Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 28. Marts 2023

Henriks madblog skriver om Braiserede hjortekæber – en delikatesse, du må prøve

Har du smagt hjortekæber? Hjortekæber betragtes som en delikatesse, fordi det er en mager og mør udskæring af kød, der er fyldt med smag. Kæberne er også en meget brugt muskel hos hjorten, hvil...

Susanne Pagh skriver om Islagkage med citron og mandelbund

Denne islagkage med citron og mandelbund er den perfekte påskedessert med sin sartgule farve. Det betyder ikke, at den ikke kan spises på andre tider på året, men den er rigtig fin lige i foråret...

Henriks madblog skriver om Pift dine retter op med denne lækre opskrift på ramsløgs-chimichurri

Sæsonen for ramsløg er startet. Der er så mange gode ting, som du kam bruge denne vilde krydderurt til. Ikke mindst nu hvor mange af er ved at støve grillen af, så er der mange muligheder for at ...

Noget i ovnen skriver om Skinkestang – opskrift på nem butterdejsstang

Skinkestang. Uhm her får du opskriften på en sprød og lækker butterdejsstang med skinke, der er super nem og hurtig at lave. Firserne har ringet! Den gode skinkestang er retur. Juhuu! Den har jeg ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Krydrede minifarsbrød i muffinform

Farsbrød er altid godt. Krydret farsbrød er endnu bedre. Farsen, der er inspireret af det traditionelle amerikanske meatloaf og krydret med løg og hvidløg, Worcestershire sauce, timian og et lille...

Bagvrk skriver om Vanilleboller som påskeharer – bløde, luftige påskeboller

En påskebolle, som (næsten) er for nuttet til at spise. Både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i de her bløde, luftige boller, som sagtens kan spises uden smør. Her er vanilleboller f...

Gastromad skriver om Hvad er forskellene mellem lys og mørk øl?

REKLAME Som alle ølkendere ved, er øl er en populær drik, der nydes over hele verden og kommer i et væld af varianter. De forskellige øltyper deler vandene blandt ølentusiaster, og i denne artik...

Anna-mad skriver om Poke bowl med teriyaki kylling

I dag skal du introduceres til en poke bowl med teriyaki kylling. Den står ofte på bowl herhjemme, når vi skal finde på aftensmad. Det kan sådan set være i alskens afskygninger, som tøm kølesk...

Landleys Kok skriver om Pannbiffar i crème fraichesås med purjolök och paprika

Dessa pannbiffar i crème fraichesås med purjolök och paprika är en härlig husmansrätt som jag serverar med kokt potatis. Även ris går bra att servera till. » Besök Landleys Kök för fler go...

Madens Verden skriver om Spidskål og kylling i fad med gulerødder og karry

Her er min opskrift på spidskål og kylling i fad, der bla. laves med en lækker karrysovs. En nem opskrift på mad i fad som nem aftensmad. Spidskål og kylling i fad er en skøn middagsret, der bla...

Madens Verden skriver om Retter i fad: Her er 10 lækre og inspirerende opskrifter

Retter i fad er ofte både nemme og lækre, og så er de samtidig gode på travle hverdage. Her får du mine ti bedste opskrifter på mad i fad. Jeg elsker retter i fad. Dels er disse ovnretter nemme ...

Madens Verden skriver om Nem opskrift på hurtige teboller af bløddej

Teboller er bløde boller, der kan nydes lune med smør. Bollerne i denne opskrift er lavet af en nem bløddej med smør. Tebollerne kan fryses. Prøv lige denne teboller opskrift, for bedre hjemmebag...

Mad for madelskere skriver om Spaghetti bolognese

Find hele opskriften på Spaghetti bolognese hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Laks med tomatkompot og grønne asparges

Laks er en taknemlig fisk. Den smager bare godt, om du steger, griller, koger, røger, bager eller damper den. Og så er den sund. *Her med en lækker tomatkompot og friske, nye, grønne asparges. Den...

Madens Verden skriver om Verdens bedste hindbærroulade opskrift

Opskrift på verdens bedste hindbærroulade, som du kan bage på under 10 minutter. Rouladen rulles sammen med en god hindbærmarmelade. Her er verdens bedste hindbærroulade, og rouladen er i det hel...

Madens Verden skriver om Flækket kylling i ovn - nem kyllingesteg

Se her hvordan du laver flækket kylling i ovn. Det er en lækker kyllingesteg, der krydres med bla. paprika og citron. Tager 45 min. at lave. Flækket kylling i ovn er en meget nem både at lave en v...


Mandag d. 27. Marts 2023

Evas Køkken skriver om Varm kartoffelsalat (sur/sød kartoffelsalat)

 Vi fik grillede lammepølser i aftes med en gang go’ gammeldags varm kartoffelsalat. Sidstnævnte har jeg dog først lært at sætte pris på som voksen. Varm kartoffelsalat til 2 pers.:1...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Morgen

Måske stod du også bag nyoptøede ruder og kiggede ud i morges. Baggrundsbelyst af den opstigende sol og undrende over, hvor foråret blev af. I februar, blev det af. Måske er du også ved at få h...

Noget i ovnen skriver om Medister i svøb m. flødekartofler & gulerødder

Medister i svøb med flødekartofler. Sikke en lækker ret, du skal høre om i dag. Medister med bacon tilberedt på toppen af et fad flødekartofler med bacon. Nu skulle det prøves! Da jeg for et st...

billigeopskrifter.dk skriver om Appelsinkage bagt i air-fryerovn

bagetid 28 minutter ved 185 grader – men hold øje med den, der er meget forskel på hvor meget og hvor hurtigt de varmer – min ovn har både over og undervarme. 1 økoappelsin m. skræl b...

Henriks madblog skriver om Hjemmelavet ramsløgspesto

Nu er det den tid hvor ramsløgene er begyndt at titte op af jorden. Et sikkert tegn på forårets kommen. Ramsløg er en krydderurt som er i familie med purløg og løg. Ramsløg har lange tynde blad...

Øristeriets Blog skriver om Økodag d. 16. april 2023 - Øristeriet holder åbent hus.

Kom og se naboens køer komme på græs, og besøg Øristeriet ;)  https://www.facebook.com/photo?fbid=685532313374271&set=a.194781239116050        

Mad for madelskere skriver om Raita – Indisk yoghurtdip

Find hele opskriften på Raita – Indisk yoghurtdip hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Tilbehør til svinekød - opskrifter på middagshits

Tilbehør til svinekød spænder over den traditionelle stuvning til fetakartofler og mættende salater. Her får du 15 skønne opskrifter. Her får du en samling af opskrifter på tilbehør til svine...

