Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Lørdag d. 1. Januar 2000

Viva Italia skriver om Website down

viva-italia.dk har levet siden 2008 og vi har aldrig haft problemer med hackere og andet godtfolk, som blot vil genere os, men nu skete det. simply.com (det tidligere UnoEuro) lukkede pludselig for vo...


Onsdag d. 10. Marts 2021

GastroFun skriver om Interview: Sanker Thomas Laursen

Interview: Sanker Thomas Laursen Emma Ahlgreen Haa ons, 10/03/2021 - 07:00 Læs mere om Interview: Sanker Thomas LaursenLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...


Mandag d. 8. Marts 2021

Bagning med Budget mm skriver om Alternativ altertavle

 I går holdt jeg en af de korte gudstjenester, som det er muligt i denne tid. Det fungerer fint nok, og det er bestemt trygt at gå i kirke i corona-tid. Men det er anderledes, og jeg glæder mi...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om 1 ud af 365

I dag er det kvindernes internationale kampdag, og det undrer mig til stadighed, at vi kan nøjes med den ene. Ud af 365. Her får du en genbrugstale til hjemlig højtlæsning – blandt andet om ...

GastroFun skriver om Hjemmelavet Chilimayo

Hjemmelavet Chilimayo Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Hjemm...

GastroFun skriver om Hjemmelavet Chilimayonnaise

Hjemmelavet Chilimayonnaise Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om...

Madling skriver om Is-sandwich med cookies

Opskrift på is-sandwich med cookies – en rigtig skøn iskage. Is-sandwich med cookies eller sandwich is som man også kan kalde dem består af to cookies med is imellem. Cookierne kan laves i a...

GastroFun skriver om Surdejsbrød

Surdejsbrød Billede Anette Søstrøm… man, 08/03/2021 - 10:30 Tid i alt 18 timer, 40 minutter Udbytte 1 surdejsbrød Læ...

GastroFun skriver om Røsti med rogn

Røsti med rogn Billede Anne Mette Autzen man, 08/03/2021 - 08:57 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Rø...

Kristinas køkken skriver om Fuldkornspizza med grønkålspesto

15 g gær4 dl vand2 tsk. salt2 spsk. olie600 g fuldkornsdurum mel  Pesto:1 rød chili1 fed hvidløg50 g pinjekerner50 g parmesanost1 lille stok grønkål1 dl olivenolie1 tsk. salt1 knsp. peber300...

GastroFun skriver om Appelsinkage

Appelsinkage Billede mad_anstalten man, 08/03/2021 - 08:07 Tid i alt 40 minutter Udbytte 1 kage Læs mere om AppelsinkageLo...

Landleys Kok skriver om Krämig currypanna med falukorv blomkål

Denna currypanna är enkel att göra och kräver inte särskilt många ingredienser. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spiselig skriver om Sløje køkkenknive? Derfor skal du vælge Gastrotool.dk

At have et komplet køkkenknivsæt i høj kvalitet er måske det mest værdifulde du kan have, når det kommer til at performe i køkkenet. Det findes ikke noget mere frustrerende end sløje knive, og...


Søndag d. 7. Marts 2021

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 10

Kartoflen er tilbage! Det er altså den bedste form for kulhydrat, sund, lokal og miljørigtig. Og så er der forresten fødselsdag på lørdag. I al beskedenhed er det mig selv, det bliver 50. Fest b...

Jans madblog skriver om Gyoza med svin og jomfruhummer – og øl, ik’?

Gyoza er geniale med masser af crispy chilisauce, soyadyppelse og en høj kold øl. Du har brug for 100 gram hakket økosvinekød og lige så meget jomfruhummerkød. Jomfruhummerne knækker du kroppen...

Hørups mad skriver om Koreanske salat-wraps med kylling

Disse wraps fik jeg første gang i Sydkorea på en hyggelig landevejskro (hvis der er noget der hedder det på disse egne) og har efterhånden fået genskabt smagen. At det Indlægget Koreanske salat...

MadetMere skriver om Lammetagine – Og lammekøds-giveaway.

Reklame Green Seed Group I dag er en ikke bare en dag, men en rigtig god dag. For du kan være den heldige vinder, som vinder godt lam fra Wales til en værdi af 2000 kroner! Du skal længere ned for ...

Madmagasinet skriver om De bedste vine til påskefrokosten

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Selvom det endnu er uvist om vi kan samles til påskefrokost med hele familien, skal du ikke snydes for dette indlæg. Normalt har du garanteret tjek på påske...

Noget i ovnen skriver om Mandelkage med karamel – nem lækker kage

Mandelkage med karamel. <3 Uhm i dag får du opskriften på en lækker karamelkage med mandler og karamel af kondenseret mælk. Uhm en skøn kage - den skal du altså glæde dig til at prøve.  De...

Kitchen of Kiki skriver om So Faded - starting on a new knitting project

 In October I together with friend went yarn shopping in Nykøbing Mors, where I shopped yarn for a knit sweater called so faded by Andrea Mowry. I will knit the sweater in 5 diffe...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Pandekager med sød kartoffel – laks, grønt og citronperler

Nu er det da vist tid til en pause i blomsterhistorierne og en tur ind i køkkenet. Det blæser jo, så man mest har lyst til at gemme sig indendøre. I dag får du opskriften på nogle små, tykke og...

