Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Lørdag d. 27. Juli 2024

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 31

Find hele opskriften på Madplan uge 31 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 31

Jeg glæder mig allerede til menuen i denne madplan uge 31 fyldt med farverige sager, yndlingsretter og nem mad. En god blanding af sundt, snasket og masser af grøntsager. Glæd dig blandt andet til ...

Vinexpressen.dk skriver om Morellino di Scansano – de ukendte Toscana vine

26Flyveren lander i Rom, og efter knap 2 times kørsel i nordgående retning, havner jeg i det smukke og bakkede Morellino di Scansano. Området ligger The post Morellino di Scansano – de ukendte To...


Fredag d. 26. Juli 2024

Nerdy Treats skriver om Cream Puffs fra Mashle: Magic and Muscles

Harry Potter møder One Punch Man, der er nogenlunde sÃ¥dan jeg ville beskrive animeserien Mashle: Magic and Muscles – og ja det er bÃ¥de lige sÃ¥ rablende vanvittigt og hylende morsomt som det ...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 31 – få opskrifter her

Madplan uge 31 - her får du en masse nemme lækre retter til en ny uge. Sommeren er over os, men nu slutter skoleferien og hverdagen starter igen for mange. Her får du en hjælpende hånd fra mig, s...

Noget i ovnen skriver om Vi elsker vores nye køkken i sommerhuset

Reklame – annonce – samarbejde med kreum køkken.  Det er nu snart en måned siden vi fik et nyt lyseblåt køkken i sommerhuset og vi elsker det højt! Her får du et jubel indlæg efter vi har ...

Maden i mit liv! skriver om Kartoffelsalat med sprøde, knuste kartofler.

Kartoffelsalat med sprøde, knuste kartofler har efterhÃ¥nden været “en ting” pÃ¥ sociale medier i noget tid, men jeg har altsÃ¥ først fÃ¥et taget mig sammen til at prøve trenden for ny...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ferien lakker mod enden…

Sidste hverdag i ferien. Det regner. Det regner rigtig meget. Men herinde er der hyggeligt og tørt, og det skulle holde op med at regne i morgen, så vi kan få klippet hækken færdig. Det er et typ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 31 (2024)

Juli måned lakker mod enden, og med den her madplan til uge 31 tager vi hul på den sidste uge i juli. August venter forude, og dermed også sensommeren og dens overflod af frugt som modnes, kantarel...

Smag Aarhus skriver om Bird Bird: Oplev smagen af Thailand i Aarhus

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at nyde de skønne smage fra det thailandske køkken. Faktisk kan du nøjes med en tur til Aarhus. Her står Bird Bird nemlig klar til at inv...

Landleys Kok skriver om Potatispaj med lök, soltorkade tomater, grönkål och dill

Denna potatispaj med lök, soltorkade tomater, grönkål och dill är perfekt om man fått över rester av kokt potatis. En sjukt god paj blir det! Inlägget Potatispaj med lök, soltorkade tomater, g...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 31

Ugens madplan uge 31 giver dig opskrifter på syv lækre retter til aftensmad og en kageopskrift til den kommende uge. Ugens madplan uge 31 byder på aftensmad til hele ugen. I madplanen får du mit b...


Torsdag d. 25. Juli 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Indisk blæksprutte

Jeg fik lyst til at lave indisk blæksprutte – eller rettere en indisk ret med blæksprutte – da jeg kom i tanke om, at jeg havde nogle blæksprutter i fryseren. Jeg købte dem i forbindel...

Mad for madelskere skriver om Balsamico glace

Find hele opskriften på Balsamico glace hos Mad for Madelskere.

Susanne Pagh skriver om Bagt laks med spidskål i pakke

Bagt laks med spidskål i pakke er genial gæstemad. Det hele kan forberedes på forhånd og tager ingen tid at tilberede, når gæsterne er kommet. Bare lige en hurtig velkomstdrinks tid faktisk. Se ...

Valdemarsro skriver om Æltefrit brød i form

Her får du en lækker opskrift på æltefrit brød, som er virkelig nemt at lave og som smager virkelig dejligt. Saftig krumme, sprød skorpe og så kræver det hverken en røremaskine eller at du æ...

Øristeriets Blog skriver om August måneds kaffe og espresso til abonnenterne ☕☕☕

På lørdag går vi i gang med at riste august måneds kaffe og espresso til abonnenterne. Vi starter med at sende ud på onsdag næste uge. Glæd jer! https://xn--risteriet-k8a.dk/pages/...

Hurtig Mums skriver om Bacon i airfryer

Her får du Beates opskrift på bacon i airfryer. Det er rigtig nemt og lækkert. Min opskrift på bacon i airfryer For ikke så længe siden, ville jeg aldrig have kunnet drømme om at tilberede baco...

Noget i ovnen skriver om Jordbærsirup – nem opskrift på hjemmelavet sirup med jordbær

Jordbærsirup er så lækkert at bruge i drinks, kager og desserter. Her får du en nem opskrift på hjemmelavet sirup med jordbær, lavet af jordbærsaft. Nedenfor får du derfor opskriften både på...

Smag Aarhus skriver om Glæd dig til gourmetburgere hos Craft Burger Downtown!

Siden 2023 har Craft Burger forkælet aarhusianerne med saftige gourmetburgere i Markedshallen Nicolinehus på Aarhus Ø. Snart rykker det anerkendte burgersted endnu tættere på centrum, så du kan ...

Gastromad skriver om Teriyaki Kødboller

Teriyaki kødboller glaseret i en sticky sauce er en nem og utrolig smagfuld japansk ret af svinekødboller. Disse skønne teriyaki kødboller er virkelig saftige med masser af smag fra ingefær, teri...

Madens Verden skriver om Torskeloins med sundt tilbehør

Torskeloins med sundt tilbehør er en både nem og hurtig fiskeret, som de fleste kan lide. Torskeloins er benfri og rent rygkød fra torsken. Du bliver vild med denne opskrift på torskeloins med sun...


Onsdag d. 24. Juli 2024

Evas Køkken skriver om Fars ret

Retten her har vores store børn navngivet, ‘Fars ret’. Da jeg mødte min mand i 2006 var det børnenes livret, og de fik den ofte, nÃ¥r de besøgte ham hver anden weekend. De store bør...

Bagning med budget skriver om Tirsdag på tur, 4

Det blev ikke rigtig til nogen tur som sÃ¥dan i gÃ¥r. Men derimod en tur i huset igen – igen. Men der er heldigvis ogsÃ¥ nok at gøre – og ikke mindst at glæde sig til. I gÃ¥r var jeg afs...

Anna-mad skriver om Citronpasta med sprød kylling

Der skal ikke meget til, når vi snakker comfort food. Det er nok det, jeg vil betegne denne portion citronpasta med sprød kylling. Den er perfekt på de helt kedelig hverdage, hvor man bare gerne vi...

