Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Fredag d. 8. December 2023

Madens Verden skriver om Flyvende Jacob - opskrift på en populær svensk ret

Her får du min opskrift på den svenske ret med navnet Flyvende Jacob. En børnevenlig ret med kylling, banan, fløde, chilisauce og kogte ris. Flyvende Jacob er et pudsigt navn til en ret, men du sk...

Hashtagmor skriver om Madplan 10.12.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Min Madopskrift skriver om Laks med grønkål og grøntsager i fad

Her får du en super nem opskrift på laks med grønkål og grøntsager i fad, med en dejlig mild krydret sauce, som passer perfekt sammen med ris. Indlægget Laks med grønkål og grøntsager i fad b...

Nerdy Treats skriver om Koldhævede boller inspireret af Geminiderne

Den niende treat man støder på i Geminiderne er den bolle Pi pakker til Noah efter gruppens ret kaotiske retur tur fra 1969. Jeg er slet ikke i tvivl om, at der i bogen sikkert bare er tale om en he...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 50 – god vinter mad

Madplan uge 50. Her får du en masse nye ideer til den kommende uges madplan. Så er jeg klar til dig med en ny madplan til en ny vinter uge. Nem billig mad, som du kan lave nemt og hurtigt. Julemåne...

Noget i ovnen skriver om Amaretti småkager – italienske mandelkager

Amaretti småkager. Her får du den nemme opskrift på de sprøde italienske mandelkager. Nemme lækre småkager, der minder lidt om kransekage. Faktisk så kan du trylle disse nemme kager på ingen t...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 50.

Med den her madplan til uge 50 er vi nået et vendepunkt for madplanerne, som de har set ud her på Madenimitliv i 8 år. Som nogle af jer måske har læst, så lukker Madenimitliv app pr. 31/1-24, id...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Et spinkelt juletræ

Endnu en dekoration har fundet sin plads i huset på den gamle servante, hvor kobberting har det med at søge hen. Det er et lille træ, bundet på et spinkelt trådskelet og anbragt i den fineste kob...

Valdemarsro skriver om Cherry christmas cocktail

Denne dejlige Cherry Christmas cocktail – mit lille ordspil af Merry Christmas – fandt jeg på sidste år i december. Jeg havde læst en hyggelig roman, hvori der blev serveret en marmeladecocktai...

Stinna skriver om Tiramisu

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert med kaffe, som smager helt fantastisk! Tiramisu består af ladyfingers, som er en slags kiks, en… The post Tiramisu appeared first on Stinna.

Gastromad skriver om Grydesteg Gråand

Grydestegt gråand med shitake og andre svampe til, er en fantastisk måde, at lave vildand på. Vildænder som gråand har en helt speciel og god smag, og de er rigtig nemme at grydestege. På den m...

Madmagasinet skriver om Færdiglavede madkasser og måltidskasser: En løsning til travle livsstile

I en travl hverdag, hvor tid er en kostbar ressource, er færdiglavede madkasser og måltidskasser blevet en populær løsning for mange. Disse bekvemme alternativer tilbyder en række fordele, fra ti...

Madens Verden skriver om Kyllingeburger med champignon a la creme

Her får du min opskrift på kyllingeburger med champignon a la creme. En nem burger med stegt kylling, spidskål og flødestuvede champignon. Kyllingeburger med champignon a la creme er en fantastisk...

Drop Slankekuren skriver om Lammeruller

Dejlige pikante ruller. Man kan også anvende skinke- eller kyllinge-/kalkuntern i stedet for lammekød. Denne opskrift Lammeruller blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 50

Her får du ugens madplan uge 50 med lækre retter til aftensmad til hele den kommende uge plus en dejlig julekage. Ugens madplan uge 50 giver dig virkelig lækker aftensmad hele den kommende uge. Der...


Torsdag d. 7. December 2023

Noget i ovnen skriver om Risengrød i ovn – nem hurtig opskrift

Risengrød i ovn. Her får du en rigtig god og nem smart måde at "koge" risengrød i ovnen på. Det er virkelig genialt, for på den måde kan du undgå at grøden brænder på. Du har hænderne frie...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus bedste brunch her

Vi er glade for at præsentere de 9 nominerede til årets bedste take away sted i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. janua...

Emma Martiny skriver om Begynder core træning

I videoen bliver du guidet til en blid begynder core træning. Der stilles ikke store krav til styrke, og du behøver ikke at have erfaring med træning. Træningen indeholder øvelser, hvor du kan sk...

Madens Verden skriver om Rødvinskogte pærer - pære i rødvin

Få den bedste opskrift på rødvinskogte pærer, der serveres som dessert med is eller creme fraiche. Pære i rødvin kan også bruges som tilbehør. Rødvinskogte pærer er nemme at koge, og så kan...

Mad for madelskere skriver om Risalamande vafler

Find hele opskriften på Risalamande vafler hos Mad for Madelskere.

Bagvrk skriver om Honningkager uden fordej – nemme og hurtige. Klar på max. to dage.

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger en opskrift på nemme honningkager eller honninghjerter, som endda også er hurtige at lave. Du har prøvet det. Du googler efter en opskrift på h...

Madens Verden skriver om Italiensk oksesteg - opskrift på oksebov som simremad

Få min opskrift på en italiensk oksesteg, der bla. får smag fra soltørrede tomater. Det er oksebov i gryde, og retten er god gæstemad. Italiensk oksesteg laves af et stykke oksebov, som du kan k...

Landleys Kok skriver om Julköttbullar med potatis

Kan man göra köttbullar med potatismos? Självklart! Dessa julkryddiga julköttbullar med potatis istället för ströbröd är både glutenfria ock laktosfria. » Besök Landleys Kök för fler god...

www.madforlivet.com skriver om Parkinsons sygdom kan stamme fra tarmen

Ny forskning viser, at Parkinsons sygdom kan stamme fra tarmen. Den vil potentielt kunne udfordre den herskende overbevisning og behandlingsmetode i forhold til denne sygdom. Forskningen er offentligg...

www.madforlivet.com skriver om Parkinsons sygdom kan stamme fra tarmen

Ny forskning viser, at Parkinsons sygdom kan stamme fra tarmen. Den vil potentielt kunne udfordre den herskende overbevisning og behandlingsmetode i forhold til denne sygdom. Forskningen er offentligg...

