Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 23. Februar 2024

Valdemarsro skriver om Bøf Lindstrøm

Bøf Lindstrøm er en svensk rørt bøf, som smager virkelig godt og er nem at lave. Denne svenske udgave er lidt ala en pariserbøf, men her ryger alle topping i farsen og bliver rørt i bøffen, ind...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Tilbage til overfladen

Alt er vel, alt er gået planmæssigt, og jeg har det ok. Det var bare lige det, jeg ville sige. Sådan en operation tager pusten fra en. Du kender det måske – eller måske er du så heldig, at...

Landleys Kok skriver om Kycklingfiléer med bourbon- och gräddsås

Dessa kycklingfiléer med bourbon- och gräddsås är en riktigt god och enkel middagsrätt som serveras tillsammans med potatismos. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Mellemøstlig mad - lækre retter fra Mellemøsten

Mellemøstlig mad er mere end shawarma og hummus. Det er et rigt køkken med sund mad, og her kan du finde mange populære opskrifter fra Mellemøsten. Mellemøstlig mad er et vidt begreb, da der natu...

Drop Slankekuren skriver om Mørksej i godt selskab

Flot ser det ud. Og det smager også lækkert og er helt sikkert en "gemmer" hos os. Denne opskrift Mørksej i godt selskab blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 9

Ugens madplan uge 9 byder på syv skønne opskrifter på aftensmad og en lækker kageopskrift til den kommende uge. Prøv madplanen her. Her får du syv gode opskrifter på lækker aftensmad til den k...


Torsdag d. 22. Februar 2024

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan (26/2 – 3/3)

Det går fremad med hånden og jeg er tilfreds og er optimistisk – jeg er helt klar på at gøre hele proceduren med venstre hånd også – denne der er gang i skal bare nå sit optimale f...

Smag Aarhus skriver om Nomelle inviterer indenfor til bæredygtig gastronomi og cocktails på Frederiksgade

Med Nomelle åbner en ny kulinarisk destination i Aarhus, under ledelse af køkkenchef Rasmus Surland. Han kommer fra den anerkendte Michelin-restaurant Gastromé, og står nu klar til at revolutioner...

GastroMand skriver om Pizza med stenbiderrogn – flabet forårsluksus

Indlægget Pizza med stenbiderrogn – flabet forårsluksus blev først udgivet på Gastromand.dk. Pizza er lækkert! Stenbiderrogn er lækkert! Hvorfor ikke kombinere de to? Som sagt så gjort o...

Madmagasinet skriver om Madlavning som familieaktivitet

At lave mad sammen som en familie er mere end bare en nødvendig opgave – det er en fantastisk mulighed for at styrke båndene, skabe minder og samtidig nyde lækker mad. I denne artikel vil vi ...

Svireliv skriver om KØBENHAVN : LOKOMOTIVVÆRKSTEDET : DALÍ : CYBERNETICS - THE IMMERSIVE EXPERIENCE

 Bananerne og jeg tog på tur, idet jeg længe havde haft en ubændelig lyst til at se 'Dalí: Cybernetics - the Immersive Experience' på Otto Busses Vej 5A. Jeg har altid elsket Dalís genialit...

Noget i ovnen skriver om Gulerødder i airfryer med honning og timian

Gulerødder i airfryer med honning og timian er den lækreste snack! Glaserede gulerødder kaldes de også og de smager bare så godt. Ja tænk at man kan spise ½ kilo gulerødder så let som ingenti...

Gastromad skriver om Pocheret Torsk

Pocheret torsk er en nem og perfekt måde, at få det helt rigtige stykke på. Når torsk pocheres i mælk får fisken en masse ekstra smag, og forbliver fortsat saftig. Metoden er utrolig nem og sikk...

Drop Slankekuren skriver om Blomkålsgratin

Denne gratin har vi også prøvet at lave med broccoli i stedet for blomkål, og det var også et stort hit. Denne opskrift Blomkålsgratin blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 21. Februar 2024

Madskribent skriver om Den perfekte sauce

Sovsekursus – Lær at lave sauce Vil du lære at lave sauce og imponere dine gæster? Så læs med her. Du sagtens lære at lave sauce. Det kræver bare at man tør springe ud i det og forsøger...

Noget i ovnen skriver om Cremet pasta med bacon – opskrift

Cremet pasta bacon. Prøv en pasta carbonara inspireret pastaret med fløde, æg, bacon og parmesan. Prøv en nem lækker ret, du kan lave på næsten kun 10 minutter, hvis du bruger frisk pasta. Jame...

Piskeriset på eventyr skriver om Tandoori-blomkål

Der kom også tandoori-blomkål på bordet, da jeg serverede indisk lammekølle for nylig. Tandoori er et blandingskrydderi, og denne ret bliver tilberedt i tandoori-ovn i Indien. Her har jeg dog brug...

Øristeriets Blog skriver om Ny øko koffeinfri/decaf kaffe fra Etiopien i webshoppen

Øristeriet har fået en ny økologisk koffeinfri kaffe - fra Guji - på hylden. Kaffe fra Etiopien er generelt noget af det lækreste kaffe man kan få, og nu kan vi så tilbyde den som Co2 ko...

Stinna skriver om Vietnamesisk karamelliseret blomkål

Vietnamesisk karamelliseret blomkål er den lækreste asiatiske hverdagsret, som kan laves på ganske kort tid. Opskriften består af karamelliseret blomkål, som er… The post Vietnamesisk karam...

Stinna skriver om Energikugler

Energikugler er en lækker lille snack, som er lavet af dadler, kikærter, peanutbutter og mandler. Energikuglerne er perfekte til den lille sult… The post Energikugler appeared first on Stinna....

Noget i ovnen skriver om Champignonpaté – nem opskrift på svampepaté

Champignonpaté - uhm her får du opskriften på den lækreste svampepaté, du kan lave nemt og hurtigt. Prøv en god kødfri paté lavet med champignon, fløde, ris og timian. Den smager så godt! Me...

Valdemarsro skriver om Koldhævet Foccacia med fennikel og sort peber

Opskrift på koldhævet Foccacia med fennikel og sort peber, som er virkelig lækkert! Nyd det saftige brød til tapas, ostebordet, til en nærende simreret eller til en dampende varm skål suppe. Her...

hannemad skriver om Italiensk citronostecreme med hindbær

Denne dessert er let at lave. Denne opskrift er så hurtig at lave og har en dejlig frisk smag fra lemon curden og hindbærrene. The post Italiensk citronostecreme med hindbær appeared first on hanne...

Vinblog skriver om Engelsk vin – en introduktion

Engelsk vin er ikke nyt på markedet, men kvalitet og mængde er højere end nogensinde. I dag i København med stor smagning på den Engelske ambassade af flere førende producenter. Tak for invitati...

