Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Onsdag d. 29. Maj 2024

Dalsgaard i Skivholme skriver om Djurslands ildsjæle – en rundtur. Del 1.

Den dag i maj, hvor det stod ned i stænger fra morgen til aften, var jeg på en spændende udflugt til Djursland. Formålet var at møde nogle af de ildsjæle, der har sat Djursland på verdenskortet...

Hashtagmor skriver om Wraps med kylling kebab, hjemmelavet kebab dressing og salat

En skøn omgang wraps med kylling kebab, hjemmelavet kebab dressing og salat som fyld – skøn og nem aftensmad der er hurtig at bikse sammen. Denne hjemmelavet kebab dressing kan også bruges ti...

Smag Aarhus skriver om Kickstart NorthSide: Restaurant Hack inviterer på brunch og fri bar!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Restaurant Hack. Er du klar til at kickstarte NorthSide Festival på den bedst tænkelige måde? Restaurant Hack har skabt den perfekte forfest i samarbejde m...

Madens Verden skriver om Kalkunburger (opskrift på lækker burger med kalkun)

Få min opskrift på kalkunburger. En lækker burger med hakket kalkunkød, der er krydret tilpas, og samlet i en burger med en skøn dressing. Kalkunburger er en nem, velsmagende familieburger, som a...

Noget i ovnen skriver om Kålsalat med æble, grønkål, mandler og dressing – opskrift

Kålsalat med æbler, grønkål, mandler og sennepsdressing - en skøn rustik salat, der mætter godt. Er du også fan af grove salater, hvor der er "bid" og lidt at tygge på? Så får du en rigtig g...

www.madforlivet.com skriver om Mobiltelefonen skal ud af soveværelset

Mobiltelefonerne skal ud af soveværelserne. Vi har længe vidst, at en af de største trusler mod en god nattesøvn, er de blå lyspåvirkninger fra mobiltelefoner, computere, tv og LED lamper. Et n...

Madens Verden skriver om Blomkålsfritter (opskrift på krydrede blomkålsbuketter)

Få min opskrift på lækre blomkålsfritter, som du nemt kan lave i ovnen. Smagfulde og krydrede buketter af blomkål, der er lækkert tilbehør. Blomkålsfritter er lækre og krydrede fritter, der e...

Landleys Kok skriver om Grillad kyckling med melonsallad och sojasås

Detta recept på grillad kyckling med melonsallad och sojasås passar bra att laga på sommaren. Sås och sallad kan förberedas. Sedan grillar man kycklingen. Inlägget Grillad kyckling med melonsall...

Drop Slankekuren skriver om Spinatlasagne med grøn salat

Lækker i smagen, og man tænker slet ikke over, at der ikke er kød i. Spinaten får en dejlig syrlig smag, når den er i selskab med salattern. Denne opskrift Spinatlasagne med grøn salat blev udgi...


Tirsdag d. 28. Maj 2024

Madens Verden skriver om Køb Madens Verdens kogebøger her

Madens Verden har udgivet to kogebøger: Aftensmad og Airfryer. Du kan købe begge bøger her og få dem signeret - helt gratis. Du kan nu købe to kogebøger med lækre opskrifter fra Madens Verden. ...

Noget i ovnen skriver om Rasmus Klump pandekager – opskrift på gammeldags pandekager

Rasmus klump pandekager er gode gammeldags pandekager. Bløde, lækre dessertpandekager. Her får du opskriften. Disse pandekager er store, tynde og sprøde. En god klassisk opskrift på pandekager, s...

Madens Verden skriver om Airfryer kogebog: Ny kogebog til airfryer fra Madens Verden

Du får 100 lækre opskrifter til airfryer i vores nye kogebog, Madens Verden Airfryer. Køb og få signeret bogen her. Sprød, saftig og velsmagende mad tilberedt i airfryer og med brug af meget lidt...

Anna-mad skriver om Daim is

Her får du min opskrift på hjemmelavet daim is. Jeg havde beslutte mig for at gå i køkkenet den anden dag for at lave en hjemmelavet is. Jeg synes altid det er lidt svært at beslutte mig for smag...

Madens Verden skriver om Sennepskoteletter med kartofler og broccoli

Min opskrift på sennepskoteletter med kartofler og broccoli. Nem og simpel ret med koteletter og lækkert tilbehør, der smager godt. Sennepskoteletter med kartofler og broccoli er en nem middagsret,...

hannemad skriver om Middelhavsris

Denne middelhavsris er fantastisk at servere til grillet kød, kylling eller fisk. Eller spis den som en vegetarisk ret. The post Middelhavsris appeared first on hannemad.dk.

Smag Aarhus skriver om Michelin 2024: Nu har vi 13 Michelin-nævnte restauranter i Aarhus

MICHELIN Guide Nordic Countries 2024 er blevet afholdt, hvor MICHELIN kunne afsløre de nye restauranter, der har gjort sig fortjent til de eftertragtede stjerner. Som aarhusianer er der god grund til...

Madens Verden skriver om Kærnemælkskoldskål (hjemmelavet koldskål lavet af kærnemælk)

Her er opskriften på hjemmelavet kærnemælkskoldskål med vanilje og citron. Er nem at lave og smager skønt. Hjemmelavet kærnemælkskoldskål er bare smagen af sommer. Og den smager fantastisk, n...

Drop Slankekuren skriver om Tunsalat

Tunsalat er også velegnet til at putte i et glas med lidt grøn salat, en skive citron, lidt hakket løg og evt. karse. Server med flutes, så har man en forret. Denne opskrift Tunsalat blev udgivet...

Bergholts opskrifter skriver om Auguste Escoffier: Initiativet må overalt tilhøre tilbereder, et smukt citat

“Vigtigt er det ogsaa, at den Arbejdende maa forstaa, at alle Vægt- og Maalforhold kun kan angives relativt, eftersom Jævne-Evnen og Smagsstyrken er forskellige og ofte afviger betydeligt i de...


Mandag d. 27. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Kaffemousse uden husblas – nem kaffe dessert med fløde

Kaffemousse med fløde. Her får du opskriften på en hurtig nem dessert med kaffe. En cremet dessert med kaffeskum, der er nem og hurtig at lave. Jeg er rigtigt i gang med at eksperimentere med kaffe...

feinschmeckeren.dk skriver om Her er de nye stjerner i Michelin Guide Nordic Countries 2024

De nye michelinstjerner i Michelin Guide Nordic Countries 2024 er netop blevet uddelt. Herunder finder du oversigten over de nye stjerner. Det var ikke nogen overvældende omgang på den etstjernede f...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rododendron – som i Skotland eller på en stor herregård?

Enhver herregård med respekt for sig selv har mindst én stor klump rododendron. Flere meter høje og så mange, at det tager en dags tid at gå omkring dem og se dem alle sammen. Mindst, altså. De ...

