Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Vi har indekseret 154.665 blogindlæg fordelt på 671 blogs, du ser lige nu side 1 ud af ialt 2.096.

Mandag d. 24. November 2025

Madens Verden skriver om Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Få min opskrift på honningglaserede pastinakker, der laves med rosmarin og citron. Pastinakkerne er nemme at lave og lækre som tilbehør. Indhold fra Madens Verden: Honningglaserede pastinakker med ro...

Landleys Kok skriver om Köttgryta med högrev, potatis och morötter

Denna köttgryta med högrev, potatis och morötter görs med potatisen i grytan. Det hela blir en lättlagad allt i ett-rätt med allt i samma gryta. Smidigt! Inlägget Köttgryta med högrev, potatis och mor...

Et simpelt liv skriver om Peach Dump Cake Recipe

If you are craving a dessert that feels like a warm hug from summer itself,...


Søndag d. 23. November 2025

Bageglad skriver om Kanelsnegl pandekager

De her kanelsnegl pandekager bliver jeres nye morgenmadstradition! Forestil dig duften af smør, kanel og brun farin, der breder sig i køkkenet, imens du steger pandekager toppet med kanelsnegl fyld. D...

Vinexpressen.dk skriver om Lækre nytårschampagner med Bollinger på toppen

Ugens vinhit, B16, kommer fra Bollinger, og den smager godt? Nej, den smager fremragende…  Målet med  B16 har været, at at lave en årgangschampagne, der The post Lækre nytårschampagner med Bolli...

Noget i ovnen skriver om Klassiske specier med et twist – nem opskrift

Klassiske specier med et twist. Her får du en god nem opskrift på de populære julesmåkager, her i en version med brun farin og sirup. Kender du specier? Ja hvad er specier for en slags småkage? Specie...

Madens Verden skriver om Ugens vine i uge 48 (19 vinkøb i top)

I ugens vine giver vinkender Jan Sørensen stjerner til udvalgte supermarkedsvine på tilbud i denne uge 48, 2025. Indhold fra Madens Verden: Ugens vine i uge 48 (19 vinkøb i top)

Www.madforlivet.com skriver om Frikadellen – stolthed eller skændsel?

Den danske svinekøds-frikadelle har igennem generationer stolt tronet på de danske middagsborde, og den kan vel nærmest betegnes som en klassiker. Men måske er det på tide, at vi fjerner det nostalgis...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvid chili med kylling, jalapenos og hvide bønner

Når man tænker chili, tænker man som regel røde bønner, røde chilier og tomater. Men der findes også en hvid version, og den smager skønt. Den er også lidt lettere, og nu hvor vi snart bombarderes med...

Herzelieb skriver om Germknödel Plätzchen Rezept – lecker gefüllte Mohnplätzchen

Ich weiß, ich weiß… Germknödel Plätzchen – das ist weder besonders norddeutsch oder friesisch und schon gar nicht dänisch. Mir egal! Ich liebe Germknödel einfach. Die Kombination von Teig,...

Kokkerier med passion skriver om ‘The Complete Air Fryer Cookbook’ – DK – Bog

Bringing together the very best triple-tested air fryer recipes, this book offers all the inspiration you need to make the Indlægget ‘The Complete Air Fryer Cookbook’ – DK – Bo...


Lørdag d. 22. November 2025

Noget i ovnen skriver om Juleboller med appelsin og kardemomme – nem opskrift

Juleboller med appelsin og kardemomme - nemme, saftige boller med vanilje - gode til jul og resten af året. Jeg elsker bare juleboller og disse kardemommeboller med appelsin og marcipan er en ny lække...

Landleys Kok skriver om Mina bästa helgrecept

Letar du efter ett gott helgrecept som passar till helgmiddagen? Här hittar du mina bästa helgrecept – med allt ifrån kött och fisk till vego och kyckling. Inlägget Mina bästa helgrecept dök först upp...

