Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 21. Juni 2024

Drop Slankekuren skriver om Karry-ris-suppe

En dejlig, fyldig suppe. Mængden af karry er selvfølgelig afhængig af, hvor stærk man ønsker suppen, og hvor stærk karryen er. Denne opskrift Karry-ris-suppe blev udgivet først på Drop Slanke...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 26

Ugens madplan uge 26 byder på lækre retter til aftensmad og en dejlig kageopskrift. Du får god inspiration til aftensmaden den kommende uge. Her får du den kommende uges madplan - for uge 26 - med...


Torsdag d. 20. Juni 2024

Noget i ovnen skriver om Nicecream med jordbær opskrift – sund jordbæris med banan

Nicecream med jordbær. Uhm her får du en meget nem opskrift på sund jordbæris med banan. Faktisk så kan du lave denne sunde dessert med kun 2 ingredienser på næsten kun 2 minutter. Ja man tror ...

Piskeriset på eventyr skriver om Fish curry

Det er tid til en fish curry fra den indiske delstat Kerala. Staten ligger i den sydvestlige del af Indien, hvis retter er knapt så kendte i Danmark. Derfor er det jo ret oplagt, at jeg kigger nærme...

Valdemarsro skriver om Nye porrer med hvide asparges

Nye porrer med hvide asparges er sådan en nem og vildt lækker ret. En sand delikatesse. Her serveret med en krydret smørsauce og dild. Det er en ret, som jeg glæder mig til at tilberede hvert år ...

Madens Verden skriver om Couscous med ras el hanout, tomater og mynte

Få min opskrift på couscous med ras el hanout, tomater og mynte. Den lækre couscous salat er krydret og himmelsk god som tilbehør. Couscous med ras el hanout er ikke kun velsmagende, den er også ...

Råvareguiden skriver om Top 10 madtrends du bør prøve i 2024

Madtrends i 2024 afspejler en dynamisk udvikling, hvor innovation, bæredygtighed og sundhedsbevidsthed spiller centrale roller. En af de mest markante tendenser er den fortsatte fremgang af veganske ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sommersolhverv igen

Jeg synes lige, jeg har skrevet om vintersolhvervet, og vupti er der gået endnu et halvt år, og vi er kommet ind i rosernes tid. I dag er årets længste dag, og siden vintersolhvervet er dagens læ...

Noget i ovnen skriver om Skyr med kakao – opskrift på sund protein dessert

Skyr med kakao. Her får du opskriften på en lækker sund protein med skyr og kakaopulver. Ej se lige hvad jeg har lavet! Den dejligste chokoladecreme lave af skyr, kakao og en smule vanilje og honni...

Stinna skriver om Pandekage-lagkage

Pandekage-lagkage med lækre pandekager, vaniljeflødeskum og friske jordbær. Så bliver det næsten ikke mere sommerligt. Opskrift på pandekage-lagkage Herhjemme er vi helt… The post Pandekag...

Madens Verden skriver om Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)

Få en opskrift på krydrede kødboller med ras el hanout, grøntsager og en lækker sauce. Retten er inspireret af det mellemøstlige køkken. Du kan roligt glæde dig til denne ret med krydrede køb...

Smag Aarhus skriver om Restaurant Syv Ni 13 kommer til Samsø

Bare en times sejltur fra Aarhus ligger charmerende Samsø, og til sommer er der endnu en god grund til at besøge den populære ferieø. Restaurant Syv Ni 13 lancerer nemlig en pop-up restaurant på ...

Gastromad skriver om Vinanmeldelse af sommervine

Sommerens vinanmeldelse kommer denne gang fra Andrupvin, hvor jeg denne gang har smagt på 6 forskellige europæiske vine. De spreder sig over to hvidvine, to rosé og to rødvine, som alle har karakt...

Mad for madelskere skriver om Eton mess med rabarber

Find hele opskriften på Eton mess med rabarber hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Hverdagssuppe

God hverdagsvintersuppe, med årstidens grøntsager. Hurtig og nem, når man kommer træt hjem fra arbejde. Evt. kunne man også putte en rest kogt kød i. Denne opskrift Hverdagssuppe blev udgivet f...


Onsdag d. 19. Juni 2024

Vinexpressen.dk skriver om Sådan vælges den rigtige vin til grillmaden

Jeg bliver tit spurgt, hvilken vin, der passer til grillmad? Den lidt forsimplede tommelfingerregel er, at man bare kan snuppe en oversøisk. Skal den være The post Sådan vælges den rigtige vin til...

Noget i ovnen skriver om Granola i airfryer opskrift – honningristet og sprød

Granola i airfryer er nemt og hurtigt at lave og så smager det bare rigtigt godt. Få en god nem opskrift på sprød honningristet müsli her. Skal du kun bruge en lille portion granola, så er det o...

www.madforlivet.com skriver om Dressing – min favoritdressing med græskarkerneolie

Denne dressing hører til mine absolutte favoritter, når der skal lidt god olie over salaten, de nye kartofler eller asparges. Du kan sagtens lave en større portion og opbevare i køleskabet i en ug...

www.madforlivet.com skriver om Græskarkerneolie – den bedste af slagsen

Græskarkerner er næringsrige og gavnlige for både hud, hår, urinveje, prostata samt for hjerte og kredsløb. Græskarkerner indeholder en lang række mineraler og sporstoffer som jern, magnesium, ...

Noget i ovnen skriver om Myntesukker – nem opskrift på sukker med mynte

Myntesukker er nemt og hurtigt at lave. Her får du en nem, enkel og meget opskrift på sukker med mynte. Myntesukkeret kan du lave på 2 minutter og med kun 2 ingredienser. Prøv det. Det smager supe...