Drop Slankekuren skriver om Skinkegryde med bagte kartofler

En velsmagende og nem ret at lave. Kartoflerne kan bruges til tilbehør til mange andre retter også. Denne opskrift Skinkegryde med bagte kartofler blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod

Her får du opskriften på de bedste gulerodsbrud, der er nemme, bløde og lækre boller med masser af gulerod og solsikkekerner. Fryseegnet. Gulerodsbrud er altid en sikker vinder, uanset om det er t...

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & liste over mest læste opskrifter

Mest læste på Bergholts opskrifter Hummerbisque Vin chaud (fransk gløgg) Pandestegt andebryst Rødkål Rillettes Confit de canard Desserter til nytår Rødvinssauce lavet fra bunden Sabayonne- Zaba...


Onsdag d. 6. December 2023

Noget i ovnen skriver om Rosenkål i airfryer – nemme lækre grøntsager

Rosenkål i airfryer. Her får du en meget nem opskrift på hvordan du kan tilberede lækre grøntsager i airfryeren. Ih hvor jeg bare elsker min airfryer! Det er altså bare en genial lille maskine o...

Piskeriset på eventyr skriver om December: Værtindegaver /værtsgaver

December er ofte en travl måned med mange sociale aktiviteter, og der kan man godt få brug for værtindegaver /værtsgaver. Så – det er naturligvis månedens benspænd! Men hvad tænker jeg e...

Bysinne skriver om Scandi Standard aktie – En dybdegående analyse af aktien

Introduktion til Scandi Standard aktie Scandi Standard aktie er en aktie, der er noteret på børsen og tilhører virksomheden Scandi […]

Henriks madblog skriver om Braiseret pattegrisekæber med kartoffelmos

Lige så vild jeg er med braiseret svinekæber lige så vild er jeg med de mindre pattegrisekæber – hvis ikke mere. Pattegrisekæber er en delikatesse, som jeg ikke så ofte støder på hos min sla...

Mad for madelskere skriver om Sprøde kartofler i ovn

Find hele opskriften på Sprøde kartofler i ovn hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn

Min bedste opskrift på hjemmelavet gullaschsuppe med stykker af okseinderlår, spidskommen og kartofler. En skøn og lækker vinterret. Gullaschsuppe er dejlig, krydret suppe, der luner godt på en k...

Mad for madelskere skriver om And i stegepose

Find hele opskriften på And i stegepose hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Julekage med lækre julekrydderier

Få den bedste opskrift på en skøn julekage, der er bagt med masser af velsmagende julekrydderier. Kagen pyntes med knuste bismarkbolscher. Du skal prøve denne lækre og julekage, der bages med vel...

Helt op til månen skriver om Affaldscontainere – uundværlig del af vores moderne samfund

Affaldscontainere spiller en afgørende rolle i håndteringen af affald og opretholdelsen af et rent og hygiejnisk miljø. Disse robuste containere er ikke kun simple opbevaringsenheder; de repræsent...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 50

Find hele opskriften på Madplan uge 50 hos Mad for Madelskere.

Bysinne skriver om Siemens Healthineers aktie: En omfattende analyse af investeringsmuligheder

Introduktion til Siemens Healthineers aktie Siemens Healthineers aktie er en af de mest populære investeringsmuligheder inden for sundhedssektoren. Siemens Healthineers […]

Stinna skriver om Tomatrisotto

Tomatrisotto som er nem at lave og smager fantastisk. Denne risotto er en anderledes udgave af risotto, hvor der er tilføjet tomatpuré… The post Tomatrisotto appeared first on Stinna.

Bysinne skriver om Scandinavian Biogas aktie: En dybdegående analyse af markedet og konkurrenterne

Introduktion Scandinavian Biogas aktie er en aktie, der er knyttet til virksomheden Scandinavian Biogas, der opererer inden for biogasindustrien i […]

Dalsgaard i Skivholme skriver om Syditaliensk pizza med tun

En opskrift fra de varme lande til det kolde nord, hvor sneen lige nu lægger et nyt, hvidt lag pyntelig glasur over landskabet. En pizza med en umiskendelig smag af det sydlige Italien med tun, tomat...

Madens Verden skriver om Stegte nudler med æg og kylling

Her får du en hurtig opskrift på stegte nudler med æg og kylling. En lækker nudelret til pande eller wok, og den vil hele familien elske. Stegte nudler med æg og kylling er en lækker og hurtig r...

herzelieb skriver om Lauchtarte mit Speck und mit Käse überbacken – einfach gut!

Den meisten Menschen ist gar nicht klar, was für ein tolles Gemüse Lauch sein kann! Es gibt keinen Grund, ihn ausschließlich in Suppen oder Eintöpfen zu verwenden, denn er macht auch als Star im H...

Drop Slankekuren skriver om Kyllingelever i indisk krydderpasta

For første gang spiste Filip lever – sig det endelig ikke til nogen . Han kunne ikke lide det, men han spiste det trods alt. Denne opskrift Kyllingelever i indisk krydderpasta blev udgivet først p...

Vinexpressen.dk skriver om Knasende sprød champagne fra Alfred Gratien

Champagne fra Alfred Gratien skuffer mig aldrig, og i løbet af ugen har jeg smagt husets Brut Non Vintage, der er så knasende sprød som The post Knasende sprød champagne fra Alfred Gratien first a...

Bergholts opskrifter skriver om Intervalstegt kalvefilet, sauce & efterårskompot

Kalvefileten er nok en af de møreste udskæringer — på linje med oksemørbrad — man kan forestille sig. Det betaler sig derfor at være omhyggelig med temperaturstyringen, så det fine k...

Bysinne skriver om Novartis aktie: En dybdegående analyse af investeringsmulighederne

Introduktion til Novartis aktie Novartis aktie er en aktie, der er udstedt af det schweiziske lægemiddelselskab Novartis AG. Novartis er […]


Tirsdag d. 5. December 2023

Min Madopskrift skriver om Laks og tigerrejer i karrysauce

Laks og tigerrejer i karrysauce, er en ret der smager helt fantastisk med dybe krydderi noter. Denne wok ret, er både sund og nem at lave Indlægget Laks og tigerrejer i karrysauce blev først udgive...

Hurtig Mums skriver om Burgerbøffer

Min opskrift på burgerbøffer Når der er sennep og ketchup i bøfferne, behøver du ikke at komme det i burgeren. I stedet kan du så smøre de hjemmelavede burgerboller med remoulade, salatmayonnai...

