Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Torsdag d. 9. December 2021

Noget i ovnen skriver om Rocky road – nem opskrift på chokoladebrud

Rocky road. Uhm her får du opskriften på chokoladebrud: lækkert hjemmelavet slik, der smager godt til jul, men også resten af året. Måske du undrer dig og tænker: Hvad er Rocky Road? Det er så...

Landleys Kok skriver om Bästa julskinkan i ugn med griljering

Den bästa julskinkan i ugn med griljering gör man så klart själv. Här får du tips och hittar goda recept på griljering till den hemlagade julskinkan. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

Madens Verden skriver om Marcipankage med chokolade

Marcipankage med chokoladeovertræk og revet appelsinskal er den perfekte julekage, men er så god, at den sagtens kan spises hele året rundt. Marcipankage passer til julen som flettede hjerter passe...

Drop Slankekuren skriver om Rissalat med lun, krydret sauce

Rissalat er en frisk ret, som også sagtens kan spise til frokost – i madpakken – dagen efter. Nem og hurtig at lave, og så får man brugt resterne af den kogte ris. Denne opskrift Rissalat med l...

Stinna skriver om Julet spidskålssalat

Julet spidskålssalat med appelsin, granatæble og lilla spidskål. Denne spidskålssalat er virkelig nem at lave og så passer den fint til julemiddagen,… The post Julet spidskålssalat appeare...

Madens Verden skriver om Toblerone

Toblerone er chokolade med stykker af mandler og med en smag af honning. De er virkelig lækre og super nemme at lave. Toblerone er kendte for deres trekantede former og virkelig lækre smag. De indeh...


Onsdag d. 8. December 2021

anneseidelin.dk skriver om Tarmbakterier, humør, sygdom og Oluf

Derfor skal du spise grøntsager hver dag! Fordi Oluf siger det! Basta! Og du skal lytte, fordi Oluf Borbye Pedersen er professor i human metabolisme og metabolisk genetik samt forskningsleder ved Nov...

Mad for madelskere skriver om Julecookies

Find hele opskriften på Julecookies hos Mad for Madelskere.

Piskeriset på eventyr skriver om Fisk med gindressing

Hvad tænker du om en fisk med gindressing til? Jeg fik ideen, da jeg funderede over, hvad jeg skulle lave i forbindelse med månedens benspænd. Hvad kunne jeg lave med gin i? Jeg ved, at det går go...

Stinna skriver om Brunede kartofler

Brunede kartofler er noget af det bedste ved julen. Faktisk er de brunede kartofler helt uundværlige ved julemiddagen, hvor jeg spiser flere… The post Brunede kartofler appeared first on Stinna...

Madling skriver om Madpandekager

Store tynde og lækre madpandekager som kan fyldes med kød, kylling, grøntsager, ost og forskellige dressinger. Jeg har lavet pandekagerne på en stor pande, så der var plads til masser af fyld og ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Himmelsk havrebrød med honning – får dig til at summe

Havrebrødet er et yndlingsbrød i dette stuehus. Forleden blev det bagt igen-igen, og jeg tænkte, at du også ville kunne få glæde af opskriften. Selvom du måske har den i madbogen herfra. Så la...

Noget i ovnen skriver om Flæskesteg i airfryer med sprøde svær – nem

Flæskesteg i airfryer. Uhm her får du opskriften på en saftig og lækker flæskesteg med sprøde svær, nemt tilberedt i airfryer. Hvor er det altså bare genialt, med sådan en airfryer. Den smart...

Madens Verden skriver om Snickerdoodle

Snickerdoodle er den kendte amerikanske cookie, som er rullet i kanelsukker. De smager helt vildt godt og er en af mine yndlingsopskrifter. Snickerdoodle har ikke kun et meget karakterestisk navn, men...

Madens Verden skriver om Glaseret kylling

Her får du min opskrift på glaseret kylling. En nem fremgangsmåde, hvor kyllingefileter glaseres på panden. Kan serveres med nudelsalat. Glaseret kylling er en virkelig skøn måde at tilberede ky...

Familiefletninger skriver om Jeans til kvinder – Perfekte til alle ugens dage

Jeans er et stykke tøj, som man aldrig må gå på kompromis med, især når det kommer til pasformen. Det er ikke altid nemt at finde jeans til kvinder, det handler nemlig også om at finde det rigt...

Mad med glød skriver om Vintersalat med raddichio, bagte rødbeder, palmekål og granatæblekerner

Denne salat både smager dejligt og er utroligt smuk med de forskellige dybe røde og grønne nuancer. Den er fyldig og mættende pga. de bagte rødbeder den indeholder. Og den […] The post Vint...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Nemme småkager med syltet appelsinskal og chokolade

Mandagens indlæg førte til en masse hyggelig kagesnak både her og på Facebook. Da jeg var ude og handle senere på dagen, stod jeg længe og kiggede på en af de der opstillinger med ‘ting t...

herzelieb skriver om Festliche Kartoffel-Lauch-Suppe – schnell gemacht & etwas ganz Besonderes

Kartoffel-Lauch-Suppe ist eine der Vorsuppen, die es bei uns an Feststagen gibt. Wir mögen sie besonders, weil sie so fein abgeschmeckt ist und doch leicht ist. Das passt perfekt zu mächtigen Hauptg...

Madens Verden skriver om Moscow Mule

Her får du min opskrift på Moscow Mule, der er en populær og klassisk cocktail. Drinken laves med vodka, ginger beer og Rose's Lime med masser af is. Moscow Mule lyder som en drink fra Moskva, men ...

Drop Slankekuren skriver om Rødfisk i ovn

Anden slags fisk ville sikkert også kunne anvendes – så hedder den bare ikke rødfisk i ovn – men vi er blevet glade for rødfisken fordi den ikke smager kraftigt af fisk, så derfor kan ungerne...

Madens Verden skriver om Gryderetter

Gryderetter er både hyggelige og lækre, og så har de masser af smag. Her er nogle af de allerbedste retter med simremad i gryden. Jeg elsker gryderetter, og især i efterårs- og vintermånederne e...

Madens Verden skriver om Jægergryde

Opskrift på den bedste jægergryde, der er en vidunderlig gryderet med svinekød, bacon, fløde, champignon og små pølser. Serveres med ris. Her er min opskrift på en lækker jægergryde, der er e...


