-producenten Pio Boffa fra Pio Cesare død

En trist nyhed ramte vinverden da Pio Boffa, kendt producent af Barolo og Barbaresco – i lørdags døde af Covid-19 i en alder af kun 66 år.Pio Boffa besluttede allerede i en ung alder, at han vill...

GastroFun skriver om Ovnstegt kuller

Ovnstegt kuller Billede Mette man, 19/04/2021 - 14:31 Tid i alt 38 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Ovnstegt kuller...

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 16

Denne uge bliver noget anderledes, da den ældste søn har solgt sin andelslejlighed og nu er ved at købe hus her i nærheden af hvor vi bor – der bliver så et slip imellem der, hvor de nye i ...

Madling skriver om Mazarinkage

En nem og god opskrift på mazarinkage med chokolade. Jeg kan så godt lide mazarinkage eller mazarin tærte som den også kan kaldes. Mazarin kage med revet marcipan, mørk chokolade og lidt flagesal...

Noget i ovnen skriver om Ananaskage – nem saftig kage med ananas

Ananaskage. <3 Uhm i dag får du opskriften en nem, saftig og lækker bradepande kage med ananas. Kagen bagte jeg i påskeferien, hvor børnene var hjemme, og kagen vakte begejstring, kan du tro. M...

Bagning med Budget mm skriver om Konfirmanderne kommer - igen

 I går havde jeg årets første konfirmation. Så fin og så anderledes - for corona satte jo tydelige begrænsninger. Men det betød alligevel ikke det hele - spændingen og forventningen var i...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nede på knæ

Jeg har tilbragt en stor del af weekenden på knæ. Ikke i from bøn, men for at luge i skovhaven. Hundreder af små træer spirer i bedene under de store ahorn, og hver gang man tror, man er ved at v...

GastroFun skriver om Cocio islagkage

Cocio islagkage Billede Madmomster man, 19/04/2021 - 10:14 Tid i alt 7 timer, 10 minutter Udbytte 6 personer Læs mere om C...

GastroFun skriver om Salsa verde med ramsløg

Salsa verde med ramsløg Billede madsglunde man, 19/04/2021 - 10:02 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 skål Læs mere om Salsa...

Vinexpressen.dk skriver om TEST – tysk riesling 1:2

Tør riesling fra Tyskland er forårstemaet her på Vinexpressen. Vi har smagt os gennem ikke mindre end 25 rieslinger fra 75 til 500 kroner, og i denne uge starter vi med de prisvenlige til under 150...

GastroFun skriver om Spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille

Spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille Billede Henriette Kris… man, 19/04/2021 - 09:33 Tid i alt 1 time, 50 minutter ...

GastroFun skriver om “Sunde” småkager

“Sunde” småkager Billede Anne Mette Autzen man, 19/04/2021 - 08:45 Tid i alt 15 minutter Udbytte 32 stk. Læs mere om ...

GastroFun skriver om Brombær cheesecake cocktail

Brombær cheesecake cocktail Billede JPriceDK man, 19/04/2021 - 08:24 Tid i alt 3 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Bro...

Landleys Kok skriver om Fläsklägg i tomatsås med bönor

Är du på jakt efter något annat än fläsklägg med rotmos? Varför inte laga detta recept på fläsklägg i tomatsås med bönor till middag? » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Klargøring til ny skov

I går blev området nord for Sørens sø klargjort. Der skal være skov, og den kommer til at forbinde den forholdsvis nyplantede Grundtvigs skov, (som fik de første træer i forbindelse med en forn...

GastroFun skriver om Imponer med madlavning på date

Imponer med madlavning på date Sponsoreret indhold man, 19/04/2021 - 07:34 Læs mere om Imponer med madlavning på dateLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...


Søndag d. 18. April 2021

Kolonihavelivet skriver om Pinje

 

KalleMad skriver om Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park

#travel, #usa, #landscape, #nature, #national park

Dalsgaard i Skivholme skriver om På anemonetur

I går var Rosie og jeg alene hjemme. Så vi besluttede, at vi skulle en tur over til skoven og se på anemoner. Skovbunden plejer at være dækket af anemoner i april. I år var der ikke så mange, s...


Lørdag d. 17. April 2021

Evas Køkken skriver om Pokebowl / Sushibowl

Jeg havde besøg af Camilla i dag, som ejer Fiskerytteren, en fiskebil som holder til i hovedstadsområdet. Hun havde lækker sashimitun og stenbidderrogn med til mig, hvor heldig har man lov at være...

KalleMad skriver om Passageway in Montreal Botanical Garden, Quebec, Canada

#passageway, #tunnel, #benches, #arch, #vines

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 16

Mandag: Kyllingenuggets med ovnbagte gulerødder, kartofler og søde kartofler med aioli. Tirsdag: Squashfrikadeller og græsk pastasalat Onsdag: Bønneburritos. Opskrift fra “Grøn mad på max ...

Landleys Kok skriver om Grillad kyckling med fetaostsallad och ramslökspesto

Sväng ihop något gott av ramslöken! Varför inte en grillad kyckling med fetaostsallad och ramslökspesto? Detta recept är hur gott som helst. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om 30 Minuten Schmandbutterkuchen Rezept mit einfachen Zutaten

Dieses Schmandbutterkuchen Rezept backe ich, wenn ich ich absolut keine Zeit habe! Ich vermute, es ist der schnellste Kuchen aus meinem Rezeptschatz! Es ist ein Becherkuchen Rezept, denn die Zutaten w...


