Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Tirsdag d. 9. April 2024

Hashtagmor skriver om Bacon suppe med grøntsager

En super nem og lækker bacon suppe med grøntsager ala minestrone suppe. Drømmer du om en varm og fyldig suppe, der kombinerer den rige smag af bacon med en skøn mængde grøntsager? Denne bacon su...

Piskeriset på eventyr skriver om Lakseruller med dildcreme

Vi har fået disse lakseruller til aftensmad, og de er naturligvis en del af månedens luksus-dåsemad benspænd. Ok, det er måske ikke helt logisk, for et eller andet sted har jeg aldrig tænkt på,...

Evas Køkken skriver om Asiatisk nudelsalat med fivespice karamelliseret kylling

 Som den vågne læser nok har erfaret, så elsker vi bare asiatisk mad her på matriklen. Og især hvis der indgår sødt karamelliseret kød. Her er brugt kylling, men det kan sagtens erstattes...

www.madforlivet.com skriver om Bananbrød med eller uden gluten

Det lækreste og mest velsmagende bananbrød, du kan forestille dig. Det er let at bage, super velegnet hvis du har et par modne bananer eller fire og kan tilberedes med eller uden gluten. Ingrediense...

Smag Aarhus skriver om Catering i Aarhus: Få lækker mad leveret til din næste fest!

Søger du det bedste cateringfirma til din næste fest? At lave mad til både små og store fester kan være hårdt arbejde. Med catering kan du slappe af som vært, mens dig og dine gæster nyder læ...

Noget i ovnen skriver om Koteletter i fad i airfryer med fløde og tomat – opskrift

Koteletter i fad i airfryer med fløde og tomat sovs. Uhm en lækker ret, som vi nød som nem aftensmad. Kan man lave koteletter i fad i airfryer? Jeps man kan og det er så nemt og det er særligt sm...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rabarber til kager, tærter, muffins og cookies

Rabarberne vokser for alvor nu. Man kan se det dag for dag, og det er tid til en af forårets og forsommerens store glæder. Når rabarber først har fået etableret sig, kan man høste uanede mængde...

www.madforlivet.com skriver om Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store ...

Landleys Kok skriver om Potatis och kasslergratäng med ramslök

Denna potatis och kasslergratäng med ramslök passar fint i skiftet mellan vinter och vår. Den är värmande och god och har en lite lättare stil. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Den sorte kartoffelgryde

“Den sorte gryde” er efterhånden en fast “ret” på menuen i mange restauranter. Det er rester hele ugen – kun de gode naturligvis. Denne opskrift Den sorte kartoffelgryde blev udgivet før...


Mandag d. 8. April 2024

Louises Madblog skriver om Frilandsæg eller økologiske æg - hvad er forskellen?

Æg findes i mange forskellige variationer. Buræg, skrabeæg, fritgående æg, økologiske æg og biodynamiske æg. Her kan du blive klogere på hvilke der er bedst at købe og få hjælp til at kend...

Smag Aarhus skriver om Gourmetsmørrebrød hos Frederikshøj anx

Er du på udkig efter en gastronomisk oplevelse, der hylder de danske frokosttraditioner med et moderne twist? Så er Frederikshøj anx helt sikkert et besøg værd. Stedet er ejet og drevet af Wassim...

Noget i ovnen skriver om Rødbedesalat – nem rødbede salat med æbler og feta

Rødbedesalat. Her får du opskriften på en nem rødbede salat med æbler, feta og mandler. Friske rødbeder er søde og milde i smagen og de er også gode at bruge i salater. Rødbeder er en meget s...

hannemad skriver om Varm kålsalat

Denne varme kålsalt er dejlig hurtig at lave og dressingen giver den masser af smag. Skøn til sommerens grillaftener. The post Varm kålsalat appeared first on hannemad.dk.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blå himmel, mirabeller og anemoner

Så bliver det ikke meget kønnere. Himlen er lysende blå og danner den perfekte baggrund for de blomstrende mirabeller. Kigger man ned, er skovbunden dækket af anemoner. I vejkanten, på skræntern...

Madens Verden skriver om Vinkøb i uge 15: 19 topkøb til foråret!

Her er ugens vine for uge 15, 2024, hvor vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af vine på tilbud i landets supermarkeder. Jeg glæder mig over foråret, men mindst lige så meget over ...

Valdemarsro skriver om Nudelsalat med kål og fiskekager

Sådan en ret som denne nudelsalat med kål og fiskekager er virkelig noget af det lækreste jeg ved! Jeps, jeg har mange, mange favoritter, men denne er nu bare ekstra lækker. Nudelsalaten er smækf...

Bagning med budget skriver om En mariehøne og et malet hus

Jeg læste forleden, at der er rigtig mange mariehøns for tiden. Så det var helt naturligt, at jeg også fandt en lille fin mariehøne udenfor i går. Den sad ovenpå æbler, der var på vej på kom...

Madens Verden skriver om Må man spise æg med forhøjet kolesteroltal?

Må man spise æg med forhøjet kolesteroltal? Eller er det en myte at man skal afholde sig fra æg, når man har for højt indhold af kolesterol i blodet? Må man spise æg, hvis man har et forhøjet...

feinschmeckeren.dk skriver om På forlænget weekend i Nordjylland

Nordjylland har meget at byde på, hvad angår gastronomi, kultur, natur og overnatning. Det kan jeg bevidne efter at have tilbragt et døgns tid i henholdsvis Skagen, Frederikshavn, Sæby og Aalborg....

Drop Slankekuren skriver om Torskefilet med sauterede asparges

Tænder løber i vand bare ved at skulle skrive opskriften, kigge på billederne og mindes smagen. Slurp. Denne opskrift Torskefilet med sauterede asparges blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Cookies med chokolade på 20 minutter

Min opskrift på cookies med chokolade på 20 minutter. Dejen til de store småkager er nem at lave og du skal blot tilsætte chokolade. Hvis du er til cookies med chokolade, ja så skal du helt sikke...


Søndag d. 7. April 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Nøddeknækbrød

Min første benspændsret denne måned involverer dette nøddeknækbrød, som jeg bagte tidligere på ugen. Jeg havde nemlig fundet en dåse snegle frem fra gemmerne, som passede godt ind i månedens ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – brandmur

Efter nedrivningen af både The Wall og Berlinmuren i 80’erne er alting sidenhen strammet til og det er nu igen blevet moderne at bygge den slags. Også her på gården mærkes verdens udvikling...

Noget i ovnen skriver om Banan brownie – nem chokoladekage med banan

Banan brownie. Uhm her får du opskriften på en svampet, lækker og meget nem chokoladekage med banan. Har du også tit brune bananer i overskud? Så kig med her. Jeg har nemlig lavet en hurtig lille...