Madmagasinet skriver om Når du skal købe en ny kaffemaskine

Når du skal købe en ny kaffemaskine Står du over for at skulle investere i en ny kaffemaskine, men føler dig overvældet af valgmulighederne? Det er der ikke noget at sige til. Fra højteknologisk...

Madmagasinet skriver om Ramen: En dybdegående udforskning af dens oprindelse og historiske rejse

Ramen er mere end blot en simpel nudelsuppe; det er en kulinarisk institution, der bærer på en rig og kompleks historie. Dette traditionelle japanske måltid har udviklet sig gennem århundreder og ...

www.madforlivet.com skriver om Kikærte cookies

Skønne og velsmagende kikærte cookies, der er lette at bage til en hyggestund. Vær opmærksom på, at cookies med kikærter kræver en smule længere bagetid end almindelige cookies. Denne opskrift...

Smag Aarhus skriver om Guide: Her finder du de lækreste dumplings i Aarhus

Hvor finder man de bedste dumplings i Aarhus? Den asiatiske comfort-food, er populær og er perfekt både alene og som tilbehør til især ramen. I denne guide finder du 5 populære steder i Aarhus, s...

Landleys Kok skriver om Sötsur gryta med bog och röda linser

Detta recept på sötsur gryta med bog och röda linser är perfekt vardagsmat. Grytan kan lagas i tryckkokare eller i vanlig ugn. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Bohnenpfanne Rezept – ein schnelles 30 Minuten Familienessen

In 30 Minuten habt ihr dieses Rezept für eine Bohnenpfanne zubereitet! Das ist ideal für Tage, an denen es schnell gehen muss und der Bohnentopf ist gleichzeitig eine tolle Idee für ein schnelles F...

Drop Slankekuren skriver om Løgsuppe

Hurtigt, nemt og billigt, men med tårer i øjnene er denne suppe tilberedt. Udelad bacon, hvis det skal være en vegetarsuppe. Denne opskrift Løgsuppe blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Tirsdag d. 20. Februar 2024

Madens Verden skriver om Flækket mørbrad i airfryer med karry og ananas

Min opskrift på flækket mørbrad i airfryer. En skøn ret med svinemørbrad, karry og ananas, og du tilbereder den færdig i airfryeren. Flækket mørbrad i airfryer er en dejlig og nem ret med mass...

Noget i ovnen skriver om Chokoladekage med mandelmel – nem kage opskrift

Chokoladekage med mandelmel. Uhm her får du opskriften på en nem lille chokoladekage, du kan lave med mandelmel eller hasselnøddemel. Kagen har en god lækker konsistens, næsten som en brownie, ba...

Madens Verden skriver om Gryderet i airfryer med mørbrad og lækker sovs

Min opskrift på gryderet i airfryer. Hele retten samles i et fad i airfryeren, og den består bla. mørbrad, peberfrugt og en lækker sovs. Gryderet i airfryer lyder måske lidt specielt, men det er ...

Noget i ovnen skriver om Marry me chicken – god opskrift med kylling

Marry me chicken. Ja hvad er mon "gift dig med mig" nu for en ret? Glæd dig, det er den lækreste ret med kylling i en skøn flødesovs med parmesan og tomat.   Hvad er Marry me chicken? Oprindeligt...

Hashtagmor skriver om Oste fyldt medister i ovn med pommes fritter og salat

Denne opskrift byder på oste fyldt medister i ovn med pommes fritter og salat. Fyldt medister er en lækker og smagfuld ret, der kombinerer saftig medisterpølse med smelteost og bacon. Denne kombina...

Stinna skriver om Croissant semlor

Croissant semlor er en chokoladecroissant forklædt som en fastelavnsbolle. Croissanten er fyldt med konditorcreme, remonce med chokolade og grofthakket mørk chokolade. Opskrift… The post Crois...

Mad for madelskere skriver om Chokolademuffins med chokoladestykker

Find hele opskriften på Chokolademuffins med chokoladestykker hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Wokret med rosenkål og kalkun

Min opskrift på wokret med rosenkål og kalkun. Retten er både nem og hurtig at lave i wok eller pande, og du skal ikke bruge ret mange ingredienser. Denne wokret med rosenkål og kalkun er både su...

www.madforlivet.com skriver om Arsen i ris og drikkevand

Sæt ris i blød, før du koger den, sådan lyder meldingen nu fra den danske Fødevarestyrelse. Min tilføjelse: og rens dit drikkevand, før du drikker det eller koger dine ris i det. Risikoen for a...

Stinna skriver om Indisk dahl – nem opskrift på lækreste dhal

Indisk dahl (eller daal) er en indisk linseret som er fyldt med smag, mætter godt og så er den nem at lave.… The post Indisk dahl – nem opskrift på lækreste dhal appeared first on Stin...

Drop Slankekuren skriver om Kalveschnitzler med kartofler fra De Kanariske Øer og flamberet svampesauce

Lækre, lækre, lækre kartofler, og kønne tilligemed. Servér med et dejligt stykke kød og en god sovs, og så er velsmagen hjemme. Denne opskrift Kalveschnitzler med kartofler fra De Kanariske Øe...

Bergholts opskrifter skriver om Hvad er Pu Erh-te? – Den mest hard core-te, man kan forestille sig?

Klassisk Pu Erh-te kommer ofte i komprimerede kager af 357 gram, hvilket skulle svare til ca. 7 kinesiske ‘liang’ (en liang er omkring 50 gram) – og det er mit indtryk, at denne sær...


Mandag d. 19. Februar 2024

Annes Køkken skriver om Mørbradgryde- den klassiske med bacon, champignon og cocktailpølser

Det her er en klassiker som vi er mange der elsker. Det er en af de lidt tungere vinterretter hvor vi bruger godt med fløde. Mums. Min version skiller sig nok mest ud ved at der er lidt flere grønts...

Piskeriset på eventyr skriver om Aloo masala

Til den indiske lammekølle fik vi indiske kartofler – eller aloo masala i dette tilfælde. Jeg kunne også have serveret aloo palak, men jeg tænkte, at den lidt mere enkle aloo masala passede ...

Bagning med budget skriver om Få og små glimt fra uge 7

Så er vinterferieugen forbi for mange. Hverken Ole eller jeg havde ferie, så dagene gik rask afsted med arbejde, hus og strik og andet hyggelige opgaver. Blandt andet lavede jeg denne lille bakke me...

Madmagasinet skriver om Syltning vs. fermentering

At forlænge sæsonens smagsoplevelser ved at sylte og fermentere er ikke kun en kulinarisk kunst, men også en gammel dansk tradition. Begge metoder giver mulighed for at bevare frugt og grønt på e...

Madmagasinet skriver om Tag på mad-fokuseret weekend i Danmark

Er du træt af den daglige rutine og drømmer om at opleve Danmarks kulinariske skatte? Så hvorfor ikke planlægge en forlænget weekend, hvor maden er i fokus? Madmagasinet præsenterer her en inspi...