Noget i ovnen skriver om Clafoutis – nem opskrift på fransk kirsebærkage

Clafoutis er en fransk dessertkage, der oprindeligt laves med kirsebær. Her får du opskriften på en meget nem  fransk kirsebærkage. Jeg elsker bare de nemme kager og her får du opskriften på en...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Vodka drinks

Der findes mange gode vodka drinks derude, og dette indlæg vil handle om de drinks, vodkaproducenten Danzka Vodka selv synes man skal mixe, såfremt man fik lyst til det. PURE The post Vodka drinks f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Runaway Bride løber igen

Kan du huske, jeg fortalte om Runaway Bride tilbage i april måned? Den smukke, hvide hortensia med de kniplingsagtige blomster? Den er nu på vej med en 2. runde. Skud fra bladhjørnerne knoppes, og ...

Mad for madelskere skriver om Glaserede gulerødder

Find hele opskriften på Glaserede gulerødder hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Hemgjord bostongurka

Har du massor av gurka som du inte vet vad su ak göra med? Varför inte göra hemgjord bostongurka? Det är både gott och enkelt. Inlägget Hemgjord bostongurka dök först upp på Landleys Kök.


Tirsdag d. 23. Juli 2024

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Below Eastside -En smagsoplevelse fra Mexico

I en blanding af det bedste fra mexico er en helt særlig cocktail blevet udviklet. En cocktail kaldet “Below Eastside” som blander det bedste fra Mexico, nemlig lime, tequila og kahlua....

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Das Esszimmer

Jeg har været på bilferie til Alsace, og den første aften spiste vi på Restaurant Das Esszimmer. Vi havde nemlig valgt at overnatte i den tyske by Celle på vej til vores feriemål, og det viste s...

Vinblog skriver om Roks Restaurant var elegance

Det var en stor oplevelse at spise på Roks restaurant i Torshavn. Samtlige serveringer bød på elegance og finesse på den helt store klinge. Roks restaurant var elegance i både maden og omgivelser...

Anna-mad skriver om Bruchetta med ærter og ricotta

Der skal ikke så meget til, når vi snakker bruchetta. For det kan næsten ikke gå galt. Og selvom vi nok alle kender (og elsker, ik?) den klassiske bruchetta med tomat og basilikum, så er jeg jo i...

Valdemarsro skriver om Vegetar Taquitos

Knasende sprøde vegetar taquitos med masser af smag og smovs, serveret med en frisk pico de gallo salat med agurker og en cremet spicy grøn chilidip. Det er så lækkert og hyggeligt at samles om og...


Mandag d. 22. Juli 2024

Noget i ovnen skriver om Solbærmuffins – nem opskrift på saftige muffins med solbær

Solbærmuffins - her får du en god nem opskrift på svampede saftige muffins med solbær. Lækre kager, du kan lave på ingen tid. Det er sommer og vi har købt solbær i vores gode gårdbutik. Jeg e...

Furca.dk skriver om Inositol – alt du skal vide om inositol for vægttab og søvn

Dette indlæg indeholder alt du skal vide om Inositol. Inositol, ofte kaldet B8-vitamin, er et vigtigt stof, som kroppen selv producerer. Det spiller en afgørende rolle i cellefunktion, signalering m...

Furca.dk skriver om Alt om moringa pulver – guide til moringa

I dette indlæg finder du alt du skal vide om moringa pulver og andre moringa produkter. Hvad er Moringa Moringa, ogsÃ¥ kendt som “Miracle Tree” eller “Drumstick Tree,” er en p...

Bagning med budget skriver om Detaljer fra huset

Det er blevet tydeligt, at når en håndværker er forbi huset nu, så er det ikke de store linjer, det handler om. Som da, der blev gravet ud og støbt fundament og siden rejst spær og lagt tag på....

Maden i mit liv! skriver om RÃ¥stegte kartofler i airfryer.

Råstegte kartofler er superlækkert tilbehør, der traditionelt serveres til wienerschnitzler. Og hvis du laver råstegte kartofler i airfryer, så slipper du oven for at stå ved komfuret, og vende ...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste cocktail og drinks her

Vi er glade for at præsentere de 10 nominerede til den bedste cocktail eller drink i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. o...

hannemad skriver om Upside down solbærkage

Denne upside down solbærkage smager luksuriøst, men er en virkelig nem sommerkage, fyldt med de aromatiske solbær. The post Upside down solbærkage appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Majssalsa med grøn chili og koriander – super til fisk

Søndag gik med havearbejde og litervis af kold iste. Aftenen kom, og vi spiste ude – stegt laks med majssalsa – mens vi ventede pÃ¥ det meget omtalte ‘voldsomme og ekstreme’ v...

Smag Aarhus skriver om Hvor finder du den bedste sandwich i Aarhus? Vi guider dig her!

Glem alt om tørt toastbrød med slatten salat og kedelig ost. Her får du seks steder i Aarhus, der serverer en formidabel sandwich. Læs også: Smag på Trøjborg: Her er 7 gode spisesteder Den vie...

Smag Aarhus skriver om Hvilken ølbar skal du besøge næste gang? Vi giver 6 tips her!

Aarhus har de seneste år fået mange flere ølbarer med rigtig gode øl. Vi har lavet en guide til, hvilke ølbarer du skal besøge næste gang, du skal have en kold øl i Aarhus. Læs også: Drinks ...

Smag Aarhus skriver om Guide: 5 steder i Aarhus med 3 retter til under 300 kroner

Vil du gerne ud og have en kulinarisk oplevelse uden at sprænge budgettet? I Aarhus er der en masse lækre steder, hvor du kan nyde flere retter til en fornuftig pris. Her får du fem skønne steder ...

Landleys Kok skriver om Paj med betor, zucchini, grönkål och fetaost

Denna goda paj med betor, zucchini, grönkål och fetaost passar bra att laga på sommaren och hösten. Det är nämligen då som dessa råvaror är i säsong. Inlägget Paj med betor, zucchini, grön...

Vinexpressen.dk skriver om Barolo-brag fra topmarken Cannubi i årgangen 2019

Cannubi er en af de mest prestigefyldte vinmarker i Barolo. Den ejes af 15 producenter og dækker et areal på 30 hektar. I løbet af The post Barolo-brag fra topmarken Cannubi i årgangen 2019 first ...


Søndag d. 21. Juli 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Tomato curry

Det er tomatsæson og derfor fristende at lave en tomato curry. I hvert fald hvis man som jeg har indisk benspænd. Og ja, jeg burde have brugt friske tomater, men jeg lavede retten en dag, hvor det s...

Smag Aarhus skriver om Smag på Trøjborg: Her er 7 gode spisesteder

GUIDE: Trøjborg byder på stribevis af lækre restauranter og take-away spots, så hvad skal man vælge, når turen går forbi den aarhusianske bydel? Her er syv gode bud. Læs også: Oplev Jægergå...


