Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Torsdag d. 21. Oktober 2021

Italian Wine Club skriver om Verdens dyreste svamp kommer fra Alba – og lugter lidt af armsved.

Lidt revet trøffel over den mest simple pastaret kan løfte retten til gastronomiske højder. Og pastaretten kan pludselig blive et dyrt bekendtskab når prisen på de fineste af slagsen let kan kost...

Lykkes Lækkerier skriver om Cremet blomkålssuppe

Efteråret har slået kløerne i lille Danmark, og det betyder, at det er blevet suppetid. Jeg har været igang med at lave en cremet blomkålssuppe. Det blev til en stor portion, så der er kommet en...

Madens Verden skriver om Champignonpate - opskrift på vegetar-steg

Champignonpate med valnødder og revet gulerod er den velkendte klassiker med et twist. Den saftige pate smager dejligt både varm og kold. Champignonpate smager simpelthen så godt, at den vækker ly...

Stinna skriver om Broccolijuice

Broccolijuice med agurk, æble og citron. En virkelig skøn og frisk grøn juice, hvor jeg har tilsat broccoli. Grøn juice med broccoli… The post Broccolijuice appeared first on Stinna.

Madmagasinet skriver om Skab trivsel hos medarbejderne med firmafrugt

Under Corona pandemien blev der skabt nye problematikker angående hjemmearbejdet i mange virksomheder i forhold til medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø. Det startede lidt ad hoc, det hele, hvor i...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – Sydafrikaner i verdensklasse

Ugens vinhit kommer fra det sydafrikanske hus Babylonstoren i Paarl, og jeg må bare sige, at jeg er i chok. Det her er simpelthen noget af det bedste, jeg nogensinde har smagt fra Sydafrika. Og så s...

Madens Verden skriver om Grapefrugtkage med yoghurt og glasur

Grapefrugtkage med yoghurt og glasur er en lækker kage med den perfekte sødme og syrlighed samt en konsistens, der kan få alle til at juble. Grapefrugtkage med yoghurt og glasur er en lækker, svam...

Madens Verden skriver om Halloween - opskrifter, oprindelse og traditioner

Halloween er en rigtig festdag for børn og barnlige sjæle. Her kan du læse om dagen og få en masse uhyggelig gode opskrifter på Halloweenmad. Halloween er en relativ ny tradition i Danmark. Vi ha...

Madens Verden skriver om Amagergryde

Her er min opskrift på en Amagergryde. Det er en meget nem og velsmagende gryderet med svinebryst og masser af grøntsager. Amagergryde er en klassisk gryderet, som du laver med blandt andet svinebry...

KalleMad skriver om Ouzoud Falls, Morocco

#morocco, #landscape, #waterfall, #nature, #africa

Drop Slankekuren skriver om Blomkålssuppe med ristede svampe og bacon

Blomkålssuppe er en taknemlig ret. Man kan variere tilbehøret uendeligt. Og man kan også smage den til på forskellig vis, med citron eller muskat eller bare salt og peber. Denne opskrift Blomkåls...


Onsdag d. 20. Oktober 2021

Min Madopskrift skriver om Cottage Pie med kartoffelmos

Cottage Pie med kartoffelmos er en krydret ret med kødsauce i bunden og cremet kartoffelmos ovenpå. Ristet rugbrød og frisk salat til Indlægget Cottage Pie med kartoffelmos blev først udgivet på...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Lotus

Da jeg var i Aarhus i sidste måned, brugte gemalen og jeg lørdag formiddag på at dimse rundt i Aarhus midtby, og her valgte vi at spise frokost hos Restaurant Lotus. Den vietnamesiske restaurant li...

KalleMad skriver om Taktshang Monastery, Bhutan

#Taktshang Monastery, #Bhutan

Madens Verden skriver om Cruffins

Her er min opskrift på lækre cruffins, der er en skøn kage midt mellem en muffin og en croissant. Fyldt med en lækker remonce. Cruffins er blevet populære kager, og de er heldigvis utroligt nemme...

Noget i ovnen skriver om Sunde vafler med havregrød – morgenmadsvafler

Sunde vafler! Jep her får du opskriften på havregrødsvafler, der vil være perfekte at servere som morgenmadsvafler. Jeg er blevet helt vild med at bruge mit vaffeljern! Faktisk er det jo super nem...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker om servicecentre

Siden i mandags har jeg haft en ulmende hovedpine på grund af rent frustrationsraseri. Jeg har været i kløerne på et servicecenter. Et fælleskommunalt kontaktcenter. Det startede alt sammen med, ...

Madens Verden skriver om Vedligehold dine køkkenknive - 5 gode råd

Vedligehold dine køkkenknive, så de altid står knivskarpe. Det gør det lettere at skære og giver dem et langt liv. Se de vigtigste råd her. Vedligehold dine køkkenknive, så du altid har gode, ...

Berits univers skriver om Grove hotdogbrød

Når det lige skal være en tand mere lækkert og sundt, så bag de her lækre grove hotdogbrød. Det er så meget bedre med hjemmebagt, og så mætter de jo også noget mere end de færdig købte. I ...

Anna-mad skriver om Spidskålssalat med æbler

Hvis der er noget, man ikke går galt i byen med, så er det en spidskålssalat med æbler og ristede mandler. Det er så simpelt og muligvis den salat, jeg har lavet allerflest gange derhjemme. Mest ...

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Bordeaux med blæsten

Det er som om vi har glemt bordeaux?  Rødvinene, der om noget har domineret det danske vinindtag, fra den spæde start for et halvt århundrede siden, da vi for alvor begyndte at drikke vin.&n...

Stinna skriver om Brioche boller

Brioche boller er virkelig lækre, bløde boller bagt med smør og æg. De er perfekte som burgerboller, men kan også spises som… The post Brioche boller appeared first on Stinna.

Bagning med budget skriver om Fyldt og bagt hokkaido græskar

Jeg mindes i min ungdom at have været medlem af en madklub. Noget med at mødes en gang om ugen på skift hos hinanden, og hvor værten så havde lavet enkel aftensmad, som blev nydt i fællesskab, o...

