Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Torsdag d. 7. September 2023

Madens Verden skriver om Løgsalat - nem og lækker salat med løg og pære

Løgsalat er en lækker salat med rødløg, hvor løgene koges nogle få minutter. Løgsalaten er med en skøn dressing, og passer perfekt som salat til kødretter. Løgsalat er en nem og lækker sala...

KalleMad skriver om Panjin Red Beach in Liaoning Province, China

#cina, #travel, #Tourism, #chine, #bohai

Stinna skriver om Brombærkage

Brombærkage med marcipan, hvid chokolade og citron. Denne kage med brombær smager helt fantastisk og er samtidigt virkelig nem at lave. Opskrift… The post Brombærkage appeared first on Stinna...

hannemad skriver om Gulerodsblenderkage

Det gode ved denne opskrift er at du vejer tingene af i blenderen, så du ikke skal bruge en masse redskaber, hvilket gør kagen hurtig at lave. The post Gulerodsblenderkage appeared first on hannemad...

Henriks madblog skriver om Chokoladekage med Kahlua

Denne chokoladekage med Kahlua er så velsmagende og velduftende, at den helt sikkert vil blive en personlig favorit. Kahluaen giver den kun en mild kaffesmag, der forstærker chokoladearomaen og gør...

Gastromad skriver om Limoncello Tiramisu

Limoncello tiramisu er en skøn forfriskende citrondessert lavet med den italienske likør Limoncello. Jeg elsker når desserter er både friske og kan laves i god tid i forvejen. Med denne limoncello...

Smag Aarhus skriver om 6 sandwichsteder i særklasse i Aarhus

Glem alt om tørt toastbrød med slatten salat og kedelig ost. Her får du seks steder i Aarhus, der serverer en formidabel sandwich. Den sprøde sandwich – Bite & Juice Har du lyst til en s...

Bergholts opskrifter skriver om Jomfruhummerbisque med jomfruhummerhaler og filet af havtaske

Hvad er en bisque? I det traditionelle franske køkken jævnes en bisquepå skalddyr (jomfruhummer, krebs, hummer) med ris — og det var vist i nogle år definitionsforskellen på en (legeret) su...

www.madforlivet.com skriver om Risikoen ved inaktivitet og immobilitet

Vi mennesker er skabt til at bruge kroppen, og det kan have fatale konsekvenser for helbredet, hvis vi ikke bevæger os. Inaktivitet kan medføre alvorlige funktionsnedsættelser, som både … L...

Drop Slankekuren skriver om Sej i filopakker

Det smager dejligt, er hurtigt at lave, og så mætter det altså utroligt meget. Der kan sagtens blive lidt salat til madpakken dagen efter. Denne opskrift Sej i filopakker blev udgivet først på D...

Madens Verden skriver om Kål i fad med ris og porrer (populær aftensmad)

Opskrift på kål i fad er lækker mad med spidskål, porrer, hakket oksekød, gulerødder og gode krydderier. Nem aftensmad som alle kan lide. Kål i fad er en dejlig og lækker ret på travle hverda...

Madens Verden skriver om Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad

Her er min opskrift på kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad. En god hverdagsret med mad i fad, der kan serveres med ris - eller blot som retten er. Kylling med blomkål er en skøn opskr...

Madens Verden skriver om Pasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutter

Pasta med frisk spinat er en nem pastaret, som jeg her har lavet med madlavningsfløde. Du kan lave retten på 15 minutter, og nyde pastaretten som den er. Opskriften på pasta med frisk spinat er ber...

Madens Verden skriver om Nem og sund ærtesalat med spidskål og agurk

Her får du min opskrift på ærtesalat med spidskål og agurk. En god allround salat med ærter, som du kan bruge til alle slags mad. Herunder også grillmad. Opskriften på ærtesalat er beregnet so...

Madens Verden skriver om Kaffefilter: Skal jeg vælge brunt eller hvidt filter?

Kaffefilter forhindrer grums i at løbe ned i kaffen. Men er de brune lige så gode som de hvide? Se, hvad du skal gøre for at få den bedste smag. Kaffefilter blev opfundet i begyndelsen af 1900-tal...


Onsdag d. 6. September 2023

www.madforlivet.com skriver om Hvornår er man midaldrende og hvornår er man gammel?

Hvornår er man egentlig midaldrende og gammel? Vi danskere lever længere og længere, og derfor kan det give god mening at pudse begrebet ”gammel” af. Men samtidig kan … Læs mere → ...

Jensen's Madblog skriver om Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl

Få en lækker opskrift på ølkage, der er en skøn krydderkage lavet med hvidtøl og krydderier. Ølkagen er nem at bage og serveres med smør. Ølkage er en klassisk og utrolig nem kage med hvidtø...

Vinexpressen.dk skriver om Pineau des Charentes – Frankrigs største vinhemmelighed

Hører du til dem, der elsker at køre de sikre valg, så kender du sikkert ikke Frankrigs bedst bevarede vinhemmelighed fra Cognac-området, Pineau des Charentes, The post Pineau des Charentes – Fr...

Noget i ovnen skriver om Blomme crumble – nem kage i ovn el. airfryer

Blomme crumble. Uhm her får du opskriften på en nem lille blommecrumble du kan lave i både ovn og airfryer. På min gåtur forleden kom jeg pludselig forbi et blommetræ og på ingen tid kunne jeg ...

Familiefletninger skriver om Hundetrimmere: Den Ultimative Guide til Pleje af Din Pelsede Ven

For hundeejere er pleje af ens firbenede ven en vigtig del af forholdet. En essentiel del af denne pleje er at holde pelsen vedlige, og det er her, hundetrimmere kommer ind i billedet. Lad os udforske...

Louises Madblog skriver om Pestosnegle

Indlægget Pestosnegle blev først udgivet på Louises Madblog.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sensommerens morgentåger

Når vejret er inde i en god periode i sensommeren, opstår der tit en tommetyk tåge over bakkerne omkring solopgang. Tågen letter ved 10 tiden, når solen bryder rigtigt igennem. Jeg kan godt lide ...

Susanne Pagh skriver om Citronsnitter a la lemonbars

Citroner og sukker går ret godt sammen – syrligt-sødt er en virkelig god kombination. Og de syrligt-søde citronsnitter smager bare rigtig godt, især til en kop te med citron eller bergamotte, so...

KalleMad skriver om The path to Ballynoe Stone Circle in Northern Ireland

#Tourism, #path, #forest, #landscape, #nature

www.madforlivet.com skriver om Ny forskning af telomerer – Aldring kan bremses

Telomerer og aldring: Helt ny forskning foretaget af bl.a. Urban Alehagen, der så nærmere på de såkaldte telomerer, viser, at vi er i stand til at bremse menneskets … Læs mere → Indl...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet risifrutti til morgenmad eller dessert

Hjemmelavet risifrutti er let at lave og kan ovenikøbet være en sund start på dagen. Spis den som morgenmad, dessert eller mellemmåltid. Du kan lave en hjemmelavet risifrutti super nemt, og så er...