Bageglad skriver om Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron

Fantastiske syrlige og søde flødeboller med citronskum og lemon curd, støbt i skaller af hvid chokolade. Indlægget Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron blev først udgivet på Bagegla...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Længe ønsket redskab

I november og december 2013 plantede vi de 2500 træer, der udgør gårdens æbleplantage på ca. 1 hektar. Forinden havde vi brugt et par måneder på at lave espalieret, og det var et noget større ...

Lykkes Lækkerier skriver om Karamelliseret banankage med romglasur

 For noget tid siden så jeg, på samme dag, et par forskellige opslag på instagram med banankager, hvor man havde karamelliseret bananerne. Det er jo simpelthen genialt! Karamel og banan passer...


Lørdag d. 6. Marts 2021

Kitchen of Kiki skriver om One pot pasra dish

A pasta dish, where you prepare everything in only one cooking pot. I have located the recipe in the weekly magazine "Søndag". And I have made no changes to the recipe.One pot pasta dish: - 2-3 ...

Evas Køkken skriver om Æblegrød med vaniljeskyr

 Yndlingsmorgenmaden for tiden er denne æblegrød med vaniljeskyr på bare 300 kalorier. Den smager virkelig som en dessert og mætter lige indtil frokost. Æblegrød med vaniljeskyr t...

Landleys Kok skriver om Snabblagad, enkel bearnaisesås

Detta recept på snabblagad, enkel bearnaisesås är verkligen superenkelt. Allt du behöver är en mixerstav, vinäger, smör, äggulor, dragon, salt och lökpulver. » Besök Landleys Kök för fler...

herzelieb skriver om Schoko-Kokos Dessert – perfekt, nicht nur für Bounty Fans!

In meiner Jugend war ich ein großer Bounty-Fan! Bis heute ist die Vorliebe für die Kombination Kokos und Schokolade geblieben. Und genau deswegen liebe ich dieses Schoko-Kokos Dessert ganz besonders...


Fredag d. 5. Marts 2021

Noget i ovnen skriver om Flutes opskrift – nemme langtidshævede flutes

Sprøde hjemmelavede flutes. I dag får du opskriften på langtidshævede flutes,der er meget nemme at lave. Ja hvorfor købe flutes, når de er så nemme at lave selv? Disse flutes lavede vi en dag v...

Madling skriver om Madplan uge 10 – 2021

Madplan uge 10 – nem madplan til familien. Så gik første uge i marts og der har da været flere dage med så fint vejr og solskin. Her var det ret koldt i morges, da Malte skulle i skole. Minus 3 ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 10.

Så er jeg klar med en madplan til uge 10 og samtidig kan vi konstatere, at vi nu er gået over til 2-cifrede ugenumre igen. På trods af nedlukning og corona så synes jeg altså, at tiden er fløjet...

Maden i mit liv! skriver om Paprikagryde med bacon og løg.

En paprikagryde er en af de allermest populære gryderetter, der findes. Den er så nem at lave, at den både kan bruges til hverdag og i weekenden. Og så er den skønne gryderet med de møre kødsty...

GastroFun skriver om Interview: Dessertkok Casper Sundin

Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

GastroFun skriver om Interview: Dessertkok Casper Sundin

Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

GastroFun skriver om Hindbærsnitte cocktail

Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...

GastroFun skriver om Hindbærsnitte cocktail

Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...

Kristinas køkken skriver om Samosa med Spidskålsalat

300 g hakket oksekød1 hakket løg3 fed hakket hvidløg1 spsk. olie 1 tsk. gurkemeje1 tsk. Garam Masala (indisk krydderi) Saft fra 1 lime500 g kogte kartofler 75 g ærter1 tsk. salt1/2 tsk. peber450 ...

Bagning med Budget mm skriver om En ny sæson

 I en tid, hvor rigtig meget bliver aflyst, da er det også lidt godt at opleve, at noget begynder igen. Denne gang er det udlejningssæsonen i Kærnehuset. Jeg har jo lejet det ud i et par ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Med dejlige solskinsklæder på…

Solskinsklæder – hvad andet kan man tænke, når man ser dybt ind i en blomsten på en primula som den her? Dejlige solskinsklæder. Du sidder sikkert allerede og nynner på ‘Velkommen ig...

Anna-mad skriver om Chicken tikka masala

Chicken tikka masala. En af mine yndlingskøkkener er altså det indiske køkken. Sammen med thai tror jeg. Og nogle gange det mexicanske og italienske. Åh der er mange gode! Men jeg elsker indisk ma...

GastroFun skriver om Sous Vide Bearnaise Burger

Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...

GastroFun skriver om Sous Vide Bearnaise Burger

Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...

Gastromad skriver om Flødekartofler

Flødekartofler er utrolig nemme at lave og her får du den bedste opskrift på de perfekt cremede flødekartofler med ekstra smag af løg og revet ost. I min opskrift på flødekartofler har jeg brug...


Torsdag d. 4. Marts 2021

Kitchen of Kiki skriver om Oblique Poncho sweater - ready to use

I have finished my knitting of this Oblique poncho sweater, where I brought this yarn at the knitting festival in Horsens close to one year ago. I paid 449 DKK (=59.40 €) for the yarn...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om “Den sidste humanist” i eReolens marts-tema om krimi

Måske kender du vores fælles biblioteksvæsens fine tilbud om udlån af elektroniske materialer – ebøger og lydbøger. Også til den del er der tilknyttet engagerede ansatte, som udbreder ken...