Maden i mit liv! skriver om Rabarberkage i airfryer – nem opskrift.

Ofte er der mest fokus på de mange, forskellige madretter, som kan tilberedes i en airfryer. Men det giver også rigtig god mening at bage kager i airfryeren. Der er nemlig hverken idé eller økonom...

Emma Martiny skriver om MARTINYS MUSE – Marie Sander Persson

Midt på Frederiksbjerg i Århus, et stenkast fra Ingerslevs Boulevard og med udsigt til Skt. Pouls Kirke bor Marie Sander Persson, MARTINYS MUSE. I et rødt byhus bor hun med sine tre døtre og sin m...

Madens Verden skriver om Varme hveder - opskrift på store hvedeknopper

Bag de bedste hvedeknopper til varme hveder til St. Bededag. Her er min opskrift på store hveder, som du kan bage med gær eller bagepulver. Varme hveder er blevet en nagelfast tradition i Danmark i ...

Madens Verden skriver om Paprika - fakta, opskrifter og viden om det uundværlige krydderi

Paprika er et populær krydderi. Her kan du læse, hvad det er lavet af, hvor sundt det er, og hvorfor det ikke må opbevares over komfuret. Paprika er et krydderi, der er fremstillet af tørrede og p...

Madens Verden skriver om Forårsgryde - gryderet med kylling, gulerødder og ærter

Forårsgryde er en nem og hurtig opskrift på en lækker gryderet, der blandt andet laves med kylling, ærter og gulerødder i en hvid stuvning. Forårsgryde er en super skøn opskrift på det, som je...

Landleys Kok skriver om Danskt rågbröd

Detta recept på mörk råglimpa i dansk stil är en adaption av Johan Sörbergs ”Dansken”. Detta goda bröd bakas med surdeg, utan jäst. Perfekt till smörrebröd! » Besök Landleys Kök för f...

Madens Verden skriver om Black magic kage med luftig mousse på toppen

Min opskrift på en nem black magic kage, der toppes med en cremet chokolade mousse. En lækker kage med intens kakaosmag og god holdbarhed. Black magic kage er en drøm af en kage til alle, der elske...

Madens Verden skriver om Chokolade kage med kærnemælk

Her får du opskriften på verdens bedste chokolade kage med kærnemælk. Chokoladekagen stammer fra bagermester Hardy Christensen i Nørre Nebel. Denne chokolade kage med kærnemælk er virkelig læk...

Madens Verden skriver om Boller i karry - nem opskrift på kødboller i karrysauce

Min opskrift på boller i karry med kogte ris. En nem fremgangsmåde til den populære og klassiske ret med kødboller i en krydret karrysovs. Boller i karry er nærmest også blevet en dansk national...


Lørdag d. 6. April 2024

Vinexpressen.dk skriver om Bourgognedræber fra New Zealandske Escarpment

New Zealanske vine på pinot noir har tendens til at virke urtegrønne og kantede, men det er på ingen måse tilfældet med ugens bedste vin The post Bourgognedræber fra New Zealandske Escarpment fi...

Bagvrk skriver om Pesto med et twist: Ramsløgpesto giver den klassiske opskrift et frisk pust. Pluk ramsløg i skoven!

I dag regner det. En hel del, faktisk, så jeg glæder mig over, at det var i går, jeg plukkede ramsløg i skoven. Jeg plukkede mange flere ramsløg, end jeg egentlig skulle bruge, men har bl.a. lave...

Noget i ovnen skriver om Romesco sauce – spansk tapas dip med grillet peberfrugt

Romesco sauce. Her får du opskriften på den populære spanske Romesco dip lavet af grillet peberfrugt og mandler. En kold peberfrugt sauce med den dejligste smag. En skøn dip, som vi nød som tilbe...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 15

Mandag: Linsesuppe med søde kartofler og gulerødder. (Klimamad, s.68) Tirsdag: Dahl palak (Bælgfrugt, s.83) Onsdag: Gnocchi m.spinat og ærter (Den dovne vegetar, s.24) Torsdag: Rugbrød med ægges...

Stinna skriver om Rabarbermuffins med marcipan og hvid chokolade

Rabarbermuffins med marcipan og hvid chokolade. Denne kombination smager helt fantastisk, da de syrlige rabarber får et perfekt modspil af den søde… The post Rabarbermuffins med marcipan og hv...

Stinna skriver om Beluga bøffer

Beluga bøffer er vegetariske bøffer, lavet med belugalinser, æg, ost og krydderier. Bøfferne smager helt fantastisk i en klassisk burger. Opskrift på… The post Beluga bøffer appeared first...

billigeopskrifter.dk skriver om 2. del af april (15/4 – 30/4)

I denne halvdel af måneden burde vejret være bedre og om ikke så længe kan jeg se efter de første aspargesskud, normalt høstes de omkring 1.maj men der kan i en god periode godt være nogle få ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Skovfrytle i skovhaven

For nogle år siden ledte jeg efter en plante, der kunne tåle både tør jord og ikke ret meget lys i sommerhalvåret, og som kunne tage kampen op mod rodukrudt (læs: skvalderkål). Lisbeth fra Ebel...

Brødet skriver om Termoflasker med logo er en kreativ branding strategi

At brande din virksomhed er en vigtig strategisk tiltag. Det kan øge synlighed, skabe genkendelse, og vigtigst af alt, det kan skabe en følelse af tilhørsforhold til din virksomhed blandt dine meda...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 15

Find hele opskriften på Madplan uge 15 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 15

Mens denne madplan uge 15 udgives, traver jeg rundt i Prag, hvor jeg skal heppe på en masse løbevenner, der skal ud på en halvmaraton. Forhåbentlig med sol på næsen og rigeligt kaffe i hånden. ...

Smag Aarhus skriver om Ostebutikker i Aarhus: Her er 5 butikker, du skal besøge!

Får du høvl af gæsterne for at servere dårlig ost? Her er 5 fortrinlige ostebutikker i Aarhus. Hvis du skal have ordentlig kvalitet på ostebordet, skal du kigge forbi en af byens ostehandlere. He...

Madens Verden skriver om Gin Hass - opskrift på cocktail med mango sirup og gin

Her får du den bedste opskrift på den populære Gin Hass. Lækker drink med bla. mango sirup og gin. Den er opfundet af bartender Kim Hass. Gin Hass er blevet utrolig populær, og her kan du se hvor...

herzelieb skriver om Dänische Komtessevafler Rezept – Haselnuss-Baiser-Plätzchen

Was sind denn Komtessevafler? Wer genau in Dänemark hinschaut, wird immer wieder auch Gebäck entdecken, dass vielleicht nicht so bekannt ist, wie die Kaj Kager, Spandauer oder Wienerbrød. Heute gib...


