Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Søndag d. 2. Oktober 2022

Bare Go' mad skriver om Havregrynscookies

Ingen forhåndsvisning.

Madens Verden skriver om 10 mest populære opskrifter i septembers nyhedsbrev

Det er de lækre efterårsretter, der har været populære i september måneds nyhedsbrev her fra Madens Verden. Se de 10 mest populære retter. Kylling på kartoffel-porrebund, alt i et fad med okse...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for oktober måned

Her i oktober vil jeg bruge nogle bokse med rester (der er nogle stykker) Jeg har frosset tomater + rester af tomatsalat – de poser fungerer som tomater på dåse og når drivhuset sidst på som...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 40

Ugens madplan uge 40 giver dig inspiration til næste uges aftensmad. Du får syv lækre opskrifter til aftensmad og en skøn kage til weekenden. Hvad skal vi have at spise? Hører du også tit det s...

Madens Verden skriver om Forloren hare - opskrift på en klassiker med vildtsovs

Forloren hare svøbt i bacon og vildtsovs er en klassisk dansk ret. Her får du Danmarks bedste opskrift på forloren hare – det ovnstegte farsbrød med en lækker sovs til. Forloren hare med bacon...

Madens Verden skriver om De bedste tebirkes - meget nemme at bage

Se hvordan du laver de bedste tebirkes på kort tid. Tebirkes laves af en nem wienerbrødsdej, men det er på ingen måde svært. Opskriften giver 8-10 birkes. Tebirkes er gode til morgenbordet, og s...


Lørdag d. 1. Oktober 2022

Mad for madelskere skriver om Kanelsnegle i fad

Find hele opskriften på Kanelsnegle i fad hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Hjemmelavede tortilla chips i airfryer el. ovn

Hjemmelavede tortilla chips. Uhm så sprøde, lækre og super nemme at lave i airfryer eller ovn. Her får du lige et genialt stop madspilds tip fra mig. Kender du dét med lige at have et par tortill...

KalleMad skriver om The maiden tower at Devin Castle, on the shores of Danube river, Slovakia

#river, #castle, #medieval, #Chateau, #danube

Katrine Juul Fear No Food skriver om MadMestring – det er min mad, så pil ned af min tallerken med dine moralske skrupler

Ved du hvorfor, at det er så sindsygt vigtigt, at arbejde med begrebet Madmestring og hvorfor det giver så god mening på den lange bane? Well … spoiler: Fordi det giver dig magten tilbage. Ti...

Piskeriset på eventyr skriver om Søde courgettemuffins med chokolade

Jeg har gang i ovnen i dag, og her fik jeg lige sneget en lille portion courgettemuffins ind, da jeg alligevel skulle lave grøntsagslasagne samt bage en række grøntsager til andre madprojekter. Jeg...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Efterårspynt og ballade i Flensburg

I går var vi på den traditionelle tur til Flensburg på Husbondens fødselsdag. Vi gik strøgtur, vi spiste frokost på Die Weinstube i Rote Strasse og var på indkøb. Fornuftige indkøb, dagligvar...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 40

Mandag: Kylling m. savoykål og sur-sød sovs. Ris til. Tirsdag: rugbrød m. hamburgerryg og røræg Onsdag: Svampetærte. Salat m. glaskål og æbler. Torsdag: Hønsekødssuppe m.kød og melboller. K...

Anna-mad skriver om Madplan uge 40

Denne uge står på en masse godt. Det er i hvert fald en indbydende omgang madplan uge 40, hvis du spørger mig. Varmende retter, smagsfulde bidder, farvestrålende mad. Det kan kun blive godt! Hvad ...

Madens Verden skriver om Ugens vine: 5 stjerner til argentiner til 49,50 kr.

Her får du ugens vine fra vinkender Jan Sørensen, der hver uge giver stjerner til de vine, supermarkederne har på tilbud i denne uge. En meget flot uge i supermarkederne, hvor især Brugsen, Irma ...

Landleys Kok skriver om Höstig vegolasagne med svamp, vitlökar och kikärtor

Detta recept på höstig vegolasagne med svamp, vitlökar och kikärtor blir en god och mustig lasagne som passar bra att svänga ihop till kvällens middag. » Besök Landleys Kök för fler goda rec...

Madens Verden skriver om Retter i fad: Her er 10 lækre og inspirerende opskrifter

Retter i fad er ofte både nemme og lækre, og så er de samtidig gode på travle hverdage. Her får du mine ti bedste opskrifter på mad i fad. Jeg elsker retter i fad. Dels er disse ovnretter nemme...

Madens Verden skriver om Pærekage med chokolade i springform

Her får du en nem opskrift på den bedste pærekage. Kagen kan bages i springform eller bradepande, og den er med lidt kanel og chokolade. Pærekage er en dejlig kage, der er bages med masser af pæ...

Madens Verden skriver om Ovnretter - 10 opskrifter på nem og god mad i ovn

Her får du opskrifter på 10 lækre ovnretter. Mad i ovn er ofte nem mad med masser af smag, og disse er de mest populære på Madens Verden. Ovnretter er altid populære som aftensmad, og det forst...


Fredag d. 30. September 2022

Hashtagmor skriver om Madplan 02.10.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Madens Verden skriver om Græskarsuppe - opskrift på cremet suppe med græskar

Her får du min bedste opskrift på en cremet græskarsuppe. Suppe med græskar er både nem og hurtig at lave, og opskriften er med billeder. Cremet græskarsuppe er en lækker efterårsret med de g...

GastroMand skriver om VIN UDEN PIS: Endnu mere Italien

Indlægget VIN UDEN PIS: Endnu mere Italien blev først udgivet på Gastromand.dk. Italien er et vinland, der bliver ved med at give. For nyligt var der i København smagning på vine fra Valtellina....

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 40

Find hele opskriften på Madplan uge 40 hos Mad for Madelskere.

Ostesnak skriver om Vind ost: Ostesnak fylder 10 år

Ostesnak fylder 10 år. Vi fejrer bloggens fødselsdag med en konkurrence, hvor du kan vinde... ost!

KalleMad skriver om Stairway, Chatsworth House, Derbyshire, England

#Stairway, #Chatsworth House, #Derbyshire, #England

Familiefletninger skriver om Gode råd til at finde jeres næste familiebil

Leder I efter jeres næste familiebil? Det kan være svært, at finde ud af hvilken familiebil som opfylder alle de behov, som i måtte have. Den bil som synes perfekt til andre, er måske ikke den bi...