Svigerinde skriver om Sandwich brød/boller

Jeg følger lige op på mit blomsterbrød med mere brød. Super lækre små brød/boller i den sunde ende. Lige til en lækker SUNDwich; gode proteiner, low carb, low fat og videre i den dur med forne...

Lykkes Lækkerier skriver om Kikærtepandekager med crunchy kylling

 Jeg er blevet svært glad for de her kikærtepandekager, som jeg efterhånden har lavet nogen gange. De er bløde og lækre, og får en rigtig dejlig smag fra kikærtemelet. Jeg putter ofte en l...

GastroFun skriver om Butterfly laks

Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...

GastroFun skriver om Butterfly laks

Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...

Bagning med Budget mm skriver om Toscatærte

 Eller det kalder jeg den. En tærte fyldt med nødder i lækker karamelcreme. Det smager ret godt :-) Og jeg fik brugt min julegave - en rulle med mulighed for at indstille, så dejen udrulles t...

Hverken fugl eller Fisk skriver om små kartoffel brød

En dag ræsede jeg forbi et billede af små brød med stegte kartofler på toppen et sted på Instagram…

GastroFun skriver om Interview: Kok Wassim Hallal

Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om Interview: Kok Wassim Hallal

Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Dalsgaard i Skivholme skriver om Bi-Bennys kasse

For mange år siden havde vi bier. Vi passede bistader, og vi høstede honning. Alt udstyret købte vi af en mand, der hed Benny, og han kom hurtigt til at hedde Bi-Benny. Bi-Benny samlede træ til at...

GastroFun skriver om Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet”

Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...

GastroFun skriver om Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet”

Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...

Landleys Kok skriver om Falafel med vitlöksris och sesamsallad

Falafel med vitlöksris och sesamsallad är en god, vegetarisk middagsrätt som passar fint att svänga ihop till vardags. Falafeln görs av okokta kikärtor. » Besök Landleys Kök för fler goda re...


Onsdag d. 3. Marts 2021

Madling skriver om Chokolademousse

Chokolademousse med flødeskum – en god og nem opskrift på chokolade mousse. Opskrift på den bedste chokolademousse lavet med 55% mørk chokolade og pyntet med flødeskum og chokolade-hjerter....

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Gulv 5. delprojekt i køkkenombygningen

Vi er godt på vej med 5. delprojekt i køkkenombygningen – gulvet. Eller gulvene; der er tale om forening af flere efter bedste evne og med færrest mulige snublekanter bagefter. Det sker med g...

Noget i ovnen skriver om Chokolademuffins med kakaomælk – uden æg

Chokolademuffins med kakaomælk. <3 I dag får du opskriften på de lækreste muffins med kakaomælk og hvid chokolade i midten. Kagerne er uden æg og de er lynhurtige at lave. Du skal bare blande...

Madmagasinet skriver om Et vægttab med lækker mad

Mange tror, at hvis man vil tabe sig, så kræver det en af flere tiltag. Mange tror, at det kræver, at man dropper alle kulhydrater, dropper ens favorit måltider, ikke spise efter kl 20, hopper på...

GastroFun skriver om Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen

Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...

GastroFun skriver om Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen

Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...

Lykkes Lækkerier skriver om Bun Bo Xao - Vietnamesisk risnudel-salat med marineret oksekød

 Det er ikke så længe siden jeg delte min opskrift på Bun Thit Nuong, som er en vietnamesisk klassiker med krydret gris. Den har en fætter - En tilsvarende salat, hvor svinekødet er skiftet ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Billedkunst og primula

Sidst vi besøgte Galleri Udsigten, købte vi et maleri. Et maleri af en fortryllet skov med magiske, hvide blomster i skovbunden. Blomsterne ligner en helt speciel primula, jeg mødte for et års tid...

GastroFun skriver om Lemoncurd

Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...

GastroFun skriver om Lemoncurd

Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...

Kristinas køkken skriver om Bagt fladbrød med blomkålscreme

 200 g blomkål75 g flødeost1 fed hvidløg2 spsk. olivenoliesalt og peber2 græske fladbrød 6 cherrytomater100 g svampe50 g ansjos100 g revet ost10 sorte oliven 1 bdt. basilikum ...

Kristinas køkken skriver om Stjerneskud

  8 fiskefileter (f.eks. ising el. skrubbe)4 dildkviste½ citron1 tsk. salt1 æg1 dl rasp1 tsk. salt1 knsp. peber1 spsk. smør4 sk. rugbrød20 g smør4 salatblade2 spsk. mayonnaise100 g rejer2 sp...

GastroFun skriver om Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...

GastroFun skriver om Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...

GastroFun skriver om Interview: Kok Christian Wellendorf

Interview: Kok Christian Wellendorf Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 07:55 Læs mere om Interview: Kok Christian WellendorfLog ind eller opret en konto for at skrive ko...

herzelieb skriver om Senf-Putentopf mit Champignons und Nudeln – schnelles Rezept

Wer Nudeln und Champignons mag, der sollte diesen Senf-Putentopf mal probieren. Superlecker und in 30 Minuten fertig gekocht, das klingt doch nach einer tollen Sache, finde ich! Mit Putengeschnetzelte...


Tirsdag d. 2. Marts 2021

Maden i mit liv! skriver om Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.

