Velkommen til Madblogs.dk
Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.
Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.
Lørdag d. 1. Januar 2000
Viva Italia skriver om Website downviva-italia.dk har levet siden 2008 og vi har aldrig haft problemer med hackere og andet godtfolk, som blot vil genere os, men nu skete det. simply.com (det tidligere UnoEuro) lukkede pludselig for vo...
Onsdag d. 10. Marts 2021
GastroFun skriver om Interview: Sanker Thomas LaursenInterview: Sanker Thomas Laursen Emma Ahlgreen Haa ons, 10/03/2021 - 07:00 Læs mere om Interview: Sanker Thomas LaursenLog ind eller opret en konto for at skrive kommenta...
Mandag d. 8. Marts 2021
Bagning med Budget mm skriver om Alternativ altertavleI går holdt jeg en af de korte gudstjenester, som det er muligt i denne tid. Det fungerer fint nok, og det er bestemt trygt at gå i kirke i corona-tid. Men det er anderledes, og jeg glæder mi...
I dag er det kvindernes internationale kampdag, og det undrer mig til stadighed, at vi kan nøjes med den ene. Ud af 365. Her får du en genbrugstale til hjemlig højtlæsning – blandt andet om ...
Hjemmelavet Chilimayo Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Hjemm...
Hjemmelavet Chilimayonnaise Billede madsglunde man, 08/03/2021 - 11:24 Tid i alt 7 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om...
Opskrift på is-sandwich med cookies – en rigtig skøn iskage. Is-sandwich med cookies eller sandwich is som man også kan kalde dem består af to cookies med is imellem. Cookierne kan laves i a...
Surdejsbrød Billede Anette Søstrøm… man, 08/03/2021 - 10:30 Tid i alt 18 timer, 40 minutter Udbytte 1 surdejsbrød Læ...
Røsti med rogn Billede Anne Mette Autzen man, 08/03/2021 - 08:57 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 personer Læs mere om Rø...
15 g gær4 dl vand2 tsk. salt2 spsk. olie600 g fuldkornsdurum mel Pesto:1 rød chili1 fed hvidløg50 g pinjekerner50 g parmesanost1 lille stok grønkål1 dl olivenolie1 tsk. salt1 knsp. peber300...
Appelsinkage Billede mad_anstalten man, 08/03/2021 - 08:07 Tid i alt 40 minutter Udbytte 1 kage Læs mere om AppelsinkageLo...
Denna currypanna är enkel att göra och kräver inte särskilt många ingredienser. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.
At have et komplet køkkenknivsæt i høj kvalitet er måske det mest værdifulde du kan have, når det kommer til at performe i køkkenet. Det findes ikke noget mere frustrerende end sløje knive, og...
Søndag d. 7. Marts 2021
Milles mad skriver om Ugens madplan uge 10Kartoflen er tilbage! Det er altså den bedste form for kulhydrat, sund, lokal og miljørigtig. Og så er der forresten fødselsdag på lørdag. I al beskedenhed er det mig selv, det bliver 50. Fest b...
Gyoza er geniale med masser af crispy chilisauce, soyadyppelse og en høj kold øl. Du har brug for 100 gram hakket økosvinekød og lige så meget jomfruhummerkød. Jomfruhummerne knækker du kroppen...
Disse wraps fik jeg første gang i Sydkorea på en hyggelig landevejskro (hvis der er noget der hedder det på disse egne) og har efterhånden fået genskabt smagen. At det Indlægget Koreanske salat...
Reklame Green Seed Group I dag er en ikke bare en dag, men en rigtig god dag. For du kan være den heldige vinder, som vinder godt lam fra Wales til en værdi af 2000 kroner! Du skal længere ned for ...
Påsken nærmer sig med hastige skridt. Selvom det endnu er uvist om vi kan samles til påskefrokost med hele familien, skal du ikke snydes for dette indlæg. Normalt har du garanteret tjek på påske...
Mandelkage med karamel. <3 Uhm i dag får du opskriften på en lækker karamelkage med mandler og karamel af kondenseret mælk. Uhm en skøn kage - den skal du altså glæde dig til at prøve. De...
In October I together with friend went yarn shopping in Nykøbing Mors, where I shopped yarn for a knit sweater called so faded by Andrea Mowry. I will knit the sweater in 5 diffe...
Nu er det da vist tid til en pause i blomsterhistorierne og en tur ind i køkkenet. Det blæser jo, så man mest har lyst til at gemme sig indendøre. I dag får du opskriften på nogle små, tykke og...