Månebarnet skriver om Produktanmeldelse – Relevant

For et par år siden testede og anmeldte jeg en deodorant her på bloggen, det allerførste produkt fra danskproducerede Relevant. Jeg har været enormt glad for den. Ikke kun fordi er den er meget ef...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 40.

Så nåede vi en madplan til uge 40 og dermed også den 1. oktober. Og skoven er begyndt at falme rundt omkring. For mig betyder 1. oktober også, at vi for alvor har taget hul på efteråret. Godt no...

Gastromad skriver om Gryderet med Svinekød

Opskrift på en lækker og meget nem gryderet med svinekød, som passer utrolig godt til en travl hverdags aftensmad. Sammen med ris til flere dage får du her en gryderet til flere dage. Noget så en...

Drop Slankekuren skriver om Weekendwok

Denne weekendwok her blev til en søndag eftermiddag, hvor vi ikke gad lave mad. Vi kiggede i køleskabet, hev wokken frem, og det blev så til denne ret. Hurtig at lave, få brugt dine rester, nem at...


Torsdag d. 29. September 2022

CPH Foodie skriver om Burrata med figner, blommer og pinjekerner

Hjemme hos os er burrata ikke kun noget man spiser om sommeren med tomater og basilikum. Om efteråret, smager det fantastisk med sæsonens frugt og en god balsamico. Burrata med figner, blommer og pi...

Piskeriset på eventyr skriver om Efterårs fizz

Vejret indbyder til en efterårsdrink, så hvad siger du til en efterårs fizz med cider? Jeg har set Autumn Fizz flere steder på nettet – blandt andet hos Town & Country – og jeg har...

Noget i ovnen skriver om Squash fritter – lækre sprøde squashfritter

Squash fritter. Uhm vores nye livret her i familien. Lækre sprøde oliestegte squashfritter, du kan stege på pande, i ovn eller airfryer. Halløj hvor smager disse fritter bare godt og så er de hel...

Familiefletninger skriver om D-xel er perfekt til alle der sætter pris på kvalitet og god pris

D-xel er et trendsættende modebrand til piger, der tilbyder stilfulde og unikke designs. Mærkets kollektioner er altid i topklasse med fede farver og mønstre, der får deres tøj til at skille sig ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blomkålsgratin

Lige nu er blomkålene store, friske og faste – og på tilbud rigtig mange steder. Det betyder blandt andet en helt traditionel og gammeldags blomkålsgratin hos os. Mange har faktisk helt glemt...

Hashtagmor skriver om Lammefilet tilberedt sous vide med kartoffelmos og brun sovs.

Denne lammefilet tilberedt sous vide med kartoffelmos og brun sovs er super efterårsagtigt. Jeg serverer den med en græsk inspireret tomat salat med agurk som passer perfekt hertil. Sous vide lammef...

KalleMad skriver om Early Autumn Lake, Bulgaria

#Early Autumn Lake, #Bulgaria

Madens Verden skriver om Spøgelses-småkager - søde gys til Halloween

Spøgelses-småkager er uhyggelig fine at servere til Halloween. Bag dem selv eller sammen med børn, som vil elske at dekorere dem. Spøgelses-småkager ser dekorative ud på ethvert Halloween-bord....

Mia Sommer skriver om Tofu-postej

Denne postej smager skønt og kan nemt erstatte den traditionelle leverpostej på ethvert frokostbord, og så er den nem at lave, for der er intet, der skal koges eller forberedes i forvejen. Postejen...

Landleys Kok skriver om Köttfärspanna med haricots verts, morötter och ris

Vill du laga något enklare i veckan är denna köttfärspanna med haricots verts, morötter och ris perfekt att svänga ihop till middag. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Valdemarsro skriver om Svampetærte med bacon

Opskrift på en dejlig svampetærte med bacon, som er virkelig lækker at servere til aftensmad og til en god frokost. Det er en herlig efterårstærte, som smager skønt af svampe og krydret bacon, s...

Drop Slankekuren skriver om Bøf bourgogne med ærtemos

Dejligt, mørt kød med en let smag af det røgede bacon. Herlig bøf bourgogne. Men den tager sin tid på komfuret, hvor den jo heldigvis stort set passer sig selv. Denne opskrift Bøf bourgogne med ...

Madens Verden skriver om Nem gryderet med kylling

Min opskrift på en nem gryderet med kylling, som hele familien vil elske. Med kyllingebryst i tern, peberfrugt, gulerødder og paprika. Mums. Denne gryderet med kylling er en lækker allround opskri...

Madens Verden skriver om Italiensk kyllingefad med tomat og parmaskinke

Få min opskrift på italiensk kyllingefad, der er nem omgang mad i fad. Her steges kyllingestykker med grøntsager i ovn, og serveres med pasta. Italiensk kyllingefad er en utrolig nem aftensmad med...

Madens Verden skriver om Rengøring af bradepander så de bliver som nye

Rengøring af bradepander kan være hårdt arbejde. Her får du de bedste tips til at fjerne indgroet fedt og snavs uden det store besvær. Rengøring af bradepander og bageplader er noget af det væ...


Onsdag d. 28. September 2022

Noget i ovnen skriver om Airfryer – mine råd til dig der vil købe

Airfryer. I dette indlæg vil jeg bringe mine råd og anbefalinger, til dig der skal købe airfryer. Reklame. Indlægget indeholder reklamelinks  Jeg har samlet mine tips til dig, da jeg i disse dage...

www.madforlivet.com skriver om Rosenkålssalat med mandler og citrusdressing

Rosenkålssalat med mandler og citrus-dressing er en let og lækker salat, som jeg har kreeret til bogen Det kærlige måltid. Du finder opskriften, som kan serveres som en … Læs mere → I...

Madens Verden skriver om Kiwi - fakta og viden - og derfor skal du spise skrællen

Her kan du læse alt om den sunde kiwi, der kan købes året rundt. Se hvad kiwien indeholder, og læs også hvordan du altid skal spise kiwis med skrællen på. Kiwi er en af de sundeste frugter, og...

Vinblog skriver om Rhône viser igen gode takter

Er Côtes du Rhône-Villages det bedste og mest sikre valg man kan foretage med rødvin? Det er måske ikke et rungende ja, men det er godt nok tæt på. Denne aften var jeg inviteret til en smagnin...

Louises Madblog skriver om Pad thai med rejer

Her kan du finde min bedste opskrift på pad thai med rejer. Det er en simpel men meget smagfuld ret, der især er kendt fra det thailandske gadekøkken. Pad Thai med rejer er en meget autentisk thail...