Jeg samler på hverdagsmad. Eller, jeg samler i hvert fald på opskrifter på hverdagsmad. Nem og lækker mad, der kan laves på et øjeblik (eller sådan ca 30 minutter, alt er jo relativt), som smag...

Vinexpressen.dk skriver om Cider – det nye sort

Brug din Somersby til noget fornuftigt. Rens kloakken med den eller forær den til en kommende student. Lykken vil formentlig være stor! Men vil du gøre noget godt for dig selv, så hop med på den ...

GastroFun skriver om Solæg med andeæg

Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...

GastroFun skriver om Solæg med andeæg

Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...

Gastromad skriver om Vinanmeldelse af 5 Italienske rødvine

REKLAME Italienske rødvine er utrolig spændende, da de i duft, smag og helhedsudtryk kan variere lige fra ekstrem blommesøde til lige så ekstreme syrlige med masser af tanniner. Vin markedet er en...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Dunede, lyserøde gæslinger

For et par uger siden så jeg grene med lyserøde gæslinger i en blomsterbutik. Jeg tænkte, at de da måtte være kunstige? Det er de ikke. De findes virkelig. Og nu findes der også en hos os. Det ...

GastroFun skriver om Stegte peberfrugter i olie

Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...

GastroFun skriver om Stegte peberfrugter i olie

Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...

Landleys Kok skriver om Isterband i ugn med rotsaker

Isterband i ugn med rotsaker är en typisk allt i ett-rätt där allt lagas tillsammans i ugnen på samma plåt. Enkelt och perfekt som vardagsmiddag! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.


Mandag d. 1. Marts 2021

Madling skriver om Salat med spidskål, æbler og græskarkerner

Salat med spidskål – en skøn spidskålssalat med æbler. Opskrift på en nem og lækker salat med spidskål og æbler. Jeg kan rigtig godt lide kål og bruger det ofte til salater. I denne kå...

GastroFun skriver om Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...

GastroFun skriver om Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven

Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...

GastroFun skriver om Imponerende pommes anna

Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...

GastroFun skriver om Imponerende pommes anna

Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...

Noget i ovnen skriver om Æblemos til kager og dessert – nem opskrift

Æblemos. <3 I dag får du opskriften på en helt klassisk æblemos med vanilje. Æblemos er nemt at lave og det smager rigtigt godt i kager og desserter. Det er helt oplagt at koge æblemos, når ...

hannemad skriver om Hurtig og nem rødvinssauce

Denne hurtige og nemme rødvinssauce er dejlig som tilbehør til diverse rødt kød. Fyldt med masser af smag, og god at lave i forvejen. The post Hurtig og nem rødvinssauce appeared first on hannema...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i februar 2021

Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...

GastroFun skriver om Jeres favoritopskrifter i februar 2021

Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...

Bagning med Budget mm skriver om Den første dag i marts

 Så blev det forår - ifølge kalenderen. Hvor dejligt. Og den sidste uges tid har faktisk lagt op til det. Med lune dage, masser af sol og mulighed for at sidde ude og drikke en kop kaffe. Det ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Velkommen, Marts!

I dag er det officielt blevet forår, og allerede i lørdags mødte jeg den første honningbi på jagt efter pollen i de fuldt udsprungne erantis. Det var tidligt på året for en lille bi, men bare t...


Søndag d. 28. Februar 2021

Pics - or it didn't happen skriver om Boeuf bourguignon i stegeso

Ingen forhåndsvisning.

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for uge 9

Så går vi i gang med 1. forårsmåned – det kan da stadigt være koldt, men jeg har lidt vintergrøntsager  i mit havehus, dem  vil jeg  have brugt og det præger madplanen i denne uge. Vin...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Forårsoprydning

I går var det næstsidste dag i februar. Og første dag i drivhuset. Lone

anneseidelin.dk skriver om Seidelins linsegryde uden kød

Hvis du følger med på Instagram, så vil du se, at jeg næsten altid har gang i en gryderet – som regel noget med linser. Altså om lørdagen har jeg gang i at finde, og nyde, byens bedste treat, ...

Vinexpressen.dk skriver om Tapas og vin

Der er gået inflation i ordet tapas, og der er nærmest ingen grænser for, hvad tapas egentlig er: ny nordisk tapas, japanske ninja-tapas og ægte spansk tapas. Hvad som helst, der havner på en tal...

Dalsgaard i Skivholme skriver om February update in English

Now, who would have thought that we should see Skivholme’s first honeybee of the year out gathering pollen on the second to last day in February? A sure sign that spring is on the way – at...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 9

Jeg er ikke sponsoreret, jeg sværger! Men ok, der er lidt meget fra Spis Bedre i denne uge. Jeg var løbet helt tør for idéer og endte med at lade mig inspirere. Jeg synes, forår er svært. Dejlig...

Anna-mad skriver om Banankage med karamelliserede bananer

Jeg har fundet min nye yndlings banankage. Og her siger du sikkert: “Men Anna, er det ikke lidt meget sagt, når du ikke har prøvet alle banankager i verden?”. Jo måske. Men jeg har alli...

Landleys Kok skriver om Surdegsbröd med majs

Detta majsbröd är ett surdegsbröd med majs på burk. Helt enkelt majskorn som man kör i mixer och har ner i degen. Det hela ger ett gult och gott bröd. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...


