Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Mandag d. 15. Marts 2021

GastroFun skriver om Thai Beef Salad (Thailandsk bøfsalat)

Thai Beef Salad (Thailandsk bøfsalat) Billede Madmomster man, 15/03/2021 - 08:18 Tid i alt 56 minutter Udbytte 2 personer ...

GastroFun skriver om Citronfromagekage

Citronfromagekage Billede MickiCheng man, 15/03/2021 - 08:00 Tid i alt 3 timer, 35 minutter Udbytte 8 personer Læs mere om...

KalleMad skriver om

#Wanderlust, #Finland, #Lapland, #Travel


Søndag d. 14. Marts 2021

KalleMad skriver om Chedis at Wat Lanka Temple in Phnom Penh, Cambodia

#chedi, #travel, #Tourism, #buddhism, #wat

Kitchen of Kiki skriver om Bun with poppy seeds

I participated in a recent online Tupperware demonstration, where the recipe on bun with poppy seeds was shared with the participants. Instead of making a fast raising process, I decided to make a slo...

Maden i mit liv! skriver om Bøf stroganoff – nem opskrift på klassisk simreret.

Bøf stroganoff (eller boeuf stroganoff) er en rigtig klassiker. En af de der skønne gryderetter, som passer perfekt til de kølige efterårs- og vintermåneder. Og som kan forberedes på relativt ko...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 11

Endnu er der lavet en madplan der er billig, selv om der er fiske-fileter torsdag og bruges kyllingebryst søndag – hvis nogen ønsker det kan der serveres kød-frikadeller fra fryseren lørdag ...

KalleMad skriver om Green Reflection, Bainbridge Island, Washington

#Green Reflection, #Bainbridge Island, #Washington

Landleys Kok skriver om Surdegsciabatta som passar till smörgåsar

Letar du efter bröd som passar att fylla med godsaker? Varför inte baka dessa surdegsciabatta som passar till smörgåsar och picknick-mackor? » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Lørdag d. 13. Marts 2021

MadetMere skriver om Linsotto med saltbagt selleri.

Reklame i samarbejde med Ost og Ko / Mejeriforeningen. Kender du de nye klimakostråd, som for nyligt blev lanceret? Det er fødevarestyrelsen, som har lanceret et sæt kostråd, som skulle gøre det ...

Bageglad skriver om Hvid pizza med kartofler, prosciutto og pinjekerner

En himmelsk sprød pizza med pesto, tynde skiver kartoffel, prosciutto og ristede pinjekerner. Indlægget Hvid pizza med kartofler, prosciutto og pinjekerner blev først udgivet på Bageglad.

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Broccolisuppe

Suppe er altid en god spise, og når Signe er vild med broccoli, så er det nemt og hurtigt at lave broccoli suppe og få en god suppe med masser af grøntsager. Hurtig at lave og smager rigtig godt. ...

GastroFun skriver om Filur drink

Filur drink Billede Henriette Kris… lør, 13/03/2021 - 20:12 Udbytte 1 glas Læs mere om Filur drinkLog ind eller opret en konto for at skri...

saras madunivers skriver om Kartoffelpizza med rosmarin.

Foto: Sara B. Hansen.En kartoffelpizza smager bare altid godt- og kan laves på mange måder. Fælles er at det altid er en simpel opskrift med få god ingredienser. I denne har jeg smurt bunden ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Grøn front

Når jeg trænger til forår, og det gør jeg, går jeg op på stuehusets førstesal. Der står indtil videre 4 af de 5 planteborde, Søren Sørøver lavede til mig for nogle sæsoner siden. Hvert bor...

anneseidelin.dk skriver om GUIDE: Wim Hof – vægttab, kost – KULDETRÆNING

Wim Hof-metoden gjort let (KULDE – trin 1) Som kostvejleder og coach har jeg i mange år undervist mine klienter i mentale teknikker og et bevidst åndedræt til at kunne berolige og kontrollere...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Take-away i Skivholme

Hvor godtfolk er… Skivholme er igen blevet en virksomhed rigere. Lina Damgaard, der tidligere har forpagtet cafeen i kulturhuset Inside i Hammel, har åbnet sin egen mad ud af huset virksomhed l...

Lykkes Lækkerier skriver om Poké bowl med teriyaki marineret laks

 Poké bowls er blevet voldsomt populære det sidste par år, og jeg kan godt forstå hvorfor. Udover at de er super smukke at kigge på og gør sig godt på instagram, så udgør de et lækkert,...

herzelieb skriver om Mein bester Eierlikör-Streuselkuchen mit Puddingfüllung

Eierlikör-Streuselkuchen mit Puddingfüllung war bei uns immer der Osterkuchen für die „Großen“. Ein guter, selbstgemachter Eierlikör war für die Zubereitung immer Pflicht! Es mag Ein...


Fredag d. 12. Marts 2021

Carrotstick.dk skriver om 10 gode grunde til at drikke mere vand

Vi ved alle at det er vigtigt at drikke masser af vand. Men husker du at drikke nok? Det er så væsentligt for vores velbefindende og for nogle af kroppens mest essentielle funktioner. Faktisk bestå...

Noget i ovnen skriver om Ferskenkage med kokos – kage med fersken

Ferskenkage med kokos. Uhm, idag får du opskriften på en rigtig lækker kage med fersken og kokos. Ferskenkagen er super nem og hurtig at lave. Ja faktisk så kan dejen røres sammen på få minutte...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 11

Så er fødselsdagsfejringen forbi, og vi har allesammen ondt i maven af for meget gris og fløde. Pyh! Her kommer en vaskeægte hverdagsplan, uden for meget fedt og med godt med grønt. Mandag: Kylli...