Mad for madelskere skriver om Italienske påskebrød med æg

Find hele opskriften på Italienske påskebrød med æg hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Rabarberkage med marengs

Find hele opskriften på Rabarberkage med marengs hos Mad for Madelskere.

Valdemarsro skriver om Bowl med spicy blomkål

Her får du min opskrift på en krydret vegetar bowl med spicy blomkål og kikærter serveret med hvidløgsris, mango, spinat og en cremet ingefærsdressing. Den er spækfyldt med hvidløg, lime og vi...

Familiefletninger skriver om Fordelene ved erhvervsrengøring til virksomheder 

At holde en virksomheds lokaler rene er en vigtig del af at drive en succesfuld virksomhed. Det skaber ikke kun en æstetisk tiltalende og indbydende atmosfære, men kan også have positive konsekvens...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Påskekrans til døren 2023

Oppe i hegnet gror der gråpil. Pilen har gæslinger lige nu, og jeg har klippet nogle grene til at lave en påskekrans til hoveddøren. Gæslingerne på gråpil er grå og ikke hvide, som de er på g...

Madens Verden skriver om Stuvet hvidkål - nem opskrift på stuvning

Her er den bedste opskrift på stuvet hvidkål, hvor hvidkål vendes i en hvid sovs. Den stuvede hvidkål er god som tilbehør til frikadeller. Jeg har her brugt 800 gram hvidkål til denne portion st...

Drop Slankekuren skriver om Farspandekage med smørdampede grøntsager

Tit kan en farspandekage – som jo er hurtig og nem mad – godt være lidt tam i smagen. Det er denne ikke! Men det er så også vigtigt ikke at udelade nogen af ingredienserne. Denne opskrift Farsp...

Madens Verden skriver om Børnefamiliens yndlingsretter - 10 gode opskrifter

Børnefamiliens yndlingsretter spænder bredt fra boller i karry og pølsegryde til grønne madpandekager og fisk. Her er 10 favorit-opskrifter. Børnefamiliens yndlingsretter spænder bredt, fra de k...

Madens Verden skriver om One pot kylling med ris - nem risret til aftensmad

Min opskrift på en nem one pot kylling med ris som lækker aftensmad. Hele retten laves i en gryde med både kylling og de brune naturris. One pot kylling med ris er en nem aftensmad, der næsten pas...


Søndag d. 26. Marts 2023

Signes mad skriver om Muligheder for at fremme et mere rummeligt køkken, der giver god plads til madlavningen

Køkkenet er det centrale af husets organer, når det kommer til madlavningen. Det er her magien sker, når der skal bages, smages, eksperimenteres og alt derimellem. Derfor kan det også være vigtig...

Madens Verden skriver om Lammeculotte - stegetid i pande eller ovn

Se her hvordan du steger den perfekte lammeculotte. En nem opskrift med stegetid på lammesteg i pande eller ovn. Med hvidløg og rosmarin. Lammeculotte er en lille og lækker lammesteg, som du kan st...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Von Lügenhals

Vi er lige hjemvendt fra en weekend i det fynske/jyske, hvor vi spiste flere gode steder – blandt andet hos Von Lügenhals i Varte Garden. I går besøgte vi nemlig FLUGT museet i Oksbøl (kan a...

Noget i ovnen skriver om Skyrboller med chokolade i airfryer el. ovn

Skyrboller med chokolade i airfryer eller ovn. Sprøde boller med skyr, bagt uden gær, men med bagepulver i dejen. Disse skyrboller er derfor meget nemme at lave, når de slet ikke skal hæve. Nemme ...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 13

Nu er det blevet forår, man kan  mærke, at der behøves knap så meget opvarmning, midt på dagen. Mange har haft sværere ved at varme ordentligt op – hos os har vi en effektiv brændeovn, d...

Madens Verden skriver om Ugens vine: 5 stjerner til siciliansk rødvin

I ugens vine uge 13/2023 giver vinkender Jan Sørensen stjerner til de bedste vine, der er på tilbud i supermarkederne lige nu. Ugens 20 bedste vinkøb viser, hvor god vin du kan finde i de danske su...

Bageglad skriver om Påskeæg cookies

Store bløde cookies med den lækreste smag og konsistens, fyldt med knasende chokoladepåskeæg. Indlægget Påskeæg cookies blev først udgivet på Bageglad.

Madens Verden skriver om Mørbrad i fad med bacon og cocktailpølser

Mørbrad i fad er svinemørbrad, der steges i ovn sammen med bacon, cocktailpølser, peberfrugt og en lækker peberflødesovs. En børnevenlig ret. Her er min bedste opskrift på mørbrad i fad, der e...

Madens Verden skriver om Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

Nem opskrift på lækker rabarbercrumble med marcipan og havregryn. Kagen kan laves med både friske og frosne rabarber, og den skal blot bages i 22 min. Hvad er næsten mere lækkert end en nybagt ra...

Landleys Kok skriver om Surdegslimpa med solrosfrön och porter

Denna surdegslimpa med solrosfrön och porter blir en mustigare vetelimpa som får en aningens mörkare färg från både mörk öl, mörk sirap och lite rågmjöl. » Besök Landleys Kök för fler g...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 13

Her får du ugens madplan for uge 13, som giver dig opskrifter på lækker aftensmad til hele den kommende uge. Hvis du savner inspiration til, hvad du kan lave til aftensmad og nogen gange synes, at ...

Madens Verden skriver om Boller i karry - skøn opskrift på kødboller i karrysovs

Boller i karry er en populær og skøn ret med kødboller i en velsmagende karrysauce, og her får du min bedste opskrift på den nemme familieret. Det er en virkelig god opskrift på boller i karry. ...


Lørdag d. 25. Marts 2023

Henriks madblog skriver om Belgiske vafler – Tilfredsstil din søde tand med min nemme opskrift

Vafler spiser man hele året rundt, men i Sverige er de særligt populære den 25. marts, hvor de fejrer (”våffeldagen”). Som så mange andre gange har dagen også religiøse rødder – om end d...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvad skal der så bages til påskeferien i år?

Alle højtider lægger op til, at man gør lidt ekstra ud af maden. Selv englene læser kogebøger, som du kan se ovenfor. Vi nærmer os nemlig påske, og i nat går vi over til sommertid. Det sidste ...

Bergholts opskrifter skriver om Stenbiderrogn med blinis med cremefraiche og finthakket rødløg

Rapsolie betegnes ofte som nordens olivenolie — og med stenbiderrogn trækkes ofte lignende analogier, den danske eller nordisk kaviar. Stenbiderhunnen kaldes også lidt mindre charmant for kvab...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 13

Find hele opskriften på Madplan uge 13 hos Mad for Madelskere.