Bysinne skriver om Robin Hood aktie: En omfattende guide til investering i Robin Hood

Introduktion til Robin Hood aktie Robin Hood aktie er en populær investeringsplatform, der giver brugerne mulighed for at handle med […]

Henriks madblog skriver om Gå julen i møde med denne dejlige julekrans

Denne julekrans, som er lavet gærdej, passer særdeles godt den mørke og kolde tid op til jul. Julekransens smag og lethed gør den til et lækkert stykke bagværk, som både kan nydes til eftermidd...

Madens Verden skriver om Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel

En ny kontrol viser, at dansk frugt, grønt, korn og kød indeholder færre sprøjtemiddelrester end tilsvarende udenlandske. Når du køber dansk frugt og grønt er det meget sjældent, at indholdet ...

Noget i ovnen skriver om Bacon i ovn – nem opskrift på ovnstegt bacon

Det er bare super smart at stege bacon i ovn. Du slipper for sprutteriet på komfuret og det er bare så nemt, da baconskiverne passer sig selv i ovnen. Det er virkelig nemt og du har hænderne - og k...

Mad for madelskere skriver om Julemacarons

Find hele opskriften på Julemacarons hos Mad for Madelskere.

hannemad skriver om Græskarsmør

Denne græskarsmør er nem at lave, især hvis du har puré på dåse. Lækker som pålæg på bollen eller til din yoghurt. The post Græskarsmør appeared first on hannemad.dk.

Noget i ovnen skriver om Saltkaramel – karamelsauce med fløde og salt

Saltkaramel. Er du også vild med hjemmelavet karamel, så kig med her. Mig? Jeg elsker saltkarameller og derfor elsker jeg også denne saltkaramel sauce. Den er SÅ god, i kager og desserter. Uhm du ...

Bageglad skriver om Julefrikadeller

Disse nemme, krydrede julefrikadeller passer perfekt til julefrokosten eller på madpakken i december.  Indlægget Julefrikadeller blev først udgivet på Bageglad.

Madens Verden skriver om Laks med blomkål og dild

Her får du en lækker opskrift på laks med blomkål og dild. Det er en simpel hverdagsret med få ingredienser, der tager ca. 30 min. at lave. Laks med blomkål er en virkelig nem fiskeret, som alle...

Anna-mad skriver om Sprøde artiskokker med urtecreme

For ikke så længe siden smagte jeg sprøde artiskokker for første gang, og wow altså det kan noget. Så jeg tænke, at det måtte man da kunne lave en slags servering med inklusiv en god creme, ma...

Mad for madelskere skriver om Risalamande

Find hele opskriften på Risalamande hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Julkryddig sötpotatissoppa

Ska du bjuda in till glöggmingel eller glöggfika kan det vara trevligt med en liten julkryddig sötpotatissoppa. Denna är värmande, enkel och god. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Tante Sød skriver om 5 x Exploration Station af Stephen West

 Jeg har dykket dybt i mit garnlager og fået hele 5 sjaler ud af det - det føles godt :-) Og heldigvis er mine veninder stadig også vilde med dem, så alle er afsat på nær det på sidste fot...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hverdage i december

Selvom det er december er det ikke alle dage, der er fyldt med aktiviteter. Og heldigvis for det. Der er tid til at nyde det hvide, smukke landskab. Jeg går og plejer en dum forkølelse og arbejder h...

Mad for madelskere skriver om Sådan smutter du mandler

Find hele opskriften på Sådan smutter du mandler hos Mad for Madelskere.

Gastromad skriver om Årets jule portvin af Tawny fra Conceito

Årets jule portvin fra huset Conceito er deres Tawny serie med en alder op til 40 år. Conceito Vinhos Tawny, som Andrupvin forhandler er en skatkiste af komplekse mesterværker af Tawnys. Jeg har sm...

Bare Go' mad skriver om Vegetar bolognese

Ingen forhåndsvisning.

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på hjemmelavet rødkål | En unik opskrift

To opskrifter på rødkål Her får du en god, gennemprøvet tilpas krydret udgave af rødkål, som vil passe sig godt til en lang række af julens retter. Lige fra klassisk rødkål til alle, der ser...

Drop Slankekuren skriver om Fyldte skinkeschnitzler

En anderledes og spændende måde at få skinkeschnitzler på. Kan man ikke få fat i usaltede pistacienødder kan pinjekerner eller sesamfrø bruges. Denne opskrift Fyldte skinkeschnitzler blev udgiv...


Mandag d. 4. December 2023

Noget i ovnen skriver om Glimt fra min fødselsdag – vil du kigge med?

Jeg har fødselsdag i dag. Hele dagen og jeg stornyder den lige til det sidste! Her får du lige en hilsen fra mig - dagens glade fødselar. Tak for alle jeres skønne hilsner, der er strømmet ind ti...

Piskeriset på eventyr skriver om Japansk karryret

Her er en simpel japansk karryret, som samtidig markerer afslutningen på november måneds japanske benspænd. Men bare rolig – hvis du gerne vil se flere japanske retter, så kan jeg afsløre, ...

Bysinne skriver om Credit Suisse aktie – En dybdegående analyse af aktien og dens konkurrenter

Introduktion til Credit Suisse aktie Credit Suisse aktie er en aktie, der repræsenterer ejerskab i Credit Suisse Group AG, en […]

Henriks madblog skriver om Polvorón – spansk julesmåkage

Julen er hjerternes fest siges det, ligesom julen er fyldt med traditioner – sådan har det altid været i Danmark og alle andre steder i verden. Mine første julesmåkager i år er den spanske jule...

Hashtagmor skriver om Taco med kylling – smash tortilla med salsa dressing

Taco med kylling er en virkelig lækker ret. Med sin kombination af saftigt kyllingekød, krydrede tortillapandekager og friske grøntsager er disse smash tortilla med salsa dressing både en nem og v...

Mad med glød skriver om Æble-græskar kompot

Forskellige former for frugt kompot er rigtig lækkert at spise ovenpå morgen grøden. Her er der blandet hokkaidogræskar i æblekompotten og kompotten er krydret med ingefær, gurkemeje, kanel og k...