GastroFun skriver om Bålbrød

Bålbrød Billede Anette Søstrøm… fre, 12/03/2021 - 14:30 Tid i alt 55 minutter Udbytte 1 stor portion Læs mere om Bå...

Madling skriver om Madplan uge 11 – 2021

Madplan uge 11 – nem madplan til familien. Så har jeg madplanen klar til uge 11. Den er ret så lækker, hvis jeg selv skal sige det ;-) Som altid er der et par nemme hverdagsretter, og så er der ...

GastroFun skriver om Interview: Syltedronningen Helena Grayston

Interview: Syltedronningen Helena Grayston Redaktion fre, 12/03/2021 - 12:45 Læs mere om Interview: Syltedronningen Helena GraystonLog ind eller opret en konto for at skr...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 11.

Så er jeg klar med en madplan til uge 11 og dermed er vi nået sådan ca halvejs igennem marts måned. Som tiden da bare flyver, og pludselig springer bladene ud og sommeren er over os. På madfronte...

Bysinne skriver om Ambulancekørsel i udlandet: Sådan sikrer du en tryg rejse

Skal du på ferie eller arbejde i udlandet? Kufferten er pakket, forventningerne stiger, og måske gider du ikke rigtig tænke på alle de praktiske – men ret vigtige – ting, mens du drøm...

Maden i mit liv! skriver om Pistaciekage – nem opskrift på kage med pistacie.

Jeg har fejret, at det er fredag og at vi nu har weekend ved at bage kage. Den fineste, forårsgrønne pistaciekage med hvid glasur og hakkede pistacienødder på toppen, som jeg tænker, skal med på...

GastroFun skriver om Paninibrød

Paninibrød Billede Madmomster fre, 12/03/2021 - 10:53 Tid i alt 2 timer, 7 minutter Udbytte 8 brød Læs mere om Paninibr...

Bagning med Budget mm skriver om Fredags glimt i marts

 I dag går tankerne uvilkårligt tilbage til samme dag for et år siden. Jeg kan huske, at jeg sad noget forundret tilbage, og ikke rigtigt vidste hvad de næste dage ville bringe. Hvad var lukk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu skal påskepynten frem

På søndag er der kun 14 dage til Palmesøndag, og nu må man da vist godt begynde at pynte op til påske? Påsken er nok den højtid, det er dejligst at pynte op til. For forårspynten er så optimi...

GastroFun skriver om Interview - Nikolaj fra Treetop

Interview - Nikolaj fra Treetop Redaktion fre, 12/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview - Nikolaj fra TreetopLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om Interview - Nicolaj Møller fra Treetop

Interview - Nicolaj Møller fra Treetop Redaktion fre, 12/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview - Nicolaj Møller fra TreetopLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

Gastromad skriver om Skindstegt Kulmule med Stenbiderrogn

Skindstegt kulmule med lækker frisk stenbiderrogn med den skønneste syrlige beurre blanc sauce, som passer perfekt til en kulmulefilet. En skøn forret. En skøn måde at lave den perfekte forret p...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gulvet

To forhold bakker gevaldigt op om arbejdet med at sidde fast foran computeren og bygge kagebogens sider op – det grumsede vejr frister ikke med forårsopgaver udendørs, og malingen på køkkeng...

Landleys Kok skriver om Flankstek med klyftpotatis, bearnaise och broccoli

En middagsrätt som gått varm hos oss på sistone är flankstek med klyftpotatis, bearnaise och broccoli. Det hela serverar vi med en lök- och tomatsalsa. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...


Torsdag d. 11. Marts 2021

Noget i ovnen skriver om Corona eftertænksomhed. 1 år med livet på standby

Corona eftertænksomhed. Stillbilledet frøs og alt forstummede. Meget har vi lært. I dag vil jeg gerne dele min Corona eftertænksomhed med dig. <3 1 årsdagen. Mærkedagen. Skæbnedagen. 1 år s...

Evas Køkken skriver om Vildtragout / Vildtgryde

 For snart halvandet år siden, fik jeg en baljefuld rådyrkød af min mands kollega, Robert. Selvskudt og en slags fødselsdagsgave til min mand. Der var en ryg, to styks klump af kølle og...

Svigerinde skriver om Hummus granat bowl

Så giver vi den virkelig gas med det sunde islæt! En helt enkelt tilberedt bowle (læs: skål – men det må jo også godt lyde lidt lækkert) med masser af fylde, smag og mumf. Det syner ikke af m...

GastroFun skriver om Langtidsstegt kalveculotte

Langtidsstegt kalveculotte Billede Madmomster tor, 11/03/2021 - 10:07 Tid i alt 4 timer, 35 minutter Udbytte 6 personer Læ...

GastroFun skriver om Nudler med grønne bønner og ovnbagt laks

Nudler med grønne bønner og ovnbagt laks Billede Henriette Kris… tor, 11/03/2021 - 09:55 Tid i alt 20 minutter Udbytte 4 perso...

Grill & Kokkerier skriver om Pølsehorn er hot (siger DR)

Vidste du at pølsehorn er ved at blive hot igen (som i de gode gamle 80ere/90ere)? Det vidste jeg heller ikke, men det fortalte en journalist fra DR mig forleden. Copyright © 2015 Dette feed er...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Citron- og honningmarineret ørredside – med citronsovs

De fleste kender de der frosne ørredfileter til en fornuftig penge, man kan købe i supermarkederne. Og de fleste ved også godt, at de let bliver tørre og… ret kedelige. Men med en frisk citr...