Et simpelt liv skriver om Chocolate Raspberry Cupcakes Recipe

Nothing quite captures the joy of a baked treat like a perfectly balanced blend of...


Fredag d. 21. November 2025

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 48 – nem mad til en ny uge

Madplan uge 48. Her får du opskrifter på nem mad til en ny uge. Denne uge bliver en god nem efterårs menuplan med god blandet hverdags mad, som alle kan lide og kan lave. En rimelig billig madplan er ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 48

Find hele opskriften på Madplan uge 48 hos Mad for Madelskere.

Kokkerier med passion skriver om Airfryer dobbelt ELDOM 10 l varmluftfriture (2600 W)

Fordele ved airfryer med dobbelt skuffeTilbered sprøde pomfritter, saftige kyllingevinger og bagte favoritter på én gang. Denne dobbelte varmluftsfrityre fra Indlægget Airfryer dobbelt ELDOM 10 l varm...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 48 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 48. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugens snack”. Opskr...

Gastromad skriver om Cola Kylling

Cola kylling er meget lækker og nem opskrift på sprød og karamelliseret kylling i ovn eller grill. Sukkeret i colaen er perfekt til at gøre kyllingeskindet supersprødt. Samtidig giver det en utrolig g...

Et simpelt liv skriver om Easy Chicken and Dumplings Recipe

If you have ever craved a bowl of cozy comfort food that wraps you up...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 48 (med dejlige efterårsretter)

I ugens madplan uge 48 får du syv lækre opskrifter på aftensmad, som du kan lave i den kommende uge. Indhold fra Madens Verden: Ugens madplan uge 48 (med dejlige efterårsretter)


Torsdag d. 20. November 2025

Valdemarsro skriver om Marinerede sild med æble, havtorn og fennikel

Opskrift på marinerede sild med æble, havtorn og fennikel. Det er hyggeligt at lave og smager forrygende til en lækker sildemad, lavet helt fra bunden. Perfekt til julefrokostbordet. Til marinerede si...

Dalsgaard i Skivholme skriver om OK – jeg overgiver mig…

Længe har jeg holdt stand. Der skal ikke jules før advent. Bevidst har jeg ikke kigget på de julede Instagram opslag. Og jeg er med raske skridt gået forbi julepynt, nisser og julekalendere. Men jeg v...

Et simpelt liv skriver om Mushroom Onion Gouda Grilled Cheese Recipe

There is something irresistibly cozy and indulgent about a perfectly crafted grilled cheese sandwich, and...

Madens Verden skriver om Smørstegt laksefilet med græskarmos

Få min opskrift på smørstegt laksefilet med græskarmos. En lækker ret med benfri laks og en sund mos, som du laver af græskar og kartofler. Indhold fra Madens Verden: Smørstegt laksefilet med græskar...

Landleys Kok skriver om Fläskytterfilé i ugn med potatis, kapris, tomat och basilika

Denna fläskytterfilé i ugn med krämig potatisgratäng, kapris, tomat och basilika är en allt i ett-rätt. Perfekt som enkel helgmat eller lyxigare vardagsmat! Inlägget Fläskytterfilé i ugn med potatis, ...


Onsdag d. 19. November 2025

Madens Verden skriver om Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce

Få min opskrift på peberkylling, der er kogt kyllingebryst serveret med grønne peberkorn i en virkelig lækker sauce. Også god som gæstemad. Indhold fra Madens Verden: Peberkylling med grønne peberkor...

Noget i ovnen skriver om Det lysner efter operation – nu en galdeblære fattigere

Der har været mere tyst på bloggen de sidste par uger, end der plejer men endelig lysner det og jeg er på vej tilbage. Hvis du følger bloggen trofast, vil du vide, at jeg allerhelst skriver en ny opsk...

