Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Vi har indekseret 154.967 blogindlæg fordelt på 671 blogs, du ser lige nu side 1 ud af ialt 2.097.

Mandag d. 8. December 2025

Madens Verden skriver om Ugens vine, uge 50: Julevin i top fra 39 til 189 kr

I ugens vine giver vinkender Jan Sørensen stjerner til et udvalg af tilbudsvine fra landets supermarkeder i uge 50, 2025. Indhold fra Madens Verden: Ugens vine, uge 50: Julevin i top fra 39 til 189 ...

Valdemarsro skriver om Krydderfedt

Opskrift på krydderfedt med fedtegrever, som er en klassiker i det danske landkøkken og lækkert at have på køl til julens sildemadder, men også til andre lækre rugbrødsmadder. Selv om jeg holder meget...

Et simpelt liv skriver om Roasted Red Pepper and Jalapeño Summer Sausage Recipe

If you’ve ever wanted to impress your friends with a homemade, flavorful treat, this Roasted...

Landleys Kok skriver om Mjuk pepparkaka med apelsinfrosting och lingon

Bjud på en läckert saftig och mjuk pepparkaka med apelsinfrosting och lingon till jul! Denna är enkel att baka och kan göras i förväg. Inlägget Mjuk pepparkaka med apelsinfrosting och lingon dök först...

En Verden af Gin skriver om Julens Gin and Tonics

Gør din yndlingsdrink til en juledrink.


Søndag d. 7. December 2025

Noget i ovnen skriver om Falske makroner – nem opskrift

Falske makroner - her får du en god, nem opskrift på sprøde småkager, de gode gammeldags falske makroner. En nem småkageopskrift med smag af barndom. Måske har du også smagt dem hjemme hos din bedstem...

Vinexpressen.dk skriver om Et festfyrværkeri af spændende champagner

Det har været et sandt festfyrværkeri i løbet af ugen med klassiske champagner fra Deutz, men også et par overraskelser fra ukendte producenter. Blandt andet The post Et festfyrværkeri af spændende ch...

Www.madforlivet.com skriver om Valnøddekage der smager

Denne skønne Valnøddekge er let at bage, den smager godt og kan nydes af hele familien. Ingredienser 4 æg 200 g smør (stuetemperatur) 150 g rørsukker saft og revet skal fra økologisk appelsin 175 g øk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kalenderlyset 2025

Selvfølgelig har vi da også et kalenderlys. Det har altid. Vi når bare aldrig at brænde det, så datoerne passer. Juleaften falder oftest på den 17., hvis man skal tro kalenderlyset. Men i år er lyset ...

Kokkerier med passion skriver om Xiaomi varmluftsfrituregryde med EU-stik

Hvis du søger de mest trendy nyheder på markedet, præsenterer vi dig for Varmluftsfrituregryde Xiaomi!Type: VarmluftsfrituregrydeStiktype: EU-StikPlug-in-produkt: Ja Indlægget Xiaomi varmluftsfritureg...

Et simpelt liv skriver om Healthy and Fluffy Arbonne Vanilla Protein Pancakes Recipe

“`html If you’ve been searching for a delicious way to fuel your mornings with both...

Kokkerier med passion skriver om ‘Keto med din airfryer’ – Brugt bog – Aaron Day

Vil du spise sundt og samtidig tabe dig? Med keto-kuren handler det helt enkelt om at øge dit stofskifte. Og Indlægget ‘Keto med din airfryer’ – Brugt bog – Aaron Day blev førs...


Lørdag d. 6. December 2025

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 50

Mandag: Jordskoksuppe med butterbeans Tirsdag: – Onsdag: Bowl med grønt, kikærter og halloumi. Tahin dressing til. Torsdag: Hvidkålssuppe med linser Fredag: Plademad – ovnstegte kartofler ...

Kokkerier med passion skriver om Airfryer Philips NA231/00 6,2 L – 1700 W (sort/sølv)

Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Varmluftsfrituregryde Philips NA231/00 1700 Indlægget Airfryer Philips NA231/00 6,2 L – 1700 W (sort/sølv) ble...

Landleys Kok skriver om Krämig Janssons Frestelse utan ansjovis – med ansjovissmak

Fick du inte tag i någon ansjovis på grund av ansjovisbristen? Så här gör du en krämig Janssons Frestelse utan ansjovis – med ansjovissmak. Inlägget Krämig Janssons Frestelse utan ansjovis – med ansjo...

Et simpelt liv skriver om Creamy Chicken Corn Chowder Recipe

If you’ve ever craved a bowl that feels like a warm hug, look no further...

Herzelieb skriver om Håkonskager aus Dänemark – dänische Plätzchen in der Marzipan-Version

Håkonskager sind Plätzchen aus Dänemark – ursprünglich eher ein purer Mürbeteigkeks, aber mittlerweile trifft man sie in der weiten Plätzchenwelt auch und fast häufiger als Marzipanplätzchen an....