Hashtagmor skriver om Ovnstegte kartofler med feta og kogt hamburgerryg

Denne lette opskrift på ovnstegte kartofler med feta serveret med kogt hamburgerryg er super lækker! Jeg kommer i opskriften ind på min kogetid på en hamburgerryg – som hver gang giver en pe...

hannemad skriver om Hjemmelavet rasp

Hjemmelavet rasp er en fin måde at få brugt sit tørre brødrester på. En rigtig god måde at undgå madspild. Og så er det dejligt nemt at lave. The post Hjemmelavet rasp appeared first on hannem...

Madens Verden skriver om Kan man fryse fløde og hvordan gør man?

Kan man fryse fløde og hvordan gør man så det? Og kan den frosne piskefløde senere piskes til flødeskum? Her får du svar og et par gode råd. Kan man fryse fløde og er der noget jeg skal være ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Anmeldelse af Ørbæks øko Sodavand

Ørbæk er et lille bryggeri på fyn, der idag er kendt for sine økologiske produkter inden for især øl, juice og sodavand. Ørbæk vil dog ikke nøjes med at kigge The post Anmeldelse af Ørbæks ...

Madens Verden skriver om Salat med kartofler, spidskål og bacon

Her er den bedste opskrift på salat med kartofler med spidskål - en god sommersalat, som også er med sprøde skiver af bacon og persille. Salat med kartofler og spidskål er en af mine favoritter, ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Citronkylling med krydderurter

Citron og kylling er en dejlig blanding. Citron, krydderurter og kylling er endnu bedre. Især nu, hvor man kan plukke friske krydderurter i haven. Opskriften på den enkle ret får du i dag. En frisk...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om 2 Smoothies

Jeg har set lidt nærmere på to kendte smoothies fra detailhandlen, nemlig Frugtpressen Smoothie “Appelsin, Banan, Mango og Fersken” og Valsølille “Fersken – Jordbær”....

Mad for madelskere skriver om Panna cotta med rabarber

Find hele opskriften på Panna cotta med rabarber hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Skindstegt kullerfilet med svampesauce og bulgursalat

Sprød fisk og lækkert tilbehør. Det smager skønt. Meget mere er der ikke at sige om det. Denne opskrift Skindstegt kullerfilet med svampesauce og bulgursalat blev udgivet først på Drop Slankekur...

herzelieb skriver om Smashed Potato Muffins Rezept – herzhafte Muffins mit Pellkartoffeln

Mein Herz schlägt für Kartoffeln! Und wer sich jetzt wundert, was sich hinter Smashed Potato Muffins verbirgt, dem verrate ich, dass es das wahrscheinlich einfachste Fingerfood mit der tollen Knolle...


Tirsdag d. 18. Juni 2024

Susanne Pagh skriver om Hurtige gulerodsbrud

De her gulerodsbrud er superhurtige at bikse sammen – og så smager de virkelig godt. Søde, bløde, luftige og alligevel med så meget indbygget fornuft i sig i form af solsikkekerner og revet gule...

Piskeriset på eventyr skriver om Lamme karahi

Lamme karahi er en forholdsvis enkel indisk lammestuvning og selvfølgelig en ret, jeg skulle lave i forbindelse med mit indiske benspænd denne måned. Der er knapt så mange forskellige krydderier i...

Louises Madblog skriver om Enhjørningkage

Min datter er lige fyldt 5 år, og til hendes fødselsdag ønskede hun sig en enhjørningkage med jordbær. Så måtte jeg jo i køkkenet og trylle, og jeg synes simpelthen den her kombination af en t...

Evas Køkken skriver om Ajo Blanco med karamelliserede kammuslinger

 Indlægget indeholder reklamelinks. Vi har her til aften fået den andalusiske kolde mandelsuppe Ajo Blanco, med smørstegte kammuslinger og cantaloup melon, virkelig godt og dejlig sommerl...

Maden i mit liv! skriver om Bacon i airfryer – knasende sprødt og lækkert.

Har du en airfryer, så har du måske allerede opdaget, at den er genial til forskellige små hverdagsting i køkkenet, som fx at lune rundstykker, bage kartofler og pommes frites og varme et par frik...

Noget i ovnen skriver om Gammeldags kartoffelsalat – klassisk kartoffel salat

Gammeldags kartoffelsalat - smagen af sommer og sol. Her får du opskriften på en klassisk kold kartoffel salat med creme fraiche, mayonnaise, purløg og tomater. En god gammel kold kartoffelsalat ho...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Smukke soldater i kampen mod skvalderkål

For nogle år siden gravede jeg klumper af gul fredløs op fra et bed, de helt havde overtaget. De blev sat ind som soldater i kampen mod skvalderkålenes ellers så sejrrige fremmarch. Klumperne af g...

GastroMand skriver om Heartland Festival 2024: Magisk, medrivende og mættende

Indlægget Heartland Festival 2024: Magisk, medrivende og mættende blev først udgivet på Gastromand.dk. Vi er tilbage på Heartland i vores årlige dækning af de største og bedste festivaler i D...

Anna-mad skriver om Orzo pasta salat

Jeg har glædet mig til at dele denne orzo pasta salat med jer, for det er min nye yndlings sommerret herhjemme. Frisk, lækker og god på varme dage, eller når man gerne vil forkæle sig selv ved at...

Madens Verden skriver om Broccoligryde (hurtig opskrift på gryderet med broccoli)

Min opskrift på broccoligryde. En nem og hurtig gryderet med broccoli, kylling og tomater, og det er en skøn hverdagsret til hele familien. Broccoligryde er en dejlig og nem hverdagsret med den sund...

Evas Køkken skriver om Rygeostcreme til laks

 Lækker rygeostcreme til laks. Cremen kan også spises på rugbrød eller lyst brød. Eller bruges som dip til rå grøntsager. Rygeostcreme til 4 pers.;175 g. rygeost50 g. god mayonnaise e...