Onsdag d. 10. Marts 2021

Noget i ovnen skriver om Brød med bagepulver og natron – sodabrød

Brød med bagepulver. <3 I dag får du opskriften på et lækkert sprødt sodabrød, bagt med bagepulver og natron i stedet for gær. Kan man bage brød uden gær? Jep det kan man nemlig og det er ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Opsætningen af kagebogen er i gang

Udover de almindelige opgaver med at passe dyrene morgen og aften er arbejdet på kagebogen også noget, som sker hver dag. Mens Søren Sørøver har malet køkkengulv 8 gange, og hundene og jeg har s...

Bagning med Budget mm skriver om Pastasalat og pesto - stop madspild

 Den nye sæson med udlejning af sommerhuset er gået i gang - og det er altid spændende at se, hvordan huset er blevet efterladt. Især her første gang :-) Men alt var som det skulle være, s...

Madling skriver om Pølsegryde

Pølsegryde – en nem ret med pølser og ris. Jeg laver ofte min nemme og milde tomatsauce til forskellige retter. Denne gang er det til en pølsegryde med ærter og peberfrugt som kan spises sam...

Maden i mit liv! skriver om Mørbradbøffer med bløde løg og flødesauce.

Mørbradbøffer med bløde løg og flødesauce, eller blot mørbrad a la creme, er jo en frokostklassiker. Såvel på julefrokostbordet som til påskefrokosten. Og så selvfølgelig til alle mulige an...

Anna-mad skriver om Vegetarisk cæsarsalat

Jeg har altså glædet mig ret meget til at dele denne opskrift med jer. Umiddelbart ligner det måske en helt klassisk (lettere pimpet) cæsarsalat, som jeg elsker, men det er faktisk en vegetarisk c...

Anna-mad skriver om Vegetarisk cæsarsalat

Jeg har altså glædet mig ret meget til at dele denne opskrift med jer. Umiddelbart ligner det måske en helt klassisk (lettere pimpet) cæsarsalat, som jeg elsker, men det er faktisk en vegetarisk c...

Lykkes Lækkerier skriver om Haresteg med danablu-sauce

 I min familie har vi altid spist en hel del vildt. Begge mine forældre har været ivrige jægere, og min søster er det stadig. Det har derfor ikke været noget specielt eksotisk, når der har ...

Kristinas køkken skriver om Løgtærter

2 rl. butterdej1 æg til pensling150 g revet emmentaler150 g revet parmesan3 stilke frisk timian3 rødløg3 zittauerløg3 spsk. olivenolie1 fed hvidløgSalt og peberRul butterdejspladerne ud, rids dem...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kirsten Giftekniv 2.0

Nu jeg var så godt i gang med at lege Kirsten Giftekniv og blande mig i de botaniske parforhold, plantede jeg de lysegule Minnow narcisser sammen med lysegule og cremehvide primula. Egentlig synes je...

Landleys Kok skriver om Svensk ramen i tryckkokare med fläsklägg

Fläsklägg med rotmos är gott i all ära. Men varför inte laga något annorlunda av fläsklägget? Som en svensk ramen i tryckkokare med fläsklägg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

GastroFun skriver om Interview: Sanker Thomas Laursen

Interview: Sanker Thomas Laursen Emma Ahlgreen Haa ons, 10/03/2021 - 07:00 Læs mere om Interview: Sanker Thomas LaursenLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...

herzelieb skriver om Biff à la Lindström – ganz besondere Hacksteaks aus Schweden

Biff à la Lindström oder Lindströmmare sind schwedische Hacksteaks oder Frikadellen, die auch in den anderen skandinavischen Ländern bekannt sind.  Um diese Hacksteaks ranken sich jede Menge Gesc...

Spiselig skriver om Et velorganiseret køkken gør det let at teste nye opskrifter

Elsker du at lave mad, så kender du nok til vigtigheden af et velorganiseret køkken. Det giver dig mere tid til at teste nye opskrifter, når du ikke skal bruge tid på at lede efter tingene. Det ka...


Tirsdag d. 9. Marts 2021

Kristinas køkken skriver om Appelsinspiral med trøffelcreme

5 dl piskefløde150 g mørk chokolade4 æg125 g sukker1 spsk. revet appelsinskal2 spsk. appelsinsaft125 g mel1 tsk. bagepulverKandiseret appelsinskalKog fløden, tag den af varmen op og rør chokolade...

Evas Køkken skriver om Fettuccine med burrata & Langtidsbagte tomater

 Denne pastaret er super simpel og alligevel med stor smag.Jeg har fundet inspiration til den hos @katsvendsen79 på Instagram.Kan du ikke finde burrata (som er en flødevariant af kuglemozzarell...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – stjerneskud fra Franken

Glem alt, hvad du ved om Franken og lad dig rive med af Winzerhof Stahl. Her er nemlig en af de vinproducenter, der sætter tysk vin i et helt nyt perspektiv og giver de klassiske, franske stjerner dy...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En botanisk Kirsten Giftekniv?

I efteråret fik jeg ikke lagt forårsløg i krukkerne. Hvorfor ved jeg ikke. Der har nok været så meget andet. Jeg når aldrig alt det, jeg gerne ville, men hvem gør det? Løgplanter i krukker vil...

Hverken fugl eller Fisk skriver om NOGEN.

Da jeg havde fødselsdag for en god uges tid siden, fik jeg så mange dejlige hilsner på alle de…

Gastromad skriver om Beurre Blanc Sauce

Beurre Blanc sauce eller fransk smørsauce på fiskefond er perfekt til nærmest alt slags fisk. Den skønne syrlige smag og cremetheden passer utrolig godt sammen. Denne klassisk franske smørsauce p...