Fredag d. 5. April 2024

Min Madopskrift skriver om Kylling med bulgur og grøntsager i wok

Velsmagende asiatisk inspirerede ret, Kylling med bulgur og grøntsager i wok, er en af vores populære opskrifter. Retten laves på en halv time Indlægget Kylling med bulgur og grøntsager i wok ble...

Madens Verden skriver om Ribben i airfryer (opskrift på de gode ben)

Min opskrift på ribben i airfryer. Sådan laver du de gode ben, enten helt fra bunden med ferske ribben, som du selv koger, eller de købte. Ribben i airfryer er nemme at lave, og her får du både o...

Madens Verden skriver om Herregårdskotelet i airfryer med tid og temperatur

Få min opskrift på herregårdskotelet i airfryer med stegetid og temperatur. Sådan steger du nemlig en skaftkotelet med ben i airfryeren. Lav en lækker herregårdskotelet i airfryer med denne nemm...

Valdemarsro skriver om Pretzel

Pretzel er lækre bløde kringler med saltdrys, som smager himmelsk serveret til suppe, varme simreretter eller bare til at nyde friskbagt og lunt. Der er bare noget enormt hyggeligt ved den fine krin...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 15 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 15. Her får du en masse gode nemme opskrifter på nem mad til en ny uge. En skøn april forårsuge. Igen venter der dig opskrifter på nem billig mad til en hel uge. Mad der er nem at lav...

Hashtagmor skriver om Madplan 07.04.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Signes mad skriver om Lej en Kaffevogn: Den Perfekte Løsning til Enhver Begivenhed

I en verden, der konstant er på farten, er kaffe blevet mere end bare en drik; det er blevet et symbol på energi, samvær og produktivitet. Uanset om det er en travl morgen på arbejdet, en festlig ...

Noget i ovnen skriver om Tærte i airfryer – opskrift på porretærte med nem tærtedej

Tærte i airfryer. Her får du opskriften på en hurtig nem porretærte med tærtedej med havregryn. En sund tærte, der er billig at lave også, med få ingredienser. Tærten kan du lave med andre gr...

Madens Verden skriver om Bønneragout - sund gryderet med bønner og uden kød

Få min opskrift på bønneragout med to slags bønner. En meget nem og hurtig gryderet med bønner og mos, og den er både sund og vegetarisk. Bønneragout er en lækker og vegetarisk gryderet, der b...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 15 (2024).

Uge 14 går på hæld, uge 15 venter forude, og dermed er jeg også klar med en madplan til uge 15. Jeg har hørt fra flere af jer, der er medlem af min lille madklub, at I er glade for de nye funktio...

Landleys Kok skriver om Kalops på fläskkött

Denna kalops på fläskkött är som en klassisk kalops, men den görs istället på fläskbog och har lite mer kryddor eftersom originalet är lite tamt i smakerna. » Besök Landleys Kök för fler ...

Drop Slankekuren skriver om Den grønne suppe

Glem alt om Mou, dette er lige så hurtigt og nemt. Suppen vil også egne sig godt til natmad eller forret. Velbekomme siger vi bare! Denne opskrift Den grønne suppe blev udgivet først på Drop Sla...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 15

Her får du ugens madplan for uge 15. Madplanen har syv gode bud på aftensmad og en lækker kageopskrift til den kommende uge. Her kommer ugens madplan for uge 15 med bud på aftensmad til hele den k...


Torsdag d. 4. April 2024

Noget i ovnen skriver om Othellolagkage – luksus Othello lagkage opskrift m. billeder

Othellolagkage. Her får du en god opskrift på den klassiske luksus lagkage med marcipan bånd, makroner og chokoladeganache og flødeskum. I flere år har denne fornemme lagkage stået på min kage-...

Piskeriset på eventyr skriver om April: Mad med luksus-dåsemad

I løbet af de seneste år er det blevet ret trendy at bestille luksus-dåsemad på blandt andet vinbarer. Det kan for eksempel være nogle (ekstra?) lækre sardiner i olie. Det har muligvis inspirere...

Noget i ovnen skriver om Salat til lasagne – opskrift på nem grøn salat

Salat til lasagne. Her får du opskriften på en nem grøn salat, du kan servere til den populære ret, og til mange andre retter også. Ja måske du også tit spørger dig selv. Hvilken salat kan jeg...

Madens Verden skriver om Æg - fakta, næringsindhold og opbevaring

Her kan du læse fakta om æg, om hvorfor æggene er sunde, næringsindhold, opbevaring og om hvornår du kan bruge rå æg - og hvornår du skal lade være. Der er mange gode grunde til at spise æg,...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Det er altid buskene, der grønnes først

Det begynder at grønnes. Træerne er stadig sorte silhouetter mod himlen, men længere nede ved jorden begynder buskene at få små, grønne blade. Man kan vel egentlig sige, at foråret starter nede...

Bagning med budget skriver om Husbyggeri i uge 14

Vi har haft en dejlig påske, og håndværkerne har holdt en velfortjent ferie. Men nu er det tid til, at den næste håndværker kommer på banen. Og det er maleren Casper. I påsken fik Ole sat de s...

Valdemarsro skriver om Friske forårsruller med rejer

I min familie er friske forårsruller med rejer altid et hit og her får du en dejligt opskrift på friske forårsruller med pankorejer og ananassalsa med avocado. Kombinationen af sprøde og krydrede...

Drop Slankekuren skriver om Champignonfarseret kalkunbryst

Fyldet rækker faktisk til et lidt større kalkunbryst, men er der for meget, kan man stege resten ved siden af, enten som “frikadeller” eller i en form. Denne opskrift Champignonfarseret kalkunbr...


Onsdag d. 3. April 2024

Noget i ovnen skriver om Pastasauce opskrift – nem hjemmelavet pasta sauce

Pastasauce. Her får du en god nem opskrift på hjemmelavet pasta sauce du kan bruge som grundopskrift til pastaretter. På 5 minutter kan du lave pastasovsen og den smager meget bedre end den du kan ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – ny (gammel) indgang

Jeg lovede dig nogle før og efter billeder af gårdens front. Men efter bortskaffelsen af maskinhuset og nogle dages oprydning kastede Søren Sørøver og jeg os over andet arbejde og så kom jeg bor...

Min Madopskrift skriver om Vaffel med røget laks og rygeost

I vaffel med røget laks og rygeost, har vi udskiftet brød med varme vafler og fyldt dem med laks, grillede squash og krydret rygeostcreme. Indlægget Vaffel med røget laks og rygeost blev først ud...

www.madforlivet.com skriver om `Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignend...

Stinna skriver om Indisk dahl med grøntsager

Indisk dahl med grøntsager er en skøn version af min klassiske indiske dahl, hvor jeg har tilføjet grøntsager til saucen. Grøntsagerne blendes… The post Indisk dahl med grøntsager appeared...