Landleys Kok skriver om Falsk vegetarisk hummersoppa av pumpa

Hummersoppa utan hummer, går det? Absolut! Detta recept på falsk vegetarisk hummersoppa av pumpa är en lyxsmakande fattigmanssoppa av billigare ingredienser » Besök Landleys Kök för fler goda r...

Mad for madelskere skriver om Hindbærtærte med frangipane

Find hele opskriften på Hindbærtærte med frangipane hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Sammenkogt ret

Sammenkogt ret er en 80'er-klassiker. Ingen grøntsager, men både bacon og cocktailpølser. Denne opskrift Sammenkogt ret blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Cheeseburger Suppe Rezept – genial einfach, schnell gemacht

Sprechen wir jetzt über Hackfleischsuppe oder Käsesuppe? Ich würde sagen beides – denn mit diesem Cheeseburger Suppe Rezept kocht man ein bisschen von Beidem.. Eine leckerer und würziger Sup...

Madens Verden skriver om Kalkun i paprikasauce med champignon

Her får du min opskrift på kalkun i paprikasauce. En både nem og hurtig kalkunret, der laves i pande og serveres med pasta eller kogte ris. Kalkun i parikasauce er en lækker middagsret med kalkun ...

Madens Verden skriver om Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat

Fyldte bagte kartofler med bacon og spinat smager himmelsk godt. Her er min opskrift på fyldte bagekartofler, der er nemme at lave med eller uden ost. Prøv lige disse fyldte bagte kartofler med baco...

Madens Verden skriver om Salat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødder

Se hvordan du laver den lækreste salat med bønnespirer, revne gulerødder og ristede cashewnødder. Salaten vendes med citrondressing. Salat med bønnespirer er et sundt tilbehør til mange retter m...

Madens Verden skriver om Saltede mandler - opskrift på nemme saltmandler

Her får du min opskrift på saltede mandler, der er lækre og tilpas saltede saltmandler. Mandlerne koges først, hvorefter de bages sprøde og lækre i ovnen. Uuuuhm, saltede mandler. Jeg vil gerne ...

Madens Verden skriver om Gammeldags bradepandekage med æbler

Her får du Danmarks bedste opskrift på en gammeldags bradepandekage med æbler. Men se også hvordan den laves med kakao, rabarber eller pærer. Den gammeldags bradepandekage med æbler er en af de ...

Madens Verden skriver om Madolie - se hvad du skal bruge de forskellige olier til

Her er en nem oversigt over, hvad du kan bruge de forskellige typer af madolie til. Se hvad olivenolie, rapsolie og andre olier er bedst til. Madolie er ikke kun madolie, for kan man stege i olivenoli...


Tirsdag d. 5. September 2023

Min Madopskrift skriver om Mørbradbøffer med flødesauce og svampe

Mørbradbøffer med fløde, svampe og bacon er en ret der simpelthen smager fantastisk. Særligt den lækre brune sauce smag er helt i særklasse. Indlægget Mørbradbøffer med flødesauce og svampe ...

Mad for madelskere skriver om Pizza med oksekød og bacon

Find hele opskriften på Pizza med oksekød og bacon hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Naanbrød med hvidløg & ost – nem opskrift

Naanbrød med hvidløg og ost. Uhm her får du opskriften på det lækreste naan brød med hvidløgssmør og smeltet ost i midten af dejen. Disse fladbrød, pandebrød eller naan brød, som de også k...

Familiefletninger skriver om Alt hvad du behøver at vide om skoletasker – køb din hos Hugo P

Skoletasker er en vigtig del af skolelivet, især for elever i de yngre klasser. Det er her, at bøger, skriveredskaber, madpakker og andre ting samles og transporteres til og fra skolen. Derfor er de...

Stinna skriver om Halloumi stroganoff

Halloumi stroganoff er en lækker vegetarisk gryderet. Gryderetten er lavet med stegt halloumi, fløde, paprika og røget paprika. Den minder om stroganoff… The post Halloumi stroganoff appeared...

Stinna skriver om Æggemuffins

Æggemuffins med salatost, løg og porre. Æggemuffins er utrolig nemme at lave og er helt perfekte til madpakken.  Opskrift på vegetariske æggemuffins… The post Æggemuffins appeared first o...

Hashtagmor skriver om Pastasalat med kylling og fetacreme med avocado

En virkelig lækker pastasalat med kylling og grøntsager serveret med en lækker cremet fetacreme med avocado i. Er du på jagt efter en nem og lækker måde at nyde en let frokost eller aftensmad? S...

Louises Madblog skriver om Nytårsmiddag

Indlægget Nytårsmiddag blev først udgivet på Louises Madblog.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Top tomaterne

I slutningen af august begynder mange tomatplanter at se lidt trælse ud. Bladene i toppen er små og trykker sig mod drivhusets loft, og længere nede på planten begynder de gamle blade at gulne. S...

Jensen's Madblog skriver om Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Skøn opskrift på klassisk hakkebøf med bløde løg. Hakkerbøffer er altid en populær ret til aftensmad, og så er den hurtig at tilberede. Hakkebøf med bløde løg kan få mundvandet til at løb...

www.madforlivet.com skriver om Smuk hud hele livet – syv gode råd

Ønsker du smuk hud hele livet, så får du her syv gode råd. For det handler ikke kun om dyre cremer eller kosmetiske behandlinger. Det handler derimod primært … Læs mere → Indlægget ...

Helt op til månen skriver om Bliv klogere på din fertilitet med en sædtest

En sædtest, også kendt som en sædanalyse, er en afgørende undersøgelse for mænd, der ønsker at forstå deres fertilitet bedre. Denne test evaluerer kvaliteten og mængden af sædceller i en pr...

Smag Aarhus skriver om Byd velkommen til Royal Indian Zaika – oplev autentisk indisk mad

Den 28. juli kunne den indiske restaurant Royal Indian Zaika slå dørene op i Frederiks Allé i Aarhus. Og det er ikke bare en hvilken som helst indisk restaurant. Den familiedrevne perle byder nemli...

Drop Slankekuren skriver om Stegte skrubbefileter med citronbagte løg

Dejligt velsmagende fisk med lige så velsmagende tilbehør. Denne opskrift Stegte skrubbefileter med citronbagte løg blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Chili con kylling - lækker chiliret med bønner og ris

Her får du min opskrift på chili con kylling. En lækker og nem chiliret med bønner og ris, der minder om en klassisk chili con carne. Chili con kylling er en skøn variant af den populære chili c...