Lørdag d. 27. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Chokolade pandekager med kakaomælk

Chokolade pandekager. I dag får du opskriften på nogle lækre pandekager lavet med kakaomælk. Ej hvor er de altså bare gode! Ideen opstod fordi vi havde en liter Mathilde kakaomælk til overs i sp...

KalleMad skriver om Hobbiton movie set, Matamata, New Zealand

#movie, #Tourist Attraction, #Tourism, #lotr, #oceania

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Spisekælder fra gammel tid

Under køkkenet i dette stuehus, som er bygget omkring år 1867, er der en spisekælder. Ikke bare en smal mulvarpegang, men et helt værelse på godt 10 kvadratmeter. Væggene er sat i tilhuggede gra...


Fredag d. 26. Februar 2021

Bagning med Budget mm skriver om Cheesecake ved et uheld :-)

 Det er ikke længe siden, at det frøs virkelig meget. Men med de meget lune temperaturer, der er netop nu, så er det faktisk svært at huske, at det hele har været frosset til is. Selv sommer...

Madling skriver om Madplan uge 9 – 2021

Så blev det fredag og tid til en ny madplan. Denne uges madplan gælder fra mandag den 1. marts til søndag den 7. marts. Der er blandt andet en opskrift på kebab mix, hakkebøffer i fad, pandebrød...

Maden i mit liv! skriver om Grønkålssalat med appelsin og æbler- nem opskrift.

Godt nok er grønkålssalater mest noget, som er i fokus omkring jul. Især som tilbehør til julemiddagen og julefrokosterne. Og evt suppleret med en god rødkålssalat. Men faktisk er grønkål i s...

GastroFun skriver om Hjemmelavet hummus med brændenælder

Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...

GastroFun skriver om Hjemmelavet hummus med brændenælder

Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...

Maden i mit liv! skriver om Madplan til uge 9.

Så tager vi lige straks hul på foråret og det bærer min madplan til uge 9 selvfølgelig præg af. Jeg synes godt, at der må komme nogle lidt lettere retter på menuen, nu hvor vinteren officielt ...

GastroFun skriver om Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...

GastroFun skriver om Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...

GastroFun skriver om Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram

Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...

GastroFun skriver om Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram

Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...

Gastromad skriver om Bisque på Hvide Bønner

Bisque på hvide bønner er en perfekt og utrolig nem bønne suppe fra det sydlige Frankrig, som med sin skønne cremede konsistens er skøn som forret eller hovedret. Bisquen eller suppen er som næv...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Indendørs forårshave – version 2.0

I de sidste tre uger har der stået en lille forårshave på vores sofabord. Den har jeg vist billeder af før. Nu var de lyse perlehyacinter og de lilla krokus færdige, og skålen blev tømt og fyld...

GastroFun skriver om Pasta med røgede blåmuslinger

Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...

GastroFun skriver om Pasta med røgede blåmuslinger

Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – klassisk barolo fra La Morra

Ugens vinhit kommer fra barolo-producenten Trediberri, der først og fremmest er kendt for sine elegante og nærmest burgundiske vine. Husets vinmarker ligger i La Morra knap 400 meter over havets ove...

Landleys Kok skriver om Högrevschili i tryckkokare

Högrevschili i tryckkokare går snabbt och blir gott. Denna mustiga högrevschili gör jag med öl, paprika, chili och goda kryddor. Servera den med ris till. » Besök Landleys Kök för fler goda r...


Torsdag d. 25. Februar 2021

KalleMad skriver om by paspog on Flickr.Hanging over the sea, the town of Bonifacio in Corsica, France.

#seaside, #cliffs, #frankreich, #sea, #Francia

KalleMad skriver om Archways of Biertan fortified church in Transylvania, Romania

#Birth&auml;lm, #travel, #Tourism, #eastern europe, #europe

GastroFun skriver om Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...

GastroFun skriver om Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Lærken er kommet

I går morges var lærken at høre, den sang om forår fra en fnuglet himmel. Bierne stiger ud fra stadet og de første grøntsagsfrø er sået indendørs. Snart står opgaverne i kø i æbleplantagen...

Madling skriver om Toast med skinke, ost og bløde løg

Den lækreste toast med skinke og ost. Hvis du følger med på min Instagram profil, så har du sikkert set, at jeg har delt et par film, hvor William laver tortillas og pita-pizzaer. Nu har vi været...

Lykkes Lækkerier skriver om Søl-pandekager med quinoafyld

 Jeg har spist mere tang de seneste par måneder, end jeg har gjort i mine foreløbige 36 år. Det er spændende at give sig i kast med nye råvarer, hvor man er helt på udebane. Tang er ikke s...

Anna-mad skriver om Naanbrød med hvidløg

Mmhh. Sådan nogle friske, hjemmebagte naanbrød med hvidløg og urter. Jovist, det er smart at kunne købe dem i supermarkedet. MEN det er så nemt og smager meget bedre at lave selv, og det tager fa...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Ranunkler og bare grene

Afskårne blomster er tit lidt dyre, og de holder som regel også kun en uges tid. Jeg kvier mig lidt ved at spendere alt for meget på netop de afskårne. Især nu, hvor man kan få forårsblomster i...

herzelieb skriver om Teewurst-Aufstrich Rezept – ohne Fleisch, aber sensationell lecker!