Fantastiske syrlige og søde flødeboller med citronskum og lemon curd, støbt i skaller af hvid chokolade. Indlægget Støbte flødeboller med hvid chokolade og citron blev først udgivet på Bagegla...
I november og december 2013 plantede vi de 2500 træer, der udgør gårdens æbleplantage på ca. 1 hektar. Forinden havde vi brugt et par måneder på at lave espalieret, og det var et noget større ...
For noget tid siden så jeg, på samme dag, et par forskellige opslag på instagram med banankager, hvor man havde karamelliseret bananerne. Det er jo simpelthen genialt! Karamel og banan passer...
Lørdag d. 6. Marts 2021
Kitchen of Kiki skriver om One pot pasra dishA pasta dish, where you prepare everything in only one cooking pot. I have located the recipe in the weekly magazine "Søndag". And I have made no changes to the recipe.One pot pasta dish: - 2-3 ...
Yndlingsmorgenmaden for tiden er denne æblegrød med vaniljeskyr på bare 300 kalorier. Den smager virkelig som en dessert og mætter lige indtil frokost. Æblegrød med vaniljeskyr t...
Detta recept på snabblagad, enkel bearnaisesås är verkligen superenkelt. Allt du behöver är en mixerstav, vinäger, smör, äggulor, dragon, salt och lökpulver. » Besök Landleys Kök för fler...
In meiner Jugend war ich ein großer Bounty-Fan! Bis heute ist die Vorliebe für die Kombination Kokos und Schokolade geblieben. Und genau deswegen liebe ich dieses Schoko-Kokos Dessert ganz besonders...
Fredag d. 5. Marts 2021
Noget i ovnen skriver om Flutes opskrift – nemme langtidshævede flutesSprøde hjemmelavede flutes. I dag får du opskriften på langtidshævede flutes,der er meget nemme at lave. Ja hvorfor købe flutes, når de er så nemme at lave selv? Disse flutes lavede vi en dag v...
Madplan uge 10 – nem madplan til familien. Så gik første uge i marts og der har da været flere dage med så fint vejr og solskin. Her var det ret koldt i morges, da Malte skulle i skole. Minus 3 ...
Så er jeg klar med en madplan til uge 10 og samtidig kan vi konstatere, at vi nu er gået over til 2-cifrede ugenumre igen. På trods af nedlukning og corona så synes jeg altså, at tiden er fløjet...
En paprikagryde er en af de allermest populære gryderetter, der findes. Den er så nem at lave, at den både kan bruges til hverdag og i weekenden. Og så er den skønne gryderet med de møre kødsty...
Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...
Interview: Dessertkok Casper Sundin Emma Ahlgreen Haa fre, 05/03/2021 - 13:00 Læs mere om Interview: Dessertkok Casper SundinLog ind eller opret en konto for at skrive ko...
Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...
Hindbærsnitte cocktail Billede kasparges fre, 05/03/2021 - 12:53 Tid i alt 4 minutter Udbytte 1 drink Læs mere om Hindbæ...
300 g hakket oksekød1 hakket løg3 fed hakket hvidløg1 spsk. olie 1 tsk. gurkemeje1 tsk. Garam Masala (indisk krydderi) Saft fra 1 lime500 g kogte kartofler 75 g ærter1 tsk. salt1/2 tsk. peber450 ...
I en tid, hvor rigtig meget bliver aflyst, da er det også lidt godt at opleve, at noget begynder igen. Denne gang er det udlejningssæsonen i Kærnehuset. Jeg har jo lejet det ud i et par ...
Solskinsklæder – hvad andet kan man tænke, når man ser dybt ind i en blomsten på en primula som den her? Dejlige solskinsklæder. Du sidder sikkert allerede og nynner på ‘Velkommen ig...
Chicken tikka masala. En af mine yndlingskøkkener er altså det indiske køkken. Sammen med thai tror jeg. Og nogle gange det mexicanske og italienske. Åh der er mange gode! Men jeg elsker indisk ma...
Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...
Sous Vide Bearnaise Burger Billede Sebastian Jespersen fre, 05/03/2021 - 10:00 Tid i alt 2 timer, 30 minutter Udbytte 1 Portion ...
Flødekartofler er utrolig nemme at lave og her får du den bedste opskrift på de perfekt cremede flødekartofler med ekstra smag af løg og revet ost. I min opskrift på flødekartofler har jeg brug...
Torsdag d. 4. Marts 2021
Kitchen of Kiki skriver om Oblique Poncho sweater - ready to useI have finished my knitting of this Oblique poncho sweater, where I brought this yarn at the knitting festival in Horsens close to one year ago. I paid 449 DKK (=59.40 €) for the yarn...