Madens Verden skriver om Italiensk torsk med pasta og grønt

Italiensk torsk med pasta og grønt er en sund opskrift. Retten er inspireret af det italienske køkken, og den er hurtig og nem at lave. Denne opskrift på italiensk torsk med pasta er god til alle, ...

Madens Verden skriver om Blomkålsrøsti - opskrift på sunde røsti med blomkål

Blomkålsrøsti er sunde og nemme røsti, der laves med blomkål og gulerødder. De lækre røsti formes på en bageplade, og bages i ovnen i 30 minutter. Nemme blomkålsrøsti, der er super skønne s...

Madens Verden skriver om Kærnemælkshorn - opskrift på lækre horn med hindbær

Her får du den bedste opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce. Disse kærnemælkshorn er de traditionelle, som både er sprøde og lette. Kærnemælkshorn med hindbærremonce er lækre kage...

Madens Verden skriver om Æggekage med blomkål, forårsløg og pølser (ovnbagt)

Lav en lækker æggekage med blomkål, forårsløg og pølser. Her får du min opskrift på blomkålsæggekage, der er god til frokost eller aftensmad. Æggekage med blomkål og forårsløg er en lidt...

Madens Verden skriver om Sæson i september: Se alle frugter og grøntsager

Der er stadig meget frugt og grønt, som er i sæson i september. Vi viser dig en oversigt over alt det, du kan få friskt og lokalt. Sæson i september, ja, det er der faktisk en masse grøntsager sa...

Familiefletninger skriver om Tre hjertevarmende gaveidéer til mor og far

At finde den perfekte gave til dine forældre er en måde at vise din kærlighed og påskønnelse for alt, hvad de har gjort for dig. Her er tre smukke gaveidéer, der vil bringe et smil til både din...


Mandag d. 4. September 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Den Hvide Hest

Da vi var i Kolding for et stykke tid siden, spiste vi på Den Hvide Hest om aftenen. Inden vores tur til det jyske havde jeg spurgt Johan om hvilke restauranter, han kunne anbefale i Kolding, og her ...

Smag Aarhus skriver om 5 gode barer i Aarhus

Hvis du er tørstig efter en god øl, så er der heldigvis mange muligheder i Smilets By. Her er en guide med fem hyggelige barer i Aarhus – lige fra det uformelle værtshus til den smarte ølba...

Bageglad skriver om Banankage med nutella cream cheese glasur

Den mest svampede banankage, du kan forestille dig, toppet med en fløjsblød nutella glasur og hakket mørk chokolade. Indlægget Banankage med nutella cream cheese glasur blev først udgivet på Ba...

Jensen's Madblog skriver om Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos

Millionbøf med pasta eller kartoffelmos er en klassiker i det danske køkken, og denne opskrift er virkelig god og samtidig børnevenlig. Her får du den nemme opskrift på millionbøf med pasta elle...

Noget i ovnen skriver om Brombær mazarintærte med marcipan – nem

Brombær mazarintærte. Uhm her får du opskriften på en sprød lækker mazarinkage med brombær, der er meget nem at lave. Se lige en lækker kage jeg bagte i weekenden. Der er massevis af brombær ...

Stinna skriver om Domoda

Domoda er en afrikansk gryderet med peanutbutter og en masse smag. Gryderetten er med hvide bønner, gulerødder, kål og er den perfekte… The post Domoda appeared first on Stinna.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Septemberdage

Det blev september, og vi har sagt farvel til en regnfuld august. Indtil videre har måneden opført sig ganske pænt – kun få og små regnbyger i hele fire dage. I dag er himlen septemberblå,...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Ginne på gården

Måske kender du det med, at man har enormt meget lyst til en Hollybar. Det kunne også være en anden snack, men jeg har bare en ting med Hollybar, der går helt tilbage til mine unge år, som gæst ...

Bagning med budget skriver om Glimt fra Klimafolkemødet

En event er løbet af stabellen. Årets Klimafolkemøde er slut for denne gang. Jeg havde et par vagter og nød at være en del af det store frivillige fællesskab. Der er rigtig mange frivillige R...

Valdemarsro skriver om Sprød mexi torsk med mangosalsa

Her får du en super lækker opskrift på saftig og sprød mexi torsk serveret med mangosalsa og pico de gallo. En dejlig ret fyldt med farver, smag og friskhed fra frugt, grøntsager og krydderurter,...

Madens Verden skriver om Ugens vine, uge 36/2023: Superkøb blandt de billigste vine

Her får du ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af de vine, supermarkederne har på tilbud i denne uge 36/2023. I denne uge er "blot" 17 vintilbud udvalgt, men til ge...

Landleys Kok skriver om Blomkålsgratäng med mangold och kantareller

Vad kan man laga av blomkål och kantareller? Varför inte svänga ihop en god blomkålsgratäng med mangold och kantareller? » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Manti

Manti er pasta formet som små kuverter, trekanter eller lignende faconer, og de er fyldt med hakket kød. Denne opskrift Manti blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Karrykødsovs med ris og grøntsager

Sådan laver du en lækker og børnevenlig karrykødsovs. En skøn opskrift, der i smag minder om boller i karry. Serveres med kogte ris og grønt. Karrykødsovs med ris er en skøn aftensmad, som er ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 giver dig syv opskrifter, så du kan lave nem og velsmagende aftensmad hele den kommende uge. Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så kan du få hjælp her...

Madens Verden skriver om Koldhævede speltboller

Få en nem opskrift på koldhævede speltboller, der hæves i køleskab natten over. Dejen er let at røre sammen, og bollerne bages om morgenen. Koldhævede speltboller er super nemme at lave, og med...

Madens Verden skriver om Blomkålscouscous - sund couscous af blomkål

Her er min opskrift på en sund blomkålscouscous. Det er en nem og lækker couscous lavet af blomkål, der er god som salat og tilbehør. Blomkålscouscous lavet af blomkål er super nemt at lave, og...

Madens Verden skriver om Appelsin og kokoskage med appelsinglasur

Her er min opskrift på en lækker appelsin og kokoskage. En nem kage, hvor smagen af appelsin og kokos er nøje afstemt. Bagetid: 25 min. Appelsin og kokoskage er en fantastisk lækker kage, der smag...

Madens Verden skriver om Er Airfryer billigere i strøm end ovn?

Er det billigere i strøm at bruge en Airfryer end den almindelige ovn? Og hvad er forskellen? Her får du svaret, så du kan spare lidt strøm. Hvad er forskellen på at lave mad i en airfryer i forh...