Landleys Kok skriver om Surdegspiroger med köttfärs, ris och fetaost

Dessa smakrika surdegspiroger med köttfärs, ris och fetaost gör jag med surdeg. Det är inte svårare, men degen behöver jäsa längre. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Vegansk lasagne - sund og lækker opskrift

Vegansk lasagne er mindst lige så god som dem med kød. Her er både linser, grøntsager, pasta og en skøn vegansk bechamelsovs. Vegansk lasagne er en af mine livretter. Den har så meget smag, og j...

www.madforlivet.com skriver om Drop staniol og sølvpapir

Drop staniol og sølvpapir, for potentielt skadelige stoffer kan migrere til visse madvarer og forårsage såvel helbreds- som miljømæssig skade Indlægget Drop staniol og sølvpapir blev vist førs...

www.madforlivet.com skriver om Drop staniol og sølvpapir

Drop staniol og sølvpapir, for potentielt skadelige stoffer kan migrere til visse madvarer og forårsage såvel helbreds- som miljømæssig skade Indlægget Drop staniol og sølvpapir blev vist førs...

Drop Slankekuren skriver om Sandwich med flækærtemos

Lækre sandwich med lækkert fyld. Til madpakken eller skovturen måske. Mosen kan også bruges til at dyppe grøntsager i. Opskriften kan bruges til alle slags bønner og linser. Denne opskrift Sandw...

Stinna skriver om Gulerodspandekager

Gulerodspandekager er små søde pandekager, hvor jeg har tilsat fintrevet gulerod. Det giver en skøn smag og virkelig fin farve til pandekagerne.… The post Gulerodspandekager appeared first on...

Madens Verden skriver om Gulerodskage

Nem gulerodskage fra New Orleans - nok verdens bedste opskrift på amerikansk carrot cake. Lækker kage med gulerødder og frosting med flødeost. Sådan laver du gulerodskage fra New Orleans med flø...

Madens Verden skriver om Lasagnette

Opskrift på en saftig og lækker lasagnette, der er langt bedre end den velkendte fra Knorr. Lasagnetten laves med kødsovs og bechamelsovs. Lasagnette kender de fleste fra Knorrs populære pakker, m...


Tirsdag d. 19. Oktober 2021

Jensen's Madblog skriver om Søde porrer til forret

  Porrer bliver altså bare så søde og lækre, når de først koges møre, men stadig er med bid, og […]

Piskeriset på eventyr skriver om Tomat-basilikum boller

Jeg har gemt en del opskrifter fra forskellige blogs gennem årene, og nu var det tid til at prøve de tomat-basilikum boller, som jeg fandt hos MissMuffin for… mange år siden! Jeg justerede i ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Ny bolig på gården – byggeriet går fremad

Måske husker du, at vi efter omtrent 3 års overvejelser og forberedelser igangsatte byggeriet af en bolig mere på gården. Entreprenøren gik i gang d. 24. september og det er gået planmæssigt fr...

Stinna skriver om Æblekage

Æblekage med kanel og marcipan er en ægte efterårsfavorit. Denne kage er utrolig nem at bage og smager helt fantastisk. Opskrift på… The post Æblekage appeared first on Stinna.

Madmagasinet skriver om Sundere madlavning: Find inspiration til lækre opskrifter på nettet

Annonce Laver du de samme måltider til aftensmad igen og igen? Har du svært ved at finde på noget nyt til middag? Så kan det være, du skal have ny inspiration. Drop de støvede kogebøger med kri...

KalleMad skriver om Amazon Rainforest

#south america, #landscape, #nature

Madens Verden skriver om Kartoffel porre suppe

Her er en vidunderlig opskrift på kartoffel porre suppe, der koges med hønsefond. Suppen blendes og anrettes med sprødt bacon og purløg. Denne opskrift på en skøn kartoffel porre suppe passer so...

Madens Verden skriver om Gulerodslasagne - sund lasagne med gulerødder (kødfri)

Få min opskrift på en lækker gulerodslasagne. En mere sund og kødfri lasagne med masser af gulerødder og den er altså en god vegetarret. Gulerodslasagne er en mere sund udgave af den klassiske l...

Madens Verden skriver om One pot mørbrad med ris - nem alt-i-en-gryde opskrift

One pot mørbrad er en nem opskrift på svinemørbrad, der laves som en alt-i-en-gryde ret. Med ris og grøntsager som nem aftensmad på 20 min. Hvis du mangler en nem opskrift på lækker aftensmad, ...

Mad for madelskere skriver om Champignonsovs

Find hele opskriften på Champignonsovs hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Anderagout med pasta - en klassiker fra Venedig

Anderagout med confit de canard er noget af det lækreste, man kan forestille sig. Få opskriften på et måltid, som er fuld af smag og duft. Anderagout er ubeskrivelig, fordi smagen bare er så inte...

Madens Verden skriver om English Garden Cocktail

Sådan laver du en English Garden Cocktail. En populær engelsk drink, der bla. shakes sammen med gin, hyldeblomst og limesaft. Pyntes med agurk. English Garden Cocktail er en skøn og frisk drink, de...

Madens Verden skriver om Marcipankonfekt - 3 forskellige, fine opskrifter

Marcipankonfekt kan varieres på et utal af måder. Her er tre forskellige opskrifter på den lækreste konfekt til jul eller andre hyggestunder. Marcipankonfekt hører julen til, men den er nu også ...

Spiselig skriver om Sådan kan du få noget ekstra ud af din middag

Skal du have et middagsselskab eller vil du gøre lidt ekstra ud af middagen i aften? Når det drejer sig om en middag der er ud over det sædvanlige, så drejer det sig faktisk ikke kun om maden, det...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Småkager med appelsin og rosmarin

Duftende, sukkersprøde, smørsmeltende småkager, der taler til alle sanser. De er lækkert lysebrune, de knaser (sprødhedsfaktoren er mindst 1000), de smelter på tungen, og de smager frisk af appe...

Valdemarsro skriver om Røget paprikablomkål og appelsinsalat

En af mine yndlingssalater er røget paprikablomkål og appelsinsalat fra min kogebog “Valdemarsro Grøn Aftensmad“. Hvis I endnu ikke har prøvet den, så får I en varm og stor anbefalin...

Stinna skriver om Rødbedepandekager

Rødbedepandekager er tynde madpandekager, hvor jeg har tilsat kogt rødbede til dejen. Det giver den fineste farve og er en genial måde,… The post Rødbedepandekager appeared first on Stinna.

Madmagasinet skriver om Gør dig klar til sommersæsonen med en ny gasgrill

Dette indhold er sponsoreret. Findes der noget bedre end lange lyse sommeraftener? Ja! Sommeraftener kombineret med lækker grillmad. Bøffer, pølser, stege og grøntsager. Alt sammen kan grilles og ...

Gastromad skriver om Græskarkage – Opskrift på lækker saftig kage med græskar

Græskarkage er en vidunderlig krydret og svampet græskar kage med revet hokkaido, som med orange glasur ovenpå passer perfekt til årstiden. En krydderkage fyldt med masser af revet hokkaidogræska...