Bagvrk skriver om Ramsløg er det grønne guld. Se den hemmelige liste, hvor du kan plukke ramsløg lige nu!

Det er på høje tid at komme ud og plukke ramsløg lige nu. Her får du listen over de “hemmelige” steder, som læsere og følgere har sendt til mig gennem årene. Kender du et godt ramsl...

Noget i ovnen skriver om Big Mac Taco – tortilla wrap med oksekød og dressing

Big Mac Taco. Her får du min version af den populære Big mac wrap lavet nemt og hurtigt på med tortilla pandekager. En lækker aftensmad vi kunne nyde i går. Vi havde en lille rest hakket oksekød...

Anna-mad skriver om Grønne bønner med brunet smør og hasselnødder

Opskrift på grønne bønner med brunet smør, citron og hasselnødder. “Grønne bønner er kedelige”. Det skal jeg ikke være den sidste til at indrømme, at jeg altid har tænkt. Måske ...

Madens Verden skriver om Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé

Her får du min opskrift på torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé. Nemme og panerede fiskekrebinetter serveret med en grøn frikassé. Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé er en både nem og...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hverdagskylling i sød chili med lime og ingefær

Sød og lidt stærk chilisovs – den røde thai chili, frisk limesaft og revet ingefær giver smag til kyllingeoverlårene, der steges først på panden og så i ovnen. Du kender de store flasker...

Madens Verden skriver om Drømmemuffins - opskrift på muffins med kokostopping

Drømmemuffins er mini drømmekage muffins, og her er den bedste opskrift. Med en lækker sandkagedej og den uimodståelige kokostopping. Mums! Drømmemuffins er de perfekte muffins til dig, der er he...

Landleys Kok skriver om Stekt falukorv med stekt potatis och ägg

Stekt falukorv med stekt potatis och ägg är en middagsrätt där man samtidigt kan passa på att rensa kylen när lagar den. Enkelt, gott och klassiskt. » Besök Landleys Kök för fler goda recept...

Drop Slankekuren skriver om Kullerfilet med vindruesauce

Rødvinssaucen med vindruer i giver en behagelig rund smag til fisken. Denne opskrift Kullerfilet med vindruesauce blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Vinblog skriver om Champagne smagning

Forleden havde jeg fornøjelsen af at holde en Champagne smagning for en virksomhed i København. Det var mit mål at lære deltagerne om hvorfor Champagne er verdens bedste mousserende vin. Derudover...

Madens Verden skriver om Indisk mad - retter fra det indiske køkken

Få de bedste opskrifter på indisk mad, og det indiske køkken er rigt på lækre og krydrede retter, der smager himmelsk godt. Det indiske køkken og indisk mad er et vidt begreb i og med, at det er...

herzelieb skriver om Eingelegte Frühlingszwiebeln Rezept – süßsauer und würzig

Eingelegte Frühlingszwiebeln habe ich in Dänemark als Topping für allerlei Gelegenheiten kennengelernt. Dieses süß-sauer eingelegte Gemüse hat bei uns einen festen Platz im Kühlschrank und land...


Tirsdag d. 2. April 2024

Hashtagmor skriver om Græsk farsbrød med feta og knuste kartofler med feta, hvidløg og persille

En virkelig lækker omgang græsk farsbrød med feta og knuste kartofler med feta, hvidløg og persille – nemt og virkelig lækkert! Knuste kartofler med feta, hvidløg og persille Har du prøve...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Bloom Vesterbro

Lige før påske slog jeg et smut forbi Restaurant Bloom Vesterbro i København for at spise (og ikke mindst sludre) med en anden madelsker. Her kan man få en tasting menu til med fire retter til 435...

www.madforlivet.com skriver om Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel og citrondressing er en frisk og delikat salat, der er velegnet som tilbehør til såvel kød- som plantebaserede retter. Denne opskrift er udviklet af Anette Hoegh Nielsen ti...

Noget i ovnen skriver om Romainesalat – med mormordressing, tomat og mozzarella

Romainesalat med mormordressing, cherrytomater og mozzarella. En skøn salat, der er nem at lave. Faktisk så kan du lave salaten med al slags salat. Iceberg, krølsalat, rucola, sommersalat, spidskå...

Helt op til månen skriver om Skab jeres Drømmebryllup med den rette bryllupsplanlægning

At planlægge jeres bryllup er en af de mest spændende, men også udfordrende opgaver, I som nyforlovede står over for. Dette blogindlæg er skabt for at guide jer igennem planlægningsprocessen, s...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste is

Hvem serverer Aarhus’ bedste is? Her kan du nominere de ishuse, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste is. Nomineringen finder sted fra den 1/4 til og med den 15/...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sidste dag i påsken på Moesgaard

Vi sluttede påsken af med en tur på Moesgaard og en caffe latte i cafeen. Vi har årskort dertil, vi trængte til en udflugt, og der var to udstillinger, vi ikke havde set. Det har vi heldigvis nu, ...

Mad for madelskere skriver om Chokolade cupcakes med chokoladefrosting

Find hele opskriften på Chokolade cupcakes med chokoladefrosting hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Middagsmad - inspiration til lækre retter

Få de bedste opskrifter på middagsmad, og forklaringen om hvorfor middagsmaden i dag ikke spises midt på dagen, men i stedet til aften. I gamle dage spiste man middagsmad midt på dagen, hvor det v...

Drop Slankekuren skriver om Marinerede skinkeschnitzler med saltkartofler

Denne ret vil også være fin med okse- eller kalvekød. Minutbøffer eller kalvessteaks f.eks. Denne opskrift Marinerede skinkeschnitzler med saltkartofler blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Wienerschnitzel med brasede kartofler og ærter

En ægte wienerschnitzel bliver bedst af paneret kalvefilet. Få opskrift her på schnitzlen med tilbehør i form af brasede kartofler og ærter. Wienerschnitzel er en af mine klare favoritter, og den...


Mandag d. 1. April 2024

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 14

Mandag: Spaghetti carbonara Tirsdag: Rødkål og pølse. Hvordan de kombineres finder Ulf ud af. Onsdag: Brændenældesuppe Torsdag: Kikærtesandwich Fredag: Halloumi plade (fra “Den dovne Veget...

Bageglad skriver om DIY højbed

Min guide til at bygge dit eget højbed. Et DIY højbed kan blive præcis de mål, du ønsker dig, og du kan selv vælge de materialer, det skal bygges i. Indlægget DIY højbed blev først udgivet p...