Fredag d. 16. April 2021

Noget i ovnen skriver om Hakkebøf med grøntsager og bacon på grill

Hakkebøf med grøntsager og fyld. <3 I dag får du opskriften på lækre saftige hakkebøffer med peberfrugt, hvidløg, rødløg og bacon.Jeg kan love dig, at det bare var nogle lækre hakkebøf i...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Drivhusliv

De seneste par uger har fersken- og nektarintræerne i drivhuset blomstret. I begyndelsen af blomstringen var der ikke mange insekter i luften, og jeg bestøvede efter bedste evne med en pensel. Nu er...

KalleMad skriver om Casper, Wyoming

#travel, #usa, #wanderlust, #nature

Madling skriver om Madplan uge 16 – 2021

Madplan uge 16 – nem madplan til familien. Her kan du se næste uges madplan. Der er blandt andet en god opskrift med kylling og karry, en broccolisalat med cashewnødder, hjemmebagte boller med spe...

GastroFun skriver om Interview: Vinder af ’Den Store Bagedyst’ Andrea Søllested

Interview: Vinder af ’Den Store Bagedyst’ Andrea Søllested Redaktion fre, 16/04/2021 - 13:54 Læs mere om Interview: Vinder af ’Den Store Bagedyst’ Andrea Sølles...

GastroFun skriver om Kartoffelkage

Kartoffelkage Billede Anette Søstrøm… fre, 16/04/2021 - 12:45 Tid i alt 2 timer, 15 minutter Udbytte 6 stk. Læs mere o...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 16.

Så er det blevet tid til en madplan til uge 16. Og nøj hvor jeg håber, at I har haft glæde af det fantastiske forårsvejr, som vi har været så heldige at have i den sidste uges tid. Uanset om de...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Og nattergalen sang

I går aftes var der borgermøde om vejsagen, jeg skrev om i forgårs. Mødet var anmeldt som en fredelig demonstration med afstandspæle i græsset og håndsprit, og der var derfor omkring 200 deltag...

Bagning med Budget mm skriver om På en ny grund

 For fem år siden købte jeg sommerhusgrunden - og stod midt på den og tænkte over, hvordan kommer der dog et sommerhus her :-) Der er sket meget siden da, og der er kommet et fint hus på gru...

Lykkes Lækkerier skriver om Tarte Au Citron - Citrontærte med marengs

 Den ultimative desserttærte må simpelthen være en Tarte Au Citron. Sprød bund, syrlig lemon curd og fløjlsblød marengs - Så er der ikke et øje tørt! Umiddelbart kan det godt ligne en ka...

Gastromad skriver om Lammekebab

Perfekt og hjemmelavet lammekebab der smager som en ægte shawarma er skøn til pitabrød og masser af lækkert tilbehør. I den perfekte lammekebab opskrift gælder det ofte om at sørge for at køde...

GastroFun skriver om Pasta med spinat og laks

Pasta med spinat og laks Billede Per Asmussen fre, 16/04/2021 - 08:18 Tid i alt 15 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om...

KalleMad skriver om by didy.didy on Flickr.Lotus pond in Taipei Botanical Garden, Taiwan.

#flowers, #taiwan, #Taipei, #ASIA, #gardens


Torsdag d. 15. April 2021

KalleMad skriver om Sacha Lodge, Ecuador

#Sacha Lodge, #Ecuador

Mia Sommer skriver om Tynde veganske pandekager

Der findes mange forskellige opskrifter på veganske pandekager, og jeg har også selv eksperimenteret med mange slags – tykke, tynde, store, små, med og uden banan osv. Min favorit er disse ty...

Maden i mit liv! skriver om Bradepandepizza – nem pizza bagt i bradepande.

De fleste, der ligesom mig er vokset op i slutningen af 80’erne og 90’erne, kan med garanti huske den klassiske bradepandepizza. En kæmpe familiepizza, bagt i en stor brandepande og med e...

Madling skriver om Butterdejsstænger

Lækre og nemme butterdejsstænger med bacon og ost. De her butterdejsstænger kan laves på under en halv time, og så er de gode som en snack, som tilbehør til suppe eller til tapas. Det eneste der...

Spiselig skriver om Den spiselige køkkenhave

En køkkenhave er noget af det hyggeligste der findes, og hvorfor så ikke lave en spiselig køkkenhave? Der er nemlig ikke noget som at kunne bruge sine egne grøntsager, bær og krydderurter i madla...

Landleys Kok skriver om Ramslökspasta med halloumi

Pasta och ramslök passar så bra ihop. Detta recept på ramslökspasta med halloumi är både enkelt, gott och perfekt som vardagsmat på våren. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spiselig skriver om Guide: Sådan planlægger du et større arrangement

Står du og skal planlægge en stor fødselsdag, en konfirmation eller et bryllup? Der er ingen tvivl om, at det kræver godt overblik og tålmodighed at planlægge et større arrangement, men sværer...