GastroFun skriver om Grov salsa

Grov salsa Billede Gastrofamilien tir, 09/03/2021 - 08:44 Udbytte 4 personer Læs mere om Grov salsaLog ind eller opret en konto for at skrive...

herzelieb skriver om Biff à la Lindström

Biff à la Lindström oder Lindströmmare sind schwedische Hacksteaks oder Frikadellen, die auch in den anderen skandinavischen Ländern bekannt sind. Diese Frikadellen kennt man  Dänemark unter dem...


Mandag d. 8. Marts 2021

Noget i ovnen skriver om Dressing til coleslaw – nem sund opskrift

Dressing til coleslaw. <3 I dag får du opskriften på en nem, sund og lækker dressing, du kan bruge til den populære coleslaw salat. Du får også opskrifter på coleslaw med forskelllige grønt...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Aften hos planterne i drivhuset

Det er rigtig, rigtig koldt om natten og i de tidlige morgentimer. Koldere end de fleste planter i blomst holder af at have det. Især når det er planter, der er vant til de kontrollerede temperature...

Månebarnet skriver om Test af vegansk deo (af mærket Relevant)

Som nogle af jer der har fulgt min blog længe måske allerede ved, har jeg i omkring 7 år brugt en hjemmelavet kokos-deodorant. (Du kan læse om den i mit indlæg her). Grunden til jeg har brugt den...

hannemad skriver om Sous vide oksemørbrad

Sous vide er en god måde at tilberede sit kød på. Så er man sikker på kødet får den kernetemperatur man ønsker. The post Sous vide oksemørbrad appeared first on hannemad.dk.

Bagning med Budget mm skriver om Alternativ altertavle

 I går holdt jeg en af de korte gudstjenester, som det er muligt i denne tid. Det fungerer fint nok, og det er bestemt trygt at gå i kirke i corona-tid. Men det er anderledes, og jeg glæder mi...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om 1 ud af 365

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og det undrer mig til stadighed, at vi kan nøjes med den ene. Ud af 365. Her får du en genbrugstale til hjemlig højtlæsning – blandt andet om ...

GastroFun skriver om Hjemmelavet Chilimayo

Hjemmelavet Chilimayo Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Hjemm...

GastroFun skriver om Hjemmelavet Chilimayonnaise

Hjemmelavet Chilimayonnaise Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om...

Madling skriver om Is-sandwich med cookies

Opskrift på is-sandwich med cookies – en rigtig skøn iskage. Is-sandwich med cookies eller sandwich is som man også kan kalde dem består af to cookies med is imellem. Cookierne kan laves i a...

GastroFun skriver om Surdejsbrød

Surdejsbrød Billede Anette Søstrøm… man, 08/03/2021 - 10:30 Tid i alt 18 timer, 40 minutter Udbytte 1 surdejsbrød Læ...

Kristinas køkken skriver om Kiksekage med pistacienødder

 Mørk masse:30 g pistacienødder175 g smør250 g mørk chokolade45 g flormelis1 pasteuriseret æggeblommeLys masse:75 g smør150 g lys chokolade30 g flormelis1 pasteuriseret æggeblomme16 firkan...

GastroFun skriver om Røsti med rogn

Røsti med rogn Billede Anne Mette Autzen man, 08/03/2021 - 08:57 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Rø...

Kristinas køkken skriver om Fuldkornspizza med grønkålspesto

15 g gær4 dl vand2 tsk. salt2 spsk. olie600 g fuldkornsdurum mel  Pesto:1 rød chili1 fed hvidløg50 g pinjekerner50 g parmesanost1 lille stok grønkål1 dl olivenolie1 tsk. salt1 knsp. peber300...

GastroFun skriver om Appelsinkage

Appelsinkage Billede mad_anstalten man, 08/03/2021 - 08:07 Tid i alt 40 minutter Udbytte 1 kage Læs mere om AppelsinkageLo...

Landleys Kok skriver om Krämig currypanna med falukorv och blomkål

En krämig currypanna med falukorv och blomkål är enkel att göra och kräver inte särskilt många ingredienser. Här hittar du receptet! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spiselig skriver om Sløje køkkenknive? Derfor skal du vælge Gastrotool.dk

At have et komplet køkkenknivsæt i høj kvalitet er måske det mest værdifulde du kan have, når det kommer til at performe i køkkenet. Det findes ikke noget mere frustrerende end sløje knive, og...


Søndag d. 7. Marts 2021

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 10

Kartoflen er tilbage! Det er altså den bedste form for kulhydrat, sund, lokal og miljørigtig. Og så er der forresten fødselsdag på lørdag. I al beskedenhed er det mig selv, det bliver 50. Fest b...

Jans madblog skriver om Gyoza med svin og jomfruhummer – og øl, ik’?

Gyoza er geniale med masser af crispy chilisauce, soyadyppelse og en høj kold øl. Du har brug for 100 gram hakket økosvinekød og lige så meget jomfruhummerkød. Jomfruhummerne knækker du kroppen...

Hørups mad skriver om Koreanske salat-wraps med kylling

Disse wraps fik jeg første gang i Sydkorea på en hyggelig landevejskro (hvis der er noget der hedder det på disse egne) og har efterhånden fået genskabt smagen. At det Indlægget Koreanske salat...

MadetMere skriver om Lammetagine – Og lammekøds-giveaway.

Reklame Green Seed Group I dag er en ikke bare en dag, men en rigtig god dag. For du kan være den heldige vinder, som vinder godt lam fra Wales til en værdi af 2000 kroner! Du skal længere ned for ...