Smag Aarhus skriver om Stor weekendbrunch hos Spiselauget 

Spiselauget ligger som en hyggelig oase midt i det kreative hot-spot på Godsbanen. Restauranten fungerer som samlingspunkt og spisehus for både medarbejdere på stedet og alle byens borgere. Med sin...

Smag Aarhus skriver om Stor weekendbrunch hos Spiselauget 

Spiselauget ligger som en hyggelig oase midt i det kreative hot-spot på Godsbanen. Restauranten fungerer som samlingspunkt og spisehus for både medarbejdere på stedet og alle byens borgere. Med sin...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominér dine favoritter til Aarhus bedste bager

Hvilken bager er Aarhus’ bedste? Her kan du nominere de bagere, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste bager. Nomineringen finder sted fra den 1/12 til og med den 15/...

Madens Verden skriver om Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder

Her får du en nem opskrift på fedtkager, der er en traditionel sønderjysk småkage til jul. Også kendt som fedtnødder, og de kan bages med eller uden kakao. Fedtkager er lækre og nemme småkager...

Madens Verden skriver om Ugens vine: 20 bud på en julevin

Her får du vinkender Jan Sørensens bud på de bedste vine, der er på tilbud lige nu i landets supermarkeder i denne uge 49, 2023. Hvad skal du servere juleaften? Du skal vælge vin efter kål og su...

Valdemarsro skriver om Julecheesecake med kirsebær og brunkager

Cheesecake med jordbær er et sikkert sommerhit! Det er en nem og skøn kage, som kan laves i god tid inden servering og ser flot ud på bordet til sommerens dessert eller kagebord The post Julecheese...

GastroMand skriver om Spicy Duck Dog med confiteret and

Indlægget Spicy Duck Dog med confiteret and blev først udgivet på Gastromand.dk. Det er ingen hemmelighed. På Gastromand elsker vi at lave og spise god mad. Men vi elsker også at nørde og bruge...

Mad for madelskere skriver om Rester af risengrød

Find hele opskriften på Rester af risengrød hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder

Laks i karrysauce er en lækker ret i fad, hvor der også er spidskål og gulerødder. Lakseretten bages nemt i ovnen og serveres med kogte ris. Laks i karrysauce er en virkelig dejlig lakseret, der s...

Mad for madelskere skriver om Risengrødsvafler

Find hele opskriften på Risengrødsvafler hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Torsk royal med blomkålsfrikassé

Det ser måske ikke ud af så meget, men det smager skønt, og frikasséen kan naturligvis spises som tilbehør til mange andre stegeretter. Denne opskrift Torsk royal med blomkålsfrikassé blev udgi...


Søndag d. 3. December 2023

Landleys Kok skriver om Julkryddiga sirapskakor

Gillar du att äta peppparkaksdeg snarare än att baka med den? Då tror jag du gillar dessa julkryddiga sirapskakor. Det är både goda och enkla att baka. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

Piskeriset på eventyr skriver om Curry roux – japansk karryterning

Curry roux er en japansk karryterning, som man typisk bruger i de enkle karryretter, som flere fastfoodkæder serverer i Japan. Karryterningerne kan naturligvis også købes her i Danmark, men jeg vil...

Henriks madblog skriver om Fyldige og klæbrige avokadobrownies

Avokadobrownies er et sundere alternativ til traditionelle brownies, der ofte indeholder meget smør og olie. Avokado er en rig kilde til sunde fedtstoffer og giver en cremet konsistens til brownies. ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Adventskrans og adventskalender

Det er første søndag i advent. Advent er den hyggeligste tid, faktisk bedre end selve julen, og jeg plejer at gøre rigtig meget ud af den. Pynt, mad, småkager – ja, hele molevitten. Og allig...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – opbygning af indervæg mod øst

Efter frostsikring af dette og hint er vi vendt tilbage til den gamle kørelade og indendørs byggearbejde. I første omgang handlede det om opsætning af støttestolper langs østvæggen ud mod gård...

Madens Verden skriver om Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Toblerone cookies er sprøde og lækre, og de kan bages på 20 minutter. Skønne kager med den populære Toblerone - dem bliver du afhængig af. Toblerone cookies er nogle af de bedste cookies, jeg ke...

Bysinne skriver om Protector aktie – En omfattende guide til at investere i Protector aktier

Introduktion til Protector aktie Protector aktie er en dansk virksomhed, der opererer inden for forsikringsbranchen. Virksomheden tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger til […]

Ostesnak skriver om Adventskonkurrence #1: Vind ost til otte fra Président!

REKLAME @Président (præmien er sponsoreret) Første søndag i advent - og ingen advent uden en Ostesnak-adventskonkurrence! Vi åbner ballet i år med lækre franske oste. Président står bag ugen...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på vin chaud (fransk gløgg) – Se grundreglerne her

Danskerne har deres gløgg, tyskerne deres Glühwein og englænderne deres mulled wine, alle hvilke menes at kunne spores tilbage til den romerske conditum paraxoum, som histiriske kilder beskriver so...


Lørdag d. 2. December 2023

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 49

Mandag: Salat med and og mango Tirsdag: Hokkaidosuppe Onsdag: Vegetar curry m. naan og chutney Torsdag: Hotdogs Fredag: Svamperagout med frisk pasta Lørdag: Boller i karry (vegetaren er ikke hjemme).

Noget i ovnen skriver om Honningkage med smørcreme – nem opskrift

Honningkage med smørcreme. Her får du en god nem opskrift på honningkage du kan lave uden fordej. Kagen er hurtig at bage og kan nydes straks. Uhm elsker du også honningkage? Den svampede lækre k...

Vinexpressen.dk skriver om Vælg den rigtige vin til julemad med hele svineriet

Hvad er bedst til JULEMAD med hele svineriet? Sidste år afprøvede jeg blandt andet champagne og en tysk riesling spätlese, fordi en god vinven mente, The post Vælg den rigtige vin til julemad med ...

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet julelikør

Med denne julelikør er det blevet tid til de første forberedelser til julen. Selv om der stadigvæk er et par måneder til jul, så er der bare nogle ting, som bare bliver bedre med tiden. Her får ...