Maden i mit liv! skriver om Specier med chokolade og nødder

Jeg elsker specier. De fine, små runde kager er nemme at lave, og indeholder kun få ingredienser. Og så smager de, så englene synger. Knasende sprøde og med et fint “knæk”. Og de her...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Salat med bagte peberfrugter, oliven, feta og ristede pinjekerner

En smags- og farverig salat, der lederne tankerne til Middelhavet. De bagte, marinerede peberfrugter er stjernen i salaten, men det skader bestemt ikke med den salte feta, de let bitre sorte oliven, d...

Noget i ovnen skriver om Æblekage i airfryer – nem æbletærte

Æblekage i airfryer - her får du opskriften på en nem æbletærte med kanel, du kan lave nemt og hurtigt i airfryeren. Skal du lige bruge en lille kage til 4-6 personer, så er en lille airfryer ka...

Madens Verden skriver om Ugens vine: De billigste vine er de bedste køb i denne uge

Her giver vinkender Jan Sørensen stjerner til de vine, landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 8, 2024. I denne uge er der 17 topkøb fra de danske supermarkeder, omtrent ligeligt fordelt me...

Madens Verden skriver om Kinesisk mad - lækre kinesiske retter

Kinesisk mad er varieret og det kinesiske køkken et af de ældste i verden. Her er opskrifter på lækre retter, bla. forårsruller, dumplings og wokretter. Kinesisk mad er et vidt begreb, da det er ...

Madens Verden skriver om Thailandsk mad - opskrifter på thaimad

Thailandsk mad er baseret på landets friske råvarer. Og så er der tænkt på alle grundsmagene, når der tilberedes thaimad fra det thailandske køkken. Thailandsk mad er et vidt begreb, da der er ...

www.madforlivet.com skriver om Det går ned ad bakke med danskernes sundhed

Vi får mere og mere viden om sundhed, men desværre udmønter det sig ikke i den måde, vi spiser på. Den seneste rapport fra Den Nationale Sundhedsprofil tegner et billede af en nedadgående kurve ...

Madens Verden skriver om Fransk mad - retter fra det franske køkken

Fransk mad er kendetegnet ved gode, lokale råvarer i sæson, enkelhed samt masser af tid. Her får du inspiration til opskrifter på lækker fransk mad. Fransk mad har gennem mange år været kendt s...

Smag Aarhus skriver om 6 lækre steder med sushi i Aarhus

Det er enkelt, det er lækkert, det er sushi! Vi guider dig til fem gode steder i Aarhus med den japanske ret på menuen. Læs også: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus Sushi af eget design Findes...

Smag Aarhus skriver om 6 lækre steder med sushi i Aarhus

Det er enkelt, det er lækkert, det er sushi! Vi guider dig til fem gode steder i Aarhus med den japanske ret på menuen. Læs også: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus Sushi af eget design  ...

Smag Aarhus skriver om 6 lækre steder med sushi i Aarhus

Det er enkelt, det er lækkert, det er sushi! Vi guider dig til fem gode steder i Aarhus med den japanske ret på menuen. Læs også: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus Sushi af eget design Findes...

Landleys Kok skriver om Vegowraps med krämig grönsaksröra och majs

Letar du efter något enkelt att ta med i matsäcken? Exempelvis på sportlovet? Dessa vegowraps med krämig grönsaksröra och majs är lättfixade och goda. » Besök Landleys Kök för fler goda re...

Drop Slankekuren skriver om Suppetid

Vejret indbyder til suppe. Blæst og frost, sne og kulde. Frem med suppegryden, og kom alle sæsonens råvarer i den. Denne opskrift Suppetid blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Drop Slankekuren skriver om Fiskefrikadeller med sennep-løgsauce

Fiskefrikadeller er som regel en “nem” måde at få fisk i børnene på, og variation er ingen årsag. Bemærk, at farsen helst skal hvile, før den laves til frikadeller. Denne opskrift Fiskefrik...


Søndag d. 18. Februar 2024

Susanne Pagh skriver om Lækre cookies

Lækre cookies kan man altid bruge. Og de her er virkelig lækre med masser af mandler, tranebær og mælkechokolade. Sådan nogen man kan spise når som helst. Ikke mindst på en kedelig vinterdag sa...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lørdagssol og søndagsregn

Det var da den skønneste dag i går. Sol i lange baner til de vintertrætte øjne. Sol på blomster, sol på bakkerne, sol på hundene – og sol på os, der vovede os i haven for at rydde op eft...

Noget i ovnen skriver om Havregrødsbrød – opskrift på brød med grød

Havregrødsbrød er brød bagt med grød. Et super saftigt brød, der er friskt i mange dage. Dejen er nem at røre, faktisk er den æltefri og kan fint røres bare med grydeske eller køkkenmaskine. ...

Piskeriset på eventyr skriver om Indisk lammekølle – ran sikandari

Tidligere på ugen lavede jeg indisk lammekølle i anledning af gemalens fødselsdag. Vi er begge ret glade for det indiske køkken, så jeg sammensatte et hovedmåltid af forskellige indiske retter. ...

Madens Verden skriver om Mexicansk mad - de bedste mexicanske retter

Mexicansk mad er blevet meget populært herhjemme, og her får du de mest populære mexicanske retter, der alle har masser af smag. Mexicansk mad bærer præg af alle de dejlige frugter og urter, der ...


Lørdag d. 17. Februar 2024

Noget i ovnen skriver om Svinekæber – lækker opskrift på braiserede svinekæber

Svinekæber - uhm prøv disse braisede svinekæber. Mørt svinekød - det lækreste simremad i en skøn sovs. Vi spiste kartoffelmos til og det smagte skønt til retten. Disse svinekæber har jeg lave...

Svireliv skriver om SORØ : 'KIRSTEN KJÆR : ET GENI MED VRANGEN UD' : SORØ KUNSTMUSEUM

Endelig fik drengene og jeg vinterferie og tid til at få set den fantastiske udstilling om Kirsten Kjær og hendes betagende malerkunst på Sorø Kunstmuseum. Jeg havde glædet mig til at se den, men...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for 19/2 – 25/2

Vi fortsætter med det der nu er blevet en vane – Jeg kan faktisk lave enkelte ting med venstre hånd – jeg kan putte tøj i vaskemaskinen og tage det ud – noget tøj kan jeg hænge ...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 8

Mandag: Tomatsuppe Tirsdag: Indisk butternut curry. Ris. Onsdag: Laks med rødbede/linsesalat Torsdag: Falafler og couscoussalat Fredag: Spaghetti med linsebolo Lørdag: Pizza Søndag: rester/improvis...

Madmagasinet skriver om Budgetvenlige veje til ny madinspiration

At udforske nye madopskrifter behøver ikke tømme din pengepung. Tværtimod kan du finde en rig skat af kulinarisk inspiration uden at bruge en formue. Her er nogle økonomivenlige måder at opdage n...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pynt med vintergækker

Sådan en dag som i dag, hvor solen skinner og mejserne pipper, er det til at tro på, at foråret er på vej et sted derude. Og så får man sådan en lyst til at pynte med det, der er i haven nu ...