Fredag d. 5. December 2025

Evas Køkken skriver om Perlecouscous med tomat🍅

Perlecouscous med tomat og feta, en skøn vegetarret. Det minder lidt om risotto, bare med couscous. Hvis du vil tilføje protein, passer fisk eller kylling godt til. Stegt halloumi kunne også være...

Valdemarsro skriver om Salat med kål og appelsin

Denne salat med kål, appelsin og vindruer er super lækker at sætte på bordet juleaften eller til julefrokosten. Det er en sprød, frisk, sødmefyldt og fiberrig salat og dermed perfekt til at skabe en g...

Madens Verden skriver om Tranebærkage med appelsin (amerikansk cranberry cake)

Få den bedste opskrift på en nem og lækker tranebærkage med appelsin. En luftig kage med friske tranebær, der er god til jul og når du synes. Indhold fra Madens Verden: Tranebærkage med appelsin (ame...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 50 – få opskrifter her

Madplan uge 50. Her får du en masse nye ideer til den kommende uges madplan. Så er jeg klar til dig med en ny madplan til en ny vinter uge. Nem billig mad, som du kan lave nemt og hurtigt. Julemåneden...

Et simpelt liv skriver om Watermelon Fries with Coconut Lime Dip Recipe

If you’re searching for the perfect refreshing and fun summer snack that combines a burst...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 50 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 50. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugens snack”. Opskr...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 50

Find hele opskriften på Madplan uge 50 hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Fedtebrød

Fedtebrød er en af de rigtig populære klassiske julesmåkager med ægte romglasur. Denne julesmåkage med kokosmel, er samtidig en af de nemmeste og hurtigste af bage. Den får en dejlig gylden farve, og ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 50 (med dejlig decembermad)

Her får du ugens madplan uge 50 med lækre retter til aftensmad til hele den kommende uge plus en dejlig julekage. Indhold fra Madens Verden: Ugens madplan uge 50 (med dejlig decembermad)


Torsdag d. 4. December 2025

Anna-mad skriver om Saltkarameller

Der er jo ikke noget bedre end saltkarameller. Altså seje flødekarameller med et touch af salt og også gerne et knas af salt. Det er jo helt perfekt, den kombination af det søde og det salte, og det h...

Kokkerier med passion skriver om OBH Nordica Easy Fryer Steam+ FW2018S0

Den ultimative airfryer med stor kapacitet og mange funktioner, som giver de bedste resultater. Denne airfryer vil gøre din hverdag Indlægget OBH Nordica Easy Fryer Steam+ FW2018S0 blev først udgivet ...

Mad for madelskere skriver om Ramen med rester af ribbensteg

Find hele opskriften på Ramen med rester af ribbensteg hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Dørkransen 2025

Nogle døre lægger bare op til, at der skal hænge en krans på dem. Ellers ser de triste og forladte ud. Sådan er vores hoveddør, og den har det meste af året en ‘hverdagskrans’ hængende. Me...

Et simpelt liv skriver om Burgers with Pimento Cheese Recipe

If you’ve ever dreamed of a burger that’s bursting with rich Southern charm and creamy,...

Landleys Kok skriver om Julsenap med saffran

Denna hemgjorda julsenap med saffran är enkel att göra; blötlägg fröna, mixa och smaka av. Perfekt till julskinka och köttbullar – och som gå bort-present. Inlägget Julsenap med saffran dök först upp ...

En Verden af Gin skriver om Hernö Gin indtager Göteborg

Den 3. december slog svenske Hernö Gin dørene op for deres nye cocktailbar i Göteborg. Det er ginbrandets anden cocktailbar i hjemlandet - den første åbnede de i Stockholm i 2021.


Onsdag d. 3. December 2025

Evas Køkken skriver om Daube á la Provence

 Vi har fået denne lækre simreret til aften. Normalt laves den med oksekød, men jeg har brugt frilandsgris og det blev bare rigtig godt. Daube á la Provence til 4 Pers.:1 nakkefilet på min. ...

Noget i ovnen skriver om Juletrifli med risalamande, kirsebærsovs og småkager

Juletrifli med risalamande - her får du en god nem opskrift på en skøn juledessert med knas. Måske du har en portion risalamande, lidt julesmåkager og lidt brændte mandler i overskud? Så prøv denne ju...

Www.madforlivet.com skriver om Rødbedetatar med osteemulsion

Denne delikate opskrift på Rødbedetatar med osteemulsion stammer fra Adam Aamanns vidunderlige bog `Manual til smørrebrød´. Det er et lækkert stykke smørrebrød, der indeholder alle de ingredienser, de...

Anna-mad skriver om Wonton suppe

Reklame – opskriften er lavet for ASC-mærket på Instagram, men jeg synes ikke, at I skulle snydes for den her Jeg har fået mig et nyt aftensmadscrush, og den er helt perfekt i den kommende kolde...