Bysinne skriver om Prime Office aktie: En omfattende guide til investering

Introduktion til Prime Office aktie Hvad er Prime Office aktie? Prime Office aktie er en aktie, der repræsenterer ejerskab i […]

Henriks madblog skriver om Ølkage

En dejlig kage lavet på øl? Det lyder helt sikkert lidt usædvanligt, men en ølkage smager rigtig godt. Selv om ølkagen i Danmark oftest i Danmark forbindes med Sønderjylland, så er det en kaget...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 49

Find hele opskriften på Madplan uge 49 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Sønderjyske herrnhut kager med sirup

Få den bedste opskrift på de sønderjyske herrnhut kager med sirup, der stammer fra Christiansfeld i Sønderjylland. En traditionel julekage. De sønderjyske herrnhut kager med sirup er traditionell...

Hurtig Mums skriver om Bavette steak – flap meat

Min opskrift til bavette på panden Bavette er en udskæring, som endnu ikke er så kendt i Danmark. Men den bliver dog mere og mere populær. Det er en udskæring, der skæres fra koens slag – alts...

herzelieb skriver om Himmlische Nougatsterne backen – Weihnachtsplätzchen Rezept

Nougatsterne sind ein echter Klassiker – es gab sie schon bei unserer Oma. Sie sind immer wieder eine schöne Erinnerung an eine längst vergangene Zeit und dabei so einfach zu backen. Eine Art ...


Fredag d. 1. December 2023

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på ‘Pære Belle-Hélène’ ~ Pocheret pære, hasselnød og chokoladesauce

Poire Belle-Hélène (på dansk ofte gengivet Pære Belle Helene uden accenttegn) blev udviklet af den store franske kok Auguste Escoffier, kendt som kongernes kok og kokkenes konge, som en hyldest so...

Hashtagmor skriver om Madplan 03.12.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 49 – nem vintermad

Madplan uge 49. Her får du nemme opskrifter på vintermad til en ny uge. Frosten bider og vi kryber indenfor i varmen og spiser gode varme lune retter tilberedt i ovn eller på komfur. Suppe, simrema...

Hurtig Mums skriver om Arancini

Min arancini opskrift Arancini er blevet en meget populær snack herhjemme samtidig med stop madspilds-bølgen. Aracini er nemlig den perfekte resteret. Derudover er det en snack, der smager fantastis...

Noget i ovnen skriver om Risengrød i airfryer – grød til risalamande

Risengrød i airfryer. Her får du opskriften på grød til risalamande "kogt" i airfryeren. Kan man koge risengrød i airfryer? Det spørgsmål stillede jeg mig selv. Ej det skulle da prøves! Jeg el...

Anna-mad skriver om Madplan uge 49

Uha det er blevet koldt udenfor. Derfor har jeg besluttet, at der skal ekstra varme og confort food på denne madplan uge 49, som er lavet i samarbejde med Lidl. Derfor er der fokus på det budgetvenl...

Henriks madblog skriver om Kanelstjerner

En af de julesmåkager, som jeg holder meget af, er de tyske kanelstjerner. Det er en stjerneformet sej småkage, der er krydret med kanel og overtrukket med et sprødt snehvidt lag glasur. Kanelstjer...

Mad med glød skriver om Jule-carpacchio med gule beder og appelsin

Gule beder har bare den smukkeste gule farve som gør sig rigtig fint til i en salat. Denne salat tænker jeg vil egne sig til at blive serveret i julen. […] The post Jule-carpacchio med gule be...

Mad med glød skriver om Jule-carpaccio med gule beder og appelsin

Gule beder har bare den smukkeste gule farve som gør sig rigtig fint til i en salat. Denne salat tænker jeg vil egne sig til at blive serveret i julen. […] The post Jule-carpaccio med gule bed...

Hashtagmor skriver om Makronmuffins med chokolade og mandler

Når regnen banker på ruden og vinden river i træerne er der intet bedre end varm kakao og hjemmebag. Det benyttede vi os af i weekenden hvor vi fik bagt nogle lækre makron muffins med mandler og c...

Smag Aarhus skriver om BMO guide: Her får du Aarhus’ lækreste bolle med ost

Hører du også flere og flere sige, at de lige skal have en BMO med på vejen? BMO’en, bedre kendt som den elskede “bolle med ost”, er blevet Aarhus’ nye stjerne. Den perfekte...

Stinna skriver om Panini med stegte kartofler

Panini med stegte kartofler, pesto, ost og rosmasin. Denne vegetariske panini smager helt fantastisk og er nem at lave. Opskrift på vegetarisk… The post Panini med stegte kartofler appeared fir...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 49.

Så har vi taget hul på december, og jeg ser frem til en skøn måned med masser af julehygge, julefilm, julekalender i fjernsynet og selvfølgelig også julebag og konfektfremstilling. Men ovenpå e...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Første december

Så blev det første december, starten på den dejlige adventstid. Sneen ligger tykt derude, og fuglene flitter frem og tilbage mellem foderpladserne og buskene. Første december med sne. Det bliver v...

Valdemarsro skriver om Kanelstjernekage

Lykken er nogle gange så simpel at eksperimentere sig frem til verdens bedste opskrift på kanelsnegle! Det er lykkedes og jeg kan varmt anbefale jer at prøve denne opskrift ... The post Kanelstjer...

Stinna skriver om Rocky road juleskum

Rocky road med juleskum, bastognekiks og saltede peanuts. Den nemmeste julesnack med de populære julemænd. Opskrift på rocky road med juleskum Elsker… The post Rocky road juleskum appeared fi...

Landleys Kok skriver om Minicrêpes fyllda med äpple, kanel och ingefära

Dessa små minicrêpes fyllda med äpple, kanel och ingefära är ljuvligt goda och passar perfekt att servera till ett glöggfika eller som en liten buffédessert på glögminglet. » Besök Landleys...

Madens Verden skriver om Kålsalat med mandler og sennep

Her får du min opskrift på en sund og lækker kålsalat med mandler og sennep. Salaten er med rosenkål og grønkål, og den er nem at gå til. Kålsalat med mandler er en lækker og sund salat, der...

Bagning med budget skriver om Første december :-)

Der er nogle datoer, der skiller sig ud – og i dag er en af dem. Det er som om første decembers morgen lyser mere op end andre – kalenderlys, der tændes, en julekalender, der åbnes R...

Drop Slankekuren skriver om Pølser med varm kartoffelsalat

Pølser er jo normalt ikke det mest fedtfattige, man kan få at spise, men køb eksempelvis Bayerske pølser fra Den Grønne Slagter eller kyllinge-/kalkunpølser. Denne opskrift Pølser med varm kar...