Henriks madblog skriver om Jalapeno sauce

Denne Jalapeno sauce er lavet med rød Jalapeno Big Chili, som er er lidt større end den normale Jalapeno. Den er opkaldt efter dens oprindelsessted Jalapa (Veracruz) i Mexico. Jalapenos er ikke bare...

Mad for madelskere skriver om Moussaka

Find hele opskriften på Moussaka hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Bagels - bedste New York style bagels

Amerikanske bagels er saftige og kendte for deres lækre krumme, som er unik. Med forskeligt drys sender de dig direkte til New Yorks gader. De bedste New York style bagels er de berømte boller med ...

herzelieb skriver om Kartoffelkrapfen Rezept – Kartoffel-Fingerfood vom Feinsten!

Kartoffelkrapfen sind ein tolles Fingerfood. Und wer jetzt unwillkürlich an Kroketten denkt, liegt völlig falsch. Die meisten verstehen unter Krapfen, Berliner – und mit ihnen haben diese klei...

Anna-mad skriver om Rustik tomattærte med mascarpone og pesto

I dag får du en opskrift på en rustik tomattærte med mascarpone og en grov, hjemmelavet pesto. Jeg elsker elsker elsker tærter i alle former! Det er faktisk ofte det, jeg tyer til, når jeg ikke v...

Mad for madelskere skriver om Mumie pølsehorn

Find hele opskriften på Mumie pølsehorn hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Glutenfri frøkiks

Klimamad – det er titlen på en bog, som jeg faldt over på biblioteket forleden. En bog, jeg ikke tidligere er stødt på – og den unge svenske forfatter har jeg heller aldrig hørt om f...

Madens Verden skriver om Opskrifter på vegetarfrikadeller - fra ris til rødbede

Her får du 10 forskellige opskrifter på vegetarfrikadeller, som er sunde og lækre. Find for rødbededeller, risfrikadeller og broccolideller. Vi har udviklet mange forskellige opskrifter på veget...

Drop Slankekuren skriver om Stegt svinelever med krydrede linser

En ganske almindelig sund omgang stegt svinelever med dejligt, sundt tilbehør og evt. en klat dressing. Hurtigt og nemt. Denne opskrift Stegt svinelever med krydrede linser blev udgivet først på D...

Vinexpressen.dk skriver om Speederen i bund med udkants-bordeaux fra Blaye

Ugens vinhit, Château Fontarabie, kommer fra Bordeaux, og den har fået masser af medaljer i internationale vinkonkurrencer. Nu er medaljer jo ikke altid en garanti The post Speederen i bund med udka...

Madens Verden skriver om Den sorte gryde - gryderet med få ingredienser

Den sorte gryde er en populær gryderet, der laves med svinemørbrad. Indholdet kan varieres, men gryderetten skal være med fløde og krydderier. Her er min bedste opskrift på den sorte gryde, som ...


Tirsdag d. 27. September 2022

Bare Go' mad skriver om Rødbedebøffer

Ingen forhåndsvisning.

Min Madopskrift skriver om Grøntsagsgalette med champignons

Grøntsagsgalette med champignons og grønkål kan serveres både som hovedret eller en del af en buffet. Skær galetten ud i slice på forhånd. Indlægget Grøntsagsgalette med champignons blev fø...

Emma Martiny skriver om Meditation – Sæt en intention

Vi håber, du har lyst til at tage et øjeblik for dig selv med denne meditation – sæt en intention. Her får du mulighed for at vælge præcis, hvad dit fokus for dagen skal være. Det kan væ...

Susanne Pagh skriver om Vaniljeis – parfaitis

En ægte parfaitis med æggeblommer, piskefløde og masser af vanilje. Denne vaniljeis er helt uden særlige ingredienser eller brug af ismaskine. Ligetil og enkel – og perfekt som tilbehør i masse...

hannemad skriver om Bagt havregrød med græskar

Denne skønne bagte havregrød er fyldt med det gode fra efteråret. Græskar og nogle varme krydderier der giver en fantastik god morgenmad. The post Bagt havregrød med græskar appeared first on ha...

Spiselig skriver om Inviter dine venner til en hyggelig middag

Trænger du til en aften med gode venner og sjove samtaler? Så kan det være en god idé at invitere dine venner til en hyggelig middag, så I kan få noget kvalitetstid sammen. Der findes nemlig int...

Noget i ovnen skriver om Hel kylling i airfryer – nem opskrift

Hel kylling i airfryer. Kan man virkelig stege en hel kylling i airfryeren? Jeps det kan man. Det er super nemt og den bliver sprød og lækker. Indeholder reklamelink Jeg elsker min airfryer! Især i...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Mon det var de sidste sommerdage?

Når man kigger ud ad vinduet i dag, kan man godt få den tanke, at vi har haft de sidste sommerdage i sidste uge og i weekenden. Det regner, og himlen er grå. Skyerne hænger næsten nede ved gummis...

Madens Verden skriver om Hokkaido med bacon i ovn som lækkert tilbehør

Her er den bedste opskrift på hokkaido med bacon, som bages i ovn. Her bindes baconskiver rundt om både af græskar, og det smager fantastisk. Hokkaido med bacon er en perfekt måde at tilberede de...

Mad med glød skriver om Varmende efterårssuppe med hokkaido og røde linser

Så er det blevet suppevejr igen. Sådan et regnfuldt og fugtigt vejr. Og dagene er på magisk vis blevet kortere. Det kommer bag på mig hvert år, hvor hurtigt de […] The post Varmende efterå...

Landleys Kok skriver om Picklad djungelgurka

Har du odlat egen djungelgurka? Varför inte göra picklad djungelgurka? Det här är ett gott tillbehör till höst- och vintermaten som är enkelt att göra. » Besök Landleys Kök för fler goda r...

Madens Verden skriver om Risfrikadeller - lækre deller af dine rester

Risfrikadeller med nødder, gulerødder og krydderurter er lækre, sprøde deller, som kan bruges i madpakken eller til aftensmad med tilbehør. Risfrikadeller smager skønt, og så er det en oplagt ...

Madens Verden skriver om Semifreddo med figner og valnødder

Semifreddo er en italiensk isdessert, som laves helt uden en ismaskine. Den smager helt fantastisk med figner og valnødder som her. Semifreddo med figner og valnødder er en italiensk dessert, som s...

Drop Slankekuren skriver om Bagt laks med grøntsager

Laks er nok den fisk, der er flest, der synes om. Mange, som hævder, de ikke kan lide fisk, spiser laks. Her er den bagt og med skønt tilbehør. Denne opskrift Bagt laks med grøntsager blev udgivet...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 39

Ugens madplan uge 39 giver dig opskrifter på aftensmad til hele ugen. Opskrifterne er lette at gå til, velsmagende og passer til årstiden. Ugens madplan fra Madens Verden giver dig i den kommende ...