Vinexpressen.dk skriver om Indtagende pinot fra Sydfrankrig med studenterrabat

Er det muligt at finde billig pinot, der smager godt? Ja, det er det. Og særligt, hvis man går en stor bue udenom Bourgogne. I The post Indtagende pinot fra Sydfrankrig med studenterrabat first appe...

Anna-mad skriver om Madplan uge 8

Det er tid til en madplan uge 8, og denne uge er der masser af grøntsager, kylling og fisk på menuen. Der er både suppe, tærte og lasagne, og der er flere af mine favoritter i blandt. Fx lasagnen ...

Landleys Kok skriver om Smörstekt fisk med potatis, rödbetor och kaprissmör

Detta lyxiga men enkla recept på smörstekt fisk med potatis, rödbetor och kaprissmör passar både på hösten och våren, exempelvis till påsk. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Vanillecreme Rezept – der schnelle Brotaufstrich mit Schokolade

Brotaufstrich selber machen – das gehört zu meinen Lieblingsbeschäftigungen, besonders vor Festtagen. Dieses Vanillecreme Rezept mit weißer Schokolade, Frischkäse und Butter solltet ihr unbe...


Fredag d. 16. Februar 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 18.02.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 8 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 8. Her får du opskriften på nemme lækre retter til en ny uge der venter. Nem aftensmad og bonus opskrifter på ugens brød, salat, desserter - næsten alt hvad hjertet kan begære. :-) ...

Madmagasinet skriver om Opdag magien ved en airfryer i dit køkken

Forestil dig en køkkenmaskine, der kan forvandle din tilgang til madlavning og samtidig spare dig tid og energi. Dette køkkenvidunder eksisterer i form af en airfryer, et must-have redskab i ethvert...

Madmagasinet skriver om Pinterest: Det ultimative sted for kreativ madlavning i Det 21. Århundrede

I det 21. århundrede er køkkenet blevet forvandlet, og traditionelle kogebøger er blevet suppleret – ja, endda erstattet – af det digitale univers. En stigende trend inden for madlavning og ops...

Noget i ovnen skriver om Spinattærte med bacon – nem lækker opskrift

Spinattærte med bacon og løg er en lækker tærte, du kan lave med frisk eller frossen spinat. Denne tærtebund er grov og nem og hurtig at lave. Du kan lave den med få enkle ingredienser. Vi er bl...

Stinna skriver om Påske pandekagekage med citron

Påske pandekagekage med citron og fine påskeæg. Denne påskekage smager helt fantastisk og er samtidigt ganske nem at lave. Den passer perfekt… The post Påske pandekagekage med citron appear...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Krea-aften hos Aase Hviid

Igen har min svigerinde og jeg været på blomsterdeko/pilefletskursus hos Aase Hviid, som vi har kendt i snart mange år. Det hører sig bare til i februar/marts og i november/december. Hvordan skal ...

Valdemarsro skriver om Laksedip

Laksedip er virkelig lækkert at servere som en dip til sprødt ristet rugbrød eller grøntsagsstænger. Den cremede dip med citron, kapers og røget laks med purløg er så lækker, simpel og meget ...

Øristeriets Blog skriver om Koffeinfri decaf kaffe og espresso hos the Living Room

  Café The Living Room, Larsbjørnsstræde 17 1454 København K  

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 8 (2024).

Vinterferien er overstået for de flestes vedkommende, og foran os venter nu en ny uge og dermed også en madplan til uge 8. Vintergækker og erantis blomstrer i haverne, og i det hele taget synes jeg...

Drop Slankekuren skriver om Oksefars med kartoffellåg

En mættende og velsmagende ret. Tilbehøret kan varieres – bland en god salat eller servér med kogte/dampede grøntsager. Denne opskrift Oksefars med kartoffellåg blev udgivet først på Drop Sl...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 8

Ugens madplan uge 8 byder på 7 lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge og en skøn kageopskrift, som du kan lave i ugens løb. Her får du ugens madplan for uge 8. Ugens madplan giver di...


Torsdag d. 15. Februar 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Drink med chili

Det er torsdag, og du trænger til en drink, der varmer – måske endda en drink med chili? Jeg synes selvfølgelig, at mit chili-tolerance-benspænd er en glimrende undskyldning for at lave en spicy...

Madens Verden skriver om Udbenede kyllingelår med fyld i tomatsovs

Min opskrift på udbenede kyllingelår med fyld i ovn, der laves sammen med en skøn tomatsovs. Retten serveres sammen med kogt pasta. Udbenede kyllingelår med fyld er en lækker ret fra det italiens...

Madens Verden skriver om Italiensk mad - retter fra det italienske køkken

Italiensk mad er populær i hele verden. Her får du de bedste opskrifter fra det italienske køkken lige fra pizza til gæstemad og desserter. Italiensk mad er lige præcis den mad, de fleste af os i...

Noget i ovnen skriver om Karrysalat til sild – hjemmelavet. Opskrift

Karrysalat til sild er så nemt at lave selv. Hjemmelavet karrysalat smager bare bedst på en sildemad. Her får du min opskrift. Vi elsker en marineret sild til frokost herhjemme og prikken over i'et...

Carrotstick.dk skriver om Sådan vælger du den perfekte olivenolie: En komplet guide

Olivenolie er ikke bare en ingrediens i køkkenet; det er også en vigtig del af sund livsstil og ernæring. Med et væld af muligheder på markedet kan det dog være svært at vælge den rette oliven...

Carrotstick.dk skriver om Sådan vælger du den perfekte olivenolie: En komplet olivenolie guide

Olivenolie er ikke bare en ingrediens i køkkenet; det er også en vigtig del af sund livsstil og ernæring. Med et væld af muligheder på markedet kan det dog være svært at vælge den rette oliven...

Hashtagmor skriver om Chaffler eller chaffles – opskrift på keto vafler med burger fyld

Chaffler eller Chaffles er skønne keto venlige vafler med ost. Disse Keto vafler med cheddarost og æg er super nemme at lave og indeholder meget få ingredienser. Du kan med fordel lave dem uanset o...

Gastromad skriver om Kartofler i Airfryer

Kartofler i Airfryer er en dejlig nem og hurtig opskrift, at få de sprødeste kartofler på. Airfryer er nok den mest perfekte og hurtigste måde, at bruge små kartofler med skræl på. De får en s...