Lørdag d. 20. Juli 2024

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blomsterfestival i Tivoli Friheden – 2024

Frem til den 11. august er der Blomsterfestival i Tivoli Friheden. Claus Dalby har sin smukke krukkehave, i år med den hvide have som tema, der er smukke bede, der er shop-the-look, og der er forskel...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 30

Mandag: Cæsar nicoise ( fra Den dovne vegetar). Koldskål eller frugt til dessert. Tirsdag: Tyrkiske pide (husbond arbejder hjemme og kan derfor nå at lave dej, men vi har set færdig-dej i Netto, h...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 30

Find hele opskriften på Madplan uge 30 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 30

Holder du sommerferie, eller er du stadig på arbejde? Jeg har stadig sommerferie tilgode, og der går en måneds tid endnu, men jeg håber sådan, at du nyder den for mig, hvis du holder ferie lige n...

Landleys Kok skriver om Kyckling med betor, potatis, zucchini och svartkål

Ta vara på skörden ifrån de egna odlingarna. Denna kyckling med betor, potatis, zucchini och svartkål är både lyxig, lättlagad och god. Inlägget Kyckling med betor, potatis, zucchini och svart...

herzelieb skriver om Irish-Beer-Cupcakes Rezept – Mini-Kuchen mit dunklem Bier

Warum Irish-Beer-Cupcakes eine super Idee sind? Sie sind zwar einfach, aber gleichzeitig auch besonders und ungewöhnlich. Sie sind nicht nur Kuchen, sie sind eine gelungene Mischung aus Süße und ei...


Fredag d. 19. Juli 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 30 – få opskrifter her

Madplan uge 30. Her får du ny inspiration fra mig. Nem aftensmad til en ny uge. Måske du kunne bruge lidt gode ideer? Sommervejret driller lidt og det er ikke alle dage vi griller og spiser sommerma...

Noget i ovnen skriver om Tomatsalat med løg og dressing – nem salat med tomater

Tomatsalat med løg og feta. Syrlig, sød og med en helt perfekt smag. Her får du opskriften på den nemmeste og lækreste salat med tomater og en nem dressing. Salaten er nemt tilbehør til mange re...

Mad for madelskere skriver om Kogte nye kartofler

Find hele opskriften på Kogte nye kartofler hos Mad for Madelskere.

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 30 (2024).

En ny uge venter, og det betyder selvfølgelig en madplan til uge 30. Vi holder jo ikke ferie endnu, men derfor skal vi selvfølgelig stadig have noget lækker mad. Og måske også noget god, varm mad...

Smag Aarhus skriver om Nyt hotspot på Frederiksbjerg: Kaffebaren Lige om Hjørnet

Kaffebaren Lige Om Hjørnet har for få uger siden slået dørene op på Horsensgade 19, ved Ingerslev Boulevard, i Aarhus. Allerede nu har kaffebaren vundet mange aarhusianeres hjerter! Med sin charm...

Bagning med budget skriver om Så blev tømreren færdig :-)

Det var virkelig en milepæl, vi nÃ¥ede i denne uge, da tømreren pakkede sit værktøj og sit stillads sammen og sagde farvel og tak for nu. Der mangler stadig lidt – en fugemand, ventilation o...

Madens Verden skriver om Paneret fisk med grøntsager

Paneret fisk med grøntsager er en sund og hurtig ret, som du meget nemt laver i en pande. Retten er god til dem, der har det svært med fisk. Jeg har lavet denne nemme opskrift på paneret fisk med g...

Milles mad skriver om Vi skal grille!

Endelig ser det ud til at blive grill-vejr! Vi har ikke sÃ¥ meget erfaring med at grille uden kød, men “Vegetarisk hverdag” har heldigvis et super indlæg om netop det. Jeg tager udgangsp...

Drop Slankekuren skriver om Grevindesyltetøj

Dette syltetøj er en grevinde værdig, for det tager altså en del tid, at fjerne alle urenheder fra hyldebærerne. Denne opskrift Grevindesyltetøj blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Valdemarsro skriver om Lynstegt tun med sesam

Opskrift på lynstegt tun med sesam og den lækreste nemme asiatiske marinade. Det er så nemt og det er en stjernelækker ret at servere, når det skal være lidt festligt og ekstra lækkert. Jeg er ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30 giver dig syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge. Og en lækker kage at slutte sommerugen af på. Denne ugens madplan for uge 30 byder på syv skønne bud på go...


Torsdag d. 18. Juli 2024

Helt op til månen skriver om Disse 3 ting skal du huske i forbindelse med afholdelse af børnefødselsdagen

At planlægge og afholde en børnefødselsdag kan være en stor opgave, men med de rette forberedelser kan det blive en mindeværdig dag for både børn og voksne. Her er tre vigtige ting, du skal hus...

Helt op til månen skriver om Overvejer du at få en tatovering?

At udsmykke sin krop med tatoveringer, kan være med til at fremtone din personlighed, eller eviggøre minder og betydningsfulde personer. Dog er det vigtigt at nævne, at du altid bør overveje dine ...

Helt op til månen skriver om Lad hele familien opleve Berchtesgaden på jeres ferie i Tyskland

En ferie i Tyskland byder ofte på mange historiske og spændende oplevelser, hvor Berchtesgaden næsten må sættes på jeres liste over oplevelser på ferien. Her findes der mange spændende eventyr...

Piskeriset på eventyr skriver om Indisk ærteret

Jeg har fundet en indisk ærteret, som skal være en del af mÃ¥nedens benspænd, for jeg elsker ærter – og især om sommeren. Den friske grønne ærtesmag behøver egentlig ikke at fÃ¥ tilført...

Noget i ovnen skriver om Ribsgelé – nem opskrift på frugtgelé af frugtsaft

Ribsgelé er en skøn frugtgelé du kan bruge som tilbehør til mange retter og desserter også. Du kan lave den med kun 3 ingredienser. Ribsgéléen har jeg lavet af en portion hjemmelavet ribssaft -...

Råvareguiden skriver om Just Eat er din vej til nem og lækker takeaway: Spar penge pÃ¥ takeaway med Just Eat rabatkoder

Takeaway er blevet en fast del af hverdagen for mange danskere, og Just Eat er en af de mest populære platforme til at bestille mad fra et væld af restauranter. Uanset om du har lyst til pizza, sush...

Maden i mit liv! skriver om Hjemmelavede isvafler med vaniljeis.

Har du prøvet, at lave hjemmelavede isvafler? Ikke af den gammeldags slags, med is der kugles op og kommes i en vaffel, som pyntes med guf eller flødeskum og syltetøj. Men en isvaffel der fyldes me...

Noget i ovnen skriver om Kyllingefrikadeller med hytteost og havregryn – opskrift

Kyllingefrikadeller med hytteost og havregryn. Uhm her får du opskriften på lækre saftige frikadeller med hakket kylling, havregryn, grøntsager og hytteost. Det er genialt at lave frikadeller med ...

Nerdy Treats skriver om Sea King penne gorgonzola fra One Piece

Den her ultra-cremede sea king penne gorgonzola er intet mindre end vaskeægte comfort food fra The Grand Line. Det er en specialitet fra Boa Hancocks domæne Amazon Lily, som blev serveret for Luffy ...