Madens Verden skriver om Gryderetter - de bedste opskrifter på en god gryderet

Gryderetter er både hyggelige og lækre, og så har de masser af smag. Her er nogle af de allerbedste retter med simremad i gryden. Jeg elsker gryderetter, og især i efterårs- og vintermånederne ...

Madens Verden skriver om Laks med kartofler og grøntsager i ovn som mad i fad

Her er min opskrift på laks med kartofler og grøntsager i fad. En nem fiskeret, som alle kan lide, og som du laver i et fad i ovnen. Laks med kartofler og grøntsager i fad i ovn er en dejlig hverd...

Familiefletninger skriver om 5 sociale aktiviteter for hele virksomheden

Der er mange fordele ved at lave sociale aktiviteter for hele virksomheden. Det kan være med til at styrke sammenholdet mellem medarbejderne, det kan være med til at skabe bedre arbejdsrelationer og...


Mandag d. 26. September 2022

Piskeriset på eventyr skriver om Rejer i papillote

Så er jeg tilbage i majs-benspændet, da jeg har lavet rejer i papillote (bare rolig, der er majs i, selvom det ikke fremgår i af rettens navn). Det er en hurtig og let måde at lave aftensmad på, ...

KalleMad skriver om Rain makes everything a bit brighter, Exbury Gardens, Hampshire, England

#rain, #great britain, #Tourism, #europe, #england

Paleolivet skriver om Sundhedsaften i Hillerød: Overskud til mere

 En aften med fokus på din sundhed og dit overskud06.10 KL. 19:30Livet er sjovere, når du har energien til at være kreativ, opleve og dyrke det du holder af.Denne aften vil Malene Dollerup fra...

Bagvrk skriver om Salte vandbakkelser med tunmousse – choux au craquelin til forret

De er svære at finde opskrifter på, de salte vandbakkelser. Der er masser af choux au craquelin til det søde køkken, men hvorfor ikke bage dem til en lille forret, en snack til velkomstdrinks elle...

Maden i mit liv! skriver om Kylling med cashew.

Kylling med cashew eller cashew kylling. En superlækker, nem og lynhurtig thai ret, som vi er ualmindeligt glade for herhjemme. Saftig kylling og sprød-møre grøntsager med cashewnødder i en sød-...

Henriks madblog skriver om Tærte med pærer, valnødder og chokolade

Denne lækre tærte med pærer, valnødder og chokolade er en rigtig efterårstærte. Tærtebunden er en klassisk mørdej. Fyldet er en dej lavet med blandt andet valnødder og kanel. Det er med til b...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Agerhøne – grydestegt med æbler og cider

Jagten på agerhøns er i gang (og bliv ikke bekymret for bestanden – her er mange, og jægerne sætter flere ud hvert år). Husbonden havde været til træningsdag med Maggie, og han havde et p...

Madens Verden skriver om One pot lasagne med pesto og kylling

One pot lasagne indeholder blandt andet blomkål, pesto og kylling. En rigtig hyggeret til en kølig aften. Og så passer den sg selv i ovnen. One pot lasagne er virkelig nem at lave, for du skal bar...

Valdemarsro skriver om Gumbo med kylling

Gumbo er en lækker og krydret ret fra creoler køkkenet i Louisiana. Her har jeg lavet den skønne ret med kylling, krydret pølse, peberfrugter, bladselleri og ikke mindst roux, som er en hvedemel o...

Mad for madelskere skriver om Blåbærtærte med frangipane

Find hele opskriften på Blåbærtærte med frangipane hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Karrykødsovs med ris og grøntsager

Sådan laver du en lækker og børnevenlig karrykødsovs. En skøn opskrift, der i smag minder om boller i karry. Serveres med kogte ris og grønt. Karrykødsovs med ris er en skøn aftensmad, som er...

Stinna skriver om Grillet brød med tomat

Grillet brød med tomat, mozzarella og frisk basilikum. Mangler du en nem idé som tilbehør til grill? Så prøv disse virkelig nemme… The post Grillet brød med tomat appeared first on Stinna....

Madens Verden skriver om Sød kartoffelkage med skøn flødeostecreme

Sød kartoffelkage indeholder lækre krydderier, og smager skønt med en cremet flødeostfrosting. Passer perfekt sammen med en god kop kaffe. Sød kartoffelkage med flødeostecreme minder på en må...

Drop Slankekuren skriver om Gryderet med butterbeans, kidneybønner og kylling

Skøn gryderet med kidneybønner og butterbeans, fjerkræ og bacon. Superlækkert. Denne opskrift Gryderet med butterbeans, kidneybønner og kylling blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Sigøjnerschnitzel med pommes frites, ærter og sovs

Sigøjnerschnitzel (eller zigeunerschnitzel) er en populær ret i Tyskland og Østrig, og her er den bedste opskrift med paprika, løg og peberfrugt. Sigøjnerschnitzel er nærmest en nationalret i T...

Familiefletninger skriver om Sådan vælger du de rette boxershorts

Boxershorts er en af de mest populære herreunderbukser, og det er ikke uden grund. De er behagelige at have på, de sidder godt på kroppen, og de fleste mænd føler sig veltilpasse i dem. Men hvord...


Søndag d. 25. September 2022

KalleMad skriver om

#Bologna, #Italy, #Europe, #City

Piskeriset på eventyr skriver om Wok med peberfrugter

Denne wok med peberfrugter og squash fik jeg ideen til, da jeg fandt nogle økologiske peberfrugter på tilbud tidligere på ugen. Jeg besluttede hurtigt, at de skulle steges, og pludselig slog det mi...

Madens Verden skriver om Ugens vintest: Ugens bedste vin er fra Italien og en god madvin

Hver uge læser vinkender Jan Sørensen tilbudsaviser i jagten på de bedste vine på tilbud i denne uge. Se hvilke han giver flest stjerner. I denne uge er godt 150 vintilbud kogt ned til 20 vine (h...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Frø – gem lidt selv

Hvis du endnu ikke har taget frø af sommerens tomater, kan det stadig nås. Selvfølgelig kan det det. Vælg de mest modne tomater på planten og lad dem eventuelt eftermodne i vindueskarmen et par d...