Ein Teewurst-Aufstrich ohne Fleisch – ob das gut gehen kann?  Aber klar kann es das und zwar mit diesem Rezept! Wir sind in unserer Familie echte Fleisch-Fans und weit davon entfernt Vegetarier...


Onsdag d. 24. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Tunmousse med Philadelphia flødeost – opskrift

Tunmousse med Philadelphia flødeost. <3 Uhm i dag får du opskriften på en rigtig nem og lækker mousse med tunfisk. Denne tunmousse er én af de rigtigt nemme, der hurtigt kan laves, for den er ...

Lykkes Lækkerier skriver om Baba Ganoush - Aubergine dip

 Hvis du ind imellem spiser mellemøstlig mad, så kender du sikkert allerede baba ganoush. Hvis du ikke allerede kender den lækre aubergine dip, så lad mig advare: Der venter et afhængighedss...

GastroFun skriver om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling

Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 15:45 Læs mere om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter FriehlingL...

GastroFun skriver om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling

Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 15:45 Læs mere om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter FriehlingL...

Bagning med Budget mm skriver om Nyt garn :-)

 Ja, jeg er helt med på, at jeg lige i øjeblikket har fokus et helt andet sted end på bagning :-) Jo, der bliver bagt både kager, cookies og brød - men ikke sådan til andet end eget brug. D...

GastroFun skriver om Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus

Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 10:41 Læs mere om Interview: Michael Museth fra Folkets MadhusLog ind eller opret en kont...

GastroFun skriver om Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus

Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 10:41 Læs mere om Interview: Michael Museth fra Folkets MadhusLog ind eller opret en kont...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Langtidsstegte, spicy nakkekoteletter i ovn

Nakkekoteletter er ikke så dyre, men de kan være lidt besværlige at få både møre og smagfulde. De har brug for en god marinade og lang, rolig tilberedningstid. Får de det, bliver de møre, smag...

GastroFun skriver om Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær Billede Henriette Kris… ons, 24/02/2021 - 08:17 Tid i alt 6 timer, 2 minutter ...

GastroFun skriver om Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær

Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær Billede Henriette Kris… ons, 24/02/2021 - 08:17 Tid i alt 6 timer, 2 minutter ...

Lykkes Lækkerier skriver om Tangsalat af sukkertang og søsalat

 Hvis du indimellem spiser sushi, er du helt sikkert kommet forbi den skrigende grønne Goma Wakame, som serveres på langt de fleste sushirestauranter. Jeg har altid været glad for tangsalaten,...

Landleys Kok skriver om Vad kan man laga med högrev?

Står du där vid köttdisken och funderar på vad kan man laga med högrev? Här hittar du smarta tips och goda recept för gryta, chili, grillning och rökning. » Besök Landleys Kök för fler god...

KalleMad skriver om Gamla Stan, Stockholm

#travel, #europe, #landscape, #sweden, #cityscape


Tirsdag d. 23. Februar 2021

KalleMad skriver om Aachen Cathedral, Germany

#architecture, #travel, #europe, #germany, #landscape

Kristinas køkken skriver om Osso buco med gurkemejeris og gremolata (4 pers.)

Tip: Har man ikke en stegeso eller en jerngryde med låg, der kan gå i ovnen, kan man bruge et dybt ovnfast fad dækket godt til med folie eller bagepapir.1 kg osso buco60 g mel1 tsk. salt 1/4 p...

KalleMad skriver om Stairs to the Sea, Negril, Jamaica

#Stairs to the Sea, #Negril, #Jamaica

Madmagasinet skriver om Tips til en succesfuld picnic-tur

Foråret er på vej. Når de varmere temperaturer, spirende blomster og fuglesang presser på, er det skønt at pakke en picnickurv med familien og tage ud.  De varmere måneder er lige foran os,...

GastroFun skriver om What are Nicotine Pouches?

What are Nicotine Pouches? sandroll tir, 23/02/2021 - 11:32 Læs mere om What are Nicotine Pouches?Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

GastroFun skriver om What are Nicotine Pouches?

What are Nicotine Pouches? sandroll tir, 23/02/2021 - 11:32 Læs mere om What are Nicotine Pouches?Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Tusind tak!

Det er ikke uden at ryste en smule på hænderne, at man lancerer en crowdfunding-kampagne. Vi var noget plagede af usikkerhed. Hvordan bliver projektet modtaget, er der nok, der vil støtte op og alt...

Kristinas køkken skriver om Jordbær træstammer

  600 g kagerester uden creme (wienerbrød, sandkage eller lign.) 25 g mandelsplitter2 spsk. kakao½ dl jordbærmarmelade 2 tsk. vaniljeessens350 g marcipan1 spsk. konc. Jordbærsirup1 tsk. rød ...

GastroFun skriver om Østersmayo

Østersmayo Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 10:33 Tid i alt 7 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om ØstersmayoLo...

GastroFun skriver om Østersmayo

Østersmayo Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 10:33 Tid i alt 7 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om ØstersmayoLo...

GastroFun skriver om Stegte rosenkål

Stegte rosenkål Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 09:51 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Stegte ...

GastroFun skriver om Stegte rosenkål

Stegte rosenkål Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 09:51 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Stegte ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Giganternes kamp

Sidste søndag gik jeg tur i otte graders frost. I søndags var jeg på havearbejde i otte graders varme. Vi er kommet til den tid, hvor vinter og vår strides. Lunt i solen om dagen, hvor der er læ,...