Madens Verden skriver om Danske forskere: Sund kost kan hindre hjernesygdomme

En sund kost kan måske hindre udviklingen af hjernesygdomme som sclerose, Alzheimers og ALS. Sådan lyder det nu fra forskere i Aalborg. Der er godt nyt til de danskere, der er berørt af hjernesygdo...

Evas Køkken skriver om Rabarber-Gin Cocktail

 Jeg har en svaghed for søde cocktails, shaket med æggehvide. Her er en ny til samlingen af yndlingscocktails. Rabarber-Gin Cocktail til 2 pers.:8 cl. rabarbersirup (se opskrift neden...

Mad for madelskere skriver om Ristede havregryn

Find hele opskriften på Ristede havregryn hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Vattenmelonsallad med rucola, fetaost, gurka och rödlök

Denna vattenmelonsallad med rucola, fetaost, gurka och rödlök är det perfekta tillbehöret till grillat. Inlägget Vattenmelonsallad med rucola, fetaost, gurka och rödlök dök först upp på Lan...

Evas Køkken skriver om Grillet laks

 *Indlægget indeholder reklamelinks!Endelig kom der en snert af sommervejr tilbage. Det skulle da udnyttes, så vi tændte grillen og smed de gode laksesteaks på fra Nordfra.com det e...

Drop Slankekuren skriver om Koteletter med ananas

Lækre, møre koteletter. Og sovsen bliver rigtig delikat af at stå i ovnen sammen med kødet. Uhmm. Det smager herligt. Denne opskrift Koteletter med ananas blev udgivet først på Drop Slankekuren...


Mandag d. 17. Juni 2024

Vinblog skriver om Hvor gammel skal din Chianti være?

Chianti Classico, eller bare vine fremstillet på Sangiovese, kan virkelig være svære at bedømme potentialet på. Når vi underviser WSET level 3, så taler vi om hvorvidt en vin kan ligge nogle å...

GastroMand skriver om COPENHELL 2024: Turen går til Helvede – mad og drikke på nordens største metalfestival

Indlægget COPENHELL 2024: Turen går til Helvede – mad og drikke på nordens største metalfestival blev først udgivet på Gastromand.dk. For 13. gang tordner apokalypsens ryttere denne uge o...

Brødet skriver om Gode råd til at starte en webshop

At starte en webshop kan være en attraktiv forretningsmulighed af flere grunde. For det første er etableringsomkostningerne typisk lavere sammenlignet med en fysisk butik, da der ikke er behov for a...

Noget i ovnen skriver om Æggekage med spinat og mozzarella – nem opskrift

Æggekage med spinat og mozzarella. En meget nem og enkel sund æggekage, der mætter godt. Kan steges på pande eller du kan bage din æggekage færdig i ovn. Vi havde lige en lille rest frisk spinat...

Piskeriset på eventyr skriver om Sød mangochutney

Der kom sød mangochutney på bordet sammen med en masse andre indiske retter, da gemalen havde kolleger på besøg i sidste uge. I går skrev jeg om den indiske aubergineret, og nu er turen kommet ti...

Maden i mit liv! skriver om Nem hverdagsmadplan – part 2.

Mangler du inspiration til nem aftensmad til hverdag? I samarbejde med Nemlig (REKLAME), har jeg lavet endnu en hverdagsmadplan med lækker aftensmad til hele familien. Du får desuden en komplet indk...

Noget i ovnen skriver om Pasta med salsiccia, tomat og fløde – cremet pasta ret

Pasta med salsiccia pølse, tomat og fløde. Her får du opskriften på en cremet ret med salsiccia pølse, soltørrede tomater, flåede tomater, løg og fløde. Wow en lækker pastaret vi spiste i g...

Madens Verden skriver om Menu til Sankt Hans aften 2024 (nemme forslag)

Hvad spiser man Sankt Hans aften? Her er lækre forslag til en menu til Sankt Hans aften med både en velkomstdrink og en dejlig dessert. Hvad skal I have at spise Sankt Hans aften? Det spørgsmål st...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Regnvejrsprojekter

Det er godt at have nogle regnvejrsprojekter at give sig i kast med, når vejret driller, som det virkelig har gjort her i weekenden. Længe har jeg tænkt på, at det lille espalier i drivhuset, som ...

Madens Verden skriver om Bearnaise kartoffelsalat (nem opskrift)

En nem opskrift på bearnaise kartoffelsalat. En lækker salat med kartofler og smag af bearnaise, og den er god til grillmad og andre retter. Bearnaise kartoffelsalat er klart en af sommerens bedste ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Herlig vin til sommerfesten!

Her giver vinkender Jan Sørensen stjerner til et udvalg af de vine, du kan finde på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 25, 2024. Du kommer på en lang ferie Verden rundt i ugens vinkøb i da...

Smag Aarhus skriver om 6 spicy Indiske restauranter i Aarhus

Er du vild med, når er er smæk på krydderierne og de gode smage? Så er det indiske køkken garanteret noget for dig! I Aarhus er der masser af lækre, indiske restauranter, hvor du får god smag f...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalater (de bedste opskrifter på salat med kartofler)

Her får du lækre kartoffelsalater, der er skønt tilbehør til retter med kød. Nemme opskrifter på salater med kartofler, som altid smager godt. Kartoffelsalater er klassisk tilbehør i det danske...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Garnish guide

Enhver bartender med respekt for sig selv ved, at han/hun har en række værktøjer til at præsentere sin cocktail bedst muligt. Et er disse værktøjer er flair, et andet er The post Garnish guide f...

Mad for madelskere skriver om Bagte rabarber med vanilje

Find hele opskriften på Bagte rabarber med vanilje hos Mad for Madelskere.

Valdemarsro skriver om Lasagnette

Lasagnette er en hurtig lasagne version, hvor saucen blot simre kortvarigt og så undlader jeg mornaysaucen i retten, men tilføjer i stedet mælk og majsstivelse i selve retten for at gøre den creme...