Valdemarsro skriver om Vegetar burritos

Mexicansk mad er bare altid en god ide! – og disse vegetar burritos er ingen undtagelse. Smovsede og lækre, fyldt med bønner, krydderier, grøntsager og stadig masser af smovs. Resultatet er knase...

Madens Verden skriver om Aftensmad med hakket svinekød (10 nemme opskrifter)

Få de bedste opskrifter på aftensmad med hakket svinekød. Her er der inspiration til en række spændende retter med hakket svin. Aftensmad med hakket svinekød står meget højt på listen over de...

Vinexpressen.dk skriver om Overraskende god hvidvin fra Antinori i Orvieto

Italien er ikke ligefrem berømte for deres hvidvine, men indimellem er der små, vinøse perler i farvandet. Eksempelvis SanGiovanni fra topproducenten Antinori, som jeg har The post Overraskende god...

Madens Verden skriver om Chokolade småkager (opskrift på nem småkage)

Her får du min opskrift på chokolade småkager. Nemme småkager med mørk chokolade og havregryn. De er også meget hurtige at bage. Så er der nemme chokolade småkager, der passer perfekt til en g...

Noget i ovnen skriver om Tortellinisalat med pesto – nem pastasalat med fyldt pasta

Tortellinisalat med pesto. Her får du en god nem opskrift på pastasalat med fyldt pasta. Jeg brugte tortellini med fyld, men al anden pasta kan sagtens bruges. Jeg brugte de grøntsager jeg havde i ...

Stinna skriver om Nicecream

Nicecream er en hjemmelavet is lavet på frosne bananer. Den er en lidt sundere slags is, som i min udgave er smagt… The post Nicecream appeared first on Stinna.

Landleys Kok skriver om Grillad fläskkarré med bulgursallad, basilikacrème och ajvar

Grillad fläskkarré med bulgursallad, basilikacrème och ajvar passar fint om man inte gillar fettet som sitter insprängt i karrén. En härlig sommarrätt. Inlägget Grillad fläskkarré med bulgur...

Madens Verden skriver om Formidable Chianti i denne ugens vine

Her er ugens vine for uge 22, 2024, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af vine, som er på tilbud i supermarkederne. I denne uge dominerer Italien med formidabel vin fra den fin...

Råvareguiden skriver om Guide: sådan gør du din have klar til sommer

Sommeren er ved at være over Danmark, og det gode vejr er allerede begyndt. Dette betyder at mange danskere gør deres haver sommerklar, og vil ud at nyde det gode vejr på terrassen og i haven. Hvis...

Madens Verden skriver om Artiskokcreme (nem opskrift på creme med artiskokker)

Her får du min opskrift på artiskokcreme. En virkelig nem og lækker creme med artiskokker, der kan bruges som dip, på pizza og meget mere. Intet slår en hjemmelavet artiskokcreme, og den er alts...

Mad for madelskere skriver om Panna cotta med rabarberkompot

Find hele opskriften på Panna cotta med rabarberkompot hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Levergryde med mos af rodfrugter

Alene hjemme – igen. Altså os to gamle. Og vi er de eneste i familien, der kan lide indmad, så denne ret bliver kun lavet, når vi er her selv. Denne opskrift Levergryde med mos af rodfrugter blev...


Søndag d. 26. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Syrlig forårsløgsalat

Denne syrlige forårsløgsalat faldt jeg over, da jeg bladrede i kogebogen ‘Vegetarisk hverdagsmad’. Kombinationen med forårsløg og syltede drueagurker lød så anderledes, at jeg blev n...

Furca.dk skriver om Mad til bedre erektion og kosttilskud til potens

I dette indlæg vil jeg se nærmere på mad til en bedre erektion, hvordan bestemte fødevarer og kosttilskud kan forbedre blodgennemstrømningen, øge libido og fremme seksuel sundhed. Uanset om du l...

Madens Verden skriver om Rabarbersnitter med crumble (opskrift til ovn eller airfryer)

Min opskrift på nemme rabarbersnitter med crumble. En virkelig lækker kagesnitte med rabarberkompot og sprød crumbledej på toppen. Sprøde og lækre rabarbersnitter med crumble. Så bliver det ikk...

Råvareguiden skriver om Hvad kan du lave i køkkenet mens du venter

Sponsoreret indlæg  Når du står i køkkenet og venter på, at maden bliver færdig, kan tiden føles lang og kedelig. Heldigvis er der mange aktiviteter, du kan kaste dig over for at få ventetide...

Madens Verden skriver om Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Få min opskrift på ferskentærte i airfryer. En lækker tærte og kage med fersken og mazarinmasse, som du meget nemt bager i din airfryer. Min nemme opskrift på ferskentærte i airfryer, hvor kage...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gør plads til jazz

Årets første arrangement i den store trælade er altid lidt af en omgang. Der er ét eller andet magisk ved plads og dens umiddelbare evne til at blive fyldt. Så selvom vi gør os umage gennem vint...


Lørdag d. 25. Maj 2024

Nerdy Treats skriver om Citron kylling fra Campfire Cooking in Another World

Den her citron kylling med smørsauce er endnu én af de utroligt lækre retter, som Mukuoda tryller frem, i anime serien Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill. Jeg har allerede lavet...

Madens Verden skriver om Rabarber med marengs (opskrift på nem dessert)

Her er opskriften på nemme rabarber med marengs, der er en hurtig og lækker dessert. Rabarber laves i små skåle med marengs på toppen. Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarberdesse...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med grønne bønner (opskrift med sennepsvinaigrette)

Her er min opskrift på en nem kartoffelsalat med grønne bønner, radiser og en lækker sennepsvinaigrette. Perfekt som tilbehør til maden. Kartoffelsalat med grønne bønner er en dejlig sommersala...

Vinexpressen.dk skriver om Sådan spotter du fejl i en vin – del 1:2

Må en vin smage af hestesadel eller banan? Og er det en fejl, hvis der er bundfald i flasken? På Vinexpressen giver vi dig en The post Sådan spotter du fejl i en vin – del 1:2 first appeared on ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nem hverdagsret: Krydret karrypande med oksekød og spidskål

Det første vores nye komfur fik lov at lave var en hurtig, spicy karrypande med oksekød og spidskål. Det klarede komfuret til UG. Hvis du vil sætte dit komfur på den samme prøve og samtidig få ...

Smag Aarhus skriver om Guide: 6 jordbærtærter du bør prøve i Aarhus

Jordbærtærte er traditionelt set som en kongelig spise. Det er i hvert fald sådan, den bliver beskrevet i litteratur fra 1600-tallet. I dag referer vi tærteelskere til den som en kongespise. Den k...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 22

Mandag: Qusadillas med rest fra søndag (“kød”sovs med bønner og majs). Tirsdag: Saag Paneer (Indisk spinat-ret) Onsdag: Fyldte portobellosvampe med bønnesalat Torsdag: Nudelsalat Freda...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 22

Find hele opskriften på Madplan uge 22 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 22

Åha nu kan vi næsten mærke og dufte den. Det er sommeren, jeg snakker om, og selvfølgelig skal denne madplan uge 22 være fyldt med sommergode sager. Kartoffelsalat, grillpølser, lette pastarette...