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 13

Mandag: Tikka masala med græskar og ris Tirsdag: Suppe med gulerødder og linser Onsdag: Salat med kerner og selleri. Torsk til. Torsdag: Æggekage og rugbrød. Hertil årets første purløg fra have...

herzelieb skriver om Schmandkuchen aus der Kastenform

Schmandkuchen wie von Oma muss nicht als Blechkuchen oder in einer Springform gebacken werden. UNSERE Oma hat Schmandkuchen in der Kastenform gebacken. Ich habe keine Ahnung, warum – aber es war...

Madens Verden skriver om Grøntsager som tilbehør - 10 sunde favoritter

Grøntsager som tilbehør er mere end en hurtig blandet salat. Her får du 10 opskrifter på grønt, som passer godt til kød, fisk og vegetarmad. Grøntsager som tilbehør kan tilberedes på panden, ...

Madens Verden skriver om Koteletter i fad - gammeldags opskrift med flødesovs

Min bedste opskrift på koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon og flødesovs. En vinder opskrift! Koteletter i fad er en vaskeægte klassiker i det danske kø...

Madens Verden skriver om Svinemørbrad med spidskål, blomkål og lækker sovs

Her er min opskrift på svinemørbrad med spidskål og blomkål. En nem og lækker omgang mad i fad med en super skøn sovs. God som nem aftensmad. Svinemørbrad med spidskål er en skøn ret til afte...

Madens Verden skriver om Vafler - sprøde og hjemmelavede

Hvordan laver man sprøde vafler? Her får du en opskrift på hjemmebagte vafler og gode tips til bagningen, så du altid opnår en lækker vaffel. Der er ikke meget som slår nybagte, varme og sprød...

Madens Verden skriver om Dagmartærte - lækker smørkage med remonce og creme

Her er den bedste opskrift på dagmartærte. En nem og svampet smørkage i springform, der bages med remonce, creme og kanel. Kan fryses. Dagmartærte er en klassisk og populær kage, der også går u...

Madens Verden skriver om Marcipanstang med rabarber og cremefyld

Min bedste opskrift på marcipanstang med rabarber, og kagen er nem at bage. Opskriften giver to marcipanstænger, der er lækre og nemme kager til kaffen. Marcipanstang er en klassisk kage til kaffen...


Fredag d. 24. Marts 2023

Henriks madblog skriver om Forkæl dig selv med cremet æggelikøris

Æggelikør, også kendt som Eierlikör, er en voldsomt populær drik hos vores tyske naboer. Æggelikør er typisk lavet af æg, sukker og brandy eller hvid rom. Den serveres ofte som aperitif eller ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 13

Jeg har glædet mig til at dele denne madplan uge 13, for det er nemlig en lidt anderledes af slagsen ift., hvad det plejer at være. Det er nemlig en ekstra budgetvenlig madplan, der for to personer ...

Spiselig skriver om Restaurant i Ilulissat

Beliggenhed og Atmosfære Hotel Arctic er en populær restaurant beliggende i Ilulissat, en by på vestkysten af Grønland. Restauranten ligger på toppen af hotellet med en fantastisk udsigt over Dis...

Henriks madblog skriver om Lette hjemmebagte morgenmadsboller

Normalt er jeg ikke gode venner med manitobamel, men disse morgenmadsboller blev nu ganske gode. Det er en enkel opskrift hvor manitobamel sammen med lidt typo 00-mel blev rørt sammen med smør og m...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 13 – nemme lækre retter

Madplan uge 13. Her følger opskrift på nemme lækre retter til en ny uge. Måske du godt kunne bruge inspiration til aftensmaden derhjemme? Tit kører man jo gerne i de samme retter, så her lidt id...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 13.

Så er jeg klar med en madplan til uge 13. Og på denne her tid af året, har jeg jo bare lyst til at fylde madplanen med masser af forårsmad. Jeg tænker blandt andet, at der skal et rigtigt lækker...

Hashtagmor skriver om Madplan 26.03.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bergholts opskrifter skriver om Om Bergholts opskrifter

Min mormor havde et miniaturestøbejernskomfur (30 bredt x 50cm langt) fra Morsø. Varmekilden var en miniaturespritbrænder smedet af drengene på Godhavn. Det var måske nok dér, det begyndte. Jeg ...

Madling skriver om Madplan uge 13 – 2023

Foråret og det gode vejr lader vente på sig. Det har godt nok regnet meget i denne uge. Jeg synes, at det har regnet hver eneste eftermiddag, hvor jeg skulle ud og gå med vores hund. Nu vil vi gern...

Piskeriset på eventyr skriver om Havrekiks med nødder

Jeg har fundet en opskrift på havrekiks frem fra gemmerne i anledningen af månedens benspænd. Kiks og knækbrød er nemlig oplagte at pynte, så det var naturligvis hvad jeg gjorde efter bagning. J...

Carrotstick.dk skriver om Brownies uden sukker og mel

Dejlige, velsmagende brownies behøver ikke at være sukkerholdige. Denne opskrift på brownies uden sukker og mel kan spises af både børn og voksne. Selvom brownien er sukkerfri og melfri, kan man ...

Valdemarsro skriver om Laks med spinat og grønt i fad

Denne opskrift på laks med spinat og grønt i fad er dejlig hverdagsvenlig og smækfyldt med grøntsager af spinat, fintsnittet spidskål og groftrevet squash, som bliver lækkert sammen med den crem...

Madens Verden skriver om Smørstegte jordskokker med timian

Smørstegte jordskokker på panden er virkelig lækkert og nemt tilbehør. Jordskokkerne steges møre i smør med timian og lidt citronsaft. Smørstegte jordskokker er nemt og sundt tilbehør, hvor de...

Hashtagmor skriver om Opskrift på hjemmelavet marcipan

Min opskrift på hjemmelavet marcipan er en lækker og nem måde at tilføje en personlig og hjemmelavet touch til desserter og bagværk. Selvom det kan virke som en udfordring at lave marcipan fra bu...

Bergholts opskrifter skriver om Opskrift på braiseret lammeculotte som i Provence med linser fra Puy

Lam og Provence går godt i spænd med hinanden Jeg må indrømme, at jeg tit lander i noget provenceagtigt, når der skal lammekød på bordet. Lamculotte, struktur og smag Lammeculotten er en god ud...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ind i kampen igen

Der er nu gået en uge, siden vi mistede Rosie. Det har været en lidt hård uge, hvor ingenting rigtig har været normalt. Sådan nærmest lidt ingenmandsland. Vi har ‘mandsopdækket’ Mag...

Mad for madelskere skriver om Syltede rødløg

Find hele opskriften på Syltede rødløg hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Vilka är Landleys favoritgrytor?