Nerdy Treats skriver om Anmeldelse: Underfulde mørke

Lige inden jeg startede i mit nye job på Absalon, modtog jeg Emil Blichfeldts nye fantasy trilogi Underfulde mørke til anmeldelse. Inden jeg sagde ja til at anmelde serien, så havde jeg fået lov t...

Drop Slankekuren skriver om Pasta og rejer med torsk

En anderledes fiskeret, men bestemt lækker. Og pasta og rejer passer perfekt sammen med torsken. Og så er den jo en fryd for øjet. Denne opskrift Pasta og rejer med torsk blev udgivet først på Dr...

KalleMad skriver om Reading Nook, Big Sur, California

#Reading Nook, #Big Sur, #California

Spiselig skriver om 3 tips til at komme let igennem madlavningen trods smerter

Gigt, træningsskade, albuesmerter eller noget helt tredje – der kan være mange årsager til, at du finder det besværligt og problematisk at komme igennem madlavningen derhjemme. Heldigvis findes ...

Spiselig skriver om En guide til en sundere dag på arbejdet

Hvis man har et arbejde, hvor man primært sidder ned foran computeren, er det ikke altid, at man får den motion i løbet af dagen, som man har brug for. I den sammenhæng er der flere og flere dansk...


Mandag d. 18. Oktober 2021

Hashtagmor skriver om Lasagne suppe – nem lasagnesuppe opskrift.

I dag stod menuen på lasagne suppe, hvilket var super lækkert, men det kommer vi til, lige om lidt. Det har været en vildt spændende dag i dag! Vi fået huset vurderet af en ejendomsmægler og hvi...

Min Madopskrift skriver om Grøntsagsjuice med rødbede og ingefær

Smagen og duften i grøntsagsjuice med rødbede og ingefær, er tilmed virkelig lækker og delikat med søde noter af ingefær og rødbede Indlægget Grøntsagsjuice med rødbede og ingefær blev før...

Noget i ovnen skriver om Gulerodsbrød med solsikkekerner & havregryn

Gulerodsbrød. Uhm her får du opskriften på et saftigt lækkert brød med gulerødder, solsikkekerner og havregryn. 2 saftige franskbrød, bliver der faktisk ud af denne portion. Glæd dig. Så læk...

Emma Martiny skriver om Meditation med kropsscanning

Afspænd både krop og sind i denne korte meditation og kropsscanning. Jeg guider dig gennem en simpel visualisering, hvor du scanner kroppen, så du kommer ud af hovedet og mærker efter. Meditatione...

Piskeriset på eventyr skriver om Grillet lammeculotte

Vi fik grillet lammeculotte for nylig, for selvom efteråret ind imellem viser tænder, så er grillen ikke gemt bort. Lammekød skal ikke have så lang tid på en grill, så det er helt perfekt, nu h...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Køn, klima og kujoner

I forbindelse med et projekt igangsat af Nordisk Ministerråd blev jeg i september inviteret til at bidrage til en fokusgruppe. Emnet var – og er – køn og klima. I det virtuelle møde på...

Kagemonster skriver om Norske kagetraditioner

/Disclaimer - dette er et reklameindlæg I Danmark er kagetraditionerne store, og mange lande kender da også til den såkaldte ’Danish’, der altså er en betegnelse for det danske wienerbrød, so...

Spiselig skriver om Oplevelser i Horsens og omegn

Horsens er Danmarks 8 største by, og har et stort udvalg af spændende oplevelser og seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Om man er til kultur, historie eller natur, så er der noget for a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Lille træ af Mariebær

I går blev der tid til at lege lidt, og jeg lavede et lille træ af de kønne Mariebær fra rosenhækken ved pavillonen. De små hyben holder fantastisk længe, hvis man har haft tålmodighed til ikk...

Fjordrejen skriver om Andebryst med Søde Hasselback kartofler

Sødekartofler lavet som Haselback kartofler – smager forrygende Andebrystet er et supreme andebryst – dvs. at første vingeled er med – det giver lige en mere saftigt stykke bryst M...

Landleys Kok skriver om Vegetariska mungbönsbiffar med grönsaksfräs och ris

Dessa vegetariska mungbönsbiffar med grönsaksfräs och ris är en lakto- och ovo-vegetarisk middagsrätt som passar när man vill äta köttfritt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Stinna skriver om Mexicansk chiligryde

Mexicansk chiligryde er en skøn vegetarisk gryderet, som serveres med ris til. Chiligryden er med majs, kidneybønner og skønne krydderier. Vegetarisk chiligryde… The post Mexicansk chiligryde...

Madens Verden skriver om Rødbedefritter

Her er min opskrift på hjemmelavede rødbedefritter, der er et sundt og lækkert alternativ til de almindelige pommes frites. Rødbedefritter er lækre fritter, der minder om de klassiske pommes frit...

Drop Slankekuren skriver om Burgerboller

Hjemmelavede, sunde, grove burgerboller ... ja, det må være det, det her er. Det er en hel kinderæg-überraschung – hele tre ting. Og så er de også lækre. Denne opskrift Burgerboller blev udgi...

Madens Verden skriver om Drømmekagesnegle med kokos og brun farin

Drømmekagesnegle har den velkendte smag af kokos og brun farin. Det er virkelig den bedste blanding af de to lækreste slags kager der findes. Drømmekagesnegle er lavet med samme slags gærdej, som ...


Søndag d. 17. Oktober 2021

Noget i ovnen skriver om Pærecrumble i kop – nem kage i mikroovn

Pærecrumble i kop. Uhm i dag får du opskriften på en af de rigtigt nemme kager bagt i mikroovn. Denne gang har jeg prøvet at lave den populære pærecrumble, som kop kage.Den nemmeste kage, bagt h...

KalleMad skriver om Japanese Maple Tree, Austin, TX

#Japanese Maple Tree, #Austin, #TX

KalleMad skriver om Ice Lake Basin, Colorado

#usa, #mountains, #nightscape

Berits univers skriver om Sundere svensk pølseret

Da jeg var på torvet i sidste uge fik jeg købt lækre friske grønsager, og jeg fik bla. købt glaskål. Så jeg kiggede lidt rundt på nettet og blev inspireret til den her sundere svensk pølseret...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Komfur

Jeg fortsætter stimen af restaurantanmeldelser fra det jyske, hvor jeg i sidste måned spiste på Restaurant Komfur sammen med nogle kolleger. Restauranten har ikke alene fået rigtig god omtale R...