Piskeriset på eventyr skriver om Forårswok med asparges

Denne forårswok fik jeg ideen til, da jeg skrev om månedens wok-benspænd tidligere i maj. Det måtte simpelthen være muligt at lave en lækker wokret med asparges. Jeg havde også en potte med ær...

herzelieb skriver om Hummelkuchen Rezept – Butterkuchen mit Mandeln und Honig

In meiner Jugend buk die Mutter meiner Freundin Hummelkuchen. Das war zu einer Zeit, in der es konsequent drei Mahlzeiten und keine Zwischemahlzeiten oder ständig Snacks gab – und am Nachmittag...

Bergholts opskrifter skriver om Pandestegt andebryst – Guide til perfekt rosastegt andebryst

Et par skiver sprødt pandestegt andebryst er svært at stå for. Hvis det skal være pandestegt, kan andebryst af berberiand anbefales. Fedtlagtet er godt tykt, kan ridses og danne en fin sprød steg...


Fredag d. 24. Maj 2024

Fru Kreativ skriver om Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 22 – få opskrifter her

Madplan uge 22. Her får du opskriften på nem og lækker sommermad til en ny uge. Vejrudsigten byder på sommer og sol, så i denne uge serveres nemme sommerlige retter. Sæsonen for nye kartofler er...

Noget i ovnen skriver om Marengs i airfryer – opskrift på småkager i airfryer

Marengs i airfryer. Her får du opskriften på sprøde og lækre marengskys - kyskager - eller marengstoppe, som de også kaldes, her tilberedt i airfryer. Alt det man kan lave i en airfryer! Nu har j...

Hashtagmor skriver om Madplan 26.05.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Valdemarsro skriver om Kanelkage

Opskrift på saftig og svampet kanelkage med kaffeglasur, som er nem at bage og smager virkelig godt! Kagen er virkelig god til at bage dagen før den skal bruges, for den holder sig frisk og saftig l...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 22 (2024)

Så tager vi hul på den sidste, hele uge, inden maj slutter lige straks, og det officielt er sommer. Ikke at der bliver den store forskel, for vi har jo haft et forrygende dejligt solskinsvejr på de...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 22 (2024)

Så tager vi hul på den sidste, hele uge, inden maj slutter lige straks, og det officielt er sommer. Ikke at der bliver den store forskel, for vi har jo haft et forrygende dejligt solskinsvejr på de...

Madens Verden skriver om Wienerkylling (opskrift med stegte kartofler og ærter)

Min opskrift på wienerkylling med stegte kartofler og ærter. En variant af den klassiske kalveschnitzel fra Østrig, men her med kylling. Wienerkylling er min twist på en elsket klassiker, og den k...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tanker om hårde hvidevarer – nu og før

Måske er det, fordi de tre hårde hvidevarer blev anskaffet cirka samtidig for 12 år siden, at de også opgav ånden på samme tid. Først begyndte komfuret at skrante, så pustede emhætten mere, e...

Mad for madelskere skriver om Rabarbertrifli med makroner

Find hele opskriften på Rabarbertrifli med makroner hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Syltede rabarber (opskrift på råsyltede rabarber med vanilje)

Her er min opskrift på syltede rabarber med vanilje. De råsyltede rabarber er nemme at lave, og de kan anvendes på utallige måder. Syltede rabarber en elsket klassiker i den danske sæson for raba...

Drop Slankekuren skriver om Spaghetti med broccolisauce

Så var der rester på menuen igen. Der er faktisk en del blendede supper, der er særdeles velegnede til at konvertere til sauce. Her er det vores broccolisuppe. Denne opskrift Spaghetti med broccoli...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 22

Ugens madplan uge 22 giver dig gode og nemme opskrifter på lækker og varieret aftensmad til den kommende uge. Her får du madplanen for uge 22, som kan give dig god inspiration og hjælp til, hvad d...


Torsdag d. 23. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Frangipane tærte med rabarber – rabarbertærte m. mandelcreme

Frangipane tærte med rabarber. Uhm her får du opskriften på en lækker rabarbertærte med mandelcreme på toppen. En sprød rabarberkage med mørdejsbund. Jeg elsker søde kager med rabarber. Mørd...

www.madforlivet.com skriver om `Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignend...

Madens Verden skriver om Mini pavlova med jordbær og flødeskum

Her får du opskriften på mini pavlova med jordbær og flødeskum med vanilje. Du kan bage de lækre marengs-bunde i forvejen. Dette er min nemme og skønne opskrift på mini pavlova med jordbær og ...

Katten og Sækken skriver om 3-2-1-iskaffe

Med solens varme kommer også lysten til kolde drikke. Er man kaffedrikker, er isversionen derfor et skønt alternativ til den sædvanlige kop dampende kaffe. Denne her iskaffe har jeg lavet i årevis...

Smag Aarhus skriver om Mangler du kød til grillen? Her er 4 slagtere i Aarhus-området

Slagterne lukker på stribe i Danmark, men heldigvis har Aarhus og omegn stadig et udvalg af gode slagtere, som holder håndværket i live! For at få de perfekte bøffer til grillen denne sommer, ska...

Stinna skriver om Koldhævede havregrynsboller

Koldhævede havregrynsboller er det perfekte bagværk til weekenden. Denne opskrift på koldhævede boller er nemlig ganske nem at lave og så smager… The post Koldhævede havregrynsboller appea...

Madmagasinet skriver om Grillmad: Nyd sommerens lækkerier med den perfekte grilloplevelse

Sommeren er ensbetydende med lange, varme dage, hygge med venner og familie og ikke mindst den uforlignelige glæde ved grillmad. Grillmad er en kulinarisk oplevelse, der samler folk omkring lækker, ...

Mad for madelskere skriver om Kagemand af vandbakkelse

Find hele opskriften på Kagemand af vandbakkelse hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Aftensmad med kylling (10 nemme ideer til dig)

Få nemme ideer til aftensmad med kylling. Her er 10 opskrifter på kyllingeretter, der er blandt de mest populære i Danmark. Aftensmad med kylling er noget af det vi danskere oftest sætter på spis...

Madens Verden skriver om Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)

Få min opskrift på ærtegryde, der er en nem og hurtig gryderet med ærter, kylling, blomkål og en lækker sovs. Kan spises uden tilbehør. Ærtegryde er en virkelig nem og lækker gryderet med sma...

Maden i mit liv! skriver om Makronkage med hindbærskum.