Måske kender du vores fælles biblioteksvæsens fine tilbud om udlån af elektroniske materialer – ebøger og lydbøger. Også til den del er der tilknyttet engagerede ansatte, som udbreder ken...
Jeg følger lige op på mit blomsterbrød med mere brød. Super lækre små brød/boller i den sunde ende. Lige til en lækker SUNDwich; gode proteiner, low carb, low fat og videre i den dur med forne...
Jeg er blevet svært glad for de her kikærtepandekager, som jeg efterhånden har lavet nogen gange. De er bløde og lækre, og får en rigtig dejlig smag fra kikærtemelet. Jeg putter ofte en l...
Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...
Butterfly laks Billede Thomas Tranega… tor, 04/03/2021 - 12:52 Tid i alt 30 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Butt...
Eller det kalder jeg den. En tærte fyldt med nødder i lækker karamelcreme. Det smager ret godt :-) Og jeg fik brugt min julegave - en rulle med mulighed for at indstille, så dejen udrulles t...
En dag ræsede jeg forbi et billede af små brød med stegte kartofler på toppen et sted på Instagram…
Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
Interview: Kok Wassim Hallal Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 10:00 Læs mere om Interview: Kok Wassim HallalLog ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
For mange år siden havde vi bier. Vi passede bistader, og vi høstede honning. Alt udstyret købte vi af en mand, der hed Benny, og han kom hurtigt til at hedde Bi-Benny. Bi-Benny samlede træ til at...
Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...
Thomas om sin oplevelse med Masterchef: ”Det har styrket mig i køkkenet” Emma Ahlgreen Haa tor, 04/03/2021 - 09:30 Læs mere om Thomas om sin oplevelse med Masterchef...
Falafel med vitlöksris och sesamsallad är en god, vegetarisk middagsrätt som passar fint att svänga ihop till vardags. Falafeln görs av okokta kikärtor. » Besök Landleys Kök för fler goda re...
Onsdag d. 3. Marts 2021
Madling skriver om ChokolademousseChokolademousse med flødeskum – en god og nem opskrift på chokolade mousse. Opskrift på den bedste chokolademousse lavet med 55% mørk chokolade og pyntet med flødeskum og chokolade-hjerter....
Vi er godt på vej med 5. delprojekt i køkkenombygningen – gulvet. Eller gulvene; der er tale om forening af flere efter bedste evne og med færrest mulige snublekanter bagefter. Det sker med g...
Chokolademuffins med kakaomælk. <3 I dag får du opskriften på de lækreste muffins med kakaomælk og hvid chokolade i midten. Kagerne er uden æg og de er lynhurtige at lave. Du skal bare blande...
Mange tror, at hvis man vil tabe sig, så kræver det en af flere tiltag. Mange tror, at det kræver, at man dropper alle kulhydrater, dropper ens favorit måltider, ikke spise efter kl 20, hopper på...
Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...
Interview: Kok Kenneth Toft-Hansen Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 12:10 Læs mere om Interview: Kok Kenneth Toft-HansenLog ind eller opret en konto for at skrive komm...
Det er ikke så længe siden jeg delte min opskrift på Bun Thit Nuong, som er en vietnamesisk klassiker med krydret gris. Den har en fætter - En tilsvarende salat, hvor svinekødet er skiftet ...
Sidst vi besøgte Galleri Udsigten, købte vi et maleri. Et maleri af en fortryllet skov med magiske, hvide blomster i skovbunden. Blomsterne ligner en helt speciel primula, jeg mødte for et års tid...
Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...
Lemoncurd Billede Anette Søstrøm… ons, 03/03/2021 - 09:30 Tid i alt 2 timer, 25 minutter Udbytte 1 Glas Læs mere om Le...
200 g blomkål75 g flødeost1 fed hvidløg2 spsk. olivenoliesalt og peber2 græske fladbrød 6 cherrytomater100 g svampe50 g ansjos100 g revet ost10 sorte oliven 1 bdt. basilikum ...
8 fiskefileter (f.eks. ising el. skrubbe)4 dildkviste½ citron1 tsk. salt1 æg1 dl rasp1 tsk. salt1 knsp. peber1 spsk. smør4 sk. rugbrød20 g smør4 salatblade2 spsk. mayonnaise100 g rejer2 sp...
Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...
Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk Billede Per Asmussen ons, 03/03/2021 - 08:48 Tid i alt 3 timer, 25 minutter Udbyt...