Grytor är något av det bästa jag vet; det är enkelt, mättande och passar oavsett veckodag. Men, vilka är egentligen fröken Landleys favoritgrytor? » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

Madens Verden skriver om Twix kage med kiksebund og karamel

Sådan laver du en lækker Twix kage med kiksebund og karamel. En nem og skøn opskrift på en kage, der smager som den populære Twix. Twix kage er en virkelig lægger kage, der smager som de lækre ...

Drop Slankekuren skriver om Perlebyg med peberfrugt og fennikel

Ingen kød – andet end det fra de sprøde fennikler og peberfrugterne – men det er helt klart en ret der er fyldt med velsmag. Denne opskrift Perlebyg med peberfrugt og fennikel blev udgivet før...

Stinna skriver om Bagt peberfrugtsuppe

Bagt peberfrugtsuppe med tomater og fløde. Denne skønne suppe er virkelig nem at lave – og samtidig smager den helt fantastisk. Suppe… The post Bagt peberfrugtsuppe appeared first on Sti...

Vinexpressen.dk skriver om Verdensklasse fra vinhuset Barbeito på Madeira

 Jeg har svært ved at fatte, at man på Madeira kan få verdensklassevine til 130 kr. Men det kan man! Barbeito viser, hvordan det skal The post Verdensklasse fra vinhuset Barbeito på Madeira first...

Madens Verden skriver om 5 opskrifter med sild - nemme og lækre

Opskrifter med sild: Her får du fem forskellige opskrifter blandt andet på en skøn, hjemmelavet karrysild og kryddersild med syltede rødløg. Her er fem fine opskrifter med sild, som både kan spi...

Madens Verden skriver om Hakkebøffer med baconflødesovs (i fad i ovn)

Virkelig god opskrift på hakkebøffer med baconflødesovs og peberfrugter. Retten tilberedes i et fad, der stilles i ovnen. Nem aftensmad. Hakkebøffer med baconflødesovs er en af mine favoritter, f...


Torsdag d. 23. Marts 2023

Piskeriset på eventyr skriver om Blomkål på panden

Her kommer en let og hurtig vegetarret – blomkål på panden med tomatsauce og ærter. Der er godt med krydderier i. Det er derfor en god idé at have lidt creme fraiche ved siden af, som du kan...

Noget i ovnen skriver om Hjemmelavet hvidløgssmør med persille

Hjemmelavet hvidløgssmør med persille. Den lækreste smør med hvidløg, du kan bruge til flute, i madbrød eller i bagte kartofler. Hvidløgssmørret kan du også bruge i jomfruhummerhaler / hummer...

Bageglad skriver om Citronkage med birkes

En dejlig svampet citronkage med knasende birkes. Toppet med en syrlig cream cheese glasur. Indlægget Citronkage med birkes blev først udgivet på Bageglad.

Henriks madblog skriver om Porretærte uden æg

Jeg holder utroligt meget af porretærte. Det er både forholdsvis hurtigt og enkelt at lave, og så smager en porretærte bare dejligt. Kombinationen af porrernes sødme med den salte smag fra osten ...

hannemad skriver om Amerikansk æbletærte

Der er bare et eller andet over amerikanske pies. Måske er det, at der bare er så meget godt fyld og en dejlig sprød dej. De er en favorit. The post Amerikansk æbletærte appeared first on hannema...

Madens Verden skriver om Bagel med kylling og kalkunbacon

Sådan laver du bagel med kylling og kalkunbacon. En nem og hurtig opskrift på bagels med lækkert fyld og en hjemmelavet sennepsmayo. Bagel med kylling er nem og lækker aftensmad, der helt sikker v...

Gastromad skriver om Asiatiske Kødboller – Thai Sticky Meatballs

Asiatiske kødboller – Sticky Meatballs har mange navne. Men en ting er sikker det er at de er vanvittig lækre med masser af skøn smag fra ingefær, chili og hvidløg. Sticky saucen som kødboller...

Drop Slankekuren skriver om Bøf bearnaise med pommes frites og tomatsalat

Selvom du lever fedtfattigt, betyder det ikke farvel til røde bøf bearnais og, pommes frites. Og ikke nok med at det smager hammer godt, du har det også hurtigt færdigt. Denne opskrift Bøf bearna...

Madens Verden skriver om Marokkansk gryderet med oksekød og abrikos

Marokkansk gryderet med oksekød, kikærter, tørrede abrikoser og den varme krydderiblanding Ras el hanout er alletiders simreret. Marokkansk gryderet er en rigtig simreret, som bare bliver bedre og ...

Madens Verden skriver om Nem aftensmad - opskrift på 10 retter du nemt kan lave

Her er opskrifter på nem aftensmad. Opskrifterne er rimelig nemme at lave, og de kræver ikke mange ingredienser. Så det er nemt for dig. Nem aftensmad behøver ikke være kedelig mad, og her får d...

Madens Verden skriver om Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne. Cornflakes kylling er altid et sikkert hit til aftensmad, og...

Madens Verden skriver om Krofatters livret med stegte kødboller og sovs

Krofatters livret er en nem opskrift på lækker kromad. I denne opskrift er det stegte kødboller med en nem sovs og kogte kartofler. Er du glad for god, dansk kromad, så skal du prøve min opskrift...

Madens Verden skriver om Kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe med kartofler

Her er min bedste opskrift på en nem og gammeldags kartoffelsuppe. Suppen laves med kartofler, lidt porre, og opskriften er med billeder. Her er opskriften på en helt vidunderlig og cremet kartoffel...

Madens Verden skriver om Sennepsglaseret svinemørbrad med bacon

Se min opskrift på en sticky og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, hvor mørbraden gnubbes med brun farin, paprika og salt. Man kan lave mørbrad på mange måder, men du skal ikke snyde dig se...

Madens Verden skriver om Kartoffel twistere - opskrift på lækre kartoffel spiraler

Kartoffel twistere kendes også som kartoffel spiraler. Her er den nemme opskrift på de snoede kartofler med rosmarin, der er lækket tilbehør. Kartoffel twistere, kartoffel spiraler elle bare snoed...


Onsdag d. 22. Marts 2023

Min Madopskrift skriver om Salat Nicoise med asparges

Nicoise salat med asparges er en super lækker variant af den klassiske franske salat Nicoise. Nicoise dressingen er en fransk urtevinaigrette, der er rigtig god til salat med tun, asparges, tomater, ...

Noget i ovnen skriver om Hamburgerryg i staniol i ovn – saftig & lækker

Hamburgerryg i staniol i ovn. Nu skulle det prøves, tricket med at tilberede en hamburgerryg i ovnen indpakket i staniol. Et genialt lille tip! Staniol holder nemlig på fugten i stegen, så hamburge...