Smag Aarhus skriver om Skal du på Smukfest 2024? Så gå ikke glip af disse madboder!

Har du været så heldig at få fingrene i en billet til Smukfest? Så er du sikkert allerede begyndt at glæde dig til at give den gas til fede koncerter i Bøgeskoven! Men som enhver garvet festival...

Gastromad skriver om Mojo Sauce

Mojo Sauce er klassisk rød dip fra de Kanariske øer som smager skønt til salt kartofler, fisk, kød og andet. En rød mojo er en blanding af flere forskellige skønne ingredienser hvor hovedingredi...

Landleys Kok skriver om Bästa vegetariska pajerna till sommaren

Här hittar du de bästa vegetariska pajerna till sommaren. Alla recept är ovo- och lakto-vegetariska och således köttfria. Inlägget Bästa vegetariska pajerna till sommaren dök först upp på La...

Madens Verden skriver om Lun couscous salat med kylling og spidskål

Min nemme opskrift på lun couscous salat med kylling, spidskål og blomkål. En smagfuld ret, der vendes med friske mynteblade inden servering. Couscous salat med kylling er sund og lækker aftensmad...

Drop Slankekuren skriver om Pestokartofler

Lækkert tilbehør til f.eks. stegte retter – bøffer, steg, medister m.m. Hurtigt og nemt at tilberede. Denne opskrift Pestokartofler blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 17. Juli 2024

Noget i ovnen skriver om Butterdejstærte med bagte rabarber og flødecreme – opskrift

Butterdejstærte med bagte rabarber og flødecreme.  Uhm her får du opskriften på en skøn kage du kan lave nemt og hurtigt med en rulle færdig fersk butterdej. Vi havde en portion bagt rabarber i...

Maden i mit liv! skriver om Majskolber – i gryde eller mikrobølgeovn.

Sommertid = majstid. Og der går ikke lang tid, fra jeg spotter de første majskolber i butikkerne, til vi spiser majs 3-4 gange om ugen. Enten som tilbehør, i salater og pastasalater eller bare som ...

hannemad skriver om Solbær curd

En dejlig måde at bruge sæsonens solbær på. Sødt og syrligt. Skøn som topping på yoghurten eller køleskabsgrøden. The post Solbær curd appeared first on hannemad.dk.

Maden i mit liv! skriver om Frosne pommes frites i airfryer.

Måske har du allerede prøvet at lave frosne pommes frites i airfryer? Fritterne bliver knasende sprøde og lækre, og du slipper for at jonglere med en grydefuld kogende olie på komfuret eller en f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ikea Pride

En ferietur til Ikea er næppe det, man først tænker på, når ferien skal planlægges. Men med hjemmetid, regnvejr, et gavekort og en rabatkupon blev det alligevel tid til en tur til Skejby efter d...

Anna-mad skriver om Lasagne med salsiccia, squash og pesto

Lasagne er virkelig bare en af mine favoritter. Det er som om, at uanset hvad du kommer i, så kan det næsten kun blive godt. Denne version er en lasagne med salsiccia, squash og pesto, masser af spi...

Stinna skriver om Sunde chokoladeis

Sunde chokoladeis er hjemmelavede ispinde sødet med banan. De er perfekte til helt smÃ¥ børn eller andre iselskere. Opskrift pÃ¥ sunde chokoladeis… The post Sunde chokoladeis appeared first on...

Stinna skriver om Brødstænger med pesto

Brødstænger med pesto og ost. Disse lækre smÃ¥ brød er perfekte til madpakken eller som en del af et tapasbord. Opskrift pÃ¥… The post Brødstænger med pesto appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Frøsnapper med kartoffel

Frøsnapper med kartoffel, grøn pesto og vesterhavsost. Disse frøsnappere med pesto er helt perfekte til madpakken og smager virkelig godt. Opskrift pÃ¥… The post Frøsnapper med kartoffel app...

Bagning med budget skriver om En tur på loftet

Min plan om at tage på tirsdags tur i juli, blev i går ændret til en tur på loftet. Regnvejret satte lige en stopper for lysten til at gå rundt om Engsøen i Grindsted. Og faktisk også tanken om...

Drop Slankekuren skriver om Skærising med sommerfrikassé og melonsalat

Lækker sommerlig ret med to slags frugter. Smager frisk og syrligt og i god kontrast til den sprødstegte skærising. Denne opskrift Skærising med sommerfrikassé og melonsalat blev udgivet først p...

herzelieb skriver om Schwarzbrotchips Rezept und einen Honig-Senf-Dip selber machen

Schwarzbrotchips und ein Honig-Senf-Dip gehören bei meiner Familie zu den ganz großen Favoriten. Und zwar nicht nur als Kombination. Die Brotchips aus Schwarzbrot bringen wir uns gern aus Dänemark ...


Tirsdag d. 16. Juli 2024

Vinblog skriver om Ferie på Færøerne – lidt gode råd

Vi har lige været på vores første ferie på Færøerne. Det gør os ikke til eksperter på Færøerne, men lidt gode råd har vi samlet op undervejs. Listen bør nok være længere, men disse råd ...

Madens Verden skriver om Limoncello margarita cocktail

Sådan laver du en skøn limoncello margarita. Måske sommerens bedste cocktail med tequila, limoncello og citron. Den bliver din nye favorit. Limoncello margarita er den perfekte cocktail til dig, de...

Noget i ovnen skriver om Rabarber i airfryer – nem opskrift på bagt rabarber

Rabarber i airfryer er så nemme at lave. Her får du en god opskrift på bagt rabarber tilberedt i airfryeren. De bagte rabarber er en syrlig sød lækkerbisken. Brug dem som topping på desserter, p...

Henriks madblog skriver om One Pot spaghetti med kødsovs

One Pot spaghetti med kødsovs er en både enkel  og praktisk måde at tilberede et lækkert måltid på med minimal oprydning efterfølgende. Ved at samle alle ingred...

Stinna skriver om Pavlova

Pavlova er den skønneste sommerkage (eller sommerdessert) med marengsbund, flødeskum og friske bær. Opskrift pÃ¥ pavlova Pavlova er nok den mest sommerlige… The post Pavlova appeared first on...

Stinna skriver om Marcipansnurrer

Marcipansnurrer er en udgave af mine kardemommesnurrer, hvor jeg har tilføjet marcipan til remoncen. Det giver nogle endnu mere snaskede snurrer, som… The post Marcipansnurrer appeared first on...

Stinna skriver om Cremet pasta med mascarpone

Cremet pasta med mascarpone, soltørrede tomater og basilikum. Denne pastaret er utrolig nem at lave og smager helt fantastisk. Opskrift pÃ¥ cremet… The post Cremet pasta med mascarpone appeared...

Maden i mit liv! skriver om Kartoffelbåde i airfryer – lækkert tilbehør.

Sprøde kartofler er altid et hit som tilbehør til maden hjemme hos os. Eller måske bare som en lille, lækker snack med en god dip til. Og de her kartoffelbåde i airfryer har vi fået rigtig meget...