Tirsdag d. 7. December 2021

Louises Madblog skriver om Rocky road med dumle

Indlægget Rocky road med dumle blev først udgivet på Louises Madblog.

Kærlighed & Kikærter skriver om Auberginesild i karrydressing

En vegansk julefrokost med lækkert pålæg er først komplet, når der er auberginesild i karrydressing på bordet. Det er virkelig en af mine favoritter, fordi de syltede auberginer er både syrlige...

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Viet Bowl

Den sidste weekend i november var vi i Hamborg, og her spiste vi en aften hos Viet Bowl. Da jeg kiggede efter spisesteder centralt i Hamborg, var dette en af de mest populære restauranter. Nu er båd...

Emma Martiny skriver om Opvarmningsflow

Start din træning opvarmningsflow, der giver energi og varmer muskler og led op, så du er klar til at bevæge dig. Opvarmningen starter stille ud, og tempoet øges langsomt, efterhånden som varmen...

Madens Verden skriver om Osso buco

Min bedste opskrift på italiensk osso buco. En god og langtidsstegt ossobuco, der serveres med gremolata, kartoffelmos eller pasta. Langtidsstegt osso buco er en italiensk klassiker, der findes i man...

Madens Verden skriver om Salat med ærtepuré

Salat med ærtepuré er en rigtig fin anretning med blandt andet asparges og stegte squash toppet med en puré med Grana Padano og citronskal. Salat med ærtepuré lavet af ærter, revet Grana Padano-...

Stinna skriver om Indbagt hytteostpostej

Indbagt hytteost med knoldselleri, hytteost, æg og timian. Denne indbagte postej er perfekt til vegetarisk julemad og er et godt alternativ til… The post Indbagt hytteostpostej appeared first o...

DIY foodblog skriver om Krydret græskarkage

Dagens opskrift er på en lækker og krydret græskarkage. Jeg har brugt mit pumpkin spice mix i kagen, sammen med hjemmelavet græskarpuré. Dette er en kage som smager af noget, med varme krydderier...

Susanne Pagh skriver om Julesmåkager med kokos og lime

Det var en af de her fredag eftermiddage, hvor freden havde sænket sig over strandhytten. Ligeledes var det ved at blive mørkt udenfor, og der var en stemning af efterår og vinter. Og den stemning ...

Familiefletninger skriver om Efterskole i 9.klasse

Det er stort at blive færdig med 9.klasse, da man har været til sine første eksamener, og for første gang virkelig oplever hvordan det bliver at komme på gymnasium. Det er der mange som synes er ...

Spiselig skriver om Guide til drinks: Sådan vælger du den rigtige sirup

Når du laver drinks eller cocktails, er det altid vigtigt at tilføje et sødt element for, at de smager godt. Mens du selvfølgelig kan vælge at tilføje sukker eller honning, bruger langt de flest...

Mad for madelskere skriver om Brændte mandler med lakrids

Find hele opskriften på Brændte mandler med lakrids hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Dadelmarcipan

Dadelmarcipan er det perfekte sunde alternativ. Den er nemlig sukkerfri og så består den kun af dadler og mandler, intet andet. Dadelmarcipan er perfekt, hvis du ønsker noget, som er lige så lækk...

Madens Verden skriver om Hasselbagt halloumi

Hasselbagt halloumi med tomat, persille og kapers er virkelig lækkert og har en dejlig frisk smag. Server dem med fladbrød og en salat. Hasselbagt halloumi på en bund af frisk tomatsauce og toppet ...

Stinna skriver om Julesalater

Julesalater til årets julebord. Mangler du inspiration til salat til julemiddagen? Den tunge julemad smager fantastisk, men jeg kan godt lide at… The post Julesalater appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Forloren hare

Forloren hare svøbt i bacon og vildtsovs er en klassisk dansk ret. Her får du Danmarks bedste opskrift på forloren hare – det ovnstegte farsbrød med en lækker sovs til. Forloren hare med bacon ...

Gastromad skriver om Julevinen 2021

Reklame Hvilken vin er din julevin? Kan man spørge sig selv! Jeg har smagt fire meget forskellige rødvine som alle kan matche juleanden eller julestegen, på hver deres måde. I samarbejde med Vinhu...

Valdemarsro skriver om Tørrede appelsiner til julepynt

Tørrede appelsinskiver er så fine til at pynte op med i december måned og det er nemt og sjovt at lave sin egen fine julepynt af hvad man kan finde i naturen og i dette tilfælde i køkkenet. Du ka...

Landleys Kok skriver om Kanelbullar med hasselnötssmör

Dessa kanelbullar med hasselnötssmör är goda att svänga ihop till fikat, eller varför inte till jul? Kolla in videon där jag visar hur enkla de är att göra. » Besök Landleys Kök för fler g...

Mad for madelskere skriver om Hønsesalat med bacon

Find hele opskriften på Hønsesalat med bacon hos Mad for Madelskere.

Vinblog skriver om Det gode køb i Bourgogne

Jeg har netop haft fornøjelsen af at være en lille uges tid i Bourgogne og hvor er det dog bare dejligt at komme ud og få jord under fødderne igen. Kigge lidt på vinstokke, tænke over markernes ...

Drop Slankekuren skriver om Rød linsemos

Rød linsemos er et lækkert og sundt alternativ til kartoffelmos og egner sig som tilbehør til hvad som helst, du kunne finde på at servere kartoffelmos til. Denne opskrift Rød linsemos blev udgiv...

Madens Verden skriver om Chardonnay

Chardonnay kan give alt fra lette og simple til fyldige og komplekse hvidvine, og så kender du den fra boblernes konge: Champagne. Chardonnay er en af verdens mest populære hvide druer. Den er desud...


Mandag d. 6. December 2021

Bare Go' mad skriver om Æbleskiver

Ingen forhåndsvisning.

Piskeriset på eventyr skriver om Cherry Limeade

Jeg kunne ikke dy mig i sidste uge, da haven var pyntet med sne, og måtte selvfølgelig lave en Cherry Limeade, der kunne lyse op midt på græsplænen! Her om vinteren kan det ind imellem godt være...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Opfølgning om dioxin

I august blev hønseholdet her på gården udtaget til stikprøvekontrol for dioxin – en særlig indsats fra EU’s side som bliver gennemført i medlemslande herunder i Danmark. Fokus komme...