Valdemarsro skriver om Spinatvafler med rejer og avocado

Opskrift på lækre spinatvafler med rejer og avocado. Jeg serverer dem som et komplet måltid med lidt salat, lidt laks, nogle asparges og en cremet urtedressing, som smager særligt fantastisk til rejer...

Kokkerier med passion skriver om Airfryer NINJA Double-Stack SL300EU 7,6 l, 2 skuffer

Fordele ved airfryer med dobbelt skuffeTilbered sprøde favoritter til hele familien med NINJA Double-Stack SL300EU. Den rummelige kapacitet på 7,6 Indlægget Airfryer NINJA Double-Stack SL300EU 7,6 l, ...

Herzelieb skriver om Falsche Marzipankartoffeln – Rezept ohne Mandeln mit Grieß

Kennt ihr falsche Marzipankartoffeln? Falsches Marzipan kommt ganz ohne Mandeln aus, welche ja der Hauptbestandteil von Marzipan-Rohmasse sind. Ich liebe die alten Rezepte unserer Uroma und die Geschi...

Et simpelt liv skriver om Low Carb Crustless Pizza Bowl Recipe

If you love the flavors of pizza but want to skip the carbs and the...


Tirsdag d. 18. November 2025

Råvareguiden skriver om Firmaarrangementer med smag, oplevelser og samhørighed

Firmaarrangementer har udviklet sig langt ud over de klassiske møder og traditionelle firmafester. I dag søger virksomheder oplevelser, der ikke bare samler kolleger, men også giver dem noget at tale ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fasanbryst i gryde med rosenkål, bacon og tranebær

Fasaner er hønsefugle, men de er også vildt. De skal behandles med en vis nænsomhed for ikke at blive hårde. Alligevel er der mange retter, hvor man ellers har brugt kylling, der kan laves med fasan, ...

Et simpelt liv skriver om Grilled Pollo Asado with Citrus and Herb Marinade Recipe

If you’re craving a vibrant, mouthwatering dish that bursts with fresh citrus and aromatic herbs,...

Kokkerier med passion skriver om Airfryer Princess 183031 digital 5,5 l, 1.700 W, sølv

Princess 183031 Digital Airfryer – Varmluftsrister – 5.5 liter – 1.7 kW – sølv Indlægget Airfryer Princess 183031 digital 5,5 l, 1.700 W, sølv blev først udgivet på kokkerierme...

Mad, mode og god smag skriver om Er danske casino apps sikre? En teknisk gennemgang

Jeg har arbejdet med digital sikkerhed og iGaming-teknologi i over et årti, og jeg bliver stadig stillet det samme spørgsmål: Indlægget Er danske casino apps sikre? En teknisk gennemgang blev først ud...

Landleys Kok skriver om Sötpotatispuré

Denna krämiga och lena sötpotatispuré passar som ett lyxigt tillbehör till såväl kött som vegetariskt. Servera till kött och stek, kycklingen eller fisken. Inlägget Sötpotatispuré dök först upp på Lan...

Gastromad skriver om Årets Jule hvidvin og pinot noir

Vinene er sponsoreret af de nævnte forhandlerne. Julen nærmer sig, og den helt rigtige vin skal findes til julemaden.I 2024 afholdt jeg sammen med tre andre vinkyndige en stor hvidvinssmagning, hvor v...


Mandag d. 17. November 2025

Bageglad skriver om Pæretærte med marcipan

Denne pæretærte med marcipan er en rigtig klassiker, hvor sprød mørdej, sødt marcipanfyld og saftige pærer går op i en højere enhed! Pæretærten er enkel at bage, men ser smuk og indbydende ud på borde...

Mad for madelskere skriver om Mandelspecier

Find hele opskriften på Mandelspecier hos Mad for Madelskere.

Kokkerier med passion skriver om Philips Airfryer – 3000 Series – 7,2 L – Na341/00

Gør mere end bare at stege – 16 funktioner til alt fra hurtig bagning til langsom tilberedning…. Indlægget Philips Airfryer – 3000 Series – 7,2 L – Na341/00 blev først ud...