Madens Verden skriver om Sommerpande med kylling og kål

Sommerpande med kylling og kål er en nem, hurtig og lækker ret, hvor det hele tilberedes i en stor pande. Her bruges kylling inderfilet. Her får du min opskrift på en nem sommerpande med kylling o...

Maden i mit liv! skriver om Stegt flæsk i airfryer – opskrift på sprødt flæsk.

Måske ved du det allerede, men stegt flæsk i airfryer er virkelig lækkert. Sprødt og saftigt og rimeligt vanedannende. Herhjemme er vi især glade for den klassiske anretning med kartofler og pers...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fru Hviid rosen

Fru Hviid hedder den rose, som Aase Hviid fik af sin mand Ole. Rosen, der er udviklet af Rosa Eskelund, er en storblomstrende buketrose med den skønneste duft, og den blev tilegnet Aase på Oles fød...

Landleys Kok skriver om Svartvinbärsgelé

Hur gott är det inte med svartvinbärsgelé som tillbehör till kött och potatisgratäng? Denna hemgjorda svartvinbärsgelé görs med mindre socker. Inlägget Svartvinbärsgelé dök först upp pÃ...

Vinexpressen.dk skriver om Klassisk og karakterfuld old school bordeaux

I gamle dage skulle man lede længe efter et godt Bordeaux-køb. Sådan er det ikke mere. Blandt de ikke-klassificerede slotte ligger der vinøse skatte til The post Klassisk og karakterfuld old schoo...

Drop Slankekuren skriver om Karbonader med krydderost

Den kolde sovs kan undværes, og tilbehøret kan varieres med andre rodfrugter eller grøntsager. Der kan selvfølgelig også lægges andre grøntsager på end tomater. Denne opskrift Karbonader med k...

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & Se de bedste opskrifter hér

Andebryst Confit de canard Hjemmelavet béarnaise Hummerbisque Rødvinssauce Sabayonne- Zabaglione-creme Røllike & gråbynke Hvide asparges Restaurant noma Lammeculotte Rillettes Kalvefilet Oksek...


Mandag d. 15. Juli 2024

Valdemarsro skriver om Kerneknækbrød

Sprøde lækre kerneknækbrød, som er nemme at bage og smager virkelig godt med en skive god ost på. Det er nemt og hyggeligt at bage knækbrød, og så holder de sig friske længe. Hjemmebagte kern...

Noget i ovnen skriver om Nem tærte med jordbær – opskrift uden marcipan

Nem tærte med jordbær - her får du en god jordbærkage opskrift uden marcipan. En god frugttærte, der er nem, hurtig og billig at lave. Jordbærkager kan man bare ikke få nok af, vel? Selvom du f...

Piskeriset på eventyr skriver om Figo Vinbar

Figo Vinbar ligger på Christianshavn og har en fin lille baggård, man kan sidde i, når solen (endelig) er fremme. Og her havde jeg lokket en af vinbønderne med til en hyggelig aften med lidt vin o...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Blomme milkshake (alkoholfri)

Det var tirsdag, og jeg havde nogle blommer på køl som var ved at være lige modne nok. Solen skinnede så jeg fandt på denne blomme milkshake som faktisk blev The post Blomme milkshake (alkoholfri...

Fru Kreativ skriver om Cornwall med Børn

Vi drager denne sommer til Cornwall med vores to børn. Vores søn på snart 15 og en datter på 8 år. En del af god planlægning for mig er, at researche hvilke muligheder der er for aktiviteter med...

Madens Verden skriver om Pasta med fisk, squash og tomater

Pasta med fisk, squash og tomater er en både nem, hurtig og lækker ret til aftensmad, og den er virkelig velsmagende. En sund fiskeret. Jeg har lavet denne nemme opskrift på pasta med fisk til dem,...

Drop Slankekuren skriver om Stegt rødfisk

Rødfisk er en lidt overset fisk, og det er faktisk synd, for den smager fantastisk, og den er nem at fjerne evt. ben fra. Denne opskrift Stegt rødfisk blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Søndag d. 14. Juli 2024

Smag Aarhus skriver om Tømmermændsmad i Aarhus: Her er 7 lækre takeaway-steder!

Hovedet er tungt, kroppen er øm, og overskuddet er absolut i minus. Med andre ord: Behovet for tømmermændsmad i Aarhus er stort! Vi giver dig her 8 lækre takeaway-steder, hvor du har mulighed for ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Alkoholfrie drinks Del 2

Som i indlægget tidl. kommer nu anden del. hvor jeg hurtigt vil vise de resterende alkoholfrie drinks. En af grundende til jeg indvilligede til at deltage i interviewet, var bl.a. The post Alkoholfri...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Alkoholfrie drinks Del 1

For nyligt blev jeg kontaktet af Fyns stiftidende om jeg ville stille op til et mindre interview hvor jeg samtidig skulle lave nogle alkoholfrie drinks. En undersøgelse som er blevet The post Alkohol...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Fizz – Honey Woody

Som Morten så fint har formuleret det: Når vejret er varm er der intet lige så forfriskende spm en Fizz- cocktail! Sødt, surt og simpelt! Du kan anvende alverdens spiritusser The post Fizz – Hon...

Noget i ovnen skriver om Krydderboller – opskrift på bløde luftige hvedeboller

Krydderboller - uhm her får du opskriften på bløde luftige hvedeboller. Helt perfekte hvide boller med smør og kardemomme. En lun nybagt bolle med smeltende smør er bare helt uimodståelig. Hjemm...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 29

Søndag: Tacos med guacamole Mandag: Linsedeller, ovnkartofler og tatarsauce Tirsdag: Omelet med svampe og gedeost Onsdag: Pasta med aubergine og tomater Torsdag: Sandwich m. persillepesto, avocodo og...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sprød kartoffelpizza med oliven og rosmarin

Kartoffelpizza, hvor fyldet består af kartofler, hakkede sorte oliven, hakket rosmarin og et generøst stænk hvidløgsolie er vel næppe en italiensk klassiker? Eller er det? Den meget enkle pizza h...

Madens Verden skriver om Provencalsk pastaret uden kød

Sådan laver du en lækker provencalsk pastaret, der blandt andet består af aubergine, squash, hvidløg og tomat. Retten er nem at lave. Her får du min opskrift på en lækker provencalsk pastaret u...


Lørdag d. 13. Juli 2024

Mad for madelskere skriver om Bananmuffins i airfryer

Find hele opskriften på Bananmuffins i airfryer hos Mad for Madelskere.

Kokkerier med passion skriver om Bedste Panini Grills 2024 • Top 10 Anmeldelser og Tests

I denne omfattende gennemgang af Panini Grills præsenterer vi dig for de bedste købs muligheder, der findes pÃ¥ det danske […] Indlægget Bedste Panini Grills 2024 • Top 10 Anmeldelser og Te...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på hjemmelavet béarnaise ~ klassisk fransk opskrift

Sauce béarnaise er som de fleste andre gastronomiske klassikere et varieret bekendtskab. Nogle opskrifter nævner kørvel, andre gør ikke. Nogle beárnaiseopskrifter tilsætter en timiankvist under ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lilla marker = blomsterbrak

Du har måske lagt mærke til, at der er mange lilla marker i år? De er tilsået med blomsterblandinger, der giver føde til dyr, fugle og bier og farvespil til os, der kører forbi. Markerne lyser a...