Mangler du indimellem en flot og festlig kage til mange mennesker, som samtidig gerne må være nem at lave? Så skal du prøve den her makronkage med hindbærskum og friske bær. En seriøst lækker ...

Maden i mit liv! skriver om Makronkage med hindbærskum.

Mangler du indimellem en flot og festlig kage til mange mennesker, som samtidig gerne må være nem at lave? Så skal du prøve den her makronkage med hindbærskum og friske bær. En seriøst lækker ...

Landleys Kok skriver om Grillad spetskål med majs- och frötopping och rotsakstzatziki

Spetskål är perfekt att grilla. Testa grillad spetskål med majs- och frötopping och rotsakstzatziki som är en vegetarisk middagsrätt för grillen. Inlägget Grillad spetskål med majs- och fröt...

Drop Slankekuren skriver om Indbagt kylling med pastinakgratin

Den indbagte kyllinghar vi bragt opskriften på før, men pastinakgratinen er ny. Den kan naturligvis serveres til andre retter eller alene for den sags skyld eller som frokost. Denne opskrift Indbag...


Onsdag d. 22. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Nudler med rabarber

Nudler med rabarber lyder måske som en ret funky kombination, men det var ikke desto mindre en ret, jeg så i en gammel opskrift fra Karolines Køkken, da jeg ledte efter inspiration til mit wok-bens...

Evas Køkken skriver om Green Goddess Salat

 Den meget hypede Green Goddess salat har også fundet vej til mit køkken. Her i min version med ærter, æble & parmesanost. Den smager dejlig friskt går godt i spænd med fisk e...

Stinna skriver om Rabarbertrifli

Rabarbertrifli med rabarberkompot, den lækreste vaniljecreme og hjemmebagte kammerjunkere. Denne trifli med rabarber er den perfekte sommerdessert. Opskrift på den bedste rabarbertrifli… The p...

www.madforlivet.com skriver om Flad-mave smoothie

Denne Flad-mave smoothie er super let at lave, og du kan lave til to dage og opbevare halvdelen under ilttæt låg på køl. Ingredienser til 2 personer 1 agurk 1/2 frisk ananas 1 banan 1 tyk skive ci...

Madens Verden skriver om Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)

Her er opskriften på bagte rabarber, som smager forrygende og er nemme at lave. Perfekte som topping på morgenmaden eller til dessert. Bagte rabarber tager ikke mange minutter at tilberede, og her f...

Maden i mit liv! skriver om Rabarberlemonade – lemonade med rabarber og citron.

Rabarberne bugner i haven, og i dag har jeg brugt de smukke, dybrøde stænger til at lave en lækker rabarberlemonade. Skøn, frisk og læskende, og en perfekt tørstslukker på varme sommerdage. Den...

Maden i mit liv! skriver om Rabarberlemonade – lemonade med rabarber og citron.

Rabarberne bugner i haven, og i dag har jeg brugt de smukke, dybrøde stænger til at lave en lækker rabarberlemonade. Skøn, frisk og læskende, og en perfekt tørstslukker på varme sommerdage. Den...

Noget i ovnen skriver om Grønne asparges med pesto – nem opskrift på lækkert tilbehør

Grønne asparges er en luksus spise! Her får du en super nem opskrift med asparges, der er ristet i ovn eller airfryer og serveret med grøn pesto. Tænk at noget så nemt kan smage så lækkert! Vi ...

Ostesnak skriver om Det gode koliv kan smages hos Hitra Gårdsmat

Hos Hitra Gårdsmat laver de økologiske råmælksoste af mælk fra egne køer, der bestemmer ret meget over deres eget liv, bl.a. hvem de omgås, og hvad de spiser. Det kan smages i ostene.

Stinna skriver om Sund nutella – med chokolade og hasselnødder

Sund nutella med chokolade og hasselnødder. Skøn, cremet og velsmagende nutella lavet på hasselnødder, dadler og chokolade. Nutella er én af de… The post Sund nutella – med chokolade ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvidtjørn og hvide grøftekanter

Vi nærmer os juni, og nu er det hvidtjørnens og de hvide grøftekanters tid. Duften af hvidtjørn driver med vinden, og de hvide skærmplanter nikker bifaldende. Overfor huset på den anden side af ...

Stinna skriver om Halloumi pastasalat

Halloumi pastasalat er en lækker slags pastasalat med karrydressing, rødløg, majs, ærter og sprødstegt halloumi. Opskrift på pastasalat med halloumi Elsker du… The post Halloumi pastasalat...

feinschmeckeren.dk skriver om Disse restauranter burde få stjerner i Michelin Guide Nordic Countries 2024

Det er igen blevet den tid på året, hvor Michelin deler sine stjerner ud i Norden, og selv om jeg ikke altid er enig med guiden, anerkender jeg, at dens stjerner fortsat er den ultimative hæder, en...

Noget i ovnen skriver om Karamel iskaffe med kaffecreme – nem opskrift

Karamel iskaffe med kaffecreme. Her får du opskriften på en hjemmelavet iskaffe med karamel sirup og den lækreste kaffecreme. Tænk at man kan lave så lækker iskaffe helt selv! Den smager faktisk...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med karry (klassisk og nem opskrift)

Min opskrift på kartoffelsalat med karry. En virkelig nem, lækker og kold kartoffel salat med tilpas krydret karrydressing. Kold kartoffelsalat med karry er lækkert tilbehør til mange retter i det...

Madens Verden skriver om Laks med stuvet spinat og kartofler

Her er min opskrift på laks med stuvet spinat. En nem og dejlig ret med laks, spinat og kogte kartofler, der ikke tager lang tid at lave. Laks med stuvet spinat er en skøn og nem ret til aftensmad, ...

www.madforlivet.com skriver om Kender vi årsagen til Parkinson’s sygdom?

Parkinsons sygdom er den hastigst voksende neurologiske sygdom, både herhjemme og på verdensplan. Antallet af Parkinsonramte danskere er fordoblet i perioden 1990-2015, og WHO skønner, at forekomst...

Evas Køkken skriver om Spaghetti med hvidløgsstegte tigerrejer

 I aftes skulle aftensmaden være nem og hurtig, da vi kom sent hjem efter kolonihavebesøg & en sen svømmetur i Lillebælt, som i øvrigt kan anbefales. Vandet er så friskt og dejligt!&nbs...

Drop Slankekuren skriver om Svinekam fyldt med æbler og persille

En anderledes måde at lave en svinekam på. Den kan være lidt svær at skære, så den skal skæres i lidt tykke skiver. Denne opskrift Svinekam fyldt med æbler og persille blev udgivet først på ...

herzelieb skriver om Feta-Zucchini-Muffins Rezept – mit Rosmarin und Knoblauch

Schnelles Fingerfood und herzhafte Muffins sind nicht nur als Snack eine tolle Idee, sie sind auch eine schöne Idee zum Mitnehmen, für ein Picknick, als Beilage und fürs Buffet. Mit diesem Feta-Zuc...