Evas Køkken skriver om Livas Ost

Den her friskost wasabi dip bliver Du simpelthen nødt til at prøve, den smager SÅ godt! Jeg har døbt den ‘Liva’s Ost’ for det er min venindes datter, Liva, som har præsenteret os for d...

Drop Slankekuren skriver om Fars i kål

Det er den store gryde, der skal frem til denne lækre omgang fars i kål, da kål fylder meget, før det er kogt – det skrumper dog ind til at kunne være i en mindre beholder. Denne opskrift Fars ...


Søndag d. 16. Juni 2024

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 25

Mandag: Grøn kartoffelsalat og grønne deller Tirsdag: Tortillias med bønner og avocado Onsdag: Pasta med ærter, ricotta og citron Torsdag: Sandwich med pesto, mozarella og soltørret tomat. Fredag...

Evas Køkken skriver om Græske frikadeller

 Da vi spiste denne ret til aften, sagde min mand; ‘det smager af Grækenland, som at sidde på en lille taverna ud til havet og nyde solnedgangen’ Jeg gav ham helt ret, det smagte ...

Stinna skriver om Agurkesandwich

Agurkesandwich med dild og flødeost er en utrolig simpel sandwich, som samtidig smager helt fantastisk. I denne opskrift har jeg brugt en… The post Agurkesandwich appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Brownie med mascarponecreme

Brownie med mascarponecreme og friske bær er den nemmeste kage til sommerens fester. Den smager helt fantastisk og er samtidigt nem at… The post Brownie med mascarponecreme appeared first on St...

Stinna skriver om Mascarponecreme

Mascarponecreme er den lækreste creme med mascarpone, fløde, citron og vanilje. Den er perfekt til at toppe en skøn jordbærkage med eller… The post Mascarponecreme appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft med citronsaft og citronskal. Saft af hyldeblomst er den skønneste sommerdrik, som er ganske nem at lave. Opskrift på hyldeblomstsaft Hvem… The post Hyldeblomstsaft appeared fi...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Ginger Colada (alkoholfri)

Nu er sommeren endeligt kommet til Danmark, og det skal selvfølgelig nydes med nogle lækre drinks. Idag står det på en Ginger Colada, som byder på kokoscreme, æblejuice og ingefær. The post Gin...

Noget i ovnen skriver om Butterdejsstang med jordbær – nem jordbærtærte

Butterdejsstang med jordbær. Her får du opskriften på en nem jordbærtærte med marcipan og flødecreme med creme fraiche. En sprød lækker jordbærtærte på et kvartér? Hvad siger du så? Et hi...

Piskeriset på eventyr skriver om Brinjil – indisk aubergineret

Her er en indisk aubergineret, som du bør prøve denne sommer! Brinjil er bagte aubergineskiver i en krydret tomatsauce. Den kendes også som baingan visse steder i Indien, hvor man moser de bagte au...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Sæson Hyldeblomst likør

Det er netop nu er det er sæson for hyldeblomster, som står og blomster over hele landet. Hyldeblomsterne kan især bruges til at lave saft og sirup af, men også The post Sæson Hyldeblomst likør ...

Smag Aarhus skriver om Nyd en prisvindende italiensk pizza hos Fratelli Pizza på Trøjborg!

Når du besøger Fratelli Pizza på Trøjborg i Aarhus, er der ingen tvivl om, at du får serveret en Pizza i særklasse! Her har aarhusianerne i mange år kunnet nyde lækre italienske pizzaer for en...

Smag Aarhus skriver om Her kan du få en lækker hotdog i Aarhus

Er du mest til et skinkesøm i åben kano med det hele? Måske med Karl Stegger i skinkevest? Eller er du mere til en skaldet franskmand i sovepose? I Aarhus kan du få lidt af hvert på hotdog-menuen...

Landleys Kok skriver om Paj med sparris, rödlök, bacon och ost

Paj är den perfekta vår- och sommarmaten. Prova denna paj med sparris, rödlök, bacon och ost, som är perfekt både till lunch och middag. Inlägget Paj med sparris, rödlök, bacon och ost dök f...

Vinexpressen.dk skriver om Et tour de france med Bourgogne på toppen

Bourgogne, Beaujolais og Bordeaux – de tre franske klassikere er blevet smagt side om side i løbet af ugen. På toppen finder vi en Vieilles The post Et tour de france med Bourgogne på toppen ...


Lørdag d. 15. Juni 2024

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Angostura – Bartenderens ”Es”

Hvorfor skal jeg bruge en bitter i min drink, spørger du måske? Nu skal jeg give dig svarene og hvad denne bitter ellers er i stand til. Angosturas historie starter The post Angostura – Bartendere...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om 5 gode drinks med kaffe

Kaffe-cocktails har længe været en forbruger favorit og optræder hyppigt på drinkskortet rundt om i verden. Det er den dybe, mørke aroma og de bitre noter gør kaffe til en The post 5 gode drinks...

Mad med glød skriver om Koreanske pandekager med sommergrønt

Disse skønne pandekager indeholder både en del grønsager, friske krydderurter, bælgfrugtmel og ølandshvedemel. En masse nærende og gode sager. Og så smager de rigtig dejligt. Du kan vælge at l...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Gaveideer til ham og hende.

Står du og mangler at have købt en julegave til din nærmeste, og ikke har nogle som helst ide hvad han/hun skal have, så skulle du tage os læse med The post Gaveideer til ham og hende. first appe...

Noget i ovnen skriver om Giftkage – opskrift på bladankage – grøn giftkage

Giftkage. Her får du opskriften på den populære grønne giftkage, eller bladankage, som den også kaldes. Bare rolig. Der er jo selvfølgelig slet ikke gift i kagen, men det er den grønne farve de...