Spiselig skriver om Sådan optimerer du dit industrikøkken

I restaurationsbranchen er det vigtigt altid at være med på den nyeste mode. Man skal være opdateret på kundernes behov samt have nogle funktionelle systemer i sit industrikøkken. Der opfindes he...

Louises Madblog skriver om Pebernødder

Pebernødder er en af de helt klassiske julesmåkager. Mange køber deres pebernødder i supermarkedet, men jeg lover dig, at hvis du prøver at lave hjemmebagte pebernødder efter denne opskrift fort...

Hashtagmor skriver om Nemme brunede kartofler i ovn – opskriften på virkelig lækre sukkerbrunede kartofler

Jeg har set flere lave lækre sukkerbrunede kartofler i ovnen, så det var jeg også nødt til at forsøge mig med i denne periode hvor vi ikke har et optimalt køkken. Disse nemme brunede kartofler i...

Stinna skriver om Franskbrød

Franskbrød – findes der næsten noget, end et nybagt franskbrød? Dette hjemmebagte franskbrød er bagt i form og er nemt at lave.… The post Franskbrød appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Franskbrød

Franskbrød – findes der næsten noget, end et nybagt franskbrød? Dette hjemmebagte franskbrød er bagt i form og er nemt at lave.… The post Franskbrød appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Ingenting

Ingenting er navnet på den populære sønderjyske småkage. Trods navnet, så er det faktisk en virkelig lækker lille kage. Ingenting består af en lækker sprød bund, som bages med en form for mar...

Madens Verden skriver om Konfekt - sådan skal du opbevare det

Konfekt skal opbevares, så det bliver ved med at være lækkert. Her kan du se, hvordan det skal opbevares og hvor længe, det kan holde sig. Konfekt hører med til juletiden, især hjemmelavet, som ...

Noget i ovnen skriver om Marcipankonfekt med Baileys – nem opskrift

Marcipankonfekt med Baileys. Uhm i dag får du en nem, lækker opskrift på marcipankugler med Baileys. Ej hvor smagte disse Baileys kugler altså bare godt! Jeg lavede dem i weekenden på under et kv...

Familiefletninger skriver om Luksushytte – hol en anderledes jul

Det vil for mange altid være meget ens formet når man snakker om jul, og hvor mange holder det. Derfor er der mange som tit tager ud og rejser og fejrer jul andre steder. Det forstår man godt, da m...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvad skal man bage til jul?

I de senere år har julen ændret sig meget hos os. Der er ikke længere mindre børn i familien. Der er ikke mere Søren Banjomus omkring juletræet, vi kan roligt smide legetøjskatalogerne direkte ...

Mad for madelskere skriver om Rød spidskålssalat med mandarin og granatæble

Find hele opskriften på Rød spidskålssalat med mandarin og granatæble hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Varm tranebærdrik

Varm tranebærdrik er alletiders efter en skøjtetur eller en gåtur i vintervejr. Her er en opskrift, som både store og små kan lide. Varm tranebærdrik forbinder jeg med at stå på skøjter og de...

Madens Verden skriver om Julesmåkager - holdbarhed og opbevaring

Julesmåkager som brunkager og vaniljekranse skal smage nybagte, når vi når til juleaften. Se, hvordan du opbevarer og holder dem friske. Julesmåkager hører lige som med til december og særligt t...

Fjordrejen skriver om Andeburger med Gomadressing

  En burger med andebryst og Gomadressing er et dejligt alternativ til en med oksekød 4 Burgere 2 andebryster 4 gode burgerboller 2 lår 1 løg – finthakket 1 lille rød chili eller pulver...

Mad for madelskere skriver om Sirupskage med smørcreme

Find hele opskriften på Sirupskage med smørcreme hos Mad for Madelskere.

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Julevin 2021

Så skal vi til det igen. Julen og julemiddagen. Traditionen tro gør alle landets vinskribenter sig kloge på, hvad der passer bedst til juleaftens eskapader af brunt og brændt. Jeg har også vild...

Drop Slankekuren skriver om Ristet flæskesteg med linser

Tit bliver flæskestegsrester brugt til pålæg eller biksemad, men prøv i stedet denne lækre variation. Denne opskrift Ristet flæskesteg med linser blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Stinna skriver om Vegetarisk madplan uge 49

Vegetarisk madplan med indkøbsliste og inspiration til hele uge. Madplanen er fyldt med grøntsager og fokus på en masse smag. Så hvis… The post Vegetarisk madplan uge 49 appeared first on St...


Søndag d. 5. December 2021

Piskeriset på eventyr skriver om Jeweled cookies

Det er anden advent, og det er jo den perfekte dag til julekagebagning, så jeg har bagt jeweled cookies! Det er en julesmåkageopskrift, jeg fandt for nogle år siden, da jeg ledte efter inspiration ...

Vinblog skriver om PortwineDay 2021 at home

Portwineday used to be all about traveling in the Douro, meeting people, dancing, drinking, and having fun. This year Portwineday 2021 was more about receiving lovely samples at home, pouring them, an...

Lacucinanada skriver om Pasta m.jordskokkesauce, grønkål og lufttørret skinke

Den her pastaret blev bare så meget bedre end jeg havde forestillet mig og derfor deler jeg her opskriften med jer. Den blev til ud fra at jeg (stort set) aldrig bruger grøntsager der ikke er i sæs...

Stinna skriver om Vegetarisk bøfsandwich

Vegetarisk bøfsandwich med brun sovs, rødbedebøffer, syltede rødbeder og syltede agurker. En bøfsandwich er en sand klassiker – som jeg nu har… The post Vegetarisk bøfsandwich appear...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Julegaver fra Det Flydende Forlag

Det er pivkoldt derude. Tillægsgeden Tue spenderer det meste af sin tid i Lille Virgil huset, mens han håber på, at vinden vil blæse endnu et af platanens store blade ind i indhegningen. En lille ...