Søndag d. 3. September 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Upside down æblekage

Det er æblesæson, så jeg har kastet mig ud i at lave en upside down æblekage. Kan man have for mange opskrifter på æblekage? Absolut ikke, så her er endnu en god en til samlingen! Og så ikke e...

Louises Madblog skriver om Dadler med peanutbutter og chokolade

Indlægget Dadler med peanutbutter og chokolade blev først udgivet på Louises Madblog.

Anna-mad skriver om Hindbær cheesecake is

Jeg fik en idé den anden dag. Jeg kunne ikke helt finde ud af, om den var gal eller genial, men jeg kunne ikke slippe den igen. En hindbær cheesecake is. Altså hjemmelavet is (den nemme variant med...

Noget i ovnen skriver om Æbleflæsk i airfryer – baconsteg med æbler

Æbleflæsk i airfryer. Her får du opskriften på en 2 i én opskrift. En sprød lækker baconsteg eller røget ribbensteg tilberedt med æbler nedenunder. Kan laves i både ovn og airfryer. Sikke en...

Kærlighed & Kikærter skriver om Chutney med æble, rabarber, rødløg og varme krydderier

Opskriften på denne chutney med æble, rabarber, rødløg og varme krydderier er super enkel. Chutneyen smager fantastisk både på brød med smør og som tilbehør til en karryret eller daal. Til ci...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 36

Mandag: Tærte med grønne bønner. Salat med agurk og tomat. Tirsdag: Durumruller med rødkål Onsdag: Hokkaidosuppe med majstopping Torsdag: Rugbrød med lune frikadeller (fra Rema). Vegedeller til ...

Jensen's Madblog skriver om Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Sådan laver du en nem kiksekage uden palmin. En skøn opskrift på lækker kage med kiks, der er lagt sammen med chokolade og kondenseret mælk. Her får du den lækreste og nemmeste kiksekage opskri...

Madens Verden skriver om Klassisk mørbradgryde med ris, bacon og cocktailpølser

Mørbradgryde med ris er en nem og klassisk ret til aftensmad, som både store og små kan lide. Her er min opskrift med bl.a. svinemørbrad, bacon og champignon, der serveres med ris. Mørbradgryde e...

Madens Verden skriver om Squashlasagne - sundere opskrift med squash

Lav en lækker squashlasagne, der er en kødfri lasagne med masser af squash. En nem opskrift med bechamel, der samtidig er meget mættende. Squashlasagne er en nem og lidt sundere variant af de klass...

Madens Verden skriver om Fødselsdagsboller - opskrift på nemme bamseboller

Fødselsdagsboller er fast inventar til fødselsdagen, men nyd gerne bollerne året rundt. Denne opskrift er nem, og den giver flotte og luftige boller. Her får du opskriften på klassiske fødselsda...

Madens Verden skriver om Gulerodsgryde med kylling og spinat

Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris. Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves me...

Madens Verden skriver om 10 opskrifter med spinat

Hvad kan man lave med spinat? Spinat er sundt og smager skønt som tilbehør og i retter. Se ti af vores populære opskrifter med spinat her. Spinat er kendt som grøntsagen, du bliver lige så stærk...

Madens Verden skriver om Cremetærte - nem mørdejstærte med creme

Cremetærte er en lækker mørdejstærte, der er fyldt med hjemmelavet kagecreme og drysset med hasselnøddeflager. Cremetærten er meget nem at lave. Cremetærte er til dig, der både elsker mørdejs...

Helt op til månen skriver om Sådan finder du den rigtige madkasse til dit barn

Ah, skolestart! Det er tid til at købe nye sko, skolebøger og ikke mindst, en ny madkasse. Men vent, det er ikke bare en hvilken som helst madkasse, vi taler om. Det er den lille skattekiste, der ho...


Lørdag d. 2. September 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Daube – fransk simreret

Jeg er ved at nærme mig slutningen på det provencalske benspænd, og en af de sidste retter bliver den franske simreret, daube. Det er simremad baseret på oksekød, så det er faktisk en ret, jeg i...

Noget i ovnen skriver om Æble blommemarmelade – nem opskrift

Æble blommemarmelade. Uhm her får du opskriften på en nem lækker marmelade lavet med æbler og blommer. Denne marmelade lavede jeg sidste år, da jeg i september fik en stor poste pose dejlige Vic...

Anna-mad skriver om Madplan uge 36

Det er endnu engang blevet lørdag morgen, og det betyder, at det er tid til endnu en madplan. Har du fulgt med her på bloggen, ved du også, at der kommer en ny madplan hver uge. Det her er madplan ...

Landleys Kok skriver om Öl- och äppelkokta ribs med zucchinislaw och ugnsbakta potatishalvor

Sugen på amerikanskt till middag? Dessa öl- och äppelkokta ribs med zucchinislaw och ugnsbakta potatishalvor är så gott och passar perfekt till helgen. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

herzelieb skriver om Muh-Kuchen Rezept – ein besonderer Sahne-Karamell-Kuchen

Für dieses Muh-Kuchen Rezept braucht ihr Muh-Bonbons oder Kuh-Bonbons! Ihr kennt sie bestimmt, die weichen Caramel-Toffees, die meistens in gelb-weiß gestreiften Papier, auf dem eine Kuh abbildet is...

Madens Verden skriver om Italiensk bøf med pasta og grøntsager

Her får du min opskrift på italiensk bøf med pasta og grøntsager. En sundere opskrift på bøf med lækkert tilbehør, der også er god gæstemad. Italiensk bøf er en perfekt ret, hvis du holder ...

Madens Verden skriver om Rådhus muffins

Få en nem opskrift på fantastiske rådhus muffins, der bages med kransekagemasse og hindbærmarmelade. Opskriften giver 12 stk. lækre muffins. Rådhus muffins er måske de bedste muffins, som jeg k...

Madens Verden skriver om De 8 bedste opskrifter med sennep

Hvis du elsker sennep, skal du se disse lækre opskrifter med sennep. Her kan du også læse hvad sennep er, hvordan det laves og om senneppens oprindelse. Her er otte lækre opskrifter med sennep, so...

Madens Verden skriver om Nemme og cremede flødekartofler i ovn

Flødekartofler er populært tilbehør til alle slags kød. Her er min bedste opskrift på flødestuvede kartofler, som kan laves i ovn og grill. Her er min bedste opskrift på nemme flødekartofler, ...

Madens Verden skriver om Kanelsnurrer

Kanelsnurrer er en populær fætter til den skønne kanelsnegl, og her er en nem opskrift på de lækre kanelboller. Kanelsnurrerne kan også bages i fad. Kanelsnurrer er altså en af mine favoritter,...