Interview: Kok Christian Wellendorf Emma Ahlgreen Haa ons, 03/03/2021 - 07:55 Læs mere om Interview: Kok Christian WellendorfLog ind eller opret en konto for at skrive ko...
Wer Nudeln und Champignons mag, der sollte diesen Senf-Putentopf mal probieren. Superlecker und in 30 Minuten fertig gekocht, das klingt doch nach einer tollen Sache, finde ich! Mit Putengeschnetzelte...
Tirsdag d. 2. Marts 2021
Maden i mit liv! skriver om Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.Jeg samler på hverdagsmad. Eller, jeg samler i hvert fald på opskrifter på hverdagsmad. Nem og lækker mad, der kan laves på et øjeblik (eller sådan ca 30 minutter, alt er jo relativt), som smag...
Brug din Somersby til noget fornuftigt. Rens kloakken med den eller forær den til en kommende student. Lykken vil formentlig være stor! Men vil du gøre noget godt for dig selv, så hop med på den ...
Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...
Solæg med andeæg Billede Christine tir, 02/03/2021 - 09:34 Tid i alt 48 timer, 25 minutter Udbytte 10 stk. Læs mere om S...
REKLAME Italienske rødvine er utrolig spændende, da de i duft, smag og helhedsudtryk kan variere lige fra ekstrem blommesøde til lige så ekstreme syrlige med masser af tanniner. Vin markedet er en...
For et par uger siden så jeg grene med lyserøde gæslinger i en blomsterbutik. Jeg tænkte, at de da måtte være kunstige? Det er de ikke. De findes virkelig. Og nu findes der også en hos os. Det ...
Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...
Stegte peberfrugter i olie Billede mad_anstalten tir, 02/03/2021 - 09:21 Tid i alt 13 minutter Udbytte 1 glas Læs mere om ...
Isterband i ugn med rotsaker är en typisk allt i ett-rätt där allt lagas tillsammans i ugnen på samma plåt. Enkelt och perfekt som vardagsmiddag! » Besök Landleys Kök för fler goda recept.
Mandag d. 1. Marts 2021
Madling skriver om Salat med spidskål, æbler og græskarkernerSalat med spidskål – en skøn spidskålssalat med æbler. Opskrift på en nem og lækker salat med spidskål og æbler. Jeg kan rigtig godt lide kål og bruger det ofte til salater. I denne kå...
Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...
Cremet couscoussalat med mynte, grønt og oliven Billede Henriette Kris… man, 01/03/2021 - 13:53 Tid i alt 12 minutter Udbytte 4...
Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...
Imponerende pommes anna Billede madsglunde man, 01/03/2021 - 13:44 Tid i alt 7 timer, 20 minutter Udbytte 12 personer Læs ...
Æblemos. <3 I dag får du opskriften på en helt klassisk æblemos med vanilje. Æblemos er nemt at lave og det smager rigtigt godt i kager og desserter. Det er helt oplagt at koge æblemos, når ...
Denne hurtige og nemme rødvinssauce er dejlig som tilbehør til diverse rødt kød. Fyldt med masser af smag, og god at lave i forvejen. The post Hurtig og nem rødvinssauce appeared first on hannema...
Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...
Jeres favoritopskrifter i februar 2021 Redaktion man, 01/03/2021 - 12:00 Læs mere om Jeres favoritopskrifter i februar 2021Log ind eller opret en konto for at skrive komm...
Så blev det forår - ifølge kalenderen. Hvor dejligt. Og den sidste uges tid har faktisk lagt op til det. Med lune dage, masser af sol og mulighed for at sidde ude og drikke en kop kaffe. Det ...
I dag er det officielt blevet forår, og allerede i lørdags mødte jeg den første honningbi på jagt efter pollen i de fuldt udsprungne erantis. Det var tidligt på året for en lille bi, men bare t...
Søndag d. 28. Februar 2021
Pics - or it didn't happen skriver om Boeuf bourguignon i stegesoIngen forhåndsvisning.
Så går vi i gang med 1. forårsmåned – det kan da stadigt være koldt, men jeg har lidt vintergrøntsager i mit havehus, dem vil jeg have brugt og det præger madplanen i denne uge. Vin...
I går var det næstsidste dag i februar. Og første dag i drivhuset. Lone
Hvis du følger med på Instagram, så vil du se, at jeg næsten altid har gang i en gryderet – som regel noget med linser. Altså om lørdagen har jeg gang i at finde, og nyde, byens bedste treat, ...
Der er gået inflation i ordet tapas, og der er nærmest ingen grænser for, hvad tapas egentlig er: ny nordisk tapas, japanske ninja-tapas og ægte spansk tapas. Hvad som helst, der havner på en tal...