Stinna skriver om Syltede rødbeder

Syltede rødbeder er ganske nemme at lave og kan bruges som tilbehør til mange forskellige retter. Rødbederne ligger i en eddikelage med… The post Syltede rødbeder appeared first on Stinna.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Anden låge i adventskalenderen

Det er blevet anden søndag i advent. Dagene flyver forbi, og det går hurtigere og hurtigere op mod jul. Det er nu engang decembers natur (den har lært det af sommerferierne), så lad os åbne den a...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 49

Mandag: rester Frokost: Grønkålssalat med bagt rødbede. Edamamefrikadelle til. Tirsdag: Kyllingemedister med bagte kartofler, porrer og kikærter og salat af rød spidskål Frokost: Salat af rød s...

Madens Verden skriver om Kong Fiddes livret

Opskrift på Kong Fiddes livret, der er en rigtig kongelig gryderet. Kong Frederik den 9. elskede denne ret, som han ofte fik i Sønderjylland. Kong Fiddes livret er en populær gryderet, der både er...

Landleys Kok skriver om Kavring med surdeg

Visst kan man baka kavring med surdeg! Gör dem som små minikavringar där varje gäst får varsin minilimpa. Perfekt till jul, påsk och midsommar. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Mad for madelskere skriver om Julemandens knapper med syltetøj

Find hele opskriften på Julemandens knapper med syltetøj hos Mad for Madelskere.

CPH Foodie skriver om Rocky Road

Julens måske nemmeste konfekt der kan varieres i det uendelige så man kan få lige præcis de smage man allerbedst kan lide. Min favorit er med Dumle, skumfidus og peanuts men man kan bruge stort se...

Madens Verden skriver om Kartoffelgratin med oksekød

Min opskrift på en nem og lækker kartoffelgratin med oksekød. Den populære ret laves med revne kartofler som låg på en velsmagende kødsovs. Kartoffelgratin med oksekød er en skøn aftensmad, d...

Madens Verden skriver om Håkonskager

Her får du den bedste opskrift på håkonskager. De uimodståelige håkonsmåkager er naturligvis smørbagte, og de passer perfekt til juletiden. Smørbagte håkonkager er nogle af de allerbedste sm...

Madens Verden skriver om Risengrød

Her er min opskrift på gammeldags risengrød, der ikke brænder på i gryden. Opskriften er lavet på en liter mælk, og laves med grødris. Jeg elsker risengrød, og med denne opskrift får du den p...

Ostesnak skriver om Vind oste til et godt, lille ostebræt

Anden søndag i advent, og sørme om du ikke kan vinde... OST!

Madens Verden skriver om Retter i fad: Her er 10 lækre og inspirerende opskrifter

Retter i fad er ofte både nemme og lækre, og så er de samtidig gode på travle hverdage. Her får du mine ti bedste opskrifter på mad i fad. Jeg elsker retter i fad. Dels er disse ovnretter nemme ...

Madens Verden skriver om Smagstest af gløgg: Se hvilken julegløgg der er bedst i test

Julens gløgg kan købes færdigblandet i forskellige varianter, men hvilken er bedst? Få svaret i denne smagstest af gløgg. I denne smagstest af gløgg testes de færdigblandede varianter, der kan ...


Lørdag d. 4. December 2021

Min Madopskrift skriver om Mørbradbøffer med champignonsauce

Mørbradbøffer med champignonsauce har det hele, god sauce, dejlig mørt kød og masser af god smag. Lav gerne en ekstra stor portion kartofler Indlægget Mørbradbøffer med champignonsauce blev fø...

Bageglad skriver om Mandelkringle

En skøn julekringle med lækkert mandelfyld. Perfekt til julehyggen. Indlægget Mandelkringle blev først udgivet på Bageglad.

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant Heldenplatz

Jeg spiste på Restaurant Heldenplatz sidste weekend, da vi brugte nogle dage i Hamborg. Vi boede tæt på banegården, da vi kun have to overnatninger og skulle frem og tilbage med tog, så jeg valgt...

Madling skriver om Madplan uge 49 – 2021

Madplan uge 49 – nem madplan med hverdagsmad. Vi er lidt hårdt ramt af sygdom her hjemme – eller det vil sige den mindste i huset er. Det er tredje omgang influenza på kort tid, og så synd ...

Madsvin skriver om Pebernødder – Opskrift på den bedste julesmåkage

Når julen melder sin ankomst går vi i køkkenerne, typisk af op til flere omgange. En af de omgange er julesmåkagebagningen, og spørger man mig, bør pebernødder være en fast del af inventaret t...

Madens Verden skriver om Ugens vintilbud: Oplagte julegaver til manden der har (næsten) alt

Julen nærmer sig - og det kan ses i ugens vintest fra Madens Verden. Her får du de allerbedste vintilbud i supermarkederne i denne uge. Vi har under 3 uger til juleaften, så supermarkedskæderne sk...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Guide til forberedelse af en julefrokost

I går var jeg til julefrokost – det skal jeg også i næste uge – og i næste igen. For slet ikke at snakke om mellem jul og nytår… Julefrokosten er en af de sociale anledninger, d...

Stinna skriver om Peberkager

Annonce for Imerco Peberkager hører julen til og peberkagerne er perfekte at lave som en del af julebagningen med børn. Peberkagerne udstikkes… The post Peberkager appeared first on Stinna.

Hurtig Mums skriver om Risalamande

Risalamande – En rigtig juledessert. Der findes nok lige så mange variationer af risalamande som der findes familier. Den opskrift du får her er fra min bedstemors opskriftsbog, så den har et pa...

herzelieb skriver om Saftiger Gewürzkuchen – Rezept mit Schokolade, Gewürzen und ganz viel Liebe!

Gewürzkuchen sorgt bei mir für ein heimeliges Gefühl. Schon beim Backen kann ich vom Duft der Gewürze nicht genug bekommen und wenn der Kuchen erst im Backofen ist, riecht das ganze Haus nach Weih...

Hashtagmor skriver om Håkonskager – lækre julesmåkager med marcipan og sukkerkant

Nu hvor julen nærmer sig, så skal der selvfølgelig bages. Disse håkonskager med marcipan er en fast del af vores julebag, det er en form for specier småkager med marcipan og sukkerkant. Min favor...

Anna-mad skriver om Madplan uge 49

Har du styr på næste uge? Madplan uge 49 er i hvert fald klar til dig. Nu er vi altså for alvor kommet ind i december måned, og jeg elsker det. Selvom det er mørkt udenfor, så er der noget hygge...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 49

Find hele opskriften på Madplan uge 49 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Riesling

Riesling er en hvid drue med masser af muligheder. Den har en høj syrlighed og kan lave både tørre og søde vine med masser af blomst og frugt. Riesling er en hvid drue, der kan give meget forskell...