Tirsdag d. 21. Maj 2024

Helt op til månen skriver om Sådan vælger I den rette tapas catering til den næste fest

Når det kommer til at vælge den rette tapas catering til jeres næste fest, er der flere faktorer, der spiller ind for at sikre, at både værter og gæster får en uforglemmelig oplevelse. Tapas er...

Valdemarsro skriver om Torsk med rød karrysauce og grøntsager

Denne opskrift på torsk med rød karrysauce og grøntsager er virkelig lækkert! Retten er inspireret af det dejlige køkken i Asien med karrypasta, ingefær, soja og denne torsk i karrysauce tilbere...

hannemad skriver om Rosé Sangria

Flot og læskende rosé sangria, der er nem og dejlig at servere til din næste havefest. The post Rosé Sangria appeared first on hannemad.dk.

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat (opskrift på kold og klassisk kartoffel salat)

Min opskrift på klassisk, kold kartoffelsalat. En dansk kartoffel salat med cremefraiche og mayonnaise, som passer perfekt til mange retter. Kartoffelsalat er noget af det mest danske sommermad, og a...

Madens Verden skriver om Æbletærte i airfryer (opskrift med mazarin og mørdej)

Min opskrift på æbletærte i airfryer. En nem og lækker tærte med mørdej, mazarinfyld og æble, der hurtigt bages i din airfryer. Æbletærte i airfryer. Så bliver det altså ikke mere lækkert,...

Madens Verden skriver om Ugens 17 bedste vinkøb: Gode sommervine på tilbud

Her er ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver dig sin bedømmelse af et udvalg af vine på tilbud i denne uge 21, 2024. Denne uge fortsætter tendensen med masser af rosé (6 vine) og hvid + b...

Noget i ovnen skriver om Porchetta i airfryer – italiensk rullesteg

Porchetta i airfryer. Så sprød og lækker! Her får du opskriften på en færdiglavet italiensk rullesteg tilberedt i airfryeren. Jeg har snydt lidt og købt en færdig porchetta, så forberedelsern...

Stinna skriver om Jordbærkage

Jordbærkage med mazarinbund, mascarponecreme og friske jordbær. Så bliver det næsten ikke mere sommerligt. Denne jordbærkage er nem at bage og så… The post Jordbærkage appeared first on S...

Stinna skriver om Kammerjunkere

Kammerjunkere med den skønneste smag af vanilje. Disse kammerjunkere er det perfekte tilbehør til koldskål. De er ganske nemme at lave og… The post Kammerjunkere appeared first on Stinna.

Mad for madelskere skriver om Jordbær mojito

Find hele opskriften på Jordbær mojito hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Koldskål

Koldskål med kærnemælk, æg, vanilje og citron. Her er opskriften på en helt klassisk koldskål, som smager fantastisk. Koldskålen er nem at… The post Koldskål appeared first on Stinna.

Hashtagmor skriver om Kong Fiddes livret med tilbehør af kogte æg og rødbeder

En lækker opskrift på Kong Fiddes livret med tilbehør af kogte æg og rødbeder. Kong Fiddes livret er en vaskeægte Sønderjysk klassiker og de fleste i familier vil helt sikkert elske den. Kong F...

Noget i ovnen skriver om Pikant kartoffelsalat – kold kartoffelsalat med Pikantost

Pikant kartoffelsalat er en lækker kartoffelsalat med pikantost og så er den fantastisk nem at lave. Prøv en ny slags dressing til kartoffelsalat med en pikant flødeost. Den dejligste smag og så ...

Anna-mad skriver om Stracciatella ost

Det er ikke mange år siden, at burrata og stracciatella-bølgen væltede ind på menukortet på de fleste restauranter i København. Og det smager virkelig også bare godt. Heldigvis er det faktisk r...

Maden i mit liv! skriver om Hverdagsmadplan – nem madplan til hverdag.

Mangler du inspiration til nem aftensmad til hverdag? Madplanerne har altid været populære på Madenimitliv, og nu har jeg, i samarbejde med Nemlig (REKLAME), lavet en lækker hverdagsmadplan med ne...

Maden i mit liv! skriver om Hverdagsmadplan – nem madplan til hverdag.

Mangler du inspiration til nem aftensmad til hverdag? Madplanerne har altid været populære på Madenimitliv, og nu har jeg, i samarbejde med Nemlig (REKLAME), lavet en lækker hverdagsmadplan med ne...

Madens Verden skriver om Nem rabarbertærte med marcipan og mørdejsbund

Lav en lækker rabarbertærte med marcipan, der smager forrygende. Denne opskrift er nem at følge, og kagen er med mørdejsbund og rabarberfyld. Rabarbertærte med marcipan er en dejlig kage med fris...

Smag Aarhus skriver om Ægte italiensk is hos Dolce Vita

I 22 år har aarhusianerne kunnet nyde ægte italiensk is lavet af italienere hos Dolce Vita. Tilbage i 2002 åbnede den første Dolce Vita-isbutik på Trøjborg i Aarhus, og siden da har isuniverset ...

Landleys Kok skriver om Potatissallad med sparris, purjolök och paprika

Denna potatissallad med sparris, purjolök och paprika är ett gott tillbehör till kött, fisk, kyckling, kallskuret och vego. Potatissalladen är vegansk. Inlägget Potatissallad med sparris, purjol...

Drop Slankekuren skriver om Grøntsagscurry med kokosmælk

Ordet ”curry” har ikke nødvendigvis noget med karry at gøre, hvilket denne ret da også beviser. Curry betyder i Indien kort og godt ”alt i en-gryde” med ris/brød til. Denne opskrift Grønt...

Madens Verden skriver om Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)

Her er den klassiske opskrift på ginger beer med hyldeblomst. Det er en super skøn sommerdrink, som tilmed er alkoholfri. Drinken serveres med lidt agurk. Prøv lige denne lækre drinkopskrift med g...


Mandag d. 20. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Oluf Bagers Gård

For halvanden uge siden spiste vi frokost hos Oluf Bagers Gård i Odense. Vi brugte nemlig en af dagene i Kristi Himmelfarts-ferien på at tage forbi den fynske hovedstad og gå en tur i de smukke gr...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sommerklargøring af drivhus med dipladenia, duftpelargonier og selvvandingspotter

De store dipladenia har tilbragt vinteren i den store vindueskarm i den gamle B&B, men nu er de blevet nuslet, pottet om og sat ud i drivhuset igen. Der er allerede blomster på vej. Først blev d...


Søndag d. 19. Maj 2024

Signes mad skriver om 3 gode grunde til at vælge tapas catering

Tapas er blevet en populær trend inden for madverdenen, og det er ikke uden grund. Disse små, delikate retter, der stammer fra Spanien, er perfekte til enhver lejlighed, uanset om det er en formel m...

