Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Vi har indekseret 155.348 blogindlæg fordelt på 671 blogs, du ser lige nu side 1 ud af ialt 2.099.

Torsdag d. 25. December 2025

Bageglad skriver om Kransekage til nytår og 15 lækre alternativer

Når nytårsaften nærmer sig, begynder overvejelserne måske om, hvorvidt man skal servere kransekage klokken 12? Nogle elsker det, andre synes det er kedeligt eller kan ikke lide det. Her har jeg samlet...

Madsvin skriver om Beef Wellington

Indlægget Beef Wellington blev først udgivet på madsvin.com.

Et simpelt liv skriver om Fluffy Banana & Almond Butter Pancakes Recipe

If you are searching for a breakfast that feels like a warm hug first thing...


Onsdag d. 24. December 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rigtig dejlig juleaften og glædelig jul til alle

Så blev det juleaftensdag. And og steg er i ovnen, resten er forberedt, så langt man kan komme. Der er tid til et lille hvil, før vi skal i kirke og høre juleevangeliet og alle børnene skråle Halleluj...

Landleys Kok skriver om Piña colada-dessert

Denna festliga piña colada-dessert är en lättfixad efterrät som med fördel kan förberedas – och som passar fint till såväl nyårsafton som till fest. Inlägget Piña colada-dessert dök först upp på Landl...


Tirsdag d. 23. December 2025

Et simpelt liv skriver om Cappuccino Chocolate Cookies Recipe

If you adore the cozy flavors of coffee and chocolate coming together in a warm,...

Ellevild Madblog skriver om Hjemmelavede flæskesvær

Hvis du vil fjerne lidt at presset omkring maden juleaften, mere præcist, presset om at sværen på flæskestegen skal være sprød. Så kan du lave flæskesværene på forhånd, og så blot have dem klar til at...

Valdemarsro skriver om Arancini med svampe og trøffelmayo

Sprøde og lækre arancini med svampe og trøffelmayo er lækkert til en snack, som appetizer eller som en del af et større tapasbord – eller anti pasti, nu hvor det jo er italiensk! De lækre risott...


Mandag d. 22. December 2025

Et simpelt liv skriver om Almond Crescent Cookies Recipe

If you adore tender, melt-in-your-mouth treats with a delicate almond flavor, this Almond Crescent Cookies...

Landleys Kok skriver om Krustader med laxröra, crème fraiche och röd rom

Dessa lättlagade krustader med laxröra, crème fraiche och röd rom är goda aptitretare som passar att bjuda på till nyårsafton, sommarfesten eller till påsk. Inlägget Krustader med laxröra, crème fraic...


Søndag d. 21. December 2025

Dalsgaard i Skivholme skriver om 3. og 4. låge i adventskalenderen

Det er da lidt luksus at kunne åbne to låger på samme dag, er det ikke? Ja, det siger jeg da bare for at undskylde, at jeg ikke delte 3. låge i søndags. Men lad os kigge ind. Bag kalenderlågerne gemme...

Www.madforlivet.com skriver om Blinis med Chia-kaviar

Blinis med Chia-kaviar er en super let og lækker ret, enten som forret eller frokostret. Du kan servere Chia kaviar på rodfrugt blinis eller almindelige blinis. Det smager fantastisk dejligt, og rodfr...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 52

Mandag: Rest af Shepherds pie fra søndag Tirsdag: Keema Onsdag: Julemiddag! And, medister, linsesteg, kartofler, brunede ditto, to slags sovs. Risalamande. Torsdag: Rester eller improvisation. Fredag:...

Bageglad skriver om Chokolademousse lagkage

Denne festlige chokolademousse lagkage er elegant og smuk med masser af chokoladesmag! Den består af svampede chokoladebunde, et lag kraftig mørk chokolademousse og blød hvid chokolademousse, toppet m...