Fredag d. 3. December 2021

Noget i ovnen skriver om Norske klejner – gærklejner med citronglasur

Norske klejner. Uhm hér får du opskriften på de populære gærklejner med citronglasur. Bondeklejner kogt i palmin - de bedste klejner til jul. Klejner hører altså bare julen til. Nogle er til de...

Min Madopskrift skriver om Hakkebøf med brun sauce og løg

Der er næsten ikke noget mere Dansk end hakkebøf med brun sauce og bløde løg. I denne opskrift, laver vi en dejlig krydret sauce Indlægget Hakkebøf med brun sauce og løg blev først udgivet på...

Louises Madblog skriver om Jødekager

Jødekager er nogle virkelig skønne og nemme julesmåkager, der bliver drysset med kanelsukker. Min opskrift på jødekager er meget simple at lave, så både børn og voksne kan være med. Julen bet...

Hashtagmor skriver om Madplan 05.12.21.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Jensen's Madblog skriver om Hindbær Konfekt

Marcipanen er sød, – hindbær er syrlige. Tilsammen bliver det til det lækreste konfekt og med en gang god chokolade over, bliver det ikke bedre! Om du vil overtrække dem helt, eller blot kom...

feinschmeckeren.dk skriver om Guillaume Selosse – et sprudlende generationsskifte hos Jacques Selosse

Anselme Selosse er en af de mest betydningsfulde vinmagere i Frankrig siden 1980’erne. Med sin på den tid uortodokse tilgang til champagneproduktion har han med... Indlægget Guillaume Selosse ...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri Julemad – 24 opskrifter med og uden gluten

Glutenfri Julemad er min helt nye e-bog med inspiration og opskrifter til lækker, let og sund glutenfri mad i julen. Indlægget Glutenfri Julemad – 24 opskrifter med og uden gluten blev vist f...

Vinblog skriver om Cristal, Cathiard, Crozes og mere

Ja ja, det er ikke altid jeg får taget smagenoter. Så ryger der et hurtigt billede på Instagram eller måske slet ikke. Der er også situationer hvor jeg har smagt vin i forbindelse med arbejde, so...

Mad med glød skriver om Pebernødder (Veganske)

Denne opskrift er fra min gamle kinabog. Dog i en lidt anden udgave. Nemlig med hørfrø/vand blanding i stedet for æg. Noget af det sigtede mel er skiftet ud med […] The post Pebernødder (Veg...

Madens Verden skriver om Jødekager

Den bedste opskrift på jødekager, der er klassiske småkager til jul. Sprøde og lækre kager med kanelsukker og mandler. Nemme at bage. Jødekager er klassiske småkager til jul, og de har været k...

Madens Verden skriver om Jødekager

Den bedste opskrift på jødekager, der er klassiske småkager til jul. Sprøde og lækre kager med kanelsukker og mandler. Nemme at bage. Jødekager er klassiske småkager til jul, og de har været k...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på glutenfri boller med kanel og rosiner

Skønne, glutenfri boller, bagt af de allerbedste glutenfri meltyper, lette at lave og med twist og smag af hygge. Bollerne smager bedst friskbagte, og kan derfor med fordel … Læs mere → ...

Madens Verden skriver om Krydret mørbrad

Her får du min opskrift på en krydret mørbrad. Det er en hel svinemørbrad, der grydesteges sammen med en lækker og nem sauce. Nydes med ris. Krydret mørbrad er en skøn måde at tilberede svinem...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 49.

Julestemningen har for alvor indfundet sig herhjemme, hvor jeg både har bagt julesmåkager og lavet brændte mandler. Og så har vi holdt den hyggeligste klippe-klistre dag med hele familien og rigel...

Mad for madelskere skriver om Hamburgerryg med grønlangkål

Find hele opskriften på Hamburgerryg med grønlangkål hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Kanelsmåkager

Find hele opskriften på Kanelsmåkager hos Mad for Madelskere.

Louises Madblog skriver om Brunkager

Brunkager er en klassisk julesmåkage med lækre varme krydderier som kanel, ingefær, nellike og allehånde. Få en lækker opskrift på brunkager ala Mette Blomsterberg her. Brunkager hører til jul...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på boller med kanel og rosiner

Disse skønne boller er bagt af økologisk, stenkværnet mel, og de smager af fantastisk dejligt og også lidt af jul, da de indeholder både kanel og rosiner. Bollerne … Læs mere → Indl...

Miras Madblog skriver om Grønt smørrebrød med jordskokker, grønkål og ost

I samarbejde med Mejeriforeningen og Ost&Ko. Prøv et stykke grønt smørrebrød til julens mange gode frokoster eller bare i løbet af vinteren. Jordskokker er smækfyldte af umami og derfor smad...

Stinna skriver om Julekringle

Julekringle med det skønneste fyld af smør, kanel, marcipan, rosiner, sukat og appelsin. Denne julekringle vil passe perfekt til advent eller juledagene.… The post Julekringle appeared first o...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En krans til døren 2021

En hoveddør som vores beder næsten om en krans. Der er da også krans på døren hele året. De skifter med årstiderne, og der har været mange forskellige. I år er kransen lidt anderledes. Mere s...

Madens Verden skriver om Smagstest af marcipan – her er den bedste marcipan

Madens Verden har lavet en smagstest af marcipan. Se her hvad forskellen er og hvilken, der er smagsdommerens testvinder. I denne smagstest af marcipan undersøges otte forskellige slags marcipan for ...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 49 (6/12 – 12/12)

Ja, nu er vi godt i gang med December – inden vi får set os om er der kun 14 dage tilbage til JUL – og ikke for at stresse nogen, men hvis man ikke er færdig nu med indkøb af de ting de...

Gastromad skriver om Chicken Korma

Chicken Korma eller Kyllinge Korma er en skøn indisk klassisk krydret gryderet med kylling som har en mild og smag af de lækre krydderier som bruges i retten. Denne indiske cremede simreret er noget...

Landleys Kok skriver om Vörtbröd med surdeg

Detta goda vörtbröd med surdeg bakas utan jäst och är perfekt att baka till julafton. Förutom mjöl och surdegsgrund behöver du vörtmix, porter och russin. » Besök Landleys Kök för fler god...