KalleMad skriver om Helping Hands, China

#Helping Hands, #China

Madens Verden skriver om Aristokrater - småkager med mandler

Aristokrater er lækre småkager, der blandt andet laves med hakkede mandler. Her er den nemme opskrift på kagerne, der er hurtige at bage. Aristokrater er en af mine yndlingsmåkager, og det er en ...

Mad med glød skriver om Blondie med kikærter, mandler og mørk chokolade

Her kommer den første opskrift på noget sødt i en længere periode. Årsagen er nok at jeg har nået et mæthedspunkt i forhold til alt det søde, da jeg lige har […] The post Blondie med ki...

Evas Køkken skriver om Gammeldags Æblekage

 Æblesæsonen er over os. Vores to æbletræer har været gavmilde ved os i år. Det er vist første gang at vi har så stor æblehøst.  Det er er par år siden, at jeg sidst har lavet en ...

Noget i ovnen skriver om Blommetærte med marengs – nem kage

Blommetærte med marengs. Uhm i dag får du opskriften på en svampet og lækker blommekage med kokos marengs. Vi skulle på hos søde mennesker kaffevisit i weekenden og jeg havde lovet at tage kage ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Røntveds – et galleri og en have

Er du på Mors – eller bare næste gang, du kører over Mors måske på vej til Thisted – er der et stop, du skal tage. Drej fra Rute 26 ad Vestmorsvej. Den første vej på venstre hånd h...

Landleys Kok skriver om Råglimpa med aprikoser, solrosfrön och 4-kornskross

Trött på de fluffiga vetelimporna? Denna råglimpa med aprikoser, solrosfrön och 4-kornskross blir en rustikare frukostlimpa som bakas med surdeg. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Kyllingegryde med fløde og paprika

Kyllingegryde er en dejlig ret, der laves med kyllingebryst, fløde og paprika, og samtidig er kogetiden kort. God hverdagsmad med kogte ris. Kyllingegryde er meget nem at lave, da retten dels koges ...

Familiefletninger skriver om Hvad skal du tænke på ved belysning til erhverv?

Hvordan vælger du den rette belysning til erhverv? Her er der mange ting, du bør tage stilling til, og til at starte med kan du passende se på, om du lyser op for kunders eller ansattes skyld. Lyse...


Lørdag d. 24. September 2022

Madens Verden skriver om Jordskokkesuppe - lækker suppe med jordskokker

Her får du min opskrift på en skøn kartoffel jordskokkesuppe. Det er en nem og cremet suppe, der fungerer som både forret og let hovedret. Jeg elsker jordskokkesuppe – den har en vidunderlig sm...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 39

Her kommer en vaskeægte “sidst på måneden” plan. Vi bruger hvad vi har i køl og frys, og ser hvor langt vi når. Mandag: Kartoffel/porresuppe Tirsdag: Kylling og linser. Salat af det d...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Den bedste ferie med hunde

Den bedste ferie, vi kan holde med hundene, er ganske enkelt en efterårstur med camping på Mors. Ja, ja. Jeg ved det. Vi er vilde med det sted, og jeg har skrevet om det mange gange før. Mindst én...

www.madforlivet.com skriver om Collagen – det nye sort

Collagen er det nye sort for hud, hår og øjne, og mange forskellige typer collagentilskud er de seneste år dukket op med stor hast. Og det er ikke … Læs mere → Indlægget Collagen R...

Mad for madelskere skriver om Havregrynskager med smørcreme

Find hele opskriften på Havregrynskager med smørcreme hos Mad for Madelskere.

Mad for madelskere skriver om Hjemmelavet ketchup

Find hele opskriften på Hjemmelavet ketchup hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 39

Mmh det er en god menu i denne omgang madplan uge 39. Fyldt med æbler, svampe, rodfrugter, toppings, mad med ske og i skåle, comfort food og meget andet. Det er for alvor blevet efterår, og det for...

Spis Med skriver om En Kylling=Tre Måltider

Man kan få tre måltider ud af en kylling, klassisk dansk suppe, hvor man bare bruger kyllingen til at koge suppen på. Thai suppe med kylling og tarteletter med høns i asparges. Det at koge suppen,...

Piskeriset på eventyr skriver om Food & Friends

Lid tidligere på måneden var gemalen og jeg et smut forbi Vejle, og her spiste vi frokost på byens ældste café, Food & Friends. Jeg havde nemlig set, at man kunne få et bredt udvalg af slide...

Familiefletninger skriver om Løft dit hjems charme til nye højder med brug af dansk design

Er du på udkig efter måder at tilføje et strejf af dansk design til din boligindretning? Dansk design handler om enkelhed, funktionalitet og skønhed. Det er en populær stil der stammer fra Danmar...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 39

Find hele opskriften på Madplan uge 39 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Mørbradbøffer med bacon og bearnaise mayo

Få min opskrift på mørbradbøffer med bacon og en nem bearnaisemayo. Lækker aftensmad, der også serveres med pommes frites og kogte ærter. Mørbradbøffer med bacon og bearnaise mayo er en dejl...

Madens Verden skriver om Hjemmebagt æblekage med marcipan og kanel

Se hvordan du laver den bedste æblekage med marcipan. Æblekagen bages i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. Kagen skal have 50 minutter i ovnen. Æblekage med marcipan. Det er da noget a...

Madens Verden skriver om Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater er lækker aftensmad. Her er min opskrift, og du kan også komme mozzarella ind i kyllingefileterne. Med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med soltør...


Fredag d. 23. September 2022

Hashtagmor skriver om Madplan 25.09.22

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

KalleMad skriver om Tree Tunnel, Cades Cove Loop Road, Tennessee

#Tree Tunnel, #Cades Cove Loop Road, #Tennessee

Madens Verden skriver om Indiske paratha - fladbrød med blomkålsfyld

Indiske fladbrød med fyld af blomkål og krydderier, også kaldt paratha, er superlækre. Og så er de også både hurtige og nemme at lave. Indiske fladbrød med fyld af blomkål er traditionelt se...

www.madforlivet.com skriver om Opskrift på Glutenfri Burgerboller

Det tager ikke lang tid selv at bage sine glutenfri burgerboller, og de er lækrere og luftigere, når de er nybagte på gode glutenfri råvarer. Indlægget Opskrift på Glutenfri Burgerboller blev vi...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 39.

September går sin gang, og bortset fra et par enkelte (og særdeles tiltrængte) regnvejrsbyger, så nyder vi det skønne sensommervejr. Nu venter så en ny uge og dermed også en madplan til uge 39....

GastroMand skriver om Er det helligbrøde: Brunsviger-cheesecaken er her!