Evas Køkken skriver om Salat med varmrøget laks, rødbede & feta

 Måltidssalater er faktisk ikke rigtig noget jeg gør mig i, da jeg bare sætter større pris på et måltid varmt mad. En Salade de Nicoise og en Ceasar Salad er dejlige frokostretter, som jeg ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Så små de er

De er så små, de forårsblomster. Krokus, scilla, vintergækker og dorothealiljer. De er tilpasset vejret på den her årstid og klarer sne, regn, hagl, blæst og styrtregn, barfrost og isnende vind...

Madkultur skriver om IPCC-rapport: Okay, doomer?

IPCC, Intergovernmental Panel on Climate Change, har udgivet sin sjette samlede rapport om klimaforandringerne. Konklusionerne er temmelig nedslående: Hvis vi skal holde temperaturstigningerne under ...

Henriks madblog skriver om Italiensk påskekage – Colomba

Colomba er en italiensk påskekage, der i sin stil om de traditionelle italienske julekager panettone og pandora. Kagen, som har form som en due (colomba på italiensk), er typisk lavet af en gærdej ...

feinschmeckeren.dk skriver om Opskrift: Moderne karrysild af gammeldags modnede sildefileter

Påsken nærmer sig, og vanen tro skal der sild på frokostbordet i mange danske hjem i forbindelse med denne højtid. Man kan selvfølgelig købe færdige sild på glas, men det er faktisk ganske nem...

Stinna skriver om Spinatbagels med ost

Grønne spinatbagels med vesterhavsost og salatost. Disse bagels er seje i konsistensen og helt perfekte til madpakken. Opskrift på spinatbagels Bagels med… The post Spinatbagels med ost appear...

Madens Verden skriver om Kalkun i karry med ris

Her er min opskrift på kalkun i karry med ris. En skøn og sund middagsret med kalkun og grøntsager, men uden smør, fløde eller kokosmælk. Kalkun i karry med ris er super nem at lave, og retten e...

Landleys Kok skriver om Superenkel köttfärspanna med wokgrönsaker och ris

Laga en superenkel köttfärspanna med wokgrönsaker och ris till veckans middag. Denna rätt är billig, lättlagad och enkel att laga. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Citronfromage

Find hele opskriften på Citronfromage hos Mad for Madelskere.

herzelieb skriver om Kohlrabi-Currypfanne Rezept – in 30 Minuten fertig gekocht

Kohlrabi-Currypfanne mit Karotten, Erbsen und Hähnchengeschnetzeltem – da läuft mir schon beim Gedanken an das Gericht das Wasser im Mund zusammen. Diese Gemüsepfanne oder Hähnchenpfanne ist...

Drop Slankekuren skriver om Bøf med rødbedesalat

Komme hvad der komme vil, bare d’er rødbede til. En anderledes måde at få rødbeder på, og rødbedesalat kan sagtens bruges som tilbehør til mange andre retter. Denne opskrift Bøf med rødbede...

Madens Verden skriver om Paprikagryde - hele familiens livret til aftensmad

Her er min opskrift på paprikagryde, der er en af de mest populære gryderetter. en rigtig familieret, som her laves uden champignon. Paprikagryde er fantastisk nem aftensmad til hele familien, og en...

Madens Verden skriver om Mad i fad - her er opskrifter på lækre retter du kan lave i fad i ovn

Mad i fad er genialt, og her får du 5 opskrifter på mad, der tilberedes i fad i ovn. Det er mad, som du nemt kan lave og med masser af smag. Jeg elsker mad i fad, og har efterhånden udviklet en del...

Madens Verden skriver om Kage med rabarber - bedste rabarberkage opskrift

Få den bedste opskrift på kage med rabarber, der laves en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel. Kage med rabarber er en nem rabarberkage, der tager en times...

Madens Verden skriver om Nudler med kylling og spidskål på 15 minutter

Nudler med kylling er en super lækker, sund og nem opskrift på en nudelret, der virkelig mætter godt. I retten er der blandt andet også spidskål og ingefær. Nudler med kylling er en af de retter...

Madens Verden skriver om Grøntsager i marts - se, hvilke der er i sæson

Grøntsager i marts er stadig de såkaldte grove grøntsager som rodfrugter og selleri. Se, hvad du skal købe, hvis du vil spise lokalt og sundt. Grøntsager i marts kan sagtens være danske, da der ...


Tirsdag d. 21. Marts 2023

Bergholts opskrifter skriver om Ovnbagt laks med citron, salat og brøndkarse — nem aftensmad

Kan man lave et godt måltid mad på under 20. minutter? Ja, hvis råvarerne er i orden. Mange vender øjnene mod det italienske køkkens pastaretter, når det skal gå stærkt, og det gi’r meni...

Bare Go' mad skriver om Pære Belle Helene

Ingen forhåndsvisning.

Piskeriset på eventyr skriver om Kyllingemuffins

Disse kyllingemuffins er en del af mit glimmer og pynt-benspænd, for jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig og måtte pynte dem! Resultatet kan du se nederst i blogindlægget. Jeg tog udgangspunkt i ...

www.madforlivet.com skriver om Ny forskning peger på inflammation som primær årsag til hjertekarsygdom

Kolesterol har igennem mange år været et særdeles udskældt fedtstof, og høje niveauer af særligt LDL-kolesterol har ovenikøbet været tæt kædet sammen med øget risiko for udvikling af …...

Henriks madblog skriver om Gremolata

Gremolata er et traditionelt italiensk krydderi, der stammer fra Milano. Det er en blanding af finthakket persille, citronskal og hvidløg. Ordet “gremolata” kommer fra det lombardiske ord...

Råvareguiden skriver om Forkæl dem du holder af i påsken

Sponsoreret indlæg Der er nogle tider på året, hvor det bare lige giver lidt ekstra mening at sende en kærlig tanke eller gøre noget ekstra sødt for de mennesker, som man holder allermest af i s...

Råvareguiden skriver om Forkæl dem du holder af i påsken

Foto af Gabe Pierce  Unsplash Sponsoreret indlæg Der er nogle tider på året, hvor det bare lige giver lidt ekstra mening at sende en kærlig tanke eller gøre noget ekstra sødt for de mennesker, ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Kom til bogfest i 8300 Odder!

På lørdag d. 25. marts kl. 10-17 sker der noget epokegørende og stort i Odder – der er bogfest! Det er et helt nyskabt tiltag og Søren Sørøver og jeg ser frem til at deltage i festdagen fo...

www.madforlivet.com skriver om PFAS – en potentiel bombe under genbrugssystemet og grundvandet?

Er PFAS en potentiel bombe under genbrugssystemet og grundvandet? Denne artikel er skrevet af direktør Jørgen Richelieu, stifter og indehaver af firmaet Suztain, dit bæredygtige valg. De seneste &#...