Piskeriset på eventyr skriver om Stegte nudler med grønne bønner

Stegte nudler er ret oplagt at lave i forbindelse med mit wok-benspænd. Måske især fordi det ikke er noget, jeg normalt laver og derfor gerne ville eksperimentere med. Jeg har ellers altid ment, at...

Smag Aarhus skriver om 5 budgetvenlige steder med brunch i Aarhus

GUIDE: En god brunch behøver ikke koste flere hundrede kroner. Her er fem caféer med vellavet brunch til budgetvenlige priser i i Aarhus. Læs også: Budgetvenlige barer i Aarhus: Her er 5 steder ti...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Se, pinsesolen danser

Tidligt oppe – ufrivilligt, bestemt – men tidligt oppe og ude på hundetur klokken lidt i 6. Og som pinsesolen da allerede dansede. Dansede i mælkebøttefrø, dansede i de hvide skærmpla...

Mad for madelskere skriver om Syrensirup

Find hele opskriften på Syrensirup hos Mad for Madelskere.

Vinexpressen.dk skriver om En perlerække af vine fra det sydtyske Baden

Baden er det tyske epicenteret for burgunder-druerne pinot noir og chardonnay. I løbet af ugen har jeg smagt på en perlerække af vine fra netop The post En perlerække af vine fra det sydtyske Bade...

Landleys Kok skriver om Grov mörk limpa med frön

Grov mörk limpa med frön är ett mättande bröd som lagas i form. Två skivor och man står sig ända fram till lunch. Det passar också fint till smörrebröd. Inlägget Grov mörk limpa med frön...

Madens Verden skriver om Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)

Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade. Her er en opskrift på en helt uimodståel...

Madens Verden skriver om One pot pasta med bacon og pølser

Her får du opskriften på en hurtig one pot pasta med bacon. Pastaretten laves i én gryde, og derfor er den ret nem at gå til. Nogen må det gerne være nemt, og sådan en opskrift er one pot pasta...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 21

Mandag: Chiligryde m. Ris Tirsdag: Tortillias med chiligryde og coleslaw med lime og koriander Onsdag: Rispapirsruller m.sataysova Torsdag: Olivensalat med edamame og avocado. Falafler. Fredag: Linsed...


Lørdag d. 18. Maj 2024

Madens Verden skriver om Stor bradepandekage med jordbær (opskrift til mange)

Få min opskrift på stor bradepandekage med jordbær og flødecreme. Kagen bages nemt og med få ingredienser i en stor bradepande til ovnen. Stor bradepandekage med jordbær og flødecreme er en vir...

Gastromad skriver om Yakitori Sauce

Yakitori sauce er en skøn japansk form for barbeque eller dip sauce. En hjemmelavet yakitori sauce kan bruges til mange forskellige slags dip til at smøre på kylling, grøntsager og andet, når de ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 21

Der går ikke længe, til vi træder ind i sommeren. Jeg glæder mig. Til at det officielt er tid til nye kartofler, rabarber, sommerbær, ærter og meget mere. Jeg tager en lille smule forsmag på de...

Smag Aarhus skriver om Her er 8 steder med sprøde franske croissanter i Aarhus

Sprød, sød og åh så vanedannende: Der er få ting, der slår en lun croissant til formiddagskaffen! Her får du 8 bud på nogle af de bedste croissanter i Aarhus. Læs også: Aarhus bedste bager ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 21

Find hele opskriften på Madplan uge 21 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Rabarberkage med kokos (svampet og nem at bage)

Skøn opskrift på rabarberkage med kokos, som du nemt laver i en bradepande. De syrlige rabarber spiller perfekt sammen med den søde kage og kokos. Jeg elsker rabarberkage med kokos. Det er sådan e...

Madens Verden skriver om Kringle med makroner (opskrift på skøn makronkringle)

Her får du en skøn opskrift på kringle med makroner. En klassisk makronkringle med lækkert fyld af knuste makroner, chokolade og remonce. Kringle med makroner er en lækker opskrift fra mormors k...

herzelieb skriver om Zitronen-Quark-Gugelhupf Rezept – schneller Zitronenkuchen

Mein Faible für Zitronenkuchen kann ich einfach nicht verbergen – ich liebe ihn zu jeder Jahreszeit. Dieses Zitronen-Quark-Gugelhupf Rezept backe ich schon viele Jahre und für uns Zuhause ist der ...


Fredag d. 17. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 21 – få opskrifter

Madplan uge 21. Her får du en masse gode nemme opskrifter til madplanen til en ny uge. Der er pinse mandag, men får du bare en dejlig ret du kan servere til gæster til forret eller frokost. Vejruds...

Hashtagmor skriver om Madplan 19.05.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Madens Verden skriver om Kan man spise løg der spirer?

Brugerne spørger: Kan man spise et løg der spirer, eller skal man smide det spirende løg ud. Her får du svaret på Madens Verden. Skal man smide et løg, der spirer ud, eller kan jeg roligt bruge ...

Noget i ovnen skriver om Lakseroulade med spinat – opskrift på spinatroulade med laks

Lakseroulade med spinat. Her får du opskriften på en lækker spinatroulade med laks. Perfekt som nem forret med fisk til gæster eller som let frokost ret med flutes og dressing til. Denne lakseroul...

Madens Verden skriver om Spidskålsmuffins (opskrift på nemme madmuffins)

Min opskrift på spidskålsmuffins, der er nemme madmuffins med spidskål. Du kan servere dem som tilbehør til mange forskellige retter. Spidskålsmuffins er både lækre og nemme at lave, og her kan...

Stinna skriver om Tofu chokolademousse

Tofu chokolademousse er en utrolig simpel og lækker chokolademousse, som er lavet af kun 3 ingredienser. Nemlig silken tofu, chokolade og sirup.… The post Tofu chokolademousse appeared first on...

Valdemarsro skriver om Pasta med laks og spinat

Her får du en dejlig opskrift på pasta med laks og spinat, hvor den ferske laks lyntilberedes i gryden med den varme pasta og spinat. Da laksen er skåret i tern, så tager det under et minut at til...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 21 (2024)

Nøøøj, hvor vi stornyder det gode vejr for tiden, og det håber jeg sørme også, at I har mulighed for? Den kommende uge bliver jo en lille kort en af slagsen for nogle af os, i hvert fald rent ar...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 21 (2024)

Nøøøj, hvor vi stornyder det gode vejr for tiden, og det håber jeg sørme også, at I har mulighed for? Den kommende uge bliver jo en lille kort en af slagsen for nogle af os, i hvert fald rent ar...

Noget i ovnen skriver om Cherrytomat salat med marinade – nem opskrift

Cherrytomat salat med marinade er en nem og hurtig salat, du kan lave på få minutter. Vi nød cherrytomatsalaten som tilbehør aftensmaden og jeg fik straks lyst til at dele opskriften med dig. Den ...