Madens Verden skriver om Vegetartærte med feta, spinat og kartofler

Vegetartærte med spinat, feta og kartofler er den lækreste tærte, som både er sund og helt vildt velsmagende. Se, hvordan du laver den. Vegetartærte med spinat, feta og kartofler er ret nem at la...

Emma Martiny skriver om Hormonel (u)balance – Soloshow – MARTINYs Podcast S5E7

  I gennem det mest af min ungdom, oplevede jeg hormonelle ubalancer i form af en udebleven menstruation. Efter at have truffet en beslutning om at droppe p-piller, kom min menstruation aldrig re...

Madens Verden skriver om Vegansk risalamande uden mælk og fløde

Vegansk risalamande kan sagtens laves så det smager skønt og får en dejlig cremet konsistens – helt uden mælk og fløde. Se opskriften her. Hvad end du er veganer, laktoseintolerant eller af and...

KalleMad skriver om The fountain of Paronella Park in north Queensland, Australia

#Australien, #travel, #Tourism, #oceania, #Australie

Madens Verden skriver om Baconmørbrad med flødegrøntsager i fad

Her er min opskrift på baconmørbrad med flødegrøntsager. En lækker svinemørbrad i baconsvøb på bund af grøntsager i flødesovs. Nem ret, der laves i fad. Baconmørbrad med flødegrøntsager e...

Madens Verden skriver om Kylling tikka masala

Her får du en nem og hurtig opskrift på kylling tikka masala, som du kan lave på 15 minutter. Chicken tikka masala er en indisk ret, der serveres med ris. Kylling tikka masala er en lækker ret fra...

Madens Verden skriver om Orientalsk risret a la Knorr med hakket oksekød

Orientalsk risret er blevet en populær opskrift og ret til aftensmad, ikke mindst takket være Knorr. Men du kan nemt lave risretten selv, her med oksekød. Orientalsk risret er en sikker vinder til ...

Madens Verden skriver om Den du ved nok kage

Den bedste opskrift på "den du ved nok kage", der er en lækker chokoladekage med kokosglasur. Kagen er let at bage, og den kan fryses ned. Den du ved nok kage er en af de mest populære kager i Danm...


Lørdag d. 16. Oktober 2021

Bleeker Pedersen - livet som mand og kone skriver om Butter Chicken

Butter Chicken er en klassisk og utrolig velsmagende indisk karry ret. Serveres med fordel sammen med ris og godt brød. Retten kan sagtens laves på en hverdag, da lagen kan forberedes om morgenen og...

Madens Verden skriver om Smagstest af rullepølse i skiver

Denne smagstest af rullepølse afslører, at der er forskel på smag og indhold. Vil du undgå kræftfremkaldende nitrit, skal du vælge økologisk. Rullepølse er en klassikker på det danske smørre...

KalleMad skriver om Streets of Palermo, Sicily, Italy

#selinunte, #sicilia, #siracusa, #sicily, #trapani

Piskeriset på eventyr skriver om Lyonnaise kartofler

I sidste måned prøvede jeg Lyonnaise salat, og i denne måned er turen kommet Lyonnaise kartofler! Begge retter er selvfølgelig opkaldt efter den franske by Lyon, der ligger i den østlige del af l...

Lykkes Lækkerier skriver om Black Magic kage

 Alle bloggere og instagrammere kender Black Magic kagen - Det er nemlig en kage der gør sig usædvanligt godt på billeder på grund af den enorme mængde lækkerier den får på toppen. Du ken...

Bare Go' mad skriver om Pasta i ovn

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 42

Find hele opskriften på Madplan uge 42 hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Efterårstømning af drivhuset

Det er rigtigt efterår nu. Efterårsferien er i næste uge, og der har allerede været frost et par nætter i træk. Drivhuset er ved at være tømt for chili, tomater og tomatillos. Det er kun et sp...

Anna-mad skriver om Madplan uge 42

Velkommen tilbage! Og det er altså bloggens madplan, jeg snakker til. Den har holdt pause på udefinerbar tid, men nu er den altså tilbage igen. Jeg ved nemlig, at I var mange, der brugte den, og de...

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 42

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis… The post Vegetarisk madplan uge 42 appeared first on St...

Landleys Kok skriver om Burgare med jalapeñomajjo och pommes

Dessa burgare med jalapeñomajjo och pommes är enkla att svänga ihop och perfekta när du vill ha en smarrig burgare till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

herzelieb skriver om Nusskracher Rezept – Wer Haselnüsse und Schoko mag, der wird sie lieben

Nusskracher – ich liebe sie! Für mich sind sie eine echte Kindheitserinnerung, denn wir hatten eine Nachbarin, die machte die besten Nusskracher oder Nussknacker der Welt. Damals gab es sie auc...

Madens Verden skriver om Ugens bedste tilbudsvin: 5-stjernet rødvin til 40 kr.

Hver uge scanner Madens Verdens vinkender supermarkederne for at finde de bedste vinkøb. I denne uge vine fra Netto, Føtex, Bilka, Superbrugsen, Kvickly, Irma og Meny. Alle vinene er glimrende køb ...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 42

Ugens madplan for uge 42 giver dig syv gode bud på opskrifter til aftensmad i efterårsferieugen. Og en lækker kage til at slutte ugen af på. Her får du ugens madplan for uge 42. For mange er det ...

Madens Verden skriver om Black magic chokoladekage

Min opskrift på en nem black magic chokoladekage, der toppes med en cremet chokolade mousse. En lækker black magic kage med intens kakaosmag. Black magic chokoladekage er en drøm af en kage til all...

Madens Verden skriver om Marengsspøgelser direkte til Halloween

Marengsspøgelser er fine på Halloween-bordet, og de er lette at lave. Sæt dit eget personlige præg på dem og server uhyggelige marengs. Marengsspøgelser tager ingen tid at lave, hvis man altså ...

Madens Verden skriver om Ostebagt broccoli med Mozzarella og hvidløg

Ostebagt broccoli er en lækker servering, som kan bruges som tilbehør til alt fra vegetarfrikadeller til oksefilet. Ren velsmag. Ostebagt broccoli er et hit som tilbehør. Smør og ost sammen med hv...

Madens Verden skriver om Sådan laver du sprøde pølser som på tankstationen

Elsker du de sprøde pølser fra tankstationen? Så kan du her se, hvordan du nemt tilbereder pølser på samme måde hjemme hos dig selv. Er du vild med de sprøde pølser henne fra tankstationen, s...