Now, who would have thought that we should see Skivholme’s first honeybee of the year out gathering pollen on the second to last day in February? A sure sign that spring is on the way – at...
Jeg er ikke sponsoreret, jeg sværger! Men ok, der er lidt meget fra Spis Bedre i denne uge. Jeg var løbet helt tør for idéer og endte med at lade mig inspirere. Jeg synes, forår er svært. Dejlig...
Jeg har fundet min nye yndlings banankage. Og her siger du sikkert: “Men Anna, er det ikke lidt meget sagt, når du ikke har prøvet alle banankager i verden?”. Jo måske. Men jeg har alli...
Detta majsbröd är ett surdegsbröd med majs på burk. Helt enkelt majskorn som man kör i mixer och har ner i degen. Det hela ger ett gult och gott bröd. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...
Lørdag d. 27. Februar 2021
Noget i ovnen skriver om Chokolade pandekager med kakaomælkChokolade pandekager. I dag får du opskriften på nogle lækre pandekager lavet med kakaomælk. Ej hvor er de altså bare gode! Ideen opstod fordi vi havde en liter Mathilde kakaomælk til overs i sp...
#movie, #Tourist Attraction, #Tourism, #lotr, #oceania
Under køkkenet i dette stuehus, som er bygget omkring år 1867, er der en spisekælder. Ikke bare en smal mulvarpegang, men et helt værelse på godt 10 kvadratmeter. Væggene er sat i tilhuggede gra...
Fredag d. 26. Februar 2021
Bagning med Budget mm skriver om Cheesecake ved et uheld :-)Det er ikke længe siden, at det frøs virkelig meget. Men med de meget lune temperaturer, der er netop nu, så er det faktisk svært at huske, at det hele har været frosset til is. Selv sommer...
Så blev det fredag og tid til en ny madplan. Denne uges madplan gælder fra mandag den 1. marts til søndag den 7. marts. Der er blandt andet en opskrift på kebab mix, hakkebøffer i fad, pandebrød...
Godt nok er grønkålssalater mest noget, som er i fokus omkring jul. Især som tilbehør til julemiddagen og julefrokosterne. Og evt suppleret med en god rødkålssalat. Men faktisk er grønkål i s...
Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...
Hjemmelavet hummus med brændenælder Billede Christine fre, 26/02/2021 - 12:23 Tid i alt 10 minutter Udbytte 1 portion Læ...
Så tager vi lige straks hul på foråret og det bærer min madplan til uge 9 selvfølgelig præg af. Jeg synes godt, at der må komme nogle lidt lettere retter på menuen, nu hvor vinteren officielt ...
Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...
Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke Billede Henriette Kris… fre, 26/02/2021 - 09:45 Tid i alt 55 minutter Udbytte 4 pe...
Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...
Interview: Kok og bålekspert Nicolai Tram Emma Ahlgreen Haa fre, 26/02/2021 - 09:30 Læs mere om Interview: Kok og bålekspert Nicolai TramLog ind eller opret en konto fo...
Bisque på hvide bønner er en perfekt og utrolig nem bønne suppe fra det sydlige Frankrig, som med sin skønne cremede konsistens er skøn som forret eller hovedret. Bisquen eller suppen er som næv...
I de sidste tre uger har der stået en lille forårshave på vores sofabord. Den har jeg vist billeder af før. Nu var de lyse perlehyacinter og de lilla krokus færdige, og skålen blev tømt og fyld...
Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...
Pasta med røgede blåmuslinger Billede Per Asmussen fre, 26/02/2021 - 08:32 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs ...
Ugens vinhit kommer fra barolo-producenten Trediberri, der først og fremmest er kendt for sine elegante og nærmest burgundiske vine. Husets vinmarker ligger i La Morra knap 400 meter over havets ove...
Högrevschili i tryckkokare går snabbt och blir gott. Denna mustiga högrevschili gör jag med öl, paprika, chili och goda kryddor. Servera den med ris till. » Besök Landleys Kök för fler goda r...
Torsdag d. 25. Februar 2021
KalleMad skriver om by paspog on Flickr.Hanging over the sea, the town of Bonifacio in Corsica, France.#seaside, #cliffs, #frankreich, #sea, #Francia
#Birthälm, #travel, #Tourism, #eastern europe, #europe
Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...
Pæretærte med marcipan Billede Anne Mette Autzen tor, 25/02/2021 - 13:56 Tid i alt 50 minutter Udbytte 1 tærte Læs mere...