Landleys Kok skriver om Vegotacos med kryddiga kikärtor och chiliblomkål

Sugen på vegetariska tacos? Dessa vegotacos med kryddiga kikärtor och chiliblomkål är helt veganska, beroende på vilka tillbehör du serverar. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Farsgryde med ærter

Alt-i-en-gryde… næsten. Der er i hvert fald blandet meget forskelligt sammen, men det supplerer hinanden godt. Denne opskrift Farsgryde med ærter blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 14. Februar 2024

Min Madopskrift skriver om Mørbrad i fad med karrysauce

Mørbrad i fad med karrysauce er tilmed en fedtfattig ret, selvom retten serveres med en cremet karrysauce. Vi serverer retten med kogte ris Indlægget Mørbrad i fad med karrysauce blev først udgive...

Noget i ovnen skriver om Vandbakkelse i airfryer med fyld – opskrift

Vandbakkelse i airfryer med Nutella fyld og chokoladeglasur. Uhm de er lækre og nemme at lave. Jeg elsker vandbakkelser! Mine  yndlings flødekager! Vi er kun 2 herhjemme nu, så straks fik jeg lyst...

Maden i mit liv! skriver om Fiskegryde med torsk og grøntsager.

Møre torskestykker og sprøde grøntsager i en cremet sauce med fløde og karry. Du finder det hele i den her opskrift på en lækker fiskegryde med torsk og grøntsager, der på kort tid er blevet e...

Noget i ovnen skriver om Grøn kartoffelsalat med pesto – nem opskrift

Grøn kartoffelsalat med pesto, peberfrugt og agurk. En frisk kartoffelsalat du kan lave med andre krydderurter også. Prøv kartoffelsalat på en ny måde, det kunne jo være du godt kunne bruge lidt...

Smag Aarhus skriver om Skyhøje smagsoplevelser på Restaurant Tiende

Når du besøger Restaurant Tiende, får du både den bedste udsigt over Aarhus og en restaurantoplevese i særklasse. Ligesom placeringen, er både maden og vinen helt i top, og de hyggelige og impon...

Smag Aarhus skriver om Sjette Frederiks Kro: Autentisk krostemning i smukke omgivelser 

Kun 3 km fra Aarhus centrum ligger Sjette Frederiks Kro smukt placeret i det fredede område i Riis Skov. Kroen har mange års historie, og er i dag omdrejningspunkt for livets store fester og weekend...

Smag Aarhus skriver om Lula: inspireret af den mediterranske livsstil

På skønne Aarhus Ø finder du Lula – stedet for comfort food, social dining og alt godt fra Middelhavet. Hos Lula er de inspireret af havet og den mediterranske livsstil, hvor man kan læne sig ti...

Mad for madelskere skriver om Kylling korma

Find hele opskriften på Kylling korma hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 8

Find hele opskriften på Madplan uge 8 hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Croutoner i airfryer

Find hele opskriften på Croutoner i airfryer hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Spicy suppe med søde kartofler, peanuts og rød karry

En eksotisk suppe med masser af smag. Søde kartofler, peanuts, rød karrypasta, kokosmælk, ingefær, løg og hvidløg. Det er det, der tilsammen bliver til den her cremede, krydrede og skønt orange...

Smag Aarhus skriver om Tapas i Aarhus: 4 restauranter, du skal prøve!

Er du en rigtig tapaselsker? Så læs med her, for der er både skinker, pølser, pesto og mange andre delikatesser på menuen, når fire restauranter disker op med lækker spansk tapas i Aarhus. Læs...

Madens Verden skriver om Opskrifter på smoothies og juice

Her finder du alle opskrifter på greenies, smoothies og juice. Smoothies kan laves på mange måder, og her er masser af inspiration. Smoothie og juice er drikke, som ikke kun smager godt, men som og...

herzelieb skriver om Bröselnudeln Rezept – das 15 Minuten Lieblingsessen

Ich war als Kind kein großer Nudelfan und ich habe viele Jahre nicht mal geahnt, dass man sie auch süß essen konnte. Dieses Bröselnudeln Rezept war die Geheimwaffe unserer Oma für Weltschmerz-Tag...

Drop Slankekuren skriver om Karrysuppe med vilde ris og hjemmelavede naanbrød

Fyldig, mættende, velsmagende vintersuppe med hjemmelavede naanbrød. Nemt og hurtigt – hvis naanbrødene er bagt på forhånd. Mums. Denne opskrift Karrysuppe med vilde ris og hjemmelavede naanbr...

Piskeriset på eventyr skriver om Gedeosteruller

Disse gedeosteruller har jeg tænkt på mange gange. Jeg noterede ideen i mit noteark for virkelig længe siden og har egentlig bare ventet på en god anledning til at bage dem. Og den anledning kom i...


Tirsdag d. 13. Februar 2024

Madens Verden skriver om Indisk mad - retter fra det indiske køkken

Få de bedste opskrifter på indisk mad, og det indiske køkken er rigt på lækre og krydrede retter, der smager himmelsk godt. Det indiske køkken og indisk mad er et vidt begreb i og med, at det er...

Mad med glød skriver om Fladbrød med rodfrugter og bælgfrugtmel

Disse fladbrød minder en del om en anden slags fladbrød, som du også kan finde her på bloggen. Opskriften finder du lige Her Jeg fik lyst til at lave en ny […] The post Fladbrød med rodfru...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Glæde ved genbrug og forårspynt til arbejdet

I formiddags havde jeg et ærinde i Galten, der er vores gamle kommunes hovedby. Der er læge, tandlæge, bank og ejendomsmægler, der er supermarkeder, tøjbutikker, en blomsterbutik og en Kirkens Ko...

Henriks madblog skriver om Tør- eller vådsaltet bacon – Hvad er forskellen?

Bacon har med sin krydrede, røgede smag en lang historie og en kulturel brydning, der omfatter hele vores klode. Bacon kan spores helt tilbage til oldtiden, hvor det var afgørende for konser...

Noget i ovnen skriver om Croissanter med solbærskum og solbærglasur

Croissanter med solbærskum og solbærsyltetøj kan du lave nemt og hurtigt med en rulle croissantdej på dåse. De små fyldte croissanter kan du lave som en lille lækker dessert eller du kan bruge ...

Madskribent skriver om Pocheret æg i airfryer

Hvad er pocheret æg? Pochering er en tilberedningsteknik hvor man koger æg uden skal. Det kræver en del teknik og øvelse at lave på traditionel vis i en gryde. Men har du en airfryer, så kan du ...

Valdemarsro skriver om Kylling i paprikasauce

Denne opskrift på kylling i paprikasauce er nem og hverdagsvenlig. Serveret med ris, broccoli og bønner, er den tilmed et rigtig børnefamiliehit. Jeg har lavet rigeligt sauce, så der også er til ...

Landleys Kok skriver om Kryddig vegogryta med linser och kikärtor

Sugen på enkel vego till middag? Sväng ihop en god och kryddig vegogryta med linser och kikartor. Denna gryta är både vegansk och vegetarisk. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madmagasinet skriver om Guide til valg af bedste termokande

Guide til valg af bedste termokande Valget af en termokande er en vigtig beslutning for enhver, der ønsker at holde drikkevarer varme eller kolde i flere timer. Termokander kommer i forskellige stør...