Stegeso skriver om Online bestilling af frisk hummer

Sponsoreret indhold Online bestilling af frisk hummer er blevet enkelt og tilgængeligt. Forbrugerne kan nu, med få klik, gennemse et udvalg af friske hummere, vælge den ønskede størrelse og mæng...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for 1/4 – 15/4 (1.halvdel af april)

Tro det eller ej, det er snart forår og vi begynder at kigge på haven, men her hvor vi bor er det altså lidt for tidligt – og dog læggekartofler har været til spiring længe og skal da nok ...

Noget i ovnen skriver om Rodfrugter i airfryer – sprøde lækre bagte rodfrugtfritter

Rodfrugter i airfryer bliver sprøde og lækre og så er de nemme og hurtige at lave. Her får du opskriften på bagte rodfrugter i airfryeren. Vi elsker bare rodfrugter bagt i ovn, og skal du kun bru...

Stinna skriver om Påskekage med banan og Dumle

Påskekage med banan og Dumle er en nem og skøn kage, som er virkelig fin til påske. Kagen kan selvfølgelig serveres hele… The post Påskekage med banan og Dumle appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Dumlecreme

Dumlecreme er den lækreste creme lavet af kun 2 ingredienser – nemlig dumle og piskefløden. Cremen er perfekt som topping på kager… The post Dumlecreme appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Banankage med chokolade

Banankage med chokolade er én af de bedste kager jeg kender. Søde bananer kombineret med mørk chokolade giver en virkelig skøn smag… The post Banankage med chokolade appeared first on Stinna...

Bare Go' mad skriver om Påske cheesecake

Ingen forhåndsvisning.

Mad med glød skriver om Citron cookies med marcipan

Her på årets sidste Påskedag kommer en opskrift på nogle lækre citron cookies med marcipan.  Jeg har brugt nogle timer på at bage forskellige slags cookies. Jeg bagte bla. Disse Chokolade coo...

Mia Sommer skriver om Hvorfor du bør spise flere bælgfrugter, og hvordan de tilberedes nemmest 💚

Bælgfrugter anbefales i de officielle kostråd, men de fleste danskere spiser langt fra nok. Bælgfrugter er ikke blevet en del af vores madkultur endnu, og mange ved ikke, hvordan de skal bruges i m...

Noget i ovnen skriver om Påskereder – opskrift på chokolademarengs med fyld

Påskereder med fyld. Her får du opskriften på nemme fuglereder med kakao og fyld. Jeg pyntede fuglerederne med små påskeæg og chokoladegrene. Planen var at de skulle ligne små påskereder. Håb...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Sommerrestaurant Stedbunden 2024 i ugerne 28, 29 og 30

Vi skal ikke mange dage ind i det nye år, før forespørgslerne begynder at dryppe ind: ”Laver I sommerrestaurant igen i år og hvornår kommer billetterne til salg?”Nu kan vi vist ikke trække d...

Vinexpressen.dk skriver om Et vognlæs fremragende røde og hvide vine fra Bourgogne

Gevrey-Chambertin, Beaune og Nuits-Saint Georges er bare nogle af de vine, jeg har smagt mig igennem i løbet af ugen. Domaine de la Vougeraies Gevrey The post Et vognlæs fremragende røde og hvide v...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk pasta med kronärtskocka, champinjoner och krossade tomater

Sväng ihop en vegetarisk pasta med kronärtskocka, champinjoner och krossade tomater till middag. Denna pasta är lakto-vegetarisk men kan göras vegansk. » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

Madens Verden skriver om Pasta med ramsløg og bacon

Her får du min opskrift på pasta med ramsløg og bacon. En både nem og hurtig pastaret med ramsløg, som hele familien vil synes godt om. Pasta med ramsløg er en virkelig lækker pastaret, som jeg...


Søndag d. 31. Marts 2024

Bare Go' mad skriver om Butterdej med laks

Ingen forhåndsvisning.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Glædelig påske!

Så blev det påskesøndag. Jeg går stadig og nynner på formiddagens glade påskesalmer om forår, livslyst og glæde. Som blomster alle står i flor,som skoven grønnes, kornet grorved vårens kræ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Bobler på tilbud varsler forår

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til vine og bobler på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 15, 2024. Blomster og springende bøge er et sikkert forårstegn for nogle - for os andre er de...

Piskeriset på eventyr skriver om Påskeroulade

Denne påskeroulade er desserten til dagens påskefrokost. Jeg kunne naturligvis ikke dy mig og skruede godt op for pastelfarverne, da jeg skulle udtænke kagens udseende. Og så skulle der godt med s...

Hurtig Mums skriver om Koldhævet madbrød

Koldhævet madbrød kan noget. Det smager dejligt, det mætter godt, og så er det perfekt til at suge lækker dyppelse – f.eks. sovs eller dressing – op med. Og laver du et rigtig lækkert madbr...


Lørdag d. 30. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Citron cookies – sprøde citron småkager

Citron cookies. Få opskriften på knasende sprøde citron småkager, som du kan lave nemt og hurtigt. De smager skønt! Dejen kan du røre på ingen tid og du skal bruge få enkle ingredienser. Småk...

Noget i ovnen skriver om Taramasalata – nem opskrift med røget torskerogn

Taramasalata - uhm her får du opskriften på en nem lækker torskerognssalat med røget torskerogn. Salaten kan du lave på få minutter og den smager skønt! En lækker salat som vi nød til påskef...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 14

Find hele opskriften på Madplan uge 14 hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om Guide: 6 børnevenlige spisesteder i Aarhus

Aarhus bugner af børnevenlige spisesteder, der er perfekte til familiemiddage og hyggelige sammenkomster. Med et væld af muligheder at vælge imellem er der altid noget nyt at udforske. Så hvis du ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 14

Der går ikke længe, før supermarkederne bugner af rabarber, asparges og nye kartofler og åh jeg glæder mig. Det har været tiltrængt efter de mange rodfrugter, kål, svampe mm henover vinteren o...

Landleys Kok skriver om Pilaff med linser, soltorkade tomater och stekt ägg

Detta recept på pilaff med linser, soltorkade tomater och stekt ägg kommer från min tredje kokbok Vegomat: Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Madens Verden skriver om Svinekød i karry med peberfrugt og ris

Min opskrift på svinekød i karry. Det er en både nem og hurtig ret til aftensmad, som alle i familien kan lide. Med peberfrugt og kogte ris. Svinekød i karry er en virkelig lækker og nem hverdags...

Madens Verden skriver om Lammekølle med flødekartofler som gæstemad

Lammekølle med flødekartofler er lækker gæstemad, Lammekøllen bliver perfekt når du steger det i ovnen ved 165 grader, og krydrer det med ramsløg. Lav en lækker lammekølle med flødekartofler...

herzelieb skriver om Kärleksmums Rezept – Schokoladenkuchen aus Schweden

Mit diesem Mockarutor, Snoddas, Chokladrutor oder Kärleksmums Rezept für einen schwedischen Schokoladenkuchen backt ihr einen Kuchenklassiker aus Schweden! Dieser Rührkuchen ist supereinfach zu bac...