Onsdag d. 14. April 2021

Bageglad skriver om Chokoladelagkage med bærmousse og karamel

Denne fantastiske chokoladelagkage har svampede chokoladebunde, en syrlig sød bærmousse af jordbær, brombær og blåbær, og et lag kraftig karamel. En perfekt smagssammensætning til chokoladeelsk...

KalleMad skriver om Old Growth Forest, Hoh Rain Forest, Washington

#Old Growth Forest, #Hoh Rain Forest, #Washington

GastroFun skriver om Få digital køkkenhjælp med ud i naturen – her er, hvad du skal gøre

Få digital køkkenhjælp med ud i naturen – her er, hvad du skal gøre Sponsoreret indhold ons, 14/04/2021 - 14:14 Læs mere om Få digital køkkenhjælp med ud i natur...

Noget i ovnen skriver om Rejecocktail med dressing – nem klassisk forret

Rejecocktail. <3 Uhm i dag får du opskriften på den lækre klassiske forret med rejer, salat, citroner og hjemmelavet thousand island dressing.Rejesalaten er nem og enkel og det er en meget popul...

GastroFun skriver om Interview: Mød 'shooting star' Daniel McBurnie

Interview: Mød 'shooting star' Daniel McBurnie Redaktion ons, 14/04/2021 - 12:03 Læs mere om Interview: Mød 'shooting star' Daniel McBurnieLog ind eller opret en konto ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Travle tider og små ændringer

Du har sikkert lagt mærke til, at den sædvanlige rytme her på bloggen har været forstyrret på det seneste. Der er så meget, der kræver min tid og opmærksomhed lige nu, at jeg ikke finder den r...

Bagning med Budget mm skriver om Sommerhus glimt

 Jeg er så heldig at have ferie i denne uge :-) Planen var oprindeligt, at nogle af dagene skulle være brugt på en fælles ferie med familien - det blev det så ikke til. Jeg håber på en and...

GastroFun skriver om Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum

Varm kakao med Baileys, chokolade og flødeskum Billede Henriette Kris… ons, 14/04/2021 - 10:48 Tid i alt 2 minutter Udbytte 1 g...

Anna-mad skriver om Panang karry med kylling

Panang er min ultimativt yndlings thai karry, og jeg har fundet et sted, der efter min mening laver den bedste panang karry i København. Det var faktisk dér, jeg smagte det for allerførste gang, og...

GastroFun skriver om Kokkens smørrebrød med hønsesalat

Kokkens smørrebrød med hønsesalat Billede Thomas Tranega… ons, 14/04/2021 - 08:51 Tid i alt 1 time, 20 minutter Udbytte 2 per...

GastroFun skriver om Isbjørn drink

Isbjørn drink Billede Hjemmebaren ons, 14/04/2021 - 08:44 Udbytte 1 drink Læs mere om Isbjørn drinkLog ind eller opret en konto for at skri...

herzelieb skriver om Schinken-Nudelauflauf Rezept – einfach, schnell und lecker!

Wie lauten die drei magischen Worte? In diesem Fall könnten sie „Wir überbacken das“ lauten! Dieses Schinken-Nudelauflauf Rezept begleitet mich seit meiner Kindheit und weckt immer wiede...


Tirsdag d. 13. April 2021

KalleMad skriver om Autumn Street, Italy

#Autumn Street, #Italy

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Klargøring til læggekartofler

Trettende april. Det er koldt. Natanael, jeg har fået lyst til at fortælle dig noget. Lidt løst og fast. Eller jeg har bare brug for en at tale lidt med. Meget har jeg jo ikke at fortælle. Det er ...

KalleMad skriver om Trentino, Italy

#winter, #italy, #europe, #nightscape

Klidmoster skriver om Hjemmelavet Homestyle Bearnaise...

Ingen forhåndsvisning.

GastroFun skriver om Steak Out

Steak Out Per Asmussen tir, 13/04/2021 - 12:29 Læs mere om Steak Out

Dalsgaard i Skivholme skriver om Prikletid

På trods af aprils notoriske lunefuldhed, hvor solen skinner det ene øjeblik for så at blive afløst af iskolde hagl-, slud- eller snebyger, er det faktisk forår. Det kan være lidt svært at tro ...

GastroFun skriver om Gåsebryst (flødekage)

Gåsebryst (flødekage) Billede Anette Søstrøm… tir, 13/04/2021 - 09:28 Tid i alt 1 time, 30 minutter Udbytte 8 stk. L...

GastroFun skriver om Tom kha gai - Thailandsk suppe med kylling og kokosmælk

Tom kha gai - Thailandsk suppe med kylling og kokosmælk Billede JPriceDK tir, 13/04/2021 - 08:55 Tid i alt 35 minutter Udbytte 4 ...

De gamle Danske skriver om 5 bud på personlige gaver

Det er altid svært at finde ud af hvad man gerne vil give af gaver til fødselsdage, konfirmationer eller andre mærkedage. Her er det altid et væld af forskellige veje man kan gå og derfor også u...

Landleys Kok skriver om Falukorvspanna med ramslök, blomkål och paprika

Falukorvspanna med ramslök, blomkål och paprika är en enkel och god vardagsrätt som passar att laga som middag under våren . » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spis Med skriver om Kyllingefllet med Tomat Tapenade og Bacon

Kyllingefilet tomat tapenade og bacon med rodfrugtmos De er ikke så besværlige at lave, og kombinationen smager godt. Kan også serveres med andet tilbehør.500 g kyllinge inderfilter1 glas soltørr...