Madens Verden skriver om Skjult sukker i mad - madvarer du ikke vidste indeholder sukker

Skjult sukker i mad kan medvirke til, at vi får meget mere sukker end anbefalet. Se, hvilke madvarer du måske ikke anede, indeholder sukker. Skjult sukker er et udtryk for alt det, vi får gennem ma...


Fredag d. 1. September 2023

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 36 – lette sensommer opskrifter

Madplan uge 36. Her får du en masse lette opskrifter på nem aftensmad til en ny uge. Det er blevet sensommer og vejrudsigten lover sol og sommer den næste uge, hvor er det bare skønt! Så dejligt ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 36.

Jeg holder sommerferie for tiden, men det gør madplanerne ikke. Derfor er den her madplan til uge 36 skrevet fra den fineste, lille terrasse foran vores lejede sommerhus her på Bornholm. Og selvom v...

Hashtagmor skriver om Madplan 03.09.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Butterdejstærte med tomat & flødeost – nem

Butterdejstærte med tomat og flødeost. Her får du opskriften på en rigtig nem og lækker tærte med butterdej, flødeost og tomater. Det er bare så nemt at lave en hurtig nem madtærte med butter...

Min Madopskrift skriver om Græskar til ristede græskarkerner

Det er ikke alle græskar der har de rigtige græskarkerner, der egner sig til, at blive til de sprøde og lækre ristede græskarkerner Indlægget Græskar til ristede græskarkerner blev først udgi...

Anna-mad skriver om Fisk i fad med porrer, kartofler og fløde

Jeg glædede mig faktisk til at smage denne ret, allerede inden jeg gik i gang. Det var som om, at jeg vidste præcis, hvordan den ville være og smage på forhånd. Og det blev præcis lige så godt,...

Evas Køkken skriver om Romescosauce

 Jeg er stor fan af rugbrødsmadder og tænker altid i ‘grønne’ stykker smørrebrød. I sommer, på Ærø, fik jeg på Ærø Bryggeri, et stykke smørrebrød med tomat og romesco. Det s...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Hvis bare Debussy vidste..

I aftes, igen i aftes fristes jeg til at skrive, fik jeg fuld plade i oplevelsesbingo, da Aarhus symfoniorkester tog os en tur med ud på Aarhusbugten til tonerne af blandt andet Debussys La mer. Det ...

Evas Køkken skriver om Kylling i peberrod🤍

 Jeg havde nærmest helt glemt denne ret, som min mormor serverede for mig tilbage i 80´erne. Retter fra en glemt tid, bringer minder. Den lidt sur/søde og en anelse stærke sauce smager p...

Valdemarsro skriver om Kylling pastasuppe med grøntsager

Lækker og nem kylling pastasuppe med grøntsager og masser af gode krydderier. En dejlig nem hverdagsret som smager dejligt og er rar at varme sig på ved aftensmåltidet. Dejlig krydret, cremet og n...

Mad for madelskere skriver om Lakseruller med hytteost og avocado

Find hele opskriften på Lakseruller med hytteost og avocado hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Sensommerbuketter

Så er det i dag, at jeg skal være frivillig på Klimafolkemødet. Det glæder jeg mig til – der er en helt særlig stemning, masser af mennesker og aktiviteter og masser af info om grøn omsti...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 36

Find hele opskriften på Madplan uge 36 hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Fisk biryani risotto

Det ser måske ikke ud af så meget, men det smager af meget. Andet lyst kød, som f.eks. kylling eller gris, vil også sagtens kunne anvendes. Denne opskrift Fisk biryani risotto blev udgivet først ...

Madens Verden skriver om Lækker blomkålsgryde med kylling

Her er min opskrift på lækker blomkålsgryde med kylling. En nem gryderet, der bla. laves med blomkål, kylling, kartofler og gulerødder. Jeg kan varmt anbefale denne lækre blomkålsgryde, der bå...

Madens Verden skriver om Ribbensteg - opskrift med sprøde svær, tid og temperatur

Se her hvordan du laver ribbensteg med sprøde svær i ovn. En nem opskrift med stegetid, og ribbenstegen kan også laves i grill. Ribbensteg udskæres af svinebryst, og er et relativt fedtholdigt sty...

Madens Verden skriver om Perlebyg med grønkål, avocado og æble - en sund salat

Her er min opskrift på perlebyg med grønkål. En nem og sund salat, der også laves med avocado og æble, og det hele vendes i en lækker dressing. Opskriften på perlebyg med grønkål er beregnet ...

Madens Verden skriver om Chokolade mazarinkage med hvid chokolade ganache

Her får du min opskrift på chokolade mazarinkage med hvid chokolade ganache. Kagen er god til kaffe eller som den himmelsk gode dessertkage. Chokolade mazarinkage med hvid chokolade ganache er en he...

Madens Verden skriver om Madbrød med kærnemælk og havregryn (lækre kuvertbrød)

Her er en god opskrift på rustikke og lækre madbrød med kærnemælk og havregryn. Det er virkelig gode kuvertbrød. Til 16 madbrød med kærnemælk skal du bruge: 1,5 deciliter lunkent vand 1,5 dec...

Vinexpressen.dk skriver om Fadlagret portugisisk hvidvin fra Alentejo rydder bordet

Kan man lave god hvidvin i den portugisiske stegegryde? Ja, det kan man, og Joao Portugal Ramos er et lysende eksempel. Marques de Borba Vinhas The post Fadlagret portugisisk hvidvin fra Alentejo rydd...


Torsdag d. 31. August 2023

Madens Verden skriver om Nakkekoteletter i sennepssovs (i grill eller ovn)

Sådan laver du de lækreste nakkekoteletter i sennepssovs. Du kan både stege dem i grillen eller i ovn, og de bliver fantastiske. Nakkekoteletter i sennepssovs er en af de nemme opskrifter, der næs...

Noget i ovnen skriver om Nem cheesecake med rabarber & crumble drys

Nem cheesecake med rabarber. Her får du opskriften på en skøn nem dessert - nemlig cheesecake glas med rabarber kompot og crumble drys.  Jeg elsker bare de nemme hurtige desserter. I dag får du o...

Dalsgaard i Skivholme skriver om På eventyr i regnskoven

Ordet regnskov vækker tanker om tropisk hede. Om dryppende blade så store som spiseborde, om eksotiske og farverige, tallerkenstore blomster og om planter, vi kender som stueplanter, så høje som t...

Smag Aarhus skriver om Lupo åbner i Aarhus: Kom til testmiddag og spis til halv pris

Den 11. september åbner Madklubben op for deres nye italienske madunivers Lupo. Tre dage inden åbningen afholder restauranten testmiddag, hvor du kan spare 50% på din regning. Kom til testmiddag fr...