Fredag d. 29. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 14 – få opskrifter her

Madplan uge 14 er nu klar til dig. Nem mad til en ny kort uge efter påskeferien. På madplanen finder du opskrifter på nem billig mad til hele familien. Bare pluk fra madplanen eller snup en resteda...

Noget i ovnen skriver om Påskekage med marcipan og citron – påske citronkage

Påskekage med marcipan og citron - den må du prøve. En svampet og saftig citronkage, med en syrlig smag af citron. En skøn kage, der er nem at lave og som du kan lave med få ingredienser. Har du ...

Piskeriset på eventyr skriver om Oksespidsbryst i tomatsauce

I går serverede jeg oksespidsbryst i tomatsauce for et vennepar, som er ret glade for kød. Jeg så det derfor som en oplagt mulighed for at bruge et økologisk oksespidsbryst, som jeg fandt på tilb...

Hashtagmor skriver om Madplan 31.03.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Susanne Pagh skriver om Spinattærte med filodej

Her er et bud på en lidt anderledes tærte, hvor fyldet er pakket ind i filodej. Filodej bliver i kombination med smeltet smør og/eller olie en ret delikat og sprød oplevelse, som man kan blive lid...

Valdemarsro skriver om Limoncello Spritz

Limoncello spritz er en frisk og lækker cocktail, som er perfekt til sommer og lune aftener. Den er dejligt læskende og smager simpelthen bare så godt! Den italienske citruscocktail er super enkel ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 14 (2024).

Så synger påsken på sidste vers, og vi skal til at tænke på en madplan til uge 14. Men vi snupper da lige en ekstra helligdag på mandag, der som bekendt er 2. påskedag. Jeg håber, at I alle ha...

Mad for madelskere skriver om Lammekoteletter i ovn med citron og kartofler

Find hele opskriften på Lammekoteletter i ovn med citron og kartofler hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Mørdejsstang med brombær og kagecreme

Min opskrift på mørdejsstang, der er fyldt med friske brombær og en hjemmelavet kagecreme. Kagen er nem at lave, og du kan også bruge andre bær end brombær. Bag en lækker mørdejsstang med brom...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 14

Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 14, med syv gode opskrifter på lækker aftensmad og en skøn kageopskrift. Her kommer ugens madplan uge 14, hvor jeg har udvalgt syv lækre bud på...

Madens Verden skriver om Ramsløgspesto - hjemmelavet pesto med ramsløg

Få den bedste opskrift på hjemmelavet ramsløgspesto med masser af friske ramsløg. Pestoen er super nem at lave og nydes til mange retter. Ramsløgspesto er en virkelig nem og lækker pesto, som ka...


Torsdag d. 28. Marts 2024

GastroMand skriver om Pizzasandwich: Opskrift på den lækreste pizzasandwich

Indlægget Pizzasandwich: Opskrift på den lækreste pizzasandwich blev først udgivet på Gastromand.dk. Du har lavet 100vis af pizzaer. Du har perfektioneret dit sandwich-game. Tiden er inde til, a...

Piskeriset på eventyr skriver om Italienske påskesmåkager

Der skal påske på bordet, så hvorfor ikke prøve disse søde italienske påskesmåkager? Jeg faldt over dem, da jeg kiggede efter inspiration til påskefrokosten den kommende weekend og fik lyst ti...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Skærtorsdag og helt klar til påsken

Så startede helligdagene. Her er ganske stille – slet ingen trafik på vores lille vej bortset fra cykelrytterne, der træner til søndagens løb. Der er pyntet op foran drivhuset og ved døren...

Smag Aarhus skriver om Restaurant Syv Ni 13 kommer til Samsø

Bare en times sejltur fra Aarhus ligger charmerende Samsø, og til sommer er der endnu en god grund til at besøge den populære ferieø. Restaurant Syv Ni 13 lancerer nemlig en pop-up restaurant på ...

Gastromad skriver om Fyldt Kyllingebryst med fetaost

Fyldt kyllingebryst med en lækker fetaost creme er langt mere spændende end et par kyllingebryster i ovnen. Der findes utrolig mange variationer til et peppe kyllingebryster op. Med min opskrift kan...

Landleys Kok skriver om Potatisgratäng med köttfärs, paprika och spenat

Denna potatisgratäng med köttfärs, paprika och spenat är ett recept från min andra kokbok Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta. » Besök Landleys Kök för fler goda ...


Onsdag d. 27. Marts 2024

Noget i ovnen skriver om Påske cheesecake i glas – nem dessert uden husblas

Påske cheesecake i glas. Se lige nogle fine små desserter du kan lave nemt og hurtigt helt uden husblas. Tænk at man kan lave sådan en lækker fløde dessert på kun 5 minutter. Den dejligste smag...

Bageglad skriver om French toast

En af mine favorit morgenmadsretter er french toast, som min mor har lavet til os siden vi var helt små. Jeg laver det fortsat ofte i weekenden når jeg skal forkæle familien. Indlægget French toas...

Bagning med budget skriver om Glædelig påske

Så er det tid til at ønske dig en rigtig dejlig og glædelig påske. Midt i det gryende forår kommer kirkeårets største højtid – fyldt med drama og storslåede ord og toner. Og selv om på...

Madens Verden skriver om Påske smørrebrød med torskerogn og æg

En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt. Så er der påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er en lille s...

Hurtig Mums skriver om Dadelkugler

Opskrift på dadelkugler med kokos, lakrids eller hindbær Dadelkugler med havregryn opskrift Verdens bedste dadelkugler – Det dejlige alternativ til slik, kage og andre søde sager, og det fø...

Madmagasinet skriver om 5 måder at tjene penge på mad online

Faktum er, at at være en hjemmekok, uanset hvor velsmagende det kan være, kan være ret dyrt. Det er ikke sådan, at vi ikke elsker at spise, men at fylde op på alle mulige ingredienser kan sende d...

Maden i mit liv! skriver om Påskeboller med citroncreme og marcipan.

Kan du lide gammeldags fastelavnsboller med creme, så kan du med garanti også lide de her påskeboller med citroncreme, som jeg har bagt her til eftermiddag. En idé, som har rumsteret i mit hoved i...

Hurtig Mums skriver om Græsk bøf

Græsk bøf – Jeg er ikke sikker på at græsk bøf egentlig er græsk, eller det er lidt ligesom med svensk pølseret. Jeg har researchet en del på den problematik, men uden at få et endegyld...