Mad for madelskere skriver om Fuldkornsbagels

Find hele opskriften på Fuldkornsbagels hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blomster i det knækkede æbletræ

Snetryk og storm i vinter knækkede den største gren af vores ældgamle æbletræ. Vi har ikke fået ryddet det op, og sikke da et held. For der er lige præcis nok forbindelse mellem grenen og stamm...

Min Madopskrift skriver om Hakkebøf i krydret gorgonzolasauce

Hvis du er til krydret mad, vil hakkebøf i krydret gorgonzolasauce helt sikkert falde i din smag, da bacon, gorgonzola og peberfrugt Indlægget Hakkebøf i krydret gorgonzolasauce blev først udgivet...

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med klyftpotatis och bönsallad

Sugen på grillat kött? Detta recept på grillad flankstek med klyftpotatis och bönsallad passar fint under våren såväl som sommaren och hösten. Inlägget Grillad flankstek med klyftpotatis och ...

Madens Verden skriver om Flækket mørbrad med rosmarin og hvidløg (opskrift til grill)

Her får du min opskrift på flækket mørbrad. En hel svinemørbrad flækkes og marineres med rosmarin og hvidløg, inden den grilles mør og lækker på grillen. Flækket mørbrad er en genial måde...

Madens Verden skriver om Teboller (opskrift på teboller bagt af bløddej)

Teboller er bløde boller, der kan nydes lune med smør. Bollerne i denne opskrift er lavet af en nem bløddej med smør, og de kan fryses. Prøv lige denne skønne opskrift på teboller, for her får...

Drop Slankekuren skriver om Fuldkornstortillaer med oksefars

Der er jo uanede muligheder, når man laver fyld til tortillas. Denne er en ganske almindelig gang hverdagsfyld. Denne opskrift Fuldkornstortillaer med oksefars blev udgivet først på Drop Slankekure...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – opsætning af loftsplader m.m.

Lige nu arbejder vi på forskellige fronter – alle udadvendte, fordi de bagvedliggende opbygninger af forsyningsledninger, ventilation og konstruktion er tilendebragt. Tror vi. Det er de endelig...

Madens Verden skriver om Pasta med citronsauce og laks

Pasta med citronsauce og laks samt en masse dild og parmesan. Her er opskriften på den lækreste og mest sommerlige citronpasta. Pasta med citronsauce, laks og squash smager af sommer, da den har den...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 21

Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 21. Den indeholder syv lækre opskrifter på aftensmad fra mandag til søndag. Vil du have inspiration til at prøve nogle retter, du ikke har lavet...


Torsdag d. 16. Maj 2024

Hashtagmor skriver om Gratineret kartofler med ost og kogt hamburgerryg

En super lækker opskrift på gratineret kartofler med ost og kogt hamburgerryg serveret med broccoli. En skøn opskrift der kombinerer den cremede konsistens af gratinerede kartofler med den saftige ...

Noget i ovnen skriver om På tur til Svinkløv Badehotel, Fosdalen og Løgstør havn

Her kommer du med på tur til Svinkløv Badehotel, Fosdalen og Løgstør Havn. Vi elsker at tage på tur i min familie. Mine voksne børn og svigersøn bor i Nordjylland, så vi mødes tit på egnen, ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rapsmarkerne i maj – en fortryllende forsommerglæde

Er der ikke rigtig meget raps i år? Ikke, at jeg brokker mig – tværtimod. Det er da så dejligt. Overalt lyser de gule marker mod den blå himmel, og duften af rapsblomsterne driver med vinden...

Valdemarsro skriver om French Toast

Lækker opskrift på French Toast med blåbærkompot og friske blåbær, græsk yoghurt og et dryp ahornsirup. Det er virkelig en vidunderlig spise og genialt hvis man har en rest lækkert brød. En l...

Stinna skriver om Sesamnudler

Sesamnudler er en lynhurtig vegetarisk nudelret med den lækreste sesamsauce. Den er virkelig nem at lave, er utrolig cremet og smager skønt.… The post Sesamnudler appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Nicecream med chokolade – sund chokoladeis med banan

Nicecream med chokolade. Her får du en nem opskrift på en sund chokoladeis med banan. Helt uden tilsat sukker. Genialt! Jeg blev tippet om at prøve at lave den populære Nicecream - den sundere is ...

Madens Verden skriver om Mad på 15 minutter (her er 10 hurtige opskrifter)

Du kan sagtens lave god mad på 15 minutter, og her får du 10 af mine hurtige opskrifter med blandt andet kylling og mørbrad. Sund fastfood i topklasse. Mad på 15 minutter - er det muligt? Ja da, d...

Madens Verden skriver om 10 retter med få ingredienser

Her har jeg udvalgt 10 retter med få ingredienser til dig, og disse måltider er gode til dig på SU, lige er flyttet hjemmefra eller når det skal være nemt. Retter med få ingredienser er altid po...

Madens Verden skriver om Karolines søndagsgryde (opskrift på en klassisk gryderet)

Den nemme opskrift på Karolines søndagsgryde, der er en klassisk og populær opskrift fra Karolines kogebøger. Her i min mere moderne udgave. Karolines søndagsgryde er en klassisk og traditionel g...

Drop Slankekuren skriver om Kulmule med majs og rød peberfrugt

Det tager lidt tid at lave, men er ikke vanskeligt. Denne opskrift Kulmule med majs og rød peberfrugt blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 15. Maj 2024

Signes mad skriver om Disse fordele er der ved at købe en airfryer

I en travl hverdag, hvor tiden ofte er en knap ressource, bliver let og hurtig madlavning en prioritet for mange. Her kommer airfryeren ind som en ægte redningsmand. Med dens innovative teknologi til...

Piskeriset på eventyr skriver om Wokret med peanutsauce

Jeg blev nødt til at lave en wokret med peanutsauce, da jeg faldt over konceptet hos Lodge Cast Iron. Jeg har selvfølgelig før lavet wokretter, der efterfølgende har fået et drys hakkede peanuts ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Trick til en saftig mørbrad med kokkens marinade

Sådan en mørbrad er så mager, at den godt kan gå hen og blive lidt tør og ikke så forfærdeligt spændende. Jeg har lært et trick af en kok, der går ud på, at den lige skal marineres i 20 min...

Noget i ovnen skriver om Rabarberroulade – bedste opskrift på roulade med rabarber

Rabarberroulade. Uhm her får du opskriften på en nem og lækker roulade med rabarber kompot og hvid chokolade. En roulade er bare den nemmeste kage du kan bage. Du skal bruge ganske få enkle ingred...