Indlægget Er det helligbrøde: Brunsviger-cheesecaken er her! blev først udgivet på Gastromand.dk. Er det helligbrøde: Brunsviger-cheesecaken er herLæs mere Indlægget Er det helligbrøde: Bruns...

Vinexpressen.dk skriver om Ugens vinhit – vidunderlig sangiovese fra Romagna

Ugens vinhit er en vidunderlig sangiovese fra Maria Galassi i Romgna. Samtidigt er det noget af det mest velsmagende og ærlige vin, jeg længe har The post Ugens vinhit – vidunderlig sangiovese fra...

www.madforlivet.com skriver om Hvad er cøliaki/glutenallergi?

Glutenallergi/cøliaki er en kronisk tarmsygdom, der udløses ved indtag af glutenholdige fødevarer. I dette indlæg gennemgår vi de hyppigste symptomer på glutenallergi – og hvordan det diag...

www.madforlivet.com skriver om Glutenfri – hvad er gluten, og hvorfor skal man spise glutenfrit?

Min store guide til en glutenfri levevis. Her får du svar på dine spørgsmål om gluten og en glutenfri kost, samt udvikling af potentielle symptomer og sygdomme, der kan være forbundet med indtag ...

Mad for madelskere skriver om Blomkålsgratin

Find hele opskriften på Blomkålsgratin hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Kyckling i ugn med potatis, morötter, bönor och gräddiga kantareller

Denna kyckling i ugn med potatis, morötter, bönor och gräddiga kantareller gör jag med kycklingfiléer. Det här är en riktigt höstig och god helgrätt. » Besök Landleys Kök för fler goda re...

Drop Slankekuren skriver om Grøntsagsbiksemad

Det sker tit, at vi har grøntsagsrester, som vi har svært ved at få brugt. Dem kan man lave grøntsagsbiksemad af. Det er nemt og hurtigt. Brug hvad du har. Denne opskrift Grøntsagsbiksemad blev u...


Torsdag d. 22. September 2022

Noget i ovnen skriver om Kanel panna cotta med karamelliserede æbler

Kanel panna cotta. Uhm her får du opskriften på en lækker fløde panna cotta med kanel og karamelliserede æbler. Wow en lækker dessert! Verdens bedste panna cotta - en skøn cremet, flødedessert...

Hashtagmor skriver om Gyros i fladbrød med tzatziki

Virkelig lækker gyros opskrift på svinekøds gyros i fladbrød med tzatziki. Jeg bruger hjemmeblandet gyros krydderi her i min gyros opskrift og det smager skønt sammen! Gyros i fladbrød med tzatz...

Piskeriset på eventyr skriver om Majsfritter

Jeg vender tilbage til majs-benspændet med disse majsfritter, som du kan servere som snack eller bruge som tilbehør til en hovedret. De er saftige og har en vis sødme på grund af majsene. Jeg tog ...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Samarbejde mellem dyr, jord, planter og mennesker

Hvad kan de? Spørger nogen altid forventningsfuldt, når vi har besøgende til rundvisning på gården. Og det er et godt spørgsmål. Absolut. De kan ikke rigtigt noget særligt, svarer jeg, det er ...

Vinexpressen.dk skriver om Østrigs vindistrikter og mange druesorter

Siden kølervæskeskandalen i 1985, hvor nogle få producenter puttede diethylen-glykol i deres vin for at gøre den federe og rigere, har østrigsk vinproduktion kæmpet for The post Østrigs vindist...

Madens Verden skriver om Havrekiks - sprøde kiks med havregryn

Her er opskriften på hjemmebagte havrekiks. Det er sprøde kiks med masser af sunde, grovvalsede havregryn. Kiksene er meget nemme at bage. Havrekiks er altid en populær snack, og her har jeg lavet...

Emma Martiny skriver om At have sig selv med, når livet tager kvantespring med Camilla Julie Skov Hansen

I denne episode deler Camilla Julie Skov Hansen ud af den rejse, hun og virksomheden Sorelle Jewellery har været på det sidste år. Det har i den grad været et kvantespring af dimensioner, hvor Sor...

Madens Verden skriver om Gin & Tonic sorbet - cremet is med gin og tonic

Her får du min bedste opskrift på Gin & Tonic sorbet, der er super lækker is med både gin og Pellegrino tonic. Kan laves med eller uden ismaskine. Gin & Tonic sorbet er super lækkert til...

KalleMad skriver om Churfirsten / Switzerland

#svizzera, #alpen, #travel, #europe, #landscape

Gastromad skriver om Jambalaya med Kylling

Jambalaya er en klassisk cajun kreoler risret med kylling, lækker krydret pølse og rejer til. Opskriften er traditionel fra New Orleans området i Louisiana USA og er en nem måde, at lave aftensmad...

Anna-mad skriver om Blåbærsnegle med marcipan og cream cheese frosting

I weekenden havde jeg familien og en god veninde på besøg til fødselsdagsbrunch, og der serverede jeg blandt andet disse snaskede blåbærsnegle med marcipan og citron-cream cheese frosting. Åh de...

Drop Slankekuren skriver om Aspargessuppe med grønne og hvide asparges

En skøn aspargessuppe lavet fra bunden, så bliver det ikke bedre. Hertil skal der selvfølgelig og serveres noget lækkert brød. Denne opskrift Aspargessuppe med grønne og hvide asparges blev udgi...


Onsdag d. 21. September 2022

KalleMad skriver om Mountain huts in the High Tatras, Slovakia

#chalet, #hiking, #cabin, #peak, #hut

Piskeriset på eventyr skriver om Salatwraps med kylling

Salatwraps er til dig, der synes, at familien (inkl. dig selv ) får for lidt grønt og for mange hurtige kulhydrater! Så i stedet for at bruge tortillas eller madpandekager til at vikle om fyldet, s...

Noget i ovnen skriver om Varm kartoffelsalat – sursød med eddike – nem

Varm kartoffelsalat. Uhm her får du opskriften på en god gammeldags varm kartoffelsalat med sursød sovs og løg. En kartoffelsalat der smager som vor mor eller mormor lavede den. En populær kartof...

Madfidusen skriver om Blomme Chutney m. løg og chili

Chutney kommer fra det indiske “chat-ni”, der betyder stærkt krydret. En chutney stammer oprindeligt fra indien og er ofte en stærkt krydret, tyktflydende substans, der består af sammen...

Madens Verden skriver om Millionbøf med kartoffelmos - den simple opskrift

En nem og god opskrift på gammeldags millionbøf med kartoffelmos, som mormor lavede den med hakket oksekød, løg og bouillon. Millionbøf er en af de meget populære opskrifter, og det forstår ma...