Henriks madblog skriver om Hannes leverpostej

Dansk leverpostej er en traditional dansk ret, som vi ofte spiser på et stykke rugbrød eller som en del at et højt belagt smørrebrød. Leverpostejen er en fast bestanddel af de...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ting tager tid

Selv de bedst lagte planer møder virkeligheden. Og virkeligheden er, at nogle ture på genbrugspladsen, indkøb og hundeture og lidt uforudset arbejde på en fridag har forsinket planerne en del. De ...

Hurtig Mums skriver om Krebinetter

Opskrift på krebinetter Min opskrift på gammeldags krebinetter Krebinetter – Opfattelsen af hvad en krebinet er, er vidt forskellig fra egn til egn – selv over meget korte afstande. I mit b...

Drop Slankekuren skriver om Fiskesuppe med rejer

Denne suppe kan laves med andre slags fisk end pollack – gå efter ugens tilbud. Det er ikke en børnevenlig suppe, dertil er der for meget sundt i :-) Denne opskrift Fiskesuppe med rejer blev udgiv...

herzelieb skriver om Dänische Kräuterbutter – Bearnaise Butter zum Grillen

Diese Bearnaise Smør hab ich in Dänemark kennen- und vor allem lieben gelernt. Was liegt da näher als mein Rezept für dänische Kräuterbutter mit euch zu teilen? Die Dänen haben eine Vorliebe f...

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & Se de bedste opskrifter hér

Andebryst Hvide asparges Hummerbisque Restaurant noma Béarnaise Lammeculotte Rillettes Kalvefilet Okseklump  Rødvinssauce Onglet Kalvefond Fasanbryst Confit de canard Côte de boeuf Falsled Kro Dem...

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & Se de bedste opskrifter hér

Andebryst Hvide asparges Hummerbisque Restaurant noma Béarnaise Lammeculotte Rillettes Kalvefilet Okseklump  Rødvinssauce Onglet Kalvefond Fasanbryst Confit de canard Côte de boeuf Falsled Kro Dem...

Bergholts opskrifter skriver om Historien om Bergholts opskrifter & Se de bedste opskrifter hér

Andebryst Hvide asparges Hummerbisque Restaurant noma Béarnaise Lammeculotte Rillettes Kalvefilet Okseklump  Rødvinssauce Onglet Kalvefond Fasanbryst Confit de canard Côte de boeuf Falsled Kro Dem...


Tirsdag d. 26. Marts 2024

Palæo Blog skriver om Udforsk mad fra andre kulturer: En rejse til thai gastronomi

At udforske mad fra andre kulturer er ikke blot en rejse for smagsløgene, men også en dybdegående oplevelse af kultur, traditioner og historie. En måde at træde ind i en ny kultur på er gennem d...

Hurtig Mums skriver om Snobrødsdej og snobrød

Opskrift på snobrødsdej og snobrød Lidt om at lave den bedste snobrødsdej: Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay de...

Madens Verden skriver om Tunmousse lasagne som lækker forret

En opskrift på tunmousse lasagne med pastaplader, der passer perfekt til frokostbordet eller forret. Til påske og andre gode lejligheder. Lav en lækker tunmousse lasagne, der er god som en skøn fo...

Vinblog skriver om Presset and på Marchal = WOW

Visse måltider er man villigt til at gå langt for. Presset and, serveret på Restaurant Marchal, var et af den slags måltider. Nu er det prøvet og hvor var det bare godt. Alt på denne aften sad l...

Valdemarsro skriver om Lammefrikadeller med tzatziki og kål

Krydret lammefrikadeller med tzatziki og mør spidskål er nemt og vildt lækkert. Her har jeg formet det hakkede krydrede lammekød til små runde kødboller en variant af græske minifrikadeller, so...

Hashtagmor skriver om Pølse lasagne – et twist på pasta med pølser

Pølse lasagne – et twist på pasta med pølser som smager fantastisk! En skøn børnefavorit med røde pølser, lasagneplader, hjemmelavet bechamelsovs og grøntsager. Skal aftensmaden være su...

Anna-mad skriver om Myslibrød

Muesli, müsli, mysli – kært barn har mange navne, og uanset hvilken version vi går med, så er det bare godt. Jeg elsker alt med mysli og særligt myslibrød. Gerne i en nem version a la gryd...

Smag Aarhus skriver om Restauranter på Aarhus Ø: Vi har fundet 6 havneperler

Aarhus Ø er byens nyeste bydel, hvor den ene skyskraber efter den anden skyder op. Men ind imellem boligblokkene findes de skønneste perler af spisesteder. Og hvis fisk og skaldyr får dine tænder...

Madens Verden skriver om Italiensk lammesteg - opskrift på udbenet lammekølle

Opskrift på italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen. Udbenet lammekølle, tilberedt i fad med kartofler og tomater. God gæstemad. Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen er en dejl...

Landleys Kok skriver om Smörgås med rostbiff och potatissallad

Hur gott är det inte med en smörgås med rostbiff och potatissallad? Denna macka är enkel att svänga ihop och passar fint som lunch eller enklare middag. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Madens Verden skriver om Rosenkålssalat med feta og tørrede tranebær

Få en opskrift på lækker rosenkålssalat med feta og soltørrede tranebær. Der er også en god dressing, og salaten er god til lam og meget andet. Denne rosenkålssalet med feta og soltørrede tra...

www.madforlivet.com skriver om Hvid bønnedip – let og lækker

Hvid bønnedip med spinat og ricotta er en let og lækker lille tilbehørsret. Ingredienser til 4 personer 2 fed hvidløg 250 g kogte hvide bønner 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie til stegning 250 ...

Drop Slankekuren skriver om Steak med hvidløgskartoffelmos og rødvinssauce

En lækker oksesteak med lækkert tilbehør. Festmad der ikke tager længere tid at tilberede end hverdagsmad. Pynt evt. med lidt grønt for øjets skyld. Denne opskrift Steak med hvidløgskartoffelm...

Vinexpressen.dk skriver om Encruzado – den hvide kongedrue i Dao brillerer

Encruzado er ubestridt den hvide kongedrue i Dão. Og når man smager på topproducenternes vine fra området, kan de minde om hvid bourgogne i struktur, The post Encruzado – den hvide kongedrue i D...


Mandag d. 25. Marts 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Kung Fu

Jeg var på Nørrebro Teater for ganske nylig, men inden da spiste gemalen og jeg på Restaurant Kung Fu, der ligger ret tæt på. Vi bestilte vanen tro bord i forvejen, og det viste sig at være gans...

Smag Aarhus skriver om Smag på sommeren: De bedste steder at få is i Aarhus!

Uanset om det er på en varm sommerdag, til et stort arrangement eller en hyggelig fredag aften, er lækker is altid en vinder! Der er mange steder, hvor du kan købe dig en god is i Aarhus. For at hj...