Stinna skriver om Pasta pikante

Pasta pikante er en skøn vegetarisk pastaret med tomater, peberfrugt, appelsinsaft og fløde. Den er ganske nem at lave og serveres med… The post Pasta pikante appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Purløgsmayo – nem opskrift på mayonnaise med purløg

Purløgsmayo. Her får du en god nem opskrift på mayonnaise med purløg. En skøn krydderurte mayo du også kan lave med andre krydderurter. Purløgsmayo'en kan du bruge som dip på smørrebrød. Den...

Madens Verden skriver om Spinattærte med skinke og porrer

Se den helt vildt lækre opskrift på spinattærte med skinke og porrer. Med en tærtedej, der er til at lave uden det hele falder fra hinanden. Spinattærte er bare noget af det allerbedste, og denne...

Madens Verden skriver om Hvorfor falder min kage sammen i ovnen?

Hvorfor falder en kage sammen i ovnen, eller lige når den er færdigbagt? Her får du et par gode råd til at undgå, at det sker for dig. Ved du, hvorfor min kage falder sammen i ovnen? Nogenlunde s...

Madens Verden skriver om Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner

Her får du en nem opskrift på italiensk peberfrugtsalat med grillede peberfrugter. Anrettes med ristede pinjekerner og en lækker dressing. Peberfrugtsalat er en lækker og sund salat med de vitamin...

Madens Verden skriver om Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager

Her er min opskrift på asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager. En lækker og sund ret med masser af smag og krydderier. Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager er en både nem og...

Landleys Kok skriver om Bönsallad med svarta bönor, mandel, paprika och ramslök

Denna bönsallad med svarta bönor, mandel, paprika och ramslök är ett gott tillbehör att servera till nötkött, fläskkött, kyckling och vego – gärna grillat. Inlägget Bönsallad med svarta ...

Drop Slankekuren skriver om Kylling og ærter i karry

En kylling, en pose ærter, en pose bønner, en pose ris, og så er man kørende – salt, peber og karry ligger de fleste mennesker inde med. Denne opskrift Kylling og ærter i karry blev udgivet f...

herzelieb skriver om Senf-Hähnchenpfanne Rezept – das 30 Minuten Mittagessen

Hähnchengeschnetzeltes oder Hühnerfrikassee stehen bei meiner Familie ganz hoch im Kurs. Diese Senf-Hähnchenpfanne ist für meine Lieben aber mindestens genauso lecker. Das Pfannengericht ist in ru...


Tirsdag d. 14. Maj 2024

Bageglad skriver om IKEA hack: Udendørs legekøkken

DIY IKEA hack udendørs legekøkken til små børn. Dette mudderkøkken med rigtig vand har masser af plads til leg. Indlægget IKEA hack: Udendørs legekøkken blev først udgivet på Bageglad.

Evas Køkken skriver om Tom Yum fiskeboller

 Indlægget indeholder reklamelinks!Lækker lidt spicy ret med de gode fiskeboller fra  Nordfra.com fiskebollerne er virkelig lækre! Jeg kendte indtil for nylig kun til fiskeboller på...

Evas Køkken skriver om Havtaskekæber med cremet pasta

 Indlægget indeholder reklamelinks!Havtaskekæber er er nyt bekendskab for mig. I mit samarbejde med Nordfra.com får jeg mulighed for at smage forskellige fisk og det er virkelig dejl...

Susanne Pagh skriver om Pasta i den bedste tomatsauce

Den her tomatsauce er virkelig god. Den skæggede var begejstret, og når han er begejstret, er det godt. Og så er pasta i den bedste tomatsauce også lynhurtig aftensmad. Det er en helt enkel blandi...

Madens Verden skriver om Green Goddess dressing (nem opskrift)

Få en nem opskrift på Green Goddess dressing, der er en skøn dressing til den populære Green Goddess salat med forårsløg, spidskål og agurk. Sådan laver du en Green Goddess dressing, der bland...

Råvareguiden skriver om Hvad er japanske knive og hvilket typer findes der?

I hjertet af japansk gastronomi ligger en dyb respekt for ingredienserne og den måde, de bliver håndteret på. Dette kommer til udtryk i den store omhu og præcision, der lægges i fremstillingen af...

Råvareguiden skriver om Alle bør have en airfryer i deres køkken

Airfryeren har ændret spillets regler for madlavning ved at introducere en ny måde at tilberede mad på, der kombinerer hurtighed, sundhed og alsidighed. Fra travle familier til sundhedsbevidste sin...

Noget i ovnen skriver om Hvide asparges i ovn eller airfryer – nem opskrift

Hvide asparges er så sprøde og lækre og nemme at lave. Her har jeg prøvet at lave dem med hvidløgssmør og uhm hvor de smager godt! De kan laves i både ovn og airfryer og du får opskrift på be...

Hverken fugl eller Fisk skriver om PASTA MED HVIDE ASPARGES OG POCHEREDE ÆG.

Der er stor inspiration at finde, når man scroller Instagram. Haveinspiration, strikkeinspiration, rejseinspiration, indretningsinspiration og ikke mindst inspiration til…

Gastromad skriver om Qookware Airfryer Test

REKLAME Jeg har testet Qookware Airfryer i et stykke tid til flere forskellige opskrifter og råvarer. Hvad er en Airfryer? Airfryer er en køkkenmaskine som ved hjælp af varmlufts teknologi får den...

Mad for madelskere skriver om Bagels

Find hele opskriften på Bagels hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Mest mættende grøntsager - her er de 10 du skal vælge

Mest mættende grøntsager, der samtidig opfylder vores behov for forskellig smag og konsistens, er en blandet flok. Se top 10-listen over dem. De mest mættende grøntsager findes inden for forskelli...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Drengene er blevet et år gamle

I lørdags holdt vi fødselsdag for tvillingerne Danny og Andy. Alle tre hunde fik et godt gnaveben, og så var der hapsere med leverpostej som snack. Det var deres allerførste fødselsdag. For et å...

Drop Slankekuren skriver om Ostekarbonader

De ser lidt besynderlige ud, karbonaderne, pga. osten, men de smager herligt – også på et stykke brød dagen efter til frokost. Denne opskrift Ostekarbonader blev udgivet først på Drop Slankekur...


Mandag d. 13. Maj 2024

Madsvin skriver om Rabarberkompot

Indlægget Rabarberkompot blev først udgivet på madsvin.com.

Piskeriset på eventyr skriver om Friterede skumfidusruller

Friterede skumfidusruller lyder en kende syndigt, og det er de også! De har stået på min todo-liste i umindelige tider, men her i weekenden var det endelig tid til at få prøvet konceptet. Jeg så...

Noget i ovnen skriver om Blåbær cheesecake i glas – nem opskrift uden husblas

Blåbær cheesecake. Her får du en meget nem opskrift på en cremet og lækker cheesecake med blåbær lavet uden husblas. Vi havde lige en rest fløde, en rest flødeost naturel og blåbær i køles...