Madmagasinet skriver om De bedste vine til påskefrokosten

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Selvom det endnu er uvist om vi kan samles til påskefrokost med hele familien, skal du ikke snydes for dette indlæg. Normalt har du garanteret tjek på påske...

Noget i ovnen skriver om Mandelkage med karamel – nem lækker kage

Mandelkage med karamel. <3 Uhm i dag får du opskriften på en lækker karamelkage med mandler og karamel af kondenseret mælk. Uhm en skøn kage - den skal du altså glæde dig til at prøve.  De...

Kitchen of Kiki skriver om So Faded - starting on a new knitting project

 In October I together with friend went yarn shopping in Nykøbing Mors, where I shopped yarn for a knit sweater called so faded by Andrea Mowry. I will knit the sweater in 5 diffe...

GastroFun skriver om Kosttilskuds betydning for kroppen

Kosttilskuds betydning for kroppen Sponsoreret indhold søn, 07/03/2021 - 12:35 Læs mere om Kosttilskuds betydning for kroppenLog ind eller opret en konto for at skrive k...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pandekager med sød kartoffel – laks, grønt og citronperler

Nu er det da vist tid til en pause i blomsterhistorierne og en tur ind i køkkenet. Det blæser jo, så man mest har lyst til at gemme sig indendøre. I dag får du opskriften på nogle små, tykke og...

Bageglad skriver om Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron

Fantastiske syrlige og søde flødeboller med citronskum og lemon curd, støbt i skaller af hvid chokolade. Indlægget Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron blev først udgivet på Bagegla...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Længe ønsket redskab

I november og december 2013 plantede vi de 2500 træer, der udgør gårdens æbleplantage på ca. 1 hektar. Forinden havde vi brugt et par måneder på at lave espalieret, og det var et noget større ...

Lykkes Lækkerier skriver om Karamelliseret banankage med romglasur

 For noget tid siden så jeg, på samme dag, et par forskellige opslag på instagram med banankager, hvor man havde karamelliseret bananerne. Det er jo simpelthen genialt! Karamel og banan passer...


Lørdag d. 6. Marts 2021

Kitchen of Kiki skriver om One pot pasta dish

A pasta dish, where you prepare everything in only one cooking pot. I have located the recipe in the weekly magazine "Søndag". And I have made no changes to the recipe.One pot pasta dish: - 2-3 ...

Evas Køkken skriver om Æblegrød med vaniljeskyr

 Yndlingsmorgenmaden for tiden er denne æblegrød med vaniljeskyr på bare 300 kalorier. Den smager virkelig som en dessert og mætter lige indtil frokost. Æblegrød med vaniljeskyr t...

Landleys Kok skriver om Snabblagad, enkel bearnaisesås

Detta recept på snabblagad, enkel bearnaisesås är verkligen superenkelt. Allt du behöver är en mixerstav, vinäger, smör, äggulor, dragon, salt och lökpulver. » Besök Landleys Kök för fler...

herzelieb skriver om Schoko-Kokos Dessert – perfekt, nicht nur für Bounty Fans!

In meiner Jugend war ich ein großer Bounty-Fan! Bis heute ist die Vorliebe für die Kombination Kokos und Schokolade geblieben. Und genau deswegen liebe ich dieses Schoko-Kokos Dessert ganz besonders...


Fredag d. 5. Marts 2021

Noget i ovnen skriver om Flutes opskrift – nemme langtidshævede flutes

Sprøde hjemmelavede flutes. I dag får du opskriften på langtidshævede flutes,der er meget nemme at lave. Ja hvorfor købe flutes, når de er så nemme at lave selv? Disse flutes lavede vi en dag v...

Madling skriver om Madplan uge 10 – 2021

Madplan uge 10 – nem madplan til familien. Så gik første uge i marts og der har da været flere dage med så fint vejr og solskin. Her var det ret koldt i morges, da Malte skulle i skole. Minus 3 ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 10.

Så er jeg klar med en madplan til uge 10 og samtidig kan vi konstatere, at vi nu er gået over til 2-cifrede ugenumre igen. På trods af nedlukning og corona så synes jeg altså, at tiden er fløjet...

Maden i mit liv! skriver om Paprikagryde med bacon og løg.

En paprikagryde er en af de allermest populære gryderetter, der findes. Den er så nem at lave, at den både kan bruges til hverdag og i weekenden. Og så er den skønne gryderet med de møre kødsty...

GastroFun skriver om Interview: Dessertkok Casper Sundin

Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

GastroFun skriver om Interview: Dessertkok Casper Sundin

Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

GastroFun skriver om Hindbærsnitte cocktail

Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...

GastroFun skriver om Hindbærsnitte cocktail

Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...

Kristinas køkken skriver om Samosa med Spidskålsalat

300 g hakket oksekød1 hakket løg3 fed hakket hvidløg1 spsk. olie 1 tsk. gurkemeje1 tsk. Garam Masala (indisk krydderi) Saft fra 1 lime500 g kogte kartofler 75 g ærter1 tsk. salt1/2 tsk. peber450 ...

Bagning med Budget mm skriver om En ny sæson

 I en tid, hvor rigtig meget bliver aflyst, da er det også lidt godt at opleve, at noget begynder igen. Denne gang er det udlejningssæsonen i Kærnehuset. Jeg har jo lejet det ud i et par ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Med dejlige solskinsklæder på…

Solskinsklæder – hvad andet kan man tænke, når man ser dybt ind i en blomsten på en primula som den her? Dejlige solskinsklæder. Du sidder sikkert allerede og nynner på ‘Velkommen ig...