Smag Aarhus skriver om Guide: 5 forrygende slagtere i Aarhus

Er vegetarmad og meatless mondays ikke lige dig? Så foreslår vi at kigge forbi en af disse 5 knivskarpe slagtere i Aarhus. Slagterne lukker på stribe i Danmark, men heldigvis har vores dejlige by s...

Bagvrk skriver om Sprøde solsikkeboller bagt med gær – den perfekte bolle til dit morgenbord

Sprød skorpe, saftigt indre og en smag af ristede solsikkekerner… Solsikkebollerne er bagt med gær og kan både koldhæves eller bages efter få timer. Den perfekte bolle til dit morgenbord. V...

Landleys Kok skriver om Zucchinibiffar med sötpotatissallad och dillsås

Dessa zucchinibiffar med sötpotatissallad och dillsås passar fint att laga till vardagsmiddgen. Allt kan förberedas vilket är smidigt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

www.madforlivet.com skriver om Værn om vagusnerven

Den tiende hjernenerve er nervus vagus, og den er formodentlig vigtigste af vores hjernenerver. Vagusnerven – eller rettere vores to vagusnerver – for vi har et par, der … Læs mere U...

Drop Slankekuren skriver om Crostini til suppen

Crostini kan spise som tilbehør til suppe – som her – eller som en del af en tapas eller som et (ikke fedtfattigt) mellemmåltid. Denne opskrift Crostini til suppen blev udgivet først på Drop S...

Bergholts opskrifter skriver om Vin til julemaden – Atypiske valg: Champagne, riesling & kirsebærvin

Gæsteindlæg af Frederik Kreutzer, der i onlinesammenhæng kendes for vinbloggen Vinkreutzer. Når Frederik ikke svinger pennen på bloggen, arbejder han som produktchef for en af Danmarks ældste vi...

Madens Verden skriver om Braiseret kylling på 30 minutter (kyllingebryst)

Her er min opskrift på braiseret kylling, som du kan lave på 30 min. Her med champignon, soltørrede tomater og en vidunderlig sauce. Braiseret kylling er en dejlig opskrift, hvor du kan lave velsma...

Madens Verden skriver om Koteletter med spinat og broccoli

Her får du min opskrift på koteletter med spinat og broccoli. En sund ret med masser af smag, som også sagtens kan serveres som gæstemad. Koteletter med spinat og broccoli er en virkelig nem og l...

Madens Verden skriver om Hjemmelavet og cremet tomatsuppe med friske tomater

Min bedste opskrift på tomatsuppe. Nem, italiensk opskrift med friske tomater. Se også hvordan suppen laves med dåsetomater, pasta og andet. Tomatsuppe er en af de klassiske supper, som jeg holder ...

Madens Verden skriver om Banan brownie med chokolade og kokos

Her får du min opskrift på en fantastisk banan brownie med chokolade og kokos. Kagen er nem at bage, og den smager altså himmelsk godt. Banan brownie med chokolade og kokos er en lækker og tung ka...

Madens Verden skriver om Grahamsbrød - bagerens egen opskrift på grahamsbrød

Her får du bagerens opskrift på grahamsbrød. Den originale opskrift på brød med grahamsmel fra bagermester Hardy Christensen i Nørre Nebel ved Varde. Opskriften på grahamsbrød er skrevet af Ja...

Madens Verden skriver om Madens klimaaftryk - se listen over forskellige fødevarer

Madens klimaaftryk er meget forskellig alt efter, hvad vi spiser. Se forskellen på klimabelastningen for de mest almindelige fødevarer. Madens klimaaftryk er noget af det, der er kommet ekstra fokus...

Madens Verden skriver om Sennepssovs - den nemme opskrift

Sådan laver du den bedste sennepssovs til fisk. Sovsen er nem at lave som en opbagt hvid sovs, der smages til med sennep i passende mængde. Sennepssovs er en trofast følgesvend til retter med fisk,...


Onsdag d. 30. August 2023

KalleMad skriver om Blue Ridge Parkway

#travel, #usa, #wanderlust, #forest, #nature

Smag Aarhus skriver om Test

test Indlægget Test blev vist første gang den Smag Aarhus.

Smag Aarhus skriver om Anmeldelse: Restaurant L’øst bød på hyggelig New Yorker-stemning og en dessert i særklasse.

Smags anmelder har været forbi Restaurant L’øst, der ligger i Scandics kælder på Østergade. Det blev til en aften, der bød på fem forskellige retter. Herunder en dessert, der slog benene væk...

Bagning med budget skriver om Et hul i jorden

Byggeriets indledende fase er i gang. Der skal laves fundament. Og i forhold til sommerhuset, som blev bygget på skruer, så bliver huset her bygget på et traditionelt støbt fundament. Det har jeg ...

hannemad skriver om Solbær Flapjacks

Jeg er glad for Flapjacks eller havregrynsbar. De smager godt og så er de skønne at tage med på tur eller som noget syndigt i madpakken. The post Solbær Flapjacks appeared first on hannemad.dk.

Spiselig skriver om Smagen af København på én speciel restaurant

Oranje er en gastronomisk perle, der bringer nordiske og franske smage sammen på en elegant måde. Denne restaurant byder på en aftenmenu, der vil forføre dine smagsløg med en imponerende række a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om 5 gode opskrifter med blommer

Forleden plukkede vores nabo de sidste af deres blommer, og igen i år blev der en god portion til mig. Jeg har udstenet dem og lagt dem i fryseren – anbragt fladt i ét lag i poserne, så jeg k...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på Sabayonne- Zabaglione-creme / – sauce | Klassisk italiensk dessert

Opskrift på Sabayonne-creme (Zabaglione) Zabaglione, Zabajone, Zabaione, Sabayonne – kært barn har mange navne. Det er oprindeligt en klassisk italiensk dessert baseret på æggeblommer, sukke...

Mad for madelskere skriver om Butterdejsstænger med skinke i airfryer

Find hele opskriften på Butterdejsstænger med skinke i airfryer hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Ramen

Denne ramen er en lækker suppe med kylling, nudler, svampe, spinat og æg. Denne opskrift Ramen blev udgivet først på Drop Slankekuren.

herzelieb skriver om Parmesan Basilikum Dip – toll zu Brot oder einfach zu Nudeln

Diese Parmesan Basilikum Dip Rezept könnt ihr nach Herzenslust abwandeln! Ich mag, es, wenn da noch Platz für neue und eigene Kreationen ist. Parmesan und Basilikum passen schon von Haus aus gut zus...

Madens Verden skriver om Mormors madgryde på ca. 30 minutter

Du skal prøve mormors madgryde med koteletter i tern og cocktailpølser. En nem og hurtig opskrift, og madgryden er uden smør og fløde. Mormors madgryde er en både nem og hurtig gryderet, laves me...