Madens Verden skriver om Hvor mange rosiner må man spise?

Hvor mange rosiner må man spise, og hvad er det man skal være opmærksom på? Her kan du se hvad du skal om indtaget af rosiner. Er det farligt at spise for mange rosiner, og hvor store mængder må...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 29

Find hele opskriften på Madplan uge 29 hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om En lille buket

Igen er jeg gået med på udfordringen om at lave en buket med et bestemt tema. Det er virkelig sjovt og lærerigt. Bag ideen står Plante_liv og Blomstervang. Så jeg begyndte dagen med en tur i have...

Anna-mad skriver om Madplan uge 29

Uhh der er altså gode sager på menuen i denne madplan uge 29! Er du gået på sommerferie endnu? Der går desværre nogle uger, før det er min tur, men så er det jo godt, at man kan forsøde vente...

herzelieb skriver om Quark-Mascarpone-Torte Rezept – schnelle Torte ohne Backen

Diese Quark-Mascarpone-Torte gibt es bei uns recht häufig im Sommer, denn für das Rezept bleibt der Ofen kalt. Allerdings benötigt ihr Platz im Kühlschrank! Ich liebe diese Torte mit Keksboden, we...

Piskeriset på eventyr skriver om Jordbær-iste

Jeg lavede jordbær-iste den anden dag, for det er bare om at udnytte jordbærsæsonen til at teste nye opskrifter. Jeg er ikke fan af iste, men jeg kunne huske, at jeg på et tidspunkt havde set en o...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på Hummerbisque lavet fra bunden ~ Klassisk fransk opskrift

Hummerbisque kogt pÃ¥ hummer med glaserede kammuslinger og hummerhaler – mere klassisk fransk og smagsmættet bliver det næppe! Opskrift pÃ¥ hummerbisque Hummerbisquen – eller pÃ¥ fransk:...


Fredag d. 12. Juli 2024

Madmagasinet skriver om Nakushima: Webshoppen med Lækre Damaskusknive

I en tid, hvor kvalitet og æstetik går hånd i hånd, har Nakushima formået at skille sig ud som en webshop, der tilbyder noget helt særligt til køkkenentusiasten. Nakushima specialiserer sig i e...

Nerdy Treats skriver om Oyakodon fra Campfire Cooking in Another World

Oyakodon er rigtig japansk comfort food, bestående af en stor skål dampende varme ris toppet med dashi simrede løg og kyllingestykker, svøbt i et tæppe af fløjlsbløde æg. Det er en virkelig sk...

Evas Køkken skriver om Gochujang BlomkÃ¥l

 BlomkÃ¥l er genialt i det vegetariske køkken, fordi det kan varieres i alle retninger. Den her snaskede, søde & spicy version er vores nye yndling herhjemme, det smager SÃ… godt! ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 29 (2024).

Her midt på sommeren er det måske begrænset, hvor mange af jer der rent faktisk bruger madplaner. Madplaner er jo først og fremmest rare at have i hverdagen, så der er nogenlunde styr på såvel ...

Ostesnak skriver om Grillede majs og kryddersmør med ost

Giv dit kryddersmør et ostet touch. Her er en opskrift.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 29 – få opskrifter her

Madplan uge 29. Her får du en masse gode hurtige retter, der er perfekte at lave om sommeren. Solen skinner indimellem og mange af jer har ferie. Skøn årstid. Mad skal vi jo alligevel spise, også ...

Noget i ovnen skriver om Karry kartoffelsalat med sennep – god kold kartoffelsalat

Karry kartoffelsalat med sennep smager super godt. Her får du en god nem opskrift på en fantastisk kold kartoffelsalat. Lækkert tilbehør og også god til grillmad. En god klassisk kartoffelsalat m...

Smag Aarhus skriver om 5 gårdbutikker nær Aarhus: Køb økologi og lokale delikatesser 

Omkring Aarhus ligger flere hyggelige gårdbutikker, der bugner af lokale råvarer og andre kvalitetsprodukter. Her får du fem bud på gårdbutikker, du kan lægge vejen forbi. Læs også: Lækre st...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Gamle krukker får nyt liv med fliseklæber – nemt og økonomisk

Med en pose blå Lipp fliseklæb har jeg renoveret en flok gamle krukker, og jeg er godt tilfreds. Fra glaserede, farvede krukker til et lækkert betonlook, og det var faktisk ret nemt. Vi har dem nok...

Valdemarsro skriver om Pesto Pasta

Nem og lækker grøn pesto pasta med spinat og basilikum. Det er så lækkert og nemt at lave en omgang pasta med hjemmelavet pesto fyldt med god smag fra spinat, basilikum, parmesan og et strejf af a...

Gastromad skriver om Pasta alla Norma

Pasta alla Norma er en lækker klassisk siciliansk pastaret med stegte auberginer i en skøn tomatsauce. Pastaretten Pasta alla Norma er en dejlig fyldig vegetarisk klassisk ret med pasta og aubergine...

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med, vitlöksris, stekt mangoldsallad och bearnaisesås

Grillad flankstek med, vitlöksris, stekt mangoldsallad och bearnaisesås är gott och passar fint att servera på sommarkvällen. Här hittar du receptet. Inlägget Grillad flankstek med, vitlöksris...

Drop Slankekuren skriver om RÃ¥marineret fennikel

Fennikel kan være meget hårdt at tygge og kraftig i smagen, men hvis du laver råmarineret fennikel, bliver den blød og blid som et lam. Perfekt som tilbehør til f.eks. grillretter. Denne opskrift...

Madens Verden skriver om Kylling med squash, aubergine og tomater

Her får du min nemme opskrift på kylling med squash, aubergine og tomater. Det hele laves i et fad i ovnen sammen med en krydret olie. Kylling med squash er en virkelig nem og lækker hverdagsret, h...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 giver dig syv lækre bud på, hvad du kan servere til aftensmad i den kommende uge. Du får også en skøn kageopskrift. Ugens madplan uge 29 byder på syv lækre retter, som du k...

Bergholts opskrifter skriver om Rødvinssauce fra bunden ~ med kalvefond, roux & gastrique

Hvordan laver man en god rødvinssauce fra bunden? Saucen, der binder kød og tilbehør sammen. Det – og en del mere -fÃ¥r du svaret pÃ¥ her. Det er ikke svært at lave den perfekte rødvinssauc...


Torsdag d. 11. Juli 2024

Ostesnak skriver om Halloumi grillspyd

Enkelt og smagfuldt. Her er opskriften på halloumi grillspyd (som i øvrigt kan spises hele året rundt).