Familiefletninger skriver om Find New Yorker vægge hos First Floor CPH

Lad dig inspirere hos www.firstfloorcph.dk, som er hjemmesiden, hvor du finder alt i smukke New Yorker vægge og forskellige typer ståltrapper til dit hjem. Siden firmaet blev etableret, har de desig...

Familiefletninger skriver om Bobspil – Hyg med familien

Er du på udkig efter bob spil? Så er du altså kommet til det helt rette sted! På hjemmesiden kan du nemlig finde flere bobspil, som alle er i høj kvalitet. Tøv ikke med at hoppe ind og tjekke ud...

Madens Verden skriver om Muhammara - dip med grillet peberfrugt

Muhammara med grillet peberfrugt er en af de bedste dips, man kan finde som en del af mezze direkte fra Mellemøsten. Her er opskriften. Muhammara med grillet peberfrugt er en dip, som er en fast del...

Madens Verden skriver om Oksemedaljon med pebersovs og stegte kartofler

Her er en nem opskrift på oksemedaljoner og pebersovs med grønne peberkorn. Dertil serveres stegte kartofler, ærter og bagte tomater. Oksemedaljoner er en noget billigere bøf, som skæres af okse...

Madfidusen skriver om Opskrifter m. hakket kalv og flæsk

Ingen forhåndsvisning.

Mad for madelskere skriver om Forloren hare

Find hele opskriften på Forloren hare hos Mad for Madelskere.

herzelieb skriver om Rotkohl Coleslaw Rezept – einfacher, würziger Krautsalat

Ich bin ein großer Fan von Kohlsalat! Dieses Rotkohl Coleslaw essen wir besonders gern zu gegrilltem Hähnchen, zu selbstgemachten Chicken Nuggets oder zum Steak! Wenn ich welches im Kühlschrank hab...

Landleys Kok skriver om Paj med mangold, morötter och fetaost

Denna lakto- och ovo-vegetariska paj med mangold, morötter och fetaost är en riktig sensommar- och höstpaj. Morötter i pajen blir oväntat gott. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Stinna skriver om Morgenmadstrifli

Morgenmadstrifli med frisk frugt, granola og skyr. En skøn morgenmad som er helt perfekt til weekenden. Denne opskrift kan laves med lige… The post Morgenmadstrifli appeared first on Stinna.

Bagning med budget skriver om Cookies med mandler, havre og honning

I denne tid er det nærmest blevet en folkesport at læse reklamer. Jeg har ikke gjort det i flere år, men pludselig er de blevet interessante igen. Det er ikke altid, der lige er tilbud på det, jeg...

Drop Slankekuren skriver om Vitello tonnato med svinemørbrad og focaccia

Vitello tonnato med svinemørbrad i stedet for kalvekød smager lige så lækkert som den "ægte" vare. Prøv selv. Denne opskrift Vitello tonnato med svinemørbrad og focaccia blev udgivet først på...

Madens Verden skriver om Mexicansk pizza med smæk på smagen

Mexicansk pizza er en pizza med smage og fyld, som er inspireret af Tex Mex køkkenet. Her er både bønner, chili, tomat, peber og cheddar ost. Mexicansk pizza er en pizza, der er inspireret af det ...


Tirsdag d. 20. September 2022

Noget i ovnen skriver om Mikroovn – opskrifter på mad i mikrobølgeovn

Mikroovn. Hvis du gerne vil spare på energien, så kan en mikrobølgeovn være rigtig god at bruge. Her får du en masse gode og nemme opskrifter på mad, kage, slik, snacks og marmelade du kan lave ...

Louises Madblog skriver om Alkoholfri gin og tonic

Indlægget Alkoholfri gin og tonic blev først udgivet på Louises Madblog.

Vinblog skriver om Njord Vingård – i mark og vineri

Jeg havde i dag fornøjelsen af at besøge Sune Albertsen, som har en af Danmarks mest hypede vingårde. Hvis du ikke vidste at vi har en hypet vingård, så er du bare ikke stødt på vinene fra Njor...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Nye dyr

I løbet af foråret fik jeg fat i æg fra forskellige høns – nogle blandinger og andre kendte racer. Varmen i rugemaskinen skabte den altid forunderlige forvandling fra skal, blomme og hvide t...

Susanne Pagh skriver om Meunierestegt skærising

Øj, øj, øj… det er godt med en meunierestegt skærising. Min fiskemand, Morten, anbefalede den, når jeg ville lave fisk på panden. Den er stegt på panden – og her har jeg virkelig gået kokk...

Evas Køkken skriver om Minestronesuppe med tortellini

 Efteråret er over os. I dag har jeg frosset lige fra jeg stod op i morges og havde sådan lyst til suppe. En dejlig minestronesuppe med tortellini var hvad jeg havde lyst til i dag. M...

hannemad skriver om Chocolate chip cookies uden smør

Når nu smør er blevet så dyrt, så må man lede efter alternativer. Disse cookies bliver kun bedre af, at man bruger en smagsneutral olie. The post Chocolate chip cookies uden smør appeared first ...

Noget i ovnen skriver om Brombær chutney – nem opskrift på tilbehør

Brombær chutney. Uhm her får du opskriften på en nem og rigtig lækker chutney med brombær, æble, rødløg og krydderier. En krydret chutney til ost, frikadeller, steg, tapas eller hvad du nu ell...

Madfidusen skriver om Opskrifter m. mandler

Ingen forhåndsvisning.

Valdemarsro skriver om Svampe Stroganoff

Svampe Stroganoff er en virkelig lækker vegetarisk og lækker udgave af den klassiske Stroganoff. En efterårsret med god kraft og fylde til at give varme på en kold vinterdag. Her er kødet skiftet...

Familiefletninger skriver om Shop smukke flagstænger hos Flag.nu

Elsker du, som mange andre danskere, at flage ved begivenheder såsom fødselsdage og konfirmationer, sommerfester og andre festligheder? Så er www.flag.nu den helt rette side for dig at finde dine f...

KalleMad skriver om Lake Tree, British Columbia, Canada

#Lake Tree, #British Columbia, #Canada

Madens Verden skriver om Spar penge på maden med disse 10 tips

Spar penge på indkøb og madlavning ved at følge vores tips. Mad kan blive rigtig dyrt, men du kan spare en del ved at tænke dig om. Spar penge på din mad uden at gå på kompromis med smag, duft...