Bagning med budget skriver om Små gaveposer

I de sidste tredive år – sådan cirka – har jeg været til julefrokost med menighedsråd og kirkens personale. Det har været super hyggeligt. Og lidt nostalgisk lige at tænke tilbage p...

Madens Verden skriver om Cacio e Pepe

Cacio e Pepe er en helt enkel ret, som opstod i Rom, men som spises over hele verden. Her er pastaen svøbt i en cremet Grana Padano-sovs. Cacio e Pepe betyder ost og peber på romersk dialekt. Og nav...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 49

Ugens madplan byder på syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge - og en juleopskrift at slutte ugen af på. Her får du den kommende uges madplan - uge 49 - med Madens Verdens bud på...

Drop Slankekuren skriver om Pandekager med øl

Pandekager ... uhm! siger jeg bare. Pandekager smager skønt, og efter jeg har fået en rigtig pandekagepande, elsker jeg at lave dem. Denne opskrift Pandekager med øl blev udgivet først på Drop S...


Torsdag d. 2. December 2021

Noget i ovnen skriver om Crinkle cookies med appelsin – nem opskrift

Crinkle cookies med appelsin. Uhm i dag får du opskriften på nogle dejlige sprøde småkager. Kagerne kaldes også "bristede drømme" og i dag har jeg prøvet at tilsætte et strejf appelsinsaft. Hv...

www.madforlivet.com skriver om Fire sejlivede myter om glutenfri levevis

Kender du også til sejlivede myter om glutenfri levevis? Bliver du også mødt af fordomme, fordi du har valgt glutenholdig mad fra? Så læs med her, hvor Karen Lyager skriver om fire sejlivede myte...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på konfekt kugler

Disse konfekt kugler er virkelig lækre. De er søde med tørret frugt, og derfor uden tilsat sukker, og de har et let syrligt twist. De kan varmt anbefales. Indlægget Opskrift på konfekt kugler bl...

Piskeriset på eventyr skriver om Juleorangeade

Jeg er allerede i gang med månedens benspænd, og da det jo er torsdag, så har jeg kastet mig ud i en juledrink – nemlig en juleorangeade. Ideen har jeg fra et gammelt blogindlæg fra Himmelsk...

Anne au Chocolats blog skriver om Jule-parfait med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær

Denne jule-parfait-is går lige i hjertet fyldt med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær. Hvis man nu ikke spiser ris à l’amande til jul, er denne is et perfekt alternativ (og ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Tusindårshændelse

I dag fandt en tusindårshændelse sted her på gården. Eller den blev i hvert fald påbegyndt. Måske husker du, at jeg – som sædvanlig i september/oktober – fik et fødselsdagsgavetræ...

Min Madopskrift skriver om Ribbensteg med brun sauce

Ribbensteg med brun sauce, kogte kartofler med grønt tilbehør, er en himmerigsmundfuld, man egentlig burde spise oftere, da det smager skønt. Indlægget Ribbensteg med brun sauce blev først udgive...

Min Madopskrift skriver om Ribbensteg med brun sauce

Ribbensteg med brun sauce, kogte kartofler med grønt tilbehør, er en himmerigsmundfuld, man egentlig burde spise oftere, da det smager skønt.

Vinblog skriver om Frederiksdal Vin af Kirsebær 2021 edition

REKLAME, TILSENDTE PRØVER Så er årets prøvekasse kommet fra Frederiksdal med vin af kirsebær, samt et par andre varianter. Jeg er stor fan og har været det fra første gang jeg smagte deres prod...

www.madforlivet.com skriver om Er gær glutenfrit? – lidt om glutenfri gær

Find svar på spørgsmålet: Er gær glutenfrit? Indlægget Er gær glutenfrit? – lidt om glutenfri gær blev vist første gang på Madforlivet.com.

Maden i mit liv! skriver om Panna cotta med kirsebær og brændte mandler.

Panna cotta. Den skønne, italienske flødedessert med vanilje, der smager noget så dejligt. Også i december, hvor jeg serverer panna cotta med kirsebær og et drys grofthakkede brændte mandler på...

www.madforlivet.com skriver om Brunkager – opskrift på glutenfri brunkager

Skønne, sprøde og velsmagende glutenfri brunkager Indlægget Brunkager – opskrift på glutenfri brunkager blev vist første gang på Madforlivet.com.

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri brunkager – skøn opskrift

Skønne, sprøde og velsmagende glutenfri brunkager Indlægget Glutenfri brunkager – skøn opskrift blev vist første gang på Madforlivet.com.

www.madforlivet.com skriver om Det bedste glutenfri mel

Den største udfordring for mennesker, der af den ene eller anden årsag lever glutenfrit, er at de skal undvære nogle af de mest klassiske og velkendte typer af … Læs mere → Indlægget ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kalenderlyset 2021

Du har sikkert helt styr på dit kalenderlys. Det er både blevet købt, pyntet og tændt til tiden. Men du kan måske få lidt inspiration til en anden dekoration med et bloklys, når du ser, hvordan...

Mad for madelskere skriver om Chokoladespecier

Find hele opskriften på Chokoladespecier hos Mad for Madelskere.

KalleMad skriver om by gute-ute on Flickr.Wooden walkways in Liechtensteinklamm, 50km south of Salzburg, Austria.

#canyon, #travel, #Tourist Attraction, #europe, #landscape

KalleMad skriver om Sunset over the travertine terraces of Pamukkale, Turkey

#ruins, #white, #Tourism, #turkyie, #beautiful

Louises Madblog skriver om Lune Churros (spanskrør) med chokoladesauce

Churros eller spanskrør er en slags spanske vafler. For mig hænger de sammen med kulde, sne, tivoli og julemarkeder. Men man kan faktisk også nemt lave en portion hjemmelavet churros. Churros stamm...

Emma Martiny skriver om Arm- og rygtræning

Denne træning styrker vores arme og ryg, som er vigtig at passe godt på. Træningsvideoen kan sammensættes med andre videoer til dit eget program. Du bruger din egen kropsvægt i simple øvelser, h...