Kokkerier med passion skriver om Steba Friture gryde / fondue 2.5liter Rustfrit stål/sort

Steba DF 150 F – Friture gryde / fondue – 2.5 liter – 1200 W – rustfrit stål/sort Indlægget Steba Friture gryde / fondue 2.5liter Rustfrit stål/sort blev først udgivet på kokke...


Lørdag d. 20. December 2025

Et simpelt liv skriver om Best Grilled Chicken Marinade Recipe

If you’re on the hunt for the Best Grilled Chicken Marinade Recipe that will elevate...

Kokkerier med passion skriver om Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn

Den klassiske pizza, som vi kender og elsker verden over tilskrives ofte den italienske by, Napoli, hvor man bager den Indlægget Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo pizzaovn blev først udgivet på kok...

Vinexpressen.dk skriver om Minitest af akvavitter – hvad er bedst i test

I Danmark har vi vores egne snapseklassikere, men svensken kan nu også. Igen i år har vi smagt på O. P. Andersons økologiske luksus-snapse. Både The post Minitest af akvavitter – hvad er bedst i test ...

Madens Verden skriver om Hindbærsnitter med mandler (bagt med mandelflager)

Hindbærsnitter med mandler er en fantastisk god opskrift på de lækre snitter, som fyldes med rigeligt med hindbærmarmelade. Indhold fra Madens Verden: Hindbærsnitter med mandler (bagt med mandelflage...

Olgas mad skriver om Rødkål til jul

Så skulle der laves rødkål til juleaften - der er altså ikke noget bedre end hjemmelavet røkål, med masser af brun andesovs....uhmmmm Til en stor portion (det er altid godt at fryse) 2 kgfrisk rødkål...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Når advent og solhverv mødes

Så er det i morgen: den korteste dag og den længste nat. En dag, der kun er 7 timer, 1 minut og 19 sekunder lang. Man må jo tælle det hele med, når der er ikke er mere at gøre godt med. I år falder vi...

Ellevild Madblog skriver om Æbler med gelé til julemaden

Julen er fyldt med traditioner, og julemaden skal helst være som den plejer. Derfor har de fleste mennesker også stærke holdninger til hvad der skal på bordet juleaften. Halve æbler med gelé er for no...

Kokkerier med passion skriver om Ariete 4618 Airy Fryer XXL airfryer 5,5 l 1.800 W beige

Ariete 4618 Airy Fryer XXL – Varmluftsrister – 5.5 liter – 1800 W – beigeGenereltAnti-skridfødder: JaEgenskaber: Aftagelig kurvFarve: BeigeFødevarekapacitet: 2.5 Indlægget Arie...

Landleys Kok skriver om Lökdolmar med ansjovis

Gillar du ansjovis? Dessa lökdolmar med ansjovis kan serveras vid julbuffén såväl som en vanlig cross over-rätt tillsammans med ris och srirachasås. Inlägget Lökdolmar med ansjovis dök först upp på La...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 52

Find hele opskriften på Madplan uge 52 hos Mad for Madelskere.

Et simpelt liv skriver om Churro Saltine Toffee: The Sweet and Salty Dessert You Need Recipe

If you have a love for desserts that beautifully balance the flavors of sweet and...


Fredag d. 19. December 2025

Noget i ovnen skriver om Specier – nem opskrift på sprøde småkager med sukkerkant

Specier - her får du en god, nem opskrift på de populære sprøde småkager med få ingredienser. Disse specier er med sukkerkant og de smager SÅ godt af smør og vanilje. En klassiker i småkagedåsen, både...

Hannemad skriver om Legeret kålsuppe

Denne suppe er nem og fuld af middelhavssmag og et let, men tilfredsstillende måltid. En nærende suppe til en kold vinteraften. The post Legeret kålsuppe appeared first on hannemad.dk.

Valdemarsro skriver om Vandbakkelser med kyllingesalat

Opskrift på små lækre vandbakkelser med kyllingesalat, som er virkelig fine at servere som små appetizers ved festlige lejligheder. Eller som en del af en masse småretter, buffet eller til nytårstalen...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 52 (2025).