Madens Verden skriver om Drømmekageroulade med masser af kokossnask

Du skal prøve den lækre drømmekageroulade, der er en fantastisk opskrift og krydsning mellem en drømmekage og roulade. Hurtig og nem at lave. Drømmekageroulade er en genial kage, der indeholder ...

Madfidusen skriver om Blommepandekager

Pandekager med blommer. Det tog et par forsøg at ramme den helt rigtige opskrift. Men det lykkedes! Og de blev ikke bare gode – de er hammer gode! Nyd eventuelt med lidt friske blommer.

Bagvrk skriver om Græskarboller – festlige boller til efterårets varme retter

Græskarboller er festlige og smukke boller til efterårets supper og simreretter. De kan også nemt trylles om til at være søde, krydrede boller, du kan servere til en pumpkin spice latte, som man ...

Madens Verden skriver om Nem kyllingekebab med hakket kylling

Lav en lækker kyllingekebab af hakket kylling. Den nemme opskrift på kebab af kylling finder du her, og den er nem at stege på panden. Med denne opskrift kan du lave en lækker omgang kyllingekeba...

www.madforlivet.com skriver om Forskere i PFAS-opråb: Flourstofferne skal forbydes

En række danske forskere råber nu op i kor for at få regeringen til at indføre et totalforbud mod de ekstremt sundheds- og miljøskadelige flourstoffer, PFAS. Og det … Læs mere → Indl...

Drop Slankekuren skriver om Linsesuppe med kylling

Linsesuppe er en dejlig suppe, hvor kyllingen kan erstattes med kalkun. Virkelig velsmagende. Denne opskrift Linsesuppe med kylling blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Mandag d. 19. September 2022

Min Madopskrift skriver om Braiseret okseragout

Braiseret okseragout, er også en dejlig ret, at lave i weekenden, da den tager ca. 3 timer at lave. Rosmarin giver retten en perfekt smag Indlægget Braiseret okseragout blev først udgivet på Min M...

Piskeriset på eventyr skriver om Garden Restaurant & Vinbar

I sidste uge havde en tidligere kollega inviteret mig på Garden Restaurant og Vinbar over for Kongens Have i København. Her er der et lille men spændende menukort, hvor man blandt andet kan få en ...

Noget i ovnen skriver om One pot pasta med bacon, spidskål og fløde

One pot pasta. Uhm her får du opskriften på en rigtig nem og lækker pastaret - pasta med bacon, spidskål, løg og fløde. Alt lavet nemt og hurtigt i én gryde. Tænk sig. Aftensmad næsten kun p...

Øristeriets Blog skriver om Klintholm Gods Gårdbutik er nu forhandler af Øristeriets kaffe ;)

Vi er glade for at have fået endnu en forhandler af Øristeriets kaffe. Læs mere om dem her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069361849374  Gårdbutik Klintholm Gods, Klintholm A...

Madens Verden skriver om Tom Yam suppe med kylling og grøntsager

Sådan laver du en nem Tom Yam suppe med kylling og grøntsager. En hurtig opskrift på en lækker thailandsk suppe uden for mange ingredienser. Tom Yam suppe er en både nem og hurtig suppe, der sma...

Mad for madelskere skriver om Brombærtærte med frangipane

Find hele opskriften på Brombærtærte med frangipane hos Mad for Madelskere.

Bagning med budget skriver om Grønkål i højbed og sommerfuglelarver

For længe siden – tilbage i de sene forår – såede jeg grønkålsfrø, de spirede, blev plantet om og og voksede, inden de endelig flyttede ud i højbedet. Og det gik stille og roligt fr...

Landleys Kok skriver om Redd grönsakssoppa med rotsaker, purjolök och broccoli

Minns du klassiska pulversoppan med redd grönsakssoppa från Blå Band? Här är min hemlagade variant av redd grönsakssoppa med rotsaker, purjolök och broccoli. » Besök Landleys Kök för fler g...

Stinna skriver om Pandekager med is

Pandekager med is, citron og friske bær. Pandekager er en ægte dessert klassiker og de smager så skønt, når de serveres med… The post Pandekager med is appeared first on Stinna.

Drop Slankekuren skriver om Kæmpebøf med rosenkål og spaghetti

“Jeg hader rosenkål”. Disse rosenkål er tilberedt så smagen ikke er så stærk. Og så er der ellers dømt kæmpebøf – én til deling. Denne opskrift Kæmpebøf med rosenkål og spaghetti bl...

Vinexpressen.dk skriver om Ugens vinhit – kølig og finesserig rødvin fra Languedoc

Ugens vinhit kommer fra den kølige del af Languedoc, nemlig Pic Saint Loup, hvor vinene ofte er i besiddelse af god friskhed. I denne uge The post Ugens vinhit – kølig og finesserig rødvin fra La...

Madens Verden skriver om Farsretter - opskrifter med fars i ovn, fad og meget mere

Her finder du alle farsretter i alfabetisk rækkefølge. Der er retter med fars i ovn, i fad, til grillen og mange andre lækre opskrifter. Farsretter er nogle af de mst populære retter i Danmark, o...


Søndag d. 18. September 2022

Noget i ovnen skriver om Guldkarameller – opskrift med kondenseret mælk

Guldkarameller - uhm her får du opskriften på hjemmelavede guldkarameller med kondenseret mælk, lavet nemt og hurtigt i mikroovn. Sikke en succes!  Verdens bedste flødekarameller! I dag havde jeg...

Spiselig skriver om Brug din gamle whisky i køkkenet

Du har sikkert en gammel whisky stående i barskabet. Det er sjældent, at man går til whiskyen, når man skal have sig et godt glas. De fleste, særligt kvinder, sætter mere pris på en god rødvin...

Bare Go' mad skriver om Braiserede svinekæber

Ingen forhåndsvisning.

Spiselig skriver om Giv dine gæster en særlig oplevelse

Det er altid hyggeligt, at få venner og bekendte over til middag. Mange mennesker nyder at servere lækker mad og værne om gæster. Hvis du er en af dem, der godt kan lide at vise de mennesker, du h...

Madens Verden skriver om Cookies med kokos og chokolade

Her er min opskrift på cookies med kokos og chokolade. Nemme og sprøde kokos cookies, der ikke tager mange minutter at bage. Ca. 20 stk. Kokos cookies med chokolade er nemme og skønne kager, der p...

Madens Verden skriver om Sparetips til at lave mad i ovn og på komfur

Her er 5 nyttige sparetips, der kan reducere elforbruget, når du laver mad i ovn eller på komfuret. Få gode vaner og begynd med det samme. Sparetips til at spare på strømmen er særlig aktuelle ...