Madens Verden skriver om Bananbrød - nem opskrift på lækkert brød med banan

Bananbrød er bagværk, der er en mellemting mellem brød og kage. Nem at bage og med masser af bananer. Kan evt. spises i skiver med Nutella. Prøv lige dette lækre og nemme bananbrød, der simpelth...

Henriks madblog skriver om Ossobuco – kalveskank i milanesisk stil

Ossobuco er en traditionel italiensk ret, der stammer fra Lombardiet i Norditalien. Navnet “ossobuco” betyder “knogle med hul” på italiensk, hvilket henviser til den marvfyldt...

Hashtagmor skriver om Tortilla pandekager med fyld af laks, tun og skinke

Herhjemme elsker vi “hapse mad” som kan spises fra et stort bræt i sofaen engang i mellem. Der gør tortilla pandekager med fyld af laks, tun og skinke det virkelig godt. De fungere også...

Noget i ovnen skriver om Cookies med karamel salt & mandler – opskrift

Cookies med karamel, salt og mandler. Uhm sikke nogle dejlige lækre småkager, du får opskriften på her. Knasende sprøde cookies med fudge karamel og havsalt. Der er lidt havregryn i dejen, og det...

WineNews skriver om ProWein: Messestart med trafikkaos

ProWein startede søndag den 19. marts med omkring 6.000 udstillere fra 61 lande . Størstedelen af udstillerne kommer fra Italien (1.471), Frankrig (946) og Tyskland (726). Denne gang er der også ma...

Familiefletninger skriver om Legetøj er en del af livet

Fra det øjeblik vi bliver født, har legetøj været en del af vores liv. Men hvor kommer de fra, og hvorfor er de så vigtige? I dette blogindlæg vil vi undersøge legetøjets historie, og hvordan ...

Evas Køkken skriver om Cheesecake Påskeæg

 Det er slet ikke svært at lave de fineste påskeæg med cheesecake fyld.  Jeg har brugt chokoladeæg på 16 cm. men du kan sagtens vælge at bruge halvt så store æg og lave 4 stk. i...

www.madforlivet.com skriver om Vegadeller – opskrift på veganske frikadeller

Vegadeller – veganske frikadeller med gremolata er en superlækker og enkel ret, der kan serveres med en god salat til. Opskriften stammer fra bogen Veganske Kålhydrater af Anette … Læs ...

www.madforlivet.com skriver om Rodfrugtsuppe – opskrift på velsmagende, vegansk rodfrugtsuppe

Denne opskrift på velsmagende, vegansk rodfrugtsuppe er enkel at tilberede og smager godt. Hvis du krydrer den med Estragonolie og topper den med blomkålsflager bliver den endnu mere … Læs me...

Vinexpressen.dk skriver om Sushi og vin – en helt særlig kombination

Tør hvidvin og fisk plejer at være en god kombination. Men bare ikke når det kommer til sushi. I sig selv er rå fisk og The post Sushi og vin – en helt særlig kombination first appeared on .

Madens Verden skriver om Flødebolle brownies - brownie med flødebolleguf

Sådan laver du lækre flødebolle brownies. En god og nem opskrift på brownie med flødebolleguf på toppen, og den smager himmelsk godt. Flødebolle brownies er super lækre kager, der er en perfek...

WineNews skriver om Alkoholfrie vine er trendy i Tyskland

Nye tal fra Deutsche Weininstitut (DWI) viser at alkoholfrie vine og mousserende vine er trendy hos vores tyske naboer. Selv om flere og flere vinproducenter fremstiller alkoholfri vine og mousserende...

Anna-mad skriver om Koldhævede boller med yoghurt

Opskrift på koldhævede boller med yoghurt. Lige for tiden bager jeg de samme boller hver uge. Mine koldhævede boller med kerner. De er nemme, æltefrie og perfekte – i hvert fald hvis du spø...

Drop Slankekuren skriver om Filet royal med chorizotomatsauce og brunede kartofler

Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til filet royal – eller fisk i det hele taget – men de passer rigtig fint. Kog og pil kartoflerne...

Madens Verden skriver om Oksekød og ris i ovn - hakket oksekød med ris

Oksekød og ris i ovn er en lækker ret med mad i fad. En lækker opskrift på hakket oksekød med ris, som nemt laves i et fad med bla. blomkål. Oksekød og ris i ovn er en dejlig ret til aftensmad ...

Madens Verden skriver om Dobos tærte med skøn chokoladecreme

Dobos tærte er en ungarsk kage, som er det rene kræs. Her er lag af tynde vaniljekagebunde og den lækreste chokoladecreme med masser af smag. Dobos tærte er en traditionel ungarsk kage, som er hel...

Madens Verden skriver om Kalkungryde med ris på 30 minutter

Kalkungryde med ris er nem og dejlig hverdagsmad, der laves på en halv time. Kalkungryden er sund og nærende, og koges i 30 minutter. Kalkungryde med kogte ris er en hurtig ret på travle hverdage, ...

Madens Verden skriver om Orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager

Her er min opskrift på orientalske koteletter i fad med karry og masser af grøntsager. Skøn, hurtig og nem aftensmad, der smager himmelsk godt. Orientalske koteletter i fad med karry og masser af g...

Madens Verden skriver om Rabarbercrumble - lækker crumble med rabarber

Rabarbercrumble er en lækker crumble med friske eller frosne rabarber. Den nemme opskrift på smuldredej er blandt andet med havregryn. Rabarbercrumble er absolut en af de allerbedste kager, og så e...

Madens Verden skriver om Kylling med parmaskinke og citronsmørsauce

Her får du min opskrift på kylling med parmaskinke og citronsmørsauce. Retten laves af kyllingebryst, og er god som hverdagsmad og gæstemad. Kylling med parmaskinke er en virkelig lækker aftensma...

Madens Verden skriver om Ovnretter - 10 opskrifter på nem og god mad i ovn

Her får du opskrifter på 10 lækre ovnretter. Mad i ovn er ofte nem mad med masser af smag, og disse er de mest populære på Madens Verden. Ovnretter er altid populære som aftensmad, og det forst...


Mandag d. 20. Marts 2023

Evas Køkken skriver om Boganmeldelse af den prisvindende kogebog `SULTEN`

 Reklame, da bog er modtaget i gave fra Lindhart & RinghofJeg anmelder kun bøger, som falder i min smag. Modtager jeg er bog som for mig er uinteressant, forbigår jeg den i tavshed.SULTEN e...

Noget i ovnen skriver om Blomkål i airfryer – opskrift på sprød snack

Blomkål i airfryer. Uhm her får du opskriften på sprød snack blomkål tilberedt i airfryer. Tænk at man kan få grøntsager til at smage som den lækreste snack? Bagt blomkål eller stegt blomkå...