I går morges var lærken at høre, den sang om forår fra en fnuglet himmel. Bierne stiger ud fra stadet og de første grøntsagsfrø er sået indendørs. Snart står opgaverne i kø i æbleplantagen...
Den lækreste toast med skinke og ost. Hvis du følger med på min Instagram profil, så har du sikkert set, at jeg har delt et par film, hvor William laver tortillas og pita-pizzaer. Nu har vi været...
Jeg har spist mere tang de seneste par måneder, end jeg har gjort i mine foreløbige 36 år. Det er spændende at give sig i kast med nye råvarer, hvor man er helt på udebane. Tang er ikke s...
Mmhh. Sådan nogle friske, hjemmebagte naanbrød med hvidløg og urter. Jovist, det er smart at kunne købe dem i supermarkedet. MEN det er så nemt og smager meget bedre at lave selv, og det tager fa...
Afskårne blomster er tit lidt dyre, og de holder som regel også kun en uges tid. Jeg kvier mig lidt ved at spendere alt for meget på netop de afskårne. Især nu, hvor man kan få forårsblomster i...
Ein Teewurst-Aufstrich ohne Fleisch – ob das gut gehen kann? Aber klar kann es das und zwar mit diesem Rezept! Wir sind in unserer Familie echte Fleisch-Fans und weit davon entfernt Vegetarier...
Onsdag d. 24. Februar 2021
Noget i ovnen skriver om Tunmousse med Philadelphia flødeost – opskriftTunmousse med Philadelphia flødeost. <3 Uhm i dag får du opskriften på en rigtig nem og lækker mousse med tunfisk. Denne tunmousse er én af de rigtigt nemme, der hurtigt kan laves, for den er ...
Hvis du ind imellem spiser mellemøstlig mad, så kender du sikkert allerede baba ganoush. Hvis du ikke allerede kender den lækre aubergine dip, så lad mig advare: Der venter et afhængighedss...
Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 15:45 Læs mere om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter FriehlingL...
Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter Friehling Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 15:45 Læs mere om Interview: Forfatter og sous vide-ekspert Peter FriehlingL...
Ja, jeg er helt med på, at jeg lige i øjeblikket har fokus et helt andet sted end på bagning :-) Jo, der bliver bagt både kager, cookies og brød - men ikke sådan til andet end eget brug. D...
Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 10:41 Læs mere om Interview: Michael Museth fra Folkets MadhusLog ind eller opret en kont...
Interview: Michael Museth fra Folkets Madhus Emma Ahlgreen Haa ons, 24/02/2021 - 10:41 Læs mere om Interview: Michael Museth fra Folkets MadhusLog ind eller opret en kont...
Nakkekoteletter er ikke så dyre, men de kan være lidt besværlige at få både møre og smagfulde. De har brug for en god marinade og lang, rolig tilberedningstid. Får de det, bliver de møre, smag...
Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær Billede Henriette Kris… ons, 24/02/2021 - 08:17 Tid i alt 6 timer, 2 minutter ...
Chokolade chiagrød med granola, nicecream og friske bær Billede Henriette Kris… ons, 24/02/2021 - 08:17 Tid i alt 6 timer, 2 minutter ...
Hvis du indimellem spiser sushi, er du helt sikkert kommet forbi den skrigende grønne Goma Wakame, som serveres på langt de fleste sushirestauranter. Jeg har altid været glad for tangsalaten,...
Står du där vid köttdisken och funderar på vad kan man laga med högrev? Här hittar du smarta tips och goda recept för gryta, chili, grillning och rökning. » Besök Landleys Kök för fler god...
Tirsdag d. 23. Februar 2021
KalleMad skriver om Aachen Cathedral, Germany#architecture, #travel, #europe, #germany, #landscape
Tip: Har man ikke en stegeso eller en jerngryde med låg, der kan gå i ovnen, kan man bruge et dybt ovnfast fad dækket godt til med folie eller bagepapir.1 kg osso buco60 g mel1 tsk. salt 1/4 p...
Foråret er på vej. Når de varmere temperaturer, spirende blomster og fuglesang presser på, er det skønt at pakke en picnickurv med familien og tage ud. De varmere måneder er lige foran os,...
What are Nicotine Pouches? sandroll tir, 23/02/2021 - 11:32 Læs mere om What are Nicotine Pouches?Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
What are Nicotine Pouches? sandroll tir, 23/02/2021 - 11:32 Læs mere om What are Nicotine Pouches?Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
Det er ikke uden at ryste en smule på hænderne, at man lancerer en crowdfunding-kampagne. Vi var noget plagede af usikkerhed. Hvordan bliver projektet modtaget, er der nok, der vil støtte op og alt...