Hashtagmor skriver om Panini med serranoskinke, grøn pesto og mozzerellaost (opskrift med serranoskinke)

Da jeg delte min opskrift på hjemmebagt panini brød lovede jeg jer også at dele en masse opskrifter på inspiration til fyld heri. Denne panini med serranoskinke, grøn pesto, mozzerellaost og rød...

Madens Verden skriver om Romescosauce

Romescosauce er en stærk spansk sauce med blandt andet rød peberfrugt, hvidløg og tomat. Se, hvordan du laver den bedste romesco til maden. Romescosauce er en af de saucer og dressinger, som kan an...

Mad for madelskere skriver om Julefrikadeller

Find hele opskriften på Julefrikadeller hos Mad for Madelskere.

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på sund julekonfekt

Opskrift på let og sundere konfekt, der smager. Konfekten er helt uden gluten og med et minimum af sukker. Lav lækkerier til sund hygge. Indlægget Opskrift på sund julekonfekt blev vist første g...

Hurtig Mums skriver om Syltede rødløg

Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager bare så pragtfuldt. Et glas syltede rødløg kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan ...

www.madforlivet.com skriver om Sund, glutenfri konfekt – Mynteguf

Sund glutenfri konfekt, Mynteguf, der bare smager. Det kan godt betale sig selv at lave lækker konfekt af gode, økologiske glutenfri råvarer. Det behøver ikke tage lang tid … Læs mere ͛...

Madens Verden skriver om Spidskålsgryde

Her er min opskrift på spidskålsgryde. En nem og hurtig gryderet med spidskål, hakket oksekød og gulerødder. Lækker hverdagsret alle kan lide. Spidskålgryde er en nem og lækker gryderet, som d...

Drop Slankekuren skriver om Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filet royal eller andet til disse fiskebøffer. Normalt forbinder man ikke fisk med brun sauce, men det passer faktisk forrygende til denne ret. Denne opskrift Fisk...

Stinna skriver om Vegetarisk mughlai curry

Vegetarisk mughlai curry er en cremet, indisk vegetarret. Curryen er med mandler, champignon, blomkål og fløde. Serveres med hjemmebagte naanbrød og ris.… The post Vegetarisk mughlai curry ap...

Madens Verden skriver om Sprøde kartofler

Sprøde kartofler med ost får de lækreste, sprøde bunde, når de bages i ovnen med fintrevet Grana Padano og krydderier. Se hvordan. Sprøde kartofler er noget af det skønneste. Når man bider i e...

Madens Verden skriver om Bedstefarmad

Har du nogensinde smagt en bedstefarmad? Ellers må du straks prøve denne julemad, der består af franskbrød med brunkager. En bedstefarmad er er en ægte julemad, der skal spises i december, når b...


Onsdag d. 1. December 2021

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Vinterforråd

I går brugte vi flertallet af døgnets lyse timer – og det siger meget lidt – på at tage frostfølsomme grøntsager op og få dem i sikkerhed. Vejrmeldingen for de kommende dage byder p...

Piskeriset på eventyr skriver om December: Mad med alkohol i

December-benspændet år gør maden lige en tand festligere, for den får et skvæt alkohol. Jeg har tænkt mig at lave et bredt udvalg af opskrifter, hvor alkoholen vil understøtte smagen. Der vil s...

Bare Go' mad skriver om Blomkålsgratin

Ingen forhåndsvisning.

Spiselig skriver om Den perfekte dessert til enhver lejlighed

Vi kender alle til den lille søde sult efter aftensmaden eller hovedretten. Selvom maven er fyldt op med lækkert mad, og man egentlig er mæt, så titter lysten til noget sødt frem alligevel. I nog...

Min Madopskrift skriver om Fynsk æbleflæsk med bacon

Til et veldækket fynsk julefrokost, er der altid lun fynsk æbleflæsk med bacon. Den fynske version af æbleflæsk er små sprøde stykker bacon Indlægget Fynsk æbleflæsk med bacon blev først u...

Madens Verden skriver om Stuvet spidskål

Stuvet spidskål er en klassiker i det danske køkken, og den er nem at lave. Spidskålen er mild i smagen, og perfekt at stuve som i denne nemme opskrift. Stuvet spidskål er så utrolig nem at lave,...

Susanne Pagh skriver om Salat med figner mandariner og feta

Jeg kan godt lide at udnytte de råvarer, jeg alligevel helt naturligt har i huset. Om vinteren er der helt sikkert færre tomater og flere citrusfrugter end om sommeren. Det sætter også sit præg p...

Bagvrk skriver om Juleaften uden stress – planlæg din jul og få ro i maven

Få en juleaften uden stress. Jo, det kan godt lade sig gøre. Her får du alle mine bedste værktøjer og skemaer, så du kan få en lige så vidunderlig jul, som du forestiller dig. Du behøver ikke...

Noget i ovnen skriver om Hvide havregrynskugler med appelsin – opskrift

Hvide havregrynskugler. Uhm her får du opskriften på lækre godter. Hjemmelavede havregrynskugler uden kakao, men med dejlig smag af appelsin og vanilje. De ligner snebolde, men er bare meget billig...

Louises Madblog skriver om Havregrynskugler med rom

Havregrynskugler er en rigtig juleklassiker. Det er noget der for mig hører til når der skal julehygges i december måned. Havregrynskugler er noget af det jeg virkelig kan huske fra juletiden i min...

feinschmeckeren.dk skriver om 6 vine fra Marina Cvetic og Masciarelli

I sidste uge berettede jeg om, at vinregionen Abruzzos vigtigste producent, Masciarelli, er kommet til Danmark. Producenten råder over flere produktlinjer. Blandt disse har jeg... Indlægget 6 vine f...

Evas Køkken skriver om Gl. dags Ølkage med appelsinsmør

 Gammeldags ølkage minder lidt om honningkage og smager rigtig dejligt at jul, selvom jeg synes den hører den kolde tid til og ikke kun juletiden. Kagen er en gammel sønderjysk kage. ...