Madling skriver om Egg McMuffin

Denne her opskrift på hjemmelavet Egg McMuffin er ikke en ny opskrift på bloggen. Den er helt tilbage fra 2013, men nu fik jeg lyst til at forny den og dele nye billeder. Hjemmelavet mcdonald morgen...

Familiefletninger skriver om Få styr på familiens planer med en praktisk kalender

Med en travl hverdag kan det være svært at holde styr på alle familiens aftaler og planer. Men med en praktisk kalender kan du få et godt overblik over, hvad der sker i familien, og sikre, at alle...

louiogbearnaisen skriver om Brownie Cookies

Sprøde, bløde, chewy og fudgy brownie cookies med den lækre krakelerede top. Find den ultimative opskrift på intense chokolade cookies her     Det var egentlig meningen, det skulle...

Madens Verden skriver om Valnøddebrød - opskrift på brød med valnødder

Her får du min opskrift på valnøddebrød. Et nemt og lækkert brød med masser af valnødder. Brødet har god holdbarhed og er fryseegnet. Valnøddebrød er et dejligt brød til dig, der bare elske...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Forårsjævndøgn og forårspynt

Tusind tak for alle de søde kommentarer – både her, på Facebook og på Instragram. De fleste af os har været der, og vi ved, hvor ondt det gør. Livet går videre. Det ved vi også. Dag for ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Sydafrikansk vin til 69,- får 5 stjerner

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til nogle af de vine, landets supermarkeder, har på tilbud i denne uge, uge 12/2023. Vi kommer vidt omkring med ugens vine med hele 7 vintilbud fra "Den ny Verd...

Landleys Kok skriver om Lins- och rödbetssoppa med crème fraiche

Denna lins- och rödbetssoppa med crème fraiche är både mättande och billig att laga. Perfekt när man vill ha enkel husman till en mindre peng. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Græsk souvlaki med svinekød

Find hele opskriften på Græsk souvlaki med svinekød hos Mad for Madelskere.

Valdemarsro skriver om Vegetar Korma med blomkål og kikærter

Her får du min opskrift på mættende og nem vegetar korma med blomkål og kikærter. Det er en nærende og budgetvenlig ret, som er super nem at lave og som mætter dejligt og længe. Jeg er vild me...

Drop Slankekuren skriver om Mørbradbøf med honningbagte løg

Stegt mørbradbøf med løg – tilberedt på en lidt anden måde end den gængse. Lækker, let ret både at tilberede og i maven. Denne opskrift Mørbradbøf med honningbagte løg blev udgivet først...

Madens Verden skriver om Italiensk aftensmad med kylling og pasta

Her er en skøn opskrift på italiensk aftensmad med kylling over- og underlår, der steges i et fad i ovnen med tomater. Serveres med pasta. Så står den på italiensk aftensmad i form af lækre og ...

Madens Verden skriver om Karrykoteletter i fad med ris - opskrift med billeder

Her får du en nem opskrift på karrykoteletter i fad. Retten laves med koteletter, der steges i ovn med karrysovs. Opskriften er med billeder. Karrykoteletter er en dejlig hverdagsret, der er både n...

Madens Verden skriver om Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert. Tunacado er blevet et hit verden over. Det er en sandwich med...

Madens Verden skriver om Rabarbermuffins - 12 luftige muffins med rabarber

Her får du opskriften på verdens bedste rabarbermuffins, der både er luftige og nemme at bage. Stykker af rabarber kommes direkte i dejen og bages 20 min. Rabarbermuffins er en af de kager, som min...


Søndag d. 19. Marts 2023

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 12

Mandag: Kartoffel/jordskoksuppe med foccacia Tirsdag: Veggieburgere (vi sprang den over i sidste uge). Onsdag: rester Torsdag: Sandwich med chorizo, mozzarella og pesto Fredag: Risotto med svampe og g...

Piskeriset på eventyr skriver om Pirlo Vinbar

Vi besøgte Pirlo Vinbar i starten af måneden inden vi skulle til koncert i Amager Bio. Pirlo er en ‘lillesøster’ til vinbaren TOTO (obs – jeg mangler at uploade nye billeder til d...

Bergholts opskrifter skriver om Opskriften på den perfekte béarnaise & historien om sauce béarnaise

“En æggeblomme, et skalotteløg, lidt hvidvinseddike med estragon. Det tager årevis før din sauce béarnaise bliver perfekt…” (Fernand Point, Ma Gastronomi, 1969, her i dansk over...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 12 (20/3 – 26/3)

I denne uge har manden fødselsdag  d 24 og hans søskende kommer Lørdag d 25/3 så her er menuen hakkebøf m. bløde løg (det er mandens ønske). Nu er vi nået en hel del ned i fryserens indhold ...

Nerdy Treats skriver om Hjemmelavede regnbue kopnudler

Gider du heller ikke lave mad der er mere besværligt end kopnudler og toast? Nogle gange sker det at din overksudskonto nærmer sig nulpunktet, og ender med at være omtrent lige så udtjent som den ...

Bagning med budget skriver om Soltørrede tomater på tilbud

Egentlig syntes jeg, at dette indlæg gav vældig god mening – men undervejs kom jeg i tvivl. For et dilemma opstod undervejs. Udgangspunktet var, at jeg fandt datomærkede soltørrede tomater p...

Stinna skriver om Cheesecake i glas

Cheesecake i glas med hindbær og citron er den lækreste lille dessert, som samtidig er utrolig nem at lave. Disse små cheesecake… The post Cheesecake i glas appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.

Min opskrift på italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et hovedmåltid med bla. soltørrede tomater. Italiensk gryde er en skøn ret med blandt andet kylling,...

Madens Verden skriver om Perlespeltsalat med blomkål og jordskokker

Her er min opskrift på perlespeltsalat med blomkål og jordskokker. Det er en mættende og meget lækker salat med perlespelt, der er perfekt som tilbehør. Opskriften på perlespeltsalat med blomkå...

Madens Verden skriver om Nem opskrift på københavnerbirkes med remonce

Her er den bedste opskrift på nemme københavnerbirkes med remonce. Det er de rigtige birkes, der laves med en wienerbrødsdej og remonce. Dette er min allerbedste opskrift på de fantastiske københ...

Spiselig skriver om Sådan kan du opgradere dine hjemmebagte kager

Er du en nyudklækket amatør bager, der leder efter måder, hvorpå du kan elevere dine kagers udtryk? Eller måske er du ganske erfaren og leder blot efter nye kilder til inspiration, så det ikke b...