KalleMad skriver om Optical Illusion, Sicily

#Optical Illusion, #Sicily


Mandag d. 12. April 2021

Bageglad skriver om Blåbær scones

Disse lækre blåbær scones er virkelig nemme og får den perfekte konsistens. Server med smør, marmelade eller en god curd. Indlægget Blåbær scones blev først udgivet på Bageglad.

hannemad skriver om Laks med porre og kapers

Denne ret med laks er supernem og hurtig at lave. Prøv, selvom der er kapers på, så er det kun med til at give smag til denne ret. The post Laks med porre og kapers appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om Sandkage med citron – nem sandkage opskrift

Sandkage med citron. <3 Uhm i dag får du opskriften på en lækker saftig sandkage med citron. En ultra nem opskrift på klassisk sandkage. En god gammeldags sandkage, tilsat revet citronskal. Jeg...

Evas Køkken skriver om Bikuber med nutellafløde og chokoladechunks

 Kender I det, at man har æggehvider til overs og at de altid bliver brugt til at lave kyskager, som man ender med at smide ud, fordi ingen gider spise dem? Sådan går det ofte hjemme hos ...

GastroFun skriver om Interview: Mød mesterkokken Morten Falk

Interview: Mød mesterkokken Morten Falk Redaktion man, 12/04/2021 - 12:53 Læs mere om Interview: Mød mesterkokken Morten FalkLog ind eller opret en konto for at skrive ...

Italian Wine Club skriver om Sen frost giver store skader for mange vinproducenter i det nordlige Italien.

Sen nattefrost har givet betydelige skader i Italien. Vinproducenter, såvel som frugt- og grøntsagsavlere må i år forvente et betydeligt høsttab fordi frosten har ødelagt, knopper, skud og bloms...

GastroFun skriver om Hjemmelavet burgerdressing

Hjemmelavet burgerdressing Billede Per Asmussen man, 12/04/2021 - 12:46 Tid i alt 2 minutter Udbytte 4 personer Læs mere o...

GastroFun skriver om Medaljer (flødekage)

Medaljer (flødekage) Billede Anette Søstrøm… man, 12/04/2021 - 12:30 Tid i alt 38 minutter Udbytte 4 personer Læs mer...

GastroFun skriver om Kagecreme (vaniljecreme)

Kagecreme (vaniljecreme) Billede Anette Søstrøm… man, 12/04/2021 - 10:14 Tid i alt 26 minutter Udbytte 1 portion Læs m...

Bagning med Budget mm skriver om 60 år

En milepæl er passeret! Jeg fyldte 60 år i fredags. Og havde en dejlig dag - trods corona restriktioner. Jeg havde gæster i etaper - på terrassen og i konfirmandstuen. For vejret viste sig ikke he...

GastroFun skriver om Flødeboller med flydende karamel og marcipanbund

Flødeboller med flydende karamel og marcipanbund Billede kitchenbysahar man, 12/04/2021 - 09:20 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte...

GastroFun skriver om Jack Daniels og cola

Jack Daniels og cola Billede Hjemmebaren man, 12/04/2021 - 08:51 Udbytte 1 drink Læs mere om Jack Daniels og colaLog ind eller opret en konto...

Madmagasinet skriver om 3 elementer, der sikrer dig den bedste middagsoplevelse

Dette indhold er sponsoreret. Du vil gerne planlægge den perfekte middag. Måske trænger din partner til at blive forkælet, måske ønsker du at give dine venner den perfekte aften, eller du har m...

KalleMad skriver om Treehouse Loft Bed, Fall City, Washington

#Treehouse Loft Bed, #Fall City, #Washington


Søndag d. 11. April 2021

Evas Køkken skriver om Sprød brødstegt torsk med beurre blanc

Jeg er så heldig, at kunne hente frisk fisk hos kutteren Simone som ligger i Assens. I går hentede jeg friske torskefileter, åh det smager bare så dejligt, jeg foretrækker faktisk torsk frem...

Kitchen of Kiki skriver om Easter decoration 2021

 It is a Danish tradition to decorate your home with various lambs, eggs, chickens in the time up to Easter. It is also a Danish to tradition to bring tree branches to the living room, which when...

GastroFun skriver om Den-du-ved-nok muffins

Den-du-ved-nok muffins Billede Henriette Kris… søn, 11/04/2021 - 18:55 Tid i alt 30 minutter Udbytte 9 stk. Læs mere om...

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Europe, #Travel, #Croatia, #City

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 15

Ja denne uge starter vi med at sønnen er hjemme og han har været med til at sætte de første dage på. Fiskedeller kan vi alle lide, så dem får vi med en salat m perlebyg og rugbrød – Jeg ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sne i april

Det sner. Markerne er dækket af sne og luften er fuld af hvirvlende snefnug- en hvid verden. Det ville have været rigtig dejligt i december – men i april? Helt unormalt er det ikke. Jeg har og...

KalleMad skriver om Muir Woods National Monument phill!

#travel, #usa, #forest, #nature

Madsvin skriver om Bagt kartoffel med fyld – Stenbiderrogn og creme fraiche dressing

Det hænder, at jeg får en madlavningsmæssig idé, jeg finder så interessant, at jeg er nødt til at eksekvere på den hurtigt. Sådan gik det også til, at en gang bagt kartoffel med fyld – ...