Bageglad skriver om Guide: Sådan farver man chokolade

Fyldt chokolade med flotte farver Hvis du drømmer om blank, farvestrålende fyldt chokolade, så skal du læse med her! I dette indlæg vil jeg forklare dig alt om, hvordan man farver chokolade, så du kan...

Et simpelt liv skriver om Caramel Cloud Cake Recipe

If you are on the lookout for a dessert that feels like a dreamy hug...

Herzelieb skriver om Gyros Salat Rezept – würziger Nudelsalat mit Gyrosfleisch

Wenn der Mann und das Kind große Fans vom griechischen Essen sind und die Mutter auf Salat steht, ist es Zeit für etwas Neues, und so ist dieses Gyros Salat Rezept irgendwann in unserer Familie geland...


Tirsdag d. 2. December 2025

Noget i ovnen skriver om Glaserede rosenkål med honning – opskrift

Glaserede rosenkål med honning. Her får du en god nem opskrift på glaserede rosenkål med honning. Det er jo næsten magi! Når du steger rosenkål med smør og honning, kommer de til at smage SÅ lækkert! ...

Madens Verden skriver om Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)

Se hvordan du nemt laver bagt hjertesalat. Her bages halve hjertesalater sammen med olivenolie og citron, og de er lækre som tilbehør. Indhold fra Madens Verden: Bagt hjertesalat (sådan laver du hjer...

Bageglad skriver om 10 sjove julekager til børn

Julen er den hyggeligste tid på året at bage med børn. Her har jeg samlet 10 sjove julekager, som både er nemme at lave og super sjove at pynte. Perfekte til en eftermiddag med julehygge i køkkenet. T...

Maden i mit liv! skriver om Nem kartoffelsuppe af flødekartofler.

Vidste du, at du kan lave en superlækker kartoffelsuppe af flødekartofler? Og suppen kræver faktisk kun 2 ingredienser, nemlig en pose færdiglavede flødekartofler og bouillon. Verdens nemmeste suppe. ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Den store adventskrans

Endelig kom det store fad i brug til det, jeg egentlig havde købt det til: adventskransen. Fadet er 40 cm Ø, og kransen fylder det helt. Den er lavet i våd oasis, så det grønne holder sig frisk hele m...

Mad for madelskere skriver om Julemarmelade

Find hele opskriften på Julemarmelade hos Mad for Madelskere.

Et simpelt liv skriver om Mushroom Potato Soup Recipe

If you have a soft spot for comforting, creamy bowls that warm you from the...

Landleys Kok skriver om Kolakakor med apelsin

Dessa kolakakor med apelsin är väldigt enkla att göra och passar fint att baka till glöggfikat. Eller varför inte servera efter julmiddagen till kaffet? Inlägget Kolakakor med apelsin dök först upp på...


Mandag d. 1. December 2025

Noget i ovnen skriver om Honningroulade med honningkage smag – nem opskrift

Honningroulade med honningkage smag. Her får du en god opskrift på en nem roulade med krydderier og honning. Hvis du er vild med honningkager, vil du elske denne roulade. En blød, krydret roulade, der...

Valdemarsro skriver om Krustader med rejesalat

Opskrift på lækre sprøde krustader med rejesalat og ørredrogn. Det er en rigtig velsmagende appetizer at servere til et glas vin eller en velkomstdrink og gerne selskab med andre gode hapsere, så der ...

Www.madforlivet.com skriver om Tarmmikrobiomet – nøglen til dit liv i sundhed

Vores forståelse for tarmmikrobiomets sundhedsmæssige betydning er stærkt stigende i disse år, ikke mindst takket være professor Oluf Borbye Pedersens imponerende forskningsresultater. Vi ved i dag, a...

Furca.dk skriver om Thealoz Duo Øjendråber – Anmeldelser, erfaringer og test

Har du tørre øjne? I Danmark er tørre øjne et af de mest almindelige øjenproblemer – især i vinterhalvåret med tør indeluft, blæst og mange timer foran skærmen. Thealoz Duo øjendråber er blevet mange ...

Et simpelt liv skriver om Meatball Monster Sandwiches Recipe

If you are craving a fun, hearty, and utterly delicious meal that will both satisfy...

Www.madforlivet.com skriver om Hvid gløgg – opskrift med og uden alkohol

Hvid gløgg med og uden alkohol er en skøn og hyggelig drik. Laver du den alkoholfri version med æblesaft, så kan gløggen nydes af hele familien, også de yngste. Det smager rigtig godt, er let at lave ...

En Verden af Gin skriver om Fanø Christmas Gin

Hvis det kniber med julestemningen, kan danske Fanø Christmas Gin helt sikkert få dig på andre tanker. Den er nemlig slet ikke, som gin er flest.