600 g kagerester uden creme (wienerbrød, sandkage eller lign.) 25 g mandelsplitter2 spsk. kakao½ dl jordbærmarmelade 2 tsk. vaniljeessens350 g marcipan1 spsk. konc. Jordbærsirup1 tsk. rød ...
Østersmayo Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 10:33 Tid i alt 7 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om ØstersmayoLo...
Østersmayo Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 10:33 Tid i alt 7 minutter Udbytte 3 personer Læs mere om ØstersmayoLo...
Stegte rosenkål Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 09:51 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Stegte ...
Stegte rosenkål Billede Per Asmussen tir, 23/02/2021 - 09:51 Tid i alt 10 minutter Udbytte 2 personer Læs mere om Stegte ...
Sidste søndag gik jeg tur i otte graders frost. I søndags var jeg på havearbejde i otte graders varme. Vi er kommet til den tid, hvor vinter og vår strides. Lunt i solen om dagen, hvor der er læ,...
Blåmuslinger i skøn forening med årstidens frugt og grønt. Samtidig er det altid nemt og hurtigt at tilberede blåmuslinger og de er sunde. Retten egner sig fint som forret, men kan også servers ...
Mandag d. 22. Februar 2021
KalleMad skriver om St Magnus Church, Orkney, Scotland#St Magnus Church, #Orkney, #Scotland
Koldhævede gulerodsbrud. <3 Halløj nogle lækre boller med gulerod du skal høre om i dag. De nemmeste boller, hvor dejen slet ikke skal æltes og bollerne ikke rulles ud. Smart! Disse koldhæved...
Kongen – eller generalen – af det “kinesiske” take-away køkken er General Tso kylling. Opfundet i Taiwan og mange variationer findes verdenen rundt. Dette er den hørup’ske efte...
I am making good progress on the this Oblique poncho sweater, where I brought the yarn at the knitting festival in Horsens close to one year ago. It is a very easy pattern to foll...
Indeholder reklame for Caviart. Crab cakes, eller krabbefrikadeller, er sprøde deller fra USA med fisket fyld. Her har jeg lavet en plantebaseret udgave – vegansk og glutenfri. Jeg har tilføje...
Her får du endnu en opskrift med kylling. Ingen tvivl om, at den bedste kylling får du, når du som her steger den hel, men “stjernen” i denne ret er nu alligevel sovsen – den smag...
Corona living apart i sommerhus. Ja hvad er det nu for en overskrift? Bare rolig. Intet drama, men bare lige en glad melding til dig her fra sommerhuset, hvor jeg arbejder hjemmefra p.g.a. Corona. Som...
Normalt har jeg samlet op på en uge - men i dag bliver det lidt fra weekenden, så derfor er det mandags glimt :-)Og hvilken weekend - vejrmæssigt - har det ikke været. Mildt og dejligt, med ...
Måske husker du, at vi i samarbejde med restaurant Hærværk i Aarhus for et års tid siden oprettede et crowdfundingprojekt omkring en bog. Det gik langt over forventning med hensyn til opbakningen,...
Når familien Danmark serverer spaghetti med kødsovs, rugbrødsmadder eller hvad der nu er de mest populære hverdagsrettter herhjemme, så står den på curry af en slags her i mit køkken. S...
Pizzasnegle med skinke – en nem og god opskrift på pizza snegle. Lækre pizzasnegle med skinke. Dejen er lavet med både grahamsmel og hvedemel og pizzasnegle bliver så gode og bløde med en s...
Dejlig pizza, der gøres mere festlig ved at bruge de blå congo-kartofler. Nem vegetarisk pizza, med en skøn smag. The post Blå kartoffelpizza appeared first on hannemad.dk.
Denne uge starter jeg endnu et forsøg på at få mit blodsukker til at ligge stabilt – Jeg/Vi får fisk næsten hver dag – hvis vi ikke får det til aften, får vi det til frokost til et ...
Foråret nærmer sig, og det betyder at vi snart er fri af vinterens kål- og rodfrugtsalater. Der er bestemt ikke noget i vejen med kål og rodfrugter, begge dele smager skønt, men det er så ...
Lækker svampet gulerods-appelsinkage Billede madsglunde man, 22/02/2021 - 09:30 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 1 kage ...
Lækker svampet gulerods-appelsinkage Billede madsglunde man, 22/02/2021 - 09:30 Tid i alt 1 time, 10 minutter Udbytte 1 kage ...
Islandsk lagkage Billede Henriette Kris… man, 22/02/2021 - 09:21 Tid i alt 30 minutter Udbytte 5 personer Læs mere om Is...