Velkommen til min madplan til uge 52. Her finder du mit bud på nem og lækker aftensmad til hele familien i den kommende uge samt 3 bonusopskrifter – “Ugens søde”, “Ugens sunde” og “Ugens snack”. Dog h...

Madens Verden skriver om Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)

Sådan laver du braiseret nakkefilet. Det er min opskrift på den meget møre og braiserede nakkesteg, der nemt kan laves i gryde eller ovn. Indhold fra Madens Verden: Braiseret nakkefilet (kan laves i ...

Vinexpressen.dk skriver om Spændende julevine til en overkommelig pris

Er det muligt at finde god pinot noir til under 100 kr.? Ja, det er det, og i løbet af ugen har jeg smagt på The post Spændende julevine til en overkommelig pris first appeared on .

Gastromad skriver om Russisk Salat

Russisk salat er en nem frokostsalat, der både kan serveres med rugbrød til, eller til sild, kartofler og andet slags smørrebrød tilbehør. Hjemmelavet russisk salat er utrolig flot, da den består af r...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 52 (med lækker julemad)

Julen sætter sit præg på ugens madplan uge 52, som også er årets sidste. Du får her lækker mad til alle ugens dage. Indhold fra Madens Verden: Ugens madplan uge 52 (med lækker julemad)

Et simpelt liv skriver om Cinnamon Roll Protein Crepes Recipe

If you have a soft spot for breakfast treats that feel indulgent but nourish your...


Torsdag d. 18. December 2025

Bageglad skriver om 15 gode opskrifter på fyldt chokolade

Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen fyldt chokolade – og langt billigere! Det bedste er, at man helt selv bestemmer, hvilket fyld man vil fylde i dem og hvordan de skal dekoreres, så man får un...

En Verden af Gin skriver om Julerabat på foredrag

Halv pris på billetter til mit foredrag om dansk gin den 21. januar.

Mad, mode og god smag skriver om Tjekliste til nye casinospillere

Velkommen til en verden af spænding, strategi og digitale muligheder. Som repræsentant for et af de førende online casinoer i Indlægget Tjekliste til nye casinospillere blev først udgivet på Charlotte...

Hannemad skriver om Hjertesmåkager

Disse fine hjertesmåkager, er en sød kage på julebordet. Festlig og farverig, giver den, den helt rigtige julestemning. The post Hjertesmåkager appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Guide til forberedelse af en julefrokost

Mens vi er ved ‘hvordan gør man’, kan vi lige så godt tage et kig på, hvordan man mest smertefrit får styr på en julefrokost. For julefrokosten er en af de sociale anledninger, der virkeli...

Mad for madelskere skriver om Laksetatar med avocado

Find hele opskriften på Laksetatar med avocado hos Mad for Madelskere.

Palæo Blog skriver om Overvågning med smarte kameraer: Funktioner der ændrer hjemmets sikkerhed

Forståelse af smarte kameraer Smarte kameraer er blevet en essentiel del af moderne hjemmesikkerhedssystemer. De tilbyder kontinuerlig overvågning med evnen til at optage skarpe billeder og ...

Landleys Kok skriver om Gratinerade crêpes med apelsin och mörk choklad

Dessa gratinerade crêpes med apelsin och mörk choklad är en desert som kan förberedas och sedan slutförs i en form i ugnen. Servera till jul eller nyår. Inlägget Gratinerade crêpes med apelsin och mör...

Madens Verden skriver om Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs

Sådan laver du en lækker bondegryde. En nem opskrift på bondens populære gryderet med oksekød, kartofler, gulerødder og himmelsk sovs. Indhold fra Madens Verden: Bondegryde med kartofler, gulerødder ...


Onsdag d. 17. December 2025

Et simpelt liv skriver om Pecan Cookie Balls Recipe

If you are on the lookout for a tender, melt-in-your-mouth treat that brings a bit...