KalleMad skriver om Evening Shadows, Rievaulx Abbey / England

#architecture, #travel, #angleterre, #britain, #medieval

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Blandede vinterbolsjer

Så er det tid til endnu en omgang blandede bolsjer, kategorien hvor vi ikke stiller andre krav til forhandlerne end at det er vin, de sender ind. Ellers har de helt frit slag. Skal det være vildt ...

anneseidelin.dk skriver om 3 slags hjemmelavet marcipan uden sukker eller sødestoffer

Blogindlæg fra jul 2019: “Store konfektdag” med mine søskende begyndte med at jeg fabrikerede min egen hjemmelavede marcipan. Fyldte dadler er en af mine yndlingstreats til jul. Jeg har ...

louiogbearnaisen skriver om Havregrynscookies

Lækre og nemme havregrynscookies med chokolade. Og jep, de er store, chewy og lige lidt sprøde, som rigtige cookies skal være. Nap opskriften her og se video med fremgangsmåde:   “...

Dalsgaard i Skivholme skriver om De nye dekorationer til arbejdet

Det sner derude, og jeg overvejer meget fornuften i at køre ind til byen på arbejde i dag. Der bliver helt sikkert trafikkaos. Det gør der jo, hver gang det drysser lidt. Men jeg tager nu afsted al...

Mad for madelskere skriver om Dadelkonfekt

Find hele opskriften på Dadelkonfekt hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Pebernødder

Pebernødder hører julen til og pebernødderne er sprøde, fyldt med smag og nemme at lave. Derfor er pebernødderne også en småkage, som… The post Pebernødder appeared first on Stinna.

Mad for madelskere skriver om Citronspecier

Find hele opskriften på Citronspecier hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Salat med halloumi, gulerødder og ristet sesam

Den anden dag havde jeg ustyrligt meget lyst til en salat med halloumi. Åh jeg elsker halloumi. Især når den stadig er lun og blød i midten men sprød udenpå. Og da jeg var nede i supermarkedet, ...

Bagning med budget skriver om Første december

Det er en helt særlig dag – selv om det blæser, regner og er mega mørkt, så er det en god morgen. Som det står i den kalenderbog, jeg læser i: Fra den ene dag til den anden sker der en for...

Landleys Kok skriver om Julskinka i Crock-Pot kokt i porter

Kan man koka julskinka i en slowcooker? Självklart! Denna julskinka i Crock-Pot kokt i porter är både lätt att laga och gör skinkan saftig och god. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Urtesalt

Billigt, velsmagende salt. Brug hvad du har af krydderurter, toppen af grøntsager sammen med lidt lime- eller citronskal og salt. Denne opskrift Urtesalt blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Bûche de Noël

Bûche de Noël er en skøn, fransk julekage, som ligner en træstamme. Den består af kakaoroulade med flødeskum og en cremet chokoladeganache. Bûche de Noël er en rigtig julekage. Den er fyldt me...

Madens Verden skriver om Kalorier i frugt

Frugt er sundt, det ved vi. Men kan du bare spise løs uden at tage på, eller hvordan er det med kalorier i frugt? Æbler, pærer, bananer, appelsiner – der findes et hav af forskellige frugter. F...

Madens Verden skriver om Italiensk simreret

Italiensk simreret med svinekød og den mest guddommelige sovs samt bagte osteboller. En opskrift på en ret, der virkelig smager af noget. Italiensk simreret med så meget saft og kraft, at man ikke ...

Madens Verden skriver om Snebolde

Her får du min opskrift på hjemmelavede snebolde. Lækre og sprøde kugler med marcipan, der overtrækkes med chokolade og vendes i flormelis. Hvis du også holder af de lækre snebolde med marcipan...

Madens Verden skriver om Smagstest af æbleskiver

Se hvilke af de færdiglavede og frosne æbleskiver, der har den bedste smag i denne smagstest af æbleskiver. I denne smagstest af æbleskiver undersøges ni forskellige af den frosne slags for at fi...

Madens Verden skriver om Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Glæd dig til dette fad med kylling, ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret, som laves på under en time. Her er en lækker opskrift på fad med kylling, der også indeholde...

KalleMad skriver om Snowy Day, London, England

#Snowy Day, #London, #England


Tirsdag d. 30. November 2021

KalleMad skriver om Finalist in the New 7 Wonders of Nature competition, Jeita Grotto, Lebanon

#Libanon, #amazing, #wonder, #7 Wonders of Nature, #beautiful

Piskeriset på eventyr skriver om Restaurant MeMu

Sidste jyske restaurantoplevelse i år – for mit vedkommende – blev Restaurant MeMu i Vejle, som vi spiste på i forbindelse med vores miniferie i det jyske sidste måned. Tidligere på da...

Vinblog skriver om Dominic Symington in Copenhagen

The first Monday in November is always Portvinsfestival in Copenhagen, arranged by Henrik Oldenborg. Dominic Symington was invited to do a tasting of Vintages that has been part of his story at the fa...

Stinna skriver om Glasur til småkager

Glasur til småkager, så de kan pyntes i alverdens farver og mønstre. Glasuren til småkagepyntning skal gerne være tyk og derfor er… The post Glasur til småkager appeared first on Stinna.

Madens Verden skriver om Hummerbisque

Her får du en hummerbisque opskrift, der sikrer dig titlen som mesterkok. En lækker og elegant forret, der laves med jomfruhummer. Nytårsaften er snart over os, og mange går i gang i god tid for a...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri Julemad – 24 opskrifter med og uden gluten

Glutenfri Julemad er min helt nye e-bog med inspiration og opskrifter til lækker, let og sund glutenfri mad i julen. Indlægget Glutenfri Julemad – 24 opskrifter med og uden gluten blev vist f...

Evas Køkken skriver om Marengsroulade med vilde bær og marcipan

Skøn marengsroulade, som slet ikke er svær at lave. Du kan evt. udskifte blåbærrene med vilde brombær, det smager også dejligt. Lav gerne rouladen dagen før den skal spises, så den når at tr...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – flere overraskelser fra Portugal

Ugens vinhit kommer fra Portugal, og den er lavet på portvinsdruerne touriga nacional, tinta roriz og så touriga franca. Nu har jeg efterhånden smagt mig igennem en del tørre bordvine fra portvins...

Madling skriver om Bagt pasta med oksekød

Bagt pasta med oksekød, purerede tomater, krydderier, mornaysauce og lidt revet mozzarellaost. En nem ret til hverdagene som giver en stor portion. Vi havde nok mad til to dage med salat ved siden af...

Mad for madelskere skriver om Wagyu til nytår

Find hele opskriften på Wagyu til nytår hos Mad for Madelskere.