Vinexpressen.dk skriver om Hvilke rødvinsdruer er verdens bedste – del 2:2

Hvilke fire rødvinsdruer er verdens bedste? I sidste uge skrev jeg om kongen og dronningen af de blå druer: cabernet sauvignon og pinot noir. I The post Hvilke rødvinsdruer er verdens bedste – de...

Stinna skriver om Hytteost fladbrød

Hytteost fladbrød er det nemmeste proteinrige fladbrød lavet af kun fÃ¥ ingredienser. Nemlig hytteost, æg, salt og lidt revet ost. Opskrift pÃ¥… The post Hytteost fladbrød appeared first on ...

Valdemarsro skriver om Gratin med kylling og kartofler

Lækker og velsmagende gratin med kylling, blomkål og et sprødt låg af sprød rasp og revet ost på toppen. Det er virkelig lækkert og så passer retten stort set sig selv i ovnen det meste af ti...

Madens Verden skriver om Laks med squash, spinat og fuldkornspasta

Her er min opskrift på laks med squash, spinat og fuldkornspasta, der er en nem og simpel ret til hele familien. Virkelig god hverdagsmad. Laks med squash er en skøn fiskeret, der både er nem at la...

Drop Slankekuren skriver om Kalvecuvette i hyldeblomst med agurkesalat og jordbær

Kalvecuvette med frisk frugt til smager skønt, og når sæsonen er der for frisk, dansk frugt, så er det med at udnytte det. Anden frugt end jordbær kan anvendes. Hvis du bruger rabarber eller stik...

Bergholts opskrifter skriver om Pandestegt andebryst – Guide til perfekt rosastegt andebryst

Et par skiver sprødt pandestegt andebryst er svært at stå for. Hvis det skal være pandestegt, kan andebryst af berberiand anbefales. Fedtlagtet er godt tykt, kan ridses og danne en fin sprød steg...


Onsdag d. 10. Juli 2024

Bageglad skriver om Hindbærtærte

En frisk og syrlig hindbærtærte med mandelfyld og vaniljeganache. Denne smukke tærte er perfekt til en varm sommerdag eller som afslutning på en dejlig middag. Indlægget Hindbærtærte blev før...

Piskeriset på eventyr skriver om Koftas med squash

Jeg stegte koftas med squash den anden dag, da gemalen og jeg skulle have et enkelt aftensmÃ¥ltid. Der skulle jo være plads til lidt jordbær senere pÃ¥ aftenen … Du kender muligvis koftas pÃ¥ ...

Susanne Pagh skriver om Vegansk kokosis

Kokos-is er bare noget af det lækreste – serveret med danske jordbær, en salsa af ananas eller i en isvaffal. Det dur bare. Men det er lidt svært at få samme cremede konsistens derhjemme, som ma...

Stinna skriver om Kartoffelsalat med urtedressing

Kartoffelsalat med urtedressing er en skøn sommerlig kartoffelsalat med dild, purløg, sennep og græsk yoghurt. Den passer perfekt som tilbehør til en… The post Kartoffelsalat med urtedressin...

Stinna skriver om Nudler i kokossauce

Nudler i kokossauce med broccoli, karrypasta og andre skønne ingredienser. Virkelig god vegetarisk nudelret, som er fyldt med smag. Opskrift pÃ¥ vegetarisk… The post Nudler i kokossauce appeare...

Anna-mad skriver om Sprød paneret kylling

Det her er måske min yndlingsmåde at spise kylling. Sprød paneret kylling. Det er selvfølgelig også nemt at sige, for smager alt, der er paneret ikke også godt? Jovist, men ikke alene smager den...

Noget i ovnen skriver om Giftkage muffins – nem opskrift på grønne muffins

Giftkage muffins - dem må du prøve. Det er grønne muffins lavet af dejen fra den populære giftkage, der også kaldes bladankage. Hvad er en giftkage? Det er såmænd en ganske almindelig sandkage,...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Affaldssortering – hvad skal man sortere affaldet i?

Her i forÃ¥ret fik vi nye affaldsbeholdere – nu stÃ¥r der hele tre, og dem skal alt affald sorteres i. Det er nemt nok. Men hvad med inde? Man løber jo ikke ud til vejen hver gang, man har en t...

Ostesnak skriver om Salat med halloumi og grillet grønt

'Smagen af sommer på en tallerken'. Det kunne være titlen på denne salat med halloumi og grillet grønt. Få opskriften!

Mad med glød skriver om Bær-cobbler med mandler og kikærtemel

Vi har en del bærbuske i haven, som giver rigtig mange bær. Faktisk er der stadig nogle tilbage i fryseren fra sidste Ã¥r. De bliver ellers brugt i bÃ¥de smoothies, […] The post Bær-cobbler m...

Råvareguiden skriver om Alt du bør vide om køb af tallerkener

Selvom mange vil se en tallerken som en tallerken, er de forskellige typer af tallerkener designet til forskellige formål. Der findes både tallerkener til frokost, aftensmad, dessert, børn og tapas...

Landleys Kok skriver om Stekt mangoldsallad med champinjoner, tomat och jordnötter

Detta recept på stekt mangoldsallad med champinjoner, tomat och jordnötter passar fint att matcha till något grillat. Gör den gärna i förväg. Inlägget Stekt mangoldsallad med champinjoner, tom...

Bagning med budget skriver om PÃ¥ tirsdags tur i juli, 2

En tur til et lille fint museum var målet i går. Sammen med min svigerinde kørte vi til Randbøldal og besøgte museet der. Jeg havde aldrig hørt om det tidligere, men set i et opslag på Facebook...

Drop Slankekuren skriver om Hyldeblomstsaft

Lige nu er det blomstringstid for hylden, så her er en opskrift på noget lækker saft. Saften kan drikkes eller bruges til at give smag i lækre retter, f.eks. Kylling med æble og basilikum eller K...

herzelieb skriver om Schnüsch-Auflauf Rezept mit Käse – Snyks Gratin med ost

Schnüsch-Auflauf, eine Abwandlung eines nordischen Eintopf-Klassikers. Das Gericht mit dem lustigen Namen Schnüsch ist ein Gemüsegericht, das woanders in Deutschland auch unter dem Namen »quer dur...

Bergholts opskrifter skriver om Confit de canard lavet fra bunden ~ fransk opskrift på confiteret and

Confit de canard (også kaldet andeconfit, confiterede andelår eller confiteret and) kan købes på dåse eller laves selv fra bunden. Her handler det om, hvordan man fremstiller sin egen fra bunden....


Tirsdag d. 9. Juli 2024

Smag Aarhus skriver om Superlækre stande på Ingerslevs Marked: Vi guider til de bedste

Glem alt om butikker og supermarkeder – tag til markedsdage pÃ¥ Ingerslevs Marked! Her kan du købe de lækreste fødevarer og samtidig fÃ¥ en fantastisk handleoplevelse. Torvet er Ã¥bent hver o...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Je t’aime

Jeg har endelig besøgt Je t’aime, der ligger tæt pÃ¥ Dybbølsbro Station i København. Vi skulle lige nÃ¥ at hygge med et vennepar, inden de gik pÃ¥ sommerferie, og sÃ¥ var lækker fransk bist...