Madling skriver om Daim cookies

Nem opskrift på de lækreste Daim cookies. Jeg har bagt flere varianter af cookies, men de her Daim cookies er altså nogen af mine yndlings cookies. De er så nemme at lave, og så smager de bare vi...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets udskiftning i æbleplantagen

Så kan du godt gå i drivh… sagde Søren Sørøver, da vi kom hjem fra trykstart på kagebogen fredag formiddag og væk var jeg.Med udsigt til søndagens iskolde nordøstlige blæst iklædt slu...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 15

En hurtig madplan. Værsgo. Mandag: Gratin med kogt kylling og spidskål. Bagte rødder til. Tirsdag: Grøn suppe med æg og rugbrød Onsdag: Bønnegryde med nachos Torsdag: Fiskekrebinetter med små ...

Landleys Kok skriver om Recept på hemmagjorda chiliflakes i ugn

Visst kan man göra hemmagjorda chiliflakes! Detta recept på hemmagjorda chiliflakes i ugn är enkelt, tar cirka 3 timmar och görs av färska chilifrukter. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

MadetMere skriver om Boeuf sauté stroganoff

Det var egentlig ikke meningen at den her skulle deles. Det var egentlig bare fordi jeg havde opgraderet et program og så lige skulle teste noget. Men når der kom hele tre forespørgsler på opskrif...


Lørdag d. 10. April 2021

Noget i ovnen skriver om Kanelbrød uden gær – opskrift på sodabrød

Kanelbrød uden gær. <3 I dag får du opskriften på det nemme sodabrød, i dag i en version som kanelbrød. Dagens lækre brød er bagt med natron og bagepulver i stedet for gær. Det smarte er, ...

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Cacio e pepe

En fantastisk god og simpel ret, jeg første gang fik lavet for mig på en restaurant i Toscana. Først derefter havde jeg for alvor smagt den rigtigt, og jagten gik ind på at få den lavet selv. Eft...

Lacucinanada skriver om Lillians æblekage – super saftig æblekage

En af mine naboer, Lillian, kom fornylig med et stykke hjemmebagt æblekage som jeg sjældent havde smagt mage. Kagen er utrolig simpel at bage og får smag, men især saftighed af appelsin. Dens R...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Primulasorbet?

Sorbetfarver er det jeg tænker, når jeg ser på den her mangefarvede primula. Samme farver, man ser i iscafeen i Italien, hvor melon-, appelsin-, hindbær- og citronsorbet frister i varmen. Man bliv...

herzelieb skriver om Bienenstich wie von Oma – klassisches Rezept mit Hefeteig

Gibt es das perfekte Bienenstich Rezept? Ich denke, ob ein Kuchen perfekt ist, liegt im Auge des Betrachters. Für meine Familie ist dieser Kuchen nah dran am perfekten Kuchen. Bienenstich Rezepte gib...

KalleMad skriver om Rock Spires, Hunan, China

#Rock Spires, #Hunan, #China


Fredag d. 9. April 2021

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Europe, #Travel, #The Netherlands, #Sunset

Madling skriver om Madplan uge 15 – 2021

Madplan uge 15 – nem madplan til familien. Her kommer madplanen til næste uge. Jeg har prøvet at stille den lidt anderledes op, så det bliver mere overskueligt og med billeder. Hvad synes du om d...

Smag på maden skriver om Sådan tilbereder du et festmåltid

Det er fantastisk at kunne imponere med et godt festmåltid, både overfor familie, venner eller måske til og med en date. Her kan du læse mere om, hvad du skal tænke på, når festmåltidet skal t...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 15.

Er jeg mon den eneste, der skiftevis har det lidt for varmt og lidt for koldt i de her dage og ikke rigtigt ved, hvad jeg kan forvente af forårsvejret? Jeg har i hvert fald haft lidt svært ved at be...

Maden i mit liv! skriver om Kardemommesnurrer – opskrift på lækre snurrer.

Jeg er VILD med snaskede kardemommesnurrer med remonce og sukkerdrys på toppen. Og selvom de måske endnu ikke helt så berømte som deres storebror, nemlig de skønne snurrer med kanel, så er de i ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Trykstart på bogen Lone Landmands Kager

I morges var der noget særligt at stå op til, udover det særlige hver eneste dag er. Søren Sørøver og jeg var inviteret ud til trykstart hos de venlige og dygtige mennesker på Narayana Press. D...

Gastromad skriver om Tom Yum Goong Suppe

Tom Yum Goong suppe er en utrolig lækker thai suppe med tigerrejer med og en skøn smag, som tilmed er fantastisk nem at lave i en travl hverdag. Suppen Tom Yum Goong er en traditionel stærk thaisup...

Anna-mad skriver om Kanelsnegle med cream cheese frosting

Jeg har haft denne ide på tegnebrættet i så lang tid. Første gang jeg smagte kanelsnegle med cream cheese frosting aka. cinnabons var faktisk på en tur til Sydøstasien og på stoppet i Bangkok. ...

GastroFun skriver om Mayonnaise (stavblender)

Mayonnaise (stavblender) Billede Per Asmussen fre, 09/04/2021 - 09:35 Tid i alt 2 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om ...