Mad for madelskere skriver om Mangochutney

Find hele opskriften på Mangochutney hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)

Grøn aspargessuppe er en nem suppe, der laves med masser af grønne asparges. Aspargessuppen tager kun omkring 25 minutter at lave, og er god som forret. Jeg elsker grøn aspargessuppe. Mest selvføl...

www.madforlivet.com skriver om Tomatsalat – Middelhavsmad, når det er bedst

Denne fabelagtige tomatsalat er fra Anettes seneste bog ”7 veje til et langt liv”, og den egner sig fortrinligt som tilbehør til grønne frikadeller og nye kartofler med persille. Ingredienser ti...

Mad for madelskere skriver om Sankt Hans Menu

Find hele opskriften på Sankt Hans Menu hos Mad for Madelskere.

billigeopskrifter.dk skriver om Sidste madplan for juni

Ja så er vi godt i gang med sommeren og måske har vi ikke rigtig strandvejr endnu, det skal nok komme – Jeg har 1 1/2 skuffe med kød i fryseren jeg vil have brugt, det vil der gå lidt tid me...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 25

Find hele opskriften på Madplan uge 25 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 25

Jeg var lige begyndt at nyde sommervejret sådan rigtig, og nu føler jeg, at det er forsvundet til forskel for konstante regnbyer. Så jeg prøver at bringe sommeren tilbage med ugen menu i denne mad...

www.madforlivet.com skriver om Tomat frikadeller

Skønne, velsmagende tomat frikadeller med masser af saft og kraft. Prøv dem, for de er enkle at lave og supergode. Ingredienser cirka 8 stk 300 g tomater I håndfuld friske krydderurter persille, or...

Madens Verden skriver om Middagsmad (inspiration til lækre retter)

Få de bedste opskrifter på middagsmad, og forklaringen om hvorfor middagsmaden i dag ikke spises midt på dagen, men i stedet til aften. I gamle dage spiste man middagsmad midt på dagen, hvor det v...

herzelieb skriver om Milchreiskuchen vom Blech – glutenfreies Rezept mit Mandeln

Milchreis-Fans aufgepasst – hier kommt Milchreiskuchen vom Blech, der bei uns immer wieder gern gegessen wird. Ich würde ja gern behaupten, dass er aus Resten gemacht wird, aber für dieses Rezept ...


Fredag d. 14. Juni 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Indisk toast

Jeg kendte ikke til indisk toast, før jeg begyndte at researche til månedens indiske benspænd. Men den krydrede toast er en populær street food i Indien og derfor naturligvis en ret, jeg skal prø...

Hashtagmor skriver om Madplan 16.06.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 25 – få opskrifter her

Madplan uge 25. Her får du en masse nemme opskrifter på aftensmad til en ny uge fra mig. Det er sommer, selvom vejret desværre siger noget andet. Dette afspejles også i denne uges madplan. I denne...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 25 (2024).

Vi nærmer os Skt hans, og dermed også slutningen på sæsonen for danske asparges. Åhh jeg synes, den sæson er alt for kort, men det er der jo ikke så meget at gøre ved. Til gengæld har jeg sel...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Omfattende spiritus test

Danskernes spiritusvaner er under forandring. Et stigende antal danskere køber dyrere og dyrere spiritus, og hvor det tidligere var tilstrækkeligt med et mindre sortiment i et dansk supermarked er d...

Noget i ovnen skriver om Pavlova i airfryer – marengsbund med bær og flødeskum

Pavlova i airfryer. Her får du en god nem opskrift på en sprød marengsbund med fløde og jordbær. Det er super nemt at lave marengs i airfryer. Perfekt, når man kun skal bruge en enkelt marengsbu...

Smag Aarhus skriver om Pizza Smeden: Italiensk pizza fra stenovn!

Det er ikke nogen hemmelighed, at vejen til en sprød og velsmagende pizza involverer både gode råvarer og en brandvarm stenovn. Det ved de også hos Pizza Smeden i Guldsmedgade i Aarhus. Her er der...

Stinna skriver om Gnocchi med ærtesauce

Gnocchi med ærtesauce er den lækreste vegetarret. Ærtesaucen er lavet af frosne ærter, piskefløde, Vesterhavsost og frisk basilikum. Sommerligt, nemt og virkelig… The post Gnocchi med ærte...

Valdemarsro skriver om Overnight oats med blåbær

Her får I min opskrift på overnight oats med blåbær. Jeg laver den kolde køleskabsgrød med både en lækker blåbærkompot og med friske blåbær. Det smager simpelthen så godt! Og så et drys ...

Madens Verden skriver om De bedste opskrifter med jordbær i alfabetisk rækkefølge

Her finder du de bedste opskrifter med jordbær, og det skønne sager. Se bla. hvordan du laver jordbærlagkage, trifli, Eton mess og meget andet med jordbær. Opskrifter med jordbær, findes der næs...

Mad for madelskere skriver om Banankage i airfryer

Find hele opskriften på Banankage i airfryer hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Laksemad med asparges og pocheret æg

Lækker laksemad på sprødt rugbrød med asparges, pocheret æg og avocado er en skøn frokostret. Frokostretter med sunde ingredienser ovenpå ristet rugbrød er både noget der smager skønt og ser...

Landleys Kok skriver om Bästa maten till midsommar 2024

Enligt traditionen har jag här listat vad som behövs till sill-lunchen samt den bästa maten till midsommar 2024 att lägga på grillen. Inlägget Bästa maten till midsommar 2024 dök först upp p...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – opsætning af loftsplader

Det er ved at være nogen tid siden, du har set billeder og læst om, hvad der sker i byggeafdelingen. Det er mest af alt fordi, der sker alt for lidt. Ikke hvad angår indsatsen i laden, men med hens...

Drop Slankekuren skriver om Janssons fristelser

Indrømmet, den var ikke et hit – kun for manden i huset. Konen i huset blev igen-igen mindet om, hvor lidt hun bryder sig om ansjoser Denne opskrift Janssons fristelser blev udgivet først på Dro...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 giver dig lækre madopskrifter til hele ugen - bl.a. en skøn Sankt Hans menu. Få inspiration til din aftensmad. Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 25. Nu er det...