Drop Slankekuren skriver om Jul – Vi elsker jul

Julen har bragt velsignet bud... og derfor byder vi på velsignede godter til ganen. Denne opskrift Jul – Vi elsker jul blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 49

Ugens madplan byder på syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge - og en juleopskrift at slutte ugen af på. Her får du den kommende uges madplan - uge 49 - med Madens Verdens bud på...

Bysinne skriver om Gazprom aktie: En dybdegående analyse af investeringsmulighederne

Introduktion til Gazprom aktie Gazprom aktie er en investeringsmulighed, der tilbydes af Gazprom, et russisk energiselskab med fokus på produktion, […]


Torsdag d. 30. November 2023

Hurtig Mums skriver om Andelår i ovn

Min opskrift på andelår i ovn Normalt når jeg laver andelår, kommer jeg dem i sous vide-karret i et døgns tid. Jeg synes nemlig, at kødet på andelår kan have tendens til at blive sejt og tørt...

Piskeriset på eventyr skriver om Welsh cakes

Jeg er begyndt på julebagningen, og første projekt er welsh cakes! Ok, jeg bagte godt nok brunkager for et par dage siden, men igen i vil jeg også prøve juleopskrifter fra udlandet. Og jeg er så ...

Noget i ovnen skriver om Crispy chicken – sprød panko paneret kylling

Crispy chicken. Wow det smager godt sådan en portion sprød panko paneret kylling af kyllingebryst. Opskriften på de lækreste kyllingeschnitzler får du her. Vi havde pankorasp på lager og ferske ...

Madens Verden skriver om Favoritter fra Newyorker By Heart

Her får du de største favoritter fra Newyorker By Heart. Den populære madblog bor nu på Madens Verden, og her finder du en del af opskrifterne. Leder du efter dine favoritter fra Newyorker By Hear...

Madens Verden skriver om Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Her får du en nem opskrift på Favorit sauce. Smagen er meget som den populære sovs fra Jensen's, og den bruges til forskellige slags kød. Favorit sauce kender de fleste nok fra Jensen's Bøfhus el...

Bysinne skriver om PKO Aktie – Den ultimative guide til investering i PKO-aktier

Introduktion til PKO Aktie PKO Aktie er en dansk aktie, der tilhører PKO Bank Polski, det største kommercielle bank i […]

Henriks madblog skriver om Frugtkage med granatæbleglasur

Frugtkage har været forbundet med julen i flere hundrede år. For mange er frugtkagen blevet et symbol på julen og dens traditioner. Det er ikke ualmindeligt at den hvert år laves efter en opskrift...

Smag Aarhus skriver om Byens sushi: Autentisk sushi til gode priser

Er du også blevet bidt af sushi-bølgen og det japanske køkken? Så er Byens Sushi et besøg værd! Her får du et stort udvalg af autentisk kvalitetssushi og forskellige små retter baseret på de ...

Smag Aarhus skriver om Overdådig `Crunch´-buffet hos Café Casablanca 

På Café Casablanca – byens ældste café,  hedder det ikke brunch men `Crunch´. I den hyggelige oase i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus kan du alle ugens dage gå ombord i en overdådig Crun...

Smag Aarhus skriver om Populær lørdagsbrunch hos Restaurant SyvNi13

Det er ikke hvilken som helst brunch, du får, når du besøger Restaurant SyvNi13 på en lørdag. Her får du en lækker brunch á la social dining, som er retter til deling, så alle kan smage det h...

Bagvrk skriver om Juleaften uden stress – planlæg en afslappet jul med familien med ro i maven

Få en juleaften uden stress. Jo, det kan godt lade sig gøre. Her får du alle mine bedste værktøjer og skemaer, så du kan få en lige så vidunderlig jul, som du forestiller dig. Du behøver ikke...

Mad for madelskere skriver om Risalamande islagkage

Find hele opskriften på Risalamande islagkage hos Mad for Madelskere.

Furca.dk skriver om Naturlige slankepiller der virker hurtigt – boost din fedtforbrænding og vægttab

Jeg har kigget lidt på hvordan man med en naturlig slankepille hurtigt kan komme igang med vægttab der også holder. Et varigt eller hurtigt vægttab er alt andet end en dans på roser, da det kræv...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kalenderlyset 2023

Mens sneen drysser ned og forvandler haven og landskabet til et Winter Wonderland, kan jeg kigge på kalenderlyset, der står klar til at blive tændt i morgen. Kalenderlys er ikke noget, man bruger o...

Madens Verden skriver om Marcipan med nutella og hvid chokolade

Marcipan med nutella og hvid chokolade er nem og lækker julekonfekt til dig, der elsker nutella og et sødt stykke marcipankonfekt. Her får du en virkelig nem opskrift på marcipan med nutella, der ...

www.madforlivet.com skriver om EU godkender fortsat brug af glyphosat – er verden da helt af lave?

Den 15. oktober 2023 sendte jeg et brev til miljøminister Magnus Heunicke, hvor jeg spurgte, hvorfor Miljøministeriet fortsat godkender potentielt sygdomsfremkaldende pesticider, som for eksempel gl...

Madens Verden skriver om Nem æblekage med marcipan

Her får du min nemme opskrift på den bedste æblekage med marcipan og kanel, som du bager i en lille bradepande. En lækker kage til kaffen. Æblekage med marcipan. Det er da noget af det allerbedst...

Drop Slankekuren skriver om Kødsovs med majs og champignoner

mager dejligt og er hurtigt og nemt at tilberede efter en travl dag på arbejdet, hvor man evt. også er kommet lidt sent hjem. Denne opskrift Kødsovs med majs og champignoner blev udgivet først på...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på pandestegt andebryst af berberiand

Et par skiver sprødt pandestegt andebryst er svært at stå for. Hvis det skal være pandestegt, kan andebryst af berberiand anbefales. Fedtlagtet er godt tykt, kan ridses og danne en fin sprød steg...


Onsdag d. 29. November 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Shokupan – luftigt japansk brød

Nu er jeg endelig nået til shokupan – et luftigt japansk brød lavet på mælk. Jeg havde egentlig tænkt mig at bage det under mit brød-benspænd, men nåede det ikke. Og så har jeg ellers b...