Landleys Kok skriver om Potatisgratäng med köttfärs, oliver och ärtor

Denna potatisgratäng med köttfärs, oliver och ärtor är en allt i ett-rätt som passar året runt. Här lagas allt i samma form i vilket gör det enkelt och gott. » Besök Landleys Kök för fler...


Torsdag d. 8. April 2021

Noget i ovnen skriver om Torsk i ovn med smør & citron – ovnbagt torsk

Torsk i ovn kan laves på få minutter - ovnbagt torsk er en hurtig fiskret. <3 I dag får du opskriften på den nemmeste fiskeopskrift. Torsk bagt i ovn med smør og citron. Klar på et kvarter!Vi...

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Travel

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Årets tilgang af redekasser

I dag har blikket været løftet en smule her på gården. Det er ikke spor for tidligt, måske for sent for i år, men så er vi klar til næste år. Forleden dag hjembragte vi nogle nye fuglekasser ...

Madling skriver om Club sandwich

Opskrift på club sandwich med kylling, bacon, salat og dressing. En super lækker club sandwich lavet med store toastbrød som er smurt med salatmayonnaise og fyldt med salatblade, skriver af tomat, ...

Spiselig skriver om Har du styr på din tur til Las Vegas?

For mange mennesker betyder en tur til Las Vegas en tur med en masse oplevelser og sightseeing i den berømte ørkenby. Det kan ofte ske at selve oplevelserne er den del af turen, de fleste fokuserer ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kaos på retur

I går fortalte jeg om, hvordan det så ud som om, der var rigtig langt igen, efter vi havde fået de nye sofaer leveret. Alligevel kunne vi se i hvert fald den ene ende af stuen vende tilbage til civ...

Lykkes Lækkerier skriver om Dumplings med kyllingefyld

 Dumplings er et utroligt vidt begreb, da det egentlig bare dækker over noget der er pakket ind i en form for dej. Men for mig, og sikkert også for mange andre, er dumplings noget jeg forbinder...

GastroFun skriver om Ramsløgsmayo

Ramsløgsmayo Billede madsglunde tor, 08/04/2021 - 13:31 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om RamsløgsmayoL...

Lacucinanada skriver om DIY: genbrugs stofservietter m.avokado indfarvning

Jeg har længe ville prøve at farve stof med naturens egne farver, og har forelsket mig særligt i indfarvning med avokado. Også selvom det er sjældent jeg spiser avokado, fordi det er svært at f...

GastroFun skriver om Kokkens smørrebrød med tatar

Kokkens smørrebrød med tatar Billede Thomas Tranega… tor, 08/04/2021 - 10:45 Tid i alt 25 minutter Udbytte 2 personer L...

Maden i mit liv! skriver om Cheesecake med citron og kiksebund.

Jeg er vild med cheesecakes og jeg er vild med citroner. Faktisk er en af mine absolutte yndlingsdesserter en fløjlsblød og syrlig citronfromage. Så hvad var vel mere oplagt end at lave en lækker ...

GastroFun skriver om Når du selv vil stå for råvarerne helt fra jord til bord

Når du selv vil stå for råvarerne helt fra jord til bord Sponsoreret indhold tor, 08/04/2021 - 09:00 Læs mere om Når du selv vil stå for råvarerne helt fra jord til...

GastroFun skriver om Ramsløgsolie

Ramsløgsolie Billede madsglunde tor, 08/04/2021 - 08:14 Tid i alt 25 minutter Udbytte 1 portion Læs mere om Ramsløgsolie...

KalleMad skriver om Light in the Dark, Altay Mountains, Kazakhstan

#hiking, #climbing, #range, #Trekking, #nature

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kaos i stuen

Der hersker kaos i stuen. Det er rædsomt. Men det skal være skidt, før det bliver godt, ikke? Vi har købt to nye sofaer. De blev leveret her i formiddags. På et tidspunkt, hvor ingen havde tid ti...

GastroFun skriver om Grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød

Grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød Billede Lindhardt og Ringhof ons, 07/04/2021 - 13:39 Tid i alt 15 minutter Udb...

Madmagasinet skriver om Nem mad til mange gæster

Dette indhold er sponsoreret. Vi håber alle sammen, at vi i sommeren 2021, kan tage revanche for alle de fester, vi ikke har haft. Studentergilder, bryllupper, runde fødselsdage – det er alt s...

GastroFun skriver om Interview: Chokolademesteren Palle Wiby Sørensen

Interview: Chokolademesteren Palle Wiby Sørensen Redaktion ons, 07/04/2021 - 12:41 Læs mere om Interview: Chokolademesteren Palle Wiby SørensenLog ind eller opret en ko...

GastroFun skriver om Lam i dild

Lam i dild Billede JPriceDK ons, 07/04/2021 - 11:22 Tid i alt 1 time, 30 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Lam i dil...

GastroFun skriver om Kogte hvide asparges

Kogte hvide asparges Billede Per Asmussen ons, 07/04/2021 - 10:41 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Kog...

Bagning med Budget mm skriver om Efter påske

 Det er blevet hverdag. De mange helligdage er bag os, men kaster fortsat sit lys ind over os. Særligt de mange påskeliljer rundt om i haver og krukker lyser op i mod os, og minder os om, ...