Anna-mad skriver om Chicken tikka masala

Chicken tikka masala. En af mine yndlingskøkkener er altså det indiske køkken. Sammen med thai tror jeg. Og nogle gange det mexicanske og italienske. Åh der er mange gode! Men jeg elsker indisk ma...

Anna-mad skriver om Chicken tikka masala

Chicken tikka masala. En af mine yndlingskøkkener er altså det indiske køkken. Sammen med thai tror jeg. Og nogle gange det mexicanske og italienske. Åh der er mange gode! Men jeg elsker indisk ma...

GastroFun skriver om Sous Vide Bearnaise Burger

Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...

GastroFun skriver om Sous Vide Bearnaise Burger

Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...

Gastromad skriver om Flødekartofler

Flødekartofler er utrolig nemme at lave og her får du den bedste opskrift på de perfekt cremede flødekartofler med ekstra smag af løg og revet ost. I min opskrift på flødekartofler har jeg brug...


Torsdag d. 4. Marts 2021

Bageglad skriver om Passionsfrugt curd

Frisk og dejlig cremet passionsfrugt curd, lavet fra bunden af friske passionsfrugter. En himmelsk curd som kan bruges som fyld i kager, tærter, chokolade eller på boller og scones. Indlægget Passi...

Kitchen of Kiki skriver om Oblique Poncho sweater - ready to use

I have finished my knitting of this Oblique poncho sweater, where I brought this yarn at the knitting festival in Horsens close to one year ago. I paid 449 DKK (=59.40 €) for the yarn...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om “Den sidste humanist” i eReolens marts-tema om krimi

Måske kender du vores fælles biblioteksvæsens fine tilbud om udlån af elektroniske materialer – ebøger og lydbøger. Også til den del er der tilknyttet engagerede ansatte, som udbreder ken...

Svigerinde skriver om Sandwich brød/boller

Jeg følger lige op på mit blomsterbrød med mere brød. Super lækre små brød/boller i den sunde ende. Lige til en lækker SUNDwich; gode proteiner, low carb, low fat og videre i den dur med forne...

Lykkes Lækkerier skriver om Kikærtepandekager med crunchy kylling

 Jeg er blevet svært glad for de her kikærtepandekager, som jeg efterhånden har lavet nogen gange. De er bløde og lækre, og får en rigtig dejlig smag fra kikærtemelet. Jeg putter ofte en l...

GastroFun skriver om Butterfly laks

Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...

GastroFun skriver om Butterfly laks

Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...

Bagning med Budget mm skriver om Toscatærte

 Eller det kalder jeg den. En tærte fyldt med nødder i lækker karamelcreme. Det smager ret godt :-) Og jeg fik brugt min julegave - en rulle med mulighed for at indstille, så dejen udrulles t...

Hverken fugl eller Fisk skriver om små kartoffel brød

En dag ræsede jeg forbi et billede af små brød med stegte kartofler på toppen et sted på Instagram…

GastroFun skriver om Interview: Kok Wassim Hallal

Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om Interview: Kok Wassim Hallal

Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bi-Bennys kasse

For mange år siden havde vi bier. Vi passede bistader, og vi høstede honning. Alt udstyret købte vi af en mand, der hed Benny, og han kom hurtigt til at hedde Bi-Benny. Bi-Benny samlede træ til at...

GastroFun skriver om Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet”

Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...

GastroFun skriver om Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet”

Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...

Landleys Kok skriver om Falafel med vitlöksris och sesamsallad

Falafel med vitlöksris och sesamsallad är en god, vegetarisk middagsrätt som passar fint att svänga ihop till vardags. Falafeln görs av okokta kikärtor. » Besök Landleys Kök för fler goda re...


Onsdag d. 3. Marts 2021

Madling skriver om Chokolademousse

Chokolademousse med flødeskum – en god og nem opskrift på chokolade mousse. Opskrift på den bedste chokolademousse lavet med 55% mørk chokolade og pyntet med flødeskum og chokolade-hjerter....

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gulv 5. delprojekt i køkkenombygningen

Vi er godt på vej med 5. delprojekt i køkkenombygningen – gulvet. Eller gulvene; der er tale om forening af flere efter bedste evne og med færrest mulige snublekanter bagefter. Det sker med g...

Noget i ovnen skriver om Chokolademuffins med kakaomælk – uden æg

Chokolademuffins med kakaomælk. <3 I dag får du opskriften på de lækreste muffins med kakaomælk og hvid chokolade i midten. Kagerne er uden æg og de er lynhurtige at lave. Du skal bare blande...

Madmagasinet skriver om Et vægttab med lækker mad

Mange tror, at hvis man vil tabe sig, så kræver det en af flere tiltag. Mange tror, at det kræver, at man dropper alle kulhydrater, dropper ens favorit måltider, ikke spise efter kl 20, hopper på...

GastroFun skriver om Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen

Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...

GastroFun skriver om Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen

Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...

Lykkes Lækkerier skriver om Bun Bo Xao - Vietnamesisk risnudel-salat med marineret oksekød

 Det er ikke så længe siden jeg delte min opskrift på Bun Thit Nuong, som er en vietnamesisk klassiker med krydret gris. Den har en fætter - En tilsvarende salat, hvor svinekødet er skiftet ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Billedkunst og primula

Sidst vi besøgte Galleri Udsigten, købte vi et maleri. Et maleri af en fortryllet skov med magiske, hvide blomster i skovbunden. Blomsterne ligner en helt speciel primula, jeg mødte for et års tid...

GastroFun skriver om Lemoncurd

Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...

GastroFun skriver om Lemoncurd

Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...

Kristinas køkken skriver om Bagt fladbrød med blomkålscreme

 200 g blomkål75 g flødeost1 fed hvidløg2 spsk. olivenoliesalt og peber2 græske fladbrød 6 cherrytomater100 g svampe50 g ansjos100 g revet ost10 sorte oliven 1 bdt. basilikum ...