Susanne Pagh skriver om Svenske chokoladesnitter

Svenskerne kan noget med kage – også ud over kanelsnegle. For eksempel de klassiske svenske chokoladesnitter, som egentlig ”bare” er en chokoladesmåkage. Den er mega nem at lave og smager godt...

Henriks madblog skriver om Pasta med tomater og tun

Pasta med tomater og tun er resultatet af en hurtig tur rundt i viktualierummet. Når tingene ikke går, som jeg regner med og menuen hurtig må ændres, så er det rart, at jeg kan nå langt med nogl...

Louises Madblog skriver om Risalamande cheesecake

Indlægget Risalamande cheesecake blev først udgivet på Louises Madblog.

GastroMand skriver om Restaurant Vyn: Er Daniel Berlin tilbage? Ja, for fa’n – og mere til!

Indlægget Restaurant Vyn: Er Daniel Berlin tilbage? Ja, for fa’n – og mere til! blev først udgivet på Gastromand.dk. Kun halvanden times kørsel fra København har den svenske mesterko...

Noget i ovnen skriver om Grødboller – opskrift på grovboller med grød

Grødboller. Her får du opskriften på lækre grovboller du kan lave med al slags grød. Jeg kogte en hurtig portion havregrød til bollerne i mikroovnen, men det kan også være du har en rest grød...

Madens Verden skriver om Appelsinkylling - lækker kyllingeret med appelsin

Her får du min opskrift på appelsinkylling, der er lækre stykker stegt kyllingebryst i en skøn appelsinsovs. Serveres med ris og bønner. Appelsinkylling er en lækker middagsret, hvor kyllingesty...

Emma Martiny skriver om Pulstræning uden hop

I denne pulstræning uden hop, er du sikret at få sved på panden. Den er god, hvis du bor i en lydt lejlighed eller har børn, du ikke vil vække. Der er 10 forskellige øvelser á 50 sekunder efter...

Mad for madelskere skriver om Pleskner

Find hele opskriften på Pleskner hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Fedtkager – Mormors sønderjyske fedtkager

Find hele opskriften på Fedtkager – Mormors sønderjyske fedtkager hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Skinklindade dadlar med fetaost och timjan

Dessa skinklindade dadlar med fetaost och timjan är enkla och goda munsbitar som passar fint att servera på glöggmingel och glöggfika. Gör dem i förväg. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

herzelieb skriver om Rosenkohl-Kartoffel-Pfanne Rezept – schnelles Pfannengericht

Rosenkohl-Kartoffel-Pfanne gibt es bei uns, wenn es schnell gehen muss. Bei uns liebt die ganze Familie Rosenkohl und das und fast jeder Form. Ob als Rosenkohlsuppe, Rosenkohlauflauf oder Beilage ist ...

Drop Slankekuren skriver om Gratinerede fiskefileter med spinat og spaghetti

En rigtig vinterret. Dejlig mættende. Og så er der jo Mornaysauce – så er alt jo godt. Denne opskrift Gratinerede fiskefileter med spinat og spaghetti blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Tirsdag d. 28. November 2023

Louises Madblog skriver om Risalamande

Risalamande med kirsebærsauce er den skønneste juledessert. Den bliver især serveret juleaften og til frokoster. Her får du min opskrift på den klassiske risalamande og du får også tips til hvo...

Louises Madblog skriver om Jordbærsovs til risalamande

Indlægget Jordbærsovs til risalamande blev først udgivet på Louises Madblog.

Louises Madblog skriver om Hindbærsovs til risalamande

Indlægget Hindbærsovs til risalamande blev først udgivet på Louises Madblog.

Hashtagmor skriver om Chaffles med cheddar – cheddar vafler med kylling

Skønne chaffles med cheddar og æg er lækre keto venlige cheddar vafler med kylling, salat og bacon på toppen. Ostevafler med æg, kylling og bacon. Chaffles med cheddar er keto-venlig madlavning, ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Frostpåvirkning

Selvom vejrmeldingen ikke altid holder stik, er den en fast del af nyhedsstrømmen her på gården. Fra to forskellige udbydere, så resultaterne kan sammenholdes og gennemsnitskonklusioner kan drages...

Min Madopskrift skriver om Danmarks bedste bagte æblekage

Her får du nok Danmarks bedste bagte æblekage, som smager rigtig godt, som den er. Ingredienserne er enkle, og opskriften er nem at lave. Indlægget Danmarks bedste bagte æblekage blev først udgiv...

Noget i ovnen skriver om Jordskokkechips i airfryer el. ovn opskrift

Jordskokkechips. Jeg har fået en ny livret! Chips smager godt, men har du så smagt jordskokkechips? Wow hvor er de lækre! Sprøde lækre rodfrugtchips, der er super nemme at lave. Denne lille port...

Henriks madblog skriver om Tærte med rosenkål og Parmigiano Reggiano

Tærte med rosenkål er blevet mere populær i de senere år. Rosenkål skiller vandene, hvor nogen elsker den og andre ikke kan fordrage den. Rosenkål har en særlig smag. Den er lidt bitter, men al...

Madens Verden skriver om Alt i et fad med bønner og kylling

Her får du min opskrift på alt i et fad med bønner og kylling. Det er en både sund og nem ret med inspiration fra det italienske køkken. Alt i et fad med bønner og kylling er en skøn ret, der s...

Hurtig Mums skriver om Tærte med hytteost

Min opskrift på tærte med hytteost Jeg elsker tærter. Både at spise dem og at lave dem. Og denne tærte med hytteost er ingen undtagelse. Det gode ved tærter er, at de kan få bugt med dine reste...

Louises Madblog skriver om Karamelsovs til risalamande

Indlægget Karamelsovs til risalamande blev først udgivet på Louises Madblog.

Koudahl skriver om Julesnitter (hindbærsnitter)

Hjemmelavede julesnitter, som her i bund og grund bare dækker over “hindbærsnitter”, smager altid dejligt. Det julede over denne opskrift ligger i at dejen er tilsat kanel og hindbærmar...

Noget i ovnen skriver om Jordskokkesuppe opskrift – nem cremet suppe

Jordskokkesuppe. Her får du opskriften på en nem cremet suppe med jordskokker. I min familie elsker vi bare suppe! Især om vinteren, og efteråret, når vi trænger til at en god suppe at varme os ...