Hurtig Mums skriver om Krabbesalat

Der er noget retro ved krabbesalat. I hvert fald når den er hjemmelavet og ikke hentet i supermarkedet køledisk. Krabbesalat er måske lidt yngre end rejecocktailen, men den tangerer stadig festmad ...

Hurtig Mums skriver om Butternut squash suppe

Butternut squash suppe er en græskarsuppe. En butternut squash er nemlig et græskar. En squash er faktisk også et græskar. Butternut squashen er klokkeformet. Det modne græskar har en lysegu...

Hurtig Mums skriver om Arme riddere

Hvordan french toast, som arme riddere hedder i USA og som mange herhjemme i Danmark også kalder dem, kan være det samme som arme riddere, går over min forstand. Har du et bud, hører jeg det ger...

Ostesnak skriver om Backensholzer Hof – oste fra et tysk gårdmejeri

På gårdmejeriet Backensholzer Hof i Nordtyskland er det de små detaljer, der gør forskellen. Kom med på besøg! PS. Har du aldrig mødt en mideost, kan du møde en her.

Madens Verden skriver om Ugens vine: Bedste køb er makedonsk vin til en halvtredser

Vinkender Jan Sørensen giver stjerner til et udvalg af vine på tilbud i landets supermarkeder i denne uge 13/2024. Nu banker foråret på døren, og indkøberne har haft travlt med at finde bedste v...

Drop Slankekuren skriver om Rugboller

Bollerne har en blød krumme og sprød skorpe. De er også velegnede til morgenmad eller til suppen. Vi bruger dem dagligt til madpakkerne. Denne opskrift Rugboller blev udgivet først på Drop Slanke...


Søndag d. 24. Marts 2024

Bageglad skriver om 10 gode kager til påske

10 fantastiske kageopskrifter til påske. Disse 10 kager til påske er perfekte til påskefrokost, en forårs fødselsdag eller eftermiddagskaffen i påskeferien. Her er masser af nemme og gode kager ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – nedtagning af maskinhus

Den seneste uges tid har vi arbejdet på oprydning, sortering og bortkørsel. Det har ikke meget med kulturhusbyggeriet at gøre tænker du måske, men så tager du fejl. For en gangs skyld tager du f...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 13

Mandag: Nudelsuppe Tirsdag: Curry med kartofler og blomkål Onsdag: Østershatte-kebab Torsdag: Grøntsagstærte. Salat med fennikel, spidskål og feta. Fredag: Ovnkartofler og vegetarfrikadeller af d...

Henriks madblog skriver om Italiensk påskekage – Colomba

Colomba er en italiensk påskekage, der i sin stil om de traditionelle italienske julekager panettone og pandora. Kagen, som har form som en due (colomba på italiensk), er typisk lavet af en ...

Landleys Kok skriver om Ost- och sparrispaj med lax och ägg

Denna ost- och sparrispaj med lax och ägg kan förberedas och passar fint till påsk, midsommar, studentfest eller som sommarmiddag. Toppingen kan varieras. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Hurtig Mums skriver om Grillet makrel

Grillet makrel er en genial sommerspise. Er du så heldig at kunne få fat i hele makreller, kan du grille dem hele, men du kan altså også grille makrelfileter. Begge dele kan kun blive en succes. H...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nu myldrer påskepynten frem

I det noget blandede vejr – sol det ene øjeblik, regn og hagl det næste, er havearbejde ikke lige det mest tillokkende, selvom der er taget hul på nogle af projekterne. Til gengæld kan man g...

Hurtig Mums skriver om Hotwings

Opskrift på hotwings i ovn Snaskede hotwings Hotwings er en af de retter, du gerne må spise med fingrene, men husk servietter – helst vådservietter – eller skylleskåle. For hot-wings må gerne...

Hurtig Mums skriver om Bami goreng

Bami goreng er en indonesisk nudelret. Bami betyder nudler, og goreng betyder stegt. Stegte nudler. Sådan helt kort fortalt, består retten af grøntsager og kylling eller hakket oksekød. Svinekød ...

Hurtig Mums skriver om Muslingesuppe

Muslingesuppe er en suppe, der er nem og hurtig at tilberede, og som smager så skønt, at det er et helt festmåltid. Du kan sagtens lave den som forret til f.eks. nytår eller til familiefesten. Dyr...

Vinexpressen.dk skriver om Minitest af akvavitter – hvad er bedst i test

I Danmark har vi vores egne snapseklassikere, men svensken kan nu også. Igen i år har vi smagt på O. P. Andersons økologiske luksus-snapse. Både The post Minitest af akvavitter – hvad er bedst ...


Lørdag d. 23. Marts 2024

Helt op til månen skriver om Derfor er bambus sengetøj miljøvenligt og nemt at vedligeholde

  At investere i det rigtige sengetøj kan have en stor indvirkning på din søvnkvalitet og komfort. Et populært valg for dem, der søger både bæredygtighed og komfort, er bambus sengetøj. B...

Helt op til månen skriver om Opnå bedre søvn med det optimale soveværelse

  At skabe det bedste soveværelse handler ikke kun om at vælge den rigtige seng eller det flotteste sengetøj. Det handler også om at skabe et miljø, der indbyder til ro og god søvn. Her er ...

Piskeriset på eventyr skriver om Grøn risotto

Det spirende forårsvejr gav mig lyst til en grøn risotto i dag! Det er stadig lidt for tidligt til friske krydderurter fra haven, men der var kommet lidt purløg og ramsløg frem, som røg i denne r...

Hurtig Mums skriver om Yorkshire pudding

Opskrift på Yorkshire pudding Min yorkshire pudding-opskrift Første gang jeg lavede yorkshire pudding var lørdag den 15. december 2018. Og jeg ved det helt præcist, fordi jeg har lavet madplaner h...

Bare Go' mad skriver om Skovbærkompot

Ingen forhåndsvisning.

Milles mad skriver om Huset er til salg!

Og nu til noget helt andet: Vi har vores dejlige hus i Kelstrupskov lige uden for Odense til salg. Vi har selvfølgelig en mægler på, men jeg har lyst til at fortælle den ægte historie om huset. J...

Madens Verden skriver om Tilbehør til oksefilet og andre stege

Få min opskrift på lækkert tilbehør til oksefilet. Et dejligt grøntsagsfad, der er nem at lave og som passer til oksefilet og andre stege. Se her hvordan du nemt laver lækkert tilbehør til okse...

Noget i ovnen skriver om Vandbakkelser med tunsalat – til forret eller frokost

Vandbakkelser med tunsalat kan du servere til forret eller frokost. Få en god nem opskrift på salte vandbakkelser med fyld her. Mangler du inspiration eller en lille idé til en nem forret eller hur...