Fredag d. 15. Oktober 2021

KalleMad skriver om Beautiful sunrise on The Black Sea, Varna, Bulgaria .]]>

#travel, #Tourism, #beautiful, #europe, #black sea

Hashtagmor skriver om Madplan 17.10.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Æblefestival i weekenden

I aften pakker vi vores nordfrugter og i morgen tidlig tager vi afsted til Rødding Æblefestival i Salling. Sørøverbror og svigerinde passer gård, dyr og tilværelsen som sådan, for det er et wee...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – Weingut Tesch gør det igen

Ugens vine kommer fra Weingut Tesch i Nahe. Helt i særklasse er deres Löhrerberg, som efter min mening må være husets signaturvin. Jeg har efterhånden besøgt og smagt Tesch´s vine nogle gange o...

Madsvin skriver om Agurkesalat – Opskrift på lækker gammeldags agurkesalat

“Rækker du mig ikke lige den der agurkesalat, mormor?” – en sætning, der enten i sin rene form, eller med få justeringer, er noget du med stor sandsynlighed selv har udtalt og/eller hørt...

Madling skriver om Mandplan uge 42 – 2021

Madplan uge 42 – nem madplan med hverdagsmad. Madplanen for uge 42 kommer her. Vi har efterårsferie i næste uge, men jeg ved faktisk ikke, om det er den samme uge, der er skoleferie i hele landet?...

Madling skriver om Madplan uge 42 – 2021

Madplan uge 42 – nem madplan med hverdagsmad. Madplanen for uge 42 kommer her. Vi har efterårsferie i næste uge, men jeg ved faktisk ikke, om det er den samme uge, der er skoleferie i hele landet?...

Bagvrk skriver om Halloweenopskrifter – Bagvrks 13 bedste opskrifter på uhygge

Muahahahah… Er du modig? Eller er du bange for monstre og uhyrer? Jeg er slet ikke til splatter, horror eller gysere, men jeg er ret vild med halloween og at finde på halloweenopskrifter:-) Min...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 43 (25/10 – 31/10) + opskrifter til ugen

Jeg fortsætter med at tømme fryseren og da det er ved at være slut på oktober er de fleste ting i haven høstet og lagt til opbevaring – Vi har masser af grøntsager både kartofler, løg, r...

Valdemarsro skriver om Halloweenboller

Festlige halloweenboller bagt med saftig græskarpuré og formet til lille græskar. De smager rigtig lækkert og den sødmefyldte græskarpuré gør at de holder sig gode bløde og lækre i et par da...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 42.

Uge 42 rimer på efterårsferie. Og selvom jeg ikke har planlagt at holde fri i den kommende uge, så kan jeg sagtens komme i tanker om et par hyggelige ferie-projekter, som jeg kan kaste mig ove...

Stinna skriver om Chokoladebrud

Chokoladebrud med store stykker chokolade. De fleste kender måske det klassiske gulerodsbrud – men hvis du ikke har prøvet et svampet og… The post Chokoladebrud appeared first on Stinna....

Madens Verden skriver om Efterårsgryde med gris og æbler på 30 minutter

Her er min opskrift på en lækker efterårsgryde. En nem og hurtig gryderet med svinemørbrad, broccoli, knoldselleri, æbler og en skøn sovs. Denne efterårsgryde er en lækker gryderet med masser ...

Madens Verden skriver om Gæstemad - her er 7 lækre hovedretter til dine gæster

Gæstemad er god mad, som gæsterne elsker. Men har du ingen ideer? Her er 7 opskrifter på mad, som du nemt kan lave, og som gæsterne vil nyde. Skal du lave lækker gæstemad, men er helt tør for i...

Bagning med budget skriver om Valnødder – ja tak :-)

Naturen er virkelig gavmild netop nu. Og det milde vejr inviterer til at komme uden for. Forleden var jeg tilbage i Kauslunde og gik først en dejlig tur i solskinnet sammen med min gode gå-veninde. ...

Gastromad skriver om Indbagt Laks – Opskrift med flødeost og spinat

Indbagt laks med spinat blandet op i en lækker cremet flødeost er en fantastisk skøn og nem opskrift på fersk laks indbagt i butterdej med masser af smag. Laks bagt med en lækker blanding af flø...

KalleMad skriver om Mt. Evans, Colorado

#travel, #usa, #landscape, #colorado

Drop Slankekuren skriver om Stegt skrubbefilet med lækker hummersauce

En dejlig stegt skrubbefilet med en skøn, skøn, skøn sauce, som helt sikkert også kan serveres til anden stegt fisk. Denne opskrift Stegt skrubbefilet med lækker hummersauce blev udgivet først p...

Madens Verden skriver om Tip til stegepanden - sådan rengør du bunden

Tip til stegepanden: Stegepanders bund bliver ofte grimme. Her får du et godt tip til at gøre din stegepandes bund pæn og blank. Tip til stegepanden inkluderer ovnrens, skuresvamp og knofedt. De fl...

Madens Verden skriver om Æblecrumble

Min bedste opskrift på æblecrumble, der er en nem og hurtig kage med æbler, crumble og grovvalsede havregryn. Kan også laves uden mel. Æblecrumble er en meget nem kage at bage, og den laves med s...

Madens Verden skriver om Svinemørbrad med spidskål, blomkål og lækker sovs

Her er min opskrift på svinemørbrad med spidskål og blomkål. En nem og lækker omgang mad i fad med en super skøn sovs. God som nem aftensmad. Svinemørbrad med spidskål er en skøn ret til afte...

Madens Verden skriver om Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Glæd dig til dette fad med kylling, ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret, som laves på under en time. Her er en lækker opskrift på fad med kylling, der også indeholde...


Torsdag d. 14. Oktober 2021

Min Madopskrift skriver om Bananmuffins med chokolade og mandler

svampede muffins med store stykker mørk chokolade, der smelter i munden, imens du spiser disse lækre bananmuffins med chokolade og mandler. Indlægget Bananmuffins med chokolade og mandler blev før...

Madling skriver om Biksemad med hakket oksekød

Biksemad med hakket oksekød, stegte kartofler, spejlæg og rødbeder. En nem og god hverdagsret som jævnligt er på madplanen hjemme hos os. I denne udgave af biksemad har jeg skiftet kødet ud med ...

Susanne Pagh skriver om Græskarboller med dobbelt op

Bløde boller i den mest fabelagtige gule farve – lyder det tillokkende? Så skal du prøve de her græskarboller. De er med dobbelt op på græskar, for ikke nok med at der er græskarkerner på to...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Fortid og nutid på Bygholm i Horsens

Hjemme igen efter et afdelingsseminar med overnatning på Scandic Bygholm Park i Horsens. Der er noget særligt ved de konferencesteder, der ligger i en ombygget herregård, hvor de har forstået at t...