Madens Verden skriver om Opskrifter med blomkål - alle vores favoritter

Her er 20 lækre opskrifter med blomkål, og der er noget for enhver smag. Få inspiration til både kolde og varme retter med den sunde kål. Opskrifter med blomkål indeholder både varme og kolde r...

Madens Verden skriver om Kylling i karry i ovn - opskrift på en klassiker

Her får du min opskrift på kylling i karry i ovn, og det er en meget lækker måde at lave denne klassiske ret på. Kyllingekødet bliver nemlig super mørt! Kylling i karry i ovn er ikke kun en nem...

Madens Verden skriver om Brombærkage - nem kage med brombær og crumble

Opskrift på nem brombærkage med friske brombær og en skøn crumble på toppen. Brombærkagen er nem at lave, og opskriften er med billeder. Brombærkage er absolut en af mine favoritter, fordi brom...

Madens Verden skriver om Rosinboller (hjemmebagte boller med rosiner)

De bedste rosinboller, der tager lidt tid at bage. Bollerne skal nemlig hæve i ialt to timer, men det er hele ventetiden værd. Rosinboller er fortrinligt bagværk, og her er en skøn opskrift på de...

Madens Verden skriver om Kolesterol - fakta, gode råd og sunde opskrifter

Kolesterol har de fleste hørt om, men hvad er det? Og hvad betyder vores kolesteroltal? Læs det hele her og se opskrifter på sund mad her. Kolesterol - de fleste kender ordet, men ved vi, hvad det ...


Tirsdag d. 29. August 2023

Hurtig Mums skriver om Pastrami sandwich

Pastrami sandwich laves oftest af oksebryst eller oksespidsbryst, men det kan laves af andre typer kød også – bov, lår og faktiske også af kalkun. Du skal helst have fat i noget nitritsalt,...

Piskeriset på eventyr skriver om Skærsøgaard Vin

Skærsøgaard Vin er blandt Danmarks ældste og største vingårde. De første vinstokke blev plantet tæt på Kolding i 1999, og vingården råder nu over 30.000 vinstokke. I 2018 gjorde Skærsøgaar...

KalleMad skriver om Pordoi Pass at 2239m, the highest surfaced road traversing a pass in the Dolomites, Italy

#Rosengarten, #Pordoijoch, #Italy, #Passo di Valparola, #Passo di Pordoi

Jensen's Madblog skriver om Makronkager - små kager med makroner

Få den rigtige opskrift på lækre makronkager, der var populære i 1980'erne. Små kager med makroner, der er seje i konsistensen. Nemme at bage. Midt i 1980'erne var disse små makronkager vældig ...

Hvad skal vi bage skriver om Bananmuffins i en luksusvariant

 Når vi ikke får spist bananerne inden de bliver for brune, ryger de i fryseren. Når der så er 3-4 stykker i fryseren, bliver der bagt en portion bananmuffins. Denne gang valgte jeg at d...

Noget i ovnen skriver om Gratineret blomkål med rasp & bechamelsauce

Gratineret blomkål. Her får du opskriften på en nem blomkålsgratin uden æg, men med rasp og bechamelsauce med fløde. En sprød og lækker gratin i ovn. Wow et kæmpe blomkål vi købte i vores g...

www.madforlivet.com skriver om Spis middelhavsmad og lev længere

Middelhavskost er blevet udråbt til en af verdens sundeste måder at spise på. Den er også i Danmark blevet kåret som den mest effektive slankekur. Og flere studier … Læs mere → Indl...

Stinna skriver om Efterårsboller

Efterårsboller med æbler, kanel og mørk chokolade. Disse lækre boller smager fantastisk og leder tankerne hen på det fine efterår. Opskrift på… The post Efterårsboller appeared first on ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Problemet løst

Hvor taknemmelig man kan blive, når man har et problem ogfår kvalificeret hjælp af dygtige mennesker. Her til formiddag fik jeg en mail fra WordPress med et lille stykke kode, jeg skulle kopiere in...

Mad for madelskere skriver om Karrydressing

Find hele opskriften på Karrydressing hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om 5 vietnamesiske spisesteder i Aarhus

Guide: Det er tid til aftensmad, og måske kan du næsten allerede smage den lækre, lune Pho. Her er 6 steder i Aarhus, hvor du kan købe vietnamesisk mad!  Smag på Vietnam, Kina og Thailand Kowloo...

Gastromad skriver om Gin og Vodka til Cocktails fra Bornholm Spirits

ANNONCE Dansk spiritus som gin, rom, whisky og rom har de senere år fået en mere og mere fremtrædende rolle indenfor kvalitets spiritus. Fra at være på forsøgsbasis fra whisky produktion, hvor r...

www.madforlivet.com skriver om Hvad er epigenetik?

Hvad er epigenetik – og hvordan kan det hjælpe dig med at få et langt og godt liv? Vil du gerne leve et langt og godt liv? Så … Læs mere → Indlægget Hvad er epigenetik? blev vist f...

Stinna skriver om Blåbærmuffins

Blåbærmuffins med hvid chokolade og citron. Lækre, saftige muffins med friske blåbær er noget af det skønneste bagværk. Disse muffins er ganske… The post Blåbærmuffins appeared first on...

Stinna skriver om Blåbærpandekager

Blåbærpandekager er små tykke pandekager, hvor der er blåbær i dejen. De friske blåbær giver en skøn smag til pandekagerne. Opskrift på… The post Blåbærpandekager appeared first on St...

Landleys Kok skriver om Hemmagjord pustasallad med kålrabbi

Pustasallad är en klassisk grönsaksinläggning med strimlad paprika, vitkål, lök och morötter. Visst kan man också göra hemmagjord pustasallad med kålrabbi. » Besök Landleys Kök för fler g...

Hashtagmor skriver om Stegte ris med ærter og majs serveret med crispy chicken med persille aioli

De lækreste stegte ris med ærter og majs serveret med hjemmelavet persille aioli og masser af sprøde nuggets. Den perfekte milde ret til børn som voksne helt sikkert også vil nyde. Nem og lækker...

Madens Verden skriver om Mad i fad - her er opskrifter på lækre retter du kan lave i fad i ovn

Mad i fad er genialt, og her får du 5 opskrifter på mad, der tilberedes i fad i ovn. Det er mad, som du nemt kan lave og med masser af smag. Jeg elsker mad i fad, og har efterhånden udviklet en del...

Madens Verden skriver om Kålkrebinetter med spidskål - vegetar krebinetter

En god opskrift på kålkrebinetter med spidskål. Lækre krebinetter uden kød, og de smager så godt, at du slet ikke savner kød. Nemme at lave. Kålkrebinetter med spidskål er en sund og vegetari...