Drop Slankekuren skriver om Stegte fiskefileter med grøntsager

Stegt fisk med dejligt tilbehør. Kan sagtens lunes dagen efter. Hvis der kun er levnet tilbehør, smager det fortrinligt til et spejlæg. Denne opskrift Stegte fiskefileter med grøntsager blev udgiv...


Mandag d. 12. Februar 2024

Noget i ovnen skriver om Glasur opskrift – nem grundopskrift

Glasur - ja hvordan laver man egentlig kageglasur? Her får du en god nem opskrift på hel hvid glasur med flormelis og vand. Glasuren kan du bruge til alle slags kager. Tit så skriver jeg i mine ops...

Noget i ovnen skriver om Nakkefilet i airfryer opskrift – mør lækker

Nakkefilet i airfryer- uhm en saftig, mør og lækker steg. Her får du opskriften med billeder og tips om kernetemperatur og der følger også en dejlig brun flødesovs med. Jeg elsker bare at eksper...

Smag Aarhus skriver om Guide: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus

Trænger du til at drømme dig til varmere himmelstrøg? I Aarhus er der heldigvis et væld af steder med vietnamesisk mad, hvor du kan nyde eksotiske smagsoplevelser. Det er altså bare med at komme ...

Smag Aarhus skriver om Guide: 6 steder med vietnamesisk mad i Aarhus

Trænger du til at drømme dig til varmere himmelstrøg? I Aarhus er der heldigvis et væld af steder med vietnamesisk mad, hvor du kan nyde eksotiske smagsoplevelser. Det er altså bare med at komme ...

Smag Aarhus skriver om Restaurant MellemRum: Håndværk, hygge og energi

I hjertet af Aarhus ligger Restaurant MellemRum – et lille frirum for god mad, dejlig vin og samvær. Her er håndværket og den gode stemning i højsædet, og restauranten gør en ære ud af at giv...

Bagning med budget skriver om Huset i uge 7

Det er blevet vinterferie over landet – men dog ikke i huset. Så en lille status herfra. Der er endelig kommet tag på – vi har ventet længe, men vind og vejr skulle lige passe sammen me...

hannemad skriver om Lemon Curd

Denne engelske citronmarmelade er fantastisk på en lun bolle eller i en dessert. Det er som et skud af friskhed, der passer godt med det søde. The post Lemon Curd appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vildandelår – små, men lækre

I jagtsæsonen hjembragte Husbonden (og Maggie) indtil flere vildænder. Husbonden fortalte, at bryststykkerne var det særligt lækre, men at man nok kun kunne koge fond på de små, muskuløse lår....

Drop Slankekuren skriver om Chilipasta med kylling og græsk dressing

En lækker og hurtig ret med bid i. Anden pasta end skruer kan naturligvis også bruges. Evt. kan man blande rester af pasta sammen. Denne opskrift Chilipasta med kylling og græsk dressing blev udgiv...


Søndag d. 11. Februar 2024

Bare Go' mad skriver om Kyllingebryst i airfryer

Ingen forhåndsvisning.

Susanne Pagh skriver om Vegetarburger med rødbedebøf

Den skæggede har haft travlt med at fortælle om, hvordan vi har fået vegetarburger med rødbedebøf. Han synes, det er ret sjovt, at de smager så godt, og så er det bare rødbeder, der er hovedin...

Noget i ovnen skriver om Kagemand af vandbakkelse – nem opskrift

Kagemand af vandbakkelse. Her får du opskriften på en nem kagemand eller kagekone du kan bage til fødselsdag. Se lige en fin kagemand, vi lavede til min søns 25 års fødselsdag i går. Et familie...

saras madunivers skriver om Gammeldags fastelavnsboller m. vaniljecreme, remonce og chokolade.

Det smager skønt med hjemmelavede fastelavnsboller og de fleste år bager jeg en portion og smider lidt i fryseren også. Det er måske lidt mere krævende med det forskellige fyld der skal laves m.m...

Mad med glød skriver om Lækkert rustikt linsedip

Ja, det er ikke på udseendet at dette dip vinder. Det gør det så til gengæld på smagen. For det smager super lækkert. Her er det brugt som et rustikt […] The post Lækkert rustikt linsedip...

Vinexpressen.dk skriver om Hjernevasket af legesyge pikanterier fra Weingut Jülg

Weingut Jülg fra Pfalz overgår endnu engang sig selv og kommer tættere og tættere på de helt store vine fra Bourgogne. I løbet af ugen er jeg The post Hjernevasket af legesyge pikanterier fra ...

Landleys Kok skriver om Kyckling och korv i ugn med svartkål, äpple och soltorkade tomater

Denna allt i ett-rätt, som består av kyckling och korv i ugn med svartkål, äpple och soltorkade tomater, är en enkel rätt där allt lagas samtidigt i ugnen. » Besök Landleys Kök för fler god...

Madens Verden skriver om Brunchpandekager med bagepulver

Nem opskrift på brunchpandekager, der passer perfekt til såvel morgenmad som en god brunch. Brunchpandekagerne bages med bagepulver. Brunchpandekager er nemme at lave, og her er dejen tilsat lidt ba...

Madens Verden skriver om Bamseboller med eller uden chokolade

Her får du den bedste opskrift på bamseboller med eller uden chokolade. Store og luftige chokoladeboller, som alle elsker. Bages på 1 time. Bamseboller med chokolade helt klart børnenes favorit, o...


Lørdag d. 10. Februar 2024

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 7

Mandag: Græskartærte med gedeost. Gulerodssalat. Tirsdag: Krydret kartoffel-sellerisuppe (vores er med pastinak). Onsdag: Selleribøf m. fritter og tatarsovs. Torsdag: Focaccia med squash. Vi putter...

www.madforlivet.com skriver om Krydrede lammefrikadeller

Disse krydrede lammefrikadeller smager fantastisk godt og er velegnede til lækker middagsmad med en frisk kålsalat eller tsatziki til. Du kan med fordel lave dobbeltportion krydrede lammefrikadeller...

Madens Verden skriver om Æblekage med creme og remonce

Her får du min opskrift på verdens bedste æblekage. En fantastisk kage med æble, creme og remonce, der smager så englene synger. Jeg kalder denne kage for verdens bedste æblekage, for den smager...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Klassiske gentagelser

– Jeg tror ikke, at det vil interessere nogen ret meget, svarede jeg Søren Sørøver, da han foreslog et billede af det senest syede stykke tøj.– Håndværk er altid interessant, sagde h...

Piskeriset på eventyr skriver om Rodfrugter i chili-ostesauce

Disse rodfrugter med chili-ostesauce er ret kalorierig tilbehør, så det er nok mest en ret til weekenden. Men til gengæld er den krydrede chili-ostesauce også så skøn, at du nærmest kan tilbere...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Jo da – der kom alligevel en pæn dyne

Min tvivl på meteorologerne i går blev gjort til skamme. Vinden hylede fra nordøst, og snefnuggene for vandret gennem luften. De fik dog lagt sig på et tidpunkt, for da vi vågnede her til morgen,...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Gode rødvine til de kolde vinteraftener

Her er ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af vine på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 7, 2024. Danmarks bedste vintilbud fra kæderne byder i uge 7 på 19...