Torsdag d. 13. Juni 2024

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Alkoholfrie drinks til voksne – Med masser af power og smag

Alkoholfrie drinks til voksne må skal ikke kun være søde, som man ofte ser i alkoholfrie drinks til børn. Voksne vil gerne have det samme udvalg som med “normale” drinks, The post Alko...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Banana Boat – sød og cremet

Sød og cremet cocktail, med vodka, hvid kakao likør, banan sirup, spicy sirup (monin) og vanilie is. Det er indholdet af Banana Boat, der serveres i et magarita glas. [singlepic The post Banana Boat...

Noget i ovnen skriver om Salat med kylling – fyldig grøn salat med sprød kylling

Salat med kylling. Her får du opskriften på en nem fyldig grøn salat med sprød kylling, tomat, rødløg og en frisk dressing. Jeg er vild med kyllingesalat og elsker salaten både som nem ret til ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Blackberry Caipirinha

Forleden smagte jeg en Blackberry Caipirhna i byen, (Herr Bartels i Århus), som er en lækker sød drink med Cachaca og brombær som hovedeingrediens. Som navnet antyder, så er der The post Blackber...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Ginger Smash – bitter ingefær

Er du til drinks med power, smag, bitterhed og en eftersmag der holder længerende end ellers? Så skulle du prøve denne Ginger Smash, for den har sgu karakter så det The post Ginger Smash – bitte...

Maden i mit liv! skriver om Chili cheese top snacks med butterdej.

Hvis du, ligesom mig, er vild med chili cheese tops, så vil du sikkert også elske de her chili cheese top snacks. En sprød og lækker snack med butterdej, flødeost, cheddarost og finthakket jalape...

Maden i mit liv! skriver om Chili cheese top snacks med butterdej.

Hvis du, ligesom mig, er vild med chili cheese tops, så vil du sikkert også elske de her chili cheese top snacks. En sprød og lækker snack med butterdej, flødeost, cheddarost og finthakket jalape...

Noget i ovnen skriver om Brusebadsboller – opskrift på nemme morgenboller

Brusebadsboller. Her får du en god opskrift på nemme hurtige morgenboller, du kan lave på ½ time, helt uden hævning. Jeg elsker bare at eksperimentere i køkkenet og i weekenden bagte jeg disse h...

Bageglad skriver om Flødeboller med jordbær surprise

Imponer dine gæster med de her vanvittigt lækre flødeboller med friske jordbær indeni. Jordbær, chokolade og marcipan er den perfekte kombination og du får det hele i de her sommer flødeboller!...

Smag Aarhus skriver om Markus Pizzeria: Napolitanske pizzaer på Trøjborg med over 25 års erfaring

På toppen af Trøjborg, Aarhus, finder du et pizzeria, som har glædet pizzaelskere siden 1998. Markus Pizzeria er en af de ældste pizzarestauranter i byen og har gennem årene opbygget et ry for de...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nyd det, mens det er der

Græsmarken blomstrer. Især lægger man mærke til rødsvingelens smukke aks. Ind imellem står der rødkløver, smørblomster og høgeurt. Det er et dejligt syn, og man kan bare gå rundt og se og s...

Mad for madelskere skriver om Butterdejspakker med pepperoni

Find hele opskriften på Butterdejspakker med pepperoni hos Mad for Madelskere.

www.madforlivet.com skriver om Vitaminer og mineraler – vigtig viden

Nu er det igen tid til at skrive: STOP nu den hetz mod vitaminer og mineraler! Det er ikke værdigt, at vi danskere skal udsættes for disse hyppige, ofte misvisende og unuancerede skræmmekampagner m...

Drop Slankekuren skriver om Mørbradskiver med oliventapenade og brasekartofler

Hurtig ret, hvis man lige har lidt “leftovers”. Det havde vi, kogte kartofler og broccoli. Men eller kan man jo hurtigt koge nogle grøntsager eller ris til retten. Denne opskrift Mørbradskiver m...


Onsdag d. 12. Juni 2024

Noget i ovnen skriver om Hurtige cookies uden brun farin – god nem opskrift

Hurtige cookies uden brun farin. Her får du en god nem grundopskrift på cookies - sprøde lækre småkager. Disse kager er super hurtige at lave. Jeg bager tit disse cookies, hvis jeg har æggeblomm...

Bageglad skriver om Fritterede hyldeblomstpandekager

Friske hyldeblomster dybsteges i pandekagedej for en sprød og sjov snack. Drys med flormelis og nyd dem imens de er varme! Indlægget Fritterede hyldeblomstpandekager blev først udgivet på Bageglad...

Madskribent skriver om Gratis madplan på under 2 minutter

Hvad skal vi have at spise i aften? Dette er nok et spørgsmål du har hørt masser af gange. Men nu skal jeg vise dig hvordan du på under 2 minutter kan lave en gratis madplan med indkøbsliste og p...

Hashtagmor skriver om Cheeseburger gryde – gryderet med oksekød og ris

Cheeseburger gryde med spidskål og cheddarost er en virkelig nem og lækker gryderet med oksekød og ris. En nem gryderet med inspiration fra cheeseburger med masser af spidskål, skalotteløg og for...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Lav kunst is hurtigt og nemt (Update: Billedegalleri)

Knust is kan laves på mange måder, lige fra isterningeposen til dyre mostre der kan knuste kilovis på sekunder. Denne artikel er et lille trick jeg selv benytter, hvis jeg The post Lav kunst is hur...

Noget i ovnen skriver om Mørdejstærte med jordbær og mazarinmasse – nem opskrift

Mørdejstærte med jordbær og mazarin masse. Uhm en skøn kage, der er super nem at lave. En sprød bund af mørdej, nemt mazarinfyld og sommer søde jordbær. Dette må vist være den nemmeste jordb...