Kristinas køkken skriver om Stjerneskud

  8 fiskefileter (f.eks. ising el. skrubbe)4 dildkviste½ citron1 tsk. salt1 æg1 dl rasp1 tsk. salt1 knsp. peber1 spsk. smør4 sk. rugbrød20 g smør4 salatblade2 spsk. mayonnaise100 g rejer2 sp...

GastroFun skriver om Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...

GastroFun skriver om Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...

GastroFun skriver om Interview: Kok Christian Wellendorf

Interview: Kok Christian Wellendorf Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 07:55 Læs mere om Interview: Kok Christian WellendorfLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

herzelieb skriver om Senf-Putentopf mit Champignons und Nudeln – schnelles Rezept

Wer Nudeln und Champignons mag, der sollte diesen Senf-Putentopf mal probieren. Superlecker und in 30 Minuten fertig gekocht, das klingt doch nach einer tollen Sache, finde ich! Mit Putengeschnetzelte...


Tirsdag d. 2. Marts 2021

Maden i mit liv! skriver om Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.

Jeg samler på hverdagsmad. Eller, jeg samler i hvert fald på opskrifter på hverdagsmad. Nem og lækker mad, der kan laves på et øjeblik (eller sådan ca 30 minutter, alt er jo relativt), som smag...

Vinexpressen.dk skriver om Cider – det nye sort

Brug din Somersby til noget fornuftigt. Rens kloakken med den eller forær den til en kommende student. Lykken vil formentlig være stor! Men vil du gøre noget godt for dig selv, så hop med på den ...

GastroFun skriver om Solæg med andeæg

Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...

GastroFun skriver om Solæg med andeæg

Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...

Gastromad skriver om Vinanmeldelse af 5 Italienske rødvine

REKLAME Italienske rødvine er utrolig spændende, da de i duft, smag og helhedsudtryk kan variere lige fra ekstrem blommesøde til lige så ekstreme syrlige med masser af tanniner. Vin markedet er en...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Dunede, lyserøde gæslinger

For et par uger siden så jeg grene med lyserøde gæslinger i en blomsterbutik. Jeg tænkte, at de da måtte være kunstige? Det er de ikke. De findes virkelig. Og nu findes der også en hos os. Det ...

GastroFun skriver om Stegte peberfrugter i olie

Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...

GastroFun skriver om Stegte peberfrugter i olie

Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...

Landleys Kok skriver om Isterband i ugn med rotsaker

Isterband i ugn med rotsaker är en typisk allt i ett-rätt där allt lagas tillsammans i ugnen på samma plåt. Enkelt och perfekt som vardagsmiddag! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Mandag d. 1. Marts 2021

Madling skriver om Salat med spidskål, æbler og græskarkerner

Salat med spidskål – en skøn spidskålssalat med æbler. Opskrift på en nem og lækker salat med spidskål og æbler. Jeg kan rigtig godt lide kål og bruger det ofte til salater. I denne kå...

GastroFun skriver om Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...

GastroFun skriver om Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...

GastroFun skriver om Imponerende pommes anna

Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...

GastroFun skriver om Imponerende pommes anna

Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...

Noget i ovnen skriver om Æblemos til kager og dessert – nem opskrift

Æblemos. <3 I dag får du opskriften på en helt klassisk æblemos med vanilje. Æblemos er nemt at lave og det smager rigtigt godt i kager og desserter. Det er helt oplagt at koge æblemos, når ...

hannemad skriver om Hurtig og nem rødvinssauce

Denne hurtige og nemme rødvinssauce er dejlig som tilbehør til diverse rødt kød. Fyldt med masser af smag, og god at lave i forvejen. The post Hurtig og nem rødvinssauce appeared first on hannema...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i februar 2021

Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i februar 2021

Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...

Dyrbys Mad skriver om Citrontærte med marengs - step-by-step

Påsken står for døren og dermed er det også tid til de "gule" kager, som efter min smag er helt perfekte! Her taler jeg selvfølgelig om ALT med citron i... Citronmåne, citronfromage, c...

Bagning med Budget mm skriver om Den første dag i marts

 Så blev det forår - ifølge kalenderen. Hvor dejligt. Og den sidste uges tid har faktisk lagt op til det. Med lune dage, masser af sol og mulighed for at sidde ude og drikke en kop kaffe. Det ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Velkommen, Marts!

I dag er det officielt blevet forår, og allerede i lørdags mødte jeg den første honningbi på jagt efter pollen i de fuldt udsprungne erantis. Det var tidligt på året for en lille bi, men bare t...


Søndag d. 28. Februar 2021

Pics - or it didn't happen skriver om Boeuf bourguignon i stegeso

Ingen forhåndsvisning.

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 9

Så går vi i gang med 1. forårsmåned – det kan da stadigt være koldt, men jeg har lidt vintergrøntsager  i mit havehus, dem  vil jeg  have brugt og det præger madplanen i denne uge. Vin...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Forårsoprydning

I går var det næstsidste dag i februar. Og første dag i drivhuset. Lone

anneseidelin.dk skriver om Seidelins linsegryde uden kød

Hvis du følger med på Instagram, så vil du se, at jeg næsten altid har gang i en gryderet – som regel noget med linser. Altså om lørdagen har jeg gang i at finde, og nyde, byens bedste treat, ...

Vinexpressen.dk skriver om Tapas og vin

Der er gået inflation i ordet tapas, og der er nærmest ingen grænser for, hvad tapas egentlig er: ny nordisk tapas, japanske ninja-tapas og ægte spansk tapas. Hvad som helst, der havner på en tal...