Smag Aarhus skriver om Festlige forberedelser: Inspiration til hverdag, fest og events

MIB brugte den første søndag i februar på at inspirere gæster i deres pakhuse på Aarhus Ø til den næste fest eller store event. Vi var selv med, da de mange besøgende blev taget med på en rej...

herzelieb skriver om Zitronen-Cupcakes Rezept – viel besser als jede Torte!

Muffins sind immer eine gute Idee – diese Zitronen-Cupcakes sind für mich die Königsklasse. Sie sind herrlich fruchtig und bei uns Zuhause ersetzen sie jede Zitronentorte. Die kleine Portion i...

Madens Verden skriver om Gulerodsboller - sunde boller med gulerod

Opskrift på nemme og luftige gulerodsboller. Du kan også se, hvordan du laver den grove, koldhævede og sunde udgave af boller med gulerod. Det her er den bedste opskrift på hjemmebagte gulerodsbol...


Fredag d. 9. Februar 2024

Hashtagmor skriver om Madplan 11.02.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 7 – nem mad i vinterferien

Madplan uge 7.  Her følger en ny uges opskrifter på nem og billig aftensmad og tilbehør. Det er vinterferie, men alligevel vil mange af jer nok være glade for en håndsrækning til nem mad i feri...

Noget i ovnen skriver om Flødeskum med Nutella – mousse skum til kager

Flødeskum med Nutella er så lækkert at bruge i kager og desserter. Her får du opskriften på en nem mousse skum til kager. Nogle gange er de enkleste ting bare de lækreste! Da jeg lavede disse l...

Valdemarsro skriver om Old Fashioned Cocktail

Old Fashioned er en rørt drink på den helt klassiske måde – The Old Fashioned way – ikke så mange dikkedarer og fancy påhits. Ingen sodavand, danskvand eller frugtsaft. Det er stort set blot ...

Smag Aarhus skriver om Restaurant ET-kok vinder bronze til ungdoms kokke OL

Restaurant ET-kokken Jakob Sørensen var med og havde slebet knivene skarpt, da det danske junior-kokke landshold onsdag vandt en flot bronzemedalje ved IKA Culinary OL(kokke OL) i den tyske by Stuttg...

Anna-mad skriver om Madplan uge 7

Det er tid til min 12. og sidste (for denne gang) budgetvenlige madplan. Det er nu snart et år siden, at den første udkom i samarbejde med Lidl, og nu er vores årssamarbejde snart slut. Det har væ...

Stinna skriver om Indisk grøntsagssauce

Indisk grøntsagssauce med græskar, peberfrugt og gulerødder. Denne nemme vegetariske ret er fyldt med grøntsager og serveres med stegt halloumi, Ingrid ærter… The post Indisk grøntsagssauc...

Stinna skriver om Indisk grøntsagssauce

Indisk grøntsagssauce med græskar, peberfrugt og gulerødder. Denne nemme vegetariske ret er fyldt med grøntsager og serveres med stegt halloumi, Ingrid ærter… The post Indisk grøntsagssauc...

Noget i ovnen skriver om Kaffeglasur til kage – med og uden kakao

Kaffeglasur til kage er så lækkert. Et dejligt pift både til den populære kanelkage, chokoladekage, til lagkager, og fastelavnsboller. Er du vild med kaffe, så vil du elske denne glasur på dine ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 7.

Med uge 7 følger også en uges vinterferie for en stor del af landets skolebørn (og måske også deres forældre). Nogle vælger måske at tage på skiferie eller i sommerhus, men der er jo også en...

Madens Verden skriver om Brunsviger i airfryer

Min opskrift på brunsviger i airfryer, hvor du får en let og luftig brunsvigerkage med snaks på toppen. Bages i form på 20 centimeter. Brunsviger i airfryer er en skøn og nem kage, og her er der ...

Madmagasinet skriver om Sprøde smagsoplevelser: Opdag airfryerens magi

Sprøde smagsoplevelser: Opdag airfryerens magi I køkkenets verden er der altid plads til innovation og nye smagsoplevelser. En af de mest spændende nyskabelser i de senere år er airfryeren, en gen...

Madmagasinet skriver om Hvad gør japanske knive så unikke?

Hvad gør japanske knive så unikke? Japanske knive har i årtier været kendt og elsket af professionelle kokke og madentusiaster over hele verden. Deres ry for utrolig skarphed, smukke håndværk og...

Landleys Kok skriver om Pulled pork med svarta bönor

Denna pulled pork med svarta bönor görs av bog. Den kan antingen tillagas i tryckkokare eller i ugnen. Det blir så gott och är perfekt som fredagsmat. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Så gør vi klar til snestorm igen

Denne gang skal vejret ikke komme bag på os. Jeg lagde ud med at køre på indkøb i dag før arbejde, og nu er køleskabsskuffen fyldt med grøntsager, og der er købt mælk, chokolade og rødvin. F...

Madens Verden skriver om Frozen mango daiquiri drink

Nem opskrift på frozen mango daiquiri drink, der laves med frisk mango, hvid rom og masser af is. En skøn cocktail med masser af mango. Sådan laver du den perfekte frozen mang daiquiri, og opskrift...

Madens Verden skriver om Hvor meget gær skal man bruge?

Her kan du se, hvor meget gær du skal bruge i dit brød i forhold til, hvor længe dejen skal hæve. En nem og hurtig guide til gærmængde i brød. Hvor meget gær skal man bruge i dejen? Det spørg...

Råvareguiden skriver om Vælg den rette rødvin til sæsonens råvarer

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.   Har du nogensinde tænkt over, hvordan den rette rødvin kan forvandle din kulinariske oplevelse i takt med årstidernes skiften? Lad os sammen afd...

Mad for madelskere skriver om Chokoladefrosting

Find hele opskriften på Chokoladefrosting hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Fastelavnsboller

Cremen bliver næsten ét med bollen i disse skønne fastelavnsboller. De er fedtfattige, men kulhydratindholdet er stort, så man skal nok ikke spise sig mæt i dem. Denne opskrift Fastelavnsboller b...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 7

Ugens madplan uge 7 giver dig syv lækre opskrifter på aftensmad til næste uge - og en lækker kage til vinterferien. I den kommende uge holder mange familier vinterferie - og det skal man også kun...


Torsdag d. 8. Februar 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – bærende loftskonstruktion

I dag har solen skinnet ind gennem vinduerne og haft mere magt end længe – det har været Dan-dag her i huset. Når temperaturen kryber langs skaftets daglige 15-17 grader i køkkenet og kommer...

www.madforlivet.com skriver om Den bedste fluor tandpasta?