Madmagasinet skriver om Tips der gør det nemmere at leve en sund hverdag

De fleste af os ønsker at leve en sund og balanceret hverdag med motion, søvn og varieret kost. Alligevel er det ikke altid nemt at leve op til i en travl hverdag med fuld fart over feltet. I indlæ...

GastroFun skriver om Kafta i tomatsauce

Kafta i tomatsauce Billede kitchenbysahar ons, 07/04/2021 - 10:11 Tid i alt 45 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Kaf...

Noget i ovnen skriver om Broccoli i ovn – bagt broccoli med parmesan

Broccoli i ovn. I dag får du opskriften på bagt broccoli med parmesan. Uhm hvor smager det bare godt! Den bagte broccoli startede som et totalt eksperiment. Vi havde et broccoli i sommerhusets køle...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Matchprint og blåkopi af kagebogen

De seneste dage har vi vedblivende fokuseret på, at vi var færdige med såvel den grafiske opsætning, omslag samt øvrig stillingtagen til diverse detaljer på den kommende kagebog – kun afbr...

Spis Med skriver om Spiselige Blomster

Generelt kan man sige, at blomster smager som de dufter. Mange smager ikke af meget, mens nogle er kraftigere i smagen. Under alle omstændigheder pynter de altid i en salat, på mad eller på en dess...

Anna-mad skriver om Køleskabsgrød + forslag til 3 slags topping

Jeg har glædet mig meget til at dele dette indlæg med jer. Først og fremmest, fordi jeg har testet mig frem til den bedste basis køleskabsgrød, eller kold grød om du vil, lavet tre lækre toppin...

Landleys Kok skriver om Vad kan man laga med kikärtor?

Vad kan man laga med kikärtor? Varför inte hummus, falafel, vegobiffar, matig sallad eller rostade kikärtor? Här hittar du de 15 bästa recepten med kikärtor. » Besök Landleys Kök för fler go...

herzelieb skriver om Chili con Carne Suppe Rezept – genial herzhaft und deftig

Auf meinem Blog darf auf keinen Fall ein Chili con Carne Suppe Rezept fehlen! Mein Mann liebt diese schnell gemachte Suppe und auch die klassische Variante als Eintopf. Dabei ist es gar nicht wirklich...


Tirsdag d. 6. April 2021

KalleMad skriver om Lavender Field, Eynsford, England

#Lavender Field, #Eynsford, #England

Dalsgaard i Skivholme skriver om Martsvioler i april

Skrænten overfor huset op mod marken ‘Østrig’ er fyldt med martsvioler. Når man ser, hvordan de breder sig i det tætte græs, forstår man fint, hvorfor de også kan erobre et bed i ha...

Madmagasinet skriver om Få styr på maden til din festlige lejlighed

Dette indhold er sponsoreret Når der skal holdes hvilken som helst form for fest, skal der som regel også være mad til lejligheden. Alt efter hvilket arrangement du skal afholde, kan der være fors...

GastroFun skriver om Txuleton rib eye

Txuleton rib eye Billede Per Asmussen tir, 06/04/2021 - 12:39 Tid i alt 30 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Txuleto...

Råvareguiden skriver om Spar tid og penge i køkkenet med en opvaskemaskine

Sponsoreret indhold Opvask er en pinefuld opgave, men en nødvendig en af slagsen for, at vi kan spise fra en ren tallerken og drikke fra et rent glas. Det er også derfor vi gør det i sidste ende. M...

GastroFun skriver om Donuts med sukker

Donuts med sukker Billede Madmomster tir, 06/04/2021 - 10:53 Tid i alt 3 timer, 55 minutter Udbytte 30 stk. Læs mere om Do...

Madmagasinet skriver om Ny undersøgelse: Nøglen til en glad familie går gennem maverne

Hvad er nøglen til en glad familie? Hvis man spørger danskerne, er svaret sunde måltider kombineret medkvalitetstid med familien. En ny landsdækkende undersøgelse fra den globale måltidskassele...

Evas Køkken skriver om Gravad laks med rævesauce

 En hjemmegravad laks smager bare så meget bedre end den vacumpakkede købevariant fra supermarkedet. Det er både hurtigt og nemt at lave sin egen laks, det kræver 5 min. arbejdsgang og s...

GastroFun skriver om Citrontimian olivetto

Citrontimian olivetto Billede kasparges tir, 06/04/2021 - 10:30 Tid i alt 2 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Citrontim...

GastroFun skriver om Nyfortolket rugbrødslagkage

Nyfortolket rugbrødslagkage Billede Henriette Kris… tir, 06/04/2021 - 10:13 Tid i alt 4 timer, 35 minutter Udbytte 1 kage ...

GastroFun skriver om Kikærtegryde med kokosmælk

Kikærtegryde med kokosmælk Billede Per Asmussen tir, 06/04/2021 - 09:31 Tid i alt 45 minutter Udbytte 3 personer Læs mer...

KalleMad skriver om Diamond Raindrops, Vanautu Island

#Diamond Raindrops, #Vanautu Island

KalleMad skriver om Up on the shelf, Abalone Cove Conservation Area in California, USA

#Etats-Unis, #United States, #USA, #Estados Unidos, #California


Mandag d. 5. April 2021

Kitchen of Kiki skriver om Easter Calendar 2021 - lemon mousse

 Today is Easter Monday or second Easter day, which is the the final Easter vacation day here in Denmark.After having two different Easter lunches from two different restaurants during this holid...