Henriks madblog skriver om Specier – når det enkle er godt

Ifølge Samvirke blev specier opfundet i Danmark og er en af de 21 kager, der er blevet opfundet i Danmark. Specier er en ældgammel og elsket småkage, som samtidig er en af de mest enkle julesmåkag...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Risotto med hokkaido, salvie, rosmarin – og sprøde bacontern

Kan du huske, at jeg for nogen tid siden skrev om kunstig intelligens? Og at ChatGPT havde foreslået, at jeg skulle lave risotto med hokkaido? Det har jeg nu prøvet, og det skulle du også tage at g...

GastroMand skriver om UDVALGT BLANDT MERE END 250 FLASKER: Disse 5 julevine er de bedste igennem tiden

Indlægget UDVALGT BLANDT MERE END 250 FLASKER: Disse 5 julevine er de bedste igennem tiden blev først udgivet på Gastromand.dk. I 9 år i træk har vi kåret Danmarks bedste julevin. Et win-win-wi...

Mad for madelskere skriver om Svenske chokoladebrød

Find hele opskriften på Svenske chokoladebrød hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Farsbrød med champignoner og tomater

En virkelig lækker ret, og farsbrødet kan udmærket også bruges til frokost dagen efter – enten lunet eller koldt på et stykke rugbrød. Denne opskrift Farsbrød med champignoner og tomater ble...

Bergholts opskrifter skriver om Confit de canard lavet fra bunden – unik opskrift på confiterede andelår

Confit de canard (også kaldet andeconfit eller confiterede andelår) kan købes på dåse eller laves selv fra bunden. Her handler det om, hvordan man fremstiller sin egen fra bunden. Grundlæggende ...


Mandag d. 27. November 2023

Ostesnak skriver om Julekalender 2023 – med duften af ost

Tid til julekalender: Vågn op til et tip, et trick eller en ostehistorie gennem hele julemåneden. Læs mere og se, hvordan du melder dig til!

Piskeriset på eventyr skriver om Kani salad – japansk krabbesalat

Jeg havde ikke hørt om kani salad, før jeg researchede til månedens japanske benspænd. Og det er jeg ret sikker på, for det er ikke en ret, man lige glemmer! Kani salad er en krabbesalat – ...

Valdemarsro skriver om Sprød and med sticky nudler

Her får du min opskrift på en lækker sprød and med sticky nudler og grønt. I Asien spiser man en del andekød – og vi har nydt mange lækre retter med and, både i Vietnam og Thailand. Her på ...

Noget i ovnen skriver om Oksegryde – simre gryderet med oksekød i tern

Oksegryde. Her får du opskriften på skøn simre gryde med oksekød. Gryderetten kunne vi også kalde for vintergryde, for det er jo nok tit om vinteren vi spiser de gode simreretter. Hjemme hos os e...

Stinna skriver om Bagt græskarsuppe

Bagt græskarsuppe med peberfrugt, kartofler, fløde og hvidløg. Denne græskarsuppe er utrolig nem at lave og har en virkelig god smag. Opskrift… The post Bagt græskarsuppe appeared first on ...

Stinna skriver om Julemuffins

Julemuffins med marcipan, æble og skønne julekrydderier. Disse muffins er lækre og smager af jul. De pyntes med flødeskum, kanel og brunkager.… The post Julemuffins appeared first on Stinna....

Louises Madblog skriver om Kogte kartofler

Indlægget Kogte kartofler blev først udgivet på Louises Madblog.

Henriks madblog skriver om Brændte mandler med et touch af jul

Brændte mandler med et touch af jul – tja for mange mennesker så er brændte mandler lig med julen og dens traditioner. Efterhånden synes jeg dog, at jeg støder på sælgere af brændte mand...

Smag Aarhus skriver om 5 steder med gløgg og æbleskiver i Aarhus

Julen nærmer sig, og det betyder, at det endelig er tid til at gå ombord i en masse julelækkerier og specialiteter – og hvad er bedre end en god og krydret kop gløgg at varme sig på? Når den s...

Mad for madelskere skriver om Julemad i airfryer

Find hele opskriften på Julemad i airfryer hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Grøntsagsmuffins

Grøntsagsmuffins med ost, grøntsager og æg. Disse lækre muffins med grøntsager er helt perfekte til madpakken eller som en del af frokosten… The post Grøntsagsmuffins appeared first on Sti...

Henriks madblog skriver om Småkager med marcipan og kakao

Småkager med marcipan og kakao er en yndet italiensk julesmåkage, som findes i et utal af variationer. Oftest er småkagerne lavet med en base af marcipan, kakao og smør. Indimellem finder man ogs...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En krans fra Italien

For at der kunne blive plads til det nye udhæng på huset i Rocca Grimalda, der skal give skygge på de varme dage, som der er så mange af i Italien, måtte en smuk, grå cypres beskæres voldsomt. ...

Landleys Kok skriver om Krustader med grönkålsröra, picklade senapsfrön, rödlök och tranbär

Dessa krustader med grönkålsröra, picklade senapsfrön, rödlök och tranbär kan förberedas och passar fint att servera vid glöggfika och glöggmingel. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Flere gode rødvine på tilbud

Her i ugens vintest, giver vinkender Jan Sørensen stjerner til et udvalg af de vine, som landets supermarkeder sætter ned i pris i denne uge 48, 2023. Du kan sikkert købe billigere vin i andre land...

Mad for madelskere skriver om Sønderjysk grønlangkål

Find hele opskriften på Sønderjysk grønlangkål hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Langtidsstegt flæskesteg i airfryer

Find hele opskriften på Langtidsstegt flæskesteg i airfryer hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Søndags glimt

Jeg har haft fri i weekenden – og tiden er blevet brugt i genbrugsbutikken, til julefrokost og ikke mindst arbejde i huset i Jelling. I går begyndte med den fineste solopgang – koldt og k...

Drop Slankekuren skriver om Oksekød i wok

Tit når der serveres wok-mad er det med lyst kød – kylling, kalkun, svin – men vi valgte at lave med oksekød, og det blev dejligt. Denne opskrift Oksekød i wok blev udgivet først på Drop Sl...


Søndag d. 26. November 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Krabbe-kroketter

Det japanske køkken har ry for at være ret sundt, men der findes undtagelser såsom disse krabbe-kroketter. En ting, der overraskede mig, da jeg var i Japan for en del år siden, var at det ikke er ...