Madens Verden skriver om 3 opskrifter med broccoli

Her er tre gode opskrifter med broccoli, der løfter kålens smag og som kan serveres til alverdens retter. Du kan også bruge dem som sunde snacks eller til en let frokost. Opskrifter med broccoli, s...

Madens Verden skriver om Banankage med chokolade i bradepande

Få min opskrift på verdens bedste banankage med chokolade i bradepande. En nem og fantastisk kage med modne bananer og mørk chokolade. Banankage med chokolade i bradepande er en himmelsk lækker mu...

Madens Verden skriver om Halloumi-fritter - opskrift på den perfekte snack

Halloumi-fritter kan både serveres sammen med andre retter eller med en dip ligesom pomme frites. Ostefritterne er dejlig sprøde og salte. Halloumi-fritter er den perfekte snack, som er blevet super...

Madens Verden skriver om Kantareller - fakta, opskrifter og næringsindhold

Kantareller har en særlig smag, som gør dem velegnet til sauce og gryderetter. Her kan du læse om de delikate svampe og deres anvendelsesmuligheder. Kantareller er en af fineste spiselige svampe, v...

Familiefletninger skriver om Fitnesscenter eller måske hjemmetræning?

Har du svært ved at komme ud og løbe eller cykle når det regner? Er et fitnesscenter grænseoverskridende? Eller kan du ikke finde plads i hverdagen, med børn, husholdning og familie, så kunne de...


Mandag d. 28. August 2023

Bageglad skriver om Ovnbagte kyllingenuggets og majskager med dip

Sprøde og saftige kyllingenuggets, serveres med sprøde majskager og den lækreste dip. Nem hverdagsmad som hele familien kan lide. Indlægget Ovnbagte kyllingenuggets og majskager med dip blev før...

Noget i ovnen skriver om Hasselback kylling med mozzarella ost & tomat

Hasselback kylling i fad. Her får du opskriften på lækker saftig kylling tilberedt i fad i ovnen med tomat og mozzarella. Nogle gange er de nemmeste retter altså bare de lækreste! Står du også ...

Jensen's Madblog skriver om Luksus hindbærsnitter med crumble

Her får du en dejlig opskrift på luksus hindbærsnitter, der smager så englene synger. En nem og sprød hindbærsnitte med crumble på toppen. Hindbærsnitter har været populære i mange år. Jeg ...

Mad for madelskere skriver om Gyrosmarineret kylling i airfryer

Find hele opskriften på Gyrosmarineret kylling i airfryer hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Ugens vine uge 35/2023: 17 vinkøb i særklasse denne uge!

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af de vine, supermarkederne har på tilbud i denne uge. Se bedømmelserne her. Jeg er meget spændt på, hvad du siger til uge 35's bedste vinkøb,...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Det hopper og danser – tekniske problemer

For tiden skriver jeg meget med WordPress. De kan nemlig ikke finde ud af, hvorfor billederne hopper og danser på siden. Jeg håber, de finder ud af det snart, for indlæggene må bare ikke se ud, so...

Valdemarsro skriver om Bagte krydrede tomater med orzo

Denne ret med bagte krydrede tomater med orzo er simpelthen så lækker og nem at lave. Tomaternes smag bliver ekstra intens af at blive bagt og sammen med honning, hvidløg og krydderier bliver det h...

Madens Verden skriver om Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne. Cornflakes kylling er altid et sikkert hit til aftensmad, og...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på onglet / nyretapper. Hvordan tilberedes udskæringen bedst?

Hvad er onglet / nyretapper? Ongletudskæringen – det danske ord for onglet er ‘nyretapper’ – ligger lige før flanksteaken og efter oksebrystet. Der er tale om to V-formede st...

Drop Slankekuren skriver om Lækker burger

Bag nogle gode burgerboller i forvejen, og så er der nem aftensmad. Denne opskrift Lækker burger blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om 10 opskrifter på hurtig aftensmad

Her får du 10 opskrifter på hurtig aftensmad, hvilket er lækre og velsmagende retter, der kan laves omkring 30 minutter på travle dage. I mange hjem er det ofte godt med opskrifter på hurtig afte...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 giver dig syv opskrifter på nem og lækker aftensmad og en kageopskrift, du kan lave i den kommende uge. Kender du det, at det kan være svært hele tiden at få idéer til, hvad...

Madens Verden skriver om Pasta med porrer og kylling - lækker pastaret med porre

Pasta med porrer og kylling er en lækker pastaret, der er nem og hurtig at lave. Få min opskrift her, og så har du mad klar om 30 min. Lav en lækker omgang pasta med porrer og kylling til aftensma...

Madens Verden skriver om Sellerifritter - opskrift på pommes frites af knoldselleri

Min opskrift på sellerifritter, der er pommes frites laves af knoldselleri. Selleristængerne steges nemt i ovnen, og bruges som tilbehør. Sellerifritter er egentlig bare pommes frites, der er lavet...

Madens Verden skriver om Tofu - opskrifter, fakta og næringsindhold

Tofu er den perfekte erstatning for kød, da den er rig på proteiner. Konsistensen gør, at man kan bruge den til alverdens retter. Her er fakta og tips. Tofu er et hit blandt mange vegetarer og vega...

KalleMad skriver om Tealight Candles, Port Gamble, Washington

#Tealight Candles, #Port Gamble, #Washington


Søndag d. 27. August 2023

Bageglad skriver om Pisket vanilje ganache

Den mest lækre og luftige piskede ganache, du kan forestille dig. Fyldt med vaniljekorn og massere af smag, samtidig med at den er let som en sky! Indlægget Pisket vanilje ganache blev først udgiv...

KalleMad skriver om Turquoise, Plitvice Lake, Croatia

#Turquoise, #Plitvice Lake, #Croatia

Piskeriset på eventyr skriver om Den Blå Bistro i Kolding

I slutningen af min sommerferie spiste jeg frokost på Den Blå Bistro i Kolding, da gemalen og jeg var på udflugt til det jyske sammen med vores vinvenner fra Tusen Vin. Første pitstop var bistroen...

Jensen's Madblog skriver om Syltede rødløg på ingen tid

Syltede rødløg har en smuk farve og lækker smag. Rødløg er super nemme og hurtige at sylte, og her får du den bedste opskrift på dem. Syltede rødløg har ikke kun en smuk farve, de smager ogs...

Noget i ovnen skriver om Flutes i airfryer m. græsk yoghurt – uden gær

Flutes i airfryer. Her får du opskriften på nemme hurtige flutes du kan lave med græsk yoghurt - helt uden gær og hævning. Flutes'ene er bagt i airfryer, men de kan selvfølgelig også bages i ov...