Mad for madelskere skriver om Tilbehør til grillmad

Find hele opskriften på Tilbehør til grillmad hos Mad for Madelskere.

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Glas & Cocktails

Hvilket cocktailglas skal jeg vælge – Thecocktail.blog store glas guide! Glas og Cocktails hører unægteligt sammen – Og når de passer sammen får du en helt unik, smags oplevelse ud Th...

Landleys Kok skriver om Krämig potatissallad med korv och goda tillbehör

Sväng ihop något enkelt till middag. Krämig potatissallad med korv och goda tillbehör är både lättlagat och gott. Gör gärna potatissalladen i förväg. Inlägget Krämig potatissallad med kor...

Drop Slankekuren skriver om Pastinaksuppe med sennep

En lækker, nærende, sund og varmende suppe. Dagen efter spiste vi resten med et smilende æg i. Det ændrer selvfølgelig på energifordelingen, men den holder sig stadig under de 30 FE%. Denne opsk...

herzelieb skriver om Dänische Forellencreme – Ørredcreme aus Dänemark

Ørredcreme aus Dänemark wird mit geräucherter Forelle zubereitet – das Forellencreme-Rezept ist einfach, aber ihr zaubert damit nicht nur einen genialen Brotaufstrich fürs Frühstück oder Abend...


Tirsdag d. 11. Juni 2024

Bageglad skriver om Hyldeblomstsaft

Min klassiske opskrift på hyldeblomstsaft med rørsukker og masser af citron. Den mest syrlige og vidunderlige hyldeblomstsaft, som passer perfekt til en varm sommerdag. Indlægget Hyldeblomstsaft b...

Madsvin skriver om Syltede rødløg

Indlægget Syltede rødløg blev først udgivet på madsvin.com.

Madsvin skriver om Syltede rødløg

Indlægget Syltede rødløg blev først udgivet på madsvin.com.

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Forskel på likør og sirup?

For en bartender et dette indlægs overskrift et nemt spørgsmål. Men alligevel oplever jeg dagligt, at normale dødelige personer ikke kender forskellen på de to begreber. Server jeg en simpel The ...

Smag Aarhus skriver om Skaldyr på menuen: Vi guider til de bedste restauranter i Aarhus

Med hele byen omgivet af vand, vand og atter vand, er der naturligt nok vokset en del fremragende restauranter med skaldyr på menukortet frem i Aarhus. Er du vild med skaldyr, men har svært ved at v...

Kokkerier med passion skriver om Bedste Blender

Er du den travle spædbarnsmor, der har brug for at blende babymaden – eller en hjemmelavet smoothie, så du kan […] Indlægget Bedste Blender blev først udgivet på Kokkerier Med Passion.

Smag Aarhus skriver om Hvor kan du få gourmet take away? Her er 3 steder i Aarhus!

En god omgang take away kan sagtens tilfredsstille selv de mest kræsne munde. Men nogle gange kan man, tro det eller ej, godt blive træt af de fedtede burgere og pizzaer. Derfor får du her tre bud ...

hannemad skriver om Copycat Big Mac dressing

Jeg er vild med Big Mac dressingen, så da jeg fandt denne copycat opskrift, skulle den prøves. Den blev så god. The post Copycat Big Mac dressing appeared first on hannemad.dk.

Mad for madelskere skriver om Kold kartoffelsalat

Find hele opskriften på Kold kartoffelsalat hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Pastasalat med asparges, dild og tomater – nem opskrift

Pastasalat med asparges, dild og tomater. En skøn sommer pastasalat med gode sommer ingredienser. Sikke en god opskrift du får her. Pastasalaten er frisk i smagen og den smager af sommer og sol. Fak...

Madens Verden skriver om Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg

Få min opskrift på italiensk gris i airfryer. En nem og lækker ret til airfryer, og den er med koteletter, peberfrugt, hvidløg og tomater. Italiensk gris i airfryer er en vidunderlig opskrift på ...

Smag Aarhus skriver om Nyheder på Aarhus Ø: Sushirestaurant udvider med ny lokation!

Er du vild med sushi? – og bor du i Aarhus? Så kender du garanteret den populære sushirestaurant, A+ Siam Sushi, der holder til på Frederiksgade. Efter 11 år er tiden kommet til udvide restauran...

Dalsgaard i Skivholme skriver om 10 gode opskrifter med spidskål

I går skrev jeg om de honningbagte spidskål, som jeg første gang smagte i Ree Parks restaurant. Det fik mig til at tænke på, hvor meget man egentlig kan bruge spidskål til, og derfor – og ...

Drop Slankekuren skriver om Farserede grøntsager

Man kan selvfølgelig bruge alle mulige slags grøntsager, bladselleri, persillerod, pastinak eller hvad der nu er ens yndlingsgrøntsager. Denne opskrift Farserede grøntsager blev udgivet først p...

Drop Slankekuren skriver om Falafler

Lækre, sprøde falafler – nem og hurtig opskrift. Denne opskrift Falafler blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Smørstegte kartofler (opskrift med rødløg og persille)

Her får du min opskrift på smørstegte kartofler. Brug gerne nye og små kartofler, der steges med smør og vendes med rødløg og persille. Smørstegte kartofler er en lækker måde at tilberede ka...


Mandag d. 10. Juni 2024

GastroMand skriver om Heartland 2024: VI ELSKER BURGERE!

Indlægget Heartland 2024: VI ELSKER BURGERE! blev først udgivet på Gastromand.dk. Ingen festival uden burgere. Punktum! Derfor skal der lige slås et slag for Gasoline Grill, når de vanen tro mi...