Dalsgaard i Skivholme skriver om February update in English

Now, who would have thought that we should see Skivholme’s first honeybee of the year out gathering pollen on the second to last day in February? A sure sign that spring is on the way – at...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 9

Jeg er ikke sponsoreret, jeg sværger! Men ok, der er lidt meget fra Spis Bedre i denne uge. Jeg var løbet helt tør for idéer og endte med at lade mig inspirere. Jeg synes, forår er svært. Dejlig...

Anna-mad skriver om Banankage med karamelliserede bananer

Jeg har fundet min nye yndlings banankage. Og her siger du sikkert: “Men Anna, er det ikke lidt meget sagt, når du ikke har prøvet alle banankager i verden?”. Jo måske. Men jeg har alli...

Anna-mad skriver om Banankage med karamelliserede bananer

Jeg har fundet min nye yndlings banankage. Og her siger du sikkert: “Men Anna, er det ikke lidt meget sagt, når du ikke har prøvet alle banankager i verden?”. Jo måske. Men jeg har alli...

Landleys Kok skriver om Surdegsbröd med majs

Detta majsbröd är ett surdegsbröd med majs på burk. Helt enkelt majskorn som man kör i mixer och har ner i degen. Det hela ger ett gult och gott bröd. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...


Lørdag d. 27. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Chokolade pandekager med kakaomælk

Chokolade pandekager. I dag får du opskriften på nogle lækre pandekager lavet med kakaomælk. Ej hvor er de altså bare gode! Ideen opstod fordi vi havde en liter Mathilde kakaomælk til overs i sp...

KalleMad skriver om Hobbiton movie set, Matamata, New Zealand

#movie, #Tourist Attraction, #Tourism, #lotr, #oceania

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Spisekælder fra gammel tid

Under køkkenet i dette stuehus, som er bygget omkring år 1867, er der en spisekælder. Ikke bare en smal mulvarpegang, men et helt værelse på godt 10 kvadratmeter. Væggene er sat i tilhuggede gra...


Fredag d. 26. Februar 2021

Bagning med Budget mm skriver om Cheesecake ved et uheld :-)

 Det er ikke længe siden, at det frøs virkelig meget. Men med de meget lune temperaturer, der er netop nu, så er det faktisk svært at huske, at det hele har været frosset til is. Selv sommer...

Madling skriver om Madplan uge 9 – 2021

Så blev det fredag og tid til en ny madplan. Denne uges madplan gælder fra mandag den 1. marts til søndag den 7. marts. Der er blandt andet en opskrift på kebab mix, hakkebøffer i fad, pandebrød...

Maden i mit liv! skriver om Grønkålssalat med appelsin og æbler- nem opskrift.

Godt nok er grønkålssalater mest noget, som er i fokus omkring jul. Især som tilbehør til julemiddagen og julefrokosterne. Og evt suppleret med en god rødkålssalat. Men faktisk er grønkål i s...

GastroFun skriver om Hjemmelavet hummus med brændenælder

Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...

GastroFun skriver om Hjemmelavet hummus med brændenælder

Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 9.

Så tager vi lige straks hul på foråret og det bærer min madplan til uge 9 selvfølgelig præg af. Jeg synes godt, at der må komme nogle lidt lettere retter på menuen, nu hvor vinteren officielt ...

GastroFun skriver om Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...

GastroFun skriver om Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...

GastroFun skriver om Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram

Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...

GastroFun skriver om Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram

Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...

Gastromad skriver om Bisque på Hvide Bønner

Bisque på hvide bønner er en perfekt og utrolig nem bønne suppe fra det sydlige Frankrig, som med sin skønne cremede konsistens er skøn som forret eller hovedret. Bisquen eller suppen er som næv...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Indendørs forårshave – version 2.0

I de sidste tre uger har der stået en lille forårshave på vores sofabord. Den har jeg vist billeder af før. Nu var de lyse perlehyacinter og de lilla krokus færdige, og skålen blev tømt og fyld...

GastroFun skriver om Pasta med røgede blåmuslinger

Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...

GastroFun skriver om Pasta med røgede blåmuslinger

Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...

Landleys Kok skriver om Högrevschili i tryckkokare

Högrevschili i tryckkokare går snabbt och blir gott. Denna mustiga högrevschili gör jag med öl, paprika, chili och goda kryddor. Servera den med ris till. » Besök Landleys Kök för fler goda r...


Torsdag d. 25. Februar 2021

KalleMad skriver om by paspog on Flickr.Hanging over the sea, the town of Bonifacio in Corsica, France.

#seaside, #cliffs, #frankreich, #sea, #Francia

KalleMad skriver om Archways of Biertan fortified church in Transylvania, Romania

#Birth&auml;lm, #travel, #Tourism, #eastern europe, #europe

GastroFun skriver om Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...

GastroFun skriver om Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Lærken er kommet

I går morges var lærken at høre, den sang om forår fra en fnuglet himmel. Bierne stiger ud fra stadet og de første grøntsagsfrø er sået indendørs. Snart står opgaverne i kø i æbleplantagen...

Madling skriver om Toast med skinke, ost og bløde løg

Den lækreste toast med skinke og ost. Hvis du følger med på min Instagram profil, så har du sikkert set, at jeg har delt et par film, hvor William laver tortillas og pita-pizzaer. Nu har vi været...

Lykkes Lækkerier skriver om Søl-pandekager med quinoafyld

 Jeg har spist mere tang de seneste par måneder, end jeg har gjort i mine foreløbige 36 år. Det er spændende at give sig i kast med nye råvarer, hvor man er helt på udebane. Tang er ikke s...