Madens Verden skriver om Ugens vine, uge 47: Franske stjerner til lave priser

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af vine, der er på tilbud i denne uge 47, 2025, i landets supermarkeder. Indhold fra Madens Verden: Ugens vine, uge 47: Franske stjerner til lave p...

Et simpelt liv skriver om Lemon Herb Shrimp Salad with Fresh Vegetables Recipe

If you’re craving a dish that feels like sunshine on a plate, the Lemon Herb...


Søndag d. 16. November 2025

Vinexpressen.dk skriver om Vilde Bourgogne-dræbere fra Santa Barbara County

Ugens bedste vine kommer fra vinhuset Paul Lato i Santa Barbara County, og der er tale om pinot noir og chardonnay, der giver bourgogne kamp The post Vilde Bourgogne-dræbere fra Santa Barbara County f...

Anna-mad skriver om Nem hjemmelavet mayonnaise

Det her er sådan en opskrift, som alle bør kende. Nem hjemmelavet mayonnaise. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har lavet den, men jeg tyr altid til den, når jeg skal lave en mayo. Her ovenfor ser du...

Landleys Kok skriver om Fläskgryta med purjolök, vitkål och paprika

Denna goda och värmande fläskgryta med purjolök, vitkål och paprika serverar jag med ris, men det går lika bra med couscous, bulgur eller potatis. Så gott! Inlägget Fläskgryta med purjolök, vitkål och...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Et nyt fad fra en gammel mølle

I går kom jeg hjem med et skønt, stort jernfad på fod. Det skal bruges til adventskransen, men det gør sig nu også godt som efterårsfad – eller forårsfad, eller påskefad, eller…. For ingen...

Kokkerier med passion skriver om Ninja CRISPi 4-i-1 transportabel glasairfryer – Cyber Space – FN101EUGY

Mød det bærbare CRISPi 4-i-1 airfryersystem af glas til madlavning som kan være i din hånd men har samme styrke Indlægget Ninja CRISPi 4-i-1 transportabel glasairfryer – Cyber Space – FN10...

Et simpelt liv skriver om Cheesy Taco Sticks Recipe

If you’re craving a fun, crowd-pleasing snack that’s bursting with flavor, look no further than...


Lørdag d. 15. November 2025

Kokkerier med passion skriver om ‘Holms airfryer 4ever’ – Brugt bog – Claus Holm

Tv-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en Indlægget ‘Holms airfryer 4ever’ – Brugt bog – Claus Holm blev først udgivet ...

Anna-mad skriver om Flødekarameller

Jeg har i mange år været lidt skræmt af at skulle lave mine egne hjemmelavede flødekarameller, så nu besluttede jeg mig for at lave en opskrift, som skulle være nem, let at gå til, kun bruge simple in...

Kokkerier med passion skriver om Airfryer NINJA DoubleZone 10,4 l hvid/sølv (AF500EUWH)

Fordele ved airfryer til hele familienLav sprøde favoritter til hverdagen med NINJA DoubleZone airfryer. Den store kapacitet på 10,4 l Indlægget Airfryer NINJA DoubleZone 10,4 l hvid/sølv (AF500EUWH) ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 47

Find hele opskriften på Madplan uge 47 hos Mad for Madelskere.

Herzelieb skriver om Superzarte Rahmplätzchen mit Zucker-Zimt-Kruste

Plätzchen mit Zimt und Zucker sind ein echter Klassiker und diese superzarten Rahmplätzchen oder Rahmsterne stehen bei uns Zuhause ganz hoch im Kurs. Diese Zimtplätzchen sind nämlich ein Rezept für di...

Et simpelt liv skriver om Vegan Chocolate Peanut Butter Energy Balls Recipe

Nothing beats the satisfying blend of rich chocolate and creamy peanut butter when you’re craving...