GastroMand skriver om Heartland 2024: BRING ON THE BARBECUE

Indlægget Heartland 2024: BRING ON THE BARBECUE blev først udgivet på Gastromand.dk. Skal du på Heartland i år, så tillader vi os lige at komme med lidt anbefalinger til dit daglige kalorieindt...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Cocktailskum – Mojitoskum – Molekylær Mixologi

Som led i mit fokus på Molekylære drinks, er det idag cocktailskum som jeg kommer nærmere ind på. Man har i mange år brugt æggevide til at lave et flot The post Cocktailskum – Mojitoskum – M...

Valdemarsro skriver om Cæsar Pasta Salat med kylling

Lækker og cremet Cæsar Pasta Salat med alt det dejlige du kender fra min klassiske cæcarsalat med kylling + pasta og en parmesandressing der lige er gjort lige ekstra cremet og rigeligt, så pastas...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Honningbagt spidskål

En lille nem opskrift på superenkelt og sommerligt tilbehør: Honningbagt spidskål. Både af spidskål drysset med lidt salt, dryppet med flydende honning og olie og bagt møre i ovnen. Da jeg fik f...

Landleys Kok skriver om Sötpotatissallad med kronärtskocka, gryn och rucola

Denna sötpotatissallad med kronärtskocka, gryn och rucola är en riktigt smarrig sallad att servera som tillbehör till kött och kyckling, fisk eller vego. Inlägget Sötpotatissallad med kronärts...

Drop Slankekuren skriver om Kulmule med agurke-tomatsalsa

Så er der fisk på menuen igen. Anden slags fisk end kulmule kan sagtens anvendes. Agurke-tomatsalsaen er dejlig frisk i smagen. Denne opskrift Kulmule med agurke-tomatsalsa blev udgivet først på D...


Søndag d. 9. Juni 2024

GastroMand skriver om NorthSide Festival 2024: Bæredygtighed længe leve

Indlægget NorthSide Festival 2024: Bæredygtighed længe leve blev først udgivet på Gastromand.dk. Så fik vi endelig skudt festivalsæsonen i gang! Efter en maj måned med ekstremt lækkert somme...

Nerdy Treats skriver om Pære omelet fra romerriget

Patina de piris er en sød, omelet lignende dessert fra antikkens Rom. Opskriften stammer oprindeligt fra Apicius’ kogebog “De Re Coquinaria” og laves ved at blande kogte pærer med krydderier, ...

www.madforlivet.com skriver om Squashsuppe – nem og velsmagende opskrift

Denne squashsuppe smager virkelig godt og er let at lave. Hvis du som jeg ofte har mange squash i haven, så er det ideelt at tilberede denne skønne suppe. Ingredienser til 2 portioner squashsuppe 4-...

Noget i ovnen skriver om Flanksteak i airfryer – nem opskrift på flank steak

Flanksteak i airfryer, det må du prøve. Det er super nemt at tilberede en flank steak i airfryeren og kødet bliver mørt og lækkert. Vi elsker flanksteak herhjemme og har hidtil ofte tilberedt det...

Piskeriset på eventyr skriver om Ekuri – indisk æggeret

Ekuri er en indisk æggeret, der minder meget om røræg. Og så er det også en ret, jeg ikke kendte til, før jeg begyndte at researche til mit indiske benspænd. Du kan selvfølgelig servere den so...

Susanne Pagh skriver om Nem bearnaisesauce der ikke skiller

Hvis du tror, at det er svært at lave en bearnaisesauce fra bunden, tager du helt fejl. Her får du nemlig opskriften på en nem bearnaisesauce, der ikke skiller. Du får også historien bag – og n...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Guide til ugens bedste vintilbud

Ugens vine uge 24, 2024 byder på lækre sommervine. Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til supermarkedernes bedste vintilbud. De bedste vinkøb passer perfekt til en lunefuld sommer i uge 24....


Lørdag d. 8. Juni 2024

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Cocktails i Film/serier

Dette indlæg er ikke direkte relevant for den danske bartender scene, men jeg synes nu det er meget sjovt at se/vide. Kedede mig lidt for nogen tid siden, og så The post Cocktails i Film/serier firs...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Hindbær Saft

Hindbærsmagen er en meget sødlig smag, men den har en skarp og syrlig undertone som gør den meget velegent til cocktails. Hvis man morter den i glasset eller shakeren skal The post Hindbær Saft fi...

Piskeriset på eventyr skriver om Kokoskylling

Denne kokoskylling stammer fra det indiske køkken og er derfor naturligvis en del af månedens indiske benspænd. Jeg har været så heldig at låne en spændende indisk kogebog – ‘Dhaba ...

DrinksMeister - Drinks & Cocktails skriver om Jägermeister drinks

  Elsker du også Jägermeister? For det gør vi! Derfor har vi nu samlet en liste af lækre Jägermeister drinks og cocktails, som alle kan lave selv derhjemme. Jäger Sour 5 cl The post Jäge...

Smag på maden skriver om Guide til vinsmagning – tips og tricks

Vinsmagning er en kunst, der kræver opmærksomhed på detaljer og en åbenhed for nye smagsoplevelser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren vinkender, er der altid noget nyt at lære om vinens ko...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Pressebesøg af The Guardian

I dag får vi besøg af et par rejsende journalister fra The Guardian. De skal se og høre om gården – om arbejdet med at skabe et regenerativt landbrug med fokus på biodiversitet og naturudvi...

Landleys Kok skriver om Rostbiffsmörgås med potatissallad och rostad lök

Denna rostbiffsmörgås med potatissallad och rostad lök är enkel och god sommarmat som går fort att svänga ihop och som inte kräver någon tillagning. Inlägget Rostbiffsmörgås med potatissall...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 24

Find hele opskriften på Madplan uge 24 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 24

Så har vi officielt nået sommeren, og sikke dejligt det er. Det betyder også mange flere nye kartofler, jordbær, melon, ærter og meget mere. Masser af snack til mig. Denne madplan uge 24 byder og...