Hashtagmor skriver om Hakkebøf med bløde løg, aspargeskartofler og salat med mormor dressing

Hakkebøf med bløde løg, aspargeskartofler og salat med mormor dressing. En super lækker opskrift som klart minder mig om min barndom i forhold til mormor dressing til salat som min farfar ofte ser...

Mad for madelskere skriver om Halloween quesadillas

Find hele opskriften på Halloween quesadillas hos Mad for Madelskere.

Familiefletninger skriver om Kom væk fra den travle hverdag med en ferie i Jylland med børn

Har dine børn fri fra skole og trænger til noget ferie? Så er en ferie i Jylland med børn helt sikker der, hvor i skal hen. Det er en befriende måde at komme væk fra hverdagens stress og jag, da...

Henriks madblog skriver om Boganmeldelse: Kogekunst af Frederikke Legaard

Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag Kunstner og Bagedyst-vinder 2019 Frederikke Legaard debuterer, med sin nye bog Kogekunst, som koge- og bagebogsforfatter. I Den store Bagedyst blev Frederikke k...

Madens Verden skriver om Smørbagt blomkål med to slags oste

Smørbagt blomkål er godt tilbehør. Blomkålen smøres godt ind i en krydret smør og mozzarella, bages i ovnen og er nu klar til servering. Smørbagt blomkål med mozzarella og emmentaler er en sk...

Madens Verden skriver om Brunsviger

Opskrift på snasket brunsviger fra Fyn. En lækker brunsviger med perfekt forhold mellem gærdej og remonce, og dermed rigeligt med snask. Brunsviger er en nationalkage på Fyn, men faktisk er kagen ...

Madens Verden skriver om Farsruller med bacon på kartoffel porrebund

Her får du min opskrift på farsruller med bacon på kartoffel porrebund. En skøn hverdagsret med masser af smag, og som nemt laves i fad. Farsruller på kartoffel porrebund er aftensmad, der virkel...

herzelieb skriver om Cowboy Eintopf Rezept – dänische Cowboygryde mit Bohnen & Würstchen

In Dänemark ist der Cowboy Eintopf die Cowboygryde ein beliebtes und schnelle Mittagessen. Vielleicht gerade, weil auch Kinder dieses Gericht lieben. Tomate und Würstchen sind ja ohnehin immer eine ...

Landleys Kok skriver om Sötsur högrevsgryta med vitkål, nudlar och majs

Sötsur högrevsgryta med vitkål, nudlar och majs är från min andra bok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta – här med rättelse! » Besök Landleys Kök för fler go...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Dimser i ørerne

Måske står du lige nu med dimser i ørerne og febrilske fingre på skærmen. Måske sidder du stille og nyder din morgenkaffe, mens duen fodrer årets sidste stykke afkom foran køkkenvinduet. Hvem ...

Madens Verden skriver om Cookies med chai-krydderi og cream cheese

Cookies med chai-krydderi og cream cheese er de lækreste sandwichsmåkager, fulde af smag, som bare passer helt perfekt til efteråret. Cookies med chai-krydderi og cream cheese er lavet med brunet s...

Drop Slankekuren skriver om Fyldte koteletter

Lækre fyldte koteletter. Andre krydderurter og anden ost kan også anvendes, så er det er altid overraskende, hvad der er inde i, og hvilken smag man får. Denne opskrift Fyldte koteletter blev udgi...

Stinna skriver om Flammkuchen med græskar og svampe

Frammkuchen med græskar – også kaldet tarte flambee, er en tynd og sprød bund med skøn topping. Denne variant er med flødeost-creme,… The post Flammkuchen med græskar og svampe appea...

Madens Verden skriver om Teflon - hvad er det? Og er det skadeligt?

Teflon er et smart materiale på stegepander, så længe du følger visse tommelfingerregler. Læs dem her og se, hvad teflon i det hele taget er. Teflon er elsket og hadet. Materialet har både en st...


Onsdag d. 13. Oktober 2021

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Vækst

De seneste måneder har vi primært spist ude i forbindelse med ferier i det jyske, men i sidste måned nåede jeg dog forbi Cofocos Restaurant Vækst sammen med en flok venner. Restaurant Vækst ligg...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på braiseret okseskank

Lad os fortsætte med efterårsmaden. Sidst var det oksesklump, eller som en ven, der er lidt mere stringent i sin kødterminologi påpegede forleden, oksebovskank solgt som okseklump — denne ga...

Piskeriset på eventyr skriver om Laktosefri kage uden hvedemel

For et par uger siden havde vi besøg af HomemadeHeaven + kæreste, og der serverede jeg denne laktosefri kage som dessert, da hun desværre ikke kan tåle laktose. Jeg besluttede mig for at bruge min...

Berits univers skriver om Wok med kylling og pak choi

Den her lækre wok med kylling og pak choi smager skønt og så er den nem at lave. Jeg var på torvet den anden dag, og der kunne jeg ikke lade være med at købe friske grønsager, deriblandt pak ch...

Madens Verden skriver om Halloween-peberfrugter med krydret fyld

Halloween-peberfrugter ligner små græskarlamper. Indeni er der det lækreste fyld, som passer perfekt til Halloweenfester for store og små. Halloween-peberfrugter med fyld af blandt andet linser og...

Bagvrk skriver om Belgiske vafler med brunsvigersovs – sprøde vafler og brunsvigersauce til is

Drømmer du om den allerbedste sauce til at hælde over din isdessert eller dine belgiske vafler? Så skal du lave en brunsvigersovs. Du kan fryse både vafler og sovsen ned, så du har en nem dessert...

Cori's Køkken skriver om Oreokage

Opskrift på lækker oreokage med chokolade som de fleste vil elske. Indlægget Oreokage blev først udgivet på CORIs KØKKEN.

Madkultur skriver om Kun for de rige – når stjerneanis bliver lige lovlig økologisk

Keld Hansen fra Gylle postede forleden en video, hvori Knud Haugmark sammenligner priserne på varer, han har indkøbt i en gårdbutik med varer fra Netto. Konkret drejer det sig om en øl, Danserinde...

Madens Verden skriver om Alt du skal vide om rispapir - med fakta og opskrifter

Rispapir bruges til friske forårsruller, hvor du ruller det rundt om grøntsager og kød. Læs, hvad det er og få inspiration til at bruge det. Rispapir bruges særligt i Vietnam, hvor deres rulle, ...