Der er ingen tvivl om, at sunde tænder og tandkød er væsentligt for vores generelle sundhed. En god mundhygiejne er derfor vigtig, herunder tandbørstning og valg af tandpasta. Tandlægeforeningen ...

Madens Verden skriver om Pizza Hut pizzadej

Få opskrift på Pizza Hut pizzadej. En såkaldt copycat opskrift af pizzadejen fra den populære pizzakæde, og den er altså lækker. Du skal prøve denne opskrift på Pizza Hut pizzadej, der passer...

Noget i ovnen skriver om Cookies i airfryer opskrift – nemme småkager

Cookies i airfryer er hurtige at lave. Her får du en god opskrift på nemme småkager du hurtigt kan bage i airfryeren. Fantastisk alt det man kan lave i den lille maskine! Skulle du blive akut lækk...

Madens Verden skriver om Sådan koger du grønne bønner - kogetid på haricots verts

Grønne bønner er både lækre og sunde, og skal blot koges få minutter. Kog ikke grønne bønner for længe, for så mister de sprødheden og bliver kedelige. Grønne bønner er en af de grøntsage...

Madens Verden skriver om Blåbærtærte - lækker tærte med blåbær

Min opskrift på blåbærtærte, der kan laves med friske eller frosne blåbær. Skøn tærte med mørdej, mazarinmasse og rigeligt med blåbær. Blåbærtærte er nem at bage med denne opskrift, og s...

Gastromad skriver om Gulerodssuppe

Gulerodssuppe er en nem opskrift på en skøn aromatisk suppe til hele året rundt. Gulerødder har vi næsten altid i køleskabet og bruges i vores køkken flittigt. Både som rå, i salater, grydere...

Anna-mad skriver om Pasta med salsiccia og squash

Opskrift på pasta med salsiccia og squash. Jeg har virkelig fået øjnene op for salsiccia det sidste år. En super velsmagende pølse, der kan peppe selv de kedeligste retter op. Det er egentlig en ...

Madens Verden skriver om Madtærte i airfryer med broccoli og skinke

Min opskrift på madtærte i airfryer med broccoli og skinke. Tærten laves med en købt tærtedej, og den er hurtig og nem at bage i airfryeren. Madtærte i airfryer er en nem ret, der kan serveres t...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 7

Find hele opskriften på Madplan uge 7 hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Bennys fadkoteletter

Møre koteletter, dejligt tilbehør, lækkert brød… kan man ønske sig mere? Nej vel! Denne ret kan varieres i det uendelige. Denne opskrift Bennys fadkoteletter blev udgivet først på Drop Slanke...


Onsdag d. 7. Februar 2024

Vinexpressen.dk skriver om Sherry – besøg hos traditionalisten Lustau og anarkisten Spinola

Vi lander i Malaga og kører langs den spanske sydkyst til Jerez. Området er hjemsted for sherryen, der efter manges mening er en af landets The post Sherry – besøg hos traditionalisten Lustau og ...

Piskeriset på eventyr skriver om Snacks med laks og chili

Jeg har lavet en simpel snack med laks og chili. Eller måske skal jeg nærmere kalde det en let frokost, for det var nemlig, hvad disse her blev til i weekenden. Den er naturligvis med i mit chili-be...

www.madforlivet.com skriver om Kan Hjerne og Tro Helbrede?

Vores tanker, tro og overbevisninger påvirker vores fysiske krop, og jo før disse aspekter inddrages i behandlingen af sygdomme i Danmark, jo bedre, for vi besidder enorme ressourcer, der kan hjælp...

Louises Madblog skriver om Chokolade pavlova

Her kan du finde min allerbedste opskrift på chokolade pavlova med flødeskum og bær, der nok er en af de desserter, der er nemmest at lave. Det er meget hurtigt at lave marengsbunden, og så kan de...

Noget i ovnen skriver om Stegt flæsk i ovn med lækre ovnkartofler

Stegt flæsk i ovn er bare den nemmeste måde at lave flæsk på. Du slipper for at flæsket "sprutter" på komfuret. Flæsket passer sig selv i ovnen og fedtet drypper af, ned på en bageplade med ba...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker om ‘Mistrivsel’

Der er snart ingen i Danmark, der ikke på en eller anden måde lider af det, man kalder ‘mistrivsel’. Senest læste jeg at chefer nu også lider af mistrivsel, ligesom ansatte, børn, ung...

Landleys Kok skriver om Fläsklägg med risotto och friterad grönkål

Fläsklägg med risotto och friterad grönkål är en cross over mellan det svenska och det italienska. Svensk husman möter italiensk husman, så att säga. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Madens Verden skriver om Stegt torsk med kartofler og soltørrede tomater

Min opskrift på stegt torsk med kartofler og soltørrede tomater. En lækker og nem ret med torskefilet, som de fleste vil kunne lide. Stegt torsk med kartofler og soltørrede tomater er en lækker f...

Valdemarsro skriver om Kålpande med spidskål og oksekød

Nem og lækker kålpande med spidskål og oksekød som er super budgetvenlig og lynhurtig at lave. Man kan bruge retten som fyld i forårsruller, men den er også lækker at spise bare helt som er. De...

Smag Aarhus skriver om Valentinsdag i Århus: Her er 8 restauranter til en romantisk middag

Har du lagt planer for din Valentinsdag i Århus? Hvis ikke, har vi lavet en guide herunder, med 8 fantastiske og populære steder i Århus, som er perfekt til din valentinsdag. Om du er til Michelin,...

Mad for madelskere skriver om Biksemad med kylling

Find hele opskriften på Biksemad med kylling hos Mad for Madelskere.

herzelieb skriver om Kartoffel-Lauchpuffer Rezept – schnelles Mittagessen

Kartoffel-Lauchpuffer eignen sich perfekt für ein vegetarisches Mittagessen. Sie sättigen gut und sind schnell gemacht, was natürlich super für die Feierabendküche ist. Es sind nicht einfach nur ...

Hashtagmor skriver om Butterdej med fyld af svinekød og feta creme

En skøn opskrift på butterdej med fyld af svinekød og feta creme. Opskriften er inspireret fra det græske køkken og fuld af smag. Det var et kæmpe hit hos særligt den yngste i husstanden og ops...


Tirsdag d. 6. Februar 2024

Noget i ovnen skriver om Opskrifter på tærter – nemme lækre madtærter

Her får du opskrifter på tærter i massevis. Nemme lækre madtærter til frokost eller aftensmad. Tærter er et hit, både til hverdag og når du skal have gæster. Madtærter kan laves i forvejen o...

Evas Køkken skriver om Halloumigryde med kikærter

 Vi har fået denne vegetariske ret til aften. Den var virkelig lækker, så den skal da på bloggen. Opskriften er lånt fra Jons Madklub men er ikke gengivet 100% som Jon’s her...