Spis Med skriver om Blåmuslinger med Æble, Jorskokker og Hvidvin

Blåmuslinger i skøn forening med årstidens frugt og grønt. Samtidig er det altid nemt og hurtigt at tilberede blåmuslinger og de er sunde. Retten egner sig fint som forret, men kan også servers ...


Mandag d. 22. Februar 2021

KalleMad skriver om St Magnus Church, Orkney, Scotland

#St Magnus Church, #Orkney, #Scotland

Noget i ovnen skriver om Koldhævede gulerodsbrud – boller med gulerod

Koldhævede gulerodsbrud. <3 Halløj nogle lækre boller med gulerod du skal høre om i dag. De nemmeste boller, hvor dejen slet ikke skal æltes og bollerne ikke rulles ud. Smart! Disse koldhæved...

Hørups mad skriver om General Tso kylling

Kongen – eller generalen – af det “kinesiske” take-away køkken er General Tso kylling. Opfundet i Taiwan og mange variationer findes verdenen rundt. Dette er den hørup’ske efte...

Kitchen of Kiki skriver om Oblique Poncho sweater - a little more than halfway

I am making good progress on the this Oblique poncho sweater, where I brought the yarn at the knitting festival in Horsens close to one year ago.  It is a very easy pattern to foll...

Kærlighed & Kikærter skriver om Crab cakes – krabbeFRIdeller

Indeholder reklame for Caviart. Crab cakes, eller krabbefrikadeller, er sprøde deller fra USA med fisket fyld. Her har jeg lavet en plantebaseret udgave – vegansk og glutenfri. Jeg har tilføje...

Persilles blog skriver om Kylling med ovnkartofler, cremet snackpebersovs og grønkålssalat

Her får du endnu en opskrift med kylling. Ingen tvivl om, at den bedste kylling får du, når du som her steger den hel, men “stjernen” i denne ret er nu alligevel sovsen – den smag...

Noget i ovnen skriver om Corona living apart i sommerhus – mit liv lige nu

Corona living apart i sommerhus. Ja hvad er det nu for en overskrift? Bare rolig. Intet drama, men bare lige en glad melding til dig her fra sommerhuset, hvor jeg arbejder hjemmefra p.g.a. Corona. Som...

Bagning med Budget mm skriver om Mandags glimt :-)

 Normalt har jeg samlet op på en uge - men i dag bliver det lidt fra weekenden, så derfor er det mandags glimt :-)Og hvilken weekend - vejrmæssigt - har det ikke været. Mildt og dejligt, med ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Bagebogen “Lone Landmands kager” på Coop Crowdfunding

Måske husker du, at vi i samarbejde med restaurant Hærværk i Aarhus for et års tid siden oprettede et crowdfundingprojekt omkring en bog. Det gik langt over forventning med hensyn til opbakningen,...

Lacucinanada skriver om Blomkålscurry

  Når familien Danmark serverer spaghetti med kødsovs, rugbrødsmadder eller hvad der nu er de mest populære hverdagsrettter herhjemme, så står den på curry af en slags her i mit køkken. S...

Madling skriver om Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle med skinke – en nem og god opskrift på pizza snegle. Lækre pizzasnegle med skinke. Dejen er lavet med både grahamsmel og hvedemel og pizzasnegle bliver så gode og bløde med en s...

hannemad skriver om Blå kartoffelpizza

Dejlig pizza, der gøres mere festlig ved at bruge de blå congo-kartofler. Nem vegetarisk pizza, med en skøn smag. The post Blå kartoffelpizza appeared first on hannemad.dk.

billigeopskrifter.dk skriver om madplan for uge 8

Denne uge starter jeg endnu et forsøg på at få mit blodsukker til at ligge stabilt – Jeg/Vi får fisk næsten hver dag – hvis vi ikke får det til aften, får vi det til frokost til et ...

Lykkes Lækkerier skriver om Spinatsalat med blåbær og avocado

 Foråret nærmer sig, og det betyder at vi snart er fri af vinterens kål- og rodfrugtsalater. Der er bestemt ikke noget i vejen med kål og rodfrugter, begge dele smager skønt, men det er så ...

GastroFun skriver om Lækker svampet gulerods-appelsinkage

Lækker svampet gulerods-appelsinkage Billede madsglunde man, 22/02/2021 - 09:30 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 1 kage ...

GastroFun skriver om Lækker svampet gulerods-appelsinkage

Lækker svampet gulerods-appelsinkage Billede madsglunde man, 22/02/2021 - 09:30 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 1 kage ...

GastroFun skriver om Islandsk lagkage

Islandsk lagkage Billede Henriette Kris… man, 22/02/2021 - 09:21 Tid i alt 30 minutter Udbytte 5 personer Læs mere om Is...

GastroFun skriver om Islandsk lagkage

Islandsk lagkage Billede Henriette Kris… man, 22/02/2021 - 09:21 Tid i alt 30 minutter Udbytte 5 personer Læs mere om Is...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Når kommer stæren da?