Cori's Køkken skriver om Græsk inspireret bulgursalat & kyllingefrikadeller

God græsk inspireret opskrift på en smagfuld ret med bulgursalat og kyllingefrikadeller. Indlægget Græsk inspireret bulgursalat & kyllingefrikadeller blev først udgivet på CORIs KØKKEN.

Noget i ovnen skriver om Grøntsagsmos – kartoffelmos med grøntsager

Grøntsagsmos. Uhm her får du opskriften på en dejlig luftig kartoffelmos med grøntsager, der både er nem, sund og hurtig at lave. Ej hvorfor har jeg dog aldrig tænkt på at putte grøntsager i k...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 42 (18-10 / 24-10)

Det er skolernes efterårsferie og jeg synes man skal forsøge at komme lidt på tur – Så op af sofaen og lav en kande  kogende vand – når man så tager kakaopulver, tebreve  og et par...

Madens Verden skriver om Madpandekager

Her får du min opskrift på klassiske madpandekager. Du kan også se, hvordan du laver dem med hakket oksekød, kylling eller som vegetar udgave. Madpandekager er et sikkert hit i de fleste børnefam...

Bagning med budget skriver om En glemt telefon

Jeg besøgte min søster og svoger i går – og glemte min telefon. Først går der lidt tid, inden jeg opdager det, men så går jagten ellers i gang. Hvor havde jeg den sidst, hvor lagde jeg de...

Stinna skriver om Knuste kartofler

Knuste kartofler er en anderledes måde at tilberede kartofler på. Kogte kartofler knuses og pensles med hvidløgssmør og drysses med krydderier. Opskrift… The post Knuste kartofler appeared f...

Stinna skriver om Knuste kartofler

Knuste kartofler er en anderledes måde at tilberede kartofler på. Kogte kartofler knuses og pensles med hvidløgssmør og drysses med krydderier. Opskrift… The post Knuste kartofler appeared f...

Drop Slankekuren skriver om Paella med rejer

Det er lidt snyd. Vi ved det godt. I paella skal der safrantråde – det kom der ikke i denne paella med rejer. Vi brugte gurkemeje i stedet. Denne opskrift Paella med rejer blev udgivet først på D...

Spiselig skriver om To uundværlige detaljer til dit værelse

Dette indhold er sponsoreret. Skal du i gang med at indrette dit værelse, så læs med her. Her får du nemlig gode råd til, hvad der er uundværligt på ethvert pigeværelse. Få ekstra plads til t...


Tirsdag d. 12. Oktober 2021

Bare Go' mad skriver om Blinis med laks

Ingen forhåndsvisning.

Min Madopskrift skriver om Laks i massaman karry

Laks i massaman karry, er krydret og lækker i smagen. Denne karry er mildere i smagen end almindelig karry. Du kan også bruge rød karrypasta. Indlægget Laks i massaman karry blev først udgivet p...

Stinna skriver om Græskarboller

Græskarboller i den fineste facon og med den skønneste smag. Disse græskarboller passer perfekt til efteråret. Opskrift på græskarboller Disse lækre boller… The post Græskarboller appear...

Henriks madblog skriver om Opskrift på traditionel fransk baguette

Baguetter – eller flutes som vi siger i Danmark – er om noget forbundet med Frankrig. Søger man opskrifter på nettet så dukker der et utal af forskellige opskrifter frem. Det afspejler måske n...

Piskeriset på eventyr skriver om Lammeragout

Jeg kunne ikke stå for denne lammeragout, som jeg faldt over i forbindelse med researchen til mit franske benspænd. På fransk hedder den navarin printanier og er en forårsret, men jeg har snydt li...

Maden i mit liv! skriver om Tartiflette med kartofler, bacon, løg og ost.

Smagen af tartiflette er smagen af vinterstemning i alperne. Og godt nok har jeg aldrig nogensinde stået på ski i de franske alper, eller fået serveret tartiflette på en restaurant efter en hel da...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Zigeunerschnitzel

Ethvert tysk Gasthaus med respekt for sig selv har en spisekort med mindst 22 forskellige variationer af schnitzel. Cirka sådan omtrentligt. Der er i hvert fald mange. En af de allerbedste er efter m...

Madling skriver om Grøn kage – giftkage

Nem opskrift på grøn kage også kaldet gift kage. Dejen farves med grøn konfitorfarve og det giver kagen denne her flotte og intense grønne farve. Giftkage er oplagt at servere til halloween eller...

www.madforlivet.com skriver om Loppefrøskaller – hvad er loppefrøskaller eller Husk?

Her kan du læse mere om loppefrøskaller eller Husk, og hvad det bruges til Indlægget Loppefrøskaller – hvad er loppefrøskaller eller Husk? blev vist første gang på Madforlivet.com.

Mad for madelskere skriver om Appelsinfromage

Find hele opskriften på Appelsinfromage hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Polentafritter med Grana Padano og pesto

Polentafritter er knasende sprøde med en dejlig smag af majs. Her er en opskrift med rustik oreganopesto og masser af god Grana Padano-ost. Polentafritter er sprøde og velsmagende, alletiders som sn...

Mad for madelskere skriver om Koldrøget laks

Find hele opskriften på Koldrøget laks hos Mad for Madelskere.

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Næste æblesort i rækken

I går fortsatte æblehøsten – det var Belle de Boskoop, der stod for tur. Eller nogle af dem. I æbleplantagen er der 2500 træer fordelt på 8 sorter: Discovery, Aroma, Vanda, Holsteiner Cox,...

Stinna skriver om Tyrkisk madbrød

Tyrkisk madbrød med sesamfrø og nigellafrø. Dette tyrkiske brød er ganske nemt at lave og smager så skønt. Herhjemme spises det især… The post Tyrkisk madbrød appeared first on Stinna.

Landleys Kok skriver om Frikadeller i pumpasås med svartkål, svamp och soltorkade tomater

Frikadeller i pumpasås med svartkål, svamp och soltorkade tomater är en smakrik och höstig middagsrätt som passar att laga av pumpan. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Frøken Andersens madglade side skriver om Low carb gær burgerboller

Når man søger på low carb brød eller Keto brød finder man rigtig mange opskrifter der også lige skal være gluten- og gærfri. Og den del forstår jeg ikke. Hvis man kan lave brød uden meget ku...

Madens Verden skriver om Nakkekoteletter i flødesovs

Her får du min opskrift på nakkekoteletter i flødesovs. Koteletterne steges på panden, og serveres i en lækker flødesovs med tilbehør. Nakkekoteletter i flødesovs er en nem og hurtig ret til a...