Islandsk lagkage Billede Henriette Kris… man, 22/02/2021 - 09:21 Tid i alt 30 minutter Udbytte 5 personer Læs mere om Is...
I den gamle forårssang , Når kommer våren vel?, der med spørgsmål og svar fortæller om alt det, der skal til, før det rigtigt bliver forår, er et af spørgsmålene: Når kommer stæren da? St...
Sugen på one pan-pasta? Detta recept på vegetarisk (lakto-vegetarisk) allt i ett-pasta med halloumi och champinjoner är enkelt att svänga ihop till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda r...
Søndag d. 21. Februar 2021
KalleMad skriver om ââ¬ÅArches at the monastery, Abu Gosh / Israel .ââ¬Â#flowers, #arches, #travel, #Tourism, #religious
Det herligste flotteste brød, man kan servere. Det vækker glæde og begejstring, når det kommer på bordet. Kan serveres til alt muligt, og er rørende nem at slå sammen. Selvfølgelig kræver det...
Nå, men endelig blev vi trætte af kål. Vi har brug for at se noget andet, så jeg har bestilt “Stop spild af mad” kassen fra Skagenfood, så må vi se hvordan det går. Og ellers er det...
En lækker amerikansk pie med rabarberfyld. Denne rabarbertærte har en sprød tærtedej og et syrligt tæt rabarberfyld. Tærten holder sig god i flere dage og er god både kold og lun. Indlægget Ra...
Jeg vidste egentlig godt, at der var noget som hed Kylling i Cola. Vi har aldrig fået det. Men jeg har hørt at det er sådan en rigtig familieklassiker mange steder. Men det har det var faktisk ikke...
Lørdag d. 20. Februar 2021
Anna-mad skriver om MadpandekagerDa jeg den anden dag fik lyst til lækre wraps til aftensmad, kom jeg i tanke om, at jeg jo faktisk havde alle ingredienser til at lave dem selv i stedet for at købe dem i supermarkedet. Derpå kom o...
Är du sugen på en god allt i ett-rätt? Denna potatis- och falukorvsgratäng med brysselkål är både god och enkel att laga till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.
Eller en del af en brunch. Man kan komme mange flere ting i, det handler egentlig bare om, hvad man kan lide, og dele op i tilberedningstider. Jeg lavede 4 portionsstørrelser, men man kan selvfølge ...
Ingenting ist ein Keks aus Südjütland. Ins Deutsche übersetzt würde er „Nichts“ heißen. Ingenting sind fester Bestandteil des Sønderjyske Kaffebord und bilden den Abschluss eines Kaf...
Det er vigtigt, at dine børn spiser sundt. Det er både godt for deres helbred, og det kan hjælpe dem med at udvikle gode madvaner senere i livet. Du kan således sørge for, at dine børn spiser su...
Fredag d. 19. Februar 2021
Noget i ovnen skriver om Blåbærkage med makroner – nem makronkageBlåbærkage. <3 Uhm - i dag får du opskriften på en lækker makronkage med blåbær og makroner.En meget nem kage, der ovenikøbet er rimelig fedtfattig også. Frugtkagen er perfekt at bage hele...
Madplan uge 8 – nem madplan til familien. Så blev det weekend, og snart er drengenes vinterferie slut. Det har været rigtig rart med en pause for skole og hjemme-skole. Vi har hygget os, slappet a...
Når sneen forsvinder, bliver både haven og landskabet så bart. Der er ingen blade på træerne eller sne på grenene, der kan bløde de skarpe kanter op eller sløre det nådesløst skarpe lys. Bil...
Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs Billede Sebastian Jespersen fre, 19/02/2021 - 15:24 Tid i alt 50 minutter Udbytte 2 Portioner ...
Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs Billede Sebastian Jespersen fre, 19/02/2021 - 15:24 Tid i alt 50 minutter Udbytte 2 Portioner ...
Manden i mit liv har fødselsdag idag. Vi plejer gerne at tage ud og spise, når en af os har fødselsdag, men det kan, på grund af corona-nedlukningen, ikke lade sig gøre denne gang. Så er d...
For et par dage siden blev den nybyggede køkkenvitrine frigjort til indflytning. Eller til delvis indflytning, for de øverste skabe er færdige, mens der endnu mangler lidt arbejde og låger på und...
Ugens bedste vin er lavet af Barolo-producenten Davide Rosso, der i 2016 købte en godt beliggende vinmark på Etna. Området har de senere år vist sig at have et kæmpe potentiale, og det fornemmes ...