Ostesnak skriver om Halloumi DOP – den ikoniske ost fra Cypern

Halloumi er Cyperns ikoniske ost med rødder tilbage til oldtiden. Læs hvad der gør osten unik - og få inspiration til at bruge den i køkkenet.

Noget i ovnen skriver om Pizza flutes – nemme minipizza til madpakken

Pizza flutes. Uhm her får du en god nem opskrift på minipizza der er gode til madpakken, skovtur eller som nem aftensmad. Du skal bruge få ingredienser til disse flutes og fyldet bestemmer du helt ...

Smag Aarhus skriver om Drinks med udsigt til hele byen? Her er 5 restauranter og barer med rooftop

Er god udsigt, flotte drinks og lækker mad noget for dig? Så må du prøve disse 5 rooftop barer og restauranter i Aarhus! Med byens beliggenhed tæt på vand og skov og smukke, historiske bygninger...

Smag Aarhus skriver om Indian Zaika: Autentisk Indisk smagsoplevelse med personligt præg

Er du klar til en unik kulinarisk oplevelse? Hos Indian Zaika, på Frederiks Allé 96, kan du forvente autentiske indiske retter, tilberedt med kærlighed og omhu! Læs også: Her er 7 bud på famili...

www.madforlivet.com skriver om Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sydstatskål og mynteærter

Det blev lidt sent med aftensmaden i går. Pludselig fandt vi ud af, at klokken var blevet halv otte, og vi var ikke engang begyndt på maden endnu. Det er den tidsforskydning, der sker i ferien. Held...

Drop Slankekuren skriver om Grønne deller

Lav ikke frikadellerne for store, da de er lidt svære at vende og nemt går i stykker. Brug gerne hjemmelavet rasp, det giver en bedre konsistens til dunserne. Denne opskrift Grønne deller blev udg...


Mandag d. 8. Juli 2024

Hurtig Mums skriver om Kylling i airfryer

Her får du Beates opskrift på kylling i airfryer. Den er nem, hurtig og saftig. Min opskrift på kylling i airfryer Jeg kan godt finde på at pensle kyllingen med smeltet smør i stedet for at spray...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Genbrugsguld og feriedage

Første udflugt i ferien: en tur ud til Røde Kors Byggegenbrug i Hinnerup. Et spændende sted at besøge. Alt muligt gammelt og brugt til hus og have. Beslag, dørgreb, skuffegreb, elektriske ting og...

Bageglad skriver om Den ultimative guide til marengs

Den ultimative guide til alt om marengs. Lær om de forskellige slags marengs, hvordan man bager marengs og hvordan man brænder marengs. Indlægget Den ultimative guide til marengs blev først udgiv...

Stinna skriver om Bagt tomatsuppe

Bagt tomatsuppe med basilikum og grøntsager. Denne bagte suppe er utrolig nem at lave og er fyldt med skønne grøntsager. Opskrift pÃ¥… The post Bagt tomatsuppe appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Kikærtekage

Kikærtekage er en slags kage med dadler, kikærter, kakao og chokolade. Kagen er kompakt og er derfor anderledes end de fleste andre… The post Kikærtekage appeared first on Stinna.

Vinexpressen.dk skriver om Totalt crazy orangevin på sylvaner fra Alsace

Naturvin, bioprut, hæfteplaster og grumset æblemost med enorm karakter. Det er noget af det, jeg har smagt i løbet af ugen. Domaine de Envol er The post Totalt crazy orangevin på sylvaner fra Alsa...

Smag Aarhus skriver om Oplev Jægergårdsgade: Her er 7 gode restauranter!

Med sine små farvede huse, butikker med kunsthåndværk og franske caféstole langs fortovskanten er Jægergårdsgade en af Frederiksbjergs hyggeligste gader. Der er altid fuld af liv på de mange ca...

Landleys Kok skriver om Svartvinbärssaft

Att göra hemgjord svartvinbärssaft är inte svårt alls – det är bara att koka och blanda med socker. Här hittar du receptet på hur man gör. Inlägget Svartvinbärssaft dök först upp på La...

Drop Slankekuren skriver om Grillet kulmule med kartoffelsalat og grydehvedebrød med crostini

Når det danske vejr ikke lige egner sig til udendørsgrillning – enten på grund af regn eller blæst – må man jo ty til grillelementet i ovnen. Lækker ret med skønt tilbehør. Denne opskrift ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Herlig hvid, gode bobler og lidt rødt til bøffen!

Vinkender Jan Sørensen har udvalgt 17 vine til dig, som er på tilbud i supermarkederne i denne uge 28, 2024. Se hvor mange stjerner de får. Vi er i de store ferie uger, engang kaldet "industriferie...

Bergholts opskrifter skriver om Falsled Kro ~ 2 anmeldelser ~ Om tradition & fornyelse

To separate anmeldelser af Falsled Kro er samlet pÃ¥ denne side. En anmeldelse er fra et besøg i 2009 – og den anden anmeldelse er fra et opfølgende besøg i 2011 pÃ¥ kroens invivtation. Der e...


Søndag d. 7. Juli 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Daal med spinat

Jeg har lavet daal med spinat, for en af fordelene ved den klassiske indiske ret er, at man kan variere den utrolig meget. Og den er nærmest ikke til at komme uden om, nu hvor jeg har indisk mad som ...

Noget i ovnen skriver om Nyt lyseblåt køkken i sommerhuset – se en forvandling

Reklame - annonce - samarbejde med kreum køkken.  Wow en forvandling! Sommerhuset har fået et nyt lyseblåt køkken og vi elsker det allerede! Læs med, se billeder og kom med på videorundtur i fi...

anneseidelin.dk skriver om Østradiol – mangel, anbefaling og erfaring

Symptomer på for lidt østradiol  På et tidspunkt i din overgangsalder er progesteron og østriol bare ikke nok. Så begynder der at melde sig nye symptomer. Symptomerne kan også være velkendte, ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 28

Mandag: Svamperisotto og tomatsalat Tirsdag: Nudelsuppe Onsdag: Deep pan pizza (alle ungerne er her) Torsdag: Lasagne Fredag: fest, der laves gryderet til mange.


Lørdag d. 6. Juli 2024

Fru Kreativ skriver om Inspirerende Campingrejse: Fra Danmark til Frankrig og England

Teaser til vores sommerferie Indlægget Inspirerende Campingrejse: Fra Danmark til Frankrig og England blev først udgivet på Hr og Fru kreativ .

Stinna skriver om Avocadodressing

Avocadodressing er den lækreste dressing med avocado, creme fraiche, citron og hvidløg. Den minder om den klassiske guacamole, men er lidt mildere… The post Avocadodressing appeared first on S...

anneseidelin.dk skriver om Fik bygget alle mine hormoner op fra bunden

Anbefaling: Anne hjalp mig, da hverken min læge og gynækolog ville lytte. Fordi jeg stadig havde menstruation, havde normale prøver og ikke havde hedeture ville ingen høre på mine symptomer på o...