Fjordrejen skriver om Pighvar med fyldt Morkel

Morkler er dyre men dejlige. Her serveret på en pighvar med en souffle fars af torsk 4 personer 4 Pighvar filet 1 Fennikel 4 dl fiskefond – kogt på pighvarben med hvidvin 1/4 piskefløde Souff...

Madens Verden skriver om Kartoffelgratin med oksekød

Min opskrift på en nem og lækker kartoffelgratin med oksekød. Den populære ret laves med revne kartofler som låg på en velsmagende kødsovs. Kartoffelgratin med oksekød er en skøn aftensmad, d...

Drop Slankekuren skriver om Torsk med rabarbersovs

Har du selv rabarber i haven, så hører du til de heldige. Måske er de ikke helt fremme endnu, men det kan ikke vare længe. Rabarber kan bruges til meget andet end desserter og bagværk. Prøv f.ek...

Madens Verden skriver om Ugens bedste vinkøb - spansk eller italiensk vin sat ned til en halvtredser

I denne vintest tester vinkender Jan Sørensen vine på tilbud i denne uge i Kvickly, Superbrugsen, Meny, Bilka, Føtex og Irma. Madens Verdens vinkender Jan Sørensen har kigget på de vine, som land...


Mandag d. 11. Oktober 2021

Piskeriset på eventyr skriver om Hvad får du i bloggens nyhedsbrev?

Vidste du, at bloggen har et nyhedsbrev? Det udsendes ca. to gange om måneden, og du kan tilmelde dig her på siden. I nyhedsbrevet skriver jeg lidt om, hvad jeg går og pusler med, og så får du li...

Susanne Pagh skriver om Den du ved nok kage i luksusedition

Med chokolade, marcipan og nødder er det her en luksusudgave af ”den du ved nok kage”. Kagen, som bedst kan beskrives som en drømmekage med chokolade. Ofte lavet med kakao, men her altså også ...

hannemad skriver om Køleskabsgrød

Køleskabsgrød er en skøn morgenmad. Den giver en god mæthed og du kan sagtens lave en stor portion, da det holder længe. The post Køleskabsgrød appeared first on hannemad.dk.

Madens Verden skriver om Vintest: Gode italienske vine til 69 kroner flasken

Der er både en god Barolo, Chianti, Valpolicalla Ripasso og Montepulciano med i denne vintest, hvor vinkender Jan Sørensen anmelder vine. Både Bilka og lillesøster Føtex har altid været gode til...

Noget i ovnen skriver om Marengs – store marengskys med chokolade

Marengs - uhm i dag får du opskriften på store marengskys med chokolade striber. Juhuu nu kan jeg lave store flotte marengs, der holder formen! Når jeg kan, så kan du også. :-) Her får du den ne...

Valdemarsro skriver om Pasta al Forno – Bagt pasta med kylling og grønt

Pasta al forno er italiensk for bagt pasta – og her servere jeg en lækker bagt pasta med kylling, grøntsager og ostesauce. En herlig ret, som kan varieres uendeligt. Alt efter sæson og grønt, an...

Madens Verden skriver om Avocadosuppe - cremet suppe med rejer

Avocadosuppe er en cremet suppe, som smager dejligt med rejer eller krebsehaler. Server med et godt brød, så har du et godt, mættende måltid. Avocadosuppe er lynhurtigt at lave, og så smager det ...

Mad for madelskere skriver om Sukkerkogte æbler med gele

Find hele opskriften på Sukkerkogte æbler med gele hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Ingefærsuppe med gulerødder og croutoner

Ingefærsuppe har den skønneste smag. Suppen laves på grøntsager, der steges med ingefær, hvidløg og karry. Et sundt måltid uden kød. Ingefærsuppe er en af de supper, som vi kan lave med de gr...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Efterår i teakskålen

Det er omkring et års tid siden, den store og 10 kg tunge skål, skåret af en teaktræsrod, flyttede ind. Den er så fin til dekorationer. Når den ikke er i brug, ser den også fin ud tom, og den h...

Foodies skriver om Slotsboller

I slutningen af september skulle jeg til et 4 dages strategi seminar, som blev afholdt på Bakkegården i Vesløs og naiv/optimistisk, som jeg jo er, lovede jeg alle friskbagte morgenboller hver dag &...

Madens Verden skriver om Hjemmelavede Oreos på kun 20 minutter

Hjemmelavede Oreos smager præcis som dem, du kan købe, men det er selvfølgelig meget sjovere at lave dem selv. Her er opskriften. Hjemmelavede Oreos på kun 20 minutter, så bliver det simpelthen i...

Cupcakes by Sine skriver om Chokolade fudge

Hvis man er til intens chokoladesmag, chewy skumfiduser og lidt knas, så er denne her fudge helt perfekt! Fudge er en super nem og lækker ting at lave til weekendhyggen, eller til brug til en værti...

Madens Verden skriver om Stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter

Her får du min opskrift på stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter. En nem og hurtig aftensmad på 30 min. med lækkert tilbehør. Stegt kyllingebryst med flødesovs, ris og ærter er en d...

Nordsmag skriver om Hvad skal du overveje, når du vælger gryder eller pander?

/disclaimer – dette indlæg er reklame. Har du fået nyt køkken, er du lige flyttet hjemmefra, eller trænger køkkeninventaret bare til en opgradering? Der kan være mange gode grunde til, at ...

Drop Slankekuren skriver om Bønnedip med grøntsager

Det er ikke nødvendigt at bede bønner, for at få denne bønnedip til at lykkes. En lækker anretning til et glas vin eller øl i stedet for chips og slik. Denne opskrift Bønnedip med grøntsager b...


Søndag d. 10. Oktober 2021

Noget i ovnen skriver om Squashmuffins – sunde muffins med squash

Squashmuffins. Uhm i dag får du opskriften på lækre, sunde muffins med squash, mandler og hvid chokolade. Wow nogle lækre muffins jeg bagte i sommerhuset i dag. Rimeligt sunde squashmuffins med ka...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om København ud og hjem

I går fejrede Modersmål-Selskabet udgivelsen af antologien “Stilhed før storm” med en middag for dommere og bogens bidragydere. Det foregik ved Kastrup Strand og blev en oplivende efter...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Domestic i Aarhus

Så er det endelig blevet tid til sommerferiens sidste hængeparti – nemlig vores besøg hos Restaurant Domestic i Aarhus. Det var et besøg, vi havde set frem til, da restauranten har fået utr...

Stinna skriver om Den du ved nok

Den du ved nok er en klassisk chokoladekage med den lækreste kokostopping. Kagen er lækker, smovset og er toppet med den lækreste… The post Den du ved nok appeared first on Stinna.