Noget i ovnen skriver om Karameller med appelsinsmag – appelsinkarameller med kakao

Karameller med appelsinsmag - her får du en god, nem opskrift på appelsinkarameller med kakao. Hjemmelavede flødekarameller. Jeg elsker dem og laver dem i stor stil, især omkring juletid, når piskeflø...

Madens Verden skriver om Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)

Sådan laver en god rugmelstærte med kål. En dejlig og nem opskrift på madtærte bagt med rugmel og fyldt med 3 forskellige slags kål. Indhold fra Madens Verden: Rugmelstærte med masser af kål (sund, n...

Kokkerier med passion skriver om Airfryer med dobbelt kurv Philips NA352/00, 9 l, Rapid Air

Fordele ved airfryer med dobbelt kurvGør hverdagsmaden nem og lækker med airfryer med dobbelt kurv fra Philips. Med to separate Indlægget Airfryer med dobbelt kurv Philips NA352/00, 9 l, Rapid Air ble...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Julelisten – hvordan man får styr på julemiddagen

I dag er der kun en uge til juleaften. Som traditionen byder, er det tid til at finde julelisten frem. Den liste, der kan hjælpe både nye og gamle køkkenskrivere med at få styr på julemaden – ud...

Madmagasinet skriver om Salvie: en alsidig krydderurt til køkken og have

Her hos Madmagasinet elsker vi gode råvarer, og salvie er ingen undtagelse. Siden 2010 har vi formidlet viden om maduniverset, og denne dybtgående artikel om salvie er ingen undtagelse fra vores passi...


Tirsdag d. 16. December 2025

Et simpelt liv skriver om Spicy Honey Jalapeño Chicken Skewers with Cilantro Lime Dip Recipe

If you love bold, vibrant flavors that brighten up any gathering, you are going to...

Gastromad skriver om Hvid Amarone

I samarbejde med Din Vinhandel i Randers, har jeg smagt Den Hvide Amarone fra Veneto området i Italien. Veneto området ligger i det Nordlige Italien, hvor man både finder Verona og Venedig. En området...

Www.madforlivet.com skriver om Det betaler sig at leve efter sin døgnrytme

Det betaler sig at leve efter sin døgnrytme. Alle vores celler er udstyret med et lille biologisk urværk, der regulerer din indre cirkadiske rytme. Cirkadiske rytmer findes i alle vores celler, såvel ...

Madmagasinet skriver om Wasabi: den skarpe japanske delikatesse og dens fascinerende verden

Wasabi: den skarpe japanske delikatesse Wasabi: den skarpe japanske delikatesse og dens fascinerende verden Her hos Madmagasinet elsker vi at dykke ned i ingrediensernes verden – især de mere eksotisk...

Noget i ovnen skriver om Nøddekrokant – nem opskrift på nougatine hasselnøddekrokant

Nøddekrokant - her får du en god, nem opskrift på nougatine hasselnøddekrokant. Sprød hasselnøddekrokant kaldes også nougatine. Sikke et fint navn, men det er også fine lækkerier.  Nøddekrokanten kan ...

Mad for madelskere skriver om Stegte kammuslinger med blomkålspure og brunet smør

Find hele opskriften på Stegte kammuslinger med blomkålspure og brunet smør hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Revben med ingefärsglaze

Dessa revben med ingefärsglaze görs med kamben från grisen. Detta recept är utmärkt vare sig man ska grilla på sommaren eller göra kryddiga revben till jul. Inlägget Revben med ingefärsglaze dök först...

Www.madforlivet.com skriver om Fantastisk salat med granatæblekerner

Denne salat er både smuk og fyldt med smag og lækkerhed, og den passer perfekt til en god middag, også til jul, hvad enten der serveres and, kalkun eller nøddesteg. Ingredienser til 4 prs. 8 stilke gr...