Lørdag d. 18. Marts 2023

Min Madopskrift skriver om Svinemørbrad med kartoffelmos

Svinemørbrad med kartoffelmos, er en af de mest delikate opskrifter vi har lavet, og som endda kan laves på ca. 30 minutter. Indlægget Svinemørbrad med kartoffelmos blev først udgivet på Min Mad...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu er Rosie ikke mere

Vi har længe vidst, vi havde Rosie på lånt tid. Med nyrer, der stort set ikke virker, lever man ikke længe. Men efter hun var så syg i januar og kom sig så meget, hun fandt appetitten og livslys...

Stinna skriver om Vegetarisk taquitos

Annonce for EvaSolo Vegetariske taquitos med bønnesauce, guacamole, smeltet cheddar og den lækreste friske salsa med skønne krydderurter og citrus. Mexicansk vegetarmad… The post Vegetarisk t...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 12

Find hele opskriften på Madplan uge 12 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 12

I denne madplan uge 12 sætter vi fokus på nogle af de gode råvarer i sæson: svampe, gulerødder, agurk og sådan. Der er både sunde og nemme retter på menuen men også nogle smovsede opskrifter ...

Landleys Kok skriver om Kryddig gryta med kikärtor, grönsaker och korvspett

Detta recept på kryddig gryta med kikärtor, grönsaker och korvspett passar både veganer och köttätare. Korven serveras nämligen som ett tillbehör. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...

Piskeriset på eventyr skriver om Chokolademarengs

Jeg har fået blod sukker på tanden efter jeg lavede stribede marengs, så nu er det tid til chokolademarengs! Marengs er ret lette at lave og kan sagtens holde et par uger, hvis du opbevarer dem i e...

Madens Verden skriver om Italiensk kødgryde med himmelsk sauce

En af de opskrifter, som jeg er mest glad for, er denne på italiensk kødgryde med himmelsk sauce. En fantastisk simreret, som du skal prøve. Italiensk kødgryde med himmelsk sauce laves med fedtmar...

herzelieb skriver om Eierlikörpudding – besonderes Dessert, nicht nur für Feste

Warum ich dieses Eierlikörpudding Rezept so liebe? Weil es lecker schmeckt, schnell gemacht ist und man es gut vorbereiten kann! Natürlich schmeckt er auch pur oder mit Sahne, aber ich dekoriere und...

Madens Verden skriver om Havreboller - gode til madpakken

Her får du min opskrift på havreboller bagt med havreklid og havregryn og helt perfekte både til morgenmaden og madpakken. Havreboller er lækre, store og bløde boller, som både børn og voksne e...

Madens Verden skriver om Lækker og bagt æblekage med kanel

Få min opskrift på bagt æblekage med kanel og kokos. En himmelsk lækker kage med æbler, der bages i springform. Kagen er heller ikke for sød. Bagt æblekage er en klassisk og meget nem kage, der...

Madens Verden skriver om Cookies - den bedste cookie med chokolade

Her får du en lækker, simpel opskrift på klassiske chokolade cookies. En nem cookiedej, der tilsættes grofthakket chokolade og er færdig på i alt 20 minutter – lettere bliver det ikke at lave ...

Madens Verden skriver om Krydret blomkål i ovn med paprika og hvidløg

Min opskrift på blomkål i ovn, hvor skiver af blomkål krydres med paprikaolie. Det giver blomkålen en delikat smag og det er nemt tilbehør. Blomkål i ovn er altså super lækkert, og den er genn...

Madens Verden skriver om Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler

Her får du min opskrift på alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler. En populær familieret, der smager himmelsk og er nem at lave. Alt i et fad med oksekød, spidskål og kartofler smager ...


Fredag d. 17. Marts 2023

Hashtagmor skriver om Madplan 19.03.23.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Bergholts opskrifter skriver om Hjemmelavet rødvinssauce fra bunden ~ med kalvefond, roux & gastrique

Hvordan laver man en god rødvinssauce fra bunden? Saucen, der binder kød og tilbehør sammen. Det kan du få svaret på her. Jeg har set italienske kokke fra en af Danmarks fornemste italienske rest...

Bageglad skriver om Mazarinkage med chokoladeganache

Den bedste mazarinkage med mørk chokolade ganache. En af mine nye yndlings kageopskrifter! Indlægget Mazarinkage med chokoladeganache blev først udgivet på Bageglad.

Madling skriver om Madplan uge 12 – 2023

Madplanen for uge 12 kan du se her under. Ugen starter ud med en lækker ret med kylling, bacon og champignon. Onsdag bages der en portion boller, så der både er til madpakker og sandwich til aftens...

Henriks madblog skriver om Saltmandler i airfryer

At bruge airfryeren er fantastisk måde at lave snacks på uden at bruge for meget fedt. Med få ingredienser og på kun nogle få minutter kan du lave en dejlig portion ristede saltmandler i airfryer...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 12 – nem billig aftensmad

Madplan uge 12. Her får du en masse gode opskrifter på nem billig aftensmad til en ny uge. Kalenderen siger forår, men det gode forårsvejr lader vente på sig. Imens vi væbner os med tålmodighed...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 12.

Her midt i blæst, regn og sne har jeg spottet de første anemoner, som tittede op af skovbunden. Det er også blevet markant lysere, når vi står op om morgenen, og dagene er blevet mærkbart længe...

hannemad skriver om Shortbread cookies med chokolade

Disse småkager får den helt rigtige sprødhed, lige som en småkage købt ved bageren. Og dejligt porøse, så de nærmest smelter på tungen. The post Shortbread cookies med chokolade appeared firs...

Valdemarsro skriver om Torsk med risotto og italiensk rasp

Denne opskrift på torsk med risotto og italiensk rasp, serveret med spidskål er virkelig lækker både til weekenden, gæstemiddage og til en luksusskøn hverdagsaften. Den knasende sprøde og krydr...

Madens Verden skriver om Svinemørbrad stegt som vildt

Her får du min opskrift på svinemørbrad stegt som vildt. Mørbraden steges på panden, og væden giver en virkelig lækker og vildtagtig sovs. Svinemørbrad stegt som vildt giver en lækker og vels...

Madens Verden skriver om Hurtig kebabret med flødeost

Her får du opskriften på en meget hurtig kebabret med grøntsager og flødeost. Helt perfekt på travle hverdage. Her får du verdens nemmeste ret, hvis du gerne vil have god aftensmad på en travl ...

Mad for madelskere skriver om Påske cookies

Find hele opskriften på Påske cookies hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Kylling i hvidvin

En lækker måde at tilberede kyllingebrystfileter eller en hel kylling, så den bevarer saft og kraft. Denne opskrift Kylling i hvidvin blev udgivet først på Drop Slankekuren.