I den gamle forårssang , Når kommer våren vel?, der med spørgsmål og svar fortæller om alt det, der skal til, før det rigtigt bliver forår, er et af spørgsmålene: Når kommer stæren da? St...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk allt i ett-pasta med halloumi och champinjoner

Sugen på one pan-pasta? Detta recept på vegetarisk (lakto-vegetarisk) allt i ett-pasta med halloumi och champinjoner är enkelt att svänga ihop till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

KalleMad skriver om Singapore

#black and white, #singapore, #asia, #nature, #trees


Søndag d. 21. Februar 2021

KalleMad skriver om “Arches at the monastery, Abu Gosh / Israel .”

#flowers, #arches, #travel, #Tourism, #religious

Svigerinde skriver om Blomstrende brød – flot og nemt

Det herligste flotteste brød, man kan servere. Det vækker glæde og begejstring, når det kommer på bordet. Kan serveres til alt muligt, og er rørende nem at slå sammen. Selvfølgelig kræver det...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 8

Nå, men endelig blev vi trætte af kål. Vi har brug for at se noget andet, så jeg har bestilt “Stop spild af mad” kassen fra Skagenfood, så må vi se hvordan det går. Og ellers er det...

Bageglad skriver om Rabarber pie

En lækker amerikansk pie med rabarberfyld. Denne rabarbertærte har en sprød tærtedej og et syrligt tæt rabarberfyld. Tærten holder sig god i flere dage og er god både kold og lun. Indlægget Ra...

MadetMere skriver om Kyllingelår i cola-barbecuesauce

Jeg vidste egentlig godt, at der var noget som hed Kylling i Cola. Vi har aldrig fået det. Men jeg har hørt at det er sådan en rigtig familieklassiker mange steder. Men det har det var faktisk ikke...


Lørdag d. 20. Februar 2021

Anna-mad skriver om Madpandekager

Da jeg den anden dag fik lyst til lækre wraps til aftensmad, kom jeg i tanke om, at jeg jo faktisk havde alle ingredienser til at lave dem selv i stedet for at købe dem i supermarkedet. Derpå kom o...

KalleMad skriver om Steps to the Sea, Amalfi Coast, Italy

#Steps to the Sea, #Amalfi Coast, #Italy

Landleys Kok skriver om Potatis- och falukorvsgratäng med brysselkål

Är du sugen på en god allt i ett-rätt? Denna potatis- och falukorvsgratäng med brysselkål är både god och enkel att laga till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Spis Med skriver om All In One Breakfast

Eller en del af en brunch. Man kan komme mange flere ting i, det handler egentlig bare om, hvad man kan lide, og dele op i tilberedningstider. Jeg lavede 4 portionsstørrelser, men man kan selvfølge ...

herzelieb skriver om Ingenting – dänische Kekse, die übersetzt „Nichts“ heißen

Ingenting ist ein Keks aus Südjütland. Ins Deutsche übersetzt würde er „Nichts“ heißen. Ingenting sind fester Bestandteil des Sønderjyske Kaffebord und bilden den Abschluss eines Kaf...

Spiselig skriver om Sund mad du kan lave til dine børn

Det er vigtigt, at dine børn spiser sundt. Det er både godt for deres helbred, og det kan hjælpe dem med at udvikle gode madvaner senere i livet. Du kan således sørge for, at dine børn spiser su...


Fredag d. 19. Februar 2021

Noget i ovnen skriver om Blåbærkage med makroner – nem makronkage

Blåbærkage. <3 Uhm - i dag får du opskriften på en lækker makronkage med blåbær og makroner.En meget nem kage, der ovenikøbet er rimelig fedtfattig også. Frugtkagen er perfekt at bage hele...

KalleMad skriver om Ancient Passage to the Sea, Greece

#Ancient Passage to the Sea, #Greece

KalleMad skriver om The Piano House, Anhui, China

#The Piano House, #Anhui, #China

Madling skriver om Madplan uge 8 – 2021

Madplan uge 8 – nem madplan til familien. Så blev det weekend, og snart er drengenes vinterferie slut. Det har været rigtig rart med en pause for skole og hjemme-skole. Vi har hygget os, slappet a...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Aldrig ser det så bart ud som nu

Når sneen forsvinder, bliver både haven og landskabet så bart. Der er ingen blade på træerne eller sne på grenene, der kan bløde de skarpe kanter op eller sløre det nådesløst skarpe lys. Bil...

GastroFun skriver om Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs

Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs Billede Sebastian Jespersen fre, 19/02/2021 - 15:24 Tid i alt 50 minutter Udbytte 2 Portioner ...

GastroFun skriver om Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs

Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs Billede Sebastian Jespersen fre, 19/02/2021 - 15:24 Tid i alt 50 minutter Udbytte 2 Portioner ...

Lykkes Lækkerier skriver om Whiskysauce

 Manden i mit liv har fødselsdag idag. Vi plejer gerne at tage ud og spise, når en af os har fødselsdag, men det kan, på grund af corona-nedlukningen, ikke lade sig gøre denne gang. Så er d...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Øverste del af køkkenvitrinen er færdig

For et par dage siden blev den nybyggede køkkenvitrine frigjort til indflytning. Eller til delvis indflytning, for de øverste skabe er færdige, mens der endnu mangler lidt arbejde og låger på und...

Vinexpressen.dk skriver om UGENS VINHIT – siciliansk superstar

Ugens bedste vin er lavet af Barolo-producenten Davide Rosso, der i 2016 købte en godt beliggende vinmark på Etna. Området har de senere år vist sig at have et kæmpe potentiale, og det fornemmes ...