Madling skriver om Cookies med påskeæg

Cookies med påskeæg – en nem opskrift på skønne kager med marcipanæg. Jeg har bagt flere varianter af mine gode cookies. Hele tre nye slags er der på vej her på bloggen, og den første bl...

Noget i ovnen skriver om Påskemuffins – gulerodsmuffins med smørcreme

Påskemuffins - svampede gulerodsmuffins - uhm. I dag får du opskriften på de lækrestee muffins med gulerod. I anledning af påsken tryllet om til små påskekager med citronsmørcreme og påskeæg...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 14 (minus mandag)

I denne uge bruger vi noget der var indkøbt til påske – vi køber nemlig rigeligt, da vi aldrig ved hvor mange vi er, det svinger fra 2 – 6 på  et par timer, så er det rart med lidt e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Viborgvejs fristelser

Det er sidste dag i påsken. Det sner, det er koldt og det stormer. Typisk april. Så jeg vil lukke øjnene for virkeligheden og tænke på blomster og på forår i stedet for. Men hvorfra kommer så ...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – italiensk stjerneskud fra det ukendte Lessona

Ugens vinhit, La Prevostura, kommer fra området Lessona, som man sikkert kun har hørt om, hvis man er særligt interesseret i italiensk vin fra Piemonte. Området ligger omkring 150 kilometer nord f...

Bageglad skriver om Klassiske flødeboller med marcipanbund

Skønne hjemmelavede flødeboller med marcipanbund. Vores bedste tips og tricks til at lave hjemmelavede flødeboller med chokoladeovertræk. Indlægget Klassiske flødeboller med marcipanbund blev f...

KalleMad skriver om Tuscany, Italy

#italy, #europe, #landscape, #tuscany

Landleys Kok skriver om Lax med blomkålssallad och vitlökscrème

Lax med blomkålssallad och vitlökscrème är en enkel rätt att göra som också kan förberedas. Perfekt till middag på våren och sommaren. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Søndag d. 4. April 2021

Kitchen of Kiki skriver om Easter Calendar 2021 - rich chocolate cake with twist of coffee & orange

 Today it is Easter Sunday, which is the fourth day in the Danish Easter vacation.And to day it is time to bake rich indulgent chocolate cake. You can either bake this cake as the usual one big c...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 14

Så sidder man her, stadig godt mæt efter påskefrokost og laver madplan. Jeg kan slet ikke forestille mig at spise igen, nogensinde. Men belært af erfaring lægger jeg nu alligevel en plan. Den kom...

KalleMad skriver om Fishermen and Cormorants on Li River, Guilin / China

#river, #travel, #fishing, #Tourism, #chine

Maden i mit liv! skriver om Laksetatar – nem opskrift på røget laksetatar.

Laksetatar med røget laks og friske krydderurter. Den skønneste forret eller frokostret, som indeholder ganske få ingredienser, og kan laves på ingen tid. Og så smager laksetatar bare noget så d...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – pinot fra Oregon

Ugens vinhit er en pinot fra Vingården Broadley, der ligger Willamette Valley (Oregon). Den kommer fra nord-øst-vendte skråninger, og det er er med til at give en kølighed og finesse, der leder ta...

Råvareguiden skriver om Havebordet er scenen for de gode sommerminder

Sponsoreret indhold Sommerens mange stunder bringer nogle af de bedste minder. Når vi danskere mødes i haverne for at nyde en dejlig sommermiddag, så skaber det minder. Solskin, god mad og godt sel...


Lørdag d. 3. April 2021

Noget i ovnen skriver om Rejesalat nem opskrift med asparges og dild

Rejesalat. <3 Jeg elsker altså bare rejesalat og især den hjemmelavede! I får du opskriften på en rigtig nem og lækker salat med rejer, asparges og dilddressing. Uhm <3 Vi var på tur til f...

KalleMad skriver om Plantation Bay Resort in Cebu, Philippines

#holiday, #vacation, #hammock, #pool, #filipino

Madsvin skriver om Lemon curd – Fløjlsblødt smørepålæg

Forestil dig en morgen. En weekendmorgen. En weekendmorgen, hvor du har har tid til et godt morgenmåltid. Ikke noget ekstraordinært, bare et måltid med en kop kaffe (eller te), en god surdejsbolle ...

saras madunivers skriver om Påskekage med pistacie.

Sara B. Hansen.En lækker og festlig kage som gør sig godt til påskehygge - eller en hvilken som helst anden dag, hvor man har lyst til noget lækkert :-) God til at medbringe til arrangementer...

Kitchen of Kiki skriver om Easter shopping of yarn for new knitting projects

As start on my Easter vacation I went to Aarhus, where I meet up with a friend from high school, so we could visit various of yarn shops in city center of the city. Each of us had on our shopping list...

GastroFun skriver om Kokkens stegt flæsk med persillesovs

Kokkens stegt flæsk med persillesovs Billede Per Asmussen lør, 03/04/2021 - 14:23 Tid i alt 